Cum ii puteam bate pe turci: cu Emre la mitraliera

August 11th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Acum cateva zile a aparut in presa din Romania o stire de ras-plans: un mire din Turcia a tras cu mitraliera de bucurie si a omorat trei oameni la nunta sa. Numai intr-un scenariu similar puteam bate si noi Turcia la fotbal.

O nunta din Turcia s-a incheiat cu trei victime si cu mirele la inchisoare. Foarte fericit, barbatul proaspat casatorit a tras in timpul petrecerii cu o mitraliera AK-47, in aer. Numai ca ori era beat turta, ori reculul l-a depasit, ca mitraliera a coborat si a inceput sa secere invitati si familie. Au murit tatal mireului si inca doi invitati. Sase oameni, dintre care trei copii au fost internati cu plagi prin impuscare.

“Cu totii am incercat sa ne adapostim. Era sange peste tot. Suntem cu totii foarte tristi”, a povestit unul dintre invitati episodul.

La 2-0 pentru turci, nu putea sa traga si Emre, de bucurie, cateva zeci de focuri de AK-47 care sa coboare pe teren? Daca ar fi secerat macar sase colegi, poate am fi reusit sa dam si noi un gol. Si nu era rau sa il secere si pe Banel, iar daca scapa sa il fi luat la iesire cu portiera de la masina.

  1. 5 Responses to “Cum ii puteam bate pe turci: cu Emre la mitraliera”

  2. By Puiu on Aug 12, 2010 | Reply

    Vadime … bine zice lumea , esti un mare mare idiot … te legi de un om care a facut o greseala , dar de ce s-a produs greseala , unde erau ceilalti , asta nu te-ai intrebat?? Si ce au facut ei pana sa intre Banel ? … Se pare ca mintea ti-e fff ingustata , exact ca si vederea calului cu obloanele puse …. Mai bine ai tacea si te-ai pierde in decor , faci lumea sa se mire de prostia umana , in special de a ta !!! Hai pa si o zi buna tuturor !!

  3. By vadim on Aug 12, 2010 | Reply

    executia lui banel nu era pentru meciul de ieri cand a jucat chiar superb, ci in general, nu are ce cauta la echipa nationala. sau poate acum cu toate ciurucurile astea, de ce nu ar merge capitan?

  4. By fane dediu on Aug 12, 2010 | Reply

    ce idiot…

  5. By vio on Aug 12, 2010 | Reply

    un articol mai idiot nu am citit pana acum. scuze, dc te-am jignit, dar e foarte slab articolul.

  6. By Anonymous on Sep 6, 2010 | Reply

    ma vadime sa stii ca ai dreptate

Post a Comment