Dinamo – Steaua a adus un record absolut de audienta pe Onlinesport.ro

March 18th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Multumim tuturor cititorilor nostri care au preferat ieri sa acceseze siteul nostru in numar atat de mare pentru a urmari cele mai proaspete stiri despre meciul Dinamo – Steaua, dar si pentru a urmari transmisia LIVE si a comenta pe Forum.

Onlinesport.ro a inregistrat ieri 43.000 de vizitatori absolut unici si 270.000 de pagini afisate. Recordul anterior era de 28.000 de cititori absolut unici intr-o zi,  inregistrat pe 28 februarie la inceputul Ligii 1.

Dinamo – Steaua a fost urmarit ieri in modulul de LIVE al Onlinesport.ro de 10.000 de oameni.

Forumul Onlinesport.ro, cea mai mare comunitate a fanilor sportului din Romania, a inregistrat un nou record de vizitatori unici simultan: 8.800. Recordul anterior a fost spulberat cu mult, fiind undeva la 2.500 de oameni simultan aflati pe forum cu ocazia unei trageri la sorti din cupele europene, in 2009.

Cifrele de mai sus sunt din Google Analytics, la ora scrierii acestui articol cifrele BRAT/SATI nu sunt disponibile inca pentru ziua de ieri.

Apropo de BRAT si SATI, Onlinesport.ro va fi reprezentat in aceasta organizatie de regia de publicitate Digital4 in anul 2010, iar cifrele noastre sunt din nou publice in SATI dupa o pauza de aproximativ doua saptamani cauzata de procedurile de schimbare a reprezentantului in acest for.

In zilele normale, onlinesport.ro are o medie de 20.000 de vizitatori absolut unici. In luna februarie 2010, siteul a inregistrat o creste de audientei de 20% fata de perioada similara a anului trecut, conform cifrelor SATI.

Onlinesport.ro este cel mai mare proiect 100% online de sport din Romania, avand un public dedicat, cunoscator al Internetului si bineinteles al fenomenului sportiv, fie ca este vorba de fotbal sau alte sporturi. Apropierea noastra exclusiva de Internet (fara a fi legati de un ziar tiparit, de un post tv etc) duce ca onlinesport.ro sa aiba servicii interactive foarte folosite si apreciate de cititori, unice in Romania, iar oamenii sa nu intre doar pentru a citi un ziar pe internet, dar sa aiba cunostintele sa foloseasca si alte lucruri.

  1. 9 Responses to “Dinamo – Steaua a adus un record absolut de audienta pe Onlinesport.ro”

  2. By anonim on Mar 18, 2010 | Reply

    Si tu esti mort de ciuda ca nu a batut Steaua.Ma intreb ce scriai daca Steaua era invingatoare intr-o maniera atat de clara.

  3. By Catalin Condrea on Mar 18, 2010 | Reply

    Felicitari, 8844 pe forum este un numar cu adevarat impresionant.

  4. By relansat on Mar 18, 2010 | Reply

    felicitari si la mai mare.

  5. By alexdelpiero on Mar 18, 2010 | Reply

    Poate ca daca ati mai SERIOSI privind anumite premii care nu s-au dat nici pana acum…de vreo 2 ani cred la un concurs de pe forum.Vadim stie sigur…As aprecia cu adevarat acest proiect..Deocamdata intru din obisnuinta sa citesc stirile din sport aici. Numai bine!

  6. By bubu on Mar 20, 2010 | Reply

    ” Ma pregateam sa ii ciuruiesc si m-au ciuruit ei pe mine. Am fost atata de slabi, incat ne batea si ultima clasata”, a spus Gigi Becali la sportro.”

    de parca n-au facut-o!!! 😀

  7. By alexdelpiero on Mar 22, 2010 | Reply

    By vadim on Mar 2, 2009 | Reply

    Alex, premiile erau promise de un fan al echipei tale, Farul, in colaborare daca nu ma insel cu clubul Farul. Cum acest user a disparut complet, am zis ca spal eu rusinea lui si a clubului si voi da premiile. “

  8. By Vadim on Mar 22, 2010 | Reply

    Da, iti voi trimite eu asa cum ti-am promis.

  9. By alexdelpiero on Mar 22, 2010 | Reply

    Bun asteptam privat de la tine !

  10. By Adi on Apr 9, 2010 | Reply

    test

Post a Comment