Martie, cea mai buna luna din istoria Onlinesport.ro

April 1st, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

In luna martie a fiecarui an trag mereu linie sa vad daca fata de anul precent s-a fidelizat si a crescut publicul pe Onlinesport.ro. Pana acum nici un an nu m-a dezamagit, iar martie 2007 inseamna iarasi un nou record de audienta.


Conform cifrelor trafic.ro, martie 2007 a adus pe Onlinesport.ro 466.833 de vizitatori si 3,5 milioane de afisari. Recordul anterior de audienta era din noiembrie 2006, cu 445.246 de vizitatori si 3.140.583 de afisari.

Mereu martie si noiembrie reprezinta pentru mine luni cheie. Martie arata cati oameni s-au fidelizat din anul precedent, iar noiembrie arata cati oameni s-au fidelizat peste anul in curs.

De aceea, astept in noiembrie 2007 ca Onlinespot sa bata bariera de 500.000 de vizitatori pe luna si sa se duca undeva spre 550 de mii sau chiar mai sus prin campaniile de promovare pe care le vom avea luna de luna in acest an, exclusiv pe Internet.

De asemenea, este notabil ca strategia sport 100% pe care o are Onlinesport atrage si conteaza, creand un public fidel, constant si in crestere constanta, fara bugete imense de reclama, asa cum au altii. Singurul “buget” al nostru este calitatea si modul in care ea este transmisa mai departe de cititorii nostri.

Daca acum doi ani diferenta intre Onlinesport si Prosport/Gazeta Sporturilor era undeva de 10-15 ori in favoarea lor (trafic pe luna), acum aceasta a scazut considerabil: Onlinesport a ajuns undeva la un sfert din traficul Prosport si la a 6-a parte din Gazeta. Tot inainte, pana la victoria finala.

Multumesc cititirilor nostri care sunt alaturi de noi mereu si in numar mereu mai mare. Stiu si apreciez enorm publicul Onlinesport, in majoritate extrem de pasionat si cunoscator, dar si cu un mare bun-simt.

Cateva date cheie despre Onlinesport:
– fondat 2001
– primul ziar electronic de sport din Romania
– primul site din Romania care a venit cu ideea (si a aplicat-o) a transmisiilor sportive in timp real (LIVE), in mod text
– primul site de sport din Romania care a publicat stiri in timp real
– primul forum de sport din Romania(devenit cel mai mare la aceasta ora)
– primul site care ofera un serviciu de statistica in timp real (Liga 1, Liga 2 si campionate straine)
– infiintarea primului ziar electronic realizat de cititori 100% (sportstar.ro – cea mai mare redactie de sport din Romania)
– blogul fondatorului: vadim.ro

Vor urma si alte surprize placute in acest an, curand.

  1. 21 Responses to “Martie, cea mai buna luna din istoria Onlinesport.ro”

  2. By meHIGH on Apr 2, 2007 | Reply

    cel mai tare ever!Bravo!sa mergeti tot asa…Pana la urma calitatea devine si in romania importanta…deci onlinesport va deveni cel mai tare pentru toata lumea!
    Bafta!

  3. By VIOREL SALCIANU on Apr 2, 2007 | Reply

    Daca continuati cu stirile, imformatiile, interviurile sau declaratiile la modul acesta, atunci, DA !, SUNTETI CEI MAI BUNI ! Daca veti incepe a ne intoxica cu parerile, influienta, termenii, stiinta si cultura personala a unor atotstiutori ziaristi sau comentatori, atunci … din partea mea, aveti viitorul tuturor ziarelor ! Desi candva abonat lunar, de 8-9 ani nici macar nu mai cumpar un ziar. Ma multumesc cu teletextul. Subiectele, sau articolele ieftine, de umplutura sau de intoxicare, influienta sau interese, au inceput de mult sa-si faca efectul. Si acesta se vede. Diversitatea ? Se pare ca si asta e o dilema. Nu si la voi. Deocamdata. SUCCES ! Ati castigat un cititor, prin cantitate (diversitate) si (incredibil !) , calitate !!!

  4. By gigel on Apr 2, 2007 | Reply

    Salut, domnule Vadim! Poate ne explici si noua, de ce pe trafic.ro, la cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile, apare 10-119-13-69.cust… si daca dam click pe el apare un simplu hello? In rest … numai bine.

  5. By Andrei on Apr 2, 2007 | Reply

    Aveti dreptate:”martie cea mai buna luna din istoria Onlinesport.ro”.Succes in continuare.Pana a ajunge la victoria finala trebuie sa munciti mult de tot.Trebuie sa mai treaca niste ani.De acolo de sus lumea se vede altfel,asa ca incercati sa ajungeti in varf.

  6. By Vadim on Apr 2, 2007 | Reply

    meHIGH, VIOREL SALCIANU, Andrei – Multumesc pentru aprecieri, sper sa fie din ce in ce mai sus stacheta.

    Gigel – este serverul care gazduieste serviciul de LIVE al nostru, in SUA. Cand se da click din live spre forum sau site se contorizeaza la refferer, conform serviciului trafic.ro. Sunt simple afisari, nu vizitatori unici. Stai linisit, ca daca era ceva in neregula se sesiza trafic.ro.

  7. By bula on Apr 2, 2007 | Reply

    As vrea sa fac niste observatii in legatura cu Onlinesportul. Probabil din punct de vedere tehnic si grafic, Onlinesport poate concura cu orice site, dar sa nu uitam ca siturile concurente sunt doar un serviciu complementar la varianta scrisa. Asa ca, aceste situri trebuie sa indeplineasca un dublu rol, sa tina internautul ocupat cu rasfoirea lor, dar in acelasi timp trebuie sa-l faca pe acesta sa cumpere ziarul. Iar ziarul probabil ca isi incheie multe articole cu o fraza de genul “Pentru alte subiecte interesante si pagina noastra de net…”, facand in acest fel publicitate sitului, un lucru greu de facut de un site care traieste el insusi din publicitate. Onlinesport trebuie sa tina internautul ocupat cu rasfoirea lui si eventual sa-l trimita si pe anexele lui, blog-blog-forum. Personal cred, ca indiferent de cate servicii legate de sport vor fi, numarul de vizitatori va ramane relativ constant. Probabil ca doar un nou serviciu, care sa nu se axeze pe sport, va atrage noi utilizatori. Trebuie sa stiti ca nu toata lumea e interesata de sport, pe cand de sex toata lumea e interesata. Am o intrebare, daca Playboy sau FHM vor dori sa faca publicitate pe site si sa puna o fata goala, ce veti spune? Din cate stiu eu, daca platesti bine poti sa vezi orice poponeata. Se intampla rar sa te plateasca cineva ca sa iti arate poponeata!

  8. By vijay on Apr 2, 2007 | Reply

    mai vadime am o rugaminte mare. te implor, nu mai pune in stiri poze cu figura ta, nu de alta dar imi vine sa vomit! ai o fata de shobolan veritabil!

  9. By relansat on Apr 2, 2007 | Reply

    @vijay, dupe ce tocmai ai sustinut creca esti titus steel undercover … ia si te impusca buey, ai face un mare bine natiunii !

    In alta ordine de idei: succes ols`ului in atingerea no. 1 😀

  10. By vijay on Apr 2, 2007 | Reply

    draga “relansat”, sa stii ca atunci cand vezi figura unui om, poti afla multe. l-am si cunoscut pesronal pa vadim, asa ca stiu ce scriu.

  11. By catalin on Apr 2, 2007 | Reply

    onlinesport este cel mai bun site in domeniu. Citesc zilnic stirile voastre si vreau sa va multumesc pentru informatii. Daca se poate putin mai atenti la ligile inferioare din cadrul campionatului intern. Conteaza foarte mult sa va indreptati atentia la Ligile a II-a si a III-a. In rest e bine. Succes!

  12. By Vadim on Apr 2, 2007 | Reply

    “Vijay”, cum te cheama pe tine? Nu am retinut. Erai atunci pe terasa aia cand am zis eu “baietica, doua beri aici la baietii?”

    Hehe, poza o pun mai departe, da-i print si puneti-o pe perete sa ai loc de dat cu capul. :)

    ps: indiferent de motivatiile tale, te rog sa nu mai jignesti pe acest blog, nici pe mine si nici pe alti utilizatori. Daca urla invidia in tine du-te si urla la luna. Nu cred ca fata mea face subiectul acestui blog, desi cred ca e mai buna asa decat una de bidon spart care cand vine zici ca pleaca.

  13. By vijay on Apr 3, 2007 | Reply

    de ce sa urle ma invidia? eu doar te-am rugat ceva, atat. dar tot tu (relansat este 99% tot tu) mi-ai scris urat. acum in saptamana mare ar trebui sa te duci sa te pocaiesti, ca ai multe pe suflet… nu intelg, cum poti sa crezi ca-s fi invidios pa fata ta? viezure ce esti!

  14. By vijay on Apr 3, 2007 | Reply

    onlinesport este cel mai bun site in domeniu. tineti-o tot asa, vadim esti cel mai tare, cel mai destept si cel mai viteaz. asa vrei tu mesajele? looooooool, ca prost mai eshti! 😛

  15. By Vadim on Apr 3, 2007 | Reply

    vijay, inteleg ironia ta fina, insa eu te-am rugat sa scrii ce doresti, sa critici cat vrei siteul onlinesport, (nu fata mea care nu face obiectul discutiei), dar o sa o faci in termeni decenti.

    Se vede ca nu citesti forumul onlinesport, altfel nu spunei ca eu sunt relansat. Nu mi-e rusine sa scriu nimic cu numele meu, ai mai sus dovada.

    Nu iti sterg nici un mesaj de critica, insa ceea ce am editat nu erau critici ci jigniri personale la adresa mea. Si, uite, te las sa le faci, daca ai taria sa imi spui cum te cheama, mai ales daca spui ca ne cunoastem.

  16. By relansat on Apr 4, 2007 | Reply

    sunt intru` totu` de acord cu tine viorele pan` sa ajung la cuvantu` “influientat” 😀 … m`a zgariat un pic ashe, dar am trecut peste 😛

  17. By Sebi on Apr 4, 2007 | Reply

    Laude de sine nu miroase a bine!!! Nu va bucurati asa de mult… Vine sport365 si romaniansoccer din urma… Si o sa va ia locul… Veti vedea

  18. By Sebi on Apr 4, 2007 | Reply

    Siteul tau este cel mai tare, cel mai mare cel mai viteaz dar …. oricum…. important e ce dai, nu ce primesti…. 😀

  19. By Sebi on Apr 4, 2007 | Reply

    Si oricum… daca sunteti primii toate.. inseamna sunteti ca si primii oamenii…

  20. By luci_d11 on Apr 20, 2007 | Reply

    Calitatea conteaza. Daca continuati sa oferiti informatii de calitate in timp real… va fi ok 😉

  21. By tibi on Sep 8, 2018 | Reply

    Ce se mai intampla cu situl??

  22. By Vadim on Nov 20, 2018 | Reply

    Care dintre ele?

Post a Comment