Noapte Buna, baieti

October 2nd, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Plici, trosc, poc, miau!, faaaaaaaaaaaaaaaaas. Asa s-au auzit Dinamo, Rapid, Poli Timisoara, FC Vaslui si Unirea Urziceni cazand pe rand, ca mustele, pe asfaltul dur al Cupei UEFA. Se asteptau fanii lui Dinamo ca un jucator care se masturbeaza pe video-chat sa ii trimita in prelungiri? O analiza pertinenta a celor cinci partide.


Prima lege a fotbalului este ca nu exista nici o lege. Rapid si Peseiro muscau norii acum o luna jumatate. Acum este praf in Giulesti, Peseiro e istorie, iar Taher isi da seama ca nu a controlat bine mireasa inainte de nunta. Nuntasii i s-au urcat in cap in fata restaurantului, iar Nasul Mare a fugit cu mirele.

De Unirea Urziceni ce poate fi spus? E oricum cantitate neglijabila. Putea scapa turma, in cel mai rau caz. Dar nu a fost cazul, pentru ca prima oaie a sarit in prapastie, iar restul au urmat-o rapid.

Poli Timisoara era oricum nascuta moarta, dupa infrangerea de acasa din tur. Nu avea nimeni nici o pretentie de la Poli, iar aici estimarile au fost reale. Ca sa nu se pacaleasca precum Taher, ar fi momentul ca Tender sa controleze rapid mireasa.

A doua repriza a lui Dinamo. Si Dinamo e pe ea, Dinamo e pe ea, si da-i si da-i. Bara NEC, scurt. Se aprinde lumina, toata lumea mainile la spate. La finalul prelungirilor, Lucian Goian are golul in picioare. Sut liber de la sase metri, peste poarta. Ce sa faca si el, daca in cantonament se masturbeaza pe video chat si isi arata partile intime companioanelor de discutie in loc sa isi dea seama ca neam de neamul lui nu ar avea ce sa caute la Dinamo si, pentru ca i-a pus Dumnezeu mana in cap, ar trebui sa ramana inca o ora in plus la fiecare antrenament ca sa traga la poarta goala?

La final, am incheiat seara intr-o postura in care nu credeam ca voi ajunge vreodata: tinand cu FC Vaslui. Ceea ce sincer m-a cam deprimat.

Degeaba. Cei cinci apostoli au fost de fapt patru. Trei dintre ei, Luca si Matei. Nici unul dintre ei.

Le doresc Noapte Buna “fotbalistilor” de la Dinamo, Rapid, Timisoara, Urziceni si Vaslui. Ca si asa dorm neintorsi de mai bine de doua saptamani, de la prima mansa a Turului 1 al Cupei UEFA. Nu as vrea ca nici eu si nici fanii fotbalului sa va deranjam somul dulce. Ce ingerasi… Noapte buna…

  1. 23 Responses to “Noapte Buna, baieti”

  2. By relansat on Oct 2, 2008 | Reply

    vadime, deprimat-nedeprimat de la vaslui se astepta cel mai mult dupe meciul tur. am fost cei mai buni, pacat ca nu ne`am calificat, iar stirea cu Lucian Goian masturbandu`se intr`un cadru privat si nicidecum public ramane la fel de penala. in incheiere, TU NU TE MASTURBEZI?

  3. By vadim the masturbator on Oct 2, 2008 | Reply

    masturbatoruuuuuuuuuuuuuuuuu

  4. By big dan on Oct 2, 2008 | Reply

    asta e problema astazi…daca se masturbeaza Vadim:| Oricum echipele au fost praf azi,se vede ca Steaua si CFR sunt mult peste ele anul asta.Mai naspa e ca se imparte coeficientul la 7 acum…mai bine aveam tot 2 echipe in UEFA ca si asa nu se califica niciuna.

  5. By relansat on Oct 2, 2008 | Reply

    Nu, problema este ca suntem prosti si inghitem prostiile scrise in CanCan, un ziar cu care io adesea ma sterg la cur. Mai bine spus, dupe un asemenea insucces ne gandim ca Goian a ratat in ultima faza ptr ca a facut laba in timp ce discuta cu o haita pe chat (altfel nu o pot numi pe taratura aia care a luat bani ptr caseta cu luci infierbantat).

  6. By vadim on Oct 2, 2008 | Reply

    Relansat – ce sa iti zic? Stiu ca esti fan Vaslui, nasol. Ce sa iti raspund la intrebare? Iti zic ca eu nu joc la Dinamo. :)

  7. By White on Oct 2, 2008 | Reply

    fix de aia a ratat ala cu poarta goala pt ca s-a masturbat in fatza camerei web.

    cata prostie e pe lumea asta…extraordinar…

  8. By relansat on Oct 2, 2008 | Reply

    Hai Vadime ca e simplu: nu a marcat ptr ca`i fundas =)))
    p.s: Si tu esti fanu` oricarei echipe care are rezultate. Gandeste`te ca asta seara puteai scrie bine despre SC Vaslui … chiar sa ii fii fan :)

  9. By Hero on Oct 3, 2008 | Reply

    neam de neamul lui nu ar avea ce sa caute la Dinamo…

    hai nu zau, ai scris cand te masturbai si tu? vezi ca are neamuri in nationala chiar..

  10. By Bogdan on Oct 3, 2008 | Reply

    Sportul rege.fotbalul astazi cind aveam maraton fotbalistic la televizor, si-a luat ofranda sacrificind 5 echipe romanesti pe atarul cupei U.E.F.A. Gindul ca putem privi spre nori si sa-i atingem cu mina a fost spulberat precum un vis frumos de primavara,pardon, de toamna. Ne gindeam la primavara fotbalistica care ne putea fi adusa de cei 5 voinici din liga lu’ Mitica.Dar n-a fost sa fie.Dar cind o sa fie?cite generatii de sacrificiu ne trebuie pt. a avea performanta?Oare campionatul nostru este chiar atit de porst ca exceptind Steaua si Clujul nimic nu mai misca?

  11. By puLescu on Oct 3, 2008 | Reply

    Voi aia care va deranjati ce a scris Vadim despre Lucian Goian nu ati inteles aluzia: Adica a sutat de la 6 metri peste poarta de labagiu ce este.

    Pacat, din 5 echipe nici una mai departe.Fie cu adversari mai puternici,fie cu mai putin puternici.

    Cei mai fraieri sunt Dinamo si Rapid ca mereu au gura mare si anumiti incapabili din cadrul lor fac declaratii de genul precum lasa ca acasa la noi le dam doua,trei goluri.Au dat o lae.Acum sa nu mai deschida gura pana la anul sau cind vor ajunge in sfirsit in ceva grupe.
    Si sa joace fotbal calumea in doua meciuri cind este cu tur,retur…poate acuma abia au observat.

    PS: Cu totii masturbam dar nu pe net sa ne fraiereasca o pustoaica si sa ajunga in public.

    Cred ca ma apuc sa scriu articole destea pe la ziaruri…

  12. By Suca on Oct 3, 2008 | Reply

    Unii se masturbeaza pe chat vorbind cu femei, altii se masturbeaza uitandu-se la poze cu copii. Pentru stirea asta mai avem de asteptam. Autobiografia inca nu este gata.

  13. By Bancaru on Oct 3, 2008 | Reply

    Faza cu masturbarea a scris-o pentru a sublinia ca in loc sa isi vada de treaba lui, aceea de a se concentra la meciuri (desi la faza aia nu prea era nevoie de concentrare) omul se masturbeaza. E mult de discutat aici. Macar de facea sex, adica sa fi fost cu o femeie. Dar el nu, o insela pe stanga cu dreapta. Faptul ca gaseste ca e mai comod sa se masturbeze decat sa faca altceva mai util cu (probabil) un super laptop la care multi nici nu visam, spune multe despre ce fel de om este. Este in primul rand un mare bou. Eu, persoonal, ma bucur pentru aceste “performante” dar nu m-am putut abtine sa nu rad cand l-am vazut cat de idiot a ratat.
    Relansat, ce importanta are ca se masturbeaza intr-un cadru privat? Daca bea ca un porc, dar in cadrul privat, il facea mai bun? Dom’le, asta nu bea la carciuma, nu bea pe strada. bea in cadru privat.
    Eu zic ca toti sunt niste labagii. Incepand cu toti cei care conduc: Sandu, dragomir, Iancu, Porumboiu, Taher, Becali, Turcu, Borcea, etc. Nu prea sunt exceptii.
    Felicitari echipelor romanesti si asteptam cu interes meciul cu Franta, nu de alta, vorba comentatorului idiot de la Kanal(sic!) D, sa ne putem concentra la altceva. De exemplu se scumpesc cartofii.

  14. By and on Oct 3, 2008 | Reply

    e, cu articolul asta ai nimerit-o, cu exceptia masturbarii. a-ti da chilotii jos nu e tot una cu a te masturba. in articolul resp. una scria in titlu si cu totul altceva in articol, ca asa e la moda acuma (pana o sa se sesizeze cineva undeva).

    dar la partea cu fotbalul e trist, dar adevarat. ma deranjeaza atat ca nu participa cat si pt ca se pot concentra numai pe campionat. aia de la dinamo vor sa castige campionatul: pai ei nu intra in uefa si vor CL? lol.

  15. By farty on Oct 3, 2008 | Reply

    si eu am facut sport de performanta, si am aflat ca masturbarea este un mod bun de a scapa de stres. deci, cred ca goian daca nu facea asta, nici macar acea ocazie nu o mai avea, pt ca era mai praf decat a fost el cu toata echipa

  16. By Suca on Oct 3, 2008 | Reply

    BANCARE, nimeni nu contesta adevarul deranjant din fotbalul romanesc – campionat slab, jucatori supeficiali si cu o atitudine deloc sportiva, rezulatate in general mediocre s.a.m.d. Nu ai facut decat sa subliniezi ceea ce este evident, asa cum a facut si nea’ “ziaristul”. Diferenta este in expimare.
    Cu orice ocazie ivita, nea’ ziaristul musteste de “a murit capra vecinului” tipic stelista si asta a deranjat pe multi in fituicile scrise de el.
    Citez din articol: “De Unirea Urziceni ce poate fi spus? E oricum cantitate neglijabila. Putea scapa turma, in cel mai rau caz.”
    Ia zi nea ziaristu’ pe cand un articol amplu despre ce cantitate demna de luat in seama a fost Steaua in ultimele sezoane CL? Despre cum v-au umilit mai toti si v-au tavalit pe jos de parca erati zdrente de sters pe jos. Turma nu avea cum sa scape la Urziceni pentru ca acolo nu au cioban presedinte. Turma a fost facuta deja kebab – 1-4, 0-3, 1-2, chiar 1-1 cu o echipa mult mai inferioara decat Hamburg. Slavia Praga. Vaslui a reusit doua egaluri cu echipa care si-a batut joc de viata voastra.
    Pe cand un articol si despre vitejiile steliste? Sau e mai usor de analizat ca nu sunteti singurul rahat romanesc care se face de ras in europa?

  17. By Toshiro on Oct 3, 2008 | Reply

    Bre, Vadime, nu m-am mai delectat de multa vreme cu blogul acesta, da’ parca poci pentru ca sa nu raman bouche-bee cand vaz ca incepi cu: “O analiza pertinenta a celor cinci partide.”
    Pe vremea mea, astea erau cuvinte cu care altcineva aprecia spusele altcuiva. Sau ti-or murit sicofantii?
    Altfel, ramane cum am stabilit…

  18. By Vadim on Oct 3, 2008 | Reply

    Toshiro, aveam o impresie mai buna despre tine. Autoaprecierea mea cu analiza pertinenta era o gluma, pentru ca ceea ce urma in articol era cu totul altceva, adica un misto sau un haz de necaz care nu are nici o legatura cu termenul sus amintit… M-ai dezamagit rau de tot. Din punctul meu de vedere, dupa chestia asta, nu mai ramane cum ai stabilit…

  19. By relansat on Oct 3, 2008 | Reply

    @Bancaru Daca te`ai fi facut fotbalist nu te mai masturbai ? Probabil ca NU. Ce face el in cadru privat e treaba lui; daca imi spune si mie cineva cum i`ar putea afecta in mod negativ performantele lui Goian prin faptul ca se masturba … Lucica al nost` e un jucator slab, iar aici e alta discutie.

  20. By Sebi on Oct 3, 2008 | Reply

    Dupa razboi, multi viteji se arata. Bravo Vadime ! Esti cel mai bun dintre cei mai…! Stiu ceilalti in locul meu

  21. By Anonymous on Oct 3, 2008 | Reply

    Trebuie totusi mentionat ca Dinamo merita macar sa ajunga in prelungiri. Iti faci norocul cu mana ta (ca sa zic asa, vezi Goian) dar parca a avut cam mult ghinion Dinamo in ultimii 2-3 ani in UEFA.

    De vina nu a fost amaratul de Goian, socat probabil de ce i se intampla, ci ratangiul de Danciulescu, indolentul de Cristea si mai ales nesimtitul de arbitru. Care nu a dat un penalty clar si dupa aia a permis sa nu se joace nimic 25 de minute.

    S-a tot batut moneda ca NEC e cel mai accesibil adversar… oare a fost chiar asa ? Mi se pare exact genul de echipa care incurca formatiile romanesti. Mai curand cred ca le batea Dinamo pe Partizan, Slavia sau Wolfsburg.

    In final, ma intreb si eu cum e mai bine:
    – sa fim favoriti (Dinamo-NEC): suntem cu nasul pe sus, suficienti si nu stim ce ne-a lovit
    – sa fim outsideri: ne demoralizam si ne blocam psihic (Steaua-Bayern)

    Pai incep sa ii inteleg pe Paszkany & Co ca se feresc cat pot de jucatorii romani.

  22. By skiller on Oct 5, 2008 | Reply

    Sincer, esti un stelist complexat .

  23. By Bancaru on Oct 5, 2008 | Reply

    Relansat, negi ca e un campionat de onanisti? Ce importanta are daca m-as fi masturbat eu? De ce mergem pe presupuneri? Pana una alta eu nu sunt fotbalist si nici nu ma fac de cacat aratandu-mi curul la proaste. La cat de boi sunt normal ca nu se gandesc ca li se vede alunita de pe penis si vor fi recunoscuti.

  24. By Toshiro on Oct 7, 2008 | Reply

    Vadim: ” Autoaprecierea mea cu analiza pertinenta era o gluma, pentru ca ceea ce urma in articol era cu totul altceva, adica un misto sau un haz de necaz care nu are nici o legatura cu termenul sus amintit… ”
    Mda, se pare ca dam intelesuri diferite termenilor “gluma”, “misto” sai “haz de necaz”. Ar fi trebuit sa-mi provoace macar un rictus, totusi…
    Daca te-am dezamagit, ce sa fac? O sa-mi plang durerea pe ascuns. Ma mai linisteste, totusi, gandul ca tu nu m-ai dezamagit. Esti acelasi. Mereu.
    Din pacate…;-)

Post a Comment