Sinucidere falsa in lumea politica din Corbeanca

May 10th, 2016 | by Vadim Cusnarencu |

Linistita, frumoasa si exclusivista comuna Corbeanca a fost zguduita marti dimineata de ample reverberatii. Vice-primarul local, Dumitru Tudor, era cautat de zeci de politisti dupa ce a lasase un bilet de adio la prima ora, la Primarie, iar de atunci nu a mai putut fi nici gasit si nici contactat pe telefonul mobil.

UPDATE: El a fost gasit in jurul orelor 18:00, viu, in cimitirul din Corbeanca, dand nas in nas cu cei care il cautau, dupa ce o zi intreaga apus pe jar zeci de oameni, inclusiv echipe de cautare formate din politisti si criminalisti.

Dumitru Tudor (62 de ani) a ocupa in ultimii ani functia de vice-primar, dupa ce fusese anterior edilul sef. In cadrul alegerilor locale din 2016, el candida pentru postul de Primar din partea PNL, avandu-l ca principal contracandidat pe Valeriu Anton, actualul primar din Corbeanca.

Linistea din Corbeanca s-a risipit marti dimineata ca dintr-un pocnet al degetelor, dupa ce Primarul a alertat autoritarile despre o posibila sinucidere a colegului sau, Dumitru Tudor.

Martorii locali spun ca Tudor a venit la Primarie la ora 5:00, atunci cand nu era nimeni in cladire, condus de o masina a serviciului de paza  Cyber Security, fosta Anaconda Security.

Dupa aceea, nu l-a mai vazut nimeni. Neoficial, se spune ca agentul de paza de la Cyber Security ar fi observat in mana vice-primarului o sticluta in care se banuieste a fi fost otrava.

Primarul Anton a venit la birou ca intr-o zi obisnuita de lucru, insa si-a dat seama rapid ca avea sa traiasa cele mai agitate momente ale carierei. In locul unui birou curat, impecabil, el a gasit pe masa de lucru o foaie de hartie ce nu isi avea locul acolo si pe care nu si-o amintea ca ar fi lasat-o cu o zi inainte.

Era un bilet de adio din partea lui Dumitru Tudor, al carui continut inca nu s-a aflat. Din ceea ce spun martorii, se pare ca era un mesaj foarte de serios, asa cum de fapt a fost privit inclusiv de catre Primar. Acesta a alertat imediat autoritatile, iar in jurul orei 10 dimineata zona Primariei a fost impanzita de multe masini de politie, pline cu ofiteri in uniforme sau civil, inclusiv specialisti criminalisti si caini antrenati pentru cautare.

S-au adus haine de la casa vice-primarului haine pentru a se folosi in cadrul unei cautari cu caini dresati ciobanesc-germani. Cainii au luat o urma de la Primarie pana in zona lacului aflat in proximitate, dar nu s-a gasit nimic.

Desi nici un martor nu a declarat ca l-ar fi vazut pe vice-primar sarind in lac, criminalistii vorbeau la fata locului in jurul orei 13:30 ca s-a luat decizia folosirii scafandrilor. Acestia ar urma sa soseasca de la Constanta pentru a cauta in apa. Conform martorilor, lacul din zona este de mica adancime, dar are gropi din care cadavrele nu ies la suprafata, asa cum s-a mai intamplat in trecut.

La fata locului, pe langa zeci de politisti si curiosi era prezenta si familia lui Tudor, in frunte cu fiul sau.

Telefonul vice-primarului este inchis de marti dimineata.

Nu se cunosc motivele care ar fi putut duce la o eventuale sinucidere, dar se speculeaza niste probleme politice sau legate de conducerea Primariei. Tudor nu era cunoscut cu probleme de sanatate.

Tudor era stiut in zona drept un om de teren, de actiune, aproapiat de locuitori, deschis si mereu disponibil, insa in mandatul sau de Primar nu a reusit montarea de apa potabila si canalizare in Corbeanca, un proiect inceput si aproape incheiat de actualul edil.

  1. One Response to “Sinucidere falsa in lumea politica din Corbeanca”

  2. By Beryl just viewed your profile! More info: https://sklbx.com/ny3g0ufO?h1r8f [hs=0f086de094163eed1a707aa6ac163346] on May 17, 2022 | Reply

    rdopp0

Post a Comment