Codex Alimentarius incepe sa decimeze Planeta, cu Romania varf de experiment cu painea Titan

February 19th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata cf Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen ‘initium’, atat pe aceasta paine, cat si pe legume si fructe (din 2010 incepe cu cartofii, ceapa, rosiile si strugurii).

Ce este ‘initiumul’ gasiti aici.

Peste 20.000 de oameni au semnat la petitia a carei text se afla preluat mai jos, ramane de vazut cum se poate face sa se si opreasca acest experiment pus la cale in Romania. Textul de mai jos este preluat de aici, unde puteti si vota la petitie.

Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea “Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).

“Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.

Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima  ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa.

Pentru publicul larg se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada  şi Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism.

De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.


  1. 188 Responses to “Codex Alimentarius incepe sa decimeze Planeta, cu Romania varf de experiment cu painea Titan”

  2. By naspa on Feb 19, 2010 | Reply

    vine sfarsitul…bagamas plaa in oameni..mai ales in americani

  3. By aici ajungem on Feb 19, 2010 | Reply

    Din pacate nu avem de ales. Cei care ne controleaza decid, noi rabdam. Sunt prea puternici pentru a le putea face ceva. Prostimea trebuie sa se supuna.Si din pacate la noi in tara cei mai mari prosti sunt in cele mai inalte functii. Incepand de la executantul de Bo_boc. Si suntem noi primii pentru experimentul asta pentru ca nu putem produce nimic numai criminalitate si viol in toata lumea asta. Si s-au cam saturat de noi. Eu zic sa va bucurati de viata pana o aveti. Din plin… Numa bine

  4. By vadim on Feb 19, 2010 | Reply

    Nu sunt prosti. Sunt cumparati toti. Ei isi trag banul, prostii fac cancer.

  5. By alx on Feb 20, 2010 | Reply

    cum l-am dat jos pe ceausescu,am putea sa ii zburam imediat jos si pe cei mai mari hoti care acuma ne conduc “ca atunci cand am avut ocazia am ratat” dar cred ca majoritatea populatiei decat sa lupte mai bine ramane cobaiul americaniilor.

  6. By anti TITAN on Feb 20, 2010 | Reply

    Boc a uitat sa spuna:
    copiii nostri vor primi la scoala corn cu Titan si Lapte verde de paris ..

    Sa traiti bine …
    Cam asta vrea fosta Securitate din Romania ajunsa la putere sub cei trei boi : Boc, Blaga si Berceanu patronati de El Lider Maximo Basescu…

    Alocatii doar pentru puradeii tiganilor si apoi exterminarea lor.

    Pentru Basescu si Europa am un mesaj:

    DEOCAMDATA NOI SUNTEM ROMANI SI NU R -ROMI !!!!
    TRAZNIVA-R SA VA TRAZNEASCA NEAMUL PINA LA ULTIMUL COPIL DIN NEAMU VOSTRU DE BANDITI VANDUTI SI TRADATORI !!!

  7. By Catalin on Feb 21, 2010 | Reply

    “… și susțin asta bazându-mă pe nimic.”.

    Dar asta e chiar gogonată rău: niște simple căutări pe Google despre “initium” și “initium cancer” arată că singurele rezultate sunt niște articole românești care se citează unul pe altul.

    Gândire critică 0, teoria conspirației 100%.

  8. By grigera on Mar 3, 2010 | Reply

    catalin, pe google găseşti la a treia poziţie un site despre initium şi este în limba engleză, gândire critică la tine 0, linguşire pro putere 100%

  9. By adela on Apr 28, 2010 | Reply

    sa le fie rusine la 20 de milioane de romani ca pot sta in nesimtire si in lasitate sa vada cum acest guvern ne omoara copiii cu mancare cancerigena si nu o sa ne mai putem bucura de ei sa i crestem mari , americanii sa u mutat in rominia cu toate armele lor si ne guverneaza cu acordul guvernentilor . de mai faceti copii? copiii or sa moara inaintea parintilor . cum e posibil sa stam cu miinile in san si sa nu facem nimic pentru viata noastra si a copiilor nostri?ne iau toti banii , ne iau mancarea naturala , nu ne mai da nicio sansa la viata . ce fel de monstri am ales? o sa va bagati si cipuri in voi? chiar asa ati ajuns de slabi. va e frica de o mana de golani criminali? am ajuns sa murim de foame in tara noastra care de fapt nu mai este a noastra si tacem incontinuare? treziti va cei care va iubiti copiii si ganditi va la nepotii vostri daca vreti sa l mai aveti iar pentru toate lichelele de la putere asa sa va ajute DUMNEZEU sa va ingropati copiii vostri , asa cum ia m ingropan noi pe ai nostri nemernicilor

  10. By boss on Jun 12, 2010 | Reply

    Priviti cu mintea,adevarul e clar nu stim cu cine luptam. CAUTA SI VIZIONEAZA SECRETELE VIETII,BOGATIEI SI SARACIEI.CAUTA LIDERI SI POSTEAZAI AICI NUMAI DUPA VIZIONARE ALTFEL NU AI IMAGINEA REALITATI.

  11. By Guerrilleros on Jun 13, 2010 | Reply

    In 20 de ani democratia na rezolvat nimic care e solutia politica stanga sau dreapta as dorii sa mentionez ca stanga am experimentato deplin in anii de dinaine de 89 un guvern de dreapta sau un guvern nationalist ar fii solutia pt ROMANIA !!!

  12. By elena on Jun 20, 2010 | Reply

    Normal ca nu doresc porcaria asta, probabil import american. Ar trebui sa nu mai consumam produse fast food, nici unul dintre noi. Si sa cultivam pamantul ala care ramane nelucrat an de an. Ce cauta rosiile si castravetii iarna pe masa noastra? Nu consumam inseamna sa nu cerem produse “conservate”. Nu vrem paine Titan, n-o cumparam. Facem paine acasa ori mancam grau fiert. Incercam sa mancam mai putina carne ori deloc. Nu mai fumam ;i nu mai consumam alcool. Si cate o rugaciune ne ajuta pentru ca nimeni nu e mai sus decat Dumnezeu. Nici un partid, nici un guvern, nici un presedinte, nici un mason oricat de sonor i-ar fi numele.

  13. By Andra on Jul 4, 2010 | Reply

    Suntem niste sclavi si ca mentalitate si ca stre de fapt.
    La cat de supusi suntem (firme de tigani ne ridica masinile in sistem japca; ni s-a furat petrolul national pe nimic; platim zeci de milioane de euro pe kilometru de autostrada inexistent) eu zic ca o ducem chiar bine …
    Ne revoltam sau o meritam…

  14. By Dragos on Aug 1, 2010 | Reply

    FIECARE DINTRE NOI POATE FACE ENORM -NU MAI CUMPARATI PRODUSE TITAN NU MAI FOLOSITI ATITEA MEDICAMENTE !!!CUMPARATI DIRECT DE LA TARANI produse cit mai naturale AVETI GRIJA CA TOTUL PLEACA DE LA SEMINTELE PE CARE GUVERNANTII VI LE BAGA CU SILA PRIN NORME BINE TICLUITE TRAGETI LA RASPUNDERE PE CEI CE NU VA RESPECTA VIATA ADICA GUVERNANTII>DATI IN JUDECATA SA RASPUNDA TOTI CRIMINALII>>>>>

  15. By Anonymous on Aug 6, 2010 | Reply

    Puneti-va increderea in Dumnezeu. Pentru ca lumea aceasta se va sfarsi. Dar ne vom intalni toti in acea Zi, in care Dumnezeu, “prin Domnul Isus Hristos va judeca lucrurile ascunse ale lumii”. Domnul Isus Hristos ne ofera pacea si salvarea Lui. El a murit pe cruce pentru noi si a inviat dupa trei zile, aratandu-ne ca era Dumnezeu. Cei ce cred in Domnul Isus Hristos sunt salvati, ceilalti vor fi judecati. Domnul Isus Hristos va reveni curand, foarte aproape de momentul in care lumea va fi pe punctul de a se autodistruge. “Si orice ochi Il va vede”, spune Apocalipsa. Pregatiti-va, rugati-va Lui Dumnezeu in numele Domnului Isus Hristos, cu cuvintele voastre. Nu mai amanati, rugati-va, schimbati-va in bine, cereti sa va dea putere pentru ce va urma, zi de zi pt ca Domnul ne incurajeaza:
    “1. Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine.

    2. In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc.

    3. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.”
    Domnul Isus Hristos si-a tinut totdeauna promisiunile. Dumnezeu nu minte.

  16. By liberomania.com on Sep 3, 2010 | Reply

    “Dumnezeu nu minte.” – poate, dar fariseii de popi care au cioplit Biblia si au fost mana in mana cu statul corupt si marile puteri, Da !

    Nimeni nu trebuie sa intermedieze intre Dumnezeu si sufletul tau, iar daca va sta, acela e draku.

    Cauta-l pe Dumnezeu in sufletul tau si il vei gasi. Biserica este o institutie pamanteasca asa cum este si guvernul si toate celelalte, pline de hoti.

    Orice mare putere pe lumea asta e trecatoare.
    Aruncati televizoarele la gunoi. Faceti rost de arme de foc si ascundeti-le bine.

    Nu mancati paine si nu beti apa de la chiuveta. Mancarea saracilor va fi otravita prima.

    Numele de cod ale celor care si-au vandut sufletele sunt: “iluminati” “luciferieni” “lucratori in lumina” “umanisti” si altele pe care cu ajutorul Lui o sa le identificati singuri.

    Pana atunci nu mai consumati. Nici programe TV nici produse care nu va folosesc. Asa va tin sclavi.

  17. By tataia on Sep 4, 2010 | Reply

    Dar crezi ca NOI l-am dat jos pe ceausescu?

  18. By liberomania.com on Sep 6, 2010 | Reply

    cine crede ca poporul l-a dat jos pe ceausescu are mintea otravita de televizor

    cei care au inventat codex l-au dat jos si pe ceashca.

    poporul roman e format 99% din oi cu mintea otravita de massmedia, de clorul de la chiuveta, dar si de bromura din mancarea soldatilor.

    un popor de oi care alergau infometate de colo-colo, manevrate de lideri de sindicat si de “armata care a trecut de parte poporului”, sa dea jos un dictator…pfff

  19. By batman on Oct 16, 2010 | Reply

    secretele vietii , bogatiei si saraciei…cautati acest documentar,este cutremurator de adevarat!

  20. By Costel on Oct 25, 2010 | Reply

    In timp ce toti Romanii beau bere, asculta manele si rad la emisiuni de divertisment, cei sus-pusi or sa-si duca planurile diabolice la bun sfarsit. De asta sunt sigur. Toti cunoscutii mei nu fac decat sa-si faca planuri pe termen scurt in loc sa gandeasca mai departe. Masini in lesing, case in rate si faine de firma , asta-i tot ce au nevoie o natie de ignoranti si needucati. O sa muriti cu telefonul ultra-performant la ureche , prostilor !

  21. By Costel on Oct 25, 2010 | Reply

    Te intrebi probabil de ce , in ultimul timp s-au indesit meciurile de fotbal, emisiunile de divertisment si scandalurile din lumea mondena. In timp ce iti ocupi timpul, vizionand tot ce se da la televizor, ei vor face ca sa nu mai stii ce-i cu adevarat important. Au fost masonii la noi pe 15, 16 i 17 oct 2010 si nu stie nimeni.Codex Alimentarius s-a votat cu usile inchise, l-am scos din Monitorul Oficial, legea exista. Stiai asta ?

  22. By tiberiu on Oct 30, 2010 | Reply

    oare CATE PERSOANE AU CUNOSTINTE DESPRE CE FAC DOBITOCII ASTIA DIN GUVERNARE

  23. By waly on Nov 4, 2010 | Reply

    daca nu i-am tavalit cand umblau la cersit voturi… Acum sa nu ne plangem de mila! Trebuia sa le luam ce aveau de dat si batuti pana le sarea toata politica din cap! Cauta ‘guidestone’, ‘zeitgeist’-urile, alex jones-interviu. Aveti grija de voi!

  24. By ticux on Nov 4, 2010 | Reply

    ..nu-mi mai pasa de ce se intampla…mi-am trait traiul si am terminat malaiul…oricum voi tineri,nu sunteti de acord cu noi… Dumnezeu sa va ocroteasca!!!

  25. By alexa on Nov 4, 2010 | Reply

    DESPRE REPTILIENI SI PLANETA PAMANT

    A: Si ce s-a intamplat cu anunnaki, cand au plecat ei?
    D: Ei nu au plecat. Sunt aici cu noi. La fel ca pe Inua, stau retrasi.
    A: Am mai auzit teoria asta, dar nu stiu ce sa cred.
    D: Eu nu vreau sa conving pe nimeni. Vreau doar sa spun ca ei sunt cei ce inca ne conduc. E drept ca din umbra, insa ei stapanesc lumea.
    A: Spune-mi, acesti anunnaki, seamana cumva cu reptilele, insa bipede?
    D: Da.
    A: Exista anumite voci care ii numesc rasa reptiliana.
    D: Ii poti numi cum vrei, insa ei sunt descendenti directi ai anunnakilor, sunt urmasii lor.
    A: Cunosc teoria, insa mi-e greu sa cred in ea. Nimeni nu i-a vazut, nu se stie exact…
    D: Ba se stie exact, sunt cunoscuti, chiar guvernele sunt aservite lor. Noi suntem o particica din ei.
    A: Inteleg ca doar o parte din ADN il avem de la ei.
    D: Nu, mai avem si o zona din creier, care este raspunzatoare de emotiile negative, de agresivitate.
    A: Spune-mi, tu cum vezi ca ne conduc?
    D: Acum cam 6500 de ani in urma, datorita unor rascoale a maselor, anunnaki s-au hotarat sa se retraga, dar nu in adevaratul sens al cuvantului, ci sa lucreze cumva din umbra. De aceea ei au pus bazele unor societati secrete si au configurat in linii mari, cateva din religiile actuale. Au instruit preoti si i-au pus sa slujeasca, au introdus dogme si
    credinte trunchiate, lucru care s-a dovedit a fi extrem de benefic, caci masele de oameni au inceput sa ii venereze si sa asculte de ei.
    A: Asta inseamna ca toti erau intr-un fel indoctrinati.
    D: Nu, caci ei au ales pe cativa dintre cei care aveau linia de sange cea mai apropiata de a lor, iar acestia au beneficiat de cunoasterea reala, nefalsificata. Tot acestia erau cei care faceau in cadrul unor ritualuri bine puse la punct si sacrificiile umane. Sangele si organele victimelor erau date ca ofranda stapanilor.
    A: In vechime au existat intr-adevar sacrificii umani insa erau facute in cinstea zeilor.
    D: Da. Ei erau acei zei. Dar aceste sacrificii ritualice se mai practica si in prezent. Trebuie sa intelegi ca ei sunt dependenti de acest lucru, deoarece constituie hrana lor Unul din scopurile acestor societati secrete este transmiterea acestor invataturi. Astazi, aceste societati oculte se regasesc pe intreg pamantul si opereaza in toate paturile sociale.
    A: Cum fac acest lucru?
    D: Ei lucreaza prin intermediul guvernelor, a unor institutii sau firme, a sistemului bancar, a armatei si politiei, a legilor, a invatamantului, a masa-mediei. Ei sunt pretutindeni, datorita oamenilor care ii servesc, oameni pe care i-au instruit, si care la randul lor i-au instruit pe altii si tot asa. Ei sunt cei care ne conduc si care conduc lumea la ora actuala.
    A: Bine, dar cum au reusit aceste lucruri?
    D: Ei sunt o rasa veche. Cunoasterea lor este extrem de vasta si bine pusa la punct. Ei stapanesc materia, cunosc toate aspectele Universului, sunt buni astrolgi Ei pot influenta mintea umana, vremea, energia, starea sufleteasca, intr-un cuvant pot face orice, oricand si de cate ori doresc. S-au folosit de religie, inducand percepte false sau
    denaturate, folositoare lor. I-au facut pe oameni sa creada ca astrologia si cunoasterea initiatica sunt invataturi satanice. Au indus oamenilor ideea ca visele sunt de la diavol, cand de fapt diavolul, asa cum il vedem noi, nici nu exista, iar visele sunt de fapt porti catre Univers si Matrice. In toate locurile benefice si cu potential transmitator al Terrei si-au pus monumente sau constructii special pentru a le anihila. Nu doreau sub nici o forma perturbarea starii de indobitocire indusa populatiei.
    A: Si totusi, cum au ajuns sa conduca lumea?
    D: Cu ajutorul religiei, care s-a folosit de un malefic program de indoctrinare si anihilare a intuitiei, cu ajutorul politicii si in special a sistemului financiar. Ei sunt de fapt banii nostri. Ei ne dau sa mancam, ne dau caldura, locuinte, scoli, concedii, sanatate, absolut tot. Familiile regale sunt descendentii lor directi. In venele presedintilor nostri curge sangele lor. Toti sunt intr-un fel sau altul asociati acestor societati oculte.
    A: Dar aceste familii regale si presedintii, sunt constienti de acest lucru?
    D: Da. Ei isi cunosc originea, o respecta si sunt de acord cu hotararile organizatiilor. Ei sunt cei care ne manipuleaza, ne guverneaza si ne conduc vietile. Noi ne nastem, traim, muncim si murim pentru ei.
    A: Dar exista anumite miscari spirituale care deja stiu aceste lucruri si chiar le spun.
    D: Asa este, insa unele dintre ele sunt finantate chiar de catre ei, special pentru a avea acces la informatie si a o denatura.
    A: Asta inseamna ca este un cerc vicios. Orice am face, ramanem prizonieri.
    D: Nu. Noi trebuie sa ne ascultam sufletul. In primul rind. Nimeni nu este mai presus de creatie, toti suntem egali, de aceea nimeni nu are voie sa ne spuna cum sa gandim si in ce sa credem, ce sa invatam.
    A: Dar totusi, stiinta este folositoare. Cu ajutorul ei ne-am dezvoltat, s-au explicat anumite lucruri..
    D: Stiinta este tot a lor. Ea a luat intr-o oarecare masura, locul religiei. Stiinta actuala nu are de-a face cu Adevarul Matricei. Este o stiinta indusa, o stiinta creata special pentru a ne bulversa, a ne face sa credem in lucruri care nu au legatura cu realitatea. La un anumit moment al evolutiei omului, au inceput sa apara dubii cu privire la dogma religioasa si atunci, anunnaki s-au vazut pusi in situatia in care trebuiau sa gaseasca o cale de a-si continua suprematia, indoctrinarea, indobitocirea si asa a aparut stiinta.
    A: Dar de ce le este frica?
    D: De momentut in care omul se va trezi si va intelege ca el exista dincolo de trup, ca face parte din Constiinta Universala, ca este liber si nelimitat asemeni Creatiei.
    A: Si daca isi vor da seama, ce se va intampla? Nimic!
    D: Oamenii ii vor infrange si goni. Problema lor este ca ei nu mai au unde sa se duca. Planeta lor este terminata, iar accesul pe alte corpuri ceresti le este blocat. Ei au ajuns in acel punct in care Matricea ii va modifica ca specie, ducandu-i catre extinctie si apoi catre transformare. Si ei nu vor asta. Le este frica.
    A: Eu tot nu inteleg cum de pot face orice! Cum de nu sunt demascati!
    D: Pai daca ei conduc totul, cine sa ii demaste? Toti cei care incearca sa spuna ceva sunt etichetati drept sarlatani, nebuni sau rau voitori. Conducatorii nostri din umbra au implementat un program perfect de manipulare a mintii si a emotiilor. Ni se spune cum sa gandim, in ce sa credem, cum sa reactionam, ce sa mancam, ce sa bem, ce sa ascultam. Totul este programat, calculat si executat fara abatere. Nimic nu le scapa. Gandeste-te ca atunci cand un savant face o descoperire care nu le convine, sar o suta sa il contrazica, iar atunci cand ei vor sa lanseze o idee asa-zis stiintifica, vin o suta sa o sustina. Mai exista intr-adevar oameni care nu pot fi convinsi, care cred in bine si il manifesta. Acestia fie sunt marginalizafi, ironizati. etichetati, fie sunt inlaturati prin accidente, morti subite sau
    ,,sinucideri”. Totul este calculat si supravegheat pana in cele mai mici amanunte.
    A: Bine, dar daca ar fi o multitudine de oameni care ar gandi la fel, atunci nu ar avea ce face. Nu pot sa ucida chiar toata planeta! Poate sunt chiar persoane din sistem care stiu adevarul si il vor spune.
    D: Cei din sistem, care stiu adevarul si vor sa il faca public, sunt inlaturati, deci nu reprezinta un pericol, cat despre marea masa… Lucrurile stau diferit. Noi suntem controlati si coordonati cu ajutorul controlului mental si al substantelor chimice.
    A: Substance chimice?
    D: Da. Tot ceea ce primim drept hrana si bautura, medicamentele, apa cu care ne spalam, absolut totul este programat.
    A: Poti fi mai exact?
    D: Toate substantele chimice care se adauga in apa si alimente, conservantii, aditivii alimentari, medicamentele, sunt create special pentru a face creierul uman sa reactioneze la anumiti stimuli, sau din contra sa nu reactioneze.
    A: Dar medicamentele. salveaza vieti!
    D: Da. Unele. Altele insa sunt create special pentru a-l face pe om sa se departeze de Sursa Primordiala.
    A: Poate, dar este foarte greu sa trasezi o linie, ce ne-am face fara antibiotice, vaccine…
    D: Vaccinurile sunt cea mai mare pacaleala. Ele ataca sistemul imunitar. Eu m-am simtit tare rau la ultimul vaccin, pe care am fost silit sa il fac. Am vazut clar cum microbii introdusi in organism mi-au atacat chakrele, destabilizandu-le, pentru ca apoi sa se imprastie in tot trupul meu, influentandu-mi negativ sistemul limfatic si glandele.
    A: Dar medicamentele fac si bine!
    D: Da. Dar s-ar putea si fara ele. De fapt ele fac mai mult rau decat bine. Boala este un semn, o atentionare ca ceva din ceea ce faci este gresit. Poate acolo unde stai este poluare, poate hrana este gresita, poate gandurile si emotiile tale sunt eronate. In loc sa iei pastile, ar trebui sa te apuci si sa analizezi acesti factori. Pastila asa cum vad eu nu face decat sa estompeze efectul, dar nu ajunge la cauza. In momentul in care inghiti o pilula, aceasta este descumpusa de organism si transformata in energie. Aceasta energie este diferita, ea depinzand de substanta tabletei. Odata intrata in corp ea regleaza secretiile trupului, adaugand sau scazand o anumita cantitate de secretie, fapt care duce la o ameliorare, insa este un lucru gresit. Organismul s-ar regla singur mult mai bine, daca ar fi inlaturata cauza bolii.
    A: Poate, dar descoperirea antidotului a fost extraordinara.
    D: Da, dar in prezent si acest lucru este manevrat. Cu cat dai mai multe antibiotice organismului, cu atat el se apara de acestea, reglandu-se, pana in momentul in care ajunge sa nu mai reactioneze. Microbii si virusii fac parte din viata noastra, sunt ai planetei. Noi convietuim cu ei de la inceputuri. Trebuie sa ii acceptam. De altfel corpul
    nostru stie acest lucru. Intelege ca totul este calculat.
    A: Dar anunnaki, cei care tu zici ca ne conduc, unde sunt ei astazi?
    D: Ei traiesc aici cu noi. Sunt ascunsi privilor noastre chiar de perceptia noastra temporala. Ei sunt daca vrei intr-o alta dimensiune, dar traiesc acum, aici. Ei iau parte activ la viata noastra, dar noi nu putem lua parte la viata lor.
    A: Dar unde stau concret?
    D: Ei au uriase baze subterane, ca un fel de orase. Acolo locuiesc, insa ei sunt si la suprafata. Sunt printre noi si interactionam cu ei, dar nu ne dam seama.
    A: Adica nu ii vedem, sunt invizibili?
    D: Nu, sunt vizibili, insa ei proiecteaza un fel de camp energetic in jurul lor, cu ajutorul caruia ei pot avea ce aspect doresc. Asta este motivul pentru care nu pot fi recunoscuti.
    A: Cu ce proiecteaza?
    D: Cu mintea,
    A: Nu folosesc aparate, ceva?
    D: Nu. Forta lor mentala este net superioara celei umane, de aceea pentru ei acest lucru este un fel de joaca. Ei ne pot induce o imagine, un fel de proiectie, fara sa se straduiasca.
    A: Si asa circula liberi printre noi?
    D: Nu numai circula, ne conduc, coabiteaza cu noi. Uneori ne sunt chiar sefi sau persoane dragi, prieteni…

  26. By leo on Nov 5, 2010 | Reply

    asta este guvernul care trebuie acuzat de genocid nu ceausescu pt ca a fost mic .,copil pe linga acesti mafioti de azi.

  27. By veverita on Nov 5, 2010 | Reply

    Sindbad Marinarul cu Boc piticania au batut palma cu americanii si ii doare in cot de poporul asta chinuit si vai de el afara cu jigodiile…suntem prea lasi dar trebuie totusi sa luam atitudine impotriva animalelor din parlament care ar trebui impuscati daca ne dadea sa mincam soia Ceausescu il injurau toti

  28. By Viorel on Nov 5, 2010 | Reply

    nu sunt de acord cu asta!!!

  29. By Iuliian on Nov 5, 2010 | Reply

    sunt niste tanpiti astia

  30. By Daniel on Nov 8, 2010 | Reply

    Daca aceste lucruri se intampla deja, atunci un singur lucru ne mai ramane de facut. Sa ne incredem in Dumnezeu. Pana la urma cu totii va trebui sa murim si ne intrebam ce rost are viata aceasta daca se intampla lucruri atat de urate in aceasta lume.
    Toti cei care considera ca au un suflet atunci vor trebui sa stie si ca sufletul lor este nemuritor. Daca avem cunostinta binelui si raului si avem aspiratii pe acest pamant, atunci ar trebui sa stie ca Cel ce ne-a facut, ne-a dat aceste aspiratii si inteligenta. Deci daca aceste lucruri urate se intampla in aceasta lume atunci cu sigranta…. NU MOARTEA ESTE FINALUL TUTUROR LUCRURILOR, ci mantuirea prin Isus Hristos, Domnul si mantuitorul nostru. Dumnezeu adevarat, devenit om, El este Cel ce ne-a creat deci raspunsul il veti gasi la El.

  31. By Alina on Nov 9, 2010 | Reply

    De ce trebuie sa suportam tot? Chiar tot! Nu este destul cu medicamentele, cu banca centrala, cu toate alea? Nu este destul ca viata noastra in ziua de azi se rezuma la a munci si cam atat? Da, ne nastem, muncim si murim. De la 20-23 de ani muncim pana la 65 fratilor si apoi murim. Poate nu apucam sa ne bucuram nici de batranete. Ce viata e si asta? Care viata? Trebuie sa facem ceva, toti, toate tarile, toate populatiile sa ne unim si sa facem ceva. Altfel, eu vad sfarsitul aproape, mult prea aproape…

  32. By Mielul bland on Nov 9, 2010 | Reply

    Are dreptate Alina.Trebuie sa ne unim si sa luptam impotriva lor. Pentru asta trebuie sa incepem mai intai cu cei care ne conduc in acest moment.Trebuie urgent inlaturati ( fizic ) pana la ultimul si gasita o noua forma de guvernamant, eventual ca cea din comuna primitiva. Mai bine sa moara cateva sute de mii de jigodii, decat 20 milioane de nevinovati! ROMANI,TREZITI-VA! S-a umplut paharul!

  33. By roxana on Nov 9, 2010 | Reply

    Daca nu iesim in strada sa protestam nu rezolvam nimic.Trebuie cat mai mult mediatizata problema si trebuie ca adevarul sa fie scos la iveala.Avem dreptul la viata si nu trebuie sa renuntam la el.
    Toti cei care nu sunt constienti sau nu au auzit de acest codex stau linistiti in casele lor otravindu-se zilnic cu ceea ce ne dau criminalii astia. Dar eu cred ca situatia s-ar schimba radical daca ar constientiza lucrurile.Trebuie sa fim mai multi ca sa ne putem opune!Si trebuie sa o facem mai ferm!

  34. By Anonymous on Nov 9, 2010 | Reply

    Cati dintre voi au cel putin o ruda bolnava de cancer?
    Cati oameni mai trebuie sa moara?
    Raportandu-ne la nivelul tarii noastre, in urmatorii anii putem spune ca vre-un sfert mai pleaca dintre noi.Suntem un popor cu multi batrani si cu foarte foarte multi bolnavi.

  35. By dan on Nov 9, 2010 | Reply

    As vrea sa stiu cine l-a obligat pe boc sa accepete acest act criminal la adresa poporului roman?!Este vorba de prostie,incompetenta sau un act constient?

  36. By madalina on Nov 9, 2010 | Reply

    Pai, stam asa cu mana in san? Pentru asta au murit tineri in ’89- ca sa-i lasam acum sa ne vanda tara?! “buba” ar trebui impuscata!

  37. By madalina on Nov 9, 2010 | Reply

    eu m-am trezit, numai ca in jurul meu se doarme!!! ce e de facut?

  38. By madalina on Nov 9, 2010 | Reply

    mai daniele, de ai postat tu pe 8 noiembrie, spune-i tu unui tanar de 30 de ani bolnav de cancer ca sufletul este nemuritor, spune-i mai ales cand iti e frate …asa ca scuteste-ne!! e frumos ce spui, dar nu asa se pune problema!! iar daca viata e urata si grea, atunci asa sa fie pentru toti, nu frumoasa si usoara pentru hoti, inculti, curve si analfabeti!

  39. By roby on Nov 9, 2010 | Reply

    Boc sa mori in chinuri groaznice si tu si Basescu si copii vostri si tot ce aveti voi mai drag pe lume, sa ardeti in flacarile Gehenei la infinit.

  40. By alex on Nov 9, 2010 | Reply

    Boc ia-ti codexul alimentar si bagati-l acolo unde isi baga pwla Basescu si laba trista ala de la FMI

  41. By alex on Nov 9, 2010 | Reply

    ba oameni buni noi poporul suntem cea mai mare putere din stat dar nimeni nu-si da seama, stam si dormim pe noi ca clostile pe oua si ne lingem ranile, ne-am lasat manipulati in dec.89 ptr o revolutie gen desene animate dar ptr propria noastra revolutie nu facem nimic, asa ne trebuie, putem rasturna orice situatie, trebuie sa dam niste exemple si alte popoare vor face ca noi lipseste doar o scanteie.

  42. By Andrei on Nov 9, 2010 | Reply

    SA VA ADUC AMINTE:

    NU OAMENILOR AR TREBUI SA LE FIE FRICA DE GUVERNE CI GUVERNELOR AR TREBUI SA LE FIE FRICA DE OAMENI!

  43. By anonim on Nov 9, 2010 | Reply

    Daca este adevarat doresc din tot sufletul ca cel ce a facut acest codex si cei ce lau semnat sa manance acea paine

  44. By Heh.. on Nov 9, 2010 | Reply

    Prieteni, parerea mea este, ca noi suntem pacaliti in acest moment, aceasta se numeste “psihologie inversa” ne pun sa nu mai mancam paine TITAN, dar aceasta nu este contaminata, iar celelalte painii, sunt contaminate, este cel mai simplu mod de a pacali pe cineva, nu ma injurati, asta e parerea mea…

  45. By lmarius on Nov 9, 2010 | Reply

    atata scandal pentru asta…. Al naibii noi romanii acum ne`am trezit…sunt curios cati citim etichetele de la suc sau lapte.Sa nu mai vorbim de laptele praf pt copii. Asta e o porcarie cu ce se discuta aici.

  46. By ranger on Nov 9, 2010 | Reply

    indiferent de psihologie inversa sau nu, oricum ceva tot va fi comtaminat(ceva mai multe) si n-o sa stim ce. Poate cinava dintre voi sa garanteze ca ce scrie pe etichete e adevarat? sau doar ptr a ne pacali? asa ca oricum nu conteaza prea mult ce paine mancam

  47. By ranger on Nov 9, 2010 | Reply

    Si cat priveste ce a spus “elena”, e 100% adevarat. Nimeni si nimic nu e mai presus decat Dumnezeu si daca ne mai rugam si noi din cand in cand ne va ajuta daca avem si noi ceva credinta.
    Nu putem face nimic altceva. iar daca Dumnezeu ne va pazi, ne vom descurca cu siguranta, in orice fel de situatie

  48. By cornelia on Nov 9, 2010 | Reply

    unde se ajunge cu prostia oare???cine poate sa ii opreasca daca nu noi?????cei mici ,noi cei mici am facut impreuna ca sa fie posibil ziua de azi,ca acesti oameni de bine care ne conduc sa isi permita asa ceva.trebuie sa iesim in strada si sa ii dam la o parte.sa punem la conducere oameni de caracter nu gunoaiele astea.

  49. By ghizela on Nov 9, 2010 | Reply

    pana la Dumnezeu ne maninca sfintii!Nu doar Boc e de vina,ci toti ccei care s-au perindat la putere in ultimii 20 ani!Cum sa te feresti cand totul e contaminat?Ar trebui ca toata suflarea sa iasa in strada!

  50. By Mielul bland on Nov 9, 2010 | Reply

    Traim intr-un stat , care nici macar mafiot nu se poate numi! Intr-un stat mafiot , contra unei taxe platite,esti protejat. Acest stat iti percepe o caruta de taxe si impozite, si nu te protejeaza cu nimic.Este o jungla.Nici macar stat sclavagist nu se poate numi.
    Nu este nici criza economica,nici financiara,cum ne aburesc politrucii, ci O CRIZA DE SISTEM.

  51. By Ciresica on Nov 11, 2010 | Reply

    Am inleminit cand am citit toate astea pe net , o sa ajungem sa fie mai rau ca pe vremea lui ceausescu cu securitatea – o sa trebuiasca sa la anuntam si cand mergem la weceu si la ce ora dam de mancare la porci si cu ce hartie ne stergem la c-r .
    Dar ce-i mai trist e ca fiecare dintre noi comentam, scriem si ? atat , nimeni nu face nimik .

  52. By Dan on Nov 11, 2010 | Reply

    Vedeti TRADATORII NEAMULUI ca basescu boc sa manance altceva decat produse naturale?O tara ca Romania care era intre cele 2 razboie granarul Europei NU ar fi trebuit sa semneze nimic ci sa se ocupe intens de agricultura naturala.
    Era rau pe vremea lui Ceusescu ca nu se aducea nimic din aafra si se mancau doar fructele si legumele nostre.Oracaiam ca prostii ca in unele produse de carne sunt 10-15%adaosori de Soia care azi se vinde cu peste 300 mii lei sticla de ulei fiind f buna pentru sanatate.Azi nu mai oracaim ca mancam Euri si alte kkturi.

  53. By mircea on Nov 11, 2010 | Reply

    Vad ca decand co otv-ul sunt multe accesari.se scrie inca de anul trecut despre acest lucru.Apropo de initium……..acesta cauzeaza cancer de colon…se regaseste in codex……de ce a inceput o vaccinare de cancer a tuturor fetitelor…….la scoala……sunt suta la suta convins ca daca nu vor muri de tinerele nu vor mai putea face copii…….au fost niste cobai……
    Cel mai rau este ca pana si biserica ne-a vandut.
    Sunt indignat vreau sa curga sangele blestematilor care ne omoara copii,fratii,surorile si parintii.

  54. By mircea on Nov 11, 2010 | Reply

    Ai dreptate

  55. By Nicusor Munteanu on Nov 11, 2010 | Reply

    Stimati cititori,
    Am citit despre codex si am ramas stupefiat. Nu pot sa cred ca cineva din conducerea actuala poate fi capabil sa-si distruga propria natie.Trebuie popularizat subiectul,oamenii care au cunostinte solide in domeniul acesta sa vina si sa spuna ce-i de facut.Suntem o tara bogata in pamant,aceasta tara poate hranii multe milioane de oameni,nu cred ca avem nevoie de mancare artificiala. Pentru noi ca tara este foarte usor sa respingem acest plan, dar totul este ca populatia sa inteleaga bine ce-i asteapta in viitor.Daca televiziunile nu sar in ajutorul populatiei prezentand zilnic aceasta nenorocire ce s-a abatut asupra tarii noastre, va fi foarte greu sa oprim macelul.Politicienii vad ca tac,oare ei sunt nemuritori?!
    Biserica doarme,ori e depasita, ori e rau intentionata!
    Cititori,informati-va vecinii,colegii toti cunoscutii,ce-i asteapta daca nu fac opinie.
    Va doresc succes si ochii cit mai deschisi sa putem vedea si luam masuri ce pot stopa decimarea populatiei.

  56. By soricica gri on Nov 11, 2010 | Reply

    sunt revoltata si nu-mi vine sa cred ce timpuri traim, cum unii din semenii nostrii au devenit atat de inconstienti si hulpavi, ….. trebuie sa ma adun si o sa va spun mai multe dar pt moment gandurile si ideile se amesteca si totusi trebuie sa-mi spun o data si o data ceea ce gandesc. promit sa revin! toate bune la voi toti

  57. By soricica gri on Nov 11, 2010 | Reply

    si totusi, nu am astampar, asa ca poate unii dintre voi au citit sau poate reusesc sa puna mana pe “PUTERE NEMARGINITA” de Anthony Robbins, poate reusim sa comentam pe margimea acestei carti si poate imi recomandati si voi cate ceva.
    aveti grija de voi si de cei dragi voua!
    si un sfat de la Adrian Paunescu:”nu va certati cu nimeni ca poate nu mai aveti timp sa va impacati!”

  58. By mihai on Nov 11, 2010 | Reply

    eu personal …….inchide granita frate si traim cu ce avem ,mancam ce avem ,bem ce avem …..dar asta nu se poate pt ca unii ne-au amanetat ( VANDUT)ca pe o marfa simpla ,DA DESPRE VOI ESTE VB GUNOIALOR …..daca nu am murit inca o sa murim pana la 50 de ani si cei care au facut asta au facut genocid si trebuie SA MOARA SI ASTA CAT MAI CURAND …aaa acum am aflat din sursa sigura medicala (normal ca neoficila …na)o parte din fetitele care au facut vaccinul au facut cancer la colon si ovare …..MORTIII VOSTRIII DE NENOROCITI si pt cei care sunt sceptici va mai dau ceva lectura legat de ce baieti buni sunt (offf antonescule unde esti ?)http://www.click.ro/actualitate/din_tara/legumele-tratate-initium-s-au-mancat_0_896310492.html

  59. By cornelia on Nov 11, 2010 | Reply

    nimic mai simplu.sa ne contactam aici si sa ne dam o data anume cand sa iesim in strada ce si cum sa facem.cel mai bun lucru ar trebuii sa ne organizam,nimic mai simplu ,cautati sa intelegeti ce trebuie sa facem .eu am iesit in strada in anul 1989 in noiembrie,aveam deja 6 copii,imi era foarte greu.dar nu m-am lasat.aveam servici dar nu aveam mancare.se dadea doar la ambii soti bonuri pt fratii petreusi,,,si altele.dar eu am scris si am facut scandal si atunci.aveam copii mici era greu cu laptele .se statea pt 2 litri de cu seara la rand,pt laptele copiilor,care erau mici.in fine.numai noi rezolvam problema.

  60. By mihai on Nov 11, 2010 | Reply

    si ceva date mai oficiale (cine stie sa caute pe net poate sa verifice mai pe indelete )oare nu au nici o legatura?http://www.romedic.ro/mii-de-noi-cazuri-de-cancer-de-col-uterin-anual-in-romania-0N4343

  61. By IULICA PURCARU on Nov 12, 2010 | Reply

    Nemernicii îşi urmează pas cu pas panul diabolic de decimare a populaţiei, pe care vor să-l aducă la 1 miliard.Au murit mulţi prin războaiele provocate de ei, au murit mulţi prin virusul SIDA fabricat de ei, au murit mulţi prin vaccinurile fabricate de ei,au murit şi vor muri şi mai multi prin otrăvurile din alimente introduse de ei. Sper ca şi ei să sfârşească în chinurile cele mai groaznice pe care le-au provocat altora. Inconştienţi diabolici, care nu-şi dau seama că nu vor dăinui aici pe Pământ o veşnicie.
    O savantă din Rusia a făcut un experiment şi a demonstrat efectele deosebite ale semnului Sfintei Cruci. Faceti semnul Sfintei Cruci asupra a tot ceea ce mâncati pentru a anihila efectele negative ale otrăvurilor . Si Părintele Arsenie Boca ne sfătuia astfel.Dumnezeu să ne ajute să putem trece prin toate rele pe care ei ni le pregătesc i sper ca cine sapă groapa altuia…….

  62. By mihai on Nov 12, 2010 | Reply

    de ieri stau pe net si a descoperit ca totul este la discretie ma refer la informatie ,trebuie doar sa ne intereseze ,cam asta face CODEX ALIMENTARIUS oameni buni

    http://www4.dr-rath-foundation.org/THE_FOUNDATION/formula_as_interview_20090703.html

  63. By osiride on Nov 13, 2010 | Reply

    acum cativa ani miau cazut in mana cateva brosuri scrise de 2 cercetatori romani brosuri scrise inainte de revolutie in acea perioada imediat dupa revolutie nu prea intelegeam eu mare lucru din ele se vorbea despre crearea in laborator a virusului hiv al ebolei si a altor virusuri animale.intr-o perioada am lucrat in strainatate in ferme de porci si mam nimerit si in perioada gripei porcine cand se facea mare tam -tam un virus care pleca chipurile din mexic si ca sa vezi face victime in italia si romania.interesant este ca pentru H1N1 si H2N3 aceste 2 virusuri porcine la varsta de 10 zile in crescatorii se face obligatoriu vaccinul de imunizare dupa care treptat urmeaza si altele.mai interesant ca in aceasta perioada nu am auzit sa se invite in vreun studio de tv vreun medic veterinar de specialitate care sa la mureasca treaba cu virusul asta si cum naiba a facut el sa calatoreasca asa repede de la un continent la altul a ajuns la noi a omorat pe ici pe colo mai ales ca astai virus care il fac numai animalele de crescatorie.in acele brosuri se mai spunea ca fara doar si poate trebuie sa cada turnurile gemene si trebuie neaparat tinuta sub control populatia terei si ca masurile luate pana la acea vreme nu dadeau rezultatul dorit si se recomanda citirea PROTOCOALELOR SIONULUI.am cautat mult si le-am gasit sunt scise de cateva sute de ani si deja de pe atunci se faceau planurile pentru ceea ce traim azi. nu de mult am aflat ca acesti cercetatori care au scris brosurile au disparut fara uma cu presupunerea ca ar fi fost omorati si ca brosurile in cauza erau singurele ramase si din mana in mana sau nimerit si la mine

  64. By paul on Nov 13, 2010 | Reply

    urmaresc de catva timp evolutia acestui proces care a devenit realitate.o realitate inspaimantatoare care ar trebui sa ne trezeasca pe toti oamenii de buna credinta si cu o farama de creier de pe mapamond.nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla in viitorul apropiat daca nu se va opri acest experiment.ganditiva la copii vostrii si la nepotii vostrii care au dreptul la viata asa si cum voi ati avut.trezitiva si sculatii si pe cei din jurul vostru care au nevoie de ajutorul vostru,pana nu este prea tarziu.trebuie sa le aratam acestor nemernici ca nu ne lasam ucisi asa usor cum cred ei.pentru inceput va fac o propunere;sa facem public cu toate mijloacele ca toti cetatenii de buna credinta sa nu cumpere nimic din supermarket si farmacii 1 sau 2 zile in urmatorul timp,o zi bine stabilita de comun acord.astept raspunsul vostru si eventuale noi idei.

  65. By adrian on Nov 13, 2010 | Reply

    in scurt timp vom deveni roboti,nu vom mai avea nimic viu in noi,asa se vrea,cu totii participam la asa ceva,aproape toti avem o vina pt.ca mancam doar ca sa traim

  66. By Alex on Nov 13, 2010 | Reply

    …no comment…exact cu o seara in urma ma uitam la o emisiune care facea referire la acest subiect…sa fim sinceri si realisti…suntem PROSTI FACUTI GRAMADA…sunt un sustinator al teoriei conspiratiei…resursele planetei nu pot intretine viata a peste 6 miliarde de oameni…si de aceea s-a inceput diminuarea speciei umane…ei au semnat si au hotarat in locul nostru…dar nu s-a facut nici un sondaj sa se vada si parerea prostimii din popor…eu cred k am fi avut dreptul…pt k ei au putera datorita noua…celor care i-am votat….vezi zilnic stiri despre droguri…si acum intrebarea mea…ce rau iti face marijuana…si ce rau iti face ceanura din sare,mancarea radiata cu initium,sau acea “aroma naturala”bine cunoscuta si k E651…sa fim sinceri…romania a “evoluat”…si sunt ironic knd zic evoluat..deoarece ne-am transformat in cobai a unei puteri mondiale care face totul din umbra…america vorbeste de teroristi…dar care sunt defapt adevaratii teroristi…ganditi-va…nu credeti k sunt cei pe care i-a-ti votat..nu nici pe departe…ei sunt doar niste marionete….sincer…va trebuit UE…acum mancati cianuri si elemete chimice radioactive…sinucide-ti-va si pe ei lasatii curati pe maini;)…”sa traiti bine”:)

  67. By Anonymous on Nov 13, 2010 | Reply

    Pare o porcarie, s-au mai spus chestii de genul si cu vaccinurile alea si n-o crapat nimeni (inca). Oricum nu vad pe cine ar interesa. Cati suntem o mana de oameni care ne batem capu’ cu discutii si cu idei pe cate un forum? Populatia nu numai ca e proasta da’ se tot prostesc din ce in ce mai multi pe parcurs. Ne dam urmasi ai dacilor ha? Pai frate aia inainte te bateau de te c**** pe tine daca veneai cu vreo figura ca-i iei pamantul sau mai stiu eu ce si acum inaptii astia ne omoara la noi in casa iar noi nu facem cam absolut nimic. Indiferenta? sau frica ?

  68. By Mika on Nov 13, 2010 | Reply

    De ani buni ma intreb din ce sunt facute atatea produse alimentare ,avand in vedere ca la noi nu se mai produce nimic.De 3-4 ani nu vezi in piata decat LEGUME ,CARE SEAMANA MULT INTRE ELE ,CARE SUNT LA FEL CHIAR SI LA FORMA ,IAR DE GUST NICI NU MAI ZIC.SUNT CONVINSA CA CEVA NI SE PREGATESTE ,CA N-O SA MURIM DE BATRANETE ,CI DE BOLI CRUNTE.NU VA MAI BAZATI NICI PE TARANI ,ACESTIA AU RAMAS ATAT DE PUTINI ,INCAT NU VA MAI AVEA CINE SA MAI PRODUCA HRANA BIO.CHIAR LA TARA CUMPARA SI EI DE LA MAGAZINELE SATESTI CE ADUC PATRONII DE PE LA ORAS .CEI ,CARE MAI AU POSIBILITATEA SA SE MUTE LA TARA SAU CARE SUNT DEJA PE ACOLO,AR FI BINE SA SE REORIENTEZE SI SA-SI PRODUCA SINGURI HRANA NATURALA .CRED CA DEJA ESTE PREA TARZIU ,SUNTEM PIERDUTI CA SI SPECIE UMANA .DE ANI BUNI IMI PETREC TIMPUL PE LA TARA MUNCIND SI INCERCAND SA-MI CASTIG EXISTENTA SI VREAU SA VA SPUN CA SUNT SATE INTREGI UNDE ALCOOLUL ESTE CEA MAI IMPORTANTA PREOCUPARE A SATENILOR.TRAFICUL DE ALCOOL DUBIOS ESTE O MARE PROBLEMA A NOASTRA ,A ROMANILOR .CRED CA SE URMARESTE CA ACESTA TARA SA NU MAI FIE LOCUITA,CI OCUPATA ,IN VIITOR ,DE CINE NE VREA PIEIREA.

  69. By adrian on Nov 13, 2010 | Reply

    As vrea sa vad cum se scurge singele din criminalii astia nenorociti!

  70. By Eva on Nov 13, 2010 | Reply

    Va rog sa semnati online Petitile din Romania care se refera la aceste probleme atit de grave, inumane, reale dar tragice. As dori sa vad va lista cu nume creste la fel de dramatic impotriva celor care au semnat Codexul.Nu consumati decit sare marina sau curata de la ocna.Nu folositi alimente sau verdeturi, legume , fructe , produse din carne si preparate din carne injectate ori crescute special pentru a ne otravi.Este de neimaginat ce se poate intimpla.As dori sa cred ca toate astea se pot opri cu plecarea acestora de la guvernare…sa incercam totul sa ne fie mai bine …..

  71. By mariela on Nov 14, 2010 | Reply

    o sa murim ca prostii si nu osa fim in stare sa facem nimic.sintem niste handicapati atita timp cit am adus la putere niste handicapati care-si permit sa faca ce vor cu poporul asta

  72. By elena on Nov 14, 2010 | Reply

    bine spus,Costele cu telefonul ultra performant la ureche si nu au de o chiftea in buzunar asta e,prostie multa in tara asta….

  73. By dorin on Nov 14, 2010 | Reply

    In 89 eram singura tara care reusea sa nu mai aiba datorii externe .Acum FMI ne inpune tot ce vrea cu acordul guvernantilor . Asta am vrut asta avem LIBERTATEA de afi otraviti de cei pe care i-am suparat ,prea eram noi o natiune care nu voiam sa depindem de altii .

  74. By un roman on Nov 14, 2010 | Reply

    Se zice ca bilderberg conduce lumea dar cine conduce bilderberg?personal cred ca se pregateste terenul pt venirea antihristului care vrea sa conduca tot pamantul(de altfel e si scris asta)!cine siar dori sa moara miliarde de oameni?ca e basescu ca e rockefeller toti sint uneltele lu satan bineinteles pe nivele!romania e “preluata” si ea din 89 e inevitabil!de atunci toti care ne conduc fac voia aluia care vrea tot pamantul!toti sint doar “unelte”care primesc la plic ordinele!manipulare.diversiune.conspiratie!se vrea distrugerea omenirii asta e clar dar nu stim la ce scara poate nu total!oare ce scrie in apocalipsa nu e adevarat?Dumnezeu va opri asta in ultimul moment deci cineva tot va scapa!

  75. By Emy on Nov 15, 2010 | Reply

    voi o dati in sfuri cum ati dat-o si cu pasapoartele biometrice, care dupa unii era mai ceva decat o zgarda cu GPS.
    dati opoi un link pentru explicatii si dati peste naturalii, alti teribilisti, care sustin sus si tare ca suplimentele alimentare se vor da doar cu reteta. wtf?!?!
    apoi tot ei zic ca va disparea mancarea eco/bio din lume, din nou intreb, wtf?!?! numai aberatii.

    voi realizati ca romania poate deservi agricol toata europa? problema e ca taranul face agricultura de subzistenta, pe 1hectar cu calu, si e normal sa mearga prost, sa se uneasca cu altii, sa stranga 50-100ha, sa-si ia utilaje performante, si atunci fac agricultura performanta.
    cititi incredientele si mancadi doar ce vreti, nu mai ziceti ca UE e lupu cel rau, caci fara aia… era mai trist decat acum..
    mai ganditi si voi, nu mai citati un articol extrem dib care 3/4 sunt ipoteze stupide/extremiste.

  76. By io on Nov 15, 2010 | Reply

    asta e!
    halim ce santem,adica RAHAT!
    si mai grav e ca ni-l baga altii pe gura si in loc sa-l vomitam ragaim satisfacuti!

  77. By niculae on Nov 15, 2010 | Reply

    Basescu si slugile lui ne-au vandut dementiolor mondiali care fac experimente pe oameni. Daca nu- vom da jos, atunci in mod sigur, ne vor extermina ei pe noi! Criminalii trebuie sa plateasca.
    Ciuma Portocalie reprezinta cel mai mare dezastru national.

  78. By niculae on Nov 15, 2010 | Reply

    Din pacate, sun si boi printre noi care nu pot intelege ce se va intampla cu ei si familiile lor. Este rezultatul prostirii masive si galopante a populatiei, care in curand va deveni total manelista. De la astfel de acraniati nu avem pretentii!
    DOAMNE, da romanului mintea de pe urma!…

  79. By io on Nov 15, 2010 | Reply

    ceea ce traim acum se numeste sclavagism modern.
    asta e!
    lucram pt o bucata de ‘initium’.
    asta avem! daca ne convine tacem , daca nu………..

  80. By didi on Nov 16, 2010 | Reply

    REPTILIENILOR credeti ca o sa stapaniti lumea?
    nimic nu este vesnic si voi o sa muriti si o sa muriti in chinuri groaznice :))

  81. By IODIM on Nov 16, 2010 | Reply

    As avea o intrebare pentru toti cei care ati lasat cate un coment atat de convingator si aici fac o referire la un proverb,, Multi eroi se arata dupa razboi”. intrebarea e urmatoarea: Care din voi a iesit in strada la greve sa strige jos guvernul? am ajuns o natie foarte usor de controlat si de cumparat, sa zicem de exemplu ca unul din voi castiga la loto o suma uriasa, l ar mai interesa asa tare situatia Romaniei.Nu stim sa ne cerem drepturile, ati vazut grecii ce au facut, au iesit in strada si au spart tot ce au prins in cale si din cate stiu sunt o natie extrem de civilizata, dar cand le sunt incalcate DREPTURILE OMULUI actioneaza brutal (bravo lor) adevarati NATIONALISTI. De ce mai invatam atata istorie cand noi nu reusim inca sa intelegem ce e ala partiotism. Cand o sa ne trezim la realitate observam ca suntem plini de cancer si fara nici o forta sa mai ridicam un pai:)) sper ca nu am suparat pe nimeni dar ca si voi M-AM SATURAT!!!!

  82. By Scherer on Nov 17, 2010 | Reply

    Oamenilor totul trebuie sa se implineasca,Tine-ti biblia plina de praf in raft,Ce scrie acolo nu va intereseaza?Totul este scris in biblie,Nu se poate pune stop la asa ceva,rautatea oamenilor a ajuns la maxim.Domnul Isus va iubeste si vrea sa va dea o sansa de scapare a sufletului.va ofera o vesnicie impreuna cu El.ce este asa greu?

  83. By Scherer on Nov 17, 2010 | Reply

    Scrie in biblie Pregateste-te sa te intalnesti cu Dumnezeul tau.Nu il mai ignora atat pe Dumnezeu.El si-a dat singurul fiu pentru niste oameni rai ca noi.Fratilor treziti-va la realitate.Va Rog.

  84. By Edi on Nov 17, 2010 | Reply

    Pentru cei care isi dau seama de ce se intampla cu adevarat …De ce nu ne strangem mai multi sa vorbim face to face pe tema asta si sa facem naibii ceva, ca ne omoara cu zile astea … Id mess:miheduardman

  85. By Trahanache on Nov 17, 2010 | Reply

    Nu l-am dat noi jos….ca daca-l dadeam noi…erau si asti si fostii de mult la reciclare

  86. By shano on Nov 17, 2010 | Reply

    stati linistiti k nu ne omoara nimeni poporu roman a rezistat in ori ce situatie neam batut cu toti si deasta toti vor sa ne inlature ca suntem prea puri ca sange. ne cred proasti toti da avem suflete prea mari si suntem prea patrioti ne mai trebuie un mic impuls si o luam de unde neau lasat stramosii nostrii ei au luptat pentru tara si pentru noi si asta o sa facem si noi pentru urmasii nostrii indiferent cu cine o sa trebuiasca sa ne batem …. DESTEAPTATE ROMANEE!

  87. By anonim on Nov 18, 2010 | Reply

    sunt niste idioti care ne conduc dupa bunul lor plac care le doresc din tot sufletul sa isi ingroape ei primi copii si familia, nu noi niste oameni simpli, de radn sa ii fut in gura de sclavi scuzati expresia

  88. By pensionară on Nov 19, 2010 | Reply

    Ne conduc ţara nişte bandiţi în slujba francmasonilor. Ce faceţi voi, cei tineri? De ce dormiţi? Vă ghiftuiţi cu hamburgherii şi sucurile criminalilor de afacerişti, pe care nu-i interesează decât câştigul de pe urma proştilor.TREZIŢI-VĂ, TINERI, LA REALITATE!!!! Îmi plâng copiii şi nepoţii, nu pe mine. Eu aş putea să rezist cu o ceapă şi o bucată de pâine, dar voi? Ăştia care ne conduc n-au nicio frică de DUMNEZEU! La voi, TINERI, e speranţa de mai bine a acestei naţii.SUS!!!

  89. By erevan on Nov 19, 2010 | Reply

    sunt singurul care crede de aici ca acesti oameni ar trebui sa moara in chinuri groaznice?

  90. By Flavius on Nov 20, 2010 | Reply

    sa le de Dumnezeu viata sub pamant, celor care au fost de acord cu acesata porcarie, numita “initium”(moarte pura).

  91. By Flavius on Nov 20, 2010 | Reply

    sa le dea Dumnezeu viata sub pamant, celor care au fost de acord cu aceasta porcarie, numita “initium”(moarte pura).

  92. By Initium... on Nov 20, 2010 | Reply

    Am cautat initium caner pe google.com
    http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&biw=1280&bih=831&q=initium+cancer&aq=0&aqi=g2&aql=&oq=initium+ca&gs_rfai=&pbx=1&fp=2d96ffb5a298b164 -pentru cine nu crede, aici e linkul.
    Primele 20 de pagini SUNT DOAR REZULTATE IN LIMBA ROMANA. Nu am cautat mai departe, dar rezultatul cred ca este la fel.
    Deci cred ca asta e o mare conspiratie menita sa bage frica in prostime.
    Dintre toate tarile din lume, fix pe Romania sau gasit sa testeze, dar inainte ne-au spus, ca sa nu murim inpacati. Sigur ca da…
    Vorba “prostim popurul cu televizorul” este cat se poate de adevarata. Mai nou vad ca merge treaba si cu Internetul.
    Iar daca stau sa ma gandesc singura si prima televiziune care a difuzat prostia asta este ZERO TV – a se citi OTV, e clara treaba. Zici OTV si tragi apa la toaleta.

    Parerea mea, daca era adevarata treaba, era si alte site-uri, nu doar pe cele romanesti.

    Parerea mea, nu imi sariti in cap.

    Referitor la politicieni, la toti le-ar trebui o garsoniera cu pereti din beton si cu usa in tavan, sunt doar niste hoti nesimititi care traiesc ca paduchii de pe spatele nostru, al poporului roman.

  93. By catalin on Nov 21, 2010 | Reply

    daca noua ne da chimicale sa mincam cei care au infiintat codexul ce maninca?
    ei maninca bio ca ei au bani
    saracii nostri romani
    va fi al treilea razboi mondial intre civili si “Codex Alimentarius

  94. By mara on Nov 23, 2010 | Reply

    Stam in fata calculatorului, citim si ne impacientam. Si daca am iesi in strada cu pancarte si lozinci, ce credeti c-am rezolva? Suntem ca-n ,,puricele si elefantul,, …si cum sa se hraneasca cel din mijlocul capitalei, sau din oricare oras, cel ce n-are posibilitate sa se aprovizioneze de la taranii veritabili? Ca si taranii care produc mai mult, tot la chimicale recurg, pt. a scoate recolte mai mari. Si mergi la taraba si-l intrebi daca a folosit cutare si cutare si nu spune adevarul.

  95. By catalin on Nov 23, 2010 | Reply

    am ajuns sa mancam toate cacaturile ce alte tari ni le dau ca sa ne extermine….;)…..suntem prostii pamantului….datori vanduti

  96. By Amber on Nov 25, 2010 | Reply

    Dar Dumnezeul nostru cel atotputernic,bun si drept unde este,de ce nu ne ajuta?avem liberul arbitru?hmm e cam limitat,eu nu pot sa ajung la boc sa dau cu el de pamant desi as vrea!eu cred ca Dumnezeu,biblia sunt doar niste mijloace ale ET de a ne controla,manipula,inspaimanta.si mai cred ca noi suntem creati de ei..care este sensul vietii?de ce ne nastem,traim,murim?dar sensul universului care este?

  97. By andra on Nov 25, 2010 | Reply

    sunt dezamagita de tot cea ce se intampla in lumea asta.cu cat am inceput sa ma documentez despre familia Rockafeller,masoneria,codex alimentar,stiu ca multi nu cred si parca este un sf dar din pacate asta este realitatea..suntem prea mici!trebuie sa ne unim si sa luptam impotriva lor….

  98. By sorin on Nov 25, 2010 | Reply

    pei da…..romania este o tara controlat d ce-i MARI adik dak vad banii ajtia d l putere……..nu ii m-ai intereseaza d populatie……….imi pare rau dar este o tara d rahat:(:(

  99. By Anonymous on Nov 26, 2010 | Reply

    toti sunteti dezamagiti, toti vreti sa iesim in strada, dar cati dintre voi au curajul sa si faca acest lucru? cu siguranta trebuie sa fie cineva care sa declanseze o revolta pentru ca lumea sa se trezeasca la realitate si sa i se alature. dar cum noi ne complacem in starea in care suntem, nu o sa facem nimic. Hai sa nu lasam totul la nivel de vorbe, hai sa actionam, sa incepem de acum sa facem ceva.

  100. By pp on Nov 26, 2010 | Reply

    nu

  101. By pp on Nov 26, 2010 | Reply

    nu l-am dat jos pe ceausescu, a fost lovitura de stat ! deci doar cu o lovitura de stat este posibil caderea guvernului actual! s-a vazut ca orice greva s-a soldat cu arestari! asa ca stai linistit!

  102. By DA VINCI on Nov 27, 2010 | Reply

    Domnule Vadim , cred că Dv. vă contraziciți și păcăliți un popor credul sărac în duh.Dumneavoastră susțineți că acest codex sa introdus pe piață din cauza lipsei de hrană . GRȘIT. Vorbiți de păîine, de cartofi de… care există și sunt otrăvite. Deci hrana există.Care dobitoc ar fabrica chimicale pt. hrană când, micșorarea populației globale este subiectul. Deci eu nu o să fabric ca hrană chimicale când pot să o fabric pt. micșorarea populației. Dacă toată populația globului este otrăvită,cum se va perpetua specia umană din oameni otrăviți?
    Pe o parte mă otrăvești și pe ceaialaltă parte faci reclame costisitoare cu …zilnic să bei 2 litri de capă pentru sănătatea dv. Reclame contra alcoolului. Se interzice reclamele pt. fumat și fumatul în locuri publice.Se obligă fabrica de țigări să treacă pe pachete FUMATUL OMOARĂ. Trebuie să rețineți că nu poate fi întroducerea codexului a. ca lipsă de hrană ci, din cauză că populația este în crestere și din această cauză se produce: încălzirea globală, poluarea apei și a aerului toate acestea ducând la sfârșitul LUMII. Pentru ca specia umană să meargă mai departe trebuie făcut ceva pentru micșorarea populației globale. Și în acest caz d-le Vadim dacă Dv. ați dirija micșorarea populației ați începe cu cei mai proști,cu cei bolnavi, cu cei urâți ca la urmă să obțineți un popor sănătos ,frumos, deștept …exact cum și-a dorit HITLER.Vă rog nu mai agitați lumea ci, să faci să înțeleagă problema reală a lumii.

  103. By emy on Nov 28, 2010 | Reply

    raman socata de ceea ce citesc.am ajuns la o concluzie ca mai avem putin timp de trait iar acest timp trebuie sa-l valorificam trebuie sa avem credinta si sa traim viata putinul cat a mai ramas.trebuia sa ne asteptam la asa ceva pt ca lumea e insetata de putere si de bani si de control.lumea fiind grupul bildenberg masonii condusi de diavol care isi joaca ultima carte cu noi oamenii de rand.ma gandesc cu tristete la generatia tanara printre care sunt si eu ca nu putem sa traim o viata linistita ci trebuie sa ne preocupam pentru ziua de maine.gandul meu cu referire la aceste strategii este sa ma rog cat mai mult si sa las totul pe seama lui dumnezeu.degeaba incerc eu sa mananc sanatos sau sa ma feresc eu de nu stiu ce,nu mai pot sa lupt sau oamenii nu mai pot lupta cu masonii e prea mult.putem doar sa ne acceptam destinul si sa ne rugam la dumnezeu putem doar sa ne gandim la ziua de maine nu mai departe putem doar sa ne bucuram de putinul cat a mai ramas.am de gand sa nu-mi mai fac planuri de viitor vreau sa stau cu familia cat mai mult sa fiu o persoana buna si sa-mi astept sfarsitul cu speranta ca dincolo va fii mai bine pt ca aceasta viata pe care o traim nu e viata e chin.imi pare rau totusi ca 6 miliarde de oameni nu pot lupta impotriva a catorva masoni sa-i extermine,imi pare rau ca 22 milioane de roamni nu pot lupta impotriva unui guvern distrugator imi pare rau ca ramanem pe pozitii si ne resemnam imi pare rau pentru noi imi pare rau ca nu ne putem bucura de viata asa cum ar trebui imi pare rau pt mine ca sunt neputincioasa in fata lor in fata masonilor a celor ce vor sa ne ia viata fara resentimente imi pare rau ca m-am nascut in romania asta e pretul ce-l platesc pentru asta acela de a face parte din experiment si de a muri mai repede,imi pare rau ca poate nu o sa ajung sa-mi vad copiii fericiti sau nu o sa ajung sa fac copii sa am o familie pt ca ceea ce urmeaza nu mai poate fi oprit.pt toti romanii vreau sa va transmit ca imi pare rau pt noi ca suntem un popor condamnat.va multumesc ca m-ati suportat in acest comentariu si imi pare rau pt aceasta lume e prea trist ceea ce se intampla.

  104. By DUMITRU on Nov 28, 2010 | Reply

    ASTA MERITAM ca tacem suntem depresivi nu suntem educati si nu ne informam , tacem ei fac ce vor si TREBUIE sa ne batem capul sa gasim solutii la codex asta trebuie si produse straine s a nu cunmparam

  105. By bunescu on Nov 28, 2010 | Reply

    ma intreb cat mai suportam? eu una nu mai vreau sa suport aceste mizerii. inca sper ca ne vom uni cu totii impotriva acestor mizerii si ma rog sa ne trezim odata.

  106. By Bogdan on Nov 28, 2010 | Reply

    Degeaba vb intre noi , trebuie sa facem ceva propun solutii radicale . astept opinii si pareri fulop_bogdan@yahoo.com

  107. By simu lauurentia on Nov 29, 2010 | Reply

    o sleahta de hoti care extermina populatia tarii.

  108. By enescu andrei on Nov 29, 2010 | Reply

    acesti hoti isi permit sa otraveasca populatia

  109. By simu andreea on Nov 29, 2010 | Reply

    greva generala

  110. By Vochin Ion on Nov 29, 2010 | Reply

    Propun o actiune comuna a tuturor organizatiilor NEGUVERNAMENTALE sa stranga semnaturi din intreaga tara si sa deschida un proces international impotriva acestui proiect criminal.
    Motivatia?
    1. Generatiile viitoare nu sunt vinovate cu nimic, pentru ca noi sa le otravim.
    2. Suntem in Uniunea Europeana, dar masurile interne sunt responsabilitatea guvenului de a asigura integritatea cetatenilor ei.

  111. By stela on Nov 29, 2010 | Reply

    Singurii care au curaj sa ne deschida ochii despre acest genocid sunt cei de la OTV,cu ajutorul lor mai putem face ceva,prin intermediul lor mai putem lua atitudine,pentru restul televiziunilor subiectul este tabu.Vineri,Oreste in emisiunea lui a incercat sa abordeze subiectul cu gen.Strainu, si acesta a refuzat categoric,oare de ce?

  112. By stela on Nov 29, 2010 | Reply

    Nu vreau sa fac reclama OTV-ului,dar momentan sunt singurii care vorbesc despre acest subiect,pentru restul televiziunilor e un subiect tabu.Oreste a vrut sa abordeze si el Codex-ul cu gen.Strainu si acesta a refuzat categoric,oare de ce?D-nul Mencinicopschi incearca usor voalat sa ne deschida ochii,mai nou prin Tudor Barbu,dar aceasta actiune ar trebui sa fie mai energica si sustinuta pana nu e prea tarziu !

  113. By gore on Nov 29, 2010 | Reply

    Inainte de-a face comentarii, care oricum n-au niciun substrat real, invatati sa scrieti romaneste ( v. “sa”)

  114. By gore on Nov 29, 2010 | Reply

    Mesajul meu se referea la cel care semneaza davinci.

  115. By Adela on Nov 29, 2010 | Reply

    revoltator hu hu america

  116. By adi+dej on Nov 30, 2010 | Reply

    traiasca codexu , traiasca moartea prin cancer cu deliciosu initium , bun gustos si hranitor ca la mama acasa fratilor , io ash propune altceva , io zic sa facem un stoc mare de morfina ca in curand nu o sa mai faca fatza spitalele

  117. By stefania on Nov 30, 2010 | Reply

    Basescu si Boc ,ce mananca oare?

  118. By stefania on Nov 30, 2010 | Reply

    ne initiem in moarte toti romanii!Dan Diaconescu
    e ca Toma Alimos ,voinic din Tara de Jos!Nalt la stat ,mare la sfat si destept cum n-a mai stat!

  119. By Delia on Nov 30, 2010 | Reply

    Parca mai zilele trecute am citit o stire in care Tabara, ministrul agriculturii spunea ca Romania are aprobarea sa cultive OMG-uri(organisme modificate genetic).Asta ca si cand ar fi o mare realizare a ministerului.Atat a pledat ptr asta, a dus o adevarata campanie si vad ca a reusit.Oare ce interese are? Eu stiu ca alte tari lupta sa fie interzise aceste OMG-uri iar noi le acceptam bucurosi. Mari prosti suntem.Avem zone intregi nepoluate dar nu stim sa le valorificam.In Elvetia sunt zone unde populatia cumpara direct de la producator produse din lapte si carne iar daca s-a auzit cumva ca a folosit chimicale nu mai cumpara nimeni de la el si s-a dus naibii afacerea care este transmisa de la o generatie la alta.Va spun in cunostinta de cauza. Ne batem joc de ceea ce ne-a dat natura…

  120. By Aura on Nov 30, 2010 | Reply

    Pentru handicapatii care nu cred ca exista codex alimentarius, doar pentru ca nu au auzit ei de asa ceva si pentru ca nu au vazut nimic in engleza pe internet, am copiat cateva filme, site-uri si comentarii…mai sunt alte mii si sute de forumuri din toata lumea in care lumea tipa revoltata si speriata, se strang semnaturi peste semnaturi, sunt petitii in lume cu sutele pentru stoparea implementarii tuturor acestor masurui sataniste.
    Omul de stiinta american Rima Laibow, doctor in chimie si medicina a vorbit despre aceste lucruri inca de acum 4 ani!!!!!
    http://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634#

    The Codex Alimentarius is a threat to the freedom of people to choose natural healing and alternative medicine and nutrition. Ratified by the World Health Organization, and going into Law in the United States in 2009, the threat to health freedom has never been greater. This is the first part of a series of talks by Dr. Rima Laibow MD, available on DVD from the Natural Solutions Foundation, an non-profit organization dedicated to educating people about how to stop Codex Alimentarius from taking away our right to freely choose nutritional health.

    http://www.natural-health-information-centre.com/codex-alimentarius.html

    Codex Alimentarius
    1:29:27 – 2 years ago
    Having spent the past twelve months investigating Codex Alimentarius, I am deeply disturbed by the almost total lack of awareness (or even interest) with regard to the implications of this pernicious global Commission, particularly amongst those most affected by the excesses of this restrictive legislation. In the words of the National Health Federation[i], the aims and objectives of Codex Alimentarius are as follows: * Only low-potency, “me too” supplements available that will do nothing for your health. * All or most foods genetically-modified. * Beneficial supplements unavailable or sold by prescription only. For many people, this agenda is so outrageous, they cannot believe such goals are achievable; yet this may well be the reality as soon as 31st December 2009, if the Codex Alimentarius Commission continues to disregard input from those who offer a counter perspective to the combined forces of Big Farmer & Big Pharma.

    Cand le spuneam prietenilor mei cum stam si ce urmeaza, raspundeau ca m-am ticnit in strainatate.
    Poza de ansamblu:
    1.Mancare modificata genetic testata practic direct pe populatie (nu va mai fi poisibila cultivarea produselor bio, foarte simplu: nu poti avea o cultura bio lanaga una modificata genetic, polenizarea naturala mixeaza semintele si mancarea se amesteca…si nu numai).
    2.Toata mancarea este deja aditivata cu otravuri pure (gasim in mancare compusi chimici si aditivi care se folosec la fabricarea detergentilor, a otravurilor pentru insecte etc. puteti compara eticheta unui salam cu a detergentului de spalat pe jos si veti gasi asemanari izbitoare). Nici nu mai vorbesc de Coca Cola si alte toate sucurile si bauturile alcoolice sau ne.
    3. Cosmeticele contin chimicale extrem de toxice – majoritatea femeilor se plang de caderea parului (nu mai zic de barbati), zeci de noi alergii si eczeme necunoscute bantuie lumea.
    4. Pandemii mondiale inventate si alimentate de o presa scrisa de isterici idioti, determina sau obliga cat mai multi oameni sa se vaccineze cu substante criminale, adevarate bombe cu efect (putin) intarziat.
    Vreti sa faceti copii? Vaccinele pentru copii sunt obligatorii, nu poti decide pentru copilul tau daca nu vrei sa ti-l otravesti inca din prima zi de cand l-ai nascut. Statul poate dispune in totalitate de tine si de copilul tau, statul este stapan de sclavi prin legile care au trecut votate prin fata noastra de catre toti dementii, fascistii, tradatorii si satanistii care conduc lumea. Dupa ce-ti vaccinezi copilul ii dai si niste lapte praf incrcat de E-uri si alte bombe biologice si mai pe la cativa anisori ii distrugi glanda pineala si oasele cu tablete cu fluor prescriese de toti medicii inconstienti si aserviti legilor medicale si farmaceutice din toata lumea. Dupa ce trecem si de tabletele cu fluor, ne trimitem copiii la gradinita, unde toti inteligentii vor fi catalogati drept prea vioi si considerati suferinzi de sindromul atentiei si concentrarii deficitare ADHD pentru care vor primi “pastiluta de cumintenie” – prozac cu gust de portocale sau altele. Ii trimitem la scoala unde vor invata numai minciuni sau adevaruri trunchiate de la profesori care nici ei nu mai stiu nici cum ii cheama, care inca spun ca omul se trage din maimuta si unde acesti copii nu vor avea cui sa adreseze legitima si fireasca intrebarea “de ce?” pentru ca nu vor primi nici un raspuns logic sau corect. Asa va adormi constiinata lor si hraniti cu mancarea moarta si degenerata de la ora asta, vom face din ei o noua rasa de roboti, bolnavi, dependenti de otrava, lipsiti de compasiune si cunoastere de Dumnezeu si toatal obedienti sistemelor de conducere fasciste si criminale planetare.
    5. In Romania sistemul medical nu exista, poate e mai bine asa, pentru ca in alte tari medicina alopata impreuna cu companiile farmaceutice sunt anticamera mortii (USA e pe primul loc la genocid medical si farmaceutic). 50% cel putin, din medicamentele de pe piata, nu au nici o legatura cu bolile pentru care sunt prescrise si nu au fost testate suficient timp pntru a se afla daca pot cauza alte maladii grave, dar nu-i nimic, afla populatia dupa ce le consuma, daca sunt letale sau nu.
    6. Pe foarte curand: usturoiul, patrunjelul, plantele si ceaiurile consacrate ca remedii exceptionale naturiste, folosite de mii de ani, vor fi trecute in ilegalitate, gradinaritul si cresterea propriei mancari in propria gradina, de asemenea vor fi prohibite si considerate incalcari ale legii. Suplimentele si mineralele, viatminele vor disparea de pe piata. Se vor gasi altele in loc care vor avea efecte dezastruase. Exemplu: doza optima pentru vitamina C este de 1g pe zi, vom gasi vitamina C dar aceasta va contine 20% adevarata vitamina C, restul vor fi excipienti si coloranti in majoritate otravitori.
    6. Lumea, insclavita de sistemul bancar global si impovarata la maximum de taxe, stresata pana la sinucidere de grija zilei de maine, nu mai are timp si nervi sa gandeasca toate aceste lucruri (si multe altele), daramite sa le mai si conteste, prea putine sunt vocile care se aud strigand devarul, dar sunt sugrumate imediat de gloata gata animalizata si redusa mintal, imbuibata si adapata cu mancarea si bautura denturate si nocive. Cei ca mine, care stim adevarul si vrem sa-l spunem si altora, sunt luati drept nebuni, pesimisti, nemultumiti de viata.
    7. Romania, in special, reprezinta un bastion important ce trebuie distrus imediat de maleficii Terei, nu cumva sa ne mai trezim vreodata si sa aflam ca nu mai e a noastra nici cenusa din vatra, intr-o Romanie bogata cu potential enorm, dar care nu ne mai apartine. Noi, romanii, trebuie sa uitam cine suntem si cine am fost si sa invatam despre noi ca suntem tigani, hoti, idioti, curve si borfasi, ca suntem datori vanduti la FMI, ca nu mai avem unde sa facem agricultura, ca sunt bune produsele modificate genetic si ca in general suntem pleava societatii, totdeauna in urma tuturor, la coada Europei, la supa saracului in Asia, la spalat WC-uri in America si Canada… Cine isi mai aminteste de centrul puternic spiritual si spiritualizat de pe pamantul romanesc, dacic, cine mai stie cine au fost Enescu, Eminescu, Henri Coanda, Traian Vuia, Nicolae Tesla, Dinu Lipati, Brancusi si alte mii de nume romanesti legate de inventii, descoperiri si cercetari extraordinare care au adus beneficii enorme lumii intregi? De Vlad Tepes, Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Mircea cel Batran, Regele Carol nici nu mai poate fi vorba, doar ii avem pe Mariile-Sale Boc si Basescu, nu le-ar mai muri multi inainte, tradatorii dracului!!!! Si multor altora pe langa ei!!!!
    Tuturor celor care veti citi acest comentariu sau mesaj, mai am multe de tot sa va spun, lucruri pe care nici nu le-ati mai auzit vreodata si care ni se pregatesc de zor, lucruri atat de macabre si terifiante, incat socul ar fi enorm la aflarea lor. Mintea noastra nu poate banui si cuprinde dimensiunile acestei conspiratii ordinare, care nu mai e de mult o teorie, ci e
    realitate.
    In lume sunt miscari mari si conferinte, forumuri, scandaluri, documentare si filme controversate si dezbatute maximum pe aceste teme; medici, oameni de stiinta, cercetatori au inceput sa-si faca vocile auzite, o mica, mica parte din omenire s-a trezit, poate mai reusesc si altii caci in speranta asta mi-am petrecut timpul scriind aici.
    Dumnezeu sa ne ajute!

  121. By Aura on Nov 30, 2010 | Reply

    Propunere de cateva noi topici pentru cei interesati:

    1. Infama companie Monsanto sau depre monopolul pe Dumnezeu, compania care a reusit sa detina drepturi de autor pe porcul de carne, si pe o mare parte a semintelor multor plante care se cultiva pe Pamant. Episodul 2 – Monsanto si suficient de multa otrava cat sa otravesti pamantul total, la propriu si sa-ti iasa un genocid ca la carte.
    2. Consumerismul – omenirea este terorizata sa consume, sa plateasca (evident indatorandu-se din ce in ce mai mult), sa creeze profit pentru mamutii economici si bancari.
    Inducerea in eroare a populatiei prin reclama exclusiv mincinoasa + oferta “generoasa” din partea bancilor de a credita populatia pentru a o incuraja sa consume cat mai mult pe principiul “iti dau cu o mana si iti iau cu cinci” = determinarea consumului.
    3. Terorismul, cea mai umflata gogoasa, cea mai ridicola si mai sfruntata minciuna, aranjata ca sa simtim frica isterica si sa ne lasam paziti de guverne si armate adica urmariti si inregistrati in fiecare secunda, manti de la spate ca vitele la abator, fara sansa de scapare. Realitatea: rapirea si ingradirea drepturilor si libertatilor umane fundamentale, dobandite prin nastere de orice om, drepturi anulate de legile marsave de care sunt pline constitutiile majoritatii tarilor din lume. Pe romaneste: “Cand este lupul paznic la oi.”
    4. Din ciclul slagare vechi cu cantec “Unde sunt nazistii de alta data?” Va invitam sa verificati cine sunt companiile BASF si I.G. Farben, de asemenea sa cercetati cine sunt si ce arbore genealogic (comun)au personajele Bilderberg, etc.(alte organizatii cu nume sonore) si conducatorii Americani de la Adam si Eva incoace.
    5. Apa pe Terra sau Cum sa pui mana si curul gras si nesimtit pe apa care apartine tuturor oamenilor, s-o otravesti si pe urma sa o vinzi acestora cat mai scump. Pe aceasta tema, titlurile pot fi diverse: “Ce-am gasit sa fie al meu” sau “Elena Udrea si Adriean Videanu proprietari de paduri si izvoare”, de, sunt neam de boieri mari, se trag din Vlad Tepes, tragea-i-ar dracii in frigare!

  122. By danel on Nov 30, 2010 | Reply

    PAREREA MEA ESTE CA AM AJUNS SCLAVII UNOR OAMENI DIN GUVERN CARE SE CRED SUPERIORI NOUA DOAR PENTRU FAPTUL CA SUNT NISTE PERSOANE CU AUTORITATE JURITICA,EU AS DACA AS AVEA CU CINESA LUPT AS MURI DOAR SA STIU CA NU VA MAI EXISTA NICIODATA GUVERNE SI LEGI SI CONDUCERE SI HOTIE EGALITATE INTRE OAMENI CA TOTI LA FEL SUNTEM SI NU UNII SE NASC CU STEA IN FRUNTE SI ALTUL NU AR TREBUI FIECARE SA MUNCIM PENTRU O COMUNITATE IN ARMONIE FARA UNII CU MULT SI ALTII CU NIMIK PAREREA MEA ESTE CA SUNTEM MAI RAI DECAT ANIMALELE SI NE MERITAM SOARTA PENTRU LACOMIA NOASTRA

  123. By ana on Dec 1, 2010 | Reply

    Cerem stoparea imediata a implementarii acestor masuri de-a dreptul criminale!

  124. By Angela on Dec 1, 2010 | Reply

    SUNT OAMENII PE LUMEA ASTA INTREGI LA CAP DAR …AU LASAT DESCHISE PORTILE DELA BALAMUC SI AU VENIT MAJORITATEA AICI PE SIT….INTARATAI DRACE CA ORICUM SUNT PROSTI GRAMADA

  125. By Laura on Dec 2, 2010 | Reply

    Foarte interesant textul tau? Ai putea preciza si sursa acestui text?

  126. By Radesalu on Dec 2, 2010 | Reply

    mai frati intaritati…feriti-va singuri de canaliile in halate albe (cercetatorii substantelor de “bine”) si de cei plati pentru voi sa nu mai fiti…
    …cel mai simplu e sa luati papica de la tara de la rudele si prietenii dvs., lasati naibi supermarketurile prin care otrava curge-n valuri…
    ROMANIA asta a fost creata de Dumnezeu si data romanilor, nu navalitorilor cu orice pret…
    Treziti-va, iar daca nu va merge “desteptatorul”, mai cititi una alta…

  127. By Radesalu on Dec 2, 2010 | Reply

    CUM ?

  128. By nikoll22 on Dec 5, 2010 | Reply

    ce e de facut?

  129. By nikoll22 on Dec 5, 2010 | Reply

    ajutor

  130. By nikoll22 on Dec 5, 2010 | Reply

    eu chiar nu vreau sa mor din cauza unor prosti facuti gramada

  131. By edi on Dec 6, 2010 | Reply

    si noi navem ce face ca guvernul e cu ei nu impotriva lor .De vina ii basescu si bocila ala {niste criminali}.oricum sa aveti o viata sanatoasa

  132. By Niko on Dec 8, 2010 | Reply

    Eu imi iau mitraliera si il impusc pe Basescu si pe Boc, si dak ajung la inchisoare, macar stiu k scap tara asta de asa jigodii. Asta e exterminare cum a facut Hitler cu everii, numai k aici oamenii chinuie mai mult si mor mia multi. Sunt chiar dezamagita de america, canada, franta, doamne astia care erau cei mai k lumea akma sunt primii prosti. Vai vai1! deci imi iau mitraliera
    Asta sa faceti si voi : MAKAR UNUL SA SE SACRIFICE PT ATATA POPULATIE! K EU O SA O FAC!

  133. By Niko on Dec 8, 2010 | Reply

    Eu imi iau mitraliera si il impusc pe Basescu si pe Boc, si dak ajung la inchisoare, macar stiu k scap tara asta de asa jigodii. Asta e exterminare! Vai vai1! deci imi iau mitraliera
    Asta sa faceti si voi : MAKAR UNUL SA SE SACRIFICE PT ATATA POPULATIE! K EU O SA O FAC!

  134. By Niko on Dec 8, 2010 | Reply

    doamne! Exterminare pe fata! K Hitler cu everii!!!

  135. By Jenica on Dec 9, 2010 | Reply

    Este o lupta cu morile de vant. Eu incerc sa ma apar cu microalge , iau Green Gold Imune, are si Chlorella -magnetul toxinelor-. Cititi despre cercetari la http://www.algae-facts.com
    Aveti grija ce bagati in gura:-). Va trimit ceva interesant de pe pro tv:
    http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-umami-al-cincelea-gust-periculos-de-bun.html
    Sanatate tuturor!

  136. By Alma on Dec 10, 2010 | Reply

    vaaai de capul meu…cum adica “Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială”?? pai normal,daca toti imbecilii, in loc sa lase terenuri arabile unde sa se cultive legume,fructe si altele an de an, renunta la culturi si ridica fabrici si uzine…normal ca si eu,daca imi iau gradina,si in loc sa o cultiv,trantesc acolo un atelier sau eu stiu ce,nu mai am unde sa cultiv nimic,nu?….imbecilitate la maxim…

  137. By Cezar_Vieru on Dec 11, 2010 | Reply

    Traim intr-un sistem care nu ne aduce,noua muritorilor de rand, decat probleme grave. Acest Codex Alimentarius este si el o consecinta. Planeta aceasta poate hrani natural peste 10 miliarde de oameni, deci resurse sunt. Scopul este stiut. Exista insa o solutie care sta la indemana noastra: in primul rand sa nu mai cumparam de la marile market-uri. Carfour, Kaufland, Mall, McDonalds etc. Daca toti ar face asta acesi colosi vor fi nevoiti sa plece de aici. In al doi-lea rand sa ne retinem de a mai da banii pe lucruri inutile doar de dragul de a le avea, ca vezi tu ala are si de ce sa nu am si eu. Asta ar aduce un plus de independenta fata de sistemul bancar ca astfel, nu vom mai apela asa de des la imprumuturi bancare si asta ar fi si ea o lovitura. Cautati pe google “zeitgeist-movement” si veti gasi ca sunt inca solutii.

  138. By uzo on Dec 21, 2010 | Reply

    ok , deci trebuie facut ceva ! de acord !daca vreti sa organizati ceva , sint de acord si sint alaturi , pt o actiune in forta! moarte ticalosilor de la conducere !!!!!!!!!!!!!. sper ca urmatoarele comentarii sa fie de genul : si eu !!! si eu !!!etc!!!………..degeaba mai comentam , e bine dar sa facem ceva!!!DUMNEZEU NU COBOARA SA TE SALVEZE . Reveniti va !!! ouzohellas@yahoo.com

  139. By Anonymous on Dec 25, 2010 | Reply

    Cineva a spus odata “Oamenii nu ar trebui sa se teama de guverne, guvernele ar trebui sa se teama de oameni…”, noi suntem populatia planetei, ei sunt doar o “mana” de adunati, noi – ca si intreg ii putem invinge, dar daca in loc sa ne strangem toti pentru unul si unul pentru toti si ramanem separati, asa vor invinge ei..

  140. By simu laurentia on Dec 25, 2010 | Reply

    suntem condusi de o sleahta de hoti si analfabeti .

  141. By zi si tu on Jan 4, 2011 | Reply

    Eu cred ca tara asta ii cea mai redusa din lume,si africanii ne intrec.
    De ce tocmai ea ii virf de lance.Tot unde ii rau rominia ii prima.In loc sa construiasca fabrici si uzine,blocuri pina la cer,diguri si camine,cantine tot la fel,fac piine de dupa 3 luni iti cinta popa la cap”Multi ani traiasca”,si 3 vecini sint cu praporii in fata si dupa trei luni alti le cinta si lor “Multi ani traiasca”pentru ca colacii sint din aceiasi faina facuti.Si uite tot asa ne tot cinta popi “Multi ani traiasca” pina ce nu mai vrea sa duca nimeni praporii si nici pomana sa mai faca.
    Vai si amar de ea tara ca tot comunista ii.
    Tot spune lumea”Pe vremea raposatului mai bine era” cum sa nu fie mai bine daca acum comunismul merge mai departe.Deci in 1989 nu a fost dat jos comunismul sa fie clar pentru cine nu stie,serviciile secrete romine sint aceleasi dar in loc de militie ii spune politie,in loc de securitate ii spune sri,si uite asa doar denumirea s-a schimbat dar tot ele sint,ii ca si cum astazi umbli cu o pereche de pantaloni,iar miine umbli cu alta pereche dar tot tu ii porti.
    Tara aceasta mi se pare mie ca face parte din programul perestroica,stiti ce inseamna acel program,inseamna ca din el fac parte doar elita tarilor comuniste.
    Stiti ca universitatile au programe comuniste timp de 20 de ani,de aici ce rezulta,rezulta ca inginerii care vor iesi vor fi comunisti.
    Deci c-am asa stau lucrurile.
    I-a sa punem mina toti sa schimbam lucrurile,sa citim constitutia tarii sa vedem ce drepturi avem si ce indatoriri avem.Se respecta drepturile care sint scrise in constitutie sau nu se respecta,de exemplu un articol spune,munca nu-i fortata,iar alt articol spune,statul este obligat sa-ti asigure un trai decent,pai cine are trai decent nici cei cu salarii mari nu au atunci ce sa spunem de cel care nu lucreaza.
    Altceva,eu cred ca la alegeri cind se alege un presedinte,fiecare cetatean trebuie sa gindeasca pe cine alege,deci cu citva timp inainte de alegeri de exemplu 2-3 luni trebuie sa te uiti la televizor sa vezi care ce program are pentru candidatura,nu trebuie sa alegi tot pe cei care au fost dupa 1989 pentru ca se vede unde am ajuns,trebuie ales ceva nou,care sa tina la popor,indiferent cum ii cetateanul,destep-prost,muncitor-pensionar,tinar-batrin,sarac-bogat,trebuie un om eu c-am asa il caracterizez,intre 40-50 ani,cu facultate,daca se poate si doctorat,casatorit,domeniul ca inginer finante sau automatizari si calculatoare,dintr-o familie modesta care sa stie cum se cistiga banii,eu cred ca un asemenea om ar fi loial tarii.
    Trebuie cautat acest om pina la alegeri de catre toti si sa fie ales cel mai bun.
    Vedeti ca in tara asta nimic nu functioneaza,nici agricultura nici industrie,ce functioneaza nu prea produc banii.Ce functioneaza armata,politie,sri,sie,contrainformatii,firme de paza,spp,alimentari,baruri,discoteci,deci acestea nu prea produc banii ci numai iau banii de la cetateni.Dar sa ia trebuie sa aibe cine sa le dea.De unde sa le dai cu 500 lei bani luati in mina pe luna,nu ai.Deci trebuie investit in agricultura si industrie,daca nu se investeste tot mai saraci o sa fim si se ajunge de nici pensiile nu vor mai putea fi platite,trag un fel de alarma.
    Tara are 90 miliarde de euro datorie,se iau bani de la FMI din care cu o parte se platesc pensiile,acesti bani sint niste bani care nu produc nimic.Ar trebui ca pensiile sa se plateasca din alti banii.Dobinzile la creditele bancare sa fie mai mici si 5%,atunci mai multi oameni ar imprumuta bani.Rata sa nu fie fixa sa fie scadenta.Cerintele bancii sa poti face imprumutul sa fie in asa fel sa nu poti sa-i tragi teapa.Citi nu au fost si au luat masini electrocasnice pe buletin si nu au mai platit ratele,aici s-a pierdut foarte mult.
    In legatura cu canalizarile,trebuie reinoite,nu daca vine o ploaie torentiala sa nu mai faca fata.Soselele trebuie asfaltate nu peticite,daca le peticesti ii numai pierdere si aici se pot fura banii.Trebuie facute digurile,in fiecare an se pierd foarte multi bani din cauza la inundatii.Sin localitati in care an de an sint inundatii si trebuie facute casele la loc.In zonele care sint inundabiel daca sint case acestea trebuie mutate intr-o zona in care nu se pot produce inundatii,oamenii respectivi trebuie sa inteleaga acest lucru.
    Nu sint deacort cu ce lege s-a dat ca sa fi obligat sa-ti asiguri locuinta,aceasta lege este o lege incorecta.Parerea mea ii ca 60% din populatia tarii are locuinte la care nu se pot intimpla lucruri despre care se spune in aceasta lege si atunci ce inseamna acest lucru,inseamna ca statul iti fura banii din buzunar.
    Altceva nici cu legea urmatoare nu sint deacort ii vorba de impozit pe ce ai.Au dat o lege ca degeaba ai acte si esti scutit de impozit daca nu o duci la inceputul anului sau in anul urmator nu mai este valabila.Aceasta lege spune ca cei scutiti de impozit pe cladiri beneficiaza de acest lucru din data cind prezinta actele de scutire.Tot in aceasta lege se spune ca statul nu-i obligat timp de 5 ani sa vina sa-ti aduca la cunostinta ca nu ti-ai platit impozitul.Deci tu daca ai acte ca esti scutit de impozit si nu le prezinti la primarie pentru ca tu crezi ca si ei trebuie sa aibe ceva acte prin caere sa stie ca esti scutit,nu esti scutit de impozit.Nu duci actele de exemplu 4 ani la primarie ca esti scutit in acesti ani de plata impozitului esti obligat sa platesti impozit pe acesti 4 anii cu penalitati cu tot.Eu cred ca aceasta lege ii o lege care iti fura banii din buzunar,deci statul iti fura banii din buzunar,bani pe care cu greu ii faci pentru ca de aceea esti scutit de impozit ca nu ai un venit cit de cit favorabil.
    Eu cred ca cetatenii tari trebuie sa se trezasca odata,sa vada ce drepturi au ce datorii au,cum sa faca sa o duca mai bine,ce vad ca nu este bine sa nu se lase,sa-si caute drepturile,daca oamenii dorm,tac din gura,nu se documenteaza viata va fi tot mai aspra si mai neiertatoare,vor fi oameni deja si sint care mor cu zile.

  142. By SCHERER on Jan 5, 2011 | Reply

    Dumnezeu este singura speranta.Totul se rezuma sa ne punem sufletul la adapost.Pocaiti-va caci imparatia cerurilor este aproape.

  143. By Son of God on Jan 5, 2011 | Reply

    ce ati citit fratilor este adevarat.am tot studiat despre HACCP si codex alimentarius.planul va trebui sa se ajunga la indeplnire.

  144. By Scherer George on Jan 5, 2011 | Reply

    ce sfat pot sa va dau este ca.trebuie sa va apropiati de Dumnezeu.o inima curata fata de El.trebuie sa ii predati inima personal.Domnul sa va ajute

  145. By ina on Jan 16, 2011 | Reply

    acelasi text publicat de tine se regaseste pe sute de site-uri, bloguri,etc. Care e sursa initiala?? Unde ati gasit voi documentul asta monstruos, ca eu nu-l gasesc. Nu-mi da link cu site-ul codexalimentarius. Am cautat. Nu e. Da-mi link fix cu documentul. Daca tu il gasesti, il citesti si gasesti informatii de acest gen, te rog sa mi le comunici si mie.

  146. By rocco on Jan 19, 2011 | Reply

    Mai nou Selgros comercializeaza faina marca proprie conform Codex Alimentarius la un pret de vanzare sub pretul de achizitie.Probabil Metro si marile lanturi de hipermarcheturi si supermarcheturi fac la fel,asa ca mare atentie la produsele din oferte care sunt suspect de mici.

  147. By Adi on Jan 19, 2011 | Reply

    Atata timp cat traiesc pe pamant masonii sunt liberi sa faca ce vor. Dar va veni si randul lor sa moara fie de batranete fie de altceva. Atunci sa se tina bine…

  148. By Unu on Jan 22, 2011 | Reply

    sa-mi suga pula tota clasa politica va omor eu intr-o buna zi pe toti de la a la z

  149. By Stoarce Creierul on Jan 22, 2011 | Reply

    Suprapopulaţia este un mit! http://www.youtube.com/watch?v=vZVOU5bfHrM

    Iar mâncare este destulă pentru toată lumea:

  150. By :)) on Jan 23, 2011 | Reply

    e vrajeala ce zici vadime

  151. By dragule on Jan 26, 2011 | Reply

    nu cred ca a fost vreun partid patriot sau politicieni sa le pese de cei multi , mi se pare o prostie sa sari cu gura pe boc basescu si berceanu uitand cat de nesimtiti si poate prosti sunt cei din psd .macar base ia batut la acest capitol pe tonti

  152. By nowname on Jan 30, 2011 | Reply

    FACETI PUBLIC OAMENI BUNI HAI SA VB PT A FACE PUBLIC ACESTE IDEI Am tot citit si m-am crucit sincer atatea idei bune si totusi cam nimik de facut ar trebuii toti oameniiii care au scris aici sa apeleze la o televiziune sa faca public mult mai bine aceste idei pt ca sunt multi care habar nu au de asa ceva

  153. By nowname on Jan 30, 2011 | Reply

    SINCER sa facem o campanie sa facem ceva stam discutam avem replici bune dar nimik altceva haideti sa ne contactam si sa incercam sa dezbatem mai bine ideea si sa facem intradevar ceva

  154. By anonim on Jan 31, 2011 | Reply

    Ba, trezeste-te la realitate. Tu iti dai seama ce vorbesti?

  155. By nicu on Feb 16, 2011 | Reply

    de ce va e frica ba taranilor ca voi oricum mancati de pe camp….

  156. By cristina on Feb 20, 2011 | Reply

    Campanie internationala anti Codex Alimentarius

    Despre codex Alimentarius
    Codex Alimentarius este unul dintre cele mai bine pastrate „secrete deschise” si este in esenta o comisie FAO finantata de Organizatia pentru Alimente si Agricultura (FAO) si de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), ambele apartinand de ONU. Sediul este in Italia,( “For further information on the activities of the Codex Alimentarius Commission, please contact: Secretariat of the Codex Alimentarius Commission Joint FAO/WHO Food Standards Programme Food and Agriculture Organization of the United Nations Viale delle Terme di Caracalla 00153 Rome, Italy” Codex@fao.org, website http://www.codexalimentarius.net ) Aceasta comisie este specializata in comert, nu are nici o competenta in domeniul sanatatii (este doar finantata de OMS) si este autoritatea competenta pe paln mondial pentru stabilirea unei colectii de standarde alimentare la nivel international, care au ca scop declarat inlesnirea comertului alimentar international, asigurarea practicilor corecte in acest domeniu si protectia sanatatii consumatorilor de pretutindeni. ( vezi start page ” The Codex Alimentarius Commission was created in 1963 by FAO and WHO to develop food standards, guidelines and related texts such as codes of practice under the Joint FAO/WHO Food Standards Programme. The main purposes of this Programme are protecting health of the consumers and ensuring fair trade practices in the food trade, and promoting coordination of all food standards work undertaken by international governmental and non-governmental organizations.” http://www.codexalimentarius.net ). In realitate insa, aceasta comisie poate fi descrisa mult mai bine ca un foarte profitabl mecanism economic prin intermediul caruia o elita internationala care aspira la titlul de Guvern Mondial, incurajata si ajutata in primul rand de marile companii farmaceutice, urmareste sa dobandeasca un control absolut asupra populatiei globului prin intermediul hranei . Regulamentele stabilite de ea au valabilitate universala si reprezinta cel mai mare dezastru pentru sanatatea noastra intrucat interzic elemente vitale de alimentatie si in general interzic tot ce este natural, indiferent ca vorbim de produse agricole sau de medicina naturista de exemplu. Multi sustin ca scopul real al acestei comisii este reducerea populatiei mondiale la 500 de milioane dupa unii sau 2 miliarde de locuitori dupa altii, numar considerat rezonabil din toate punctele de vedere (manipulare, ecologie etc). Cititi va rog mai jos cateva dintre masurile care au fost deja impuse sau vor fi impuse in viitorul apropiat, ganditiva care vor fi consecintele in domeniul sanatatii si decideti singuri cine se ascunde in spatele comisiei, care sunt intentiile reale dar mai ales ce ne asteapta daca ramanem pasivi fata de planul pregatit pentru noi toti. Pe mine personal nu ma intereseaza daca o sa mor datorita ignorantei unor hrapareti care vor sa se imbogateasca si mai mult pe spinarea altora sau datorita intentiilor criminale ale unor minti bolnave. Din moment ce rezultatul va fi acelasi, o moarte sigura adica, nu ma preocupa absolut de loc motivul. Ce mai conteaza, nu ? Inainte de va da si alte informatii si de a va prezenta reglementarile impuse de Codex, hai sa vedem cine este colaboratorul – coordonatorul Codex in Romania . And the winner is ….. Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor cu un consiliu stiintific alcatuit in mare majoritate din medici veterinari, inginerii agronomi si economisti cu o varsta cuprinsa intre 66 si 86 de ani (Exista si un membru care are doar 60 de ani). Sa fie sanatosi oamenii si sa le dea Dumnezeu viata lunga si prosperitate, dar sa-mi fie cu iertatre, cand au de gand sa iasa la pensie si ce legatura am eu cu animalele astfel incat sa se ocupe de sanatatea mea medicii veterinari ??? (vezi Romanian National Codex Contact Point, National Sanitary Veterinary and for Food Safety Authority, Negustori Street, no. 1B, Sector 2, 023951 Bucharest http://www.ansvsa.ro/?pag=6 )
    Amanunte :
    Pe langa Romania, la Codex Alimentarius au mai aderat alte 165 de tari, ai caror reprezentanti se intalnesc regulat. Ultima intalnire a avut loc in 2010, la Roma.

    Datorita naturii conventiilor internationale care sunt mai puternice decat legile nationale acestea din urma supunandu-se conventiilor semnate de statul membru, dupa intrarea in vigoare a unei directive a Codex in teritoriul unui stat membru FAO, automat intra in vigoare in toate statele membre FAO. Nu uitati ca obiectivul principal este unicitatea standardelor.Acum, Comisia functioneaza dupa un Plan Strategic, elaborat pentru perioada 2008-2013. Obiectivele stabilite pentru aceasta perioada sunt promovarea unor cadre solide de reglementare a activitatilor, si anume un sistem solid national de control si sisteme de reglementare legislative pentru intregul lant alimentar.

    Regulamentele stabilite de Codex sunt facute pe principiul Codului Napoleonean, adica nu sunt enumerate lucrurile interzise ci acelea care sunt permise si deci tot ce nu este inclus in liste este interzis.

    Standardele Codexului vizeaza toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude, distributia catre consumator, igiena alimentara, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare si prezentare, metode de analiza si prelevare.

    Se intentioneaza punerea in afara legii a oricarei metode alternative in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria chimiei farmaceutice.
    Cine se va opune sau va folosi alimente in afara Codex-ului va face inchisoare. Practic, omenirea va avea parte de o hrana farmaceutica. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative in cazul multor boli grave, descrie aceasta situatie astfel: „Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli. Industria farmaceutica are un interes financiar direct in perpetuarea acestor maladii, pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt facute pentru a alina simptomele si nu pentru a trata adevaratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent si raspandit, ucigand in acest mod milioane de oameni. La fel va fi si in cazul Codexului care nu e altceva decat o masura de decimare a populatiei planetei care va manca produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor contine cobalt si vor fi modificate genetic, generand cancere.”
    Regulamentele Codexului enuntate de catre Directiva Europeana in ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea sanctiunilor financiare.
    Toate suplimentele alimentare naturale vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica, care vor fi dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie medicala. Clasificate ca “toxine” (!!), vitaminele, mineralele si plantele medicinale vor fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra nimanui. De exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale, folosirea lor sanctionandu-se cu inchisoarea.
    Medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetica, ayurvedica, tibetana etc, vor fi interzise.
    Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicand din principiu asa numita agricultura bio. Aceasta implica, de exemplu, ca fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonul de crestere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planeta folosit in scopuri de hrana trebuie tratat cu antibiotice si cu hormoni de crestere. Regulile permit ca produsele ce contin organisme modificate genetic (OMG) sa nu mai fie etichetate corespunzator (ce nevoie mai ai de etichete cand toate sau aproape toate produsele vor fi mofificate genetic????)
    In 2001, 12 substante chimice despre care se stie ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de tari, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.
    Alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiatie vor fi mult mai mari decat cele permise anterior.
    Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce, in maximum 30 de ani de la implementare, peste trei miliarde de victime umane, un miliard murind din cauza lipsei de hrana alte doua miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile
    ATENTIE : La 1 Aprilie intra in vigoare in UE un regulament impus de Codex Alimentarius si anume directiva UE pentru produsele tradiţionale ale medicinii naturiste (DPTMN) care este prezentată ca un serviciu adus cetăţenilor europeni şi foarte uşor de implementat, dar la o examinare mai atentă a metodelor de punere în aplicare constatam că, în realitate, se va produce o limitare nemaipomenită a drepturilor fiecărui individ de a obţine şi folosi tratamentele pe care le alege. Si ca si cum nu ar fi de ajuns, in plina criza economica, aceasta directiva ne va lasa cu o gramada de someri si daune la bugetul national. In cadrul unei campanii internationale anti Codex, a fost lansat printre altele si un apel catre UE sa retraga directiva in cauza si in acest scop s-a publicat o petitie pe care o atasez si pe care va invit pe toti sa o semnati. Poate ajuta petitia ? De ce nu ? Chiar credeti ca europarlamentarii sau decis sa ne omoare si impreuna cu noi sa-si omoare copiii si nepotii ? Eu nu pot sa cred asa ceva. Ceea ce cred este ca dansii pur si simplu nu au realizat inca despre ce este vorba in propozitie dar cand isi vor da seama de consecintele faptelor lor,  vor retrage imediat directiva si vor actiona pentru blocarea integrala a tuturor reglementarilor impuse de Codex Alimentarius, deci si a directivei 2002/46/CE referitoare la apropierea legislațiilor statelor membre privind suplimentele alimentare. Presupun ca deocamdata parlamentarii europeni si senatorii americani care au legiferat pana in prezent directivele Codexului, s-au lasat pur si simplu inselati de titluri pompoase precum OMS /FAO, securitate in domeniul alimentatiei publice  si alte trucuri asemanatoare folosite cu dibacie de cei interesati,  dar consider ca aceasta  inducere intentionata in eroare nu mai poate continua pentru mult timp. In acest context ganditi-va ce putere magica a dobandit cuvantul  ” securitate ” dupa atacurile din 11 Septambrie 2001 si luati in consideratie va rog si faptul ca aceste regulamente sunt date spre examinare si aprobare in momente si regiuni diferite, astfel incat studiind numai o piesa din puzzle sa nu poata nimeni vedea toata imaginea. Concret: in UE au fost legiferate masurile rferitoare la suplimentele nutritive in 2002 si masurile referitoare la produsele tradiţionale ale medicinii naturiste in 2004, pe cand in Statele Unite ale Americii alte masuri impuse de Codex au trecut anul acesta de Senatul . Este vorba de legea S510 , numita “Act al Modernizarii Sigurantei Alimentelor” (S510) prin care controlul individual asupra gradinaritului personal va fi restrictionat in mod sever, iar pastrarea semintelor pentru anul viitor, va fi trecuta in ilegalitate, aceasta insemnand practic pregatirea pentru un complet monopol al firmei Monsanto si a agendei sale de proliferare a OMG-urilor (Organismele Modificate Genetic). Vezi mai jos : Senate Bill S510 Makes it illegal to Grow, Share, Trade or Sell Homegrown Food. Deci in timp relativ scurt si actionand pe fronturi multiple, faimoasa noastra comisie comerciala care se ingrijeste de ” sanatatea ” consumatorilor si-a atins deja o mare parte din obiective avnd gata cel putin trei legi cu caracter universal, care pot fi extinse automat in orice moment in toate tarile care au aderat la FAO. Destept, nimic de zis, dar hai, merge o data, de doua ori, de trei ori dar la infinit nu mere. Se pare ca la asta baietasii din comisie nu s-au gandit . Probabil nu au auzit de proverbul romanesc de zice ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Le recomand sa citesca mai mult si sa vorbeasca mai putin si ii informez ca mingea e la noi in teren acum. La noi aia 6 miliarde pe care am inceput si eu sa cred ca vor sa ne imputineze pentru ca nu ne pot manipula prea usor.
    In final dragii mei comisari (de la comisie), tin mortis sa va intreb ceva cu caracter strict personal : Chiar nu stiti ca suntem Monument al Naturii si suntem ocrotiti direct de SEFU’ MARE, nu pentru ca am fi putini si pe cale de disparitie dar pentru ca suntem UNICI ? Si chiar credeti ca o sa va lasam sa va jucati de-a Creatorul cu prostioarele voastre mutate genetic si daca din greseala supravietuim sa fim transformati in nici voi nu stiti ce ?

  157. By cristina on Feb 20, 2011 | Reply

    Opriţi directiva pentru produsele tradiţionale ale medicinei naturiste

    Romanian translation of “Stop the Traditional Herbal Medicinal Products Directive”

    Publicată de Heidi Stevenson pe 12 octombrie 2010
    Categoria: Drepturi civile
    Regiune: Europa
    Ţintă: Comitetul pentru Petiţii al Comisiei Europene

    Petiţie:

    Cerem Parlamentului European să blocheze Directiva pentru produsele tradiţionale ale medicinei naturiste (DPTMN), Directiva 2004/2/EC, care are ca scop refuzul accesului către marea majoritate a produselor medicinei naturiste începând cu 1 aprilie 2011.
    DPTMN reduce drepturile fiecărui cetăţean al Europei la autodeterminare în ceea ce priveşte grija faţă de propria sănătate. Depăşeşte orice idee de control rezonabil al produselor periculoase şi intră în sfera constrângerilor prin limitarea opţiunilor pentru tratarea problemelor de sănătate,
    Accesul tuturor la produsele naturiste care au fost disponibile nestigherit dintotdeauna trebuie să continue fără întrerupere.
    ( Vă rog să luaţi aminte la faptul că UE cere adresele complete şi datele de naştere. Dacă nu includeţi adresele şi datele de naştere este posibil ca semnăturile dvs. să nu fie luate în calcul. Toate informaţiile sunt private. Adresele şi datele de naştere nu sunt vizibile pentru public şi aveţi, de asemenea, posibilitatea de a alege ca şi numele dvs. să rămân privat.
    Toate semnăturile sunt binevenite, deşi cele fără toate informaţiile cerute s-ar putea să nu fie luate în considerare, iar semnăturile persoanelor din afara spaţiului UE nu vor fi luate în considerare deloc. Cu toate acestea, noi salutăm toate semnăturile, considerându-le un suport pentru această cauză.Semnează petiţia!)

    Semnează petiţia! = http://www.gopetition.com/petition/39757/sign.html

  158. By cristea on Feb 23, 2011 | Reply

    Parerea mea este ca nimeni si nimic nu mai are ce face la tara asta de rahat,suntem in rahat din momentul cand am crezut ca noi putem face mai mult decat unul ca Ceausescu.Se pare ca ne-am inselat amarnic.Noua ne trebuie regim omunist ase cum a fost inainte.Nu stim ce iseamna libertate,noi vedem libertatea prost.Nu-i stim sensul ca daca l-am fi stiut am fi avut macar un gram de minte si am fi tinut cont de urmasii nostrii.Fara suparare dar fiecare din tara asta nu se gandeste decat la el,nu intereseaza pe nimeni,de cel de langa el.Asa ca ne meritam soarta.Oricum suntem morti mergatori,demult nu de acum sau de maine.

  159. By ady on Feb 23, 2011 | Reply

    tre sa recunoastem ca sintem prosti am primit o tara cadou ARDEALUL ,nu stim so gospodarim ne meritam soarta ,

  160. By ady on Feb 23, 2011 | Reply

    sintem buni numai linga oi si sa lingaii altora ,sintem un neam de tembeli

  161. By seby on Feb 26, 2011 | Reply

    tara asta daca mai sta la puteria lui basescu si boc o sa na onoare cu codex Alimentarius nui destul ca nu ne dau salari pe masura imi pare rau dar tara asta este in RAHAT afundata

  162. By Emilia on Mar 16, 2011 | Reply

    Ba da, avem de ales. Asa-zisa putere o au doar pentru ca NOI cei multi o permitem.
    In momentul in care le retragem aceasta putere si nu vom mai rabda in momentul acela vom avea NOI puterea.
    Cine le-a validat mandatul de reprezentare? Noi.
    Cine ii lasa sa-si faca de cap? Noi.
    Codex Alimentarius este cel putin echivalentul lagarele de concentrare cu camerele de gazare. Daca ne gazau, i-am fi impuscat. Dar pentru faptul ca atenteaza la siguranta nationala actuala si viitoare prin genocid chimic, care culmea l-au si legalizat, si ca vor muri din cauza lor noi, copiii nostrii si nepotii nostrii, cum credeti ca ar trebui sa reactionam?
    In functie de acest raspuns si de actiunile pe care le vom lua IMPREUNA fata de aceasta lege, ne vom merita soarta. Vreti ca sa avem copii sanatosi si fara deficiente genetice, LUPTATI so fortati ca alesii NOSTRI sa abroge aceasta lege.
    Chiar daca pare declarativ, Codex Alimentarius este real, are deja repercusiuni, DAR poate fi interzis, si putem ne putem impune dreptul la viata sanatoasa fara frica unei legi abuzive, imorale si criminale. DA, este o lege criminala.

  163. By Andreea on Apr 12, 2011 | Reply

    Cum as putea sa dau de documentarul acesta? (secretul vietii, bogatiei si saraciei)

  164. By o cetateana on Apr 15, 2011 | Reply

    NU VA SPERIATI. MANIPULARI OBISNUITE. OPINIA PUBLICA SI FORTA MASELOR CARE AJUNG LA CAPATUL RABDARII E MAI PUTERNICA DECAT ORICE POLITICA MONDIALA . DACA AI CREDINTA IN DUMNEZEUEL VA AVEA GRIJA SA IMPIEDICE ORICE PLAN DIABOLIC. RADETI DE PLANURILE ASTEA SPERIETOARE SI CONTINUATI-VA VIATA CA E FRUMOS PE PAMANT ATAT CAT NE ESTE DAT.

  165. By Anonymous on Jun 8, 2011 | Reply

    deea boc sa papi si un niste rosioare si nitai cartofi sau u ai bani si i ti permiti alceva ……….uni deja au cancer u vri sa murim mai repede lasa ca Doamne Doamne este sus si vei fi si u chinuit

  166. By anonim cu cap on Sep 11, 2011 | Reply

    cati dintre voi sunt in stare sa se stranga si sa faca ceva in afara sa posteze niste comment-uri pe net? :>

  167. By mariusbogdan223 on Jan 14, 2013 | Reply

    basescu le la moldova nu te ginde sti ca noi nu suntem in rominia

  168. By rox on Jan 15, 2013 | Reply

    corect

  169. By Anonymous on Jan 19, 2013 | Reply

    subscriu la cele spuse de tine!
    ai mare dreptate!

  170. By anonim on May 15, 2013 | Reply

    hai ne adunam!

  171. By lipocure vichy on Jun 24, 2013 | Reply

    My spouse and I stumbled over here coming from a different website and thought I might check things out.
    I like what I see so now i am following you. Look forward to looking into your web page yet again.

  172. By REVOLUTIE on Jul 27, 2013 | Reply

    Oameni buni,voi sunteti orbi,dobitorci si neputinciosi? CE E CU TOATE ACESTE COMENTARII IDIOATE INUTILE SI FARA NICI UN SENS SAU LOGICA,nimeni nu isi mai aduce aminte de “Hora Unirii” aici este un link pentru a va reimprospata memoria http://ro.wikipedia.org/wiki/Hora_Unirii ,de ce stati ca niste trantori si va multumiti cu aceste cuvinte “asta este,nu avem ce sa facem” voi inca nu vreti sa intelegeti ca puterea nu o au ce din umbra ci noi daca suntem uniti?!?!?! Tema pentru acasa..

  173. By REVOLUTIE on Jul 27, 2013 | Reply

    o cetateana,sa te ieie de mana cu dumnezeul ala al tau minunat si sa va dati foc pe acest pamant minunat,oameni prosti ca tine care inghit toate porcariile aruncate pe acele pagini din biblie sunt prostimea ce este manipulata cu ajutorul careia am ajuns in mare parte aici,NU EXISTA DUMNEZEU,TE NASTI,CRESTI,IMBATRANESTI,MORI si apoi te manca viermii in pamant,ce pula mea o tot dati cu dumnezeu,”ne apara domnul” NU TE APARA NIMENI ESTI SINGUR PE ACEASTA LUME MINUNATA si daca nu suntem uniti o sa se duca dracu toata planeta asta cu prostii aia cu domnul lor in frunte.

  174. By easy science project on Jul 27, 2013 | Reply

    I don’t know whether it’s just me or if perhaps everybody else
    encountering issues with your website. It
    appears like some of the text on your content are running off the screen.
    Can someone else please provide feedback and let me know if this
    is happening to them too? This could be a problem with my browser because I’ve had this happen previously. Thanks

  175. By iubire on Jul 29, 2013 | Reply

    super acest lucru este minunat am gasit ceva la fel aici la
    WZY :) imi place

  176. By No name on Feb 3, 2014 | Reply

    Sunt uimit de anumite comentarii citite aici. Despre Dumnezeu, despre dat în judecată, despre renunțarea de a cumpăra produse ce conțin anumite substanțe sau ingrediente. Oameni buni, indiferent de unde cumperi sau de producător, totul pleacă încă de la pământul șissemințele folosite în recolte. Dacă semințele nu sunt tratate cu substanțe chimice, puteți fii siguri că e tratat pământul unde se cultivă și tot așa. Degeaba faci pâine de casă dacă grâul folosit este cultivat sau tratat în condițiile de care tu ca individ încerci să te ferești. Soluția nu constă în rugăciuni la Dumnezeu, nu în refuzul de a consuma anumite produse. Nu Dumnezeu este cel care face toate aceste măgarii. Dacă biblioteca Vaticanului se deschide tuturor oamenilor spre a se da acces la tot ce se găsește ascuns lumii, o să aveți surpriza ca RELIGIA, să cadă mai ceva ca o clădire dărâmată prin implozie. Soluția este distrugerea celor care impun astfel de soluții. Dărâmarea guvernelor și a tuturor celor ce au un rol important în deciziile luate ce afectează o planetă întreagă. Cei cărora puțin le pasă de întreținerea planetei, de protejarea acesteia și de interesul de a decima din populația Terrei. Dar pentru a face o treabă bună, trebuiesc aceste persoane stârnite până la ultimul moștenitor, pentru ca pe viitor să nu existe riscul ridicării altor asemenea specimene de oameni ce vor încerca să ducă munca părinților la bun sfârșit. Revoluția omului de rând este soluția, cultivarea pământului așa cum făcea țăranul odată, exterminarea gunoaielor aflate la putere în toată lumea așa cum trebuie, până la ultimul născut. Revoluția acesta trebuie făcută cum trebuie, nu cum mulți cred căiîn ’89 a fost Revoluție. În’ 89 a fost exact pasul impus de cei care încearcă să aducă toate aceste masuri pentru decimarea populației, și cei care au șanse clare de supraviețuire sunt exact idioții, proștii, slugarnici și exact cei care prin prostia lor sunt ușor de controlat și manipulat. Nu se observă destul de clar cum prostia este la mare căutare, se propagă la TV și extraordinar, se plătește și bine. Oricum românul este prin definiție și genă o personalitate slabă, mincinoasă, încearcă prin lingușeală, curvie sau altă metodă să însele sau să beneficieze prin toate mijloacele să înșele, să fure…… Toate astea doar pentru a o duce cât mai bine (crede el, românul) și să moară vecinul ca să-i fure capra. Suntem lași, curve, hoți și tot ce se poate, mai puțin înverșunați să facem într-adevăr ceva util, benefic sau să luăm atitudine pentru viitorul copiilor copiilor noștri. În schimb suntem foarte buni la teorii și bârfe. Mult succes tuturor celor care cred că rugăciunile ajută sau doar pălavrăgeala asta fără sens ne scoate din rahat…..

  177. By No name on Feb 3, 2014 | Reply

    Apropo’s! Dacă ăsta este site-ul lui Vadim Tudor chiar îl rog să mă sune la. 0040373744409 și să îmi spună la cât de înverșunat este pentru binele poporului român…. Ce soluții are pentru a ajuta românii? De dat din gură și de scos la vedere tot felul de scenarii e bun……

  178. By Vadim on Feb 5, 2014 | Reply

    Nu e al lui Vadim Tudor.

  179. By camere de filmat on Apr 16, 2014 | Reply

    I like the helpful information you provide for your articles.
    I’ll bookmark your blog and test again here regularly.

    I’m fairly sure I will be informed plenty of new stuff proper here!
    Best of luck for the next!

  180. By Tony on Jun 11, 2014 | Reply

    http://www.netarhia.ro/codex-alimentarius.html#more-9507

    Cititi si documentati-va inainte sa aberati. Codex-ul nu este ceva obscur sau ocult decat pentru analfabeti. Orice om literat si cu acces la internet poate citi pe paginile oficiale acest Codex. Trebuie sa fii retardat mintal sa zici ca vine Codex-ul si iti baga initium in alimente. Codex-ul este doar o selectie de norme si standarde alimentare. Da el stabileste pe baza studiilor clinice si ce aditivi sunt permisi si care sunt intezisi si care sunt cantitatile in care sunt permisi. Daca Codex-ul permite momentan anumiti aditivi care credeti voi ca sunt nocivi asta este, nimic nu este perfect. Insa fara Codex dragii mei fiecare ar baga in alimente orice ar dori muschiul lor. Aproape toti aditivii care au fost demonstrati a fi cancerigeni sau nocivi sanatatii, au fost eliminati din alimente de aceleasi organizatii care alcatuiesc comisia de elaborare a Codex Alimentarius.

  181. By antisistem on Mar 24, 2015 | Reply

    Ne omoara excrocii cu zile si noi nu facem nimic!Slaba natie!

  182. By fwcFzmhf on Mar 26, 2017 | Reply

    811946 476325 An fascinating discussion is worth comment. I believe which you need to write a lot more on this subject, it may well not be a taboo topic but typically folks are not enough to speak on such topics. Towards the next. Cheers 91544

  183. By Catalin on Jan 2, 2018 | Reply

    Dar de ce noi sa fim prima tara care primim otrava aceasta? De 2000 de ani suntem mintiti,bagati in ceata ne mint cu texte precum ca israel e poporul ales.Ni sa furat istoria,au falsificat o ca sa ne poata subjuga sa traim in infern . Desteaptate Romane din somnul cel de moarte… Traiasca Dacii liberi

  1. 6 Trackback(s)

  2. Nov 4, 2010: » CODEX ALIMENTARIUS Cronica de sfarsit
  3. Nov 13, 2010: La OTV, Tudor Barbu între Codex Alimentarius şi “Bă boule…” « Românica blues
  4. Jan 14, 2013: CODEX ALIMENTARIUS IN PAINE = CANCER ?!!! | Natyv
  5. Mar 4, 2014: Demiterea tuturor angajaților noștri! Poate fi o soluție pentru salvarea României. | Uniți pentru victoria României
  6. Jun 6, 2014: Codex alimentarum | Spuse
  7. Dec 7, 2015: Romania, azi | Luiza V. Alexandrescu

Post a Comment