Volkswagen Passat, sedanul cu injectoare de lut sau carul tras de un bou

December 6th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Este posibil sa mori cu zile in 2010 la volanul unui Volkswagen Passat? Raspunsul este da. De data asta eu am scapat, insa masina pe care o conduc nu imi mai inspira nici o incredere si a devenit un lucru pe care il folosesc cu teama. In plus, la final o discutie si cu Departamentul de Customer Care de la Porsche Romania, ce merita citita fiindca se pune intrebarea: “Customer Care” sau “CARE Customer?”.

La 77.000 de kilometri cu o masina cumparata acum 3 ani jumatate eram multumit. Chiar ma gandeam zilele trecute sa scriu cateva lucruri bune despre un VW Passat cumparat nou in 2007, atat ca randuri ale unui client al marcii, dar si ca o contrabalansare a faptului ca acum cateva luni ii criticasem pe cei de la Porsche prin materialul video al unui Porsche Panamera nou-nout oprit pe marginea drumului. Zic, lasa totusi, la vara patru ani  trag o linie.

Nu au sosit cei patru ani, se faceau in iulie. In decembrie, cu putin peste 77.000 de kilometri la bord, masina se opreste vineri brusc, in mers, in afara Bucurestiului. Eram in mers pe niste strazi din Ilfov. Nu a mai pornit. Platforma chemata pe loc, constatare luni: un injector defect, cost reparatie in jur de 3.000 de lei. Injectorul costa 2.600 de lei cu conditia sa aduci la VW injectorul vechi la schimb! VW colectioneaza injectoarele stricate, cine stie de ce? Daca nu ai injector la schimb sau citez “daca injectorul are defectiuni mecanice” (!!!) platesti mai mult, undeva peste 3.000 de lei doar injectorul.

Avand in vedere ca este singura piesa importanta care a cazut la aceasta masina in 3 ani si jumatate, nu ma plang de cost. De ceea ce ma plang este fiabilitatea acestei masini si lipsa de siguranta pe care acum o am de acum la volanul ei. Am vorbit cu mecanici priceputi, am citit pe internet pe forumuri din Romania, Germania, Franta sau Marea Britanie: da, este adevarat, aceasta masina pe diesel te poate lasa oricand in drum. Nu are nici o regula. Nici de vechime, nici de modul de intretinere.

Poti sa ii dai numai laptisor de matca, poti sa ii dai numai mancare bio, poti sa o duci in fiecare zi sa faca sport. Nu conteaza, pentru ca oricand un injector poate crapa azi, iar altul poate crapa maine sau peste 2 ani. Sau pot crapa doua in acelasi timp.Regula injectorului este ca nu este nici o regula.

Atunci cand se strica imjectorul, in majoritatea cazurilor in mers,  motorul se opreste si te descurci unde si cum poti.

Esti intr-o depasire la limita pe langa un tir pe centura si iti crapa injectorul? Vezi cum faci, dai tirul la o parte daca e.

Esti intr-un demaraj de pe loc in care trebuie de eviti niste masini care vin din dreapta si iti crapa injectorul? Asta este, vorba bancului, ultimele cuvinte ale lui Bula au fost “nimic din dreapta”.

Esti cu copiii in vacanta si ramai fara motor? Vorba bancului cu camila: suiti cu totii pe rampa. Asta in cel mai bun caz in care nu merge toata lumea din familie in Rai.

Este inadmisibil modul in care cei de la VW au realizat aceste motoare diesel de pe generatia a sasea de Passat. Am cumparat in 2007 un motor despre care la acel moment am crezut ca este fiabil. Masina a costat putin peste 30.000 de euro si avea cel mai puternic motor TDI de Passat, ramas pana acum asa, cel de 170 de cai putere.

Trecusera doi sau trei ani de la primele motoare dezastru (cod BKP). Se scosese un alt tip de motor (tip BMR) despre care se spunea la acel moment ca nu sufera de problema injectoarelor. Nu este adevarat, si motoarele facute dupa 2007 BMR te lasa in drum, eu il am si pot spune asta. Mai rar, din ceea ce se pune, dar te lasa. Indiferent cum le ingrijesti, indiferent ce motorina pui, indiferent de tara in care le conduci, masinile au buba la injector si te lovesc ca moartea: brusc si cand nu te astepti.

In afara de Passat TDI eu mai stiu o masina care te lasa la fel in drum, nu mai voia sa porneasca: se numea Oltcit. Ma gandesc serios sa schimb Passatul, iar pe cei care va ganditi sa va luati aceasta masina va sfatuiesc sa va ganditi de doua ori. Vorbiti intai cu mecanici despre masina pe care vreti sa o luati, este clar ca toate masinile au bube, dar de acum inainte eu o sa prefer o masina cu bube pe fata decat una cu bube ascunse-n dos. Daca o mai exista asa ceva in industria auto pusa doar pe profit in detrimentul calitatii si satisfactiei clientilor.

In incheiere inca un lucru: am cerut parerea celor de la VW Romania, la departamentul de Customer Care (adica Departamentul Grija fata de Client sau Clientul Nostru Stapanul Nostru). Reprezentantul Departamentului in cauza m-a contactat si mi-a trimis un e-mail din care citez o fraza: “Mentionez, de asemenea, faptul ca autovehiculul cu seria de caroserie pusa la dispozitie nu este vizata de nici un fel de actiune pentru imbunatatire a produsului la decizia unilaterala a Volkswagen AG.”

Baieti, voi sunteti de la Customer Care sau de la CARE Customer? VW a angajat baieti care sa te refuze cu limbaj de lemn? De ce nu ii ia pe unii care sa te injure franc si sa inchida telefonul, spunand ca nu se poate nimic, nu ar fi mai corect?

Am ramas putin cu degetul in gura citind acel e-mail, gandindu-ma ca ori sunt prost ori sunt prost. Am pus o mana pe telefon si cealalta pe DEX si l-am sunat pe om sa ii cer lamuriri despre mesaj. A inceput o discutie despre tot felul de lucruri, mai ca nu m-a intrebat daca m-am spalat pe dinti cu pasta Volkswagen originala, daca am avut caciulita cu stema VW in varf si asa mai departe. Mai lipsea sa imi reproseze ca am avut tupeul sa scot masina pe strada in loc sa o las cuminte in curte, ca sa nu se strice. Cu alte cuvinte, nu, nu putem sa va ajutam daca nu ati facut reviziile la noi dupa ce masina a iesit din garantie. Cand l-am intrebat ce legatura are revizia cu piesele despre care se stie ca sunt proaste si se strica oricum si daca VW nu intelege sa ajute clientii care la urma urmei au cumparat masini nou-noute de la ei, raspunsul a fost “scrie acolo mic in carte, daca nu faceti reviziile la noi si dupa iesirea din garantie nu putem lua in calcul cererea dumneavoastra”.

Sa nu fiu inteles gresit, nu am nimic cu cei din Romania, nu ei sunt de vina pentru TDI-urile proaste. Nu ma astept sa primesc nimic de la nimeni, nici in Romania si nici in alta parte. Episodul relatat mai sus este doar un mod de a pune problema ce nu mi se pare corect si barbatesc, ci doar unul hai sa ne facem ca oricum te facem.

Asa este, nu am mai facut revizii la VW dupa ce masina a iesit din garantie, domnul de la Customer Care are dreptate: nu merit nici eu si nici altii ca mine sa fiu ajutat de VW pentru ca trag ponoasele unei masini proaste. Daca mai vorbeam nitel cu el ma facea sa inteleg ca la urma urmei nici nu  conduc un Volkswagen, ci un car cu boi. De fapt, un car tras de un bou.

  1. 282 Responses to “Volkswagen Passat, sedanul cu injectoare de lut sau carul tras de un bou”

  2. By cocolino on Dec 7, 2010 | Reply

    poti sa fii linistit. in general la noile VW-uri injectorul si pompa de benzina te lasa cand ti-e lumea mai draga. daca vrei sa eviti chestiile astea bagi numai de la OMV sau de la Rompetrol. Nu parteneri, nu altceva, si eu iti garantez ca n-o sa mai ai problemele astea. oricum, si cu problemele astea, VW-ul e de departe cel mai tare in raportul pret-calitate.

  3. By vadim on Dec 7, 2010 | Reply

    Cocolino – am pus numai de la OMV de 4 ani, nu imi spune ca nu ti-a mai scanad o data la 3 luni si din alta parte. 99% am OMV. Si a picat.

  4. By Gill on Dec 7, 2010 | Reply

    Vadime, am ras la articol de m-am stricat dar problema ta ramane. Si nu e numai a ta din ce am inceput sa caut si sa citesc acum pe internet. Pe mine m-ai convins, voi incerca sa caut la Ford sau Honda ceva nou pentru la anul in loc de un VW.

  5. By Marius on Dec 7, 2010 | Reply

    Sunt tot mai multe voci care semnaleaza lipsa de fiabilitate a Volkswagen, pacat era o marca buna si de incredere. Masinile arata bine insa iata ca au probleme deranjante, nu poti cumpara o masina care te lasa in drum. Tu ai avut noroc la 77k, sunt oameni care la 10.000 de km raman fara injector in drum. jalnic si faci bine ca ai semnalat!!!

  6. By CC on Dec 7, 2010 | Reply

    Ce customer care? fraza aia e pusa standard ca sa iti spuna ca nu se poate intr-un limbaj pretentios. trebuia sa fii in acel program ca sa ai parte de servicii vw, daca nu esti pa esti prost ca ai luat masina.

  7. By Volks on Dec 7, 2010 | Reply

    Vadim de ce te plangi ca ai o masina care te lasa in drum? Am de la voi de pe site un articol si acum salvat in favorite si dat altor prieteni: http://www.onlinesport.ro/stiri/motor/auto/68809/masinile-europene-la-coada-clasamentului-fiabilitatii-in-sua-japonezele-domina.htm

    uite acolo masinile fiabile. Ce ai tu e la coada.

  8. By vadim on Dec 7, 2010 | Reply

    Volks – cand am luat eu masina VW cred ca era mai sus in topul preferintelor. Acela e un articol despre gradul de satisfactie a americanilor in 2010, dar e ok si pentru europeni cred la nivel general de multumire a clientului. Insa, americanii din ce citeam acum cativa ani cand am luat masina erau foarte nemultumiti de calitatea VW din SUA pentru ca ei isi luau in mare parte modelul 3,6 litri si ala se strica in draci. Asa ca au votat negativ. Ca dovada, acum daca te uiti la noua generatie de Passat, motorul de 3.600cc a fost scos din gama. Oricum, daca intra TDI-ul si in SUA va fi show, din cate stiu VW nu avea voie cu tdi in SUA. Daca incepe sa le crape americanilor injectorul ca popcornul nu o sa fie de bine.

  9. By cocolino on Dec 7, 2010 | Reply

    vadime, modelele din 2000 incoace sunt programate sa se strice, altfel compania scoate modele noi o data la 3 ani degeaba. asta e un trend general la masinile europene, si va aparea si la japonezi in urmatorul deceniu daca vor sa evite falimentul. eu spre ex. am un golf 3GT cu 300.000 km. in afara de consumabile nu m-am atins de nimic. nu am senzori programati sa-mi buleasca creierul ca sa merg la service, nu am componente concepute pentru a se strica (de ce crezi ca VW te obliga sa mergi doar la ei ca sa-ti pastrezi garantia?), nu am nimic complicat la masina, doar servo si ABS, iar consumabilele mi le pot schimba singur. te invit sa stai sprijinit de aripa cu mobilul intr-un buzunar din spate. fac pariu ca o sa observi o mica indoitura a tablii. stii ca multi romani fac prostia asta, baga un car de bani intr-o masina noua si zic ca au scapat de griji pentru cativa ani. gresit. masina aia iti va cere mult mai multi bani ca sa o ingrijesti decat una veche. asta e, vrei lux, marci banu. totusi nu te plange, passatu e o masina superba 😉

  10. By pc on Dec 7, 2010 | Reply

    Nasol de tine.
    Am un VW Golf combi din 2005, 2.0 benzina, luat de nou, la vro 16.000 km s-a stricat CD playerul a blocat un CD inauntru, schimbat toata unitate in garantie, iar singura problema cat de cat a fost pompa de apa sparta la 78.000 chiar inaite de expirarea garantiei, inlocuita gratis. Schimbat placutle de frana pe la 74.000, cauciucurile la 85.000, si acuma din nou, pe cele de iarna, schimbat franle complet placute+discuri toate rotile, si cureaua de distributie (preventiv) la 128.000 km.
    Acum la 130.000 km masina e ca noua.

    In USA VW vindea TDI pe Passat pana acu vro 2 ani, acuma nu, numai pe Golf/Jetta.

  11. By nsd on Dec 7, 2010 | Reply

    In America de nord VW e prastie, numai fraierii sau cei care nu au habar despre masini isi iau. Credeam ca in Europa erau mai bine facute.

  12. By Vlad on Dec 7, 2010 | Reply

    Da frumos articolul, omul face haz de necaz. Oricum e trist ce se intampla pe motoarele de 2.0 de la VW cu injectoarele astea noi cu crital piezoelectric. Mai trist e ca nu s-a facut nici o rechemare la service pentru a schimba injectoarele cu probleme, daca ai noroc si nu mori si masina e inca in garantie ti le schimba altfel Dumnezeu cu mila. Se pare ca aici se aplica zicala ce e vechi e mai bun, de exepmlu injectorele cu solenoid (care echipau si o parte din vechiile 2.0 TDI) de pe 1.9 TDI de 105 cp aproape ca nu au moarte, pana acum nu am auzit sa fi picat la nimieni nici la VW, nici Skoda, si nici la Seat :).

  13. By vadim on Dec 7, 2010 | Reply

    pc – ceea ce spui tu acolo e normal sa schimbi la o masina. Cat poate fi o pompa de apa sau niste placute? Sunt mai nimic. Ok, distributia da, costa ceva, dar asa cum ai zis si tu preventiv inseamna alegerea ta. Problema aici e de viata si de moarte, sa ramai fara motor in viteza e una si sa se strice un stergator e alta.

    nsd – imi pare bine ca am pus articolul luni seara ca sa aflu si parerea romanilor din sua care acum sunt activi pe site.

    Vlad – Exact, nici un recall. Iti adi seama ca unora pe BKP-uri le pica injectoare 3 pe an? Asta inseamna ca la 2-3 ani mai cotizezi la VW cu inca un 40% din pretul masinii! Daca spui ca injectoarele vechi nu aveau moarte, e clar de ce au facut chestia asta, este ceva pur comercial, sa mai scoata niste bani in plus de la clienti. Se fac ca ploaua toti de la VW, nu doar in Romania, desi toata lumea a aflat ca masinile TDI sunt proaste. Sa vedem si generatia asta a saptea. Daca nu ma inseal coincidenta face ca azi sa se fi lansat in Romania ultimul model de Passat. :) Am citit azi intr-un articol din zf.ro ca VW este singura companie auto care si-a dublat profitul in criza. Cum? Pe spatele unor masini proaste si a unor boi ca noi.

    Mi-am adus aminte si am adaugat in articol, poate imi explicati voi de ce se intampla asta. Cand se strica injectorul si cumperi altul ai un pret mai bun daca vii cu injectorul stricat la schimb. De ce? Ce inseamna schimbul asta de timbre?

  14. By pc on Dec 7, 2010 | Reply

    pai asa spunea cartea tehnica sa schimb timming belt la 128k. a costat cam $800. franele complet (placute+rotor) pe fiecare punte cam $600, iar numa placute cam $300 toate 4. Pompa de apa nu stiu cat ar fi fost, era in garantie.

    am avut timp de 4 ani un Opel Astra ’94 diesel, si n-am schimbat nicinu un injector sau bujie incandescenta la el, nici macar filtrul de motorina. Cand l-am vandut, in 2002 la un inginer de la RAR, ala s-a minunat la propriu ca nu schimbasem nimica la el, doar de doua ori bateria si capatele de bara alea s-au rupt de vro 2-3 ori prin gropile romanesti, si amortizorele le-am schimbat.

  15. By pc on Dec 7, 2010 | Reply

    “Cand se strica injectorul si cumperi altul ai un pret mai bun daca vii cu injectorul stricat la schimb. De ce? Ce inseamna schimbul asta de timbre?”

    Probabil costa mai putin pe VW sa repare, refurbish, reconditioneze pe cel stricat decat sa produca unul nou? Nu cred, dar ar fi o explicatie.

  16. By eu on Dec 7, 2010 | Reply

    Dle Cusnarenco, iar ne plictisesti cu povestile tale de 2bani, vrei sa ne aratzi ca ai Passat cu motor 2.0 de 140 cai care e dus din soft la 170 cai ? (un fel de “overclock” in ale masinilor) ; vb cu baietzii de la tuning sa vezi ca inject pica primul, e o chestie absolut logica, caci pe akolo vine debitul marit de motorina, doar nu te asteptai sa se strambe in mers curbutorii ? plus ca mai mult ca sigur itzi si papa ceva ulei in plus ! Deci motorul de Passat de 2.0 140cai are pb, al tau de 170cai crezi ca mai putzin cumva ?!
    Dak vrei mers de “batranel” pe sosea, recupereaza-ti frate carutza de Logan ce ai avut-o inainte de ne oboseai cu aceleasi povesti “vanatoresti” 😀

  17. By mc on Dec 7, 2010 | Reply

    Treaba cu America si TDI sta cam asa. TDI-uri sint in America de f mult timp. Eu am o Jetta TDI de 1.9 din 2002 si are 275ooo mile la bord, adica 440000 KM si sa bat in lemn, ulei, motorina si curea de distributie. Dar sa platesti 3000 de lei sau un pic sub 1000 USD pentru un injector este absurd.

  18. By eu on Dec 7, 2010 | Reply

    MC, intreaba unde vrei, la orice reprezentantza, 1.9 TDI e considerat cel mai reusit motor de la VW !

  19. By cocoa on Dec 7, 2010 | Reply

    In SUA calitatea VW este stiuta ca fiind una proasta si asta din cauza ca sunt facute in Mexic. Este important si unde sunt facute masinile, marcile germane in general care odata faceau furori nu mai sunt ce au fost. Asta este realitatea, din pacate. V-ati intrebat cum de un BMW este dupa Toyota in acel clasament facut de americani? Totul are o explicatie. Eu am o Mazda6 facuta in Japan si de 4 ani de cand o am (85000km) n-am avut nici o problema, si acum imi place tare mult cum merge si cum se conduce.

  20. By pancho on Dec 7, 2010 | Reply

    ce-ati vrea mah, sa va tina o viata?

  21. By ricochet2 on Dec 7, 2010 | Reply

    Vadim, trebuia totusi sa faci reviziile si micile interventii (daca au fost) la reprezentanta totusi. Pe de o parte, e pacat pentru o masina de 30 mii euro sa o duci la tot felul de asa zisi mecanici, iar pe de alta parte ai fi putut sa inchizi gura si celor de la customer care.

  22. By skeptik on Dec 7, 2010 | Reply

    Nu stiu de ce te plingi, tu ,care nu-ti pasa de ce scriu oamenii despre aberatiile tale , traiesti numai pentru ..clickuri…clik..click..click…cred ca e de ajuns sa schimbi injectoarele in fiecare saptamna! E deja prea mult ca unul ca tine fara un pic de talent si discernamint a facut atitia bani sa cumpere un Passat!! Stop complaining, you;re already more famous than you should be!

  23. By vadim on Dec 7, 2010 | Reply

    eu – dupa cum am scris si in articol, motorul e de 170cp, nu de 140cp cu chip tuning. asa este el. nu l-am luat pt cai, ci pentru ca asa cum am scris 170-ul era motor tip BMR si considerat mai fiabil decat cele de la 140cp inclusiv in jos. Motorul de 170cp se poate duce in 200, dar nu m-a interesat sa fac nici o modificare la masina, nimic, nu doar ca sa nu risc sa se strice dar pentru ca nici nu mi se pare in regula ideea de a umbla si schimba diverse la ea. in rest vad ca ma stii, da regret loganul dpdv al fiabilitatii.

    ricochet – era si asta o idee, dar cred ca daca faceam asta imi gaseau ca am schimbat singur stergatoarele in loc sa o fac la dealerul porsche sau poate ca prima prietena nu a avut vw, asa ca nu meritam atentie. ce naiba, ei stiu ca astea au buba la injectoare.

  24. By vadim on Dec 7, 2010 | Reply

    mc – da, atat costa, am inteles ca de cateva luni s-a scumpit de la 1600 la 2600 dd lei, cu el la schimb ca la timbre.

  25. By Andrei on Dec 7, 2010 | Reply

    Am 5 prieteni cu Passat 2.0 TDI 140 CP, TOTI au patit la fel, le-au pocnit injectoarele…personal consider VW un brand mult “umflat”, cel putin la noi…prea o vedem toti ca o super masina..este o masina medie dar care la noi vrea sa creeze o imagine de marca premium…te uiti pe net si un golf V din 2006 e la acelasi pret aproape cun BMW seria 3 din 2004, ceea ce mi se pare aberatnt!!!!…asta e piata, cererea dicteaza…dupa parerea mea, dc vrei masina premium BMW, daca vrei ceva “medium”: Honda, Toyota, Mazda etc…Legat de Porsche Romania…n-am cuvinte…dc o sa vedeti la stiri ca cineva a impuscat toti angajatii de acolo sa nu va mire:))

  26. By costica on Dec 7, 2010 | Reply

    Vadim, solutia e simpla: ia-ti un BMW sau un Mercedes! :) Ce naiba, o viata are omul!

  27. By john on Dec 7, 2010 | Reply

    Asa sunt toate dieselurile noi,mai ales cele common rail.Pusca injectoarele de oriunde a alimenta in jur la 150.000 km si costa o caruta de bani.Dau cateva exemple Ford cu motor TDCi,Opel(KIA,HYUNDAI,Chevrol) CRDi,Dacia DCi.Sunt foarte economicoase la consum dar datorita pieselor foarte sensibile care le au in constructia lor se defecteaza foarte usor.Ele injecteaza carburantul la presiune foarte mare si aproape il transforma in vapori de motorina.

  28. By daniel on Dec 7, 2010 | Reply

    Mie mi-a crapat in mers prin oras la viteza de 60 km/h cutia de viteze la un Golf V tdi 105 cp; norocul a fost ca plecasem de la semafor primul si am apucat sa trag pe dreapta inainte sa ma loveasca cei din spate…s-a inlocuit pe garantie, dar spaima ramane…am vandut masina, am ramas cu un Focus pe benzina care nu are nicio problema la motor, de 10 ani…

  29. By Vlad on Dec 7, 2010 | Reply

    john – motorulul in discutie e PD (Pumpe Duse), injectorul e asa de scump pentru ca pompa de inalta presiune e in capatul de sus al injectorului, nu e ca la CR o singura pompa de inalta presiune care alimenteaza toate injectoarele. Ce s-a schimbat la astea noi e mecanismul de comanda al injectorului, la cele vechi era cu solenoid la astea noi e cu cristal piezoelectric. Teoretic astea noi sunt mai bune permit un control mai bun al injectiei. Si practic sunt mai bune cele facute de Bosch care iar nu au probleme desi sunt cu cristal. Numai cele SIEMENS au probleme, cristalul piezo intrand in scurtcircuit … Vadim sa ne spui de ce firma sunt facute injectoarele

  30. By vadim on Dec 7, 2010 | Reply

    Vlad – injectorul stricat era siemens si avea seria M, pe cel nou scrie continental si are seria T pe el.

  31. By Bogdan on Dec 7, 2010 | Reply

    Mda… problema stiuta la motorul de 2.0 . Ca orice tehnologie mai noua, are nevoie de timp sa ajunga la maturitate. Motorul de 1.9 nu are asemenea probleme, dar nici nu are 170 CP. Eu am un Passat din 2002, motorul de 1.9. A inceput sa scartie ca are aproape 240.000 km, insa imi e frica sa schimba masina ca cine stie peste ce dau. Nu ar strica sa te mai interesezi, ca si mi-e mi-au dat doua service-uri ca trebuie sa schimb 2 injectoare, nu unul. Era de fapt cablul electric ce leaga injectoarele de vina. L-am inlocuit (a costa vreo 3 milioane si ceva cu tot cu manopera) si asta a rezolvat problema.

  32. By pc on Dec 7, 2010 | Reply

    Totusi, nu inteleg daca se strica un injector de ce se opteste tot motorul? nu poate functiona in 3 cilindrii?

  33. By joe_black on Dec 7, 2010 | Reply

    de ce nu schimbi titlul articolului in: “cine face ca mine, ca mine sa pateasca ” sau “am fost un mare bou cand am dat 30K euro + pe un wolkswagen”, sau “un bou putere trage un alt mare bou”

  34. By guerra on Dec 7, 2010 | Reply

    Daca vrei masina fiabila renunta la tractoare pe motorina(prostia si boala romanilor) si ia-ti un bmw pe benzina.In acel moment ai scapat de probleme.

  35. By pancho on Dec 7, 2010 | Reply

    am avut si eu o dacie. Sa vezi dracie, s-a oprit in mijlocul drumului. Oare de ce, ma gandeam eu, pe cand meditam transcedental la exaustanta experonsiva a propietarului de masina alba cu trandafir la schimbator care baga benzina effex in rezervor.

  36. By pancho on Dec 7, 2010 | Reply

    si va mai mirati de ce a ajuns presa o paiata!

  37. By gabi on Dec 7, 2010 | Reply

    slab passatul.cineva mai sus spunea ca, chiar daca a picat injectorul ,passat ramine cea mai buna oferta calitate pret.mai baiete eu spun sa incerci un new ford mondeo.la care nu ai treaba cu injectoarele,e bun,puternic ,fiabil.si ieftin,un titanium x,masina beton,dotari beton e sub 30.000 euro.avem si noi o firma in vecini la care patronii ,3 la numar si-au luat toti passat si schimba injectoare mai des ca uleiul.

  38. By Vlad on Dec 7, 2010 | Reply

    pc – ba normal ca poate merge si in 3 pistoane, poate chiar si in doua, numai ca ECU refuza sa porneasca masina pana nu deconectezi injectorul(ele) cu problemele. Pentru ca daca ar porni masina si-ar taia craca de sub picioare adica s-ar distruge si ar trebui schimbat si el. Problema asta vine din faptul ca injectorul e in scurt si are rezistenta extrem de mica ceea ce face sa treaca un curent mare prin el distrugand ECU.

  39. By cocolino on Dec 8, 2010 | Reply

    noul mondeo e tot in germania facut si politica GM e identica cu a celorlalte marci europene. lots of shit that can go wrong ca sa marci banu. eu personal nu mi-as lua masini europene mai noi de 2000, hai maxim 2002 pentru un VW. vreti masini fiabile, bagati banu si taxele pentru o japoneza, altfel tre sa stiti ca pe langa bani de caruta de lux, mai trebuie si bani pentru intretinerea ei.

  40. By Vadim on Dec 8, 2010 | Reply

    Am fost la un service foarte ok in care mi s-a spus sa am mare incredere si am fost multumit. Poate revin intr-un articol viitor cu detalii despre el, este al unui pilot din CN de raliu. :) L-amintrebat ce masina imi recomanda ca sa nu se stice si mi-a zis clar ca nici una, toate se strica. Asta este.

  41. By oaspetele on Dec 8, 2010 | Reply

    Nu cred ca e bine sa alaturam cuvintele injectoare si Ford.
    Cat despre problema lui Vadim, e cunoscuta, mult mai putin intalnita la motoarele de 170 cp.
    Apoi, s-ar putea ca acel injector sa fii dat semne de oboseala de mai mult timp, dar sa nu fi sesizat, iar nenea mecanicu sa nu fi facut un mic test in timpul reviziilor.
    Io zic ca nu e bine sa fim atat de definitivi, nu zic ca japonezele n-or fi fiabile, da va pot aminti de Toyota si ce a patit anul acesta. Va pot spune despre motorina care ajunge in ulei la Mazda dizal cu dpf si alte povesti.
    Totodata, dati-mi voie sa ma indoiesc de calitatea combustibilului din Romania…

  42. By Michael on Dec 8, 2010 | Reply

    Daca reviziile se fac doar in service-uri VW, in cazul unor piese mai scumpe se poate face o cerere de culanta comerciala, in baza careia, cel putin teoretic, se poate obtine o reducere substantiala a pretului piesei respective (in unele cazuri se poate ajunge chiar la inlocuirea pe “garantie). Mi se pare logic si normal.
    Pe de alta parte, sunt motoare la care, din cate stiu, atunci cand cade un injector, recomandarea este sa fie schimbate toate. Nu stiu daca e si cazul motoarelor PD (pompa-injector).
    In zilele noastre, fiabilitatea nu mai este unul dintre elementele ce pot fi luate in calcul atunci cand faci comparatia intre diferite marci (vezi cazul Toyota, care este elocvent). Cei care lauda o anumita marca d.p.d.v. fiabilitate dau, dupa parerea mea, dovada de subiectivism. De exemplu, am un amic nemultumit de un Ford Focus diesel pe care vrea sa il vanda sa isi ia o Skoda Ocatvia. Sa nu fiu inteles gresit, nu incerc sa iau apararea VW: fiabilitatea marcii nu mai este ceea ce a fost. Dar si clientul trebuie sa inteleaga ca nici masinile nu mai sunt cele din trecut, adica simple constructiv (deci mai fiabile), insa lipsite de confort si cu un raport performante-consum prost.
    Altele sunt calitatile care separa diferitele marci. Cine vrea masina fiabila isi ia una cu motor aspirat (daca mai gaseste), fara suspensii independente, cu cat mai putina electronica si cat mai putine dotari. Dar renunta in felul asta la avantajele pe care tehnologia noua le-a adus cu sine.

  43. By Vadim on Dec 8, 2010 | Reply

    Oaspetele – De acum nu mai pun decat motorina Alpin de la OMW si sa vedem cum ajung mai departe, daca mai pica vreunul.

    Michael – Sincer nu am stiut asta, poate faceam la ei. Ideea e ca am un prieten foarte bun in care am incredere sa imi spuna orice de masina si mai ales sa o las la el fara sa ma gandesc ca plesc cu diverse daune la ea. In serviceurile dealerilor Porsche am plecat cu daune pe care le-am observat tarziu, de exemplu capacul dublu de peste motor care nou e 9 milioane. Am observat tarziu si am inteles tarziu dupa iesirea din garantie ca il rupsesera la schimbul de ulei, iar acum dupa 4 ani aproape a ajuns rupt de tot.. De aia personal evit serviceurile Porsche, sper insa ca situatia s-a mai schimabt si acolo in bine.

  44. By Vadim on Dec 8, 2010 | Reply

    Inca o chestie. L-am itnrebat pe cel care mi-a reparat masina ce recomanda ca fiabilitate si a zis ca niciuna. Cam asta e cu masinile din ziua de azi. Sa speram ca injectoarele cu seria T produse de 1 luna si jumatate pt motoarele astea de 170cp vor tine cum trebuie. Sa vedem.

  45. By Dezamagitul on Dec 8, 2010 | Reply

    Dap, cred si eu ca VW este o masina proasta. Mai cred si ca daca iti iei una noua nu e nici o diferenta intre marci ca fiabilitate pentru primii 150 de mii de km. Dar avand in vedere ca VW e cu 50% cel putin mai scump decat toate celelalte, optez pentru celelalte. Am avut o masina japoneza care a mers si fara revizii facute la timp si fara ulei cand nu a stiut nevasta-mea ca-i trebuie samd… i-am luat un polo second hand la 28 de mii de km (plecand pe premisa ca sh in primul an scade dramatic)… dupa 80 de mii (facuti in primul an dupa achizitie si in primii 2 ai masinii de cand a fost facuta) a picat ceva la ea si nimeni nu stie ce are. Pierde putere pe panta in sus si nu prinde viteza. Am schimbat toate (vreau sa spun toate) piesele care au fost recomandate de vw dupa diagnostic si… degeaba. Mai mentionez ca stam in Germania si prin urmare exclud calitatea carburantului sau maiestria mesterilor di ateliere. Va las pe voi sa apreciati de ce nemtii va vand voua vw in est si ei isi cumpara dacii. Mergand pe autostrada aici (autostrazile din Germania sunt testul adevarat pentru masini, sa mergi 7-8 ore neintrerupt la viteze de peste 150-180 si dupa 1 an sa vezi ce a mai ramas din ea), vad ca oricum singurele masini pe care nemtii le mai produc sunt BMW, Mercedes si Audi (in ordinea care o vreti, putin importa). In rest, TOATE fara exceptie sunt medii…mediocre…proaste…foarte proaste. Si repet, pentru o masina noua nu face nici o diferenta daca e vw ori altceva in primii 150.000km. Depinde daca vrei doar sa platesti pentru marca pentru ca si la comfort e aceasi draq: plastic cat incape. BTW, problema cu injectoarele proaste a mai avut-o un prieten de-al meu cu passat cc in primii 30.000km, luata de noua. Masina e peste 40 de mii aici. Schade, cum ar spune neamtul! O alta legenda dispare… a fost odata vw :)) si avea masini bune… :)))) acum chiar imi vine sa rad.

  46. By Dezamagitul on Dec 8, 2010 | Reply

    ah… am uitat sa va spun si altceva: stiti zgarcenia proverbiala a nemtilor. Ei bine pentru masini nu se pune, aproape tot omul sarac sau nu isi cumpara o masina buna. Vorbind cu neamtul de rand sunt din ce in ce mai putini cei care cred ca vw isi face banii si din ce in ce mai multi cei care isi iau toyote… nu pentru ca nu au bani sau sunt zgarciti la masini (ca nu-s) ci pentru ca raportand calitatea la pret vw e ingrozitor de scump. Cam asta e ce cred nemtii… romanii mei inca cred ca vw e masina buna. Dar am observat in acelasi timp cat de buna e si din faptul ca toti posesorii de vw sunt buni cunoscatori intr-ale mecanicii, cum era pe vremuri cu detinatorii de dacii. Asta spune multe. Mie imi pare o poveste asa de similara… doar ca astia te si jefuiesc la bani, dacia era macar accesibila.

    Ca sa nu se creada ca promovez gratuit japonezii, pentru a evita conflictul de interese va impartatasesc ca am un peugeot hdi luat de nou care acum are 196.000km fara nici o piesa schimbata in afara de filtre si placute de frana. Va pup!

  47. By Dezamagitul on Dec 8, 2010 | Reply

    nu ma pot abtine… pentru cei care nu au avut vreodata vw: la diagnostic nu iti spune nimeni nimik concret, pot sa fie o mie de chestii. E doar un print-out cu parametri masurati. La care nemtii din serviceul vw se uitau ca broasca la inundatie si ridicau din umeri. Am schimbat tot ce au recomandat si am facut din nou testul: la fel. Alta uitatura ca curca-n lemne, alte recomandari, alti bani. Rezultatul: NUL, aceaasi masina proasta. Piese originale, service original, bani multi… rezultat sisific.
    VW? Nie mal!

  48. By Vlad on Dec 8, 2010 | Reply

    @Dezamagitul nu imi vine sa cred ca aia din Germania nu isi pot da seama ce are o masina moderna la care nu mai trebuie sa cauti dupa fiecare piesa ca doar e doata cu un computer care iti spune exact ce o doare. Sa nu mai spun ca sunt dotati cu o gramada de scule cu care pot gasi cauza oricarei probleme. Ce coduri de eroare ai in ECU de nu pot aia sa gaseasca cauza ?

  49. By pancho on Dec 8, 2010 | Reply

    @dezamagitul: cand ai scrie tu NULL cu doi de L, m-oi gandi si eu ca stii ce scri. Pana atunci.. pauza monser.

  50. By dan on Dec 9, 2010 | Reply

    Si totusi daca nu te-ai fi zgarcit la revizii, cu siguranta orice dealer autorizat ti-ar fi repatat masina gratis(chiar si in afara perioadei de garantie)
    Dar…vorba ta, ce legatura au reviziile cu o piesa care se defecteaza oricum.?
    E ca si cum te-ai intreba de ce nu inghiti cianura, din moment ce pe la 70 – 80 de ani tot o sa mori.
    Oricum, bine ca nu te-a omorat masina…ar fi fost foarte trist. Nu as mai fi avut la ce blog sa ma minunez timp de 10 min. Sau…judecand dupa multe din comment-urile lasate aici, poate ca as fi avut.

  51. By Vadim on Dec 9, 2010 | Reply

    Dan, vrei sa ma apuc sa iti zic ce am patit in serviceurile autorizate cu masina? Mai bine nu, las-o asa. Nu este vorba ca m-am zgarcit la o revizie, pur si simplu nu mi se pare sigur sa las masina cu o problema si sa plec cu alta asa cum s-a intamplat atunci cand am lasat-o la service autorizat. Nu e nici o filosofie sa pui niste filtre si sa schimbi niste ulei si nu plec de acolo cu o masca rupta care ma costa 9 milioane, spre exemplu asa cum s-a intamplat la autorizati in reteaua Porsche.

  52. By Vadim on Dec 9, 2010 | Reply

    Sa iti mai zic ca am ramas in primele trei luni de garantie cu masina fara baterie de 3 ori si de tot atatea ori am dus-o la autorizati cu platforma pana i-au dat de cap? Nu maivreau autorizati, au doua surse de mecanici specializati pe VW in care am incredere si sa las masina ca asa o iau, doar ca reparata, plus ca se pricep din prima sa vada ce este cu ea.

  53. By oaspetele on Dec 9, 2010 | Reply

    Dezamagitule, cum zicea colegu de mai sus, null sau nul ?
    Cat despre service-uri, povesteau amicii ca nu prea mai exista nemti, e plin de turci.
    Ma distreaza faptul ca daca in cazul a 2 posesori de vw s-a intamplat ceva gata, sunt proaste.
    Hai sa te intreb un lucru, ce faci dupa ce ai rulat 5-6 ore cu viteza mare ??

  54. By ANDREW on Dec 10, 2010 | Reply

    oameni buna,am cumparat un ww passat nou nout in 2007,am pus tot ce era mai bun pe el si m a costat 37000 euro.dupa doi ani m a lasat in drumul mare,si expertii au constatat k era pompa de motorina,2000roni.ce sa zic?se mai intampla….acum dupa un an s a oprit iar in drumul mare….injectorul 3000 roni…la preturile unei masini noi ,nu e posibil asa cv….calitate?

  55. By Andrei on Dec 11, 2010 | Reply

    Am si eu un B6 BKp din 2008. Am schimbat 2 injectoare din 4. perechea numarul 2. Ma gandeam foarte serios sa vand masina. Intre timp am mai intrebat pe la service-uri despre noile injectoare si mi s-a spus ca nu ar mai fi probleme si cu acestea. Acum, sper sa fie bani sa schimb si perechea numarul 1 si sa ma bucur in continuare de ea. Pompa am schimbat-o si pe aia de curand. Voi ce stiti de noile injectoare?

  56. By Vadim on Dec 11, 2010 | Reply

    Am intrebat si eu cand am cumparat injectorul seria noua. T, mi s-a spus ca nu se mai strica. Numai timpul va spune. Cand a aparut seria M pe motoarele de 170cp s-a spus despre ele ca nu se stirca precum cele seria D cu care sunt echipate motoarele de la 140cp in jos. Aiurea, cele seria M se stica si se strica din ce in ce mai multe pentru ca apar mai multe pe strazi de 170cp, acum 2-3 ani erau putine.

  57. By wil on Dec 13, 2010 | Reply

    Sunt cele mai proaste masini posibile scoase pe piata si vorbesc din cunostinta de cauza pentru ca am un asemenea exemplar cu motor de 2.0 tdi.Mi-a cazut injector, pompa alimentare,motorul la porniri cu temperaturi joase bate ca ciocanelele etc. Nu mi-as mai lua asa ceva nici daca mi-ar da-o la jumatate de pret.

  58. By wil on Dec 13, 2010 | Reply

    Pentru oaspetele – dupa mers indelungat 5 – 6 ore nu opresti brusc motorul si il lasi sa mai mearga 1 – 2minute sa se raceasca turbina. Cred ca inca nu ai avut probleme cu masina nici nu iti doresc sa ai dar vei avea. dezamgitul are mare dreptate.

  59. By cristi on Dec 15, 2010 | Reply

    fratilor….
    lasa-ti masinile deoparte precum: VW, KIA, HYUNDAI, FIAT si exemplele pot continua, ganditi-va de zece ori inainte de a face o achizitie asa importanta cum ar fi “masina”.
    acum vre-o 5 ani am avut si eu un VW, tot Passat, (un alt membru al familiei a condus mai mult, eu ocazional) cumparat nou nout din showroom, dar dupa 1 1/2 l-am vandut la foc automat. problemele nu au fost din cauza injectoarelor ci din cauza celorlalte (zgomot la rulare, troncanituri, bocanituri), iar asta in conditiile in care acea masina a mers in proportie de 40% pe soselele UE.
    masina a fost schimbata cu un AUDI A6, iar de diferente nu mai putem dezvolta subiectul ( dat si la buzunar tot diferente intalnim!).
    in acest moment conduc de 4 ani de zile o MASINA pe nume TOYOTA rav4. la aceasta ora am condus cu aceasta masina 112000 km din care doar 2000 km in afara tarii. probleme care au aparut la aceasta masina au fost urmatoarele: acum 1 luna de zile senzorul de ploaie imi pleca cu intarziere asta din cauza ca era lipsa de nu stiu ce lichid din zona senzorului si alta problema ATAT, NIMIC MAI MULT.
    daca vreti mai multe detalii ne auzim.
    bafta

  60. By dan on Dec 15, 2010 | Reply

    Ia vezi aici vadime…
    http://www.220.ro/reclame/Benzina-EFIX/lYx6iJuPcs/

  61. By claudiu on Dec 16, 2010 | Reply

    Salut. Am tot la fel un passat cumparat in dec. 2006 si inmatriculat 2007. Nu am nimic ce sa ii reprosez, ca performante sportive, stabilitate, etc. In ~3ani si jumatate am schimbat un stergator, sunt la exact 4 ani si nu am schimbat nici macar bateria, mai are o problema cu uzura neuniforma a cauciucurilor(zgomot urat constant) cam dupa 25000-30000km (anvelope Dunlop de 6mil bucata), si nu mai putin adevarat consuma ulei de sparge (intre schimburi poate peste 2 litri deci aproape jumatate din uleiul de schimb). Dar toate astea nu m-au deranjat, este normal, la o masina mai maricica te astepti si la putine cheltuieli in plus. DAR FRATE’EU PE ASTIA II DAU IN JUDECATA (bineanteles pe cei de la grupul PORCHE sau VW sa vedem ce zic avocatii). Ati ghicit este TDI-ul de 2L de 140cp. Credeam ca numai asta are problema injectoarelor dar vad ca si cele de 170cp. Lucru normal ca la primele cercetari ale grupului VW sa fie chemate si remediate aceste probleme. SI SA VA POVESTESc PATZANIA:
    -la ~90000-92000km imi pica un injector( in august anul acesta-2010), pur si simplu stateam la semafor in intersectie la podul IZVOR (in Bucuresti) si culmea ma trezesc ca mi se opreste motorul. Speriat ca am crezut ca sunt in viteza si am scapat ambreiajul, DAR DE UNDE? surpriza in bord la computer imi zice motor defect, mai sa fie? dau repede la cheie si nu porneste, claxoane, nenorociri, etc…. date jos rusinos din LIMUZINA, si impinge nene cu greu pana la trotuar, injur, alea, alea, ridic capota, etc, nu imi venea sa cred. Masina de peste 26000 de euro, sa imi faca asa ceva? Oamenii ma intrebau ca eram chiar pe trecerea de pietoni: DAR SE STRICA SI ASTEA BRE’-HOTII NAIBII!!! Incep sa sun, ca de am carti multe de vizita de la EI. Si direct, imi zic Passat 2 TDI, eu zic mirat, da dar de unde stiti (hmm asta e raspunsul) Ok si ce inseamna? Pai injector vreo 20 si ceva de milioane injectaor, cablajul electric vreo 3,5 mil, cu manopera si platforma pt CARAT, in total vreo 30 de milioane. Mama sa inebunesc, si poate nu de bani, dar frate deja imi faceam scenarii, daca eram cu copilul in masina ( are 2 ani si jumatate), si daca eram intr-o depasire, sa inebunesc abia cand eram carat de platforma incepusem sa constietizez cam cat noroc am avut. Am vrut masina mai mare cu multe airbeguri(vreo 10-12), sigura sa nu cumva sa patesc ceva din cauza vreunu-i nebun. Dar sa vezi am dat peste cei de la VW, si nu unul de pe strada peste mine. Am inceput sa ma gandesc, sa vezi ca poate a fost coincidenta, asta e, nu am vazut nici prea multe situatii pe site-uri (bineanteles destule) dar totusi ma imbarbatam la cate Passaturi sunt vandute (mii numai in Romanica) ce sa fac, asta e, bine ca a fost asa. Ii intreb pe cei de la Porche, domne motorina proasta in Romania. Pai stati bre nu am pus altceva decat OMV, Petrom,Rompetrol si rar MOL sau mai bine zis accidental 1-2 ori la 1 an de la altii tot de firma ( nu benzinarii cu nume de familii). Si motorina asta chiar daca e in Romani, nu merg numai Pasaturile cu ea, si au niste normative si astia dupa care le produc am observat ca au ISO9001 toti, etc, maxima calitate, asa ca sunt doar niste mincinosi. Dar surpriza a venit altfel ( pe factura la sfarsit imi zice ca imi recomanda sa le schimb pe toate 4 si nu doar cel defect)- FRATE SA MOR, cum sa dau 120 de milioane, de unde, am luat masina in leasing ca nu am bani asa de multi, mai sunt si alte cheltuieli legate de viata de zi cu zi. Ce sa facem domle’ziceti mersi ca merg si atatia km ca la ce motorina proasta este in comert? Mai sa fie, dar ce aia nu sunt si ei controlati, pai nu au filtre si alte alea? pai de ce celelalte motoare tot de la voi nu pica? Da domle’dar intre 60000-90000km trebuiesc schimbate injectoarele. Pai si de ce nu mi-ati zis in planul service inainte de a cumpara masina? Ca mi-am facut si eu un buget anual sa vad sum ma incadrez. Si multe altele, ma gandeam sa ii dau in judecata, etc, cum de sunt atatea defecte si nimeni nu ia nici o masura,,,,,,.
    ok! Nu stiu daca va plictisesc dar acum lovitura de gratie!
    Dupa~ 3 luni si vreo 6000-7000 de km ( adica pe la 98-99000km)in drum spre P. Neamt mai exact inainte de loc. Racaciuni, aproape de Bacau pe E85 eram intr-o depasire cu un TIR retineti, noroc ca drumul mai are o banda mai mica , dar nu incape Passatul cu un tir fara sa calci axul drumului la ~80-90km la ora vad ca apasa acceleratia si masina nu mai are putere vad cum tirul si “ël mirat” ca nu il intrec ma uit in bord cu un ochi si surpriza acelasi text “motor defect”- in traducere bineanteles. Sa inebunesc, imediat toate astea s-au petrecut in nici o secunda, fulgerator mi-a trecut prin minte ce defect am mai avut si nu am facut decat sa franez incet sa las masina sa curga, tirul sa treaca de mine si apoi cu semanal de avarie am tras pe dreapta pana ce masina s-a oprit. deja tremuram tot, cu inca 2 persoane in masina dintre care un copil devinovat de 12 ani.Incepe iar, telefoane, alea ale, gasesc o platforma si in final ajung la service in Bacau-dealer VW. Mentionez, am toate service-urile inclusiv ITP-ul de la 2 ani numai la dealer autorizat VW- si anume Porche sau Midocar, inclusiv si dupa 2 ani. Bineanteles eram cu bagaje, afara ningea usor si era ger, jale mare ( era undeva cred pe 25 noiembrie 2010). Bineanteles mi-au zis ca este injectorul nu avem pe stoc, etc. Am lasat masina si va da-ti seama pt ce am platit peste 26000 de euro sa raman in strada mai rau ca altadata cand conduceam Dacia 1300. Dupa toate astea numai injectorul a costat parca peste 25 milioane, cu platforma tot la fel ca prima data vreo 30 milioane, nu vorbesc de celelate cheltuieli suplimentare, cauta apoi pe cineva sa ma duca de la Bucuresti la Bacau peste cateva zile sa ridic masina, dai si lu’ala destul.
    FAC APEL LA CEI CARE DORESC SA NE UNIM SI EU SINCER MA GANDESC SA II DAU IN JUDECATA PT ASA CEVA. Nu ma mai simt in siguranta oricum as merge, imi este si frica sa mai intru intr-o depasire, caut sa imprumut masina cand plec cu copilul. Nu mai suport stresul asta. Dupa sarbatori deja am decis sa consult avocati sa vad ce pot face. Mai mult nu de curand la Tv a aratat ca americanii ( din SUA) deja au demarat proceduri de aducere a masinilor VW la service pt remedieri tot datorita opririi masinilor in mers (probabil aceleasi probleme- si parac s-a sesizat nu stiu ce agentie de control de la ei, iar nr. masinilor sunt de ordinul sutelor de mii. Asa ca haideti sa ne unim sa ne aparam drepturile. Cei ce doresc va dau adresa urmatoare de email sa incepem sa vedem ce putem face: claudiu_a69@yahoo.com

  62. By claudiu on Dec 16, 2010 | Reply

    Scuzati-mi greselile de ortografie, dar intre timp era si meciul cu Steaua, si nu am mai citit odata sa corectez.

  63. By ronin on Dec 16, 2010 | Reply

    Salutare,

    Cautand pe net solutii pt VW avariat dau de pagina voastra…Nu imi vine sa cred ochilor ce citesc aici!!!!Credeam ca doar mie mi se poate intampla asa ceva!Trebuie sa ne unim eforturile sa rezolvam aceste probleme si aici sunt de acord cu Claudiu!Dupa Sarbatori sper sa ne intalnim sa cautam niste avocati si sa trecem la treaba!

    Pana atunci va spun povestea mea pe scurt:

    VW Touareg 3.2TDI,V6, 103.000 km ,revizii la zi dosar la service VW.
    4 DEC,2010 in drum spre Bucuresti impreuna cu sotia.Rulez normal
    130-140 km/h depasesc un TIR….si supriza,identic ca in cazul lui Claudiu raman brusc fara motor,trag usor dreapta,bag avarii,ala cu TIR-ul claxoneaza disperat,noroc de o parcare in partea dreapta unde ma tarasc fara motor…!Ne uitam unu la celalalt bucurosi ca am scapat cu viata!Apoi nu a mai contat ca afara erau 0 grade,cod galben,viscol,stat si inghetat in masina 2-3 ore!
    Restul cunoasteti:platforma,Bucuresti,Porsche Nord!

    Dupa 10 zile de stat in service( explicatia:sunt f.aglomerati) au desfacut motorul:s-a rupt lantul care ulterior a avariat 70% din motor!Costul estimativ:35000 Ron sau aprox 9000 euro!Trebuie sa ma decid pana luni ce fac!Voi ce ati face in locul meu?Eu deocamdata icerc sa imi revin din soc!
    Am uitat:masina e in leasing si are si Casco dar nu ajuta cu nimic!

  64. By Laur on Dec 24, 2010 | Reply

    Salut!

    As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe http://www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

    O zi buna!

  65. By Vadim on Dec 27, 2010 | Reply

    Salut,

    Pe blog nu pun acest tip de articole. Pentru site da-mi te rog un mail la vadim@onlinesport.ro cu cererea si eventual de indrum unde sa ceri mai multe detalii. Publicitatea pe onlinesport.ro este vanduta in exclusivitate de InternetCorp.

  66. By vwalin on Dec 28, 2010 | Reply

    si eu vreau cu tot sufletul, acum dupa ce am avut 2 injectoare picate si le-am inlocuit pe toate 4, sa facem ceva ca sa obligam nesimtitii de la VAG sa isi recunoasca gresala. Ma unesc cu cine vreti voi sa ii dam in judecata, JUR ca, daca imi mai pica un injector din astea noi JUR SOLEMN, chiar daca va fi ultimul lucru care-l fac in libertate, ca ii dau foc in curte la VAG.
    ESTE O SCARBA DE MASINA. Multumesc VW ca mi-ai trezit sentimentul asta fata de masina care ar fi trebuit sa fie cel mai bun prieten al meu.

  67. By Vadim on Dec 28, 2010 | Reply

    Pai hai sa ii dam in judecata, sa ne strangem mai multi si sa facem o actiune legala. Sotia mea e avocat la un cabinet important, putem incerca sa facem un proces colectiv,asa cum a fost si in cazul bancilor. Da-mi un e-mail la geovadim@gmail.com cu niste date de contact, la fel si ceilalti care au scris aici si sa punem un plan pe hartie. Pentru ca si eu am avut aceeasi problema, suport eu ce cheltuieli inseamna, adica tu si altii care mai facem nu platini onorariul. Putem incerca pe calea justitiei sa obtinem restituirea sumelor cheltuite precum sa incercam sa ii obligam si la un recall.

  68. By fane dediu on Dec 29, 2010 | Reply

    si uite asa, usor-usor, se spulbera mitul masinii germane mega-fiabile… daca toti puneti botul, ar fi pacat ca aia de la VAG sa nu profite si sa va ia si haina de pe voi.

  69. By schifirnet on Jan 9, 2011 | Reply

    salutare ,imi pare rau pt ce vi sa intamplat dar si eu sunt in aceiasi situatie,mai exact am un passat de 2 litri 170 cv din 2008 cu 80 mi iam facut revizia in dec la ww in franta si ieri am patit aceiasi prob motor defect.am un coleg la fel sunt dezamagit total de aceasta marca de masina chiar daca astia de la ww au zis ca contribuie si ei cu 60/o din suma.sunt de acord sa ne unim si sai dam in judecata .

  70. By Adrian on Jan 17, 2011 | Reply

    Si mie mi-a murit un injector acum 2 saptamani … iute, mult mai iute decat ma asteptam. Am luat masina (Passat, 2.0 BKP, 2007) de 2 luni si a picat zilele trecute un injector … am fost “norocos”, a picat in fata blocului, la 10 secunde dupa ce am pornit motorul (nu apucasem sa plec).
    Stiam de problema cu injectoarele (de pe forum-uri si de la un prieten mecanic) dinainte sa cumpar masina (dobitoc, nu?), dar vazand ca e din 2007, stiam ca problematice sunt cele din 2005-2006, excelent intretinuta, 64.000 km reali (revizii facute la vw in cartea service), am zis ca poate am noroc … inainte de a cumpara masina am fost la un test in vederea achizitionarii la VW, unde mi-au zis ca in mare masina e ok, pretul a fost destul de bun … Imi place “ca poza” masina, am vrut neaparat 140 CP si nu 105 CP, deoarece vechiul Pasat (b5 – excelenta masina, incomparabil mai reusita …) avea parca 110 CP si nu vream una mai lenesa …

    Sfaturi (la capitolul haz de necaz) pentru cei cu Passsat b6 2.0 TDI:
    – cei cu BKP sa aveti tot timpul in masina un nr. de la tractari, nu sti unde te lasa, cand te lasa, nu da nici un semn …
    – nu umblati cu masina noaptea … e neplacut sa te lase noaptea prin ce stiu ce padure …
    – nu faceti drumuri lungi , e scump tractatul de unde va lasa pana la service
    – pe cat posibil nu faceti depasiri … injectorul poa’ sa pice chiar si in depasiri
    – in general cei cu Passat b6, nu ar strica sa aveti si o pompa de motorina cu voi, asa sa fie la nevoie …
    – nu cred ca conteaza uleiul, sa umblii turat, etc, pur si simplu injectoarele sunt proaste din fabricatie

    Pretul acum la injector e 2560 RON (cumparat de la reprezentanta vw cu piesa la schimb) + manopera 150 ron la un service mai mic, dar priceputi … la service-ul VW mai ca radeau de mine, nu mi-a placut atitudinea celor de la VW si nici nu o sa merg la ei vreodata pt. reparatie decat daca nu am incotro. Mi se pare inacceptabil sa le spun de problema si ei sa-mi zica razand “Stai linistit, nu stiu ce prieten a patit-o intr-o depasire … “. Multumesc, inseamna sunt un “norocos” atunci!

    Avand in vedere ca se pare ca cei cu motor cod BKP pana prin 2007 au / vor avea problema asta (e un defect de fabricatie clar), mi s-ar fi parut normal sa le schimbe VW sau macar sa fie mai ieftine (nu 2560 ron – enorm pt un c…t de injector, cu banii astia puteam face o vacanta in Grecia, sa-mi cumpar o centrala de apartament, etc, si probabil urmeaza sa pice urmatorul in curand, ca cica odata ce incep sa pice, in interval relativ scurt se duc toate). Mi s-ar fi parut normal sa aiba VW o actiune generala de schimbare a lor, mai cu seama deoarece e o chestiune critica de SIGURANTA! te poate lasa oricand (de ex. in depasire) si motorul se opreste pur si simplu (cica e masura de protectie pt. motor sa nu se strice, dar cu viata mea ce facem ?).

    E frustrant, nu am ce face, decat sa postez aici pe net si orcine cauta sa cumpre un astfel de model sa gaseasca “review”-ul meu si sa stie ca VW sunt jalnici, masinile lor nu mai sunt ce erau si nu voi inceta sa-i critic … eventual voi face un site in limba engleaza (unde sa posteze toti cei afectati de problema asta critica) ca sa stie si altii de prin alte parti ce probleme au masinile lor si ei (vw) abia asteapta sa-ti schimbe piesa cu excelentul pret de numai 600 euro + manopera si eventual si nu stiu ce cablu care cica e bine sa mai fie schimbat (abureala cred). Oricum, cred ca si-au facut o imagine proasta deja prin nenumaratele probleme (in special la injectoare, volant, pompa motorina, etc.

    Si, colac peste pupaza, dupa ce au schimbat injectorul, sun sa vad daca e masina gata … si supriza, cica l-au schimbat, a pornit, a mers o vreme si s-a oprit din nou … ma suna dupa 10 min, cica a murit si pompa de motorina … Se stie …. si astea sunt cu probleme … Am schimbat si pompa de motorina. Poate ca in tot raul e si un bine, decat sa pice pompa de motorina departe de service-uri (si cu defectiunea asta, masina nu mai pleaca), am schimbat-o cu ocazia asta …

    La Passat-ul b5 nu am avut nici o problema cu motorul, nu m-a lasat niciodata sa nu plece, am avut doar cunoscutele probleme cu bratele de la directie care bateau … bateau, bateau dar macar umblam de la punctul A la B, iar schimbatul lor era mult mai ieftin … Cu asta noua, dimineata (pe racoare) cand sa plec, toate Daciile din 1977 zburdau turate pe langa mine in drum spre lucru, iar eu citeam binecunoscutul mesaj de intampinare “Engine off” :)

  71. By Adrian on Jan 21, 2011 | Reply

    Exact! Nu stiu cum se spune in romana, dar in Franta ii spun “échange standard”, adica poti avea o piesa care a fost reconditionata la un pret mult mai avantoajos decat una noua. Asta daca mecanicul e corect (nici in Vest nu lipsesc baietii destepti), altfel poata sa iti monteze o piesa reconditionata si sa-ti factureze una noua, ma indoiesc ca ai cum sa-i demonstrezi contrariul.

  72. By razvan on Jan 22, 2011 | Reply

    NUP POT SA CRED CEEA CE DVS PRIN ACESTE POSTURI SUSTINETI.AM DEPUS ACTELE LA porsche pt un passat 170 cp , mentionez ca am un passat 1.6 fsi la care nu am avut absolut nicio probleme actele nu sunt semnate exista un acord prealabil.vreau sa cumpar aceasta masina in ideea de a ma pensiona cu ea am 41 de ani si ma gandeam ca am nevoie de un diesel puternic cu un consum rezonabil1.6 fsi nu a avut absolut nicio defectiune…vreau sa iau o decizie justa in privinta achizitionarii masinii .pls help

  73. By Vadim on Jan 25, 2011 | Reply

    Razvan, sfatul meu e sa nu ti-l iei, motivul il vezi in articolul de mai sus si in ceea ce spun si altii aici. Eu ii voi da in judecata pe cei de la Porsche pentru viciu ascuns in problema asta, voi reveni cu alte articole despre subiect.

    Sau daca vor sa isi vanda panaramene de motoare diesel si tu vrei sa cumperi stiind ce te asteapta fa cererea de intrarea in programul despre care mi-a scris mie cel de la Porsche. Daca se aproba, ia-l, daca nu ia alt diesel cu garantie mai mare (VW ofera doar doi ani maxim) sau un VW pe benzina.

  74. By gabi on Feb 2, 2011 | Reply

    era vorba despre noul passat si noul mondeo.cel vechi avea injectie delphi mai proasta, dar si la delphi picau injectoarele dupa 150.000 km nu la 70.000 ca la passat.la noul mondeo nu am auzit sa fi schimbat cineva vreun injector ,pe cind la passat………la volkswagen platesti sigla nu calitatea.

  75. By MoJo JoJo on Feb 9, 2011 | Reply

    Salutare,intru si eu in clubul pagubitilor ca sa zic asa.Passat 2.0 TDI BMR de 170cp,2007-62kkm m-a lasat un injector exact intr-o depasire!Masina oprita pe marginea campului si da-i si asteapta platforma.
    Ajung la un dealer VAG,mecanicii de-acolo imi dau verdictul: A PICAT UN INJECTOR! Bun,cat costa? Pai 26 de milioane cu injectorul meu la schimb.HUH?? Si asta nu e tot! De fapt injectorul pe care mi-l schimbau era unul reconditionat nu era nou,unul nou costa 34 de milioane iar VW recomanda sa le schimbi pe toate + cablajul! Deci un total de 136 de milioane+4 milioane cablajul+3 milioane manopera=143 de milioane ( 14300RON)sau vreo 3350 de EURO!!!!
    Mare atentie,codul injectorului nou este 03G1300073M/D cele care se termina cu TX la sfarsit sunt cele reconditionate.Asa ca decat sa dau 26 de mil pe unul SH reconditionat de ei am dat 150 de E si l-am reconditionat singur.In continuare mersul cu masina este o mare provocare si un stres!….Oare unde voi mai ramane in pana!??
    Singurul motiv pt.care se strica un injector este Proasta Proiectare a celor de la siemens iar nesimtitii de la VW cunosc lucrul acesta si nu fac nimic in privinta asta cum ar fi un recall pt. remedierea problemei!

  76. By tavi on Feb 11, 2011 | Reply

    Subscriu si eu la o lista foarte lunga de oameni pagubiti de VW, consider chiar ca prin oprirea brusca a motorului in timpul unei depasiri atenteaza la viata mea, masina asta e de rahat passat b6, 140cp, nimic nu e bun, injectorul a picat cu toate ca am bagat numai motorina evo diesel MOL,uleiul cel mai scump. A picat computerul de confort, acum sta sa pice ceva pe la cutia de viteze. Si totul in 100 mii km. Ar trebui desfiintat VW de pe piata. Din parte mea e pe lista negra. Aloo nemtii vedeti ca s-a inventat recall-ul.

  77. By ovidiu on Feb 14, 2011 | Reply

    Nu fiti stresati nici alte masini nu sunt mai breze . Toyota avensis varianta top cu motorul de 2.2 diesel are la fel de multe galme . Suparat de modul penibil de rezolvare a problemelor a servisului autorizat vw din Baia Mare ( Robot SRL ) care pentru o problema de ESP mi-a schimbat si discurile de frina (????) si am fost si de 6 ori in 3 luni pina cind am hotarit ca sunt sofer sportiv si am dezactivat ESP -ul am achizitionat avensis modelul 2006 . Stupid ideea . La numai 700 euro in plus am primit scaune de piele incalzite , cauciucuri si genti de 17 , bixenon etc . In numai 3 ani si 3 luni ( primii 3 ani a fost relativ ok cit a durat garantia ) au picat – cauciucurile la 35000 km au fost gata , da gata ( la passat aceleasi drumuri daca nu chiar mai rele 50-60000km ) , apoi bujiile sut , apoi incalzirea in scaunul soferului , la cercetare la servis a picat si al copilotului ( nu din vina lor fireste ) reparatii daca voiam incalzire minimum 600 euro / scaun . Apoi meciul cel mare Bixenonul . la 160 km/h noaptea pe autostrada au murit ( am ramas cu 2-3 m de lumina in fatza ) ambele faruri , noroc cu proiectoarele de ceata . Servisul din germania ( aia macar sunt oameni mi-au verificat masina electric toata si mi-au zis clar problema de faruri si becuri – in germania se schimba si dupa garantie gratuit daca nr de ore de functionare nu depaseste virsta normata dar nu aveau pe stoc la ora 6 dupaamiaza simbata si au zis ca luni daca vreau gratuit – factura de service / verificare 1.4 euro cu TVA o am si acum in rama la noi si de iti umfla o roata numa spaga e mai mare si acolo mi-au dat si cafea si biscuiti ) . Neputand sta am venit in tara si dupa ce am sters manual geamul ca zeama de la toyota ingheata ca nu e linga radioator am mers la service toyota . surpriza i romania nu se schimba gratuit nimic si de se rupe masina in doua singura . Basca ca pretul de 700 euro pe set de becuri cerut e mai mult decit mirlanesc ( am gasit aceleasi becuri pe net acelasi producator aceleasi serii numa nu scria for toyota cu 120 euro iar chinezisme si la30 euro /set . ” care customer ” idem si la toyota dupa ce am semnalat problemele etc etc am primit mesaje de extraordinar bun simt si politete dar in traducere libera ” baga-tzi masina in c..” deci nu stiu cu ce sa ne bucuram fundurile de soferi amatori , nemtestile abordabile ca si pret ( gen VW ) toyotele , chevy si fordu varza , alea frantuzesti si mai nasoale acolo pica cutiile in primii 5000 km te bucuri ca ai garantie dar mergi 1000 km din 10000 pentru verificari etc . Concluzia cautam biciclete .

  78. By claudiu on Feb 18, 2011 | Reply

    Pt. Mojo Jojo.
    Unde ai reconditionat injectorul ca mie mi-au zis toti ca nu se poate reconditiona ca sunt pe cristal, piezoelectrice,etc, etc, nu cu solenoid si nu se poate reconditiona. Poate o fi aparut vreun meserias dar greu de gasit. Poti sa lasi o adresa sau nr de telefon?

  79. By Adrian on Feb 18, 2011 | Reply

    Detailii despre injectoare/probleme/reconditionari, etc mai multe aici:
    http://vwforum.vwforum.ro/topic/52745-injectoare-pd-20tdi-distruse/

  80. By Cristian on Feb 19, 2011 | Reply

    In primul rand parerea mea e ca nu merita o masina noua.
    O masina la 1-2 ani si 10-30.000 Km e ideala.
    E ca si noua insa pretul e cu 30-50% mai mic.

    Imi e greu sa inteleg de ce lumea e dispusa sa dea 30-40000 EUR pe un sedan gen VW, Honda, Toyota, Ford.
    La banii astia iti iei lejer BMW sau Audi SH. Cred ca e insa alta calitate.

    Eu am luat un Ford C-MAX – 1 an vechime, 14000 Km si 12000 EUR, apoi un BMW 320d – 1 an vechime, 17000 Km si 23000 EUR, ambele company car.

    La Ford a picat pompa de benzina, in garantie. Ghinion curat (dar nu s-a intamplat in mers). Apoi nu am mai avut probleme pana la 6 ani si 80000Km cand au aparut mici necazuri (la deschidere electrica portbagaj si lumini marsarier).

    La BMW nu am inca nicio problema dar il am doar de 1 an.

    Oricum, una peste alta, daca iei un SH (insa o faci cu cap) nu risti mai mult decat cu o masina noua. In schimb nu investesti atat de mult financiar si in final emotional. Daca e sa se strice, nu iti faci atata sange rau.

  81. By passat e de kkt on Feb 27, 2011 | Reply

    da da…si eu am patit-o..de curand….in februarie passat okt2005 cump in Germania acum 2 ani la 95000km acum dupa venerabila varsta de 5 ani si 125000km si dupa ce pompa de motorina si cea de ulei mi-au distrus vacantza de vara de anul trecut…a venit timpul injectoarelor,ca prea se lasase asteptate,asa ca undeva pe un drum lung..hopaaa se strica masina(asta pt ca eram in drum spre craiova)…ce sa fac??/pai ce se face…platforma si..Pitesti service.Cei de acolo foarte “amabili” nu mi-ai diagnosticat masina asa cum le cerusem ci au si demontat jumate din ea ca sa-mi spuna ca e injectorul!!!Mi-au zis 2600ron +500 mana de lucru si asta cu injectorul meu la schimb.Eram gata sa “o comit” dar un prieten cu stat vechi prin service-uri mi-a zis ca se poate repara,asa ca am ajuns la un domn f ok din buc unde mi-a explicat concret ce are ,ce se defecteaza si ca e reparabil,lucru care s-a si intamplat cu “doar”450 ron…l-am dus la Pitesti mi l-au montat cei de la service-ul de acolo(e un service cu nume de masina)si acum….il astept pe urmatorul cu toate ca dupa ce am citit mai sus ori vand masina ori incep sa regret ca nu le-am reparat preventiv pe toate.in fine..sper sa scap cu viatza sa mai pot citii pe aici ce se mai intampla.Drum bun!

  82. By claudiu on Feb 27, 2011 | Reply

    Pai da-ti mai multe detalii, ce motor, cp, etc, si ce probleme ti-au zis ca pot avea injectoarele, poate gasim o metoda sa ne protejam. Tipul din Bucuresti nu vrea sa faca mai multi bani? Ca ne ducem toti sa le reconditionam. Eu m-am zbatut si pe unde am sunat “meseriasi” toti au zis ca injectoarele PD de la motoarele 2 TDI nu se pot reconditiona, au un cip cu nu stiu ce cristal (nu solenoid ca cele de 1.9TDI) si acestea la cel mai mic …. crapa (teoria bla, bla…. ca sunt piezoelctrice, etc)-concluzia nu se pot repara. Si eu stiu poate o fi vreunul care a facut acest lucru dar nu am dat de el. Poti sa trimiti mai multe detalii?( uite un email claudiu_a69@yahoo.com)

  83. By claudiu on Feb 27, 2011 | Reply

    O teorie gasita pe alt site: cica uleiul pt aceste motoare 505.01, etc. nu ar fi bun conductor de electricitate (normal). Dar avand in vedere dupa multi km datorita frecarilor “pe acolo”in motor (cuzineti, segmenti pe cil, etc) acele reziduri metalice fac ca acest ulei sa fie bun conductor de electricitate( si asta inseamna scurtcirc pe la calculator, inj, etc). De aceea este necesar schimbul de ulei, filtre, etc la nr de km prescrisi de fabricant. Dar d-nii de la noi de la service poate o fac dar cat masina e in garantie sa nu aibe pb. Dupa aceea zic eu sa nu mai cautati pe la reprezentanta, ca eu sigur am simtit acest lucru si anume nici o diferenta la motor si chiar am controlat de vreo 2 ori pe joja si sincer era negru ca dracu’. raspunsul lor? e disel bre, uleiul se innegreste imediat dupa ce a pornit motorul. Pai ce sa le mai zic? Sa incep sa fac teste? Nu ma mai duc la ei, o sa ma duc la un service unde stau langa meserias. La Porche, Midocar, etc nici maca camera sa vad ce face la masina nu au. Asa ca ce sa fac? pe cuvant nu ii mai cred! Stiu “baiet care cu 250 lei iti face acasa revizia totala, ci filtre, ulei, tot tot. Pai de unde le au la aceste preturi? De la mine de la tine, etc, cate un kilo, cate un filtru etc. Am patit-o odata dupa 250 de km imediat de la revizie la un drum lung, mi s-a aprins lampa de la ulei, am bagat aproape 1 litru. Deci?

  84. By claudiu on Mar 2, 2011 | Reply

    Are cineva idee cum dau si eu de “nitro_od”, un “meserias de injectoare”, are id_ul de pe forum vw. Uita-ti si un link : http://vwforum.vwforum.ro/topic/52745-injectoare-pd-20tdi-distruse/page__st__1020 ; Omul chiar se pricepe dupa cat se vede. Am impresia ca le-a cam dat de capat. Ca bulan…ii aia te lasa sa lasi un mesaj dupa un an pe acolo pe forum. M-am inscris acolo si nici nu ma mai lasa sa ma loghez. Le-am scris si emailuri si tot nu imi da un contact. Va rog cine poate sa ma ajute sa imi trimita si mie pe email un contact de-al omului asta : claudiu_a69@yahoo.com.

  85. By Adrian on Mar 2, 2011 | Reply

    Cred ca asta cauti:
    http://vwforum.vwforum.ro/topic/75519-injectoare-siemens-passat-03g130073d-si-03g130073m/

  86. By Gheorghe Petrescu on Mar 3, 2011 | Reply

    Buna ziua. Fratele meu se numara si el printre pagubitii VW. Passat B6 2.0TDI 170CP fabricat 2009, 21000 km picat 2 injectoare , 24000 volanta si ambreiaj, turbina. Masina de 28000 euro. Sunt foarte de acord ca astazi masini fiabile nu se mai fac , insa chiar asa ? Sa nu iti asumi responsabilitatea pentru troaca pe care o faci ? Masina are acum 38000 km si au mai picat alte 2 injectoare. De ce trebuie dus injectorul vechi ? Ca il repara si il pune pe alta masina , d-aia. Ca sa il citez , el a avut inainte de VW un aveo 2006 , motor de 1,2. Si “Citat”:”M-am ofticat pe aveo pentru 2 bielete, 2 senzori de ABS si un set de discuri de frana, toate astea in 64000. Dar passatul e mult mai rau. Ala macar a costat 8000 dar passat a costat de peste 3 ori mai mult si are mult mai multe probleme si mult mai grave “. Inainte de aveo a avut un Golf 2 1,6 D din 1987, si masina aia a mers mult si bine.
    Ca masini , eu am un Opel Astra G Break 2001 1,7 TD 68 CP si un Chevrolet Lacetti 2006 , tot break insa benzina 1,6 16V. Sincer , dupa ce am auzit tot felu de boabe despre masinile noi,nu le-as da pe nici unele, prima are 210000 km si are injectoarele originale, iar a doua are 104000 si am schimbat doar bieletele, amortizoarele fata si portiera dreapta fata , m-a lovit un prost. Vroiam sa imi iau : Passat, Mondeo, Cruze, Ceed ,Octavia ,Astra h sau j…..insa din ce pareri am cerut, atat in RO cat si in DE, mi s-a zis sa pastrez actualele masini. Cand m-a auzit de la varul din Germania – Nurenberg ( care are Astra G 1,7 DTI din 2003 si un Ford Mondeo MK3 2004)ca vreau sa dau Astra G pe Astra J , mi s-a zis ca sunt un mare fraier , la fel mi s-a zis cand am zis ca vreau sa dau Lacetti pe Cruze sau Ceed….el lucreaza in reteaua ADAC si mi-a zis, ca daca vreau masina cu fiabilitate indelungata si costuri mici …..sa le tin pe astea care le am si sa nu ma hazardez sa iau masini noi. De aia nemtii au atatea masini vechi si se lafaie la Logan si la Matiz….. . numai noi romanii vrem avioane. Si uite asa am renuntat la a imi mai lua masina noua. Le tin pe astea.
    Revenind la VW, se stie foarte bine ca motoarele 2.0 TDI nu au un renume prea bun, iar VW patimeste cu fiabilitatea de destula vreme. Si renumitele cutii DSG, desi ofera performanta si confort, au obiceiul sa crape din nimic. Asa ca totul tine astazi de cum arata masina , cate becuri albastre are in interior si cat e de puternic radioul din fabrica , ce demaraj are, daca are xenoane, etc, nu de cat de multe probleme ai cu ea. Asta este politica de consum , niciodata un ASTRA H sau J nu va mai avea fiabilitatea unui G, Niciodata un golf VI nu va mai fi ca un Golf IV, la fel, nici un B6 nu va fi ca un B5. Varul meu din Germania , mi-a zis ca in statisticile de fiabilitate , masinile VW si Mercedes sunt undeva pe la coada !!! Iar Passat B6 e chiar renumit ca face probleme. Nu doar cu injectoarele, si la ei mai pica volanta, ambreiajul, mai pica cutiile de viteze, electrica-electronica, etc. Deci daca vrei sa nu te doara capul ia-ti logan.

  87. By mario on Mar 12, 2011 | Reply

    eu sunt foarte multumit de passat-ul meu,este o masina cu performante sportive,fiabila si costuri de intretinere reduse..sa nu exageram,daca masina este in revizii la timp nu aveti probleme sau mai sunt exceptii..zi buna!

  88. By tavi on Mar 15, 2011 | Reply

    Buna ziua,
    Am 2 masini, 1 logan 1.4 benzina, si 1 passat 2.0 tdi 2006. Am ajuns sa apreciez marfa noastra autohtona, dupa parerea mea VW ar trebui interzis in Romania cel putin pentru faptul ca iti pune intentionat viata in pericol ( oprirea motorului in depasire) si eventual sa plateasca si ceva daune.
    Piese schimbate la passat in 100k km, 1 injector, 1 computer confort, in conditiile in care am respectat toate reviziile, si am pus cea mai buna motorina de la mol. La logan nu am schimbat nimic. Si nici nu am ramas de fraier in mijlocul drumului. Din partea mea vw e “kaput”.
    stima

  89. By Cristi on Mar 16, 2011 | Reply

    Am citit cu atentie postul facut de tine si am citit sumar si parerile celor de aici…In principiu am auzit si eu ca ar fi ceva probleme cu noile motoare CommonRail de pe passat si va cred si va inteleg… DAR eu zic ca intervin si alti factori esentiali care contribuie la aparitia acestei probleme:defectiunea injectoarelor.Inainte de a detalia, vreau sa va spun ca si eu sunt posesorul unui VW passat an 2008, motor 2.0 TDI 140 CP.Am aproape 130.000 de km si nu am avut absolut nicio problema tehnica.Deci dpdv TEHNIC si functionabilitate motor, nicio problema!Eu am fost in GERMANIA si am cumparat masina de la mama ei, in principiu nu am incredere in Porsche Romania…nu am incredere in ROMANI!Imi pare rau sa zic asta, dar eu asa consider!
    Si acum…Factorii cu pricina sunt urmatorii:
    1.Motoarele CommonRAIL si toate cele diesel, dar MAI ALES cele COMMONRAIL au nevoie de un regim de functiomare in turatii mai mari(2800-3500 rpm), astfel ca functionarea turbinei si implicit a injectioarelor sa fie, permanent , in optime conditii.In momentul cand schimbi de la o treapta inferioara la una superioara , motorul pierde in jur de 700-800 de turatii(in realitate), in bord 600-700.Ei bine, daca turbina si toate cele functioneaza dupa 1900-2000 de turatii , in momentul cand schimbi, trebuie sa ramai mereu peste 2000-2200 ca sa fie BINE!Nu mergeti subturat NICIODATA!
    2.VW inseamna GERMANIA, NU ROMANIA!Sunt masini facute pentru Motorina din GERMANIA sau EUROPA DE VEST, pentru strazile din GERMANIA,…pentru lumea civilizata si , in principiu pentru ceva ce inseamna calitate!Motorina din ROMANIA e varzaa…Am auzit si cred 100% ca e adevarat…Motorina, benzina din Romania , toate au APAA!Ei bine, pentru un COMMONRAIL asta e MOARTE!De aceea cand alimentati folositi o sita dubla, folositi filtre care sa retina si cele mai mici particule daca vreti sa fie bine.Eu alimentez de la Petrom si OMV dar de fiecare data am o sita speciala cumparata de afara care retine toate impuritatile!
    3.Aveti grija cu filtrele de motorina sau , mai ALES DPF(diesel particule filter)!!Daca se buleste ala e vreo 3000 de euro unul.E practic o componenta esentiala pentru masinile DIESEL moderne.Indicat ar fi cam dupa 100.000 de km sa mergeti in Germnaia la VW sa faceti o curatare pentru DPF.NU toti avem insa timp pentru asa cv.
    In concluzie, NU comparati VW facute pentru Romania cu cele facute pentru Germania, Marea Britanie..in principiu EUROPA DE VEST, cum la fel de gresit e sa compari RENAULT facut la turci, slovaci cu cele facute in FRANTA!
    Nu uitati ca traiti in ROMANIA unde lucrurile nu sunt chiar asa cum credeti ca ar trebui sa fie…
    Numai bine!

  90. By Gheorghe Petrescu on Mar 24, 2011 | Reply

    Atunci sa se comercializeze in Romania masini adaptate pentru noi. De acord cu Tavi ca e mai bun loganul. Sincer , din punct de vedere performante si confort , passatul , insa care passat te lasa in drum. Apoi , logan e o masina simpla, elementara , insa te duce din a in b fara probleme, e drept mai lipsit de confort. Eu personal nu as renunta la ele 2 masini ale mele, Lacetti Wagon 1,6 16V 109 CP si Opel Astra 1,7 TD 68 CP. Ambele au in prezent 105000 respectiv 211500 km. Sincer nu le-as da. Inclusiv in Germania e stiuta problema cu injectoarele. Iar B6 este renumit pe plan mondial pentru fiabilitatea precara. Un neamt din Dresda spunea ca si trabantul era mai fiabil si mai rezistent ( asta cred – am avut si eu trabant ). Oricum , VW a inceput sa gafeze pe model nou ce scoate. Electronica peste electronica, tot felul de chichite electronice, toate troacele.
    DPF cazut la VW e la ordinea zilei, iar 2.0 TDI consuma ulei mai rau ca un trabant. Si acum sincer , eu la astra am bagat si motorina de la tara de la tractor, am bagat si de pe santier si matrafox cu apa si sulf de la lukoil. Si nu a picat nici un injector sau pompa. Si Astra o am din 2004 de la 100000 km. Si doar pe matrafox a rulat. Nici turbina nu am schimbat-o. Deci nu mai luati apararea passatului. Si daca nu pica injectoare ( din noroc) pica volanta bimasica , cutie viteze, ccomputer bord/ecm, si alte prostii. Sincer sa zic orice harb ajunge la 100000, insa in astia 100000 te poate face cu nervii. Am vazut Astra G la 360000 km, am vazut Lacetti la 200000, am vazut logan la 270000 , am vazut Kalos la 400000 (la constanta pe taxi). Passat la km astia , cel putin B6 nu am vazut. B5 si B5.5 poate ca da , insa B6, exclus. Vw facut pt romania ar trebui sa fie mai robust , insa numai asa nu este. Am colegi , prieteni, care au passat dar si alte VW de generatie noua si numai cuvinte de lauda nu au la adresa lor , nici a masinilor nici a serviceului. Asa ca sincer si in concluzie : Mai bine iei LOGAN LAUREATE 1,6 MPi si nu te doare capul, decat sa stai comod in PASSAT 2.0 TDi si sa te doara capul, dar si altele fereasca Cel de Sus in caz de ceva rau.
    Toate cele bune si sa va mearga masinile oricare ar fi ele.

  91. By robert on Apr 6, 2011 | Reply

    salutare. cum facem sa-i dam in judecata? ma alatur si eu celor ce au scris aici. eu conduc un leon fr tdi de 170 cai cod motor bmn, masina rulata numai pe drumuri europene, numai motorina de calitate. Cei care scriu mai sus ca ar fii motorina de vina, se inseala. Nu are nici o legatura. Poate ma numar printre cei norocosi, deoarece mie mi-a murit primul injector la 120tkm in Spania. Rulam normal autostrada 130 km/h, dimineata pe la 5 inspre Sevilla. Si ce sa vad? bling ENGINE FAULT si imediat se opreste motorul. am ajuns pana pe marginea drumului, am bagat avarii, am mai incercat sa-i dau la automat. degeaba, nu mai pornea. in momentu-ala ma gandeam sa nu fii sarit naiba de la punct, probleme clasice. de unde? dai asteptare 2 ore pe marginea drumului, pana a trecut o masina de politie, au chemat platforma si m-au dus pana la primul service seat. fiind sambata dimineata, in Spania nu se prea lucreaza. Asa ca am lasat masina la service si cheile unui reprezentant de vanzari si dai si cauta tren sau autobuz sa ne intoarcem de unde am plecat. In cele din urma luni dupa masa ma suna de la SEAT si normal, injector rupt.Toata distractia cu tot cu platforma, tren, autobuz, cazari inutile undeva peste 1000 euro. Citeam mai sus ca injectoarele cu TX la sfarsit sunt reconditionate??? Intreb deoarece mi s-a emis factura pe piesele schimbate si injectorul pus pe masina mea se termina cu TX, iar vechiul injector mi l-au oprit, desii eu am insistat sa mi-l innapoieze, si nici nu m-au informat ca imi repara masina cu piesa la schimb. CE PUTEM FACE OAMENI BUNI??? sunt un pic disperat si eu, deoarece merg f mult cu aceasta masina prin Europa si nu as mai vrea sa raman ca prostu-n mijlocul autostrazii si sa fiu legat de maini si de picioare. CE PUTEM FACE?

  92. By robert on Apr 6, 2011 | Reply

    P.S. Am inaintat plangere catre SEAT si m-au contactat telefonic spunandu-mi sa le trimit scanata cartea service. Asta am si facut, am scanat toata cartea service a masinii si am trimis-o. Mentionez ca am reviziile efectuate din la 10 mii sau max 15 mii de km. Ultima revizie la casa Seat fiind undeva la 80 mii km. Ultimele 2 revizii le-am facut la un alt service. Probabil ca or sa-mi dea cu flit, deoarece ultimele 2 revizii nu-s facute la ei :(

  93. By Vadim on Apr 6, 2011 | Reply

    Robert, esti in Romania? Sunt aproape sa incep un proces pentru viciu de fabricatie contra celor de la VW. Am vazut ca mi-ai scris si pe mail.

  94. By robert on Apr 6, 2011 | Reply

    Acum sunt in continuare in Spania. Dar daca se poate face ceva, sunt dispus la orice deplasare sau sa imputernicesc pe cineva sa ma reprezinte oriunde va fii nevoie. O zi buna

  95. By Vadim on Apr 6, 2011 | Reply

    Vorbim pe mail. Defectiunea a avut loc recent, in ultimele 6 luni?

  96. By alexst on Apr 9, 2011 | Reply

    http://www.petitieonline.ro/petitie-p08118049.html Asumarea de catre FABRICANT a inlocuirii Injectoarelor de tip Piezoelectric cu probleme

  97. By xxx on Apr 9, 2011 | Reply

    problema nu este la motoarele diesel in general, este la cele 2.0. eu am 1.9 si nu am avut nici o problema in 130 000 km. masina cumparata din germania, in ro nici eu nu am incredere.

  98. By alexstacescu on Apr 10, 2011 | Reply

    http://www.petitieonline.ro/petitie-p08118049.html
    Haideti sa facem ceva atunci !!! Sunt deja 11 semnaturi, sa facem mai multe. Trimiteti mai departe link-ul, sa afle toata lumea. Target-ul meu este 10% din nr de unitati vw passat vandute, sa demonstram ca au probleme.

  99. By robert on Apr 19, 2011 | Reply

    Salutari. Am sa-i rog pe toti cei care au avut probleme injectoarele de pe motorul 2.0 tdi sa completeze cate un formular pe acest site

    http://www.dft.gov.u…icledefects.htm

    mai exact formularul il gasiti aici

    http://www.dft.gov.u…ct%20Report.pdf

    Desii multi nu cred ca se va rezolva ceva, eu zic sa ne adunam cat se poate de multi si sa facem cat mai multe plangeri. Foarte multe forumuri de prin toate tarile Europene au inceput sa faca reclamatii grupului VAG din cauza defectelor survenite la aceste minunate injectoare care ne pun viata in pericol, noua conducatorilor de “supermasini“ gen (Audi, VW, Seat si Skoda) si celorlalti participanti la trafic.

    Eu sunt foarte indignat deoarece am depus plangere in scris la VW AG si Seat Spania, si azi am fost contactat telefonic, sa mi se dea minunatul raspuns:

    COMPANIA SEAT NU ARE NICI O INFORMATIE OFICIALA CU PRIVIRE LA DEFECTAREA INJECTOARELOR SIEMENS CE ECHIPEAZA MOTOARELE 2.0 TDI INTRE ANII 2006-2009.

  100. By Vadim on Apr 19, 2011 | Reply

    Robert, vezi ca nu merg linkurile da-mi-le mie te rog pe mail ca sa le editez si eventual sa le promovez si pe onlinesport.

  101. By Richard Michael on Apr 21, 2011 | Reply

    Buna ziua, Eu sunt domnul Richard împrumut Michael. Un împrumut legit va lender.Are în datorii? Ai un credit rau? Esti financiar down.I dai credite la rata scazuta a dobânzii de 2%. Dau afara împrumut pentru afaceri, auto, credit de nevoi personale pentru a Barbati si femei care sunt în tranzactia de afaceri, am dat afara pe termen lung împrumut de zece la cincisprezece ani interesul dumneavoastra în acest puteti precum si spune-mi suma de care aveti nevoie, astfel încât sa putem trimite termenii si conditiile si rambursare lunara ca, daca sunteti realinia interesat în obtinerea unui împrumut de la mine, speram sa aici de la va soon.via: richardloanfirms@yahoo.com

    Cererea de credit FORMULAR
    Numele:
    Adresa:
    Nationalitatea:
    Tara:
    Zip / Cod:
    Data nasterii:
    Sex:
    Stare civila:
    Suma necesara: ($) SUA DOLARI
    Scopul pentru împrumut:
    Nr de telefon:
    Împrumut pe termen lung / Durata:
    Venitul net lunar: $
    Ceea ce priveste
    Dl Richard Michael
    richardloanfirms@yahoo.com

  102. By robert on May 1, 2011 | Reply

    Aici aveti formularul:

    http://www.dft.gov.uk/vosa/repository/Vehicle%20Safety%20Defect%20Report.pdf

  103. By radu on May 4, 2011 | Reply

    Tarziu am dat de discutiile astea despre passat.
    Te rog crede-ma, masina mea a costat 37 mii euro, iar intre 97 – 100 mii km s-au stricat 2 injectoare , 1 pompa plus volanta plut etc.
    masina de rahat .
    daca mergeam cu taxi tot timpul asta era mai econom pt mine.
    iti dau cuvantum meu de om , RAHAT = PASSAT

  104. By radu on May 4, 2011 | Reply

    salut
    sunt un nou disperat

    Am un passat meserias.tot ce vrei pe el. masina cumparata la insistentele sotiei.
    Am vandut octavia 1,9 TDI., am mai pus o caruta de bani si…….am facut phta nevestei.passat.
    bravo radu…masina mare, consum mare, taxe mari, impozit mare, piese scumpe, probleme multe etc
    In prezent sunt terminat. ma urc in ,masina si ma rog la doamna -doamne sa vin inapoi dar nu pe platforma.
    Defectiuni la 100 mii Km ;2 injectoare 1 autostrada pitesti, 1 Sate din Mures in ziua de sf Ghe, sambata ora 2 cu o zi inainte de Pasti in camp fara semnal la telefon……….betonnnn
    pompe de motorina=2, acum bate volanta, clapeta de aer, etc
    suparare, nervi, dicutii in familie, bani cheltuiti=decizia de a regresa dpdv auto si de a lua un logan.
    daca cineva are vreo initiativa de luat in seama..subscriu

    multumesc pt aplauza

  105. By robert on May 7, 2011 | Reply

    Pt cei ce au revizii facute numai la reprezentanta, sau la service-uri ce folosesc numai piese originale acceptate de VW,SEAT,AUDI,SKODA, la primul injector picat, sunt obligati sa vi-l schimbe gratis. in cazul in care pica si al doi-lea injector, sunt obligati sa vi le schimbe pe toate 4. Exista o astfel de circulara in toate tarile UE. Automat trebuie sa existe si in Romania.

  106. By horia on May 9, 2011 | Reply

    salutare

    mulutumesc lui Dumnezeu ca am dat peste site ul asta. Am gasit 2 masini Volvo S60 2.4 D Edition II LEDER+PDC E4DPF si Volkswagen Passat 1.9 TDI DPF Highline din acelasi an. Volvo e cu cateva sute mai scump. Am citit toate postarile. NUmai motoarele de 2.0 au probleme cu injectoarele sau si cele de 1.9?? De 2 ani strang bani sa mi schimb Opelul Vectra B 2001 benzina, la care in 230.ooo de km nu i-am schimbat decat filtrele, bucsi, bateria, si de vreo 20.000 de km circul fara ABS, pt ca s a aprins in bord si nu vreau sa l inlocuiesc. Ce sa fac? NU sunt genul fitos, nu vreau multe electrice si briz briz uri. Ma mai bate gandul la un vectra acelasi an, poate 2008. voi ce ati face in locul meu?

    Ca sa nu deviez de tot de la subiect… numai motoarele de 2.0 cu 140 sau 170 de cp sunt petarde sau toate? Vw pe bezina are vreo problema grava?

    va multumesc

    ms mult

  107. By Vadim on May 12, 2011 | Reply

    Doar motoarele 2.0, cele 1,9 nu. Eu nu o sa imi mai iau niciodata un VW (si chiar nimic de la grupul VAG), infiferent de model si indiferent daca e pe benzina, motorina.

  108. By horia on May 14, 2011 | Reply

    iti multumesc pentru raspuns Vadim.

  109. By razvan on May 17, 2011 | Reply

    Vin si eu in randul vostru.

    Motor 2.0L BMN 170 CP Seat Leon.
    Primul injector mi-a picat pe 12 aprilie, in timp ce rulam cu 100km/h liniar. Schimbat la Volskwagen in Bacau, cost 3.300 lei la service plus 750 lei platforma de la Adjud la Bacau.
    Dupa o luna, sambata pe 14 mai, o patesc din nou tot la viteza de cca 100km/h. Platforma la Bucuresti 450 lei.

    Vestea buna: exista o circulara care spune ca pentru masinile cu o vechime de 2-7 ani cu motoare BKP, BMR, BMN, BMA, BUZ, BVE, BWV se schimba pe garantie. Lucru care mi se intampla mie acum la Seat, masina fiind in service

    Vestea proasta: Porsche Romania nu accepta schimbarea celorlalte pe garantie, decat in caz de defectiune.

    Deci ramane acum sa am o masina, care are 3,5 ani, 45.000 km, strict pentru oras, pentru ca nu o sa stiu cand si in ce situatie imi va pica urmatorul injector.
    In Romania cunosc alte trei cazuri similare.
    Toata lumea serviceurilor stie de problema injectoarelor. Dar probabil pana nu va muri vreunul care a facut neglijenta sa cumpere o astfel de masina nu se va face nimic.

    Pe un forum al Seat din Anglia am citit multe cazuri si cine stie cate alte cazuri or fi la oameni care nu se inscriu in forumuri.

  110. By Mr. Manfred Svatos on Jun 10, 2011 | Reply

    Esti interesat de un împrumut în acest an să facă afaceri sau aveţi nevoie de un credit de nevoi personale pentru activităţi personale, atunci puteţi obţine acum una de la noi, oferim împrumut la toate şi din orice sau în cazul în care parte a lumii, pe care le oferim de împrumut fără garanţii şi dacă sunteţi interesat, apoi ne puteti contacta prin e-mail: mafredsvatoloanfirm@gmail.com

    Numele tau ..
    Suma necesară ..
    Durata …
    Numărul de telefon ..
    Ţară ..
    Locul de muncă ..
    Scopul creditului ..
    Ceea ce priveşte,
    Mr.Manfred Svato…

  111. By schifirnet on Jun 11, 2011 | Reply

    salut ,am si eu un passat bmr 2 l 170cv din 2008 si in ianuarie anul acesta mia cazut 2 injec 1 si 3 leam schimbat la wo in franta si acum nu vrea sa porneasca cand e motorul cald am duso la si mia zis ca e un captor de la vibrochen ,acum astept raspunsul de la firma de asigurare daca este compris ain asig sal pot schimba si sa schimb si 2 si4 inj.am incercat so vand dar aici in franta nu se intreaba deloc .ma poate cineva ajuta sami spuna daca mai apar probleme dupa ce sunt schimbate toate inj ?va multumesc .

  112. By maria on Jun 12, 2011 | Reply

    incepusem sa cred ca doar motoarele BKP sunt cu probleme,dar se pare ca nu,mai multe tipuri de passat au probleme cu injectoarele.eu am un passat din 2006,motor BKP,cumparat din Spania,l-am cumparat la mana a2-a,avea un an jumate cand l-am luatsi cat am stat acolo nu am avut nici o problema cu el,dar de cand am venit aici parca e ghinion,am schimbat pompa de motorina,2 injectoare si urmeaza un altul cred,care a inceput sa dea semne.la mine toate au dat semne inainte sa cada,simteama ca intrerupe motorul cand era in sarcina.

  113. By Sorin on Jul 1, 2011 | Reply

    Va salut pe acei nefericiti ca si mine de altfel care ati luat Passaturi de 2 litrii si 140 de cai.Noi avem in firma 3 astfel de masini miraculoase.A mea la 135000 km.am schimbat deja 3 injectoare,iar celelalte doua ,una sta la gard din ianuarie tot cu al treilea injector defect,iar urmatoarea chiar ieri l-am tractat de linga Tm. cu injectorul nr.4 cazut.Mai avem o Jetta cu motor de 1.9 de 105 cp care este piesa noastra de rezistenta,adica merge fara probleme.Cei de la VW sunt niste nemernici,cind am dus una din masini cu inj.defect care era inca in perioada de garantie de 2 ani mi-au spus ca a cazut calculatorul.Am schimbat in alta parte injectorul si calculatorul nu are nimic.In concluzie never ever firma noastra nu va mai cumpara masini de la VW.

  114. By MELEAG FLORIN on Jul 10, 2011 | Reply

    fratilor,eu stau si mai rau am luat in 2007 un passat nou cu motor bkp 2.o tdi si atunci a inceput nenorocirea pentru mine,la 10000 km a cazut pompa de motorina,au zis e din cauza carburantului (eu bag doar de la statiile cunoscute),la 17000 a cazut caseta de directie ,la 27000 a cazut claxoanele( ma sfatiut ala de service sa nu mai claxonez la nunta atata :))) ) imediat mi sa blocat butonul de frana ( contactele),cand a venit vara pe la 40000 sa stricat motorasul de clima , pe doua baga cald doua rece l am schimbat, dupa un timp am vazut ca ma zgaraie in palma schimbatorul sa dus nechelulul au zis astia ca am transpiratia acida,ok l am schimbat siiiiiiiiiiii dupa au inceput sa cada injectoarele pe rand,unul la 50000 mi altul la 59mi si LA ULTIMUL INTRADEVAR ERA SA MOR ,ERA ORA 23 PLOUA CU GALEATA ERAM EU SOTIA SI FICA MEA DE 1 AN, ERAM IN JUDETUL ALBA COMUNA UNIREA PE SERPENTINE MI SA OPRIT MOTORUL ,SAU LUAT LUMINILE NU AM MAI VAZUT DRUMUL (NOROC CA AM SCOS REPEDE CHEIA SI AM BAGATO DIN NOU),AM RAMAS DEFECT INTRO CURBA NOAPTEA, PRAPASTIA IN DREAPTA CU COPIL MIC IN MASINA SI MA LUAT PANICA CE SA FAC CE SA FAC ,AM SUNAT LA 112 SI AU TRIMIS SA MA REMORCHEZE, VAI DE MINE CE SPAIMA AM TRAS ,ACUM VREAU SA PLEC IN CONCEDIU IN CROATIA DAR MIE FIRCA MAI AM UN INJECTOR NESCHIMBAT SI IMI TREMURA IZMENELE PE MINE DACA RAMAN PE ACOLO CE MA FAC :::((((((((((((( , SPER SA CITEASCA CINEVA MESAJUL MEU SI SA TRAGA CONCLUZIILE …..cu respect

  115. By maria on Jul 10, 2011 | Reply

    DOMNILOR!NU STIU DACA STIE TOATA LUMEA,DAR ACUM(IN MOMENTUL DE FATA,MASINA MEA SE AFLA IN SERVICE LA VW),PT. MASINILE VW, INTRE 2 SI 7 ANI,SE SCHIMBA INJECTOARELE GRATIS!(PE GARANTIE DE LA PRODUCATOR).DIN PACATE,IN CAZUL MEU AM SCHIMBAT 2 PANA ACUM,PE CARE NU-MI MAI POT RECUPERA BANII!

  116. By maria on Jul 10, 2011 | Reply

    AM UITAT SA PRECIZEZ,NU SE SCHIMBA DECAT IN MOMENTUL IN CARE ”A MURIT”,NU SE FACE PREVENTIV,EU MA ROG SA-MI PICE SI AL 4-LEA,SA ”PRIND OFERTA”.SI INCA CEVA,REFERITOR LA CODL LOR,CONSILIERUL SERVICE DE LA VW,MI-A ZIS CA CELE ”D” LA URMA NU SE MAI FABRICA.SUNT INLOCUITE DE CELE CU”TX”…?!?!?!

  117. By honey on Aug 4, 2011 | Reply

    am patito si eu am un VW passat 2000 tdi 140 cp din 2008 cu 65 000 Km la bord, azi dimineata dai cheie nimic,am luat-o pe fiica mea la suturi ce-ai facut aseara cu masina? de nu mai porneste ce drak sa fac am condus-o pe drumurile publice. am contactat service-ul si ce credeti injectorul.ce va rog cat este un injector am auzit ca este 2700 lei , cui sa ma plang ca a iesit din garantie.
    Sfatul meu pentru toti doritorii de VW passat nu va achizitionati acest tip de masina sunt cele mai proaste si un cos de bani 30000 E, a fost alimentata numai de la OMV si ganditiva neforjata. RUSINE PORCHE RUSINE

  118. By Vadim on Aug 5, 2011 | Reply

    Honey, vezi ca daca il repari intr-un service autorizat ti-l schimba gratis. Mai trebuie ca masina sa aiba 7 ani vechime maxim.

  119. By daniel on Aug 8, 2011 | Reply

    Este adevarata acea campanie de inlocuire gratuita a injectoarelor de passat 2.0 tdi gratis ???????????? a mea are 5 ani ,,,si mi-a cazut injectorul in mers,sa oprit brusc
    …..Domnii de la Porche nu ne spun si noua de aceasta campanie,numai la apropiati spun si k tot romanul vor bani,,,,,,,,,adik 3700 sa schimbe un injector cand trebuie sa il schimba gratis…………

  120. By daniel on Aug 8, 2011 | Reply

    Ducand masina dimineata pe rampa din bulgaria unde am ranas in pana,din coincidenta un CC aceiasi problema ,sa oprit in mers si i-au spus k de la injectoare

  121. By daniel on Aug 8, 2011 | Reply

    Ducand masina dimineata pe rampa din bulgaria unde am ranas in pana,din coincidenta un CC aceiasi problema ,sa oprit in mers si i-au spus k de la injectoare
    DESPRE ACEA PETITIE FACUTA IMPOTRIVA CELOR DE LA PORCHE,CE TREBUIE SA FAC ? CE MA SFATUITI?

  122. By Vadim on Aug 8, 2011 | Reply

    Ai incercat sa le schimbi gratis pe acea circulara din mai 2011? Nu ti-au schimbat gratis in Romania? Da-mi te rog aici detalii.

  123. By marius on Sep 2, 2011 | Reply

    salut eu am cumparat acum 2luni un passat2.0tdi din 2008 si am plecat an vacanta si am facut dor 2km si am ramas fara ulei cum e posibil cu toate revizile la tim daca sunt la timp cu 93km la bord sa-mi se antample asta si masina na mai mers si sa rupt mai multe credeti ca masina nu are atatia km .
    ei zica ca sunt reali
    da nu pot sa cred an moment ca a ramas fara ulei
    si mai ales ca nu mia dat cartea cu revizi
    voi ce ziceti

  124. By adina on Sep 3, 2011 | Reply

    Da ieri am intrat si in in grupul celor “”pacaliti”” am in passat 2.0 tdi cu 140 cp si cu 60.000 km fafricatie 2008 si am ramas cu masina in drum la vreo 500 de km de casa.
    Aflandu-ma in orasul Hateg unde nu prea gasesti multe servisuri si necunoscund zona va inchipuiti prin ce am trecut .In zona nu exista reprezentanta pentru vw si prin intermediul unor oameni binevoitori abia am gasit un injector la mana a doua si dandau-l pe al meu la schimb .Toata afacerea m-a costat in jur de 2500 lei.
    De unde recuperez eu banii , cine este vinovat??? am crezut ca aceasta marca de masina este seriaoasa si ofera lucruri de calitate , deci m-am inselat .Urmatoarea masina va fi o dacie indiferent de model , la asta sincer nu as avea nici o pretentie si m-ar costa mult mai putin.

  125. By claudiu on Sep 5, 2011 | Reply

    Passat 2 TDI. Al treilea injector cazut ieri(am mai scris si anul trecut pe aici prin cea am trecut . Primul la ~91000km anul trecut in vara (cred ca prin august-am facturile), al 2 lea la ~99000km in noiembrie anul trecut, acum al treilea la ~122000. (era sa uit galeria de admisie pe la 110000km – 2000lei – nu stiu ce clapete rupte pe la interior si imi arunca ulei pe afara mai rau ca la ARO244 sau Tractor Universal 650 . Nu stiu ce naiba sa ma fac, masina care cu leasing ma costa peste 35000 de euro. Nu este posibil asa ceva, pleci de acasa si nu stii daca te mai intorci, asta doare cel mai mult!

  126. By claudiu on Sep 5, 2011 | Reply

    Am inteles ca prin Germania cei care i-au dat in judecata au inceput sa le schimbe motoarele la astfel de modele. Mai mult(din anumite informatii de prin presa -de la cineva care sta acolo)si doar pt. ca motorul acesta de 2TDI consuma ulei prea mult(-nu stiu cum a demonstrat-o) i s-a schimbat motorul cu unul nou.

  127. By claudiu on Sep 5, 2011 | Reply

    Daca iese scandal si la noi sigur or sa iasa la “interval” pt ca ar pierde prea mult la imagine. Trebuie sa facem ceva. Nu este posibil asa ceva. Daca era vb de niste defectiuni minore mai ziceam, dar sa nu existe nici un fel de posibilitati de reparatie finala, sa ti se dea din umeri ca nu are ce sa iti faca, e ceva incredibil.
    Era vb de un formular cum trebuie completat si unde sa fie trimis?

  128. By adina on Sep 5, 2011 | Reply

    Eu astazi am inceput sa fac demersuri si nu ma las. Am fost la reprezentanta si am spus ce mi s-a intamplat si stiti ce mi-au spus?? ca de ce nu am cautat cea mai apropiata reprezentanta??? si zic “”unde domnule ?”” abia am gasit un service in Hateg , pe urma ca de ce nu am facut reviziile la ei si le-am spus ca nu sunt obligata cf legii , le-am facut la un service autorizat.Daca am vz ca nu o scot la capat cu ei le-am facut in scris si le-am spus sa-mi dea raspuns tot in scris pt ca am de gand sa merg in instanta in cazul in care imi vor da un raspuns nefavorabil.In momentul in care mi-a vz cererea pe care am facut-o l-a apucat pe director un oftat.
    aaaa ca uitai sa va spun ce le-am cerut , sa imi restituie banii pe care i-am cheltuit si sa mi le schimbe pe toate pt ca dupa cate am intetes mai devreme sau mai tarziu vor pica toate.
    Am citit pe forum ca ar exista unele de generatie mai noua T.
    Acum astept raspuns si in urma raspunsului ii tarasc prin tribunale.

  129. By Sorin on Sep 6, 2011 | Reply

    salutare tuturor.am nevoie de niste sfaturi din partea voastra care sunteti cunoscatori,doresc sa imi cumpar un passat second-hand de prin 2007,din ala de fite,cu piele,navigatie mare,incalzire scaune,alea-alea.precizez ca sunt incepator.am intrat pe diferite site-uri si am gasit o multime de passat-uri de care vreau eu,am intrat si pe site-uri cu probleme si pe toate aceeasi problema:INJECTOARELE!!!ce sfat imi dati?ma orientez spre alta masina?va rog ajutati-ma sa iau o decizie corecta.va multumesc

  130. By Vadim on Sep 6, 2011 | Reply

    Adina, sa imi zici si mie ce raspuns iti dau cei de la Porsche. Mie mi-a picat al doilea injector in vacanta, nu am mai scris aici, in Bulgaria si a fost o intreaga cheltuiala pe langa stres, sa duc masina unde trebuia si sa plec mai departe cu alta inchiriata. Au schimabt injectorul gratis, insa si eu pregatesc acum o hartie pentru recuperarea daunelor financiare colaterale precum si pe cele morale, fiind cu copii in mijlocul pustietatii in Bulgaria la 36 de grade Celsius, cu putina apa, la limita supravietuirii.

    Injectoarele noi cu seria TX sunt reconditionate. Ele vor cadea ca si cele de acum, la fel, peste 1-2-3 ani. Problema inlocuirii nu rezolva defectele injectoarelor.

    Sorin, masina de ‘fite’ pe care o vrei tu o am si eu. Stai linistit, nu e de fite, asta 1 la mana. Legat de injectoare, da, are aceasta problema, in rest este o masina fiabila. Daca te impaci cu ideea ca oricand iti poate cadea un injector si ti se va schimba pana in 2014-1015 gratis, e ok. Pentru ca iti va pica singur. Iar cele noi, de asemenea, vor pica si ele.

  131. By Sorin on Sep 7, 2011 | Reply

    Vadim,dupa parerea ta crezi ca un audi a6 din acelasi an ar fi mai potrivit?nu vreau sa imi cumpar o masina si sa raman pe drum toata ziua cu ea!

  132. By claudiu on Sep 7, 2011 | Reply

    Sa ne schimbe motoarele cu Common Rail. Sa si le bage in f…, ce ma intereseaza, haideti sa le-o facem intr-un fel. Cum sa dam zeci de mii de euro pe o masina si sa nu existe explicatii. Deacord daca imi spuneau ca dupa 150000km tre’ sa le schimb ok, ma duceam la 145000km si cat ma costau asta e. Dar pb e ca iti pica oricand la orice timp si iti dau din umeri ca nu au explicatii, sau motorina proasta ceea ce e fals. Nu ma intereaza ca e gratis sau pe bani, vreau sa imi garanteze ca nu mi se mai intampla sa raman in strada sau sa fiu intr-o depasire, daca nu sa si le ia sa le duca la fier vechi, ca asta sigur e greseala de proiectare. sa nu creada cineva ca am acum ceva impotriva celor de la VW, mai am un Golf V cu 1.9 TDI, si am prieteni cu acel tip de motor care au ajuns la 250-300000km. Deci clar 2 TDI e varza, a fost un motor netestat si aruncat in piata cu prea mare ncredere.

  133. By Vadim on Sep 7, 2011 | Reply

    Sorin, vezi ca la Audi e posibil daca iei TDI sa dai sub capota tot de motoare cu Pomp Duse, adica acelea la care pica injectoarele la fel ca la Passat. Asigura-te ca e motor common rail daca vrei diesel, pe Passat e common rail din 2009, pe Audi nu stiu din ce an (probabil cam la fel). Daca as fi in locul tau nu as mai pune mana pe diesel, mananca ulei (asta nu inseamna ca e defect, ci asa functioneaza el si pe Passat si pe Audi) si e mai costisitor si pretentios la intretinere. Consumul intr-adevar este excelent pe diesel, dar e alegerea ta.

    Claudiu, tot ce se poate face este in scris, scrisori la producator cu aceste lucruri si daca nu se rezolva apoi in instanta. Eu am incercat sa gasesc mai multa lume si sa facem un proces colectiv, insa numai 4-5 persoane au marsat. Poate ar fi bine sa facem si asa, sa incepem noi doi, iar pe durata procesului sau a formalitatilor premergatoare sa mai vina lume. Eu pot face cunoscuta initiativa si astfel sunt sigur ca s-ar mai aduna lume, problema e prea mare deja si prea generalizata. Nu stiu, da-mi datele tale pe mail la geovadim@gmail.com si poate ne vedem intr-o zi la cabinetul de avocatura la care lucreaza sotia mea si punem cap la cap niste chestii. Vad ca esti pornit ca si mine, iar asta e bine, imi e si mai usor sa fim macar 2 din start.

  134. By Sorin on Sep 8, 2011 | Reply

    un prieten are un passat din 2003 adus din germania iar el nu a avut probleme nici macar cu un singur injector.ce sa fac fratilor?ce masina sa imi cumpar?vreau sa fie la fel de dotata ca un passat,spuneti voi o alternativa va rog

  135. By Sorin on Sep 8, 2011 | Reply

    daca imi cumpar un passat si dne fereste se strica un injector ce fac?banii pt masina sunt de la tata cadou,ce fac dupa?ma duc sa ii mai cer 1000 de euro si ii spun ca mi s-a stricat un injector?nu imi doresc asta

  136. By ovidiu on Sep 10, 2011 | Reply

    buna ,recent am cumparat un w passat 2000 tdi din 2007 ,mi se intimpla cind merg incet, cind scimb din a 3 in a2 sau din a1 in a2 moare motoru si masina are 31000 km oare nu lucrez eu bine,sau din spusele voastre oare chiar sa fie o masina atit de proasta va rog datimi si mie o parere

  137. By Vadim on Sep 10, 2011 | Reply

    Sorin, masinile Passat din 2003 nu aveau problema cu injectoarele, asta a aparut pe modelul cod B6, anii 2005 – 2009.

    La acest moment VW inlocuieste gratis injectoarele stricate, cu conditia ca masina sa aiba maxim 7 ani vechime, sa o duci la ei in service si altele (citeste pe internet sa vezi). Tu mai poti cere lor sau in instanta despagubiri morale sau alte costuri survenite cu aceasta defectiune (platforme, accidente, probleme sa sanatate daca ai stat 5 ore cine stie pe unde in soare sau rig ca sa astepti platforma etc).

  138. By Vadim on Sep 10, 2011 | Reply

    Inca un lucru: injectoarele noi, cele care le inlocuiesc gratis pe cele stricate, nu rezcolva problema. Se vor strica si ele la fel, intr-un an, doi, trei etc, precum cele de acum. Inlocuirea nu rezolva problama lipsei fiabilitatii. Pe noile injectoare scrie Continental, dar ele sunt tot Siemens precum cele care se strica (Continental a cumparat divizia Siemens de injectoare) si sunt facute absolut la fel. Am vorbit cu cineva care desface aceste injectoare si care a primit la reconditionat injectoare noi Continental stricate la fel ca cele initiale.

  139. By c2011 on Sep 13, 2011 | Reply

    Salut! Vroiam si eu sa iau un passat 2.0 tdi, dar citind aici m-am razgandit :), imi poate spune cineva daca golf 5 2.0 tdi de 105 si 140 cp are acelasi probleme de motor ca si passatul?
    Sau Skoda octavia 2? Daca toate sunt facute de grupul VAG inseamna ca folosesc acelasi tip de injectoare? ce ma sfatuiti? multumesc

  140. By Vadim on Sep 13, 2011 | Reply

    c0211, daca motoarele de pe golf 5 sau Octavia 2 sunt tehnologie Pump Duse (PD), atunci in mod sigur au aceeasi problema. Pe Octavia 2 stiu sigur ca au fost si ele PD, la fel ca si pe Passat. Nu stiu insa pe Octavia 2 sau Golf intre ce ani, pe Passat intre 2005-2009. Intreaba dealerul cand mergi sa vezi masina sau vezi ce an e daca o iei la mana a doua si intereseaza-te tot la dealer despre detalii tehnice.

    Sfaturi sunt mai sus: ia-ti benzina, schimba marca, ai optiuni. Eu la ora asta nu as mai lua diesel de la nimeni, nici de la VW care spun ca au inlocuit PD-ul cu sistemul common-rail, indiferent de marca (audi, vw skoda) sau de model.

  141. By Sorin on Sep 20, 2011 | Reply

    vadim,un lacer de prin 2008 ar fi ok pentru mine ca incepator?

  142. By Catalin on Sep 21, 2011 | Reply

    Salut,

    sunt la al treilea injector care trebuie schimbat. imi poate da cineva contacte de la customer service din Germania? le-am compus o scrisoare cu care ajung pana la CEO grupului si daca nu ma asculta o prezint in urmatoarea AGA si o plublic pe toate forumurile din lume.

    multumesc.

  143. By Vadim on Sep 21, 2011 | Reply

    Catalin, vezi ca se scihmba gratis acum.

    Si eu am facut scrisoarea pe care o trimit in Romania si Germania. Sunt la al doilea injector, asta a fost schimbat gratis, dar vreau sa cer banii inapoi pe primul (reund) si sa imi recuperez sumele mai de bani pe care le-am cheltuit din cauza ultimei defectiuni survenit in alta tara. Altfel ii dau in judecata si o sa cer pe langa toate si daune morale. Nu au nici o sansa de castig, poate doar amana, dar cresc si cheltuielile de judecata.

    uite aici contactele de la Customer Care Germania:

    0044 845 850 8585

    Kundenbetreuung@volkswagen.de

    Kundenbetreuung volkswagen briffach 199838436 wolsburg

    Da-mi te rog si mie pe mail la geovadim@gmail.com sau aici stadiul tau, o sa scriu si eu in urmatoarele zile.

  144. By Vadim on Sep 21, 2011 | Reply

    Ps: cere in scrisoare schimbarea grauita a tuturor injectoarelor chiar daca inca nu s-au stricat si sa iti dea in scris ca astea noi nu mai pica.

    Pentru ca din ce informatii am eu, cele noi pica la fel.

  145. By Vadim on Sep 21, 2011 | Reply

    ps2: Fa scrisoarea cu un avocat, nu o face tu de capul tau. Daca nu ai avocat iti dau eu.

  146. By romy on Sep 21, 2011 | Reply

    Oricat va judecati cu astia nu rezolvati problema injectoarelor,dragii mosului,motoarele astea fara noxe fara fum extraordinar de electronizate ,sunt extraordinare cat merg dar ca orice fier nu se vindeca singure cand se defecteaza.
    Socotiti si voi cu mine de cate ori se aseaza o bila de 1,32 mm pe scaunul ei in cei 100.000 km.daca mai poate fi perfecta dupa asta.
    Se vor inventa ale tehnologii ,von scoate alti bani ca sa avem masini de top dar cu cat sunt mai belicoase sunt si mai sensibile si fiecare optiune costa.
    Reparatiile costa dar mai trebuie sa stergi coduri de eroare ,cu laptop evident,de multe ori nici inginerii nu stiu ce are ca si testerele astea spun ele ce spun dar trebuie sa mergi si la reprezentante sa vada ei ce si cum.
    Nu fiti nostalgici dupa RABA si DACIA 1310 ca le rezolva Rabla dar vreau sa vad si eu un Logan,Renault si chiar VW,Opel pe la vreo 30 de ani,

  147. By adina on Sep 22, 2011 | Reply

    Ok , am revenit , am primit raspuns de la dealer in care mi-au spus ca am iesit din garantie din 2010 masina fiind fabricata in 2008 si imi spun asa citez ”Reparatiile efectuate ulterior , respectiv in regim postgarantie , se realizeaza pe cheltuiala utilizatorului”si ca ei nu cunosc in ce masura s-ar putea aplica anumite prevederi interne , adica in traducere nu am facut revizii la ei nu aplica prevederi si imi recomanda ca pe viitor sa apelez cu incredere la serviciile lor.
    Merg mai departe am demarat cu o reclamatie catre OPC astept raspuns si daca tot asa vor raspunde ii dau in judecata.

  148. By Vadim on Sep 22, 2011 | Reply

    Adina, fa reclamatie la OPC cu ce acte ai si de asemenea trimite inainte o scrisoare si la Porsche Romania la departamentul de Customer Care, dar si in Germania la Customer Care. Inainte sa ii dai in judecata trebuie sa arati ca ai incercat sa rezolvi amiabil si ei au refuzat, altfel iti scazi sansele. O sa trimit si eu scrisoarea luni in ambele locuri si dupa aceea ramanem in legatura pentru a incerca un proces colectiv. Macar scandal mare va iesi, il voi promova bine si se va aduna multa lume. In Marea Britanie la ora asta se schimba gratuit toate injectoarele cu probleme de pe Skoda, Seat, VW si Audi. E drept, ca la noi posesorii trebuie sa o ceara la dealer (VW nu face inca recall), dar acolo se accepta direct. Insa la ce scandaluri vor fi in UK si alte tari inclusiv la noi cred ca pana la urma vor face recall.

    Cand ii dai in judecata trebuie sa ceri daune morale pentru ca ai ramas acolo la mama dracului cu masina, spune-le asta si in scrisoare. Pe romani nu ii intereseaza, dar pe nemti da pentru ca stiu ce inseamna asta.

  149. By adina on Sep 23, 2011 | Reply

    Ok Vadim , asta am facut , am atasat la sesizarea de la OPC raspunsul lor sesizarea mea si facturile .Iti dai seama ca nu o sa-i las am dat o caruta de bani pe masina am cumparat-o inainte de criza .Tinem legatura.

  150. By vio on Sep 24, 2011 | Reply

    asa e vad ca si in italia le schimba gratuit injectoarele din fericire.altfel ma ducea la sapa de lemn masina asta sau trebuia sa i dau foc.cel putin mie mi a pikat unu acum o sapt m am dus la ei si mi le sckimba pe toate trei. unul nu l schimba ptr ca l am schimbat anul trecut si m au invatat ei unde sa trimit actele factura etc pentru a mi rambursa banii inapoi.sper sa mii ramburseze

  151. By Vadim on Sep 24, 2011 | Reply

    Si eu o sa trimit o factura tot de anul trecut pentru rambursare la Custumer Care in Germania si Romania.

    Intrebarea este daca injectoarele noi rezolva problema. M-am interesat la service off the record si mi-au spus ca injectoarele noi pe motoarele de 140cp sau mai jos au inceput sa pice.

  152. By vio on Sep 24, 2011 | Reply

    cine e interesat il vand.deci are toate inj noi.problema nu ar fi inj k mi le sckimba si cativa ani cu siguranta nu sant probleme .probl e ca sant in italia si au inceput cu zgarieturi.mentionez toate 4 noi

  153. By vio on Sep 24, 2011 | Reply

    asta e grav.poate tin macar in jur de 100 mii km

  154. By adina on Sep 27, 2011 | Reply

    nu am facut nimic nici la OPC , masina este luata pe societate si cica ei se ocupa numai de persoane fizice. Am scris un mail in Germania la adresa pe care a lasat-o Vadim , le-am spus ca suntem mai multi nemultumiti si ca in curand va iesii un mare scandal daca nu vor lua masuri .Mai nou masina a inceput sa aiba un tremurat cand schimb vitezele 1-2 sau 2-3 deci cu siguranta vor urma si alte probleme.Oricum va trebuii sa rezolv cumva problema , astept sa vad ce raspuns vor da din Germania si daca este tot nefavorabil am sa deschid proces.

  155. By Vadim on Sep 27, 2011 | Reply

    Noi nu avem un organism care sa apere drepturile soferilor. In Marea Britanie este ‘VOSA’, un for care a obligat VW sa schimbe injectoarele celor care se tem pentru siguranta si cer asta. Am sunat in UK la VOSA si mi-au zis cei de acolo, citez, “daca VW nu schimba injectoarele, merg la inchisoare, va rog sa ne spuneti ce raspuns ati primit de la ei”.

    Cam asa sta treaba in tari in care oamenii au institutii care le reprezinta drepturile. La noi OPC nu ne ajuta cu mai nimic, iar asa cum zici si tu Adina persoanele juridice nu au drepturi…

    Foarte bine ca ai trimis, scrie aici ce au spus acolo, trimite si in Romania ca probabil acolo te vor intreba ce raspuns ai si de aici.

  156. By adina on Sep 28, 2011 | Reply

    astazi am fost la dealerul din Ploiesti de unde am achizitionat masina , pt ca v-am spus ca masina a inceput sa aiba si alte simptome tremura cand schimbi treapta si nu mai are putere motorul , dupa cate am mai citit se pare ca ar fi iar vreun injector care “”moare”” si mai merge inca ajutat de altele bune , am vrut sa aflu astazi care este pozitia dealerului in ceea ce priveste acest schimb gratuit al injectoarelor si bineainteles ca au inceput vreo doi de la relatii clienti sa tipe la mine ( amandoi deodata ) de nu mai auzeau ce spun nici ei ba ca nu sunt obligati si daca ar face-o ar fi ca asa vor ei dar asta numai in cazul in care am reviziile facute la ei . Dupa ce le-am spus sa taca pt ca vorbesc aiurea le-am spus ca nu sunt obligata sa fac reviziile la ei si o sa le fac in scris si sa-mi spuna tot in scris ceea ce sustin si ca daca imi impun acest lucru ar insemna ca incalca legea si pentru ca imi venise si mie randul sa-mi spun doleantele si anume ca am dat 28000 eu pe o caruta si ca este aproape noua cu 60000 km la bord si ca imi cunosc drepturile din cauza galagiei pe care o faceam a iesit intr-un final un sef de-al lor si mi-a spus ca da imi va schimba injectoarele daca se constata ca sunt defecte si ca da nu eram obligata sa fac reviziile la ei.Deci maine ma prezint cu masina la ei si va tin la curent.

  157. By Vadim on Sep 28, 2011 | Reply

    Foarte bine. In scris daca e cazul ca asa pe vorbe… Cere-le sa le schimbe pe toate indiferent daca nu sunt defecte pentru ca e o problema de siguranta. O sa pun aici un link cu modelul de scrisoare in limbile romana si engleza.

  158. By Sorin on Sep 29, 2011 | Reply

    vadim,m-am hotarat.vreau sa imi cumpar o skoda ocatvia 2 din 2009.ce ziki,fac o alegere potrivita?stiu ca tu esti cunoscator si tocmai de aceea te intreb pe tine

  159. By adina on Sep 29, 2011 | Reply

    Sorin , vw fabricate dupa 2008 nu mai au aceasta problema cu injectoarele daca asta te sperie.

  160. By Vadim on Sep 29, 2011 | Reply

    Sorin, habar nu am, in afara de problemele de la masina asta care m-au facut sa ma interesez nitel nu stiu si nu pot sa iti dau sfaturi in domeniul auto la nivel de achizitie. Din ce se stie, problemele s-au rezolvat asa cum spune si Adina, insa numai timpul va spune. Cand am luat si eu masina asta in 2007 au spus la fel ca pe motorul asta nu mai cad injectoarele, iar dupa trei ani s-a dovedit ca nu a fost adevarat. Daca in 2012-2013 masinile din 2008-2009 vor sta in picioare atunci inseamna ca au fost fiabile.

    Skoda este o masina buna si destul de ieftina, daca ai bugetul doar pentru ea, atunci ia-o. La ora asta eu as considera si masinile japoneze, dar as citi inainte pe internet despre cat de fiabile sunt si care modele merita.

  161. By Vali on Oct 2, 2011 | Reply

    Sunt curios de raspunsul din Germania. Dar indiferent de acesta, trebuie facut ceva. Nu se poate, sunt multi bani, sunt multi clienti si cel mai grav …devenim expusi pe drum. Nu se poate.

  162. By Vadim on Oct 3, 2011 | Reply

    Vali, raspunsul nu e nici o problema. Daca nu vor sa faca lucrul care este normal, legal si corect pasul urmator este instanta. Eu azi trimis scrisorile, am stat dupa o traducere, urmeaza in cazul in care refuza ceea ce e acolo sa ii dau in judecata, din partea mea fac pasii care sunt corecti inainte de instanta.

  163. By MIhai on Oct 6, 2011 | Reply

    masina de fite, dar de mare rahat dupa cum reiese din ce am citit pe aici. Normal ar fi sa achite nesimtitii si pentru stres, nervi si timp pierdut, nu numai pentru injectoare.
    Fratilor, va zic un secret, am un volvo s80 din 98 si pana azi nu i am dat decat filtre, placute de frana,alte chestii marunte ca pret, apa , paie si bataie. Nu are nici pe dracu`, consuma 8% mediu , dar fratilor ma simt binecuvantat cand citesc ce belele aveti voi cu wv-urile.

    sa va dea dumnezeu sananate si sa va tine departe de depasiri cand vreun injector se duce draqu

  164. By xyz on Oct 6, 2011 | Reply

    nu am avut rabdare sa citesc toate comenturile , poate a mai scris cineva dar o zic si eu :
    am avut 2.0 tdi bkp si mai era o lista de coduri de motor la care in principiu s schimba injectorul scurt circuitat(pt ca asta se intampla , se duce partea electrica nu are pb cu motorina) pe o garantie extinsa (o circulara din luna mai emisa in reteaua vw romania) , de obicei nu te costa nimic duci masina pe rampa un caiet service chiar dak nu ai revizii la ei si ei il schimba moca , moca insemnand in cazul meu o spaga de 100 euro dar macar a plecat pe rotile ei dup’aia

  165. By Vadim on Oct 6, 2011 | Reply

    Se pare ca si motoarele TDI tip common-rail produse dupa 2008 si pana in prezent sunt cu probleme, tot la injectoare:

    http://www.autolatest.com/ro/detalii-stire/3583-volkwagen-jetta-si-golf-2-0-tdi-au-probleme-cu-injectorele-recall-volkswagen-pe-motoarele-diesel-tdi

  166. By ANDRIES on Oct 7, 2011 | Reply

    VOLKSWAGEN PASSAT 2000TDI.CUMPARAT IN 2007… S A DAT LEGE PE 5 MAI 2011 CA SUNT OBLIGATI SA TI SCHIMBE INJECTOARELE GRATIS PT CA PROBLEMA E DIN FABRICA.
    MIE IN 2LUNI MI AU PICAT 2 SI UNU L AM PLATIT*PT CARE ACUM II DAU IN JUDECATA*IAR CEL DE AL 2/LEA IL SCHIMBA GRATIS PT CA IN SFARSIT VOLKSWAGEN A RECUNOSCUT CA E VINA LOR.
    AM MASINA DE 3ANI SI AM AVUT PROBLEME CU EA DE LA 5000KM…E UN REBUT …PE CARE AM PLATIT 28000EURO…..IN 3 ANI REPARATIILE M AU COSTAT MAI MULT DE 8000EURO SI ATUNCI CAND AM CERUT EXPLICATII DE LA D/NA SANDRA DIN IASI*CONCESIONARIA*MI RASPUNS >SI CE VI SE PARE MULT?>DIN IANUARIE SI PANA ACUM AM SCHIMBAT CLAPETA DE LA MOTOR,VENTILATORUL DE LA MOTOR ,INJECTORUL PLUS ACUM UN ALT INJE CTOR PE CARE DE DATA ASTA NU L PLATESC…..SI NU VA MAI ADAUG SI CE AM MAI SCHIMBAT IN CEILALTI 2 ANI.SUNT NISTE REBUTURI!!!!NU RECOMAND LA NIMENI ACESTE MASINI.

  167. By Vadim on Oct 7, 2011 | Reply

    Andries, inainte sa ii dai in judecata, ai trimis document scris cu cerere de rambursare a banilor pentru primul injector pe care l-ai platit? Trebuie sa incerci intai rezolvarea amiabila, altfel iti scad sansele in justitie. Trimite intai scrisoare in Germania si la Porsche Bucuresti, chiar daca te refuza ai la mana refuzul lor si cu el mergi mai departe. Consulta un avocat.

  168. By Raul on Oct 8, 2011 | Reply

    Vadim, ford mondeo dupa 2004, diesel. stii de vreo propblema cu injectoarel;e la aceste masini?

  169. By Vadim on Oct 8, 2011 | Reply

    Stiu ca Ford 2003 sau 2004 avea si el ceva probleme la injectoare. Cunosc pe cineva care a schimbat in 2011 toate injectoarele la un Ford din acei ani, insa nu a costat foarte mult, in jur de 3.000 de lei. Problema la ele este insa ca nu prea se mai gasesc.

  170. By ANDRIES on Oct 8, 2011 | Reply

    Am sa trimit cerere de anulare a contractului de vanzare/cumparare pt ca eu nu am platit ca sa am un rebut ci o masina.avocatul trimite tot deja.DAR EU VREAU ANULAREA CONTRACTULUI.SA SI CHEME MASINILE INAPOI CUM A FACUT TOYOTA.

  171. By Simi on Oct 9, 2011 | Reply

    Buna ziua. Eu nu v-am crezut, pana nu am vazut cu ochii mei. Un prieten are un Passat 2.0TDI 140CP 4MOTION, full, si venind din BULGARIA, pe autostrada sa defectat. Verdictul, erau injectoarele. Si mai sunt si alti prieteni care nu stiu cum sa scape de PASSATURILE lor 2.0TDI. De ce credeti ca pe piata sh, este plin de ele cu maxim 150.000km si 10.000euro (2006-2009). ? Eu momentan am logan 1.2 si imi pare rau ca l-am achizitionat. Mi-as cumpara un Passat B6 sh, dar nu 2.0TDI. Credeti ca merita motorizarea 1.6 102cp sau 1.6FSI 115CP ? Nu vreau sa am avion, dar vreau sa fiu sigur ca este fiabil, si oricum mult mai performant ca 1.2-ul de pe Logan.

  172. By Vadim on Oct 9, 2011 | Reply

    Simi, din cate stiu eu motoarele pe benzina sunt mai fiabile la VW si nu te lasa in drum ca TDI-urile. Insa masina va trage destul de greu, nu uita ca Passatul are 1,6 tone, cam cat are acum si un Audi A6 ultima generatie. E o masina destul de grea. Insa daca vrei confort si fiabilitate si nu prea te intereseaza puterea, cred ca este o alegere buna.

  173. By alex on Oct 10, 2011 | Reply

    Subscriu VW noi sunt praf, Am avut un Golf 5 2004 bine ca l am dat, shi un Polo din 2008. Cele mai proste mashini care le am avut, tot timpul pica ceva pe ele. Polo cand l am parcat mai sport un pic, a parait ceva in bratze shi acolo m a lasat, noroc ca eram in parcarea de la Carefour. VW noi sunt gunoaie la fiabilitate! La asta a mai crapat shi crapat plasticul de pe motor , de are shi termostatul pe el, a trebuit sa il schimb ca ardea lichid de racire de ma gaza in mashina.
    VW = Gunoi!

  174. By Raul on Oct 10, 2011 | Reply

    Doar ca sa va oftic:
    Logan 1,6 Benzina 2005 ! Schimbat in aproape 7 ani doar 1 bec!:))
    Merge exact ca in prima zi! Perfect! :)

  175. By Vadim on Oct 10, 2011 | Reply

    Loganul este o masina foarte buna si fiabila. Daca ar mai lucra nitel la finisaje mai ca m-as gandi sa imi iau iarasi unul (am avut si eu unul vreo doi ani si a mers impecabil).

  176. By outlaw on Oct 11, 2011 | Reply

    In prezent: Passat B6 1.9 TDI din 2008. Pana acum nicio problema, dar multi imi zic sa ma pregatesc de volanta.

    Anterior: Dacia Logan 1.4 MPI din 2004. Schimbat pe garantie: un amortizor, clantele interioare de usi. Rezolvat pe garantie: defect vopsea sub chederele exterioare geamuri spate. Masina a ramas in familie, si merge foarte bine in continuare.

    Cand am trecut la Passat am regretat vreme de doua luni Loganul. De cate ori imi aminteste cineva de problemele specifice Passatului (volanta, pompa de motorina), ma gandesc ca niciodata Loganul nu m-a lasat in drum cum m-ar putea lasa Passatul. Diferenta de confort insa este foarte mare.

  177. By Vadim on Oct 11, 2011 | Reply

    Pompa de motorina e ieftina si nu e la motor. Problemele la motor nu ar trebui sa fie, sa se mai opreasca masina in drum. In rest pompa de motor, volanta si altele se schimba nu e o problema. Masina nu e totusi fier pe fier.

  178. By Vali D. on Oct 12, 2011 | Reply

    VW Passat 2008 diesel -super frumoasa ,super confort,super eleganta.Eram in drum spre Pitesti pe autostrada aveam la bord in jur de 120-125 Km/h.Brusc se opreste motorul.Au urmat injuraturile(de toate culorile),platforma auto,timpul pierdut,nervii si bineinteles nevasta-mea care nu a crezut in ruptul capului ca nu mai porneste ,,SUPER LIMUZINA,,Ce pot soune: VW DAS AUTO-RAHAT CU APA RECE

  179. By Danet on Oct 14, 2011 | Reply

    colegii mei dragi care m ati facut sa imi schimb parerea … vreau sa imi achizitionez si eu o masina si ma gandeam la un passat 2.0 dar dupa cate am citit pe acest blog e cam tzeapa ! Oscilam defapt intre o Skoda Octavia 2 1.9 tdi si un Passat 2.0 ! acum chiar nu mai stiu ce sa fac … parca as lua skoditza … imi puteti da un sfat ? am un buget de 10 mii si as vrea ceva diesel care sa consume putin ! Multumesc !

  180. By Sorin on Oct 15, 2011 | Reply

    DANET,SI EU AM VRUT SA IMI CUMPAR PASSAT SI M-AM ORIENTAT SPRE SKODA,DAR AM INTRAT PE AUTOMARKET SI AM GASIT SI LA SKODA PROBLEME LA GREU,ASA K PANA LA URMA CRED K O SA NE LUAM……….??????ZI TU,CE MASINA SA NE LUAM?VAD K ESTI IN ACEEASI SITUATIE K SI MINE,NUMAI K EU DISPUN PANA LA 12000 MAXIM

  181. By Vadim on Oct 16, 2011 | Reply

    Skoda, VW, Audi – toate motoarele disel cu injectoare pump duse – au probleme. Luati-va japoneze, ford, opel etc.

  182. By Sorin on Oct 16, 2011 | Reply

    pe forum la skoda nu am gasit nici o problema cu injectoarele!ce am gasit eu si imi plac sunt dupa 2008

  183. By Sorin on Oct 16, 2011 | Reply

    ce de la opel sunt asa parca prea simple,iar cele de la ford nu imi plac de nici o culoare!

  184. By adina on Oct 17, 2011 | Reply

    Am revenit, am primit mail da la rep. din Germania care mi-au spus ca au luat legatura cu importatorul din tara noasta(deoarece ei nu pot solutiona problemele tuturor clientilor si practic ii deleaga pe acesti importatori) si ca in scut timp vor lua si ei la ranul lor legatura cu mine ceea ce s-a si intamplat in cursul zilei de astazi( am sa va atasez raspunsul importatorului din Romania) Am luat legatura si telefonic si le-am spus ca doresc sa-mi fie schimbat injectorul defect (pe care intre timp l-am reconditionat si in momentul de fata este pe masina)la care mi-au spus ca nu pot face asta deoarece s-a umblat la el .Ok atunci le-am spus sa mi le schimbe pe celelalte pt ca nu vreau Doamne fereste sa patesc ceva pe drum si sa vedeti ce mi-a raspuns , in primul rand dupa ce le-am spus ca masina are la bord 65000 km si ca este totusi o masina destul de noua el mi-a spus pardon nu este noua la 65000 km , are uzura fizica ca este din 2008 si i-am spus ce legatura are motorul cu anul fabricatiei atata timpt cat nu am folosit-o ???
    Bun pt varianta cu schimbul injectoarelor celelalalte mi-au spus sa iau legatura cu dealerul poate imi vor face o oferta. Adica mai pe intelesul nostru al fraierilor sa-mi reduca din costul pieselor.Si zic bun ce vina am eu ca am luat o ”caruta”pe care am dat o groaza de bani ? nu va ganditi ca asa va faceti reclama negativa??? zic ati vz ce scrie pe forumuri???
    si doar ca nu ne-a facut tampiti ca ce noi suntem specialisti sa spunem ca au defect din fabricatie??? zic da sunte prosti ca v-am cumparat carutele voastre.

  185. By adina on Oct 17, 2011 | Reply

    Dear Ms.,,,,,,

    Thank you for your message.

    We kindly request your understanding that is not possible for us to attend to all our customers from our headquarters in
    Wolfsburg, but count on the competence of our world-wide network. Consequently, we have forwarded your correspondence to our
    importer

    SC Porsche Romania s.r.l.
    Sos. Pipera – Tunari 2
    Sector 2 R.
    7719000 Voluntari
    Romania
    Phone: +40-21-20-83-601
    Homepage: http://www.volkswagen.ro

    Stimata doamna ,,,,,,,,

    Va multumim pentru scrisoarea dumneavoastra trimisa la Volkswagen AG si pentru inaltele standarde de politete, comportament economic, comercial si legal prin care va dovediti aprecierea pentru cel mai titrat nume din industria auto Europeana.
    Pe langa explicatiile tehnice care v-au fost oferite cu amabilitate de catre personalul dealerului dumneavoastra Volkswagen – Cardinal Ploiesti, dorim sa va informam ca suntem oricand dispusi sa raspundem unei solicitari pertinente si sa venim in sprijinul dumneavoastra cu toate abilitatile noastre tehnice.
    Nu ne putem exprima privind istoricul interventiilor asupra sistemelor masinii la care faceti referire, de asemenea nu putem depasi nivelul tehnic inalt apreciat de Europeni si nu numai.
    Notiunea de “Kulanz”, sau in limba engleza “Goodwill” (care in anumite conditii poate opera dupa expirarea garantiei contractuale), se refera la bunavointa reciproca a partilor contractante si se desfasoara in baza unor criterii stabilite de partea care ofera bunavointa. Se aduce in discutie preluarea voluntara a costurilor de reparatii si serveste ca sprijin.
    Producatorul recomanda inlocuirea injectorului defect, specificand clar, ca nu este necesara inlocuirea celor ce nu prezinta deficiente, nefiind astfel posibile decontari ale inlocuirilor preventive. Desigur, aceasta este o recomandare din partea producatorului. In cazul in care, pentru confortul dumneavoastra, solicitati dealerului inlocuirea preventiva a celorlalte injectoare care nu prezinta deficiente in functionare, am convingerea ca acesta va poate face o oferta avantajoasa.
    Concluzionand, daca considerati oportun, personalul oricarui service autorizat Volkswagen va fi onorat sa raspunda tuturor solicitarilor dumneavoastra.

    Cu respect,
    Dragos Eliescu
    Customer Care – technical adviser
    After Sales Department
    Tel: + 40 21 208 37 47
    Fax: + 40 21 203 29 22
    E-mail: dragos.eliescu@porsche.ro

  186. By Sorin on Oct 18, 2011 | Reply

    adina,asta a fost tare!deci ei nu vor sa-ti inlocuiasca injectoarele!

  187. By Vadim on Oct 18, 2011 | Reply

    Adina, in Marea Britanie VW schimba si injectoarele care nu s-au defectat, la cererea clientilor care cred ca pot avea probleme. Gratis. Incearca si la dealer, daca te refuza iti dau linkurile de la clienti din UK si le poti aduce intr-un proces contra importatorului si dealerului in cauza. Trebuie facuta o diferentiere intre uzura masinii si faptul ca te lasa in drum la cateva luni de zile. Aia nu e uzura, aia e o problema de siguranta si defect de fabricatie.

  188. By Vadim on Oct 18, 2011 | Reply

    Sau, dupa modul elegant in care iti spun ca nu rezolva nimic, ii poti da direct in judecata. Oricum, conform noului Cod Civil se poate porni direct proces fara a mai incerca o conciliere amiabila, din cate stiu.

    Astept si eu un refuz elegant si poate facem ceva impreuna si mai mediatizam sa aducem mai multa lume.

  189. By adina on Oct 18, 2011 | Reply

    Da , astept sa vedem ce raspuns vei primii si bazeaza-te pe mine pt ca sunt hotarata sa merg mai departe.

  190. By GOGU on Oct 24, 2011 | Reply

    In 14.10.2011 Passatul meu 2.0 tdi ,din august 2006,m-a lasat in drum si nu mi-a venit sa cred.Reprezentanta VW mi-a schimbat injectorul defect, dar nu vor sa le schimbe si pe celelalte.Am luat hotarirea sa o vind.E periculos sa mergi cu o masina care se poate defecta oricind.
    Nu stiu cum am putea sa ii fortam pe cei de la VW

  191. By GOGU on Oct 24, 2011 | Reply

    In 14.10.2011 Passatul meu 2.0 tdi ,din august 2006, 94500 km la bord,m-a lasat in drum si nu mi-a venit sa cred.Reprezentanta VW mi-a schimbat injectorul defect, dar nu vor sa le schimbe si pe celelalte.Am luat hotarirea sa o vind.E periculos sa mergi cu o masina care se poate defecta oricind.
    Nu stiu cum am putea sa ii fortam pe cei de la VW sa schimbe injectoarele defecte, si sa le inlocuiasca cu unele de calitate. La cine putem apela?

  192. By Vadim on Oct 24, 2011 | Reply

    Ca persoana juridica numai la justitie. Poate in curand va fi un proces colectiv, ramai in zona.

  193. By Andrei on Oct 24, 2011 | Reply

    Salut Vadim, Am un PAssat din 2006 2.0 TDi 4motion. Am patit-o in Austria, asta iarna pe serpentine, “noroc” ca eram pe urcare si prapastia pe stanga. Mi-au schimbat un injector iar pana astazi nu am mai avut probleme. Am facturile de la service si de la tractatre. Am vreo sansa sa-mi recuperez “investitia”.
    Multumesc.

  194. By Vadim on Oct 24, 2011 | Reply

    Andrei, pe poti face o notificare in care sa le explici ce si cum, iar daca nu sunt de acord cu ceea ce le ceri poti alege sa ii dai in judecata. Eu astept raspuns la notificare inca. Sunt la al doilea injector, iar la anul nu am chef sa mai raman in afara tarii cu al treilea picat. Asa cum spui si tu, este o chestiune de siguranta, nu neaparat ca ramane masina in drum, desi si asta este inadmisibil. Personal as fi de acord sa platesc pentru schimbare de injector, atunci cand se strica, dar sa nu ma lase in drum cine stie pe unde si cu intarirea servofranei si directiei, asta este de neiertat.

  195. By Bejenaru Ionut on Oct 25, 2011 | Reply

    Va salut,
    Sunt intr-un impasm, am citit de curand aceste commenturii cu atentie si noroc ca am dat peste acest blog, ma gandesc sa imi cumpar o masina pana in 10 Mii Euro… ma gandeam la o Skoda , Passat ..Audi… sau poate o Honda … am inteles ca passaturile de 2.0l sunt groaznice… imi poate cineva recomanda o masina… poate o Skoda… sau sa uit de Masinile germane cu motorul de 2.0l

    Cu respect,
    Multumesc Anticipat

  196. By Vadim on Oct 25, 2011 | Reply

    Uita de masinile germane in general. E o chestie de marketing care a prins foarte bine in Romania. Mai sunt si japoneze, americane pe lumea asta cel putin la fel de bune.

  197. By mitika on Dec 27, 2012 | Reply

    eu tocmai ce vreiam sami cumpar un vw si bine inteles dizel cu motor de 1.9 nu sunt pasionat de putere.din cate am inteles ca sunt mai reusite poate sami zica cineva daca gresesc.Multumesc Anticipat

  198. By valy on Jan 10, 2013 | Reply

    postez cam tarziu dar patin acelasi lucru de curand ca majoritatea care au scris aici adica un injector stricat la un passat de 170 cv common rail din 2008 cu doar 45000 km tin sa va spun ca am fost cu ea la casa vw si mi au schimbat toate 4 injectoarele gratis astazi am ridicat masina ce nu mi au spus este ce fel de injectoare mi au pus daca sunt t urile inteleg ca sunt mai bune aici eu am ramas cu duda . a si totul s a intamplat in spania eu locuiesc aici . o zi buna .

  199. By Catalin on Jan 15, 2013 | Reply

    Valy – o intrebare scurta…tocmai am cumparat un passat 2.0 140 cp din 2006, 120k km , cu 2 injectoare schimbate, dar fara carte de revizii.toate bune de moment, dar presupun ca in viitor vor pica si celelalte 2.Locuind in Spania, vroiam sa stiu daca se pot schimba gratis la vw(atunci cand vor pica, neavand cartea de revizii.

  200. By Vadim on Jan 16, 2013 | Reply

    Catalin, din 2013 injectoarele se schimba la cerere, nu mai trebuie sa se strice. Probabil si in Spania la fel.

    http://www.onlinesport.ro/motorsport/auto/volkswagen-schimba-gratuit-la-cerere-injectoarele-pd-de-passat-nid-81612/

    Suna la dealerul local.

  201. By Anonymous on Jan 16, 2013 | Reply

    sa ma pis pe masa de masina eu un b6 din 2006 am bagat in 2 ani bani in ea mai bn ami luam logan

  202. By ffyjkulhij on Jan 16, 2013 | Reply

    Sa mori tu ca ai si circulat cu el in astia 7 ani sau doar ai aprins/stins becul ala?

  203. By GOGU on Feb 4, 2013 | Reply

    In sfirsit WV face ce trebuia sa faca de la inceput.Acest site a contribuit foarte mult la aceasta.Eu am reusit sa conving pe mai multi colegi sa nu-si cumpere Passat.Felicitari Vadim!

  204. By Mihai Pit. on Feb 8, 2013 | Reply

    Am vazut si eu acest site si m-am decis sa scriu si eu aici deoarece sunt posesorul un VW Passat din 2007 si am avut di eu probleme cu injectoarele pe csre le-am schimbat de doua ori pana acum plus anbreiaj cu volant, pompa de motorina, pompa de ambriaj. Ieri 7 feb.2013 ma suna un angajat Porsche Nord ca se face chemare pentru schimbarea injectoarelor.Niciodata nu este prea tarziu zic eu dar este prea de tot pentru o masina de 30.000 eur. Le-am zis celor de la Porsche Nord ca nu este normal sa mi se strice atat de des, raspunsul lor a fost ” ca nu ei mau fortat sa cumpar aceasta masina deci este problema mea”.Mi-a parut rau de atitudinea asta dar ce sa-i faci suntem in Romania si este plina de hoti si de samsari care sar pe tine sa-ti vanda ceva si nu il mai intereseaza nimic dupa aceea, fac orice ca sa vanda o masina cu jante made in turcia, piese componente made in china si etc. o masina globalizata pe care culmea scrie “made in Germany”.Imi pare rau ca am achizitionat aceasta masina, urmatoarea masina a mea va fi una japoneza pura.

  205. By Mihai Pit. on Feb 8, 2013 | Reply

    Am vazut si eu acest site si m-am decis sa scriu si eu aici deoarece sunt posesorul un VW Passat din 2007 si am avut si eu probleme cu injectoarele pe care le-am schimbat de doua ori pana acum plus anbreiaj cu volant, pompa de motorina, pompa de ambreiaj. Ieri 7 feb.2013 ma suna un angajat Porsche Nord ca se face chemare pentru schimbarea injectoarelor.Niciodata nu este prea tarziu zic eu dar este prea de tot pentru o masina de 30.000 eur. Le-am zis celor de la Porsche Nord ca nu este normal sa mi se strice atat de des, raspunsul lor a fost ” ca nu ei mau fortat sa cumpar aceasta masina deci este problema mea”.Mi-a parut rau de atitudinea asta dar ce sa-i faci suntem in Romania si este plina de hoti si de samsari care sar pe tine sa-ti vanda ceva si nu il mai intereseaza nimic dupa aceea, fac orice ca sa vanda o masina cu jante made in turcia, piese componente made in china si etc. o masina globalizata pe care culmea scrie “made in Germany”.Imi pare rau ca am achizitionat aceasta masina, urmatoarea masina a mea va fi una japoneza pura.

  206. By tavi on Feb 10, 2013 | Reply

    te rog sa-mi spui ce masina imi recomanzi.O masina de clasa medie,binenteles.Dupa ce m-am uitat pe forumuri sa fiu al naibi de stiu ce sa-mi iau.Zau…!

  207. By Vadim on Feb 19, 2013 | Reply

    Tavi, sunt multe optiuni, de la Ford la cele japoneze. Mazda 6 este o masina interesanta si foarte fiabila. Nici Opel nu e rau, are sotia mea si este in regula.

  208. By Octav on Feb 24, 2013 | Reply

    salut Vadime,
    Vreau sa iti dau o idee despre un posibil articol in onlinesport. Teodor Doru Gheorghe, antrenorul echipei de tenis de masa fete USA.
    Daca stiam de el (tocmai am aflat de existenta lui), puteam sa incerc sa-i iau niste “pareri” la national team trial ce a avut loc in California acum 2 saptamani. iti pregateam un articol pe cinste :)
    Nu as fi fost la prima “abatere”, mi-ai publicat un articol prin 2002 (parca) , “Kobe vs Shaq” (pe care nu il mai gasesc in arhiva onlinesport)
    Pe Doru Gheorghe il gasesti pe facebook aici:
    http://usatoday30.usatoday.com/sports/olympics/2008-01-11-1037641602_x.htm
    uite inca un articol interesant despre un roman ce joaca la nivel inalt tenis de masa in US:
    http://usatoday30.usatoday.com/sports/olympics/2008-01-11-1037641602_x.htm

    Dupa cum cred ca iti dai seama, practic acest sport aici (la un nivel, normal, mai scazut). Daca vrei, putem face o serie de articole cu fenomenul acesta in california (unde copii incep de la 4-5 ani antrenamente, mojoritatea asiatici). Ar fi o pata de culoare in onlinesport, pe linga becalismele si amatorismu din sportul romanesc. free of charge :-)
    Cheers.

  209. By Vadim on Feb 28, 2013 | Reply

    Salut Octav, este o idee buna, de ce nu? Ai tu acces direct la el sa faci ceva?

  210. By corin on Mar 7, 2013 | Reply

    In decembrie ma deplasam cu masina un pasat 2007 BKP spre Satu Mare. Inainte de Zalau in panta masina s-a oprit brusc. Sufleteste eram pregatit, mi-am asumat o astfel de situatie la momentul achizitiei nov 2011. Mi-au schimbat in service la Cluj toate injectoarele. Masina consuma cu 1 l/100km mai putin decat inainte.

    De fiecare data cand fac 400 de km din Alba pana in Bucuresti ma bucur de ce poate un VW Passat. Super masina. Masina de servici Toyota Corola 1.4 TDI ani, chiar nu se pot compara avantaj VW

  211. By Mario on Mar 10, 2013 | Reply

    Multumesc celor care au scris aici despre Passat,eram pe cale sa cumpar unul insa m-am rasgindit,am luat o Honda Accord si sunt foarte multumit de masina! Avusesem o impresie buna de VW, insa. . . nu o mai am

  212. By Cobra on Mar 12, 2013 | Reply

    Prietene, sincer, este o panarama de masina! Te inteleg perfect, am avut un PASSAT 2006 si in 4 ani am schimbat 6 injectoare, pompa de motorina si pompa de ulei! Am fost fff dezamagit de o masina de 32000 de euro cumparata de la PBN! In plus calitatea interiorului lasa mult de dorit…in toate pielea arată jalnic după 80000-90000 km…volanta batea si ea când am vândut-o…avea 110000km! Este cel mai slab vw din toate timpurile! Am si un touareg din 2008 V6 3.0 TDI care merge absolut impecabil la 125000! Diferența imensa!

  213. By ionel on Mar 17, 2013 | Reply

    salut prieteni.si eu sunt detinatorul unui wv passat din anul 2007 cumparandul la mana a doua in 2009 cu motor bkp dar in patru ani de zile de cand il am eu nu am avut nici o problema la motor singura problema a fost cu pompa de alimentare si cu deblocatorul masina este cumparata din romania si am fost plecat cu ea in italia de 2 ori si prin tara dar nu am avut probleme la motor si motorina am pus de la toate benzinariile.

  214. By dan on Mar 26, 2013 | Reply

    Asa va trebuie. Daca ai bani sa-ti iei masina scumpa, nu inseamna ca ai si minte. Nu poti sa le ai pe toate in viata, ori bani si esti cam prosti, ori esti baiat istet si n-ai bani 😉

  215. By marian on Apr 6, 2013 | Reply

    va multumim de acest site ca ne-ati deschis ochii am vrut sa-mi iau un passat dar m-am razgandit poate o sa-mi iau o vectra sau raman la nubira care sant multumit pana acum

  216. By Anonymous on Apr 8, 2013 | Reply

    Ce ai vrea mai omule sa te tina o viata, asa intacta cum ai cumparat-o?? Iti citesc articolele din cand in cand, dar tu m-ai disperat dracu’ nu esti multumit de nimic. Sa fiu american:)) nu am mai vazut om ca tine. mai bagi dq si oamenii in sperieti, sa le fie frica de passat. Si poate nu stiai, dar ai putea sa te duci la un service pt o verificare amanuntita, sa vezi ce e pe duca…deci…esti cam ciudat tata, cel mai nemultumit om. daca nu iti convine ce fac altii de ce iti mai cumperi telefon,masina,draci,laci…fa-ti tu masina sa iasa mai bn ca passatul sau oricare alta…si poate nu ai sa le mai zici oamenilor ca pot muri din cauza unui passat :)

  217. By fica bogdan on Apr 13, 2013 | Reply

    salut am luat un vw passat 2.0tdi 2007 break germania si as dori sa stiu ce trebuie sa fac sa schimb limba la compiuteru de bord din germana in engleza :)

  218. By Dadadan on Apr 22, 2013 | Reply

    Vadim, e vina ta, ca ai dat 30 000 pe o masina noua in conditiile in care vw anuntase in 2007 ca in cateva luni incepe productia de motoare CR, nu PD. La respectivele motoare nu ai absolut nicio problema cu injectoarele si daca ceva se strica, are si un motiv pentru care o face.

  219. By sebastian on May 5, 2013 | Reply

    Deci fratilor pana la urma si cele cu CR se strica la fel de usor?
    Chiar vroiam sa achizitionez un SH de 170 cp cu CR dupa 2009 dar cred ca o sa renunt la idee.

  220. By cristi on Jul 4, 2013 | Reply

    salut. Am si eu un passat din 2007 , iar de azi dimineata am si eu o problema cu el : imi apare pe bord volanul rosu care clipeste dar si rezistenta care clipeste , iar masina nu vrea sa porneasca. Care ar fi motivul ?

  221. By mihai on Jul 19, 2013 | Reply

    eu am un vw passat din 2006 am facut 147.000 km cu el si nu am avut nici o problema. nu stiu ce model este motorul stiu ca este Euro 3 si este de 140 cp .masina merge si treage ca la inceput .

  222. By donald on Aug 4, 2013 | Reply

    Fii atent aici. Nimeni nu poate ajuta aici, sau chiar sugera cum puteți obține ajutor financiar. Orice răspuns al unui creditor împrumut la întrebarea dvs., trebuie să ignore, deoarece ele sunt escrocilor … escrocilor reale … Am fost o victimă de care am fost smuls de mii de dolari … și mulțumesc lui Dumnezeu pentru o soră creștin care ma trimis la o organizație împrumut format de un om creștin. este numit domnule Allan investiții. (S.A.I). Ei au făcut viața mea unul valoros și a dat un sens. Când sora mi-a dat lor de contact, le-am contactat. Apoi am cerut pentru un împrumut cu toate dovezile necesare pentru a demonstra că am nevoie de fapt, un împrumut, care a aprobat un împrumut de $ 30,000.00 USD și în 48 de ore după întâlnirea la cerințele lor necesare, creditul meu a fost depus în contul meu bancar fără gaj. Deși am fost foarte nervos cu organizarea împrumut de la prima din cauza experientele mele anterioare rele, mai ales atunci când problema de mine soluționare a taxelor de transfer a venit, am apăsat pe la credința mea, datorită faptului că ruda mea ma trimis, primit a reușit să respingă , și cum Dumnezeu ar trebui să-l aibă, nu știam că deficiențele mele financiare a ajuns la un popas final. Dacă nu pentru că trimiterea rapidă de la o soră creștină pentru că sursa reală, mi-aș fi regretat viata mea totală, pentru că în acel moment am doar divorțat de tatăl fiului meu, și fiul meu (Kennett) a fost confruntat cu o viață și Situația moarte. Am fost confruntat cu facturile de spital și am fost, de asemenea, se confruntă cu blocarea pieței la apartamentul meu. Detaliile acestei organizații a trimis pe Dumnezeu nu va fi dezvăluit pentru moment, de teama de personificare (pentru că a fost descoperit că unele persoane nu sunt cu adevărat în nevoie de ajutor financiar, dar ei doresc doar să colecteze bani de la această adevărată organizație împrumut creștină). Și este din acest motiv ei nu, t da afarã de împrumut oricum. Trebuie să fii capabil să-i convingă foarte bine, și să ofere dovezi bune pentru a arăta că aveți nevoie de un împrumut înainte de a putea aproba pentru tine. Sarcina lor este foarte accesibil și de încredere în comparație cu multe acolo, rata dobânzii este de doar 2%, documentare puțin, și o verificare de credit mic. Așa cum am spus mai devreme, din motive de securitate i poate oferi doar adresa de e-mail. Îmbrățișează acest nou initiative.Feel gratuit pentru a le contacta prin intermediul allanfinancialinvestment@yahoo.com ca ofiterul de credit / Rep. va participa la tine și vei fi liber de escrocherii și sarcinile financiare.

    Cu stimă,

    Donald.

  223. By Florian.emilian on Aug 22, 2013 | Reply

    RECONDITIONEZ INJECTOARE SIEMENS .
    – 03G 130 073 D 140CP
    – 03G 130 073 M 170CP
    – VW.AUDI.SKODA.
    cine e interesat
    mail florian.emilian@yahoo.com sau telefon 0753902533
    Garantie 2 ani,pret 400 lei

  224. By Lucian on Aug 30, 2013 | Reply

    Ok, un pic dezamagit de ce am aflat aici pe blog, insa adevarul doare dese ori. Totusi imi place foarte mult Passat si parca nu am ochi pentru alta masina. As vrea sa-mi cumpar un passat din 2010, 2.0 tdi 140cp. Credeti ca varianta 2.0,110cp ar fi mai buna? Daca da, argumente. Aveti cunostinte ca sunt probleme la injectoare si la passat-urile din 2010 in coace? Nu as vrea sa imi cumpar mai noua fiind ca imi place mai mult modelul cu stopuri rotunde decat ultima varianta care este mai urata.
    Stiu ca poate am sa regret dupa un timp dupa ce voi face achizitia, insa demult mi-am dorit-o si acum in final pot sa mi-o permit. Daca vor fi probleme de genu ce am vazut pe blog, ce sa zic, se repara si se vinde, cred ca nu pierzi o avere in modul asta.
    Va rog lamuritima un pic si pe mine! :)

  225. By costin on Sep 20, 2013 | Reply

    Romanii ar trebui sa descopere marcile nipone,
    adica Honda, Toyota, Subaru, Mitsubishi , Suzuki, Daihatsu, Mazda
    Sunt masini enervant de fiabile, chiar plictisitoare, de obicei se uzeaza moral, nu te plimba prin service-uri …asa ca nu prea ai cum sa epatezi cu ele .
    Este stiu faptul ca romanul se mandreste cu ce discuri de frana a schimbat si cu cip-ul bagat… .
    La JAponeze nu ai “ocazia” asta
    De cand am trecut la Japoneza …parca am schimbat tara, benzina parca e mai buna, uleiurile nu mai sunt contrafacute iar strazile nu mai sunt pline de gropi.
    Am condus MAZDA veche de 25 de ani , perfecta, tanc , rula ca un TAB.
    Am condus Toyota Yaris veche de 9 ani ,…parca era electrica .
    Cand imi voi permite am sa cumpar o HONDA CIVIC noua.

  226. By Oh boy on Oct 4, 2013 | Reply

    Pot spune ca motorul ce echipeaza grupul VAG 2.0 tdi varianta common-rail produs dupa anul 2008 cu codul CBAB, este in mod regretabil unul dintre cele mai proaste motoare pe care le-am intalnit. Performante exceptionale in ceea ce prieveste CP, cuplul si acceleratia insa tehnic, pompa de inalta presiune cedeaza din cauza uzurii interne din lipsa de ungere suficienta. Unii au concluzionat ca motorina din Romania nu are suficient sulf si nu este suficient de vascoasa, fiind foarte aditivata si in acest mod “uscata”, rezultand o “moarte lenta” a acestor pompe de inalta presiune. Consecinta lispei de ungere este ca pompa incepe sa produca “span”, ceea ce este in fapt o mica pilitura de fier, la inceput microscopica, dar in timp devine vizibila cu ochiul si ajunge la 1mm diametru sau mai mult. Acest span este purtat inainte si inapoi de la pompa pana la rezervorul de motorina, de acolo vine inapoi inspre motor, trece din nou prin pompa si evident o parte este dusa in injectoare. La inceput injectoarele vor elimina spanul de dimensiune mare trimitandu-l inapoi in rezervor, ca fiind un gunoi, iar cel mic va trece si va fi ars in cilindri, insa in timp injectoarele se vor infunda sau nu vor mai injecta motorina din deoarece nu vor mai crea suficienta presiune, cerut de principiul de functionare al motorului common-rail. Explicatiile pot continua, insa concluzia e una singura si implica doua variante: Motorina din Romania este mai uscata ca cea din Vestul UE sau acest motor a fost creat cu un defect de fabricatie al pompei de inalta presiune.

  227. By Lucian on Oct 14, 2013 | Reply

    Stii cumva daca si Passat-urile din 2010 au aceeasi problema?

  228. By marian on Nov 8, 2013 | Reply

    scurt si la obiect . leon 1.6 copa 09 2011 platit extensie garantie METROTEHNICA 09 2015 PB CU INJECTOR la 35000 km nu iesea la test VAG trimis in germania teste foto…etc RASPUNS PORCHE GERMANIA NU SE SCHIMBA INJECTOR MOTORINA PROASTA ROMANIA . VANDUT .( AUTO PTR ROMANIA MAI PROASTE DECAT PTR FRANTA BELGIA…. )AM PLATIT MAI PUTIN DECAT CEILALTI ?

  229. By DUDU on Nov 10, 2013 | Reply

    am urmarit aproape ttoate comentariile,spumoase ,sant un patron al unei firme de dezmembrari,din ce am inteles eu va trebui sa investesc in astfel de masini in special 140 cai,mi-ati dat o idee buna ,asa cxa cine le are lovite ,avariate etc ,intrati pe http://www.importuk.ro si lasati un mesajsau sunati,voi cumpara aceste masini.

  230. By Mihai on Nov 27, 2013 | Reply

    Am un audi a4 1.9 tdi din 2007. Are km reali 110k si mi-a picat brusc injectorul fara nici un avertisment. Motorul nu e resoftat, are cati cai sunt trecuti pe talon. masina e luata din reprezentanta audi din germania la 6000 de km. mecanicul mi-a zis ca sunt proaste injectoarele si se pot strica oricand… Deci concluzia> viitoarea masina va fi pe benzina, la ce preturi se cer pe injectoare nu se merita diesel-ul…

  231. By Anonymous on Nov 28, 2013 | Reply

    Benzina si ideal nu Skoda/VW/Audi/Porsche/Lamborghini. :)

  232. By Baloane on Jan 16, 2014 | Reply

    Salutare !

    Nu va plangeti de passat-uri. Si la golf 6 de 1,6 tdi, din 2010 cu 76 000 km am probleme, insa spre norocul meu nu s-a oprit in drum. Intra o protectie la motor su nu o pot tura mai sus de 2400 – 2600 de rot/min. Forte greu ajung la 3000 ture. Pun tester-ul original de vag-com si rezultatul e ca am egr-ul defect. Il curat brici, il pun la loc. La demontare suruburile s-au desfacut practic cu mana. Plec cu el si se aprinde iar beculetul de motor si spira. II voi curata racitorul de ulei. Am disutat cu un tip care repara doar VW, Audi, Skoda , Seat. Mi-a spus ca am mers mult 76 000 km cu egr-ul asta. lui ii vin in fiecare zi 3-4 egr-uri cazute si asta la km mici, 20 00, 40 000 km.Mi-a explicat ca are un defect de proiectaresi ca indiferent de turatia motorului se infunda si se defecteaza. Concluzia: nu mai luati motoare diesel . La cele pe benzina am inteles ca problemele sunt mult mai mici sau deloc. Am avut un Passat B5 din 1999 dupa care plang pt ca tipul care l-a luat are cam 300 000 km cu el si merge brici. Acum merg cu un logan 1,6 mpi pe gpl. Nu are nici o problema. AAA ca u stau in el comod ca in golf si ma doare spatele , incerc sa trec peste asta. Nu are decat ABS. dar ma duce mititelul oriunde, oricum, oricand. Si loganul diesel are probleme la injectoare. Asa ca motoarele pe benzina consuma mai mult dar nu sunt ca un tonomat cum sunt cele diesel. Mergi ceva cu ele mai bagi niste bani, iar mergi, iar bagi bani si tot asa. Golful il voi vinde si o sa imi iau una pe benzina. Voi ramane cu nostalgia passt-ului B5, dar asta e. Masinile noi sunt sac fara fund asa cum spun cei de mai sus , sunt facute sa se strice. :)

  233. By CYB34 on Feb 27, 2014 | Reply

    Salut, vad din ce in ce mai putine comentarii. Cei care ati schimbat injectoarele, cati km ati facut intre timp? Problema pare rezolvata?

    S-a ieftinit asa mult modelul ca nu m-am putit abtine sa pun intrebarea…

    Bafta

  234. By Vadim on Mar 10, 2014 | Reply

    Eu nu am mai avut probleme. Cel mai vechi injector nou are 75.000km si nu a crapat inca. Teoreteic cele noi ar trebui sa nu mai crape.

  235. By Victor on Mar 10, 2014 | Reply

    VW Passat 2.0 , an 2006 : Pompa de ulei cazuta (am patit-o de 2 ori) odata cu turbina ( lipsa de ulei), pompa noua + de 2 ori reconditionarea turbinei, volanta + kitul de ambreiaj – cade, cutia de viteze ( pe cabluri !!!! cablu rupt !!!!!) CADE , cam asta am patimit eu pana acum. Ca si costuri, numai pompa de ulei e 6000 lei, o cutie SH e minim 400 euro, pentru schimbarea volantei si kit-ului de ammbreiaj la porche bucuresti imi cereau 12000 lei !!!!!!!!!! (120 milioane) SCARBA MAXIMA

  236. By neutru on Apr 23, 2014 | Reply

    Cand iti iei passat tedei si faci 20 de mii pe an, nu e prost constructorul…

  237. By eugen on Apr 26, 2014 | Reply

    Salut! Am un Passat de aproape trei ani 2.0 TDI 110 CP.fabricatie mai 2009,cumparat din Germania cu 156.000km. Am 240.000,fara nici o problema.Schimb ulei la 12000 km.(castrol 5w30) si numai motorina MOL.De aici,trageti concluzii…

  238. By Vadim on May 5, 2014 | Reply

    Eugen, nu e nici o concluzie de tras. Nu doar in Romania passaturile au problema asta, ci si in germania si alte tari din Europa. Passaturle nu sunt facute pentru germania unele si altele pentru alte tari. Sunt taote la fel, sa lasam legendele urbane la o parte.

  239. By Vadim on May 5, 2014 | Reply

    Neutru, inteleg ca daca faceam nu 20.000 ci 50.000 pe an nu se stricau injectoarele, nu?

  240. By Stef on May 5, 2014 | Reply

    Test

  241. By Stef on May 5, 2014 | Reply

    Nu stiam daca mai fuctioneaza sa scriu si eu ceva aici.
    ASCULTATI BINE!
    AM avut un Passat tot de asta, dar de 140cai.
    Luat de nou, din RO.
    Am facut cu el 311.000 km.
    Am schimbat 8(OPT) injectoare!!!!De fiecare data am ramas in drum….la munte, la mare, in oras, noaptea pe la 3 departe, etc….
    Deci toate se strica si noi si vechi.
    Apoi in 2012 m-am enervat rau si l-am dezmembrat bucati si l-am vandut asa.
    Nu mai merita sa circule…..

    Concluziile…le trageti voi.

  242. By Vadim on May 7, 2014 | Reply

    Stef, esti primul din Romania care spui ca injectoarele noi se strica.

  243. By tavi on May 12, 2014 | Reply

    Salutare all. Acum 2 ani am vandut passatul, B6, 140cp. Belele cat cuprinde, in 17 mii de km au picat 2 injectoare, computer confort, caseta directie, volanta, etc. Am vandut masina la 110 mii km reali. Pe langa loganul din dotare, un 1.4 MPI, am luat un Duster, benzina. De 2 ani nu mai am nici o durere de cap. Masinile din dotare nu se compara nici pe departe cu confortul si eleganta masinii nemtesti dar macar merg si nu ridica nici un fel de probleme. Loganul cel putin a ajuns la 8 ani si in afara de consumabile si 2 aripi spate refacute din cauza ruginii altceva nu a cerut.
    Concluzii…diesel import sh inainte de 2005 sau benzinare.

  244. By tavi on May 12, 2014 | Reply

    In primavara 2013 Volkswagen a recunscut greseala de fabricatie a injectoarelor Siemens,si a facut recall. Chiar m-am trezit la 6 luni dupa ce vandusem masina ca ma cheama in service pentru schimbarea injectoarelor, ATENTIE, doar cele originale, de la fabricatia masinii.
    Divizia de injectoare de la Siemens a fost schimbata cu Continental. Masinile dotate cu injectoare Bosh nu au avut probleme cu ele.
    Din pacate nu se poate trece de la Siemens/Conti la injectoare Bosh. Totusi am auzit ca si injectoarele noi au probleme, din pacate nu pot sa confirm acest zvon.

  245. By Leo on May 13, 2014 | Reply

    Chiar sunt curios, pana la urma ai dat in judecata VW Romania ? Pana azi ma uitam cu jind la modelul \nou\ de passat, eu am unul din 2001. Chiar cochetam cu gandul sa cumpar unul, sh desigur, eu sunt mai atent cu banii din fire. Dar de azi gata, am terminat cu cochetaria pe segmentul asta 😛 Stiam de loganul diesel ca e varza la injectoare, am avut si opel astra g diesel din 2002 care are o multime de bube in cap, dar de passat chiar aveam o poarere buna, prin prisma celui pe care il am acum – 170.000 km originali, il am din 2006 si am facut cu el 8000 km/an. In afara de consumabile, nu am avut treaba cu wl. Recent am facut 2000 km fara sa opresc motorul.

    I-ati dat in judecata sau nu ?

  246. By Stef on May 16, 2014 | Reply

    Nu cred ca i-a dat nimeni in judecata :)
    Eu am ajus sa-mi iau alta marca de masina si merge ok, cu mici probleme doar.

  247. By Stef on May 16, 2014 | Reply

    Lucrurile sunt clare….confortul unui passat nu are nici o valoare cand ramai noaptea in drum in n locuri. Mai bine ciudatul de logan!

  248. By Vadim on May 21, 2014 | Reply

    Leo, nici eu nu i-am dat, pentru ca atunci cand era ca gata dosarul (le trimisesem si o scrisoare de intelegere amiabila refuzata de ei in scris, luasem tot stampilat de la ei) au inceput sa schimbe injectoarele.

    Totusi poate merita sa ii fi dat ca sa imi recuperez cei 1.000 de euro pe care i-am cheltuit cand am ramas cu masina in Bulgaria, in drum spre Grecia, cu primul injector stricat in 2010.

  249. By Johnb308 on May 28, 2014 | Reply

    free cell phone number lookup by name You can certainly see your dfkdacdgcecc

  250. By Nelu on Jun 3, 2014 | Reply

    Aveau dreptate cei ce m-au avertizat sa stau pe c..rul meu si sa nu-mi schimb masina.Cred ca de vreo 3 sau 4 ori am fost pe punctul de a schimba masina cu una din generatie mai noua. Am un passat B5 highline din 2000, am 340k la bord, dar sa bat in lemn, inafara de “consumabile” si o volanta n-am schimbat nimic la el. Odata la 7-8 luni mai stricam plasa de paianjen de sub capota, asta doar ca sa le dau de lucru paianjenilor..:) Motorul e adus de la 116Cp la 140 si merge asa de vreo 10 ani si merge ireprosabil. Mecanicul imi zicea ca abia asteapta sa-mi iau una mai noua ca imi tine rezervat un elevator…un prieten, geambas de masini din vest a zis ca-mi da la schimb una mai noua cu o mica diferenta… Naspa injectoarele astea piezo, vad ca dau mari batai de cap si-s scumpe rau.. Asa ca imi tzin eu batrana mea ca m-a slujit (si o face in continuare) fara sa-mi faca probleme si am batut cu ea Romania si Europa la greu. Citind p’aici nici nu vreau sa ma gandesc sa fi ramas defect pe drumuri, mai ales p’afara..
    Acum ca intrebare de final, inafara de injectoarele problema ce ati mai avea de reprosat masinilor din grupul VAG ? Ca pana la aceste injectoare problema toata lumea se dadea in vant dupa masini nemtesti in general, credeti ca nu-s suficient de bune sau fiabile? Sau este vorba despre vesnica carcoteala romaneasca? Credeti ca celelalte branduri sunt fara cusur? Toate-s facute de oameni. Dar unele is facute de o natie care are nativ inclinatie spre tipul asta de tehnologie…natie care a mers in 40-44 prin toata Europa in tot felul de vehicule motorizate, cand altii abia se coborau din letica sau se carau reciproc in spate.
    Daaa, a ajuns romanul sa critice neamtul si munca lui, ce sa zic… Nimeni nu-i perfect si nimeni nu este exclus din a gresi da de aici si pana la a zice ca un VW e o masina de kkt.. e aiurea. Iar despre alea Japoneze …mai usor cu ele. Am un amic cu o Toyota Rav 4 care pe langa ca are un consum ca al unui Saviem batran mai si zdrangane toate la ea de zici ca vrea sa lase cate o bucata din ea la fiecare 50 metri, macar ca are doar cativa ani si a luat-o de noua cu un purcoi de euro. Sau poate Nisanurile or fi mai breze? Pas. Vreo “made in France?, Italy?”.
    Acuma fiecare cum crede dar nu va grabiti sa judecati turma dupa oaie. Puneti injectoare Bosch sau Continental si merge masina fara problemele dinainte. Il citez pe Vacaroiu: Parerea mea. :)

  251. By Vadim on Jun 3, 2014 | Reply

    Motoarele care aveau injectoare Siemens nu pot functiona cu Bosch, doar cu cele Continental (care a cumparat divizia de injectoare Siemens).

  252. By alex on Jul 25, 2014 | Reply

    Destul de grav ce a patit domnul cu passat-ul , si eu am detinut pana anul acesta un vw passat din 2006 cod motor BKP, cele cu probleme , aici nu mai stiu ce sa cred ori e vorba de noroc ori nu stiu. In septembrie 2006 am cumparat masina din reprezentanta Cardinal Motors Constanta, era modelul highline, TDI de 140 Cp. Eu am fost singura persoana care a condus masina respectiva din anul 2006 pana in 2014 luna februarie in momentul achizitiei masina avea 17Km la bord cand am vandut-o avea 422000. In toti acesti 8 ani nu am fost deloc dezamagit de aceasta masina posibil sa fi fost unul din cumparatorii norocosi. Printre zecile de piese pe care le-am schibat la ea in tot acest timp nu au fost si injectoarele. Va puteti imagina si voi ca in tot acest timp si km facuti am schimbat randuri bune de placute de bucse ca drumurile patriei nu ne prea ajuta si printre altele am facut 5 schimburi de distributie si accesorii si 3 de bujii ca la interval de 120K se aprindea martorul in bord. Singura problema majora a fost in inarna anului 2012 cand masina a inceput sa tremure foarte tare, pentru prima data mam gandit ca sa dus un injector, dar nu eram as deranjad ca masina avea deja vre-o 340 de mii de km deci era un cost care il acceptam. Am fost cu masina la service, tin sa precizez ca toate reviziile au fost facute la timp si tot ce a trebuit schimbat sa schimbat doar in reprezentanta de unde am cumparato. Ajuns la service au pus masina pe tester si mi sa zis ca trebuie schimbata pompa de motorina din rezervor atunci a fost prima reparatie in afara celor consumabile si care a avut un pret de 800 pompa plus curatat de rezervor ca nici motorina din tara nu e cea mai breaza plus manopera undeva la vre-o 1400 lei. Ca fost detinator de vw passat b6 cond motor BKP va pot spune ca am fost extrem de mutumit de masina , este un sedan foste confortabil , destul de ecomon la combustibil si cu un pret scazut ca si piese plus fiabilitate foarte mare.

  253. By tavi on Jul 28, 2014 | Reply

    @Leo, Loganul si Dusterul sunt pe benzina. Ca nu vreau sa mai aud de injectoare, pompe inalta, turbine, etc….

  254. By best gaming monitors 2014 on Nov 1, 2014 | Reply

    Hi there to every single one, it’s genuinely a
    pleasant for me to visit this web page, it includes valuable Information.

  255. By Mihail on Jun 27, 2015 | Reply

    oameni buni..ma minunez….cati ati avut probleme cu injectoarele, eu la firma unde lucrez avem 3 passatu ri model 2009, diesel 2.0, 140 cp, common rail, toate au trecut anul asta de 250.000km, si nici vorba de probleme cu injectoarele, si nu s-a tinut cont de benzinarie….lukoil petrom mol..omw….unde s-a nimerit, s-a schimbat doar ambreiaje, senzor de temperatura. unitate egr si cam atat…in rest consumabile.
    masinile merg luni- sambata 90% urban…. poate or fii fost astea cu noroc.

  256. By Stef on Aug 14, 2015 | Reply

    Fratilor :)))))))))
    Sa va spargeti de ras….
    Va spuneam mai demult ca am schimbat 8 injectoare la acel celebru passat:)) exact asa a fost.
    Ce e insa foarte distractiv este ca acum mi-am luat altul, modelul nou:))) si merge ok deocamdata, ce naiba sa faci…..tot masinile germane merita cumparate :))

  257. By Edy on Jan 4, 2016 | Reply

    O porcarie de masina vw passat b6.Am ramas cu ea pe centura budapestei,injectoare duse,iarna la -10 grade numai porneste cele cu cutie dsg,la 60mii km trebuie schimbat ulei cutie (foarte scump),cauciucuri pe spate tocite dinti fierastrau pe interior etc…

  258. By Viorel on Apr 5, 2016 | Reply

    Sa ma consider fericit sau ghinionist!?
    Am un Vw Passat din 2007, 2.0 TDI, motor BMP.
    Pana in februarie 2016, nici o problema, doar cureaua la acesorii rupta, total 100 ron cu manopera.
    In februairie a.c. mi-a picat pompa de ulei. Greseala mea ca am mers inca 5 km usor pana la service. Service de kakao, un vecin. A carpit pompa, ceva la imbus. Dau 800 RON cu tot cu filtre si ulei.
    Dupa 3 sapamani, merh sa schimb distributia la 113 000 Km. Surpriza! Arborele cotit se invarte greu! Vecinul o desface, dar mi-o da pe platforma. Nu se baga la scos pinionul de pe arborele cotit, care avea un dinte lipsa acum si angrenajele de la pompa erau varza.
    Merg la fosta Dacia Service Bucium din Iasi, care reusesc sa puna o pompa ieftina pe lant, tot originala si nou, la 1000 RON. Cea pe roti dintate era 1000 Euro!
    Au gasit un cuzinet la maneton distrus, inca 150 RON. Am schimbat kitul de ambreiaj, cu un second bun, la 700 RON. Au schimbat etansarea la arborele cotit. Curge pompa de inalte… Ce marca de pompa de injectie au aceste masini VW Passat clasa CC din 2007, 2.0, TDI, 103KW ?! Probleme cu pompa de injectie a aparut dupa reparatia la pompa de ulei facuta la vecin.Acum merg asa, picura foarte putin si numai in mers, pierderi aproape zero. Masina are 113 000 KM, s ama consider fericit ca am bagat pana acum doar 4000 RON in ea?!

  259. By Catalin on Apr 14, 2016 | Reply

    Salutare ! Vreau sa imi achizitionez un passat generatie mai noua (euro 5 )140-170 cp fabricat dupa 2009 Imi puteti spune daca si astea au probleme cu injectoarele,pompa de ulei ?

  260. By Nelutzuu on Apr 28, 2016 | Reply

    Buna si eu sunt posesorul unui passat cu motor bmr 170hp iar sfatul meu pentru toata lumea este: Când auziți de passat fugiți fara sa priviți in spate!!! Eu nu am avut nicidata probleme cu injectoarele marea problema la acest motor ține de calitatea materialelor de fabricatie….eu o am de 4 ani dupa 2 ani s.a rupt vibrochenul avariind si alte componente ceea ce a dus la schimbarea motorului ..iar acum dupa alti doi ani si la acest al doilea motor s.a rupt vibrochenul din nou. Țin sã menționez cã masina a avut absolut toate schimburile de ulei si alte piese de uzura facute la timp ca la carte cu produse de vârf iar conditiile de exploatare absolut normale

  261. By costin28domm3 on May 16, 2016 | Reply

    da john dar si combustibilul la noi an tara este sub orice critica.. praff si pulbere.. am alimentat numai de la rompetrol si cand am schimbat filtrul de motorina se adunase ceva apa.. si apropos injectoarele dupa bkv erau siemens nu boch.. deci trage concluzia

  262. By Maz on Aug 19, 2016 | Reply

    Ai dreptate oamenii dunt sub efectul de turma.am intrebat pe cativa ce masina sa cumpar si stupoare toti zic vw passat diesel. Dupa ce m-am documentat m-am oprit la o masina asiatica Mazda 6 benzina)).Toyota mazda hunday sunt masini mult mai fiabile.

  263. By Gigel on Sep 4, 2016 | Reply

    Posesor de A4 2.0 TDI 170 cai BRD, tehnic vorbind, cam acelasi motor de rahat ca pe Passat.
    Oameni buni, fugiti cat puteti de ele!
    Bloc fisurat, chiulasa, segmenti, 5 (CINCI) seturi de injectoare, 3 turbine, o pompa de ulei, 2 calculatoare de far, un calculator motor in aprox 350.000 km. Costuri? Vreo 16.000 euro, cam 3000 eu si restul fostul proprietar.

    Nu exista nimic mai rau pe lumea asta in materie de motoare.
    Cumparati pe propria raspundere!

  264. By Iohan munteanu on Sep 5, 2016 | Reply

    Bună aș vrea o informație despre un pasat din 2007 140cp 2.0tdi highline carat

  265. By Laurentiu on Nov 6, 2016 | Reply

    Salut ,

    Eu am o Skoda Octavia2 facelift cu 1.6CR ( CAYC ). Acelasi motor de pe vw passat .
    In prezent masina are 172k km, turbina injectoare pompa originale . La 148k km mi-a picat EGR dar pentru ca s-a stricat un rulment la actuatorul electric, si l-am schimbat. In rest, consumabile: ambreiaj, volanta, placute, curele ( distributie + accesorii ) pompa de apa, titirezuri d-astea . Revizia o fac la 10k km ( nu-mi pasa ce spune vw, eu nu pot sa stau cu filtrele si cu acelasi ulei 30k km, ca o fac varza. De asemenea, nu pun posirca de ulei de la Castrol , pun doar Vapsoil vw507.00. Masina merge impecabil si acum. Am facut si un update de soft pe la avia + verificare , si mi-au zis ca masina e in parametrii ok , compensatii pe injectoare OK , turbo OK , EGR OK, DPF OK .

    Din experientele mele cu masina asta pot spune ca CR-urile vw sunt mai sensibile la motorina , la felul in care le tratezi . Daca o pornesti si cand e motorul rece ii dai talpa, imaginati-va ce trebuie sa faca ECU cu injectoarele ca sa dezvolte puterea ceruta. Din cate am citit la solicitari mari, ecu poate sa faca si de 3 ori injectie per / cilindru , asadar orice blasfemie la adresa pedalei de acceleratie se rasfrange asupra injectoarelor in prima faza .

    Cat despre evenimentul nefericit postat mai sus , sincere pareri de rau . Intrebarea mea este , nenea mecanicu care surubareste la masina, se uita si el la valori cand face revizia? Adica ok, schimba ulei placute filtre si alte balarii, dar se face si o inspectie vizuala a anexelor ca se mai strica una alta , apoi trebuie sa puna VAS/VCDS pe ea sa se uite la compensatiile pe injectoare , nivelul de cenusa din DPF, presiunea pe rampa de injectie , s.a.m.d. Ca daca se uita doar daca are erori si atat e clar !

    E mai ok sa previi decat sa repari .

    Cheers!

  266. By marek on Dec 4, 2016 | Reply

    aveți nevoie de un împrumut de la oferta de împrumut 2% e-mail acum: marekhaval@gmail.com

  267. By Adrian cluj on Dec 30, 2016 | Reply

    Detin un passat b6 din 2007 motorizarea BMR 170 cp avand la bord 280000 de km si pot sa va spun sincer nu sa schimbat nimic la masina de abia acuma a inceput volantul sa bata la rece timp de aprx. 5 minute dupa care totul e ok. Consum de ulei 500 g la 10000. Detin masina de noua si anul acesta a facut 10 ani.
    Ceea ce vb voi aici este sf si nu inteleg nimic. Eu cred ca voi nu aveti noroc in viata.

  268. By Cos on Jan 5, 2017 | Reply

    Buna ziua!
    Eu am o Skoda Superb 1.9 TDI din 2004 cod motor AWX.

    Mie mi s-a oprit motorul in mers si nici nu vrea sa mai porneasca :).
    E drept ca imi daduse semne de vreo 600 de km ca ceva e in neregula. s-a aprins martorul de “check engine” din bord. Am fost cu ea la servis si mi-a zis ca e EGR-ul. L-am schimbat. Dupa cateva zeci de km a inceput sa mearga in 3 pistoane. Daca o acceleram nu se mai simtea ca merge in 3. Intr-o dimineata am plecat la munca am simtit ca iar incepe sa mearga in 3 pistoane, am mai mers cu ea 3-400 de m si s-a oprit motorul. In curba. Am intrebat in stanga si in dreapta si mi s-a zis ca e posibil sa fie pompa de injectie. asta in Cehia (unde sunt) e in jur de 8-900 de euro noua si vreo 3-400 reconditionata. Dar inclin sa cred ca e un injector pentru ca am cumparat cablu de diagnoza si cu VAG-Com mi-a dat ca am “cillinder 4 misfire”. Acum sa incep sa caut sa vad cum se zice injector pe ceha si sa vad cat costa.

  269. By นังโป on Jan 7, 2017 | Reply

    Wow, amɑzing ԝeblog format! ᕼow lengthy have you been blogɡing fοr?
    you maҝe running a blog glance easy. The fսll glance of ʏour website is fantastic, as well as tɦе content material!

  270. By porn videos on Jan 9, 2017 | Reply

    Unqսestіonably consider that which you said.

    Your favorite reason seemed to be on the web the simplest thing to understand of.

    I say to you, I certainly get irked whilst people consideг concerns that they just do not
    recognize about. You managed to hit the nail upon the top
    and also outlined out the ᥱntire thіng with no need ѕide-effеcts
    , people can take a signal. Will likely be back to gеt more.
    Thanks

  271. By ดูคลิปโป้ on Jan 9, 2017 | Reply

    Thank you foг another fantastic article. Where else could ɑnybody get that type of info in such a perfect apρroach of
    writing? I hɑve a presentɑtion subsequent week, and I’m on the search for sսch info.

  272. By free porn on Jan 18, 2017 | Reply

    Hі, just wanted to say, I enjoyed this bloց post. It
    was practical. Keep on posting!

  273. By คลิปโป๋ on Jan 28, 2017 | Reply

    What’s up, I wish for to ѕubscribe for this
    web site to obtain mοst uρ-to-date updates, therefore where can i do it please help.

  274. By porn com on Jan 29, 2017 | Reply

    Ⲛice answers in return of this issue with genuine argumᥱnts and telling everything
    on the topіc of that.

  275. By Anonymous on Mar 9, 2017 | Reply

    rusine firmei wolkswagen

  276. By HANU CRISTIAN on Feb 8, 2018 | Reply

    Confirm absolut totul despre injectoare.
    Am si eu un BNR și au picat toate injectoarele in 6 luni.
    După un an m-au chemat la ce la reprezentanta și mi le-au schimbat încă o dată ei gratis. Și nu făcusem service la ei.
    Adevarul e ca nu au mai picat de atunci

  277. By SC Electronic Diesel Sistem SRL on Mar 12, 2019 | Reply

    SIMPTOME INJECTOARE DEFECTE

    Cum ne dam seama ca avem injectoare defecte ?
    1. – Intrerupe motorul la ralanti
    2. – Fum alb – albastrui la ralanti
    3. – Fum negru in sarcina
    4. – Fluctuatii presiune
    5. – Pornire Grea
    6. – Plecare dupa loc mai greoaie (nu mai are putere motorul)
    7. – Tacanit (mers neregulat)
    8. – Pornire la cald mai grea sau deloc
    9. – Pornire la rece grea (mai ales iarna)
    … etc

    REZOLVARI
    Sc Electronic Diesel Sistem, va ofera servicii de reparatii injectoare pentru toata gama Vw – Audi – Skoda – Seat
    Detinem banc de proba marca BOSCH (CAMBOX)
    Folosim numai piese originale BOSCH
    Echipamentele din dotare ne permite identificarea oricarei probleme de natura mecanica sau electrica.
    Oferim servicii de calitate.
    Oferim montaj.
    Oferim factura si garantie.

    Tipuri auto echipate cu injectoare pompe duze :

    – Reparatii injectoare 1.9 TDI – 2.0 TDI – 2.5 TDI Vw / Audi
    – Reparatii injectoare Audi A3
    – Reparatii injectoare Audi A4
    – Reparatii injectoare Audi A4 B5
    – Reparatii injectoare Audi A4 B6
    – Reparatii injectoare Audi A4 B7
    – Reparatii injectoare Vw Passat B5
    – Reparatii injectoare Vw Passat B6
    – Reparatii injectoare Vw Passat B7
    – Reparatii injectoare Vw Touareg 2.5 TDI
    – Reparatii injectoare Vw Caddy
    – Reparatii injectoare Vw Polo
    – Reparatii injectoare Vw Touran
    – Reparatii injectoare Vw Golf IV
    – Reparatii injectoare Vw Golf V
    – Reparatii injectoare Vw Golf V plus
    – Reparatii injectoare Vw T5 2.5 TDI
    – Reparatii injectoare Vw Sharan
    – Reparatii injectoare Ford Galaxy
    – Reparatii injectoare Seat
    – Reparatii injectoare Skoda Octavia
    – Reparatii injectoare Skoda Fabia
    – Reparatii injectoare Skoda Superb

    Relatii la tel. 0740.623.432
    Web : http://www.reconditionariinjectoare.ro

  278. By Reparatii injectoare Buzau on Sep 19, 2019 | Reply

    REPARATII INJECTOARE BOSCH, DELPHI, PIEZO, DENSO, SIEMENS, POMPE DUZE
    Service autorizat pentru sisteme de injectie, reparam injectoare Bosch, Delphi, Piezo, Denso, Siemens, Pompe Duze.
    Piesele uzate sunt inlocuite cu piese noi de origine.
    Toate injectoarele sunt testate si calibrate pe bancuri de proba profesionale.
    Modele auto :
    Reparatii Injectoare Vw Touareg 2.5 TDI
    Reparatii Injectoare Vw Crafter 2.5 TDI
    Reparatii Injectoare Vw T5 2.5 TDI , 1.9 TDI
    Reparatii Injectoare Audi B5, B6, B7, B8
    Reparatii Injectoare Passat B5, B6, B7, B8
    Reparatii Injectoare Pompa Diuza 1.9 TDI
    Reparatii Injectoare Golf IV, Golf V
    Reparatii Injectoare Opel
    Reparatii Injectoare Ford
    Reparatii Injectoare Bmw
    Reparatii Injectoare Iveco
    Reparatii Injectoare Renault
    Reparatii Injectoare Seat
    Reparatii Injectoare Volkswagen
    Reparatii Injectoare Peugeot
    Reparatii Injectoare Logan
    Reparatii Injectoare Mercedes
    Reparatii Injectoare Fiat
    Reparatii Injectoare Alfa Romeo
    Reparatii Injectoare Hyundai
    Reparatii Injectoare Ssang Yong
    Reparatii Injectoare Kia
    Reparatii Injectoare Land Rover
    Reparatii Injectoare Skoda
    Reparatii Injectoare Common Rail
    Reparatii Injectoare Bosch
    Reparatii Injectoare Delphi
    Reparatii Injectoare Pompe Duza
    Reparatii Injectoare Diesel
    Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCI
    Reparatii Injectoare Ford 1.8 TDCI
    Reparatii Injectoare 2.0 TDCI
    Reparatii Injectoare Ford Mondeo
    Reparatii Injectoare Ford Transit
    Reparatii Injectoare Iveco Daily
    Reparatii Injectoare Mercedes Vito
    Reparatii Injectoare Sprinter
    Reparatii Injectoare Bmw E60
    Reparatii Injectoare Bmw E46
    Reparatii Injectoare Bmw E39
    Reparatii Injectoare Renault 1.9
    Reparatii Injectoare Renault 2.5
    Reparatii Injectoare Laguna
    Reparatii Injectoare Bosch E3 – 250 Ron / buc
    Reparatii Injectoare Bosch E4, E5 – 350 Ron / buc
    Reparatii Injectoare Delphi E3, E4,E5 – 450 Ron / buc
    Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI – 450 Ron / buc
    Reparatii injectoare Pompe Duze 2.0 TDI – 450 Ron / buc
    Reparatii injectoare Pompe Duza 2.5 TDI – 450 Ron / buc
    Reparatii Injectoare Piezo – 420 Ron / buc
    Reparatii Injectoare Denso – 500 Ron / buc
    Reparatii Injectoare Siemens – 500 Ron / buc

    Oferim factura
    Oferim garantie.
    Oferim consultanta telefonica
    Oferim montaj.
    Adresa : Jud. Buzau. Loc. Maracineni, E85, Nr. 104
    https://www.reparatii-injectoare-buzau.eu/
    Tel: 0740.623.432 / 0763.410.708

  1. 5 Trackback(s)

  2. Jan 15, 2013: Volkswagen schimbă gratuit, la cerere, injectoarele PD de Passat | RoFotbal – Ştiri şi informaţii liga1.
  3. Jan 15, 2013: Volkswagen schimbă gratuit, la cerere, injectoarele PD de Passat | ACD News
  4. Jan 15, 2013: Volkswagen schimbă gratuit, la cerere, injectoarele PD de Passat | ROSITE - STIRI ONLINE | POLITICA | MONDEN | AFACERI |ROSITE – STIRI ONLINE | POLITICA | MONDEN | AFACERI |
  5. Jan 31, 2013: Volkswagen închide temporar fabrica de Passat și CC | ROSITE - STIRI ONLINE | POLITICA | MONDEN | AFACERI |ROSITE – STIRI ONLINE | POLITICA | MONDEN | AFACERI |
  6. Jan 24, 2018: franta liga1 – Bilet Fotbal 2018

Post a Comment