Adevarul despre “pandemia” porcina. Nu le dati bratul vostru!

November 9th, 2009 | by Vadim Cusnarencu |

O mai tineti minte pe Andreea Esca (ProTV) aparuta in jurnalul de stiri cu masca pe fata si spunand ca gripa porcina face ravagii in Romania? Era o zi de luni in care brusc, toata presa mare de televiziune, la comanda, a inceput isteria gripei porcine in Romania, cea care tine si astazi. Week-endul trecut am vazut un cap (patrat) de prezentator de stiri la Antena 1 spunand ca singurul (atentie, singurul!) remediu pentru a tine gripa porcina in frau este vaccinul! Din ce punct de vedere, cumva economic? Iata ce zic si alti oameni, nemediatizati de grupa mare a presei de televiziune, oameni bine informati din industria de medicamente. Este vorba de Vania Atudorei, un roman din Canada, microbiolog de top,  managerul general al unei companii farmaceutice, Sterigen. El vorbeste din interior si explica un lucru simplu: totul este mana industriei de vaccinuri care pleaca doar de la doi producatori incasatori de cecuri.

Alaturi de aceste declaratii ale unui om care se pricepe, primiti si sfatul meu: nu va vaccinati, nu va vaccinati copiii. Sa se vaccineze Obama si Basescu intai in fata noastra si apoi ne mai gandim. Nu le dati bratul pentru intepaturi din care altii castiga bani, iar voi va stricati sanatatea a voastra si a celor mici. Nu le dati bratul, dati-le un scuipat celor care baga la tv spaima in voi si un alt scuipat celor care ne conduc si isi fac afacerile pe sanatatea mintala a ‘prostilor’.

Vania Atudorei (biografie) stie cel mai bine despre ce este vorba in legatura cu interesele companiilor farmaceutice si cu isteria gripei porcine. Atudorei spune multe lucruri pe fata, chiar daca este evident ca nu poate spune chiar tot sau nu poate merge pana la capat… Ascultati-l pe Vania Atudorei si incercati sa vedeti toata manipularea din presa (o parte) facuta la comanda, platita.

Inca un lucru inainte de ceea ce a spus Atudorei. Vineri s-a facut un anunt, urmat de altul. am citit in presa. 1. Romania a cumparat 500.000 de vaccinuri pentru copii de la GlaxoSmithKline (una dintre cele doua firme care face vaccinuri in lume). A urmat 2. Romania va avea voie din nou sa exporte de la anul carne de porc, exporturi interzie din cauza pestei porcine din Romania. Vedeti vreo legatura logica intre ele?

Iata mai jos declaratiile lui Vania Atudorei:

1. Ttoata constructia de nisip a terorii “pandemice” care incearca sa ne bulverseze acum vietile si sa ne faca sclavii vanzatorilor de medicamente si de vaccinuri. Va dau ca exemplu gripa aviara. Acum doi ani a fost paranoia [psihoza, n.n.] cu gripa aviara? Da. Au fost prognosticuri ca aceasta gripa se va transforma intr-o pandemie? Da. N-a fost nici macar o epidemie la nivelul unei tari, dar o pandemie. Anul acesta este stiut ca  OMS a schimbat definitia pandemiei, reducand conditiile, ca sa o poata declara.

2.Industria farmaceutica este si o industrie necinstita, este si o industrie ipocrita, este si o industrie care vrea sa faca profituri si le face din plin. Pot sa va dau un exemplu. Tratam sinuzita cu antibiotice – se folosea la inceput tetraciclina si s-a descoperit un alt antibiotic de 10 ori mai puternic, iar industria farmaceutica nu voia sa-l fabrice, desi era mult mai eficient si trebuia luat numai o data pe zi, iar nu de 3-4 ori pe zi ca tetraciclina, iar industria farmaceutica a zis: “Eu deja am instalatii care m-au costat milioane si miliarde de dolari, eu ce fac cu instalatiile astea si cu vechile antibiotice?”. Este si o industrie care vrea sa faca profituri si care este conservatoare. La un moment dat, sigur ca exista boli pentru care sunt tratamente care, daca sunt prea ieftine, nu le convine pentru ca nu fac profituri.

3.  Vaccinul pentru gripa care s-a fabricat anul trecut a fost eficient numai in 40-45% din cazuri. Deci sa nu ne facem iluzii ca este o industrie sfanta, careia nu avem nimic sa-i reprosam, impecabila… Etica e departe de asta. In fond, industria asta, in general, este privata, este pe mana unor oameni de afaceri, si ce-i intereseaza pe ei sunt castigurile.

4. Sunt convins ca unii ziaristi au fost PLATITI ca sa faca mult zgomot pentru nimic. Platiti de companiile farmaceutice care fabrica vaccinurile gripei si care fabrica medicamente pentru gripa. Pentru ca exista numai doua companii farmaceutice in lume care fabrica niste medicamente pentru gripa, medicamente care sunt mai mult sau mai putin eficiente… nu sunt eficiente nici macar pentru 50% din populatie. Este vorba de compania Hoffmann-La Roche din Basel, Elvetia, care fabrica Tamiflu si este vorba de cea mai mare companie din Anglia, GlaxoSmithKline. Iar aceste companii au tot interesul sa-si vanda medicamentele si sa faca profituri foarte mari. Foarte multe tari, in paranoia  asta, au cumparat cantitati extraordinare, de milioane si milioane de dolari, care vor expira si vor fi aruncate. Si medicamentele astea sunt cumparate din banii publici, din impozitele si taxele noastre.

5.  Gripa la pasari si la porci exista de cand au aparut speciile acestea pe pamant. Nu este ceva nou. Gripa vine in fiecare an din Hong-Kong, pentru ca acolo sunt sate unde chinezii dorm in aceeasi camera cu ratele, cu gainile, cu porcii, iar virusurile acestea animale se transmit la om, uneori sufera mutatii. Si astazi cu traficul de avioane transportand peste un miliard de pasageri in fiecare an, ceea ce reprezinta mult raportat la populatia planetei… Deci in fiecare an avem gripa, nu este ceva nou. Stiti dvs. ca in fiecare an mor mult mai multi oameni de gripa decat de SIDA? Si cine mor? Mor persoanele in varsta care au o imunitate scazuta, bineinteles, mor cei care au imunitate deficienta…

6. Se face mult zgomot pentru nimic! Daca era, intr-adevar, sa fie o pandemie, cum a fost in anul 1918, cand se estimeaza ca au fost intre 10-20 milioane de morti de gripa… o pandemie se propaga repede, nu se propaga asa, ca azi au murit 10, si maine mai mor 5, poimaine mai mor 2, s.a.m.d. …

7. In acest timp… toate companiile care fabrica masti isi vand mastile… Si mastile astea au o eficacitate ZERO! Mastile astea sunt praf in ochii nostri, n-au nicio eficienta! Si totusi sunt tari care cumpara miliarde de masti ca sa protejeze populatia. Hai sa fim seriosi! (vezi, la noi, stirea de acum 2 zile: Vor fi distribuite 7.000 de măşti şi 60.000 de litri de dezinfectanţi în şcolile din Bucureşti si comunicatul CSAT-ului in care “s-a luat decizia suplimentarii fondurilor pentru achizitia de echipamente, medicamente, mijloace de protectie si vaccinuri”. ). Politica farmaceutica o fac oamenii de afaceri, milionarii si miliardarii, in cardasie cu guvernele… Industria farmaceutica este pe primul loc (ca profit), pentru ca ei pot sa fabrice un medicament cu un dolar si sa-l vanda cu 20 de dolari…

  1. 30 Responses to “Adevarul despre “pandemia” porcina. Nu le dati bratul vostru!”

  2. By fia on Nov 9, 2009 | Reply

    Si pe langa toate astea boala nu e atat de grava. Este o gripa obisnuita, doar ca are alt ADN (30% aviar , 30% porc, si restul probabil uman). Chiar, de ce nu ii zice gripa aviaro-porcina? Ca are la fel de mult ADN de pasare cat are si de porc. La fel ca la SARS acu’ 5 ani, pandemia e doar la TV.

    Eu am trecut deja prin primul val de isterie (am fost contact pentru cazul 2 din Romania in mai)… am stat 1 saptamana acasa “sub supraveghere” si mi-au dat masca…. Evident am fost sfatuit sa ma vaccinez pentru gripa obisnuita (care-o fi legatura nu stiu).

  3. By william coy lung on Nov 9, 2009 | Reply

    vadime!!!!

    de acord cu gripa si toata magaria care s-a iscat…

    dar..de unde il stii tu pe atudorei….eu sunt din bt…si intamplator fac cercetare de ani buni si in afara si in tara….stii ce e ciudat…?numele lu atudorei nu apare pe nicaieri pe situ Sterigen…sa zicem ca e baiat modest…ce e mai grav e ca numele lui nu apare mai deloc pe nici un site de referinta de cercetare din lume : alde Pubmed, ScienceDirect sau Scopus…e destul ca un oras intreg de proti i-au dat titlu de cetatean de onoare…nu fi si tu un idiot…acum vreo 5-6 luni am pierdut vreo juma de zi intorcand netu pe dos…dupa acest individ si nu am gasit mai nimic de el…acum nu mai fac aceeasi faza ca ma apuca scarba si pentru ca nu am timp

    take care

  4. By vadim on Nov 9, 2009 | Reply

    Coy lung, nu ii da pe astia cumparati, vorbim de unii mai mici si mai sinceri.

  5. By mircea on Nov 9, 2009 | Reply

    Adica unii mai mici si mai paranoici :)) Conspirationistii astia au impresia ca intotdeauna toata lumea e cumparata, numai ei nu.

    Adevarul e undeva la mijloc, ca intotdeauna. Evident ca si companiile farmaceutice isi doresc cat mai mult profit, si exagereaza si uneori OMS le mai da un sprijin in acest sens, dar de aici pana la a afirma ca vaccinul iti face rau, sau ca toti jurnalistii din lume, inclusiv posturi TV in amarata noastra de tara, au fost cumparate ca sa faca reclama gripei, e cale lunga.

    In cel mai rau caz vaccinul nu va avea nici un efect iar conducerea noastra imbecila va fi cheltuit o gramada de bani de pomana, dar extraterestii nu traiesc printre noi :)

  6. By mihai on Nov 9, 2009 | Reply

    Ce e mai trist este ca media face mai rau decit gripa ,iar unii din cei alesi sa informeze populatia ,prelucreaza materialul pe care-l publica in ziar sau la televizor in mod diabolic (constient sau inconstient).
    Apropo,este adevarat ca Esca e in cartea de istorie? Mi-e rusine de istoria asta .

  7. By william coy lung on Nov 9, 2009 | Reply

    asa e….ziaristii nostri sunt doar niste idioti care prind din zbor si fac pe interesantii la chestii lansate de capete luminate din alte zari…

    si apoi prostimea de la noila preia si cumpara masti, mitraliere si anticoncenptionale, numa’ sa nu faca gripa “canibala” asa cum am auzit azi intr-o farmacie in loc de cabalina

  8. By vadim on Nov 9, 2009 | Reply

    Mircea o sa pun saptamana asta cate un articol pe zi despre gripa porcina (aka gripa noua) si va fi unul si despre vaccinele de la valul precedent de porcina cand au murit sau avut probleme majore de sanatate mai mult de la vaccin decat de la virus. Sa vezi acolo oameni paralizati de la vaccin si dupa aia mai poti spune ca in cel mai rau caz vaccinul nu are nici un efect. Ba are efect, pentru ca iti baga un virus cu diverse substante in tine. Iei anual un astfel de vaccin si nu stii cum va fi sistemul imunitar. Nu la tine, dar in special la copii mici. Stii ca in SUA se fac 25 de vaccine pana la varsta de 2 ani? O sa afli de aici altele pe tema asta saptamana asta. M-a agasat rau de tot treaba cu porcina asta.

  9. By renz on Nov 9, 2009 | Reply

    Nu stiu daca e adevarat personajul sau nu (nici eu nu mi-as da numele real in asa ceva), insa stiu si eu destul de bine industria farmaceutica, si multe din cele descrise sunt asa, chiar mai rau. In acest sistem, ideea este sa nu omori pacientul dar nici sa nu-l vindeci complet…daca se poate sa ii creezi dependenta la produsul tau ai dat lovitura. Asta este crudul adevar. Si sa nu credeti vreodata ca medicamentul care-l prescrie doctorul pentru afectiunea de care suferiti este cel mai indicat…este doar medicamentul pentru care a fost PLATIT mai bine ca sa-l vanda!!!

  10. By canadianu on Nov 9, 2009 | Reply

    poate ca voi ziaristi de doi lei ar trebui sa fiti primi care nu arunca materiale prelucrate de pe emailuri primite la lucru fara sa verificati nimic.

    acum 2 saptamini a murit deg ripa porcina un baiat perfect sanatos de 3 ani din ontario .

    Tatal lui sus cu lacrimi in ochi ca vaccinul nu era inca valabil dar in mod sigur nu l-ar fi facut pentru ca citise toate prostiile astea aruncate cu teoria conspiratiei.Tot el a spus ginditi-va daca a-ti lua decizia sa nu-l faceti si ceva rau se va intimpla,cum a-ti trai restul vietii?

    GINDITI-VA SI VOI TEMBELILOR CA POATE CINEVA O SA MOARA CA NU A FACUT VACCINUL CITIND CA SCRIU TOTI AMATORII.VOI SUNT SIGUR CA A-TI AVEA CONSTIINTA CURATA PENTRU CA VA LIPSESTE ORICUM.

    In Canada se sta ore in sir la coada pentru vaccin ,medici l-au facut toti..dar noi romanii le stim mai bine pe toate..ca totdeauna.

  11. By xolv on Nov 9, 2009 | Reply

    Alta oaie panicarda care emigrand in canada, si-a pierdut si ortografia pe langa discernamant. Ramai un robotel american si nu ne mai purta noua de grija! Thanks a lot anyway!

  12. By ANTICRETINI on Nov 9, 2009 | Reply

    VADIME……NU ESTI TU REGELE ‘CONSPIRATIILOR’? ESTI ASA DE ‘PE FATA’ ANTI AMERICAN CA AI AJUNS PINA A FI UN COMPLET RIDICOL, O GINDIRE CARE NUMAI OAMENII INGUSTI, SPALATI LA CREIER, O AU CIND AI SCRIS ACUM VREO 2 ANI CA AMERICANII SI-AI DISTRUS SINGURI CLADIRILE LA 9/11!!!
    CUM POATE SA TE I-A CINEVA IN SERIOS CU ASA GINDIRE? ASA ASTIA CA TINE, DE-A LUNGUL TIMPURILOR, AU ZIS DE ORICE VACCIN INVENTAT SI CARE A SALVAT VIATA LA SUTE DE MILIOANE DE OAMENI! NU STIU DACA ACEST VACCIN V-A AJUTA SAU NU, DAR ACEST ARTICOL VENIND DE LA TINE, IMI VINE SA CRED CA TU NU AI FOST VACCINAT DE NIMIC CIND ERAI COPIL! EU TE STIU CINE ESTI, INAINTE ERA BUSH, ACUM, E OBAMA, DESI ASTA E UN INGER COMPARAT CU REPUBLICANII AIA RASISTI,NAZISTI! PENTRU TINE E URA NEFONDATA CONTRA AMERICII, DESI PUTIN E ALA CARE VA TAIE GAZUL SI MOARE LUMEA DE FRIG CA ACUM 2 ANI, PUTIN ARE ZECI DE MII DE TRUPE LA GRANITA CU MOLDOVA AMERNINTINDU-VA DACA VA MAI BAGATI IN MOLDOVA(NUMAI EL ARE VOIE) CA SA NU MAI VORBIM DE TRANSNITRIA..DE CE NU VORBESTI CONTRA LA CRIMINALUL ASTA GENOCID, CARE A OMORIT SUTE DE MII DE CECENI, GEORGIENI, SAMD…CARE A ORDONAT MOARTEA A SUTE DE JURNALISTI CARE AU ‘INRAZNIT’ SA SCRIE CONTRA LUI….ESTI O RAMASITA INCULTA, RAMASA DE LA COMUNISMUL ALA NENOROCIT! INDIFERENT DE SUBIECT, GASESTI TU CEVA SA INVENTEZI DESPRE AMERICANI! CIND TOT RAUL VINE DE LA EST!! DAR ESTI ORB CU URA NEFONDATA! MILIOANE DE COPII AMERICANI AU FOST VACCINATI SI NU AU AVUT GRIPA, IAR DIN CEI CARE NU AU FOST VACCINATI LA TIMP, AU MURIT VREO 27 %! SI CA SA NU MORI NEINFORMAT, OBAMA SI FAMILA LUI, LA FEL CA MULTI DIN GUVERN,S-AU VACCINAT! NU E NIMIC MAI RAU DECIT UN ‘JURNALIST’ NEINFORMAT CU INTENTII RELE!

  13. By ANTICRETINI on Nov 9, 2009 | Reply

    @XOLV…SHUT UP MORON! YOU’RE TOO STUPID TO UNDERSTAND! CITESTE MAI JOS!

  14. By marius on Nov 9, 2009 | Reply

    Esti cu capu Vadim. No ofense. E si un mare business, e si o mare psihoza cu pandemie/vaccinuri, nu sunt de acord cu vaccinurile (e ca si cum ai vaccina un copil impotriva rujeolei incercand sa-l aperi de toate bolile copilariei). Dar ca sa spui/sugerezi ca totul e inventie … no comment. E un virus de sezon. Vezi ce-a fost in Mexic, discuta cu oameni din alte tari si indeparteaza-te de discursul tiz-ului tau.

  15. By canadianu on Nov 9, 2009 | Reply

    xolv -oie becaliana esti tu rammi si cinta-i instruna ciobanului tau suprem..mama prostilor e gravida permanent in Romania ..de astea au iesit specimene ca tine.

  16. By babacu on Nov 9, 2009 | Reply

    treaba cu platitul doctorilor din pacate este reala,spun asta pentru ca lucrez intr-o companie unde se practica treaba asta

  17. By christie on Nov 10, 2009 | Reply

    oamenii fericiti si siguri (pe sine) sunt greu de controlat.
    cei speriati si timorati sunt f usor de manipulat. iar de ei are nevoie guvernul fiecarei tari. din aceste motive, se face mult zgomot (in medii) pentru nimic, pe multe planuti. e dirijat de sus si are efect direct…
    nu va lasati manipulati! :)

  18. By Montrealezuul on Nov 10, 2009 | Reply

    Pentru coy lung din Botosani…..

    Vania Atudorei este un nume foarte cunoscut in comunitatea romaneasca din Montreal…Pe langa faptul ca a studiat si profesat in Elvetia, a profesat si aici (pentru Sandoz Canada, Draxis, etc. )iar in prezent face parte din fel si fel de consilii de administratie, este profesor, consultant pentru ONU si, cel mai important, un ADEVARAT ROMAN. Mi-a fost profesor si anul acesta in toamna l-am intalnit din intamplare, el fiind insotit de 3 adolescenti din Botosani pe care i-a sponsorizat sa viziteze Canada ca rasplata pentru premiile luate la Olimpiadele Nationale ( sunt gata sa pun pariu ca tu, coy lung, nici nu sti ca in Botosani sunt astfel de adolescenti)….Vania este un om modest ce lucreaza de dimineata pana noaptea tarziu, dedicandu-si mult timp si pentru comunitatea romaneasca.

    Referitor la vaccinuri….

    Asa cum mi-a spus o profesoara de-a mea, elventiaca de origine si cu anii grei de munca in industria farmaceutica, virusul isi modifica structura cam la 2 luni….ceea ce face ca eficienta lui sa se reduca in timp….de aici si rata de reusita de 40-50%..
    Ca fost angajat al unei companii farmaceutice din tara, pot sa spun ca practicile de “marketing” sau mai bine zis de manipulare, bine prezentate mai sus, au ca scop sa scota banii din buzunarul bolnavilor si mai ales al bugetului de stat, unde omul de rand nu are nici un control, insa politicienii nostri ( sau mai bine zis “ai vostri”) au…si se vede cu ochiul liber….
    Insa cel mai trist este faptul ca Romania este LADA DE GUNOI pentru companiile farmaceutice importatoare….Am vazut personal containere de medicamente sosite in Romania cu cateva luni inainte de expirare si vandute de genul “2 pentru 1″. O companie prefera sa le vanda pe nimica toata in Romania sau sa le doneze la case de batranni , orfelinate, puscarii, spitale, decat sa plateasca o avere pentru a fi distruse in tara producatoare pentru ca au expirat…

    Pentru canadianul…

    Este adevarat ca aici, pot sapune la noi, in Canada, sunt cozi interminabile la vaccinari…insa multi refuza sa se vaccineze. Saptamana trecuta o colega de servici a fost la pediatru cu baietelul ei si a intrebat ” Ce spuneti domnul doctor, sa-l vacnez?”, iar doctorul i-a spus ” daca ti-as spune ca nu, as fi declarat un criminal si Ordinul Medicilor mi-ar retrage dreptul de a practica…” “Ok, a spus colega mea, va rog sa considerati ca el (baietelul) este al dumneavoastra….ce ati face?”, “Sincer?…as mai astepta o saptamana, doua sa vedem ce se mai intampla, si apoi as lua o decizie”….

    La final….

    Sotia mea a avut gripa, nasa fiicei mele, stabilita si ea in Canada, a avut gripa….sunt bine merci amandoua si pline de energie…

    Asa cum bine a spus christie: NU VA LASATI MANIPULATI!!!! O tuica fiarta si o baie fierbinte face mai mult decat 10 vaccinuri!!!!

  19. By Montrealezuul on Nov 10, 2009 | Reply

    Pentru coy lung…..

    Uite un link despre Vania Atudorei…

    http://www.psg.ca/index.php?task=courses&courseid=00000317

  20. By Montrealezul on Nov 10, 2009 | Reply

    Pentru xolv…

    Nu am stiut ca tu esti reprezentantul romanilor….”nu ne mai purta noua de grija”….oare de ce toti frustratii se leaga de gramatica celor plecati din tara?…oare de ce toti frustratii vorbesc in numele celorlalti??? pentru ca dai “lectii de gramatica” iti spun ca nu mai era cazul sa-l folosesti pe “noua” din moment ce in fraza il ai deja pe “ne”….

    Afla domnule Frustrat ca in America, din cate am observat, roboteii americanii de origine romana sunt foarte apreciati…..nu orice frustrat poate ajunge robotel american…

    Si roboteii americani nu isi fac griji pentru tine….Ne facem griji pentru parintii nostri, pentru fratii si surorile noastre….

    As mai avea multe de spus, insa trebuie sa mai si muncesc….sunt un robot american ce trebuie sa munceasca pentru a-si intretine rudele din tara…si nu sunt singurul…

  21. By sebastian on Nov 10, 2009 | Reply

    Dragii mei ,se vede treaba ca respectul omului fata de om este pe cale de disparitie …Din cate am citit pana acum , si nu numai pe acest site , parerile sunt impartite ,si poate e corect sa fie asa , numai ca din pacate limbajul folosit este , sau devine ”porcin” dupa doar cateva fraze expuse de unul sau de altul …(poate pentru asta am avea nevoie toti de un vaccin…si nu de unul comandat via guvern).Eu cred ca Vadim si-a expus doar parerea ,aici ,pe un site internet …ca deh doar nu o sa vedeti asa ceva la ora de varf la jurnalul de seara…Este prezentata ,in cotinuu doar o fateta a problemei ….Acum ,parerea mea ,eu zic ca fiecare trebuie sa-si faca temele si sa caute pentru el insusi ,sa investigheze iar apoi sa ia o decizie in consecinta …si nu pentru ca eu am zis ,sau pentru ca obama a zis (by the way pentru cel care a scris ca obama si cu familia lui s-au vaccinat am o intrebare:ai fost cumva acolo ,cu ei cand au luat vaccinul?)Si in incheiere ,as termina cu una din frazele celebre utilizate de unul care a vazut poate destule la viata lui ”They don’t care about us”.O zi buna la toti si sa luati ,in final , decizia cea mai buna .

  22. By Montrealezul on Nov 10, 2009 | Reply

    Sebastian…cata dreptate ai..

    Scuze la toti…m-am lasat dus de val…

  23. By ANTICRETINI on Nov 10, 2009 | Reply

    @ Sebastian……Yes, genius, I saw it on TV,
    here in the States, because you assume that all the Romanians writing on forums are living in Romania! Si altceva, Vadim niciodata nu asi
    exprima parerea, el ‘stie’ cu siguranta care e
    adevarul, la fel cum a facut si cu 9/11 cind a zic ca stie sigur ca Americanii s-au atacat singuri, desi erau sute de evidente la televizor, in toata lumea, cu arabii urcind in avioane, antrenindu-se sa piloteze, cum au trimis videos de good bye famliilor lor, cum au fost felicitati de Bin laden, etc….dar ‘geniul’ asta tot o tinea pe a lui! E timpul sa nu mai fiti asa de naivi,sabastiane,e sec 21!

  24. By vadim on Nov 10, 2009 | Reply

    Anticretini, uite ca acum la opt ani dupa daramarea turnurilor gemene nici macar americanii nu mai cred ca au fost atentate. S-au facut niste sondaje recent sa se vada cum a mers treaba si peste 65% au spus ca a fost mana autoritatilor de stat americane acolo. Mai citeste si tu. Daca impresia mea a fost aia atunci si am spus-o, era oricum o parere a mea, adr totusi bazata pe niste observatii din ceea ce am citit. Sunt multe semne de intrebare si chestii care nu se leaga, iar asta inseamna un singur lucru: FBI si CIA au orchestrat tot, la fel ca asasinarea lui Kennedy si multe altele. In numele scopului propus, normal.

  25. By sebastian on Nov 11, 2009 | Reply

    catre anticretini : daca crezi tot ce se spune sau se arata la televizor atunci good luck si a happy live ……eu prefer sa investighez singur si apoi incerc sa iau deciziz cea mai buna.(si un sfat ,daca pot ,nimeni nu le stie pe toate)

  26. By sebastian on Nov 11, 2009 | Reply

    scuze happy life…

  27. By vadim on Nov 11, 2009 | Reply

    Bravo sebastian asa sa faci, sunt putini care nu inghit mizeria servita pe tava, sunt multi care acum tremura de frica sa nu ia gripa porcina si se gandesc la vaccin ca la salvarea vietii pe pamant.

  28. By sebastian on Nov 11, 2009 | Reply

    trebuie sa reinvatam sa iubim ,vadim , din nou ,neconditionat …au trecut deja mii de ani de teroare ,razboi si boli …de dragoste mai vorbeste cineva?…ar fi multe de spus…nu ne putem vindeca decat atunci cand vom realiza ca boala vine din interiorul nostru…sa aveti ceea ce va doriti fiecare..

  29. By rizache on Nov 16, 2009 | Reply

    Ma indoiesc ca specialistul de mai sus a scris articolul care este raspandit pe net. Nu cred ca este prea etic sa scrie impotriva unei industrii pe care chiar el o reprezinta. Cred ca numele lui a fost folosit doar ca sa dea greutate unor afirmatii. Oricum, articolul nu aduce nici un argument clar si este o bataie de joc daca chiar este scris de un specialist. Pandemia nu se stabileste in functie de numarul de morti, ci de numarul de imbolnaviri declarate. Evident ca se fac si erori, se iau masuri exagerate, dar e mai bine sa faci ceva, sa porti o masca, decat sa stai si sa spui ca este o conspiratie. Sa nu uitam ca gripa a inceput cu un numar mare de morti in Mexic si poate ca tocmai masurile luate au fost acelea ce au stabilit ordinea. Sa ne bucuram ca gripa nu este asa de mortala cum o asteptam sa fie si sa fim vigilenti in continuare. Sa nu ne zgarcim tocmai cu sanatatea noastra ….

  30. By vadim on Nov 16, 2009 | Reply

    Daca e cum spui tu cu pandemia, de ce a schimbat OMS definitia termenului la finalul anului trecut? Daca este cum spui tu, de ce anual nu se declara pandemie si pe celelalte tipuri de gripa, care imbolnavess cel putin la mult de multa lume ca si gripa porcina?

  31. By Jessy on Nov 21, 2009 | Reply

    da,am auzit ca sunt vaccine in stoc,si trebuie vandute

Post a Comment