Despre mine

Absolvent al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, in 2001. Lucrare de diploma despre Presa Online.

Studii de Master pe Jurnalism Sportiv Multimedia si Televiziune, in cadrul Andalucia Digital Multimedia (sub Universitatea din Malaga – Spania).

In 1996, in primul an de facultate, am infiintat prima publicatie electronica din Romania, numita EuRomania, si am inteles ca Internetul va fi cel mai important canal mass-media. M-am hotarat sa merg in aceasta directie.

Am lucrat in domeniul presei sportive inca din facultate, din 1996, scriind la Cotidianul si Flacara.

Dupa terminarea facultatii am castigat o bursa in Spania, acordata de Eurosport International, intr-un grup de 14 studenti pe plan international, selectia fiind decisa de francezii si spaniolii de la Eurosport International, alaturi de coordonatoarea de pe acea vreme a Eurosport Romania, Doina Stanescu (Dumnezeu sa o ierte). La finalul bursei am fost selectat pentru trei luni de practica in televiziunea Eurosport, cu sediul in Paris, acolo unde am lucrat ca Sports Producer, realizand emisiuni despre Turul Frantei 2001, Campionatele Mondiale de Atletism Edmonton 2001, Roland Garros 2001, dar si alte programe.

Desi am avut oferta sa raman mai departe in Franta, la Eurosport, pentru un post full-time, am considerat ca este mai bine sa revin in tara si sa fac aici ceea ce am invatat cel mai bine, fara a avea concurenta. In anul 2001 am infiintat in decembrie, cooptand doi prieteni, primul ziar electronic de sport din Romania, Onlinesport.ro, venind pe piata cu premiere absolute in domeniul jurnalismului online din Romania de sport si nu numai: stiri in timp real, transmisii live, forum de discutii. Lucruri pe care altii le-au facut la 2-3 ani dupa mine. Pot spune ca am ghidat si sper ca inca sa ghidez piata de jurnalism sportiv online din Romania prin ceea ce se face pe Onlinesport.ro.

Am lucrat pentru scurt timp in anul 2003 la televiziunea Realitatea, apoi intre anii 2003 si 2006 la noua echipa a ziarului ProSport, scriind pe fotbal international si avansand in pozitia de sef al departamentului Foto. Am participat direct la relansarea siteului Prosport din 2004.

Din iulie 2006 am revenit full-time la Onlinesport, considerand ca Internetul din Romania, dar si proiectul Onlinesport.ro, s-au dezvoltat suficient de mult astfel incat sa permita functionarea independenta, la cote inalte.

Onlinesport.ro este la aceasta ora ziarul electronic de sport numarul 1 din Romania, ca brand, concept, strategie, informatie, dinamism, independenta, putere de inovare si know-how. La acest moment, cu studii si experienta de lucru in strainatate si in Romania de la presa scrisa, la televiziune si pana Internet (nu imi place cum suna new-media), coordonez siteul Onlinesport.ro la nivel editorial, avand o echipa de peste 10 jurnalisti, dar avand grija si de partea de bussiness.