HTC, smartphone sau stupidphone? Atentie la niste produse de proasta calitate, dublate in Romania de un service pe masura

June 16th, 2011 | by Vadim Cusnarencu |

Povestea mea cu HTC incepe in urma cu patru ani si se incheie astazi. Slaba calitate a produselor HTC, dublata de un singur service autorizat in Romania care isi bate joc de clienti (Cordon Group – fostul Cirma) ma fac sa va recomant sa nu va cumparati aceste aparate.

Luati putin loc in fotoliu si cititi putina experienta legata de smartphoneuri. In 2006 – 2007 au aparut si in Romania, iar tara noastra a aruncat la gunoi Nokiile si Motoroalele si a trecut la ele, in principal Iphone. Dar pentru “cunoscatori” era HTC.

Mi-am cumparat un HTC in 2007, un TyTn II. La acel moment l-am considerat o alternativa la iPhone, un aparat pe care toti si-l cumparau si era in voga. HTC era altceva, nu era ‘in voga’ ceea ce era bine. Diversi prieteni sau cunoscuti ma intrebau ce telefon am, si cand le zicean HTC se uitau ca la felul 14.

HTC TytN II avea tastatura Querty si ecran tactil. Teoretic ma ajuta enorm sa pot scrie rapid la el si sa nu mai car laptopul cu mine in diverse ocazii, sa stau pe internet mai lejer etc.

Practic in cei doi ani cat l-am tinut s-a stricat de trei ori placa de baza, fiind inlocuita pe garantie de Cirma (acum devenita Cordon Group), singurul service HTC pe Romania. In plus, s-a deteriorat rapid, a trebuit sa ii inlocuiesc si capacul din spate care a costat 100 de lei la acea vreme, precum si bateria care dupa un an de zile nu mai tinea decat cateva ore, chiar daca nu vorbeam mult.

In paralel, sotia mea a avut un HTC Touch, care nu a mai ajuns la garantie pentru ca l-am dat personal de coltul mesei.

Trecand peste toate aceste probleme, am decis in 2009 sa mai dau o sansa celor de la HTC si sa refuz din nou un iPhone. Am primit un HTC Pro 2 in 2009. Era continuatorul lui TyTn II, cu imbunatatiri, o tastatura mai buna, un ecran mai mare si un touch mai bun. Teoretic.

Telefonul s-a deteriorat si el rapid. Practic, constructia cu materiale de slaba calitate (plastic), parca mai slaba decat la TyTn, a facut ca dupa nici doua luni de zile capacul din spate compus din doua bucati sa se rupa in partea de sus. Marginile telefonului, frumoase la inceput si argintii ca si capacul, au inceput sa se decojeasca. Recunosc, l-am scapat in doi ani de trei ori si pe jos, dar nimic dramatic sa il rupa sau sa il sparga.

La nici un an de zile distanta, bateria a cedat. Telefonul luat din priza dimineata la ora 9 ramanea fara baterie la ora 13:00. Am fost nevoit sa cumpar de la HTC un incarcator de masina de 100 de lei, ca sa il tin in viata.

La un an si jumatate distanta, in 2010, cand deschideam telefonul in modul Querty se stingea ecranul, nu il mai puteam folosi decat fara tastatura. La 1 an si 9 luni, s-a stricat tochul si am fost fortat sa il duc in service. Asta inseamna backup la contacte, calendar, pe langa pierdut vremea.

Am aflat ca serviceul Cirma pe care nu il mai vizitasem de doi ani se numeste acum Cordon Group. Cei de la Cordon mi-au comunicat ca nu imi pot repara nimic pe garantie, pentru ca telefonul este deteriorat mecanic, are carcasa, citez, “deteriorata – sparta”. Facusera o poza cu capacul rupt, despre care au recunoscut ca nu poate face obiectul deteriorarii mecanice, insa au luat imagini cu lateralele telefonului, decojite de acea spoiala argintie data pe plastic.

Nu am inteles unde este sparta carcasa si unde este ‘deteriorarea mecanica’, pentru ca acest lucru nu se vedea. Raspunsul tehnicianului de la Cordon a fost ca “daca agata la unghie” inseamna ca este sparta. E drept, “agata la unghie”, ca sa vorbesc in termeni de specialitate. Daca aceste defectiuni ar fi rupt ceva din ecran sau baterie nici nu mai veneam la service si imi asumam problema.

Nu mi-am inchipuit ca niste julituri laterale vor anula garantia si ca va trebui sa platesc ecranul (care arata ca nou) si rebutul de baterie. E ca si cum, daca la masina ai avea o aripa putin zgariata, pierzi garantia la motor…

Ca urmare, nu mai vreau sa aud de HTC. Ganditi-va cand le luati. Din experienta mea, proasta lor calitate va va duce in cele din urma si la un service in care vi se cere sa prezentati un aparat nou, ca sa primiti garantia.

Variante? Sunt o multime. Am avut atata timp Nokia si s-au pastrat superb. Imi pare rau ca am renuntat la Nokia, tin minte cum le vindeam second-hand pe bani frumosi atunci cand voiam sa imi iau alt model. Pot face acelasi lucru cu HTC? Nu. Nu doar ca arata jalnic aceste plastice ordinare, dar nici nu mai functioneaza ca sa le poti vinde.

Iphone 4, desi l-am evitat 4 ani, este alta varianta. Daca tii in mana un Iphone4 si mai vezi si cum merge, HTC-ul pare o jucarie de plastic. De fapt nu pare, ci chiar este. Stiu, sisteme de operare, bla-bla, dar puneti-va voi Android sau Windows pe un Trabant si un iOs pe un Mercedes si apoi vedeti ce alegeti.

Din punctul meu de vedere (nu sunt un ‘soft freak’ si nici IT-ist) vreau sa ma folosesc de ceva care merge rapid si are fiabilitate. Asta sigur nu e un HTC.

Nu va lasati pacaliti de HTC, nu este un ‘smart phone’, ci un ‘stupid phone’. De fapt un dublu stupidphone, pentru ca te face sa te simti de doua ori stupid: prima oara la putin timp dupa ce dai o gramada de bani pe el si iti dai seama ca e prost, iar a doua oara cand se strica si ajungi in service, acolo unde se cauta cum sa se evite repararea rebuturilor.

  1. 114 Responses to “HTC, smartphone sau stupidphone? Atentie la niste produse de proasta calitate, dublate in Romania de un service pe masura”

  2. By Zic on Jun 16, 2011 | Reply

    Sunt telefoane coreene sau taiwaneze aceste htc, este normal sa fie o calitate slaba.

  3. By hhh on Jun 16, 2011 | Reply

    Au lansat recent niste modele HTC ma gandeam sa imi cumpar unul. Am citit la voi pe site si m-am razgandit. Astfel de opinii de la oameni care se pricep si sunt corect in aprecieri personale sunt bune in Romania si pot face o imagine asupra unor produse de pe piata.

  4. By Marius on Jun 16, 2011 | Reply

    Am avut HTC mai mult de un an, am fost multumit de el. Acum am un Nokia si mi se pare mai fiabil.

  5. By iphone on Jun 16, 2011 | Reply

    trebuia sa iti iei iphone de la inceput, este cel mai bun telefon si toti au incercat sa il copieze, ca dovada. HTC a scos doar copii proaste la iPhone.

  6. By Anca M on Jun 16, 2011 | Reply

    HTC si un Iphone? Un articol care ma poate decide. :)

  7. By DF on Jun 16, 2011 | Reply

    Sincer,m-am ferit de Htc.Am ales Samsung Galaxy S care a fost un telefon strălucit dar care acum este la un alt membru al familiei.Am luat Galaxy 2 si nu am cuvinte decât de lauda.Este alternativa pentru IPhone mai ieftina.Pacat va HTV nu-si respectă clienţii

  8. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    DF, am vazut si eu Galaxy S si din ce am citit pare ceva interesant. Am vazut ca e destul de rapid.

    Legat de iphone tocmai l-am scapat pe jos si nu are nici o urma, din punct de vedere constructiv nu am cuvinte fata de HTC. La fiecare scapare pe jos, HTC a capatat julituri negre la culoare sub acel argintiu, oribil, ziceai ca e calcat de tren si nu scapat de pe birou… marfa de proasta calitate.

    De cand am iphone nu l-am repornit/resetat niciodata. la HTC ‘manivela’ zilnic.

  9. By Anca M on Jun 16, 2011 | Reply

    Galaxy 2 l-am vazut in magazin si ma gandeam sa il fac cadou sotului, mi se pare masculin. Sotul meu zicea ca este foarte rapid si poate pentru el acesta, iar pentru mine Iphone. :)

  10. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Am Desire HD din octombrie . E beton si nu l-as da pentru niciun Nokia ( la Iphone nu ma bag desi… ) . Oricum parerea mea e ca te pripesti cu un model…nu prea reusit si dai un verdict pentru toata gama. Apropo am trecut prin toata gama Nokia si m-am saturat de Symbian.Androidul e NEMAIPOMENIT .

  11. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    BB – nu am mai incercat Samsung pentru ca imi suna cam la fel cu HTC si nu vreau sa mai am parte de incercari nereusite pe tema asta (care costa si ceva bani, nu sunt doar de distractie). E drept, iphoneul l-am primit gratis, poate daca plateam ma mai gandeam.

  12. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Gabriel – De cand il ai si cat de tine bateria? Cum se prezinta carcasa (ai husa la el)?

  13. By HTC on Jun 16, 2011 | Reply

    Problemele HTC sunt cele din articol: bateria si plasticele. Sistemele de operare sunt bune.

  14. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Bateria , ca la oricare smart 1 zi. Carcasa e bine tinand cont ca il tin in buzunar cu cheile , Husa…am gasit abia luna trecuta si cum am spus in primul comment , il am din octombrie 2010.

  15. By Piorel on Jun 16, 2011 | Reply

    Am două Htc Legend care merg foarte bine. Unul a avut probleme (pentru că l-am cumpărat second şi avea difuzorul murdar) şi cei de la Cirma mi l-au curăţat ok. Telefoanele au 1 an şi jumătate respectiv 6 luni de posesie şi se prezintă impecabil sub aspectul fiabilităţii (a se citi foarte numeroase zcârieturi şi trânte pe asfalt, beton etc). Ca şi performanţe nu se pot compara cu SG II, normal… dar sunt telefoane pe care eu mă pot baza că nu mă lasă niciodată.

  16. By maria on Jun 16, 2011 | Reply

    Vadim, ai avut tu o experienta proasta cu HTC. Iar serviceurile in Romania astea sunt peste tot indiferent de domenii. Referitor si la articolul despre Passat, e la fel. Traim in Romania nu uita asta.

  17. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Piorel , Legend m-a convins sa iau HTC.

  18. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Si stii de ce , Maria ? Pentru ca angajatii sunt nascuti plictisiti…

  19. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Gabriel, HTC asa cum am scris era interesant mai ales ca avea tastatura insa orice ai spune calitatea materialelor e slaba. Ok, imi asum asta, dar la service nu mi se pare in regula, corect si decent sa mi se spuna ca fiind zgariat pe laterale nu imi repara ecranul in garantie.

    Piorel, la nivel de touch diferenta dintre un HTC si un Iphone este imensa. Si spun asta dupa ceva vreme de ‘testat’ HTC dupa cum am scris. Nu vreau sa le fac nici astora de la Apple reclama ca sunt scumpe si fac o gramada de chestii proaste, smecheresti sau inutile. Dar macar sunt rapide si bine construite.

  20. By maria on Jun 16, 2011 | Reply

    Nu sunt nascuti plictisiti asa au de ordine de sus sa isi bata joc de lume, sa fure ca sa isi umple altii buzunarele pentru ca romanii inghit tot ca fraierii.

  21. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Maria, asa e, putina atitudine trebuie. Mailuri la HTC International, actionati aici in justitie etc, cam astia sunt pasii.

  22. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Vadim , ai incercat un Desire HD ?

  23. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Nu te supara, dar nu mai incerc nimic de la HTC, i-am pus cruce. 4 ani in care am avut doua modele cotate bine, plus al sotiei care a sfarsit dat de masa. 😀 Mi-a ajuns HTC… sa mai vad ce pot si altii.

    Dupa iphone daca nu voi fi multumit, de ce nu Samsung. Am un tv samsung care merge din anul 1990. :)

    Poate pe la 80 de ani sa incerc un nou HTC. :)

  24. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Asteapta cel putin 5-ul de la Iphone…

  25. By Dani on Jun 16, 2011 | Reply

    Samsung si LG vor domina urmatorii ani. Samsung deja e lider la smartphon-uri.

  26. By claudiu on Jun 16, 2011 | Reply

    vadim imi pare rau pt experienta ta, dar sincer am impresia ca prea generalizezi si prea exagerezi referitor la gama htc. orice firma mai scoate produse pe piata “cu bube”.. eu am tot htc desire hd..crede-ma mi-a picat la indemana si samsung galaxy s si doua generatii de iphone(2g si 3gs) si mai nou si iphone 4..nu se compara cu htc desire hd..iar de cand am facut update la gingerbread bateria ma tine 3 zile, si vorba aia am cosmote. deci experientele sunt impartite..si cine vrea un telefon foarte bun chiar recomand htc desire hd.poze super, se misca super, multe posibilitati de personalizare iar bateria tine suficient..il am de 6 luni

  27. By claudiu on Jun 16, 2011 | Reply

    Dani, nu stiu sigur daca Samsung e lider la smartphone-uri, nu sunt asa sigur. dar daca ai citi stirile, sa stii ca smartphone-urile Htc au raspandit cel mai mult androidul pe piata. este numarul 1 la capitolul asta. si de asemenea apare si cu windows7.. nu mi se pare normal sa comparam niste telefoane de acum 4-5 ani cu cele din prezent,precum a procedat vadim.. SA GENERALIZAM.nu e normal

  28. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Cum fac update la ginger?

  29. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Claudiu?

  30. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Stai putin …gingerbread e… 2.3 ?

  31. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Claudiu, daca iti tine un HTC 3 zile si sa vorbesti la el cat de cat il mananc. Poate doar oprit noaptea :)

    Chiar, la unghie carcasa agata? :) Nu de alta, dar sa stii ce ai de zis la service…

  32. By claudiu on Jun 16, 2011 | Reply

    da, gingerbread este android 2.3..te duci la setari, despre telefon, actualizari software. eu il am in romaneste, daca il ai in engleza, cu siguranta iti dai seama unde si anume..si vezi ca o sa vina cu mici schimbari si in meniu(se misca mai bine) si cel mai important la baterie(tine mai mult timp) si daca intri acolo la setari/alimentare, vei observa ca ai multe optiuni de economisire a bateriei..mie de ex azi dim la 8 l-am scos de la incarcat si pana acum mi s-a dus 10% din baterie

  33. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Am pus si eu ginger…si nu sunt mari modificari la baterie.

  34. By claudiu on Jun 16, 2011 | Reply

    vadim, da-mi un motiv logic pt care as minti cu privire la durata bateriei:))…iar cat despre garantie, chiar nu stiu despre ce service vorbesti.eu am garantie la VODAFONE…iar pt protejarea telefonului, cred ca ai auzit de huse de silicon..sunt o multime de modeluri de huse si pe diferite culori, chiar si personalizate…daca tu n-ai folosit si nu stii sa intretii un telefon vadim, scuza-ma dar e si vina ta;)

  35. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Deci…ce opresti din setari de te tine 3 zile ?

  36. By claudiu on Jun 16, 2011 | Reply

    gabriel, ai sa observi ca bateria te va tine mai mult.pt ca problema era la android..daca cauti pe net despre android 2.3 ai sa vezi ca una din problemele rezolvate este durata bateriei la smartphone-uri…

  37. By gabriel on Jun 16, 2011 | Reply

    Claudiu , am upgrade de …2-3 saptamani…si….sincer nu la baterie sunt schimbarile

  38. By claudiu on Jun 16, 2011 | Reply

    ti-am spus gabriel, intri la setari la alimentare si personalizezi dupa cum doresti. apoi foloseste si programe gen task manager, prin care sa inchizi programe care ruleaza fara sa ai nevoie de ele…si sa stii ca nu conteaza faptul ca tii telefonul la incarcat toata noaptea…daca dupa 2 ore de exemplu ti s-a aprins ledul verde, inseamna ca bateria este incarcata si sa il scoti de la alimentare…acesta este scopul ledului printre altele.pt ca altfel uzezi bateria si n-are rost sa il tii la incarcat inutil…eu consider ca cine isi ia un smartphone, trebuie sa invete sa fie smart si sa stie cum sa il intretina(fizic prin diferite huse, iar la capitolul software-utilizarea diferitelor aplicatii si setarilor adecvate)

  39. By Piorel on Jun 16, 2011 | Reply

    @Vadim: nu vrei să ştii care e calitatea materialelor la Legend: eu nu am mai văzut în viaţa mea aşa ceva, este vorba despre un unibody de aluminiu şi puţin cauciuc jos, materialele sunt de cea mai înaltă calitate (spre deosebire de Wildfire de exemplu, pe care l-am avut ceva luni). Telefonul are o structură extrem de solidă, acesta fiind unul dintre motivele determinante pentru care l-am luat. Abia aştept un succesor al lui Legend (cum a fost Legend pentru Hero), care să se ridice la nivelul lui SG II şi atunci le voi schimba pe amândouă.

  40. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Claudiu, nu ai garantie la vodafone, e doar stampila vodafone pe certificatulde garantie (pentru ca ai cumparat de la ei) – asa aveam si eu. Daca se strica, duci telefonul la Vodafone, care il duce la Cordon Electronics (sau il poti duce tu la Cordon la punctul de colectare de pe Stefan cel Mare).

    Apoi, misiunea Vodafone s-a incheiat. Tu gestionezi relatia cu Cordon sau daca Cordon cere ceva, Vodafone iti comunica, atat. Vodafone nu are nici o treaba cu garantia, daca vrei potiu sa verifici sa vezi treaba asta.

  41. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Piorel, sunt sigur ca ai dreptate, dar ti-am zis mi s-a acrit de HTC mai ales acum dupa problema de service, mi s-a parut absolut incorect. Sunt unii care isi fura singuri oglinzile de pe masini si iau banii pe Casco, iar oamenii care merg cu ceva corect sunt tratati cu spatele de niste impertinenti care isi bat joc.

  42. By Piorel on Jun 16, 2011 | Reply

    Îmi pare rău. Ţi-aş recomanda un SG II, dar nu ştiu cum e service-ul şi fiabilitatea… dar telefonul e cel mai bun de pe piaţa smartphone, în prezent.

  43. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Oricum la noi si cred ca in orice tara din ce in ce mai mult va conta calitatea serviceului (mai ales ca multe produse din ziua de azi sunt cum sunt, ieftine si proaste). Un service bun cel putin pentru mine de acum va fi prioritatea in orice voi mai lua, documentarea aici o voi face.

    Dar la noi e cel mai cel. Citeam cand am avut niste probleme cu masina despre lucruri similare in Italia sau Marea Britanie rezolvate pe costul dealerului. Numai la noi a durat ani de zile pana sa se intemple chestia asta. Abia in mai 2011 a ajuns si in Romania ca problema sa fie rezolvata la acele masini pe chletuiala producatorului, chiar daca masina nu mai era in garantie. Dar dupa cate reclamatii ale oamenilor, articole, comentarii ale celor pagubiti si asa mai departe.

    La noi ti se vinde ceva frumos adus si ambalat de afara, facut frumos de altii, iar cand intra pe fir romanasii sa faca suportul/serviceul se strica toata treaba.

  44. By razaa on Jun 16, 2011 | Reply

    fact: htc desire = iphone,
    thc sensation = sg2,
    asa ca nu mai vorbiti prostii!!!

  45. By Marius on Jun 16, 2011 | Reply

    Update la Gingerbread 2.3 pentru SGS faci cum se spune aici – http://www.androider.ro/cum-instalez-android-2-3-3-pe-samsung-galaxy-s-i9000-3263

  46. By Irina on Jun 16, 2011 | Reply

    Ce atata iPhone in sus si-n jos? Samsung sparge tot in ultima vreme in materie de calitate, viteza si dotari. Iar Galaxy S II e chiar varful de lance in ceea ce priveste smartphoneul de ultima generatie. In plus, Android ii da si mai multa clasa.

    Eu nu-i inteleg pe unii de ce tot vorbesc de iPhone ca fiind Dumnezeul smartphoneurilor. Sunt zeci de alte modele de la alti producatori care pune in genunchi oricand iPhoneul. La Apple doar reclama e de ei. Iar unii, care n-au pus in viata lor mana pe un iPhone si, mai mult, nici n-au avut ocazia sa compare iPhoneul fata in fata cu un Galaxy S spre exemplu, mai dau si sfaturi si zic ca iPhone e cel mai tare. Ca doar asa au auzit si ei de la altii. In acest moment, potrivit specialistilor si topurilor de vanzari, preferinte si recenzii Galaxy S este mai bun ca iPhone 4 (mai ales ca e si mai ieftin). Iar Galaxy S II e mult mai bun decat Galaxy S. Deci…

    Vadim, orice smartphone ti-ai lua acum (chiar si Galaxy S II sa fie), la anu’ pe vremea asta o sa fie 5 lei kilu, o sa fie naspa si vai de capul lui. Smartphoneurile astea nu-s facute sa te tina o viata intreaga. In 2-3 ani oricum tre sa iei altul, ori pentru ca s-a stricat, ori pentru ca a aparut ceva mult mai bun.

  47. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Nu e normal sa se strice in 2-3 ani. Pentru ca nu sunt 3 lei, costa o gramada de bani.

  48. By eduard on Jun 16, 2011 | Reply

    Salut,

    Nu NEG ca se poate intampla asta, dar fecare are o alta experienta. Eu am luat un HTC Magic cu Android, si mai merge bine mesii, si dupa un ScubaDiving in marea mediterana. Intre timp am facut un upgrade, ca a expirat abonamentul. Si dupa 1 an de folosinta, Telefonul arata ca si nou, si merge foarte bine.

    E ca si cu masinile. Tre sa ai noroc. Ca daca nu, degeaba iti iei Mertzan …

  49. By claudiu on Jun 16, 2011 | Reply

    Irina, e normal sa fie in momentul de fata S II mai tare, pt ca este ultimul smartphone pe piata care sa concureze..in toamna apare S III..asteapta sa vezi ce va fi Iphone 5, ce va scoate Lg si ce va scoate si Htc..si apoi vorbim despre S II..faptul ca cei de la Samsung scot deja la o distanta de cateva luni un alt model mai bun, inseamna ca concurenta e foarte mare si stiu ca si ceilalti producatori vor scoate ceva mai bun…iar cat despre Iphone, se vede ca nu ai tinut in mana unul…cum banuiesc ca nici despre un laptop cu mac nu ai folosit..prin urmare nu te pronunta asupra la a ceva ce nu ai folosit..iphone-ul se remarca prin calitate si sistem de operare..ceea ce conteaza mult la un telefon…nu degeaba e cel mai scump..cu un iphone poate nu vei avea probleme nici in 5 ani de zile, S II poate ca ti se va strica dupa 2 ani..asta e diferenta;)

  50. By vadim on Jun 16, 2011 | Reply

    Ok, dar la masini daca se strica motorul nu se spune ca nu ti-l repara in garantie pentru ca e zgariata aripa. Admit ca pot fi probleme de fabricatie, dar daca exista sa si le asume.

  51. By claudiu on Jun 16, 2011 | Reply

    faptul ca in momentul de fata androidul este numarul 1 pe piata smart phone-urilor e pt ca sunt foarte multi producatori care il folosesc, anume Motorola, Lg, Samsung, Htc si care mai sunt..dar asta nu inseamna ca Android e mai bun decat Os 4 de pe iphone;)…si prin urmare nu are cum sa faca concurentei in privinta asta..Androidul inca are probleme multe..a rezolvat o mare problema cu noul gingerbread..pt ca daca ai fi folosit acum cateva luni android-ul crede-ma ca renuntai imediat la el;)

  52. By elphax on Jun 16, 2011 | Reply

    eu am un htc touch hd de 4 ani !!!! si merge f, bine, cel mai bun telefon avut vreodata …

  53. By sancho on Jun 16, 2011 | Reply

    how stupid a man can be!

  54. By Hubabaeba on Jun 16, 2011 | Reply

    Nokia – nu e de mirare ca sunt pe duca. Am un nokia – e adevarat ca nu e model de top – dar e complet varza. Incepand de la semnal prost si plastice de doi bani, si continuand cu meniul neintuitiv, camera inutilizabila si functie handsfree asisderea, totul duce la o singura concluzie: la revedere Nokia. HTC nu stiu ca nu am avut, Samsung – acceptabil, dar nu model slide ca dupa un an se duce flexcable, lg promitator, iPhone nesimtit de scump, ca orice produs Apple, si nu pot sa incurajez nesimtirea…

  55. By Mike on Jun 17, 2011 | Reply

    Am HTC Hero cumparat in dec. 2009, deci acum 1 an si jumatate. Bateria tine de la 3 la 5 zile, in functie de puterea semnalului din zona in care ma aflu. Trebuie mentionat ca:
    – conexiunea de date si WiFi-ul sunt active doar atunci cand am nevoie de ele;
    – telefonul sta in Airplane mode noaptea (7-8 ore);
    – SO-ul este 2.1, cunoscut pentru consumul mare de baterie (probabil cu 2.3 as atinge saptamana de autonomie :-)).

    Mi s-a defectat touch-screen-ul in primavara (defect destul de frecvent in cazul Hero-ului). Cei de la Cordon l-au schimbat in 2 zile si au si efectuat o curatare completa a telefonului. E drept ca nu agata nimic din carcasa pentru ca:
    1. materialele mi se par de cea mai inalta calitate, cu carcasa cu invelis de teflon si ecran scratch-proof;
    2. nu il scapasem niciodata pe jos de la cumparare si pana atunci (intre timp am facut-o de 2 ori :-), dar fara niciun efect notabil).

    Momentan, lipsurile elementare ale iOS-ului fata de Android fac ca iPhone-ul sa mi se para inapoiat. Si probabil ca HTC Sensation este momentan cel mai bun smartphone de pe piata.

  56. By GigiMarga on Jun 17, 2011 | Reply

    Asa am crezut si eu acum 1 an si jumatate: nu-mi iau Galaxy S acum caci e prea scump 550E. Astept Craciunul, pentru ca sigur o sa vina cu niste oferte avantajoase. Au venit…dar nu la Galaxy. Saptamana trecuta am gasit cel mai bun pret 1600RON (~400Euro)….Asa ca nu e adevarat ce spui tu ca le iei dupa un an de la lansare cu kilogramul…Si nici-unoperator nu-l baga inca la oferte pentru ca se vinde singur. Cand o sa apara S4, S5 poate atunci o sa-l vanda si ei pe S2 cu 100Euro. Vadim spunea in articol de acces lejer la internet. Din prisma asta cred ca mai buna ar fi pentru ochi o tableta decat un smartphone. Parerea mea..

  57. By Mihai on Jun 17, 2011 | Reply

    Ce de opinii !!!
    Iphone e de departe cel mai bun, fiabil si nu-si prea pierde valoarea
    In afara de 3G care a fost ceva ce nu trebuia sa existe restul au fost si sunt cele mai bune telefoane
    Nokia e in cadere libera
    nu va disparea ca si companie-marca dar intra in plutonul telefoanelor slabe sau cel mult normale

  58. By Irina on Jun 17, 2011 | Reply

    Claudiu, vorbesti fara sa ma cunosti. Nu doar ca am tinut in mana un iPhone 4, am tinut in mana si chiar am manuit destul timp tot ce inseamna smartphone de ultima generatie. Mai mult decat atat, am citit cam tot ce se poate citi pe net despre smartphoneuri in ultimii 2-3 ani.

    N-ai fost atent la ce am zis eu. Galaxy S este mai bun decat iPhone 4 (apropo au fost lansate in aceeasi luna, iunie 2010). Dar Galaxy S II este mai bun decat Galaxy S (deci cu mult mai bun decat iPhone 4, pentru cei care n-au inteles din prima).

    Vorbesti din Marea Carte a Sperantelor ca iPhone te tine 5 ani. Mai ales iPhone 4 care e dat de specialisti ca unul dintre cele mai “slabanoage” smartphoneuri din punctul de vedere al rezistentei. Ecranul e cel mai putin rezistent dintre multe modele lansate in ultimul an la socuri si zgarieturi, faptul ca are sticla pe spate dubleaza problema rezistentei, semnalul este foarte prost, camera face figuri atat la realizarea de fotografii, cat si la setarile de culori si balans de alb, iar ecranul se ingalbeneste in timp pe margini. Astea ar fi doar cateva dintre problemele semnalate de foarte multi utilizatori.

    PS Nu vad ce treaba are un laptop MAC cu toata discutia asta. E ca si cum as zice eu ca nu te pricepi pentru ca se vede ca n-ai folosit niciodata o masina de cusut Singer.

  59. By Daniel on Jun 17, 2011 | Reply

    frate tu cred ca glumesti …nu as da HTC-ul mei ptr nimic…am htc desire si vreau sa zic ca le da la multe telefoane clasa …:) oricum 2007 e 2007…acum e 2011 pai iati un htc senzation / desire s etc…etc…si fa comparatie cu restu de pe piata…si in + android…e mult mult mult peste celelalte sisteme de operare..mai alez daca esti baiat destept si iti root-ezi telefonul:) asa ca na ce sa zic…vadime tata…probabil doar niste amatori de old phone cinestesc pe aici:)

  60. By Vadim on Jun 17, 2011 | Reply

    daniel, citeste tot :) 2007 e 2007, a urmat 2009 cu htc pro 2 nu are nici in 2011 urmas si costa si acum multicel la magazin. Nu cred ca htc pro 2 se poate numi ‘old phone’, cat despre comentariile celor care su scris, discutia s-a dus pe modele noi cum ar fi samsung gs 2, iphone 4, cat si modele htc de ultima generatie cu care nu imi mai bat capul.

  61. By tony on Jun 17, 2011 | Reply

    Am un HTC TYTN II de cand a aparut pe piata si un HTC Desire. Eu sunt chiar foarte multumit de ele, este adevarat ca sunt ceva mai pretentioase decat un telefon obisnuit din punct de vedere al soliditatii, insa daca ai grija nu sunt probleme. Nu sunt telefoane de tinut si frecat in buzunar, mai ales cele cu ecran touch – ecranul nu este protejat 100% electrostatic, de unde si arderea “subita” a unor componente. Sunt telefoane business concepute pentru acest mediu si nu pt. cocalari. Nici Samsung nici Apple nu poate garanta functionarea unui aparat scapat pe jos. Despre impostorii de la CIRMA … toate cele bune – firma condusa de un securist, paravan pentru contracte dubioase si spalat bani. E intresat de stiut daca au reparat vreodata un telefon :))

  62. By Vadim on Jun 17, 2011 | Reply

    Tony, cine e director la Cirma (Cordon)? Eu am incercat sa obtin o audienta si mi s-a spus ca nu se poate.

  63. By blurr on Jun 17, 2011 | Reply

    Vadim, eu nu inteleg… daca nu vrei sa-ti bati capul cu telefoanele de ultima generatie HTC de ce ai in titlul articolului HTC si nu htc tytn sau pro 2?? Discutii despre care e mai bun HTC sau iPhone au mai fost si vor mai fi. Eu cred ca depinde de la persoana la persoana. Am avut de ales intre iPhone4 si HTC Desire HD si dupa 2 sapt de teste m-am oprit la DHD. Pur si simplu pentru mine este mai bun. La inceput ma tinea bateria in jur de o zi, o zi jumate dar dupa ce l-am modificat putin (cu ajutorul forumurilor bine stiute) bateria tine 2,5 – 3 zile cu o utilizare usoara spre moderata.
    Din pmdv cei care spun ca unul sau altul e mai bun in general se pripesc. Ambele au plusurile si minusurile lor. Pentru mine a fost mai bun HTC. Altuia poate i se potriveste mai bine iPhone.
    Numai bine.

  64. By Lu7 on Jun 17, 2011 | Reply

    Irina, tu crezi ca parerile tale pur personale au rol de adevar absolut. Pana la urma, fiecare persoana are asteptari diferite de la un telefon, deci cel mai bun e cel cu care fiecare se simte cel mai bine.
    Dar nu poti sa sustii ca galaxy s e mai bun decat iphone 4 ca si cum ar fi dat un verdict, ca ai fi citit tu cine stie ce review uri…
    Iti dau 2 motive obiective pentru care iphone 4 ar putea fi considerat mai bun :
    1. La Mobile World Congress 2011 iphone 4 a castigat titlul de Best Mobile Device (daca esti informata in domeniu ar trebui sa stii ca e cel mai elocvent premiu in telefonie mobila)
    2. Iphone 4 s-a vandut net mai bine decat galaxy s(sunt cifre concrete)

    Despre comparatia Android vs IOS fiecare are preferinte in functie de necesitati si gusturi.. deci e discutabil.

    Galaxy s II e mult mai puternic din pct de vedere hardware decat iphone 4, dar e aparut recent si cu el se va concura iphone 5. Ca o parere personala, mie mi se pare totusi mult prea mare, deja as ajunge sa umblu cu biblia in buzunar :)

  65. By Joe on Jun 17, 2011 | Reply

    s-a punctat, aici e vorba si de servicii dupa cumparare.

  66. By Vadim on Jun 17, 2011 | Reply

    Lu7, discutii despre diverse produse de interes sunt si vor fi. Ceea ce conteaza mult mai mult decat reviewuri si diverse articole este parerea utilizatorului. Pentru orice exista un cumparator, iar produsele ‘spun’ unora mai mult iar altora mai putin si de aici fiecare alege.

    Din punctul meu de vedere la un astfel de telefon fragil conteaza cum se comporta in timp, mai ales ca e inevitabil sa nu il scapi. Am scapat iphone4 pe jos si nu are nici macar o zgarietura. La 1 luna am dat pe jos similar (pe lemn) HTC Pro 2 si i-a sarit smaltul pe lateral (atunci m-am prins ca e din platic vopsit).

    Daca l-am dat pe jos iar la service mi se spune ca i se pierde garantia la aparat pentru ca e julit pe laterale atunci inseamna ca e o marfa proasta mentinuta si prin raporturile de service (pune utilizatorul sa plateasca defectele sau punctele slabe ale unui produs pe care oricum a platit o suma considerabila).

  67. By Vadim on Jun 17, 2011 | Reply

    Si mai e ceva. De ce atata updateuri ‘pentru cunoscatori’ si alte twekenguri? Nu toti sunt pasionati de astea. Multi vor sa ia un produs si sa il foloseasca simplu, fara batai de cap, asa cum e. Iphone il contectezi la cumputer si merge din prima, apoi se deschide itunes si isi ia updateuri singur si asa mai departe. La htc te legi la cap, vrei nu vrei trebuie sa il gadili de la inceput ca sa mearga decent.

  68. By blurr on Jun 17, 2011 | Reply

    Updateurile si tweakurile sunt din mai multe motive. Pentru ca vrei sa ai tot timpul ce e mai nou pe telefon, sa rezolvi un bug fara sa mai astepti 6 luni dupa producator etc. Sunt de acord ca androidul sau htc sense ar putea fi imbunatatite de producator si sa nu mai fie nevoie de forumuri dar sunt absolut convins ca si la Apple ar fi la fel daca OS-ul lor ar fi open source.
    Un alt motiv de tweak ar fi sa-ti iei un telefon ieftin si sa-l faci sa se miste ca unul high-end.

  69. By dan on Jun 17, 2011 | Reply

    Si ti-ai luat Htc in 2007 ca te-ai considerat mai inteligent decat turma care cumpara Iphone…
    Desteapta decizie acum ca te uiti inapoi nu?
    HTC sunt niste telefoane de calitate ACUM dupa 4 ani de evolutie si copiat modelele Apple si ale concurentilor.
    Asa ca sfat intre “cunoscatori”, daca nu te pricepi la electronice si nu te pasioneaza subiectul nu mai fa pipi impotriva curentului ca sa te dai “cool” ca ai alt telefon decat restul lumii. Ia-ti un telefon cu suficienta vanzare pe piata care are parte de suficiente reviewuri si feedback.
    Sa te plangi dupa 4 ani ca ai luat un telefon prost cand intentionat ai vrut sa fi mai “special” mi se pare un pic exagerat…

  70. By mrn on Jun 17, 2011 | Reply

    Vadim esti cam dur, eu am un P3600 (varianta SFR franta s300+) din 2008 si sunt foarte multumit. Probleme cu bateria ai la orice smartfone daca-l butonezi toata ziua sau daca ai WiFi si Bluetooth conectat non stop. La acest telefon am avut Win 5, l-am deblocat singur, i-am schimbat SO-ul cu 6 si 6.5… faci orice cu el si nu se strica. O singura problema am avut cu el, mi s-a defectat difuzorul, am cumparat altul si l-am montat singur. Am mai avut un HTC, Diamond2, dar nu m-am putut bucura prea mult de el pt ca mi-a fost furat, insa eram f multumit si de acela.

  71. By robi on Jun 17, 2011 | Reply

    Am citit cu interes comentariul lui Vadim despre HTC si am fost surprins.Va asigur ca nu fac propaganda ptr HTC si nu sint platit s-o fac.Ba mai mult,sint foarte pretentios.Acum un an si jumatate mi-am luat HTC HD2 si trebuie sa va spun ca sint foarte multumit de acest telefon.Pot face orice fara sa-mi provoace dureri de cap.Am avut timp indelungat si 2 mobile Nokia foarte bune(le am si acum!).Eu cred ca totul depinde de om,de ceea ce vrea.Iti cumperi unul crezind ca-ti satisface tot pe cind nu e totdeauna asa.Am observat ca de multe ori oamenii nu stiu ce vor.

  72. By Cristi on Jun 17, 2011 | Reply

    Vadime, iti dau HTC Desire-ul meu care are un an si jumatate, arata aproape ca nou, marginile nu sunt julite, iar bateria ma tine inca 2 pana la 3 zile (o zi pana seara cand il folosesc intens). Pariez ca te mai tine inca un an si jumatate.
    E al treilea telefon HTC pe care il am si nu am avut probleme de genul celor de care vorbesti cu nici unul. Unii zic ca produsele fabricate pentru Romania sunt de calitate mai proasta decat cele pentru piata vest-europeana. Sa fie adevarat?

  73. By mARIO on Jun 17, 2011 | Reply

    Buna Vadim,

    Ai prins si tu o gama mai proasta de la HTC. Eu am cam avut tot ce se poate numi telefon mobil… De la HTC am avut mai multe modele dar cel mai stabil, bun si destul de ieftin (in comparatie cu iphone 4) este HTC HD2.
    Daca mai are si Android 2.3.4 Gingerbread e beton si poate foarte aproape de IP4. Nokia sant depasite… sper totusi sa scoata si ei cat de curand un smartphone mai de clasa…

  74. By sven on Jun 17, 2011 | Reply

    pai tu vii acum si ne povestesti experientele tale cu telefoane HTC din alta generatie… cam tarziu te-ai trezit sa le faci anti-reclama, de atunci s-or mai fi fi pus la punct dpdv calitativ.. nu sunt neaparat un fan al celor de la HTC dar ceea ce faci aici, sa spui ca HTC e de kk folosindu-te de niste aparate cumparate in 2007 si 2009, mi se pare cusut cu ata alba…
    personal mi-am luat nu demult un Nokia N900 pe Maemo (model pus in vanzare in 2009) si-s super incantat de el, ma rog, intentia mea e sa ma joc de-a Debian/MeeGo pe el, dar asta e alta poveste…
    Daca Nokia nu spargea Symbian in bucati si daca ar fi continuat un development serios pe Maemo (eventual cu Moblin de la Intel) altul ar fi fost echilibrul pe piata smartphone-urilor acum…

  75. By mrn on Jun 18, 2011 | Reply

    vadim, cu telefoanele este ca si cu motoarele diesel, daca nu stii sa le utilizezi se strica mai repede! La un diesel unora le cade turbina la nici 30K de km, o schimba si cade iar… altii fac cate 200K de km si nu au nimic. Orice telefon daca-l butonezi 30 de minute non-stop (fara convorbiri) pierde jumatate din acumulator, daca mai si vorbesti 20-30 de minute sau stai intr-o zona cu semnal prost, sau te deplasezi mult cu masina, nu te tine bateria pana seara. Eu am ajuns la o concluzie, telefonul trebuie sa fie pt dat telefoane si tinut o agenda, sa pot face o poza sau sa filmez ocazional sau sa-mi citesc rapid un mail si prefer sa aiba GPS. Pt navigare internet, socializare facebook, filmulete pe youtube…, editare text…, jocuri…exista laptopul.

  76. By Fumy on Jun 18, 2011 | Reply

    Buna Vadim,
    Am cumparat HTC Legend la mana a 2-a acum 3 luni. Sunt mai mult decit multumit de alegerea facuta (durata bateriei, materialul din care este facut telefonul, sistemul operativ android 2.2). Cred ca generalizarea pt. tot ce inseamna HTC nu a fost cea mai inspirata!

  77. By Adi on Jun 18, 2011 | Reply

    Am cumparat primul HTC (Hero) acum aproape doi ani si pana acum doua luni cand am renuntat la el n-am avut nicio problema si am fost mai incantat de el decat de Nokia (care sa recunoastem ca in ultimul timp a ramas in urma la SO). Acum am un Desire S de care sunt foarte multumit: procesor de 1Ghz, 1GB memorie, etc.
    Bineinteles ca fiecare producator are si produse “low-end” dar ca sa spui ca un telefon HTC este foarte prost inseamna ca esti pus doar pe dezinformare.
    In al doile rand pot sa spun ca cei de la service “te-au prostit” pentru ca daca ti-au zis asa ceva si au mai si completat hartii cu poze, puteai foarte simplu sa le faci rau cu OPC-ul (car culmea, chiar functioneaza!).
    Oricum, nu este primul articol pe care il scrii in aceasta nota (vezi pe cel cu Passat-ul) in speranta ca vei obtine ceva foloase personale.
    Dar oricum, daca poti… de ce sa nu incerci? :)

  78. By tony on Jun 19, 2011 | Reply

    He, he he… Intrebare de 10 puncte ! E o firma foarte discreta, profit maxim si exclusivitate pt. service la nume grele. Mai nou au semnat si cu Motorola. Ramane sa pice si Samsung ca sa fie tacamul complet ! Oricum, daca mergi la sediu nu garantez ca cel la care ai avea norocul sa nimeresti la un moment dat, chiar are functia respectiva. In acest moment firma a fost “preluata” de Serge Cordon – http://www.cad22.com/Labelequipedarmor/Label_Equipe_Membre_A13_CORDON_ELECTRONICS.htm

  79. By gabriel on Jun 23, 2011 | Reply

    Da-mi si mie un link te rog de la un forum.

  80. By Andrei on Jun 26, 2011 | Reply

    as vrea sa-mi iau htc desire hd in loc de iphone 4 respectiv si in loc de samsung galaxy s 2

  81. By Mihai on Jul 1, 2011 | Reply

    AM avut primul HTC in 2004-2005 parca.
    era SPV C500 de la Orange,
    de atunci m-am scaldat cu o gramada de modele de la ei si nu am avut nici macar una din problemele enumerate de autorul articolului………
    imi vine greu sa cred ca sunt eu norocos.

  82. By razvan preda on Aug 3, 2011 | Reply

    tocmai vreau sa ti dau o veste: iti las comentariu de pe un HTC TOUCH PRO. si vrei sa ti mai spun ceva? are aproape 3 ani. mai vrei? nu are nicio problema,nici macar n a vazut cum arata la culoare un service. sa ti mai spun ca n are decat niste zgarieturi minore? sa ti mai spun ca senzorii n au luat o razna? bateria e unica piesa inlocuita. sa ti mai zic ce proaste sunt iphone urile? pana si aia de la LG le au luat o inainte,mai informeaza te. Si acum vestea socanta : telefonul meu este cumparat de nou din Austria. tot ce se fabrica pentru romania = rebuturi,gunoaie,jafuri.
    Ai avut ghinion

  83. By razvan preda on Aug 3, 2011 | Reply

    si inca ceva draga vadim. telefoanele nu sunt facute sa dai cu ele de mese,sa le ti prin buzunare aiurea si nici macar cu o husa de panza…desi la un asemenea telefon se impune una de piele. normal ca telefonul nu i o jucarie sa l azvarlii cum poftesti,mai ales un telefon asa sensibil. ai idee ce piese are hardul sau? e logic ca se strica…si nu doar un htc,oricare alt telefon din clasa sa. un telefon asemenea,necesita ingrijire iar tu nici cel mai elementar lucru nu i l ai asigurat,o husa. deja,cu aruncatul,cazutul pe te miri unde etc nu mai tin de neglijenta ta. si vrei ca aia de la service sa ti l repare moca cand il duci in ultimul hal? si ce atata iphone? are sorumea si i se blocheaza non stop chiar si cand acceseaza meniul…ala merge jumatate de an si paaaa. sfatul meu este sa te reintorci la htc. si inca ceva,ia ti l de la nemti ca merita. nu stii ca tot ce face neamtul sau e facut pt neamt,e lucru dat dracu? cine te a pus sa ti iei din romania? astia branduiesc telefoanele cu softurile si procesoarele lor…operatorii nostrii.

  84. By vlad bostina on Aug 22, 2011 | Reply

    Si experienta mea cu HTC a fost foarte proasta, de fapt cei care fac serviceul sunt incompetenti.Am un HTC Diamond 2 la care am schimbat deja 4 ecrane si urmeaza inca unul ca iar s-a stricat touch-ul.Nu inteleg de ce trebuie schimbat si ecranul,dar asa procedeaza astia de la service.Si ca sa vedeti ce fel de treaba fac ultima data cand am dus telefonul in service mi s-a intors cu un alt sistem de operare mai nou.Telefonul gafaie saracu ca nu-i face fata.Schimbarea asta facuta fara sa ma intrebe m-a costat toate setarile si aplicatiile pe care le aveam pe telefon.Pacat,telefonul mergea superb si ma intelegeam cu el de minune.Concluzia mea este ca sunt prost facute si n-o sa mai risc cu HTC.

  85. By romanu1920 on Sep 13, 2011 | Reply

    Eu unul nu am avut probleme.Primul Htc l-am avut prin 2005…se numea Spv c500.Apoi a urmat C600,m3000(qtek)Htc Touch Diamon,Htc HD iar acum am Htc HD2 pe care am sa il schimb luna viitoare dupa ce se va lansa Htc Titan.Printre ele am mai detinut Nokia n95 8gb,n 97,samsung omnia,dar nici o marca nu se compara cu Htc.Iphone nu ma intereseaza…Am scapat Htc-urile de sute de ori pe gresie,beton,parchet si nu au avut nici macar o zgarietura.Htc forever.

  86. By Anonymous on Sep 27, 2011 | Reply

    Am si eu un htc desire hd si tine bateria cam putin, se descarca si noaptea cand e in stand by..asta nu imi place ca se descarca fara sa fie folosit intr-o zi si o noapte..In rest e super, netul merge ca uns si e fain tare!!

  87. By Anonymous on Sep 27, 2011 | Reply

    Mi-am cumparat o baterie suplimentara si am inteles ca daca descarc android 2.3 bateria s-ar putea sa tina ceva mai mult..

  88. By stefan on Oct 17, 2011 | Reply

    bai fratilor am htc wildfire lam scapat an apa 2o min dau cu el dupa caini ai busesc ecranu da are gorila glass ce sa spun este foarte rezistent bateria tine de dimineata pana seara folosit app toata ziua

  89. By Vadim on Oct 17, 2011 | Reply

    Stefan, esti sigur ca vorbesti despte un telefon mobil si nu despre o ranga de metal? :)

  90. By Christian on Oct 24, 2011 | Reply

    Eu am un htc Wildfire S si merge super bine, l-am scapat pe o piatra si s-a strambat putin,dar in rest nimic….Inainte Htc-urile erau slabute dar cu Androidul, noile Htc-uri sunt altfel…eu va recomand

  91. By lemn pentru foc on Jan 23, 2013 | Reply

    I will right away take hold of your rss feed as I can not find
    your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me know so that I may just subscribe. Thanks.

  92. By Danutz on Jan 27, 2013 | Reply

    Eu am un htc sensation xe beats audio.. din pacate din a doua sapt a inceput cu reseturi si dupa 2 luni a crapat :))
    in fine, l-am dus la garantie, l-am luat bineinteles numai ca dupa 2 saptamani iar a crapat.. vreau sfaturi cum sa-l sparg :)))

  93. By va dau la mumu on Feb 1, 2013 | Reply

    mai ducetiva in plm luati fixurile daca va plangeti de htc luativa in morti vostri iphone copii batrani ce sunteti

  94. By Danutz on Feb 9, 2013 | Reply

    mha tarane..cui ii vorbestu tu asa? cine te-a bagat in seama? te-ai sters la gura inainte sa comentezi?

  95. By marin on Feb 26, 2013 | Reply

    Feriti-va cat puteti de iphone !
    De nou tine bateria cel mult 24 de ore , are probleme mari cu semnalul , pe care il pierde frecvent in timp ce telefoane de 10 ori mai iaftine au semnal maxim , costa o gramada de bani , si dupa aprox. 6 luni de utilizare se strica . Asa a patit recent o prietena , care atunci cand l-a dus la service i-au spus ca era aprins senzorul de umiditate ( desi nu ii facuse baie niciodata si il tinea tot timpul protejat in husa) , ingrijise foarte mult telefonul si il mentinuse in conditii optime . Cei de la orange si serviceul aferent i-au anulat garantia , si uite asa a pierdut 1050 de lei pretul telefonului cu conectare la nu-s ce abonament scump de la orange .
    E posibil sa fie construite astfel incat atunci cand se strica sa se aprinda automat tot felul de senzori astfel incat sa nu beneficiezi de garantie .
    Parerea mea e ca nu trebuie dati in nici un caz bani multi pe mobile ca dupa aceea plangi dupa ei .
    Extrem de multi posesori de iphone se plang de aceleasi probleme , deci mai bine cautati alte marca care sa fie si fiabila .
    Iphone se misca bine , are meniu bine gandit , dar sta extrem de prost la fiabilitate , baterie si semnal .

  96. By catalin on Feb 28, 2013 | Reply

    htc urile sunt cele mai bune telefoane de pe piata si in afara de asta sunt si foarte performante si rezistente.
    Nu cred ca o marca gen nokia le va ajunge vreodata din urma. Deci in concluzie cei care nu au avut vreodata un htc sa taca din gura ca nu stie de ce e capabil telefonul. se strica pt ca nu stiti cum sa umblati pe ele

  97. By catalin on Feb 28, 2013 | Reply

    si app pt
    Vadim Cusnarencu ia ti frate un htc din 2011 sau 2012 sa vezi daca vei mai avea vreo problema cu el

  98. By Vadim on Mar 1, 2013 | Reply

    Catalin, nu mai vreau sa aud de HTC. Am un iphone de vreo doi ani si imi fac atat de bine treaba cu el, fara sa ma enervez si rapid, incat nu vreau nici macar sa il schimb cu modelul cu ecran mai mare.

  99. By catalin on Mar 7, 2013 | Reply

    Te inteleg Vadim dar eu am avut doua htc uri si am si in prezent un htc wildfire s si nu am avut nici o problema cu el. Acuma depinde si ce noroc ai

  100. By Anonymous on Apr 8, 2013 | Reply

    Daca tu ai avut o problema cu un telefon htc nu inseamna ca toate telefoanele htc sunt proaste. Am un htc wildfire si pot sa zic ca e ft bun. Un iphone, pe langa faptul ca te costa o gramada de bani, bateria tine ft putin, asa ca nu cred ca e cazul sa bagi oamenilor prostii in cap daca tu ai avut o problema cu un produs htc, si nici nu cred ca trebuie sa le faci reclama astora de la apple. Daca nu ai fost in stare sa ai grija de telefon e problema ta. chiar daca zici ca ai avut grija, de unde sa stim noi ca asa e, si ca doar de 3 ori ti-
    -a cazut…ai numarat cazaturile?? Interesant :)))…In concluzie…:)) nu le mai baga oamenilor prostii in cap :)

  101. By fernando on May 2, 2013 | Reply

    am avut un wildfire…super telefon l-am scapat de la etj 8 direct in zapada si l-am gasit dupa 3 ore la -15 grade a mers beton drept pt care mi-am luat one sv merge super concluzia….htc chiar fac telefoane!

  102. By TomoVladutz on Jun 13, 2013 | Reply

    Am avut un touch HD. Era super fain.Dar miam luatu un Allview P5 mini, pentruca touch hd era deja depasit.

  103. By Cristina on Aug 17, 2013 | Reply

    Am si eu un IPhone 5 de 32 GB si un HTC one S cu procesorul de 1.5 – concluzia, decât sa umblu pe HTC , mai bine ma arunc de la etaj, e shit. Se scrie greu, se mișcă greu, ecranul s-a zgariat a doua zi, nici acum nu stiu cum, in contextul in care iphoneul nu are o zgarietura pe ecran si sta numai prin poseta cu cheia in buzunar.

  104. By ovidiu on Sep 18, 2013 | Reply

    Nu contest ce spui, dar au dat lovitura cu modelul HTC One!

  105. By raspund cu mumu la adresa mătii on Sep 24, 2013 | Reply

    sa-i scrii matii avortonule ca o iubesc profund … trageati-as la cur, muiane!!!

  106. By george on Oct 4, 2013 | Reply

    salut! htc si mai nou firma regenersis te flituie ca ni ii trage nimeni la raspundere; am un htc explorer care nu cer prea multe de la el dar de curand ,pur si simplu s-a rupt butonul din cauciuc care deblocheaza ecranul,;Mentionez ca nu mi-a cazut deloc ;au spus ca a suferit soc; este incredibil ce comportamnet au cei de la regenersis

  107. By tom on Mar 27, 2014 | Reply

    Poate la altii a fost mare ghinion cu htc-urile, dar al meu m-a tinut ani buni. Am un htc hd2 si am facut pe el ce nu se poate face pe un iphone sau samsung.. Ridicari topo si conectari cu device-uri profesionale. iphone-ul e doar un trend, ca si altele, pe care suntem manipulati inconstient sa ni-l achizitionam..
    sa auzim de bine!

  108. By Htc on Apr 15, 2014 | Reply

    Eu am un htc hd2 pe android (instalat de mine) de 2 ani si merge perfect lam scapat de vreo 3 ori la fotbal si nare nimic uitativa pe net la un hd2 sa vedeti ca arata bine

  109. By Preda on Oct 8, 2014 | Reply

    Buna seara!Am un htc rhyme cumparat in 2013 si nu pot spune decat ca e a doua firma de la care iau plasa;am ,,fugit”de nokia si am dat de asta;nu l mai suport!!!dupa ce ca softul nu se gaseste pentru actualizare,se mai si inchide din senin,cateodata efectiv nu pot vorbi la el!

  110. By Vadim on Oct 27, 2014 | Reply

    Arunca-l la gunoi. :) Sau da cu el de masa asa cum am facut eu.

  111. By Preda on Nov 23, 2014 | Reply

    Daca nu as fi dat o caruta de bani,cred ca asa as fi procedat;ma tot gandesc sa i inlocuiesc bateria,dar daca nu e de la acumulator si arunc iar banii degeaba?!?si nu e vorba de o suma de neglijat,depaseste 100 de lei;intre timp mi am cumparat unul de la o firma mai putin atractiva pentru piata romaneasca: ALLVIEW;de acum asa voi proceda: voi cumpara de la firme care nu prea sunt cautate,barem daca ma pacalesc,pacaleala sa fie pe bani putini.

  112. By Catalin on Feb 8, 2015 | Reply

    Eu am un htc desire 300 si dupa un an si 3 luni a luat-o razna isi da singur restart,asa ca vadim te inteleg,primul”stupidphone”

  113. By Vadim on Feb 10, 2015 | Reply

    Arunca-l. Te scuteste de nervi sa nu dai cu el de masa.

  114. By Dana on Nov 13, 2015 | Reply

    Am avut desire 500 care dupa un an jumatate arata perfect fata-spate desi l-am si scapat,dar nu ma mai multumea memoria asa ca am trecut la HTC One. Una din prietenele mele a spus ca va trece de pe Iphone pe HTC pt ca ” noile Iphone arata urat, costa o multime si nu aduc nimic nou”. De altfel daca sunt asa multi nemultumiti ca tine cum a castigat HTC One premiul de best smartphone in 2014? Desi de reprezentanta sunt sigura ca ai dreptate dar asta e Romania

  115. By Anonymous on Dec 19, 2015 | Reply

    am un htc desire 626 am facut un restart din fabrica dupa cre mea cerut emailul google poe care eu nu il tin minte cum pot sa repornesc telefonu

Post a Comment