Porsche Panamera ridicat de platforma, ramas pe marginea drumului (video)

August 11th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Un Porsche Panamera este luat de platforma, ramas pe marginea DN1 la intrarea in Otopeni, directia de mers spre Bucuresti. Alb, de fite, cu numarul B – nu stiu cat – POR, sedanul Porsche a fost lansat de cateva luni si iata ca problemele sale sunt majore. Fericitul posesor era deosebit de nervos si statea in masina, desi aceasta fusese suita pe platforma, sub privirile consternate ale unei blonde care nu avea curaj sa se apropie de barbatul aflat pe un butoi de pulbere. Iata mai jos cum se suie pe rampa o masina al carei pret incepe de la 97.000 de euro.

Initial am crezut ca se face o sedinta foto pentru o revista. Prima oara cand am vazut scena, in fata Panamerei oprite langa DN stationa un camion de armata care avea o remorca in care se afla un tun! Ma gandeam la tilturi gen ‘Plecare ca din tun’, stiind sistemul de pornire de pe loc cu care este echipat Panamera. Acesta, teoretic, permite o plecare ca din tun: se apasa pedala la maxim si cand i se da drumul demarajule se lasa cu gaturi rupte. Spun teoretic, pentru ca in practica se apeleaza la plecarea cu platforma, lina, frumoasa, iar tu poti sta cu ambele maini pe geam.

Avand de facut mai multe drumuri in zona sedintei foto si revenind dupa 15 minute, am vazut ca tunul de armata plecase, iar Panamera ramasese pe loc, soferul fiind la telefon. ‘Dicteaza titlul prin telefon‘, zic.

Dupa inca 15 minute trec iarasi si vad in fata Panamerei o platforma. Soferul in masina, suit pe rampa, era gata sa plece si el la garaj, nu il lasa sufletul sa lase investitia sa plece singura cand probabil kilometrajul nu avea mai mult de trei zerouri. O blonda cu mana la falca, la 20 de metri in spate. Nu le-am mai facut poze cu telefonul ca sa nu le adancesc mizeria, mai ales ca si eu cunosc foarte bine ‘sindromul platforma’ din marea familie VAG (nu, nu ma urati, nu am Porsche).

La nici trei luni de la achzitionareea unui VW  (nou) am ramas in parcare fara baterie! Doua platforme a facut masina la nici 3.000km. A trebuit sa i se schimbe alternatorul. Un prieten are un Touareg si are pacanituri non-stop in sistemul audio, la cateva luni de cumparare (noua). Chiar nu mai stiu ce sa spun despre masinile nemtesti de la VW…

Drept la replica Porsche Romania

Cei de la Porsche Romania au tinut sa specifice in urma acestui articol ca “Nu exista “nici un fericit posesor” de Porsche Panamera, masina apartine grupului Porsche Romania si era oprita pe margine drumului nu din cauza unor defectiuni ci pentru ca era avariata”.

Iata mai jos cum arata un Panamera pe platforma.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt
  1. 30 Responses to “Porsche Panamera ridicat de platforma, ramas pe marginea drumului (video)”

  2. By twist3r on Aug 11, 2010 | Reply

    Ce sa spui ? E o masina, se mai strica. Am VW de 7 ani si n-am avut niciodata probleme cu ele.

  3. By andrei on Aug 11, 2010 | Reply

    ce treaba are acest articol cu sportul?

  4. By vadim on Aug 11, 2010 | Reply

    andrei, este pe sectiunea auto de pe onlinesport.ro.

    http://www.onlinesport.ro/motor/auto/

  5. By skeptik on Aug 11, 2010 | Reply

    Tara arde si baba se piaptana!!
    Chiar nu mai ai lucruri de scris in care
    sa-i invinuiesti pe ..americani? E vina lor,
    desigur, pentru ca nemtii nu mai fac masini de
    calitate(masinile nemtesti ca VW, Porche, BMW,
    proiectate si facute in ..America, nu au probleme..niciodata!! Hmmmmm…)pentru ca nu le
    mai da zeci de bilioane de dolari ca sa nu inceapa alt razboi!! vezi ce usor se fac ..conspiratiile? Lasa ca tu ai Dacie si Logan ce ai tu cu..capitalistii!
    A vazut si el un Porche care s-a rupt si acum toate masinile germane sint proaste! Jesus!~

  6. By skeptik on Aug 11, 2010 | Reply

    Inainte sa observi tu si sa te agati numai de amanuntul ala trivial, am observat ca am scris Porsche fara..S! Ok, so sue me!

  7. By vadim on Aug 11, 2010 | Reply

    Da, BMW-uri facute in america cu piese din Mexic… Orice ai spune sa iei o masina de 30 de mii de euro, de 60k de 90k de 100k si sa o ia in primele luni cu rampa e frustrant. Iar Loganurile zburda ani de zile fara probleme si costa cat costa. E furt calificat.

    Masinile nemtesti nu mai sunt ce au fost si nu vorbesc neaparat din proprie experienta. O zic si nemtii lor despre sa zicem Mercedes Clasa E nou cumparat in 2004. Acum in 2010 cand s-au facut ieftineli de criza ce sa mai zici? Este clar ca masinile nemtesti nu mai sunt ce erau. Touaregul e asamblat in Cehia parca.

    Vorba lui Clarkson: motoarele AMG sunt facute de mana asa cum pretind cei de la Merc? Cate AMG se fac pe an? 18.000. Vezi sa nu fie de mana. Si mai si semneaza pe motoarele AMG cate un inginer vezi doamne care le-a facut. :)

    Nu e normal ca o masina scumpa sa aiba probleme la alternator. NU ca era stricat, el mergea, dar facea scurt si ce incarca peste zi descarca peste noapte! Acum cine stie poate si meseriasii de la noi aveau nevoie de o piesa si au lucrat nitel la ea inainte de livrare imi e greu sa cred ca o trimiteau asa din fabrica…

    Stai linistit, asta sa fie problema ca ai scris tu Porsche fara S.

  8. By gheorghe on Aug 11, 2010 | Reply

    Poate a fost ca in bancul cu tiganul care mergea cu Ferrari si baga in viteza “R”acheta. Poate a fost un defect de productie (ceea ce ma indoiesc), sau piesa dintre scaun si volan nu a functionat la parametrii dati de cartea tehnica a masinii.

  9. By andrei on Aug 11, 2010 | Reply

    Masinile de la Volkswagen cu motoare pe motorina au mari probleme cu injectoarele. Sau aveau. Eu am vandut un Passat din cauza asta. Acum au trecut la common-rail in loc de PD si sunt mai fiabile, insa nu as mai cumpara masini decat pe benzina de la VW/Audi. Poate a avut Panamera o problema la injectoare?????????

  10. By Vadim on Aug 11, 2010 | Reply

    Poate e pana prostului… Am dat un mail si la Porsche sa vedem daca spun ce s-a intamplat cu Panamera asta alb.

  11. By Adrian on Aug 12, 2010 | Reply

    Draga Vadim,
    Inainte sa postezi tot felul de aberatii, ar trebui sa verifici. Daca aveai ceva mai mult decat dorinta de senzational (apropos, aspiri la “Can Can”?), poate chiar putina curiozitate adevarata daca ai fi avut, ai fi vazut ca masina era facuta varza pe partea dreapta (vezi masina de armata cu tunul).

  12. By Daniel on Aug 12, 2010 | Reply

    D-le Vladimir,

    Inainte sa faceti tot felul de afirmatii si sa postati pe internet un blog insotit de imagini video ar fi trebuit sa verificati informatiile!
    Nu exista “nici un fericit posesor” de Porsche Panamera, masina apartine grupului Porsche Romania si era oprita pe margine drumului nu din cauza unor defectiuni ci pentru ca era avariata, dar dumneavoastra ati fost mult prea ocupat si orbit “de stirea bomba” cum ca un Panamera sau “Panamrama” a ramas in drum pe DN1… Trebuia sa va uitati cu atentie, nu sa faceti tot felul de afirmatii pe internet !
    Acum ca aveti si informatiile oficiale va rog sa le adaugati in textul blogului personal!

  13. By Daniel on Aug 12, 2010 | Reply

    Adrian – Multumesc Pentru “SUPORT” !
    Bine ca macar cineva a observat ca masina era avariata …

  14. By alin on Aug 12, 2010 | Reply

    de ce or fi active comment-urile? sa isi dea cu parerea toti …

  15. By Carcotasu' on Aug 12, 2010 | Reply

    SOC PE DN1 ! O masina de fitze ramane in drum in timp ce proprietarul incinge telefonul ! SOC ! Platforma a venit sa ridice masina. SOC ! Proprietarul nu vrea sa isi paraseasca bolidul de zeci de mii de euro si urca si el pe platforma ! SOC ! O blonda asista stupefiata la scena ! SOC !

    Cam asa trebuia sa arata articolul tau. Masina fusese avariata nu se stricase. Da ce sa-i faci mai Vadim, se mai intampla si la case mai mari.

  16. By dude on Aug 13, 2010 | Reply

    Asta ar trebui dat in judecata de VAG. Poate ii mai taie din coarne.

  17. By Bud on Aug 14, 2010 | Reply

    Da sa stii Dude ca Vadim e devina ca Vag a scazut la vanzari in Romania si nu criza sau calitatea slaba a masinilor scrisa si mai sus. Am citit cu interes povestea lui Vadim cu alternatorul, daca are un A6 sau Passat asa cum intuiesc e penibil.

  18. By vadim on Aug 14, 2010 | Reply

    Dude, ma pot da, insa nu au sanse, iti spun ca om trecut prin ceva procese si aflat intr-o familie cu avocati importanti din Romania. Vezi mai sus le-am pus si drept la replica, pa si pusi.

    Ei spun ca masina era “avariata”. Nu am vazut asa ceva. Poate pentru Porsche a fi “avariata” inseamna a fi pornita avaria. Da, avaria era pornita. :)

    Bud, esti acolo. Astept sa mi se strice un injector pe un motor despre care VAG spune ca e la adapost, sa vezi show atunci pe blog. Am un cunoscut care la 5 minute dupa ce a iesit pe poarta mi se pare la PBV cu un Audi A5 nou nout i-a sarit roata, noroc ca omul avusese ceva masini in viata si nu era un disperat care sa ii dea maxim ca isi luase masina noua.

    In rest, ar fi barbateste ca cei care comenteaza din partea Porsche sa spuna asta, ii stiu dupa IP.:)

  19. By DiStefano on Aug 16, 2010 | Reply

    Nu stiu cum se face, dar in vremurile actuale o astfel de publicitate negativa poate deteriora destul de grav imaginea “oricui”, asa ca trebuiesc gasite scuze, dar cred ca se puteau gasi unele mai plauzibile, nu ca ar fi avariata si culmea pe singura parte care nu se poate vedea pe filmare si doi, din ceea ce se poate vedea pe filmare, daca ar fi fost avariata “grav” astfel incat sa nu se poata deplasa pe propriile roti, se vedea o capota indoita, ceva ridicat din liniile masinii, jenant….

  20. By Dragos. on Aug 16, 2010 | Reply

    Vadimee..cred ca te-ai uitat prea mult la Poirot cand erai mic si acum te dai in spectacol pe aici.

  21. By Dragos. on Aug 16, 2010 | Reply

    Si apropo cati bani le dai astora de la onlinesport sa-ti publice articolele idioate.

  22. By Dragos. on Aug 16, 2010 | Reply

    Hai ca tgi-am vazut poza pe net…nu mai e nevoie sa-mi explici si sa incerc sa-mi explic nimic =))))))

  23. By vadim on Aug 16, 2010 | Reply

    Dragos. – Nu incerca sa iti explici nimic, e cel mai bine… face bine la ficap… Despre articolele mele de pe blog promovate pe onlinesport.ro e cam aceeasi chestie, pentru ca si blogul si siteul sunt ale mele. Ia cauta si despre asta pe net sa vezi ce zice nietul…

    Sau apasa aici ca sa nu mai faci umbra pe google:
    http://www.vadim.ro/despre-mine/

    Sau esti si tu vreun baiat care livreaza Audi A5 la care cade roata cand ies pe poarta in Romania? Mai bine ai fi mai atent la astea decat sa scrii pe bloguri.

  24. By Dragos. on Aug 16, 2010 | Reply

    Vadime..nu incerca sa pari mai destept decat esti..site-ul onlinesport e la fel de prost precum blogul si precum alte alea..intru pe el doar din relfex si am impresia ca si stirile de pe el sunt la fel. Ma astept ca atunci cand cineva suficient de ‘inteligent’ incat sa demareze o proprie ‘investigatie’ despre moartea Madalinei Manole are impresia ca se pricepe la toate, nimic din toate astea sa nu iasa bine. Am impresia ca eu si cu alti 10 mai intram pe site-ul tau asa ca nu te da destept. Nu ma lua cu faze cu google ca nu sunt de genul celora cu care vorbesti tu de obicei (prosti de le curge scuipat din gura). Insist nu te mai da atotstiutor. E o mare problema in tara asta ca sunt multi ca tine de se cred competenti in orice domeniu. Scrii din plictiseala si asta se vedemai baiatule. Investigatiile lu’ peste cum au ridicat unii un Porche..mare smecherie..super subiect de gandire. De fapt ti-am zis..nu ma astept la altceva de la tine..atata poti.
    p.s. Mai zi-ne de moartea Madalinei Manole ce mai stii..ca si-asa de Lazarus n-am mai auzit
    Sin inca o chestie..daca tot spui ca onlinesport e site-ul tau verifica-i si tu pe baietii aia care scriu pe acolo ca nici ei nu prea-s in stare sa-si depaseasca limitele creierasului si nici simpatiile

  25. By Vadim on Aug 16, 2010 | Reply

    Dragos. – Eu nu mi-as lua Panamera ‘din reflex’. Daca e prost nu il cumpar. Cred ca si tu, daca intri pe onlinesport.ro, nu o faci pentru ca e prost, esti doar malitios, inteleg.

  26. By Dragos. on Aug 16, 2010 | Reply

    Eu iti spun una si tu o dai in pana me(a)ra..atata stii atata vorbesti..cred ca ti-am dublat traficul pe onlinesport de cand intru..mi s-a parut un site destul de credibil la inceput insa acum chiar intru din reflex ca si pe celalalte site-uri de sport. Esti irecuperabil..tot nu mi-ai raspuns..ce-ai mai aflat de Madalina Manole. Hai ca astept noua serie de investigatie. Si nu uita sa pui un sondaj..ceva..’credeti ca sotul Madalinei Manole a pacut pipi inainte ca aceasta sa moara’. Hai ca esti ep un drum bun.

  27. By williamcoylung on Aug 16, 2010 | Reply

    Informatii live

    Otelul – ASA (sau cum plm se cheama)

    Temperatura:

    °C
    Spectatori:

    0

    CE sa inteleg din asta jmechere? ca la 0 grade au crapat toti spectatorii care venisera in tricouri si chiloti pe caldura asta ??????????

  28. By skeptik on Aug 16, 2010 | Reply

    A, un fel de ati cere iertare pentru o inca aberatie de a ta? Dar ce facem cu toate aberatiile pe care le-ai scris inainte, mai ales despre americani, care s-au dovedit a nu fi adevarat, cui si cind ati ceri iertare?
    si ca sa nu mori ‘ignorant’, mai toate masinile facute in lume, deci si in America, i-au piese din..Asia, mai ales China, Korea, Taiwan!! Mexicanii nu sint cunoscuti pentru piese sau masini! numai tequila!
    Si spui alta aberatie, ca Loganul merge ani si ani de zile fara probleme, cind de-abia are 5 ani de la debut!!Apoi, Loganul apartine lui Renault, piesele sint ale lor, numai se asambleaza la noi, si in alte 5-6 tari! Lipsa de informare si o atitudine de atotstiutor sint ‘atuurile ‘tale principale!~

  29. By Vadim on Aug 16, 2010 | Reply

    Skeptik – Iertare? Esti copil… Dreptul la replica nu este iertare, puteam sau nu sa il public. O fac pentru ca asa mi se pare corect. Nu cred in el, am scris dupa ce l-au dat, eu nu am vazut avarii la masina in afara de luminile de avarie. Este un gest fair-play si atat. Poate au dreptate sau nu, eu nu am fost in service sa vad fisa masinii. Am vazut un Panamera intact luat cu platforma.

    In rest, ma bucur ca ma citesti, fa-o mai departe si vei afla mai alfa lucruri interesante.

  30. By Dragos. on Aug 17, 2010 | Reply

    Auzi mai vadime..hai ca ti-am dublat traficu la cat ti-am accesat blog-ul..pana la urma care e problema daca ramasese masina in drum? care e problema? atat te duce capul? vezi o cioara pe gard si scrii despre ea sau cum? mai sparge vecinu o samanta hop si el in articole pe net. refuz de azi sa-ti mai comentez ineptiile..ma voi amuza insa in continuare de cei 2 neuroni pe care-i afisezi aici cu mandrie de cate ori ai ocazia debitand tot felul de ineptii. tara asta se zbate in saracie si mediocritate si el scrie despre masini ridicate cu platforma..mooooooaaaaammmaaaaa…platforma….iti dai tu seama..

  1. 1 Trackback(s)

  2. Dec 7, 2010: Volkswagen Passat, sedanul cu injectoare de lut sau carul tras de un bou | Vadim Cusnarencu

Post a Comment