Onlinesport.ro lanseaza SportStar.ro

March 30th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

sporstar.jpgSportStar.ro este primul ziar electronic din Romania creat si administrat in proportie de 100% de utilizatori (respectand “Termenii si conditiile“). SportStar.ro este un serviciu oferit de Onlinesport.ro incepand cu 29 martie 2007 si a fost creat separat pentru a avea o individualitate totala: cea data de cititorii deveniti autori.

La SportStar.ro, fiecare utilizator devine practic un redactor, un reporter, un jurnalist. Proiectul vine ca o continuare fireasca a rubricii noastre de pe Onlinesport, “Jurnalist pentru o zi”, numai ca este mult mai dezvoltat.

Aveti idei, aveti pareri despre un eveniment sportiv, vreti sa barfiti vreo vedeta? Credeti ca echipa voastra a fost defavorizata pe Onlinesport sau pe alt site? Criticati scriind versiunea voastra a povestii. A fost offside sau nu? Noi la Onlinesport.ro credem ca da, insa e posibil sa ne inselam si sa citim pe SportStar.ro altceva!

Faceti un ziar de sport interesant, suta la suta din pasiune. Suntem aici ca sa ajutam. Vrem sa folosim inteligenta si interactivitatea pe care o are publicul Onlinesport.ro pentru a crea pe SportStar.ro cea mai mare redactie de sport din Romania!

Aveti imagini foto sau video facute de voi la stadion sau la vreun eveniment sportiv? Aveti texte si cronici interesante, fie ele cuminti sau dure? Aici le puteti publica si sa le faceti conoscute in fata a mii de oameni. Toate articolele scrise sunt publicate pe prima pagina a siteului si in sectiunea aferenta. De asemenea, toate articolele scrise de un autor sunt publicate in pagina personala a autorului. Fiecare articol poate fi comentat, astfel ca autorii pot vedea exact modul in care le este apreciata munca.

Pentru a publica un articol trebuie sa va inregistrati pe SportStar.ro. Dupa aceea, pentru a scrie, apasati butonul de pe bara din dreapta de “Adauga articol“.

Dupa ce va inregistrati, puteti folosi butonul aflat pe bara din dreapta, numit “Profil“. Aici puteti completa campuri suplimentare cu informatii despre voi, pe care le doriti publice. Fotografia personala sau imaginea incarcata in profil apare automat langa fiecare articol scris pe site.

Proiectul este in lucru din octombrie 2006, dar nu este gata 100%. Insa, ceea ce este implementat functioneaza perfect. In 10 zile proiectul va fi finalizat conform specificatiilor initiale, ceea ce va adauga rapid, sub ochii vostri, diverse alte facilitati si rubrici foarte interesante de care va veti putea bucura!

Spor la scris!

  1. 6 Responses to “Onlinesport.ro lanseaza SportStar.ro”

  2. By enache on Mar 30, 2007 | Reply

    scrie tu acolo

  3. By Gabriel on Mar 30, 2007 | Reply

    Scriu si acolo. :)

  4. By bula on Mar 31, 2007 | Reply

    Vadime, am intrat si eu din curiozitate pe noul blog si as avea o sugestie sa-ti dau. Ar trebui sa impui o limita minima si maxima articolelor, poate intre 200 si 1000 de cuvinte, pentru ca unele articole sunt prea scurte si nu cred ca au ce cauta pe acolo, iar cel care scrie ar trebui sa-si asume macar aceasta obligatie, nu sa arunce niste propozitii asa, la misto. Ma enerveaza articolele care nu contin nimik si sunt la fel de lungi ca un titlu de articol. Daca impui o limita, sunt sigur ca vor scrie doar cei care sunt cu adevarati interesati si pasionati in a scrie despre sport.

  5. By grivei on Mar 31, 2007 | Reply

    @bula : http://www.sportstar.ro/blog/fotbal/fotbal-intern/liga1/dinamo/77/ … mi se pare dragutz. ar trebui refuzat ca nu contine 200 de “cuvinte”

  6. By vijay on Apr 1, 2007 | Reply

    ce buna gluma de 1 aprilie cu terenul suspendat… probabil 90% din cititorii tai (cu mari studii) au pus botul. oricum, gluma de câcat…

  7. By Vadim on Apr 1, 2007 | Reply

    Bula, nu pot impune limita asta. Poate cineva are o ide geniala si scrie in 100 de cuvinte mai mult decat altii in 1000. Apoi, cineva care poate la inceput scrie 100 de cuvinte, la al doilea articol poate scrie 300 si asa mai departe. Am sters unele articole care aveau o propozitie sau numai titlul. Alea da, le-am ras. Si in general voi sterge remarcile gen forum sau gen galerie care nu au ce cauta pe SportStar.

    vijay, da a fost o gluma de 1 Aprilie. Nu cred ca 90% au “muscat”. Daca a fost asa, a fost excelent! :)

Post a Comment