Titlul lui Bunica

May 8th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Steaua nu a pierdut titlul nici cu CFR Cluj, nici cu Dinamo. Acestea erau pierderi calculate.


Cele doua puncte de care Steaua avea nevoie si trebuia sa le aiba fara nici o discutie au fost pierdute cu Gloria Buzau, in tur. Golul marcat de Bunica in ultimul minut, nici el nu stie cum, cu atat mai putin altii, a facut ca Steaua sa traga linie la final pe locul al doilea. Bineinteles, se pot spune multe despre acest titlu, insa la matematica de final consider ca acolo a pierdut Steaua campionatul, nu cu Dinamo, nu cu Rapid, nu cu CFR, nu cu Poli Timisoara.

Conducatorii Stelei au luat in calcul toate scenariile: au dat prime imense adversarilor, au umblat si la butoane, au tras sfori sa nu piarda contra Rapidului, au schimbat antrenori si au redresat echipa, insa au uitat cu desavarsire sa aiba grija cu cei din ograda lor. Nu au prevazut neprevazutul.

Un campionat strans, decis in ultima etapa, per total de spectacol. Pentru mine ramane in memorie ca ‘titlul lui Bunica’.

  1. 30 Responses to “Titlul lui Bunica”

  2. By mda on May 8, 2008 | Reply

    ba Vadime, Steaua a pierdut campionatu ptr ca nu a castigat toate meciurile, nu ptr ca a facut egal cu buzau….jesus

  3. By Yoz on May 8, 2008 | Reply

    Ba nu ;)…Titlul asta a fost pierdut inca din momentul in care tatal lu bunica si tatal lu nesu au iesit in tinereile lor la bere si au facut uin pact k dak se va casatori si daca va fi sa aiba copii sai dea la fotbal…parerea mea ca atunci sa rupt firul pt steaua;)…

  4. By mda on May 8, 2008 | Reply

    ha ha vadim, care-i treaba cu cenzura, e un feature nou la site? asta dupa ce ati facut tam-tam ca “nu stiu ce site” elimina onlinesport din commenturile userilor…sincer, sunteti penibili, nu va ridicati nici macar la rangul unei fituici scrise intr-o garsoinera…

  5. By Vlad on May 8, 2008 | Reply

    Sigur Vadim, este cu sigurantatitlul lui Bunica, caci meciul pierdut in prima etapa a returului cu Poli Iasi era programat sa fie pierdut. Cu alea 3 puncte … eram campioni!

  6. By cfrexpress on May 8, 2008 | Reply

    dragutz articolul, super tare comentariul lui Yoz :)

  7. By Eduard on May 8, 2008 | Reply

    Un articol pe cat de scurt pe atat de lipsit de logica.
    Oare de ce nu s-a pierdut atunci campionatul cu Iasi ?
    Ideea logica ar fii ca din moment ce Steaua a fost pe locul 1 inaintea ambelor meciuri cu Dinamo si Poli, eu as spune ca acolo s-a pierdut campionatul …
    Iar ce campioana ar fi daca nu a putut bate echipele care nu puteau fi cumparate ?
    Oricum, momentan in Romania nu avem echipa cu fatza de liga …

  8. By Cris on May 8, 2008 | Reply

    …si ce rau iti pare tie! E o obsesie stelista care confirma socul uimitor avut prin pierderea unui titlu si asa de doi bani. Fara cele 4-6 puncte subrede si rusinoase din meciurile cu CFR si cu Rapid erau linistiti. E rusinos ca un om care a indraznit sa isi faca meseria sa fie mentionat atat de des in contexte ca decizand titlul de campion? Si nu cu CFR a pierdut Steaua titlul (au luat 4 puncte cu cantec).

  9. By PoliTM S on May 8, 2008 | Reply

    altu e scenariu va zic eu cum , cand tatal lui bunica si cu mama sa faceau dragoste….se gandea …..oare sa ma termin sau nu in tine? La care mama la bunica a zis , Da barbate datzi drumul ….si asa s-a prins spermatozoidul de ovul,asa s-a pierdut titlul:) ….dar daca Bunica era avortat Steaua era azi campioana !!!

  10. By Dany on May 8, 2008 | Reply

    Scrieti dupa cum e vremea, habar n-aveti pe ce lume sunteti. Daca lua Steaua titlul nu mai era in discutie Buzaul cu Bunica al lor, il lua datorita brichetei aia spuneati. Cica pierderi calculate … in fotbal, pai atunci calculeaza tu ce si cum si hai sa nu mai jucam niciun meci si dupa calculele tale poate ne si imbogatim la pariuri.

  11. By todor on May 8, 2008 | Reply

    asa poti sa pui ca l-a perdut si cu acel 0-0 de la meciul cu pandurii din ghencea… pacat ca, in lipsa de idei, te iei de bunica, sa mai scrii si tu ceva pe blog. vad ca deschizi siteuri unu dupe unu (ols, ala cu ziaristii de doi bani, parca si romaniansoccer e acelasi format, si pariuri sport bet) dar o sa iasa o adunatura, ceea ce e naspa. pacat, onlinesport iera mai fain acu un an si ceva…

  12. By poli mapetz on May 8, 2008 | Reply

    Asta este o prostie marca becali sa zici ca titlu s-a pierdut din cauza lu bunica,la anu o sa-i spunem “campionatul Bunica” si “Cupa Bunici” :)) ce idiotzi sunt unii :)) mai ales eu ca pierd vremea cu asa o prostie. Eu as zice ca Gigel bucur e de vina cu karamian ca or facut faza aia in ghencea si or egalat …cu alea 2 pct pierdute steaua era campioana !!!

  13. By Cris on May 8, 2008 | Reply

    Hai sa-ti fac o bucurie, sper, Vadim, mi-a atras atentia un prieten dimineata, Steaua E campioana!!!!
    http://www.soccerboards.com/tables_detail.php?s=107

  14. By claus on May 8, 2008 | Reply

    Daca zici asta atunci trebuie sa mai spui si ca:GLORIA BUZAU nu a retrogradat pt ca a facut egal cu steaua 😉

  15. By fotbal cu bani on May 8, 2008 | Reply

    Ganditi-va ca Steaua de fapt a pierdut cu Rapidul si nu a fost in stare sa isi bata propria echipa, Buzau, in tur.
    Ganditi-va cat de inrosit era telefonul catre Craiova si ce sume se vehiculau acolo ca sa invinga pe Ceahlaul.
    Cu banii cu care Steaua a castigat meciurile si a mai oprit din avant pe celelalte echipe l-ar fi avut acum pe Mourinho pe banca tehnica.

  16. By jijel on May 8, 2008 | Reply

    ha,ha,ha. ce penibil. cred ca de fapt l-au pierdut din cauza ca bricheta le-a adus 3 pct. in loc de 6. sau ca golurile din offside le aduceau tot 3 puncte. sau ca arbitrii n-am mai bus botu’ la banii lui jiji in meciul cu dinamo. “campionat strans, spectacol, titlul lui bunica”.pe ce lume traiesti vadime? ai vreo legatura cu fotbalul? scrie mai bine de agricultura si lasa-i pe altii care se pricep.

  17. By ed on May 8, 2008 | Reply

    si TOTUSI, trecand peste orice, tu te consideri un jurnalist echidistant, cum ii sta bine unuia?
    daca da, da exemple precise

  18. By antiaberanti on May 8, 2008 | Reply

    Wow, cita originalitate!
    Si pisica mea putea sa scrie asta calcind din greseala pe keyboard!Steau a pierdut pentru ca a fost incosistenta si a dat puncte la echipe unde nu trebuia, nu numai Gloriei!

  19. By Yoz on May 8, 2008 | Reply

    PEste tot vad numai gigi in sus gigi in jos…pe doare la basca de el si toata turma lui..poate cineva sami spuna si mie ce face CHIVU!!!???..k asta intradevar e o problema
    danke

  20. By wally on May 8, 2008 | Reply

    Domnu` ziarist! este atat o nedreptate facuta jucatorului Bunica, cat si o dovada de incompetenta jurnalistica si mai ales un caz grav de intoleranta deontologica profesionala.. asta daca ai idee ce inseamna… Steaua a pierdut campionatul in fiecare meci in care a pierdut puncte. esti un mare magar ptr ca aduci prejudicii grave unui fotbalist care nu a gresit cu nimic, doar cu golul marcat Stelei. El deja a platit din greu pentru asta, cand Becali a fortat nota si l-au dat afara de la clubul din Buzau. Sa-ti fie rusine ! Si mai ales sper sa patesti si tu cel putin la fel cum a patit jucatorul Bunica ptr simplul fapt ca a facut ce stia mai bine.. sa joace fotbal.

  21. By Vadim on May 8, 2008 | Reply

    Wally, am zis eu ca Bunica a facut ceva bine sau rau? Nu cred, reciteste. Am scris ca Steaua nu avea voie sa piarda la Buzau si atat. Cum? Nu stiu. Daca as sti as fi acum pe la DNA. :)

    Iar pe site am criticat la acel moment ca Bunica a fost dat afara. Bine, asta nu inseamna ca a vrut sa dea gol si oricum la varsta lui nu cred ca mai juca mult fotbal.

  22. By ed on May 8, 2008 | Reply

    bietul jurnalist supravietuieste prin polemicile ce le provoaca pe un blog, atat (clickurile conteaza). a fi obiectiv, a fi un jurnalist de sport ii sunt concepte straine…. din pacate.
    doamne, de-as fi dinamovist, si tot nu as fi atat de partinitor daca am pretentia sa am o valoare jurnalistica…..

  23. By gigi boeru on May 8, 2008 | Reply

    Bai Vadime,

    esti bolnav cu capu’ frate daca tu asta crezi. steua a pierdut ca nu are valoare. bravo lor la buzau ca le-au tras-o asa cum trebuie. au fost fraieri ca nu au mai dat un gol, sa-i bata. daca steaua era tare era pe primul loc. a luat 3 puncte cu rapid asa, moca. dar Dumnezeu e sus si vede. chiat daca mai da jiji ceva, nu se iarta toate pacatele.

  24. By gigi boeru on May 8, 2008 | Reply

    mai bine vinde dracu’ site-ul asta al tau ca esti penibil rau. vad ca te pricepi la aritmetica, auzi pierderi calculate. parca esti unul din aia de pe vremea lui ceausescu, stii tu mai bine, de faceau socoteala la hectar.

    cu banii luati poate ajuti steua la anu’, nu de alta dar mai vine un meci la buzau. si atunci este posibil sa piarda steua.

    no comment.

  25. By Nelutu Mujdei on May 8, 2008 | Reply

    De unde stii tu ce rezultate avea Steaua daca castiga meciul cu Buzaul? Poate ca daca castiga meciul atunci, nu se mai arunca bricheta pe Giulesti si tot aici erau, sau cine stie ce parcurs putea sa aibe daca castiga cu Buzaul. Mi se pare cea mai mare tampenie sa judeci trecutul miscand un punct si considerandu-le pe toate celelalte de dupa el pana in prezent fixe. Pentru ca fiecare moment e nascut de ala de dinaintea lui. Totul are o cauzalitate. Daca se schimba ceva in trecut, se schimba tot din acel moment incolo, nu doar alea 3 puncte ci intreg parcursul de dupa.

  26. By Gigi de la DNA on May 8, 2008 | Reply

    Ba hahalerooo,cum iti permiti ma sa imi zici tu mie ca mi-a furat Bunica titlu?? haaa?c and eu sunt cel mai mare hot,’ten gura de hahalera…si vadimule care esti tu vadim, lasa ca te lovesc io cu maibahu, sa vedem care e mai tare,passatu sau maibahu :))

  27. By estrella on May 8, 2008 | Reply

    Meciurile di tur si retur dintre Steaua si Gloria Buzau au fost printre cele mai curate meciuri din campionatul asta si in conditiile in care in ultima etapa erea 2-2 la Craiova in meciul cu Piatra- Neamt pE Ghencea erea 4-0 si Buzaul retrogradata,ce spui de asta ?

  28. By Yoyoyoi on May 9, 2008 | Reply

    Tot asa poate fi numit “TITLUL LUI NICOLITA”. Daca Banel nu dadea autogol la Iasi, nu pierdea campionatul.
    De fapt, rpivind realist lucrurile si situatia din clasament la inceputul returului, Steaua a castigat locul doi. N-a pierdut nimic.

  29. By wewe on May 9, 2008 | Reply

    vai de capul tau de jurnalist. in ziua de azi oricine poate scrie orice,doar ca 99% sunt zero din punct de vedere profesional. au fost niste jurnalisti de sport care se numeau chirila sau neagu. ai auzit de ei vadime (ce nume predestinat!)? poate mai scrii un articol cu titlul “Locul 2 al lui Deaconu”

  30. By serv_ag on May 10, 2008 | Reply

    Aluzia e destul de fina si nu ma mir ca ceilalti “forumisti” nu au inteles: Steaua a pierdut titlul pentru ca UN BLAT NU A FUNCTIONAT! “Matematica” lui Becali se baza pe acele puncte ca sa treaca in fata CFR-ului si sa ramina acolo, daca mai ieseau ceva puncte de la echipele “necumparabile”, astea erau bonusuri. Dar tot calculul a esuat din cauza acelui blat ratat. Ai dreptate Vadime (din pacate…)!

  31. By Cris pt serv_ag on May 12, 2008 | Reply

    …cred ca l-ai surprins pana si pe Vadim cu ideea ta. Nu cred ca a fost aluzie cu atat mai mult fina. Nu exista “un blat nu a functionat” ci becali a crezut de bun simt predarea celor de la Buzau. Ceea ce cei de la Buzau au crezut prea de rasul lumii la cum a jucat Steaua atunci…Ce zici de existenta in sine a Stelei II in prima divizie? Dar nu asta e important, un campionat se insumeaza in 34 de etape.

Post a Comment