Asa ar trebui sa arate gardurile de la Dinamo

August 20th, 2009 | by Vadim Cusnarencu |

Cam asa ar trebui sa arate gardurile de pe marginea gazonului stadionului Dinamo. Poate numai asa cei care au intrat astazi pe teren ar putea fi opriti pe viitor. Ca sa nu mai spun ca acele personaje ar trebui sa se fi aflat deja intr-o zona ferita, la munte, la racoare, precum cea din imagine.

090324_guard_dogs3

  1. 40 Responses to “Asa ar trebui sa arate gardurile de la Dinamo”

  2. By Ovidiu Moisin on Aug 20, 2009 | Reply

    Foarte inspirat.Cred in aceasta masura! :))))

  3. By fFLO on Aug 20, 2009 | Reply

    te`as vedea in locul nostru,sa iubesti o echipa cu niste conducatori si jucatori de tot rahatu`,si apoi sa te vad!

  4. By vio on Aug 20, 2009 | Reply

    de acord .. rusine mare ceea ce s-a intamplat in seara asta pe stadionul lui Dinamo …

  5. By bubulina on Aug 20, 2009 | Reply

    Bine ma, incearac sa nu o mai iubesti.

  6. By bubulina on Aug 20, 2009 | Reply

    Bine ma, incearca sa nu o mai iubesti.

  7. By mda on Aug 20, 2009 | Reply

    pt fFLO..
    DEci si acuma dai dovada de cat de retard esti ca om si apoi ca suporter..oricat de mult ai “iubi” asa zisa echipa (Dinamo e o adunatura de cretini de cand s-a infiintat)nu le strici sansele unei eventuale calificari…or voi ca suporteri le taiati craca de sub picioare..
    PS(adica post scriptum) nu te agita sa presupui ca sunt vreun fan al altei echipe…nu ma atrage fotbalul romanesc si nici cel international..dar la cate scandaluri sunt date la ilustrul tv si pe site-urile de sport e imposibil sa nu iti faci o parere si sa nu fi la cunostinta cu rahaturile pe care le faceti..si voi si steaua si restul echipelor.
    P.P.S.- As aprecia daca nu te-ai chinui sa imi dai un raspuns plin de cuvinte “inteligente”(poate singurele) pe care le stii.

  8. By DINAMO SUNTEM NOI on Aug 20, 2009 | Reply

    NIMENI nu are DREPTUL sa-si bata joc de PASIUNEA NOASTRA! DINAMO SUNTEM NOI!

  9. By Bud on Aug 20, 2009 | Reply

    E clar ca este nevoie de masuri de siguranta mai stricte ca in genul celor din Anglia unde astfel de imbecili sunt interzisi pe viata pe arenele sportive.
    @ fFlo: existenta ta e trista, spune-i iubitului tau sa iti lege la loc lesa de gat, si mars inapoi in cusca pana inveti ca iubirea ptr o echipa se manifsta prin suport si nu prin violenta!

  10. By DINAMO SUNTEM NOI on Aug 20, 2009 | Reply

    mda, nu esti decat o RAMA. taraste-te in continuare…

  11. By mda on Aug 20, 2009 | Reply

    iar tu DINAMO SUNTEM NOI..te incadrezi perfect in ceea ce descriam eu mai sus la fFLO..iar daca ai fi citit PPS-ul (nu ma obosesc sa iti zic ce inseamna)..probabil te-ai fi scutit de la a da dovada de cat de prost si primitiv esti. dar nah..treaca de la mine..si eu demuult am evoluat..sunt chiar biped..nu patruped..;)..

  12. By bubulina on Aug 20, 2009 | Reply

    Sa completez.
    Din cauza unora ca el placerea de a urmari un meci de fotbal pe stadion a disparut de mult.
    Ai ocazia sa ajugi acasa batut ghinionul de a fi suporterul echipei adverse.
    As dori ca toti “suporterii energizati ca bateria duracel” sa faca ceva munca in folosul comunitatii, sa termine canalul Dunare-Bucuresti si sa ne scuteasca de tembelismul lor de prostia dusa pana la extremis .
    Iar ziaristii ar fi bine sa inceteze sa le mai dea apa la moara unor patroni oligofreni si sa promoveze sportivul si nu panarama analfabeta ce se da mare patron.
    Sunt complet dezamagit de tot ce inseamna gazetarie romaneasca totul a devenit un spectacol ieftin regizat de prosti si jucat de prosti.

  13. By mda on Aug 20, 2009 | Reply

    Bubulina..foarte bine punctat..de acord cu tine, in toate privintele..;)

  14. By mda nu i asa on Aug 20, 2009 | Reply

    o da minunat,au facut suporterii lui dinamo o mare prostie intr adevar,nimeni nu contesta ,dar de aici si pana la a asculta un personaj o.l.i.g.o.f.r.e.n ca gigi becali cum o sa faca el garduri si o sa ia masuri este mult prea mult;adica a innebunit lumea si ascultam toti analfabetii.pentru domnul mda eu sunt suporter de peluza ,mai precis s.u.d steaua bucuresti,iar in materie de studii si diplome domnule suporter si moralist de forum iti dau clasa oricand doresti.mai bine ai lasa indignarile elegante si ai veni la meciuri sa incerci sa civilizezi ce se poate civiliza.si apropo asculta si tu pe toate canalele de sport pe cel mai mare h.an.d.i.ca.p.a.t in viata vorbind,si cum toti il suna pentru rating.nu ti e scarba de ziaristii astia de doi bani.

  15. By dicu on Aug 20, 2009 | Reply

    tin cu Steaua, dar ii inteleg pe suporterii dinamovisti, pt ca sincer, si eu as fi procedat la fel daca echipa cu care tin ar juca in halul asta. pur si simplu, jucatorii si conducatorii isi bat de suporteri, si de ei insasi…

  16. By UN om simplu on Aug 20, 2009 | Reply

    Domnilor, cu tot respectul, dar cand vezi in ce mocirla se zbate fotbalul romanesc, si mai ales Dinamo, NU ai cum sa reactionezi altfel decat au facut-o fanii din Stefan cel Mare. Acesta este rezultatul a ceea ce au semanat minunatii conducatori ai fotbalului romanesc!!! Dragomir, Mircea Sandu, Gigi Becali si multi, multi altii vorbesc de faptul ca fanii ar trebui judecati in regim de urgenta si condamnati…Oare nu ar fi cazul ca acesti conducatori sa fie ei cei arestati si condamnati de URGENTA? Pana cand sa rabde si suporterul, fie el, ultras, hooligan sau cetatean? Stadionul, ultimul bastion de rezisteta in aceasta lume masonica, va avea din ce in ce mai multe scene ca cele petrecute in Stefan cel Mare!

  17. By alex on Aug 21, 2009 | Reply

    C

  18. By Razvan on Aug 21, 2009 | Reply

    Si ce daca tii cu X sau cu Y…? si eu tin cu Steaua… si cu toate echipele romanesti… dar nici daca erau copii tai, si tineai cu ei, nu intrai peste ei sa ii iei la bataie. Si ca sa ii certi, asteptai sa mergi intai acasa. Este absurd, sa faci ce au facut suporterii lui Dinamo… nu e o dovada de dragoste, ci de teribilism, manie, ura… si mai ales raca pe altii pentru ca pot mai mult ca ei.

  19. By alex on Aug 21, 2009 | Reply

    Ce sa o tot lungim……sincer sa fi fost fan al Dinamo nu cred-ca asa mai fi rezistat nici eu….nu mi se pare nimic iesit din comun ca fanii nu au mai suportat, dar asta este, speram in cotinuare la meciuri fair-play in campionat dar am zis ceva…..”Speram”,oricum se pare ca o echipa deja in minus avem in Europa League…si crede-ti sincer ca Dinamo ar fi meritat anu’ asta’ sa joace in Champions League pe punctele facute de altii….cred-ca ar fi un semnal de alarma

  20. By DINAMO SUNTEM NOI on Aug 21, 2009 | Reply

    mda, adevarat ai grait… sa-ti fie tarana usoara, milogule!

  21. By mda on Aug 21, 2009 | Reply

    Nu era vorba nici de studii, nici de diplome..ci de limbaj si educatie (cei 7 ani de acasa)..In alta ordine de idei..Becali..sincer nu am cuvinte pt a-l descrie..am fost suporter stelist de mic..datorita unor legende ale fotbalului..dar ce a facut ala de cand a venit..si nu e singurul..borcea, copos, etc etc..totul e zero..si da..ei sunt cautati pt rating si scandal si atat…mi-e scarba de ei..de ziaristii care ii provoaca ca sa manance o paine..si da..mi-e scarba de jucatorii care habar n-au sa vorbeasca..conduc “masini tari”, se imbata in cluburi..dar cand vine vorba de performanta sportiva..zero barat. Imi e scarba si sunt jenat (intr-o oarecare masura-destul de nesemnificativa) de asa zisi “suporteri” care merg la meci sa distruga, sa faca scandal si care au compotament de primate. NU IMI E JENA SI NU M-AS LUA NICIODATA de adevaratii suporteri..care respecta echipa adversa, se respecta pe ei si in final respecta sportul.
    C: sper ca m-am facut inteles…

  22. By mda on Aug 21, 2009 | Reply

    maai..DINAMO SUNTEM NOI..uite, vezi..exact ce ziceam..am incercat sa iti explic frumos..nu sa intru cu injurii..dar fiind probabil o primata(cu un maxim de dezvoltare pana la Neanderthal-zicem ca se accepta) incerci sa iti impui punctul de vedere asa cum stii..cu bata..
    In aceste momente..nu ti-ai dori sa fi mers mai mult la scoala si sa fii adunat si tu cuvinte mai multe si mai diversificate in vocabular? Ma rog, ca sa iti dau satisfactia ca vei avea ultimul cuvant(sau ultima injuratura)..iti transmit de pe acum..ca nu te voi mai lua in seama..esti prea nesemnificativ..

  23. By DINAMO SUNTEM NOI on Aug 21, 2009 | Reply

    mda, “ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea”. noapte buna.

  24. By Irina on Aug 21, 2009 | Reply

    Nu doar suporterii tembeli ar trebui sa stea in spatele unor astfel de garduri. Ci si conducatorii de cluburi mai tembeli. Ca daca Dinamo juca pe bune cu Ceahlaul si nu se umfla in blana pe blaturi, ar fi stiut si suporterii la ce sa se astepte.

    Dar cand au vazut jocul “debordant” al dinamovistilor, ca echipa este “pe val”, ca pasele se leaga “de minune”, au gandit si suporterii ca n-au cum sa se faca de rusine in fata unei echipe fara mari pretentii.

    Iar cand au vazut ca este 2-0 si amintindu-si ca doar cu cateva zile in urma jucatori, antrenori si oficiali ridicau echipa in slavi laundand jocul “fenomenal” al cainilor, si-au iesit din minti.

    Greseala suporterilor a fost ca nu in teren trebuiau sa intre. Ci in tribuna oficiala. Sa-i faca rosie camasa roz norocoasa a lui Borcea, sa-i faca streang cravata lui Dinu si sa-i astupe gura lui Badea.

  25. By tibi on Aug 21, 2009 | Reply

    Este o situatie critica atat pt Dinamo cat si prntru intreg fodbalul romanesc. Nu stiu ce masuri ar putea redresa atitudinea suporterilor dar stiu ca ar trebui trasa linia si conducatorii din fotbalul romanesc ar trebui sa investeasca in in educarea suporterilor, in a cladi o relatie buna cu cei ce vin la stadion si nu in ultimul rand trabuie lucrat la atitudinea jucatorilor. Eu nu am vazut inca un meci in care jucatorii sa dea totul pe teren iar spectatorii sa nu aplaude acest gest.

    A sosit timpul pentru reconciliere si implementarea valorilor etice in fotbalul romanesc.

  26. By tibi on Aug 21, 2009 | Reply

    daca ma gandesc bine ideea de mai sus este valabila si pentru intraga societate romana.

    A fost ceea ce a fost… Punct si de la capat!(dar cu mult mai bine)

  27. By ombre on Aug 21, 2009 | Reply

    Bai cand va aud: dinamo suntem noi!, frate uitati-va in jurul vostru, o sa fiti DOAR voi. Pana la urma si o curva o iubesti .. dar pana cand ? Deja nu mai ai ce sa iubesti, du-te si refuleaza-ti iubirea intr-un alt domeniu. Deja cacatul dinamo face rau fotbalului din romania.

  28. By florinas on Aug 21, 2009 | Reply

    Toatele echipele romanesti calificate in acest sezon in cupele europene au adus puncte pentru Romania, FELICITARI! Dinamo…..scade coeficientul, RUSINE. Cateii turbati trebuie dusi si vaccinati, poate mai e o sansa…..
    HAI ROMANIA!

  29. By attyla on Aug 21, 2009 | Reply

    nici macar asa garduri nu iar opri!!!!!! pacat ca ne fac de ras in europa

  30. By Adryan on Aug 21, 2009 | Reply

    Daca in trecut mergeai la un meci de fotbal al lui Dinamo ca sa vezi un spectacol sportiv, am ajuns sa mergem in Stefan cel Mare sa vedem un adevarat spectacol cu gladiatori ca in timpurile romane cind singura placere era aceea de a vedea -SINGE.
    Totul s-a trannsformat intr-un razboi pe care eu personal nu il inteleg.
    Exista o diferenta intre suporterul dinamovist si huliganul din Groapa .Am sa va spun si de ce.Sint mii si mii de suporteri adevarati ai lui Dinamo care de-a-lungul istoriei acestui club s-au bucurat alaturi de Dinamo ,au indragit clubul si jucatorii,au suferit impreuna cu acestia in momentele grele au inghitit in sec cind echipa avea perioade dificile sau cind erau sicanati de suporterii altor echipe,cu alte cuvinte -“caini pina la moarte si dincolo de ea”
    In plan total opus se afla acesti huligani care merg la meciurile lui Dinamo din ziua de azi sa faca ei spectacol sau mai bine spus -“sa se dea in spectacol”.Se aduna acolo in Groapa drogati,betivi ,boschetari ,fosti puscariasi si tot felul de persoane care nu au nici un fel de legatura cu Dinamo. Se duc acolo sa se intilneasca si sa faca pe zmeii sa distruga tribune ,sa rupa scaune si apoi sa le arunce in teren,sa rupa garduri si sa dea navala catre jucatorii-de parca ar fi turcii la Rovine ,sa le ceara socoteala jucatorilor de parca am fi in jungla iar cel mai tare sa supravietuiasca.
    Bun sint de acord ca Dinamo nu joaca nimic ,sint de acord ca Dinamo nu a mai cistigat un trofeu de multi ani,sint de acord ca Dinamo nu mai este Dinamo ,insa de aici si pina la acte de vandalism care fac rau -echipei ,clubului ,fotbalului si implicit Romaniei este o cale lunga car nu duce nicaieri.Cu ce drept te duci tu “fan al lui Dinamo”pe teren sa le ceri socoteala jucatorilor ,cu ce drept intri tu pe teren sa rupi garduri si scaune din tribune,cine esti tu sa-ti faci dreptate singur.Am inteles ca esti suparat dar dupa anumite legii de comportament si civilizatie,ca totul sa aiba logica in momentul cind vezi ca echipa nu joa ca ,cindvezi ca te duci acolo o data ,de doua ori ,de trei ori si pleci dezamagit- rezolvarea este foarte simpla -NU TE MAI DUCE.
    Stai acasa si nu te mai enerva ,nu te duce sa faci acte de vandalism si sa pleci din Groapa fugind de organele de politie .
    Sint multe de spus dar incerc sa trag o linie si sa le cer tuturor persoanelor si institutiilor car vor avea legatura cu aceste incidente in sensu de a lua masuri si pedepsi-SA NU VA FIE MILA DE HULIGANI-arestatii ,bagatii la inchisoare,batetii pina le ies aerele astea de supereroi din cap,facetii sa revina cu piciorele pe pamint si sa nu mai creada ca ei sint zmeii zmeilor sau ca lumea si fotbalul se invirt in jurul lor,asa ca repet -nu va fie mila de huligani.
    Cu mult respect pentru clubul Dinamo din partea unui suporter dinamovist de aproape 35 de ani-ADRYAN-din Brasov

  31. By Claudiu on Aug 21, 2009 | Reply

    Daca era steaua in situatia asta, umpleati cel putin doua pagini cu scandal. Probabil vorbeati despre Gigi Becali cum nu stie sa aiba o relatie cu fanii, cum ca el ar fi vinovat despre toate. Despre Dinamo, nimic. Chiar atat de dinamovisti sunteti? Chiar sunteti platiti din bani dinamovisti?

  32. By adidas on Aug 21, 2009 | Reply

    haideti ca nu i chiar asa
    au intrat pe pista de langa stadion si nu au stat mai mult de 30 secunde…le inteleg nervii dar si cristi borcea este de vina ca ia aparat tot timpul si vb numai la caterinca cand era intrebat de violenta fanilor
    sandu e prieten cu platini si trebuie sa o apere pe dinamo ptr ca nimeni nu si permite ca la anul dinamo sa fie data afara din europa

  33. By floryn on Aug 21, 2009 | Reply

    tot timpul dinamo ne-a facut de ras asa ca nu va mai agitati!!!dinamo e tare in romania.in europa e un rahat de echipa care fara exceptie,tot timpul ne face de ras.

  34. By floryn on Aug 21, 2009 | Reply

    ce cristi borcea ce conducere!!!!
    ce cristi borcea era pe teren.jucatorii sunt singurii vinovati si antrenorul!!!
    prin atitudinea lor ei sunt singurii vinovati.

  35. By floryn on Aug 21, 2009 | Reply

    anul trecut dinamo a fost eliminata tot de o fantoma de echipa,anul asta le-a venit randul celor de la sarajevo sa ii umileasca, jucatorii plini de bani si de figuri de vedete sunt singurii vinovati.
    mai bine sa fie suspendati cativa ani din europa ca sa nu mai dea ocazia nici unei echipe sa-i umileasca.sa fie ei aici in romania campioni,ca afara si-o iau si de la o echipa de liga a 2 a.

  36. By florinas on Aug 21, 2009 | Reply

    mai florin cu “y” tu nu stii cu cine a jucat dinamo aseara…..cu sarajevo? sarajevo nu e in slovacia :)) poate LIBEREC…hihihihi

  37. By florinas on Aug 21, 2009 | Reply

    echipa Dinamo….e asa ceva…ca un suc cu “bule” pe care il bea Borcea din cand in cand…face bine la stomacel….

  38. By numele autorului on Aug 21, 2009 | Reply

    nu vorbim aici numai de suporteri… vorbim de un intreg club… un club in care presedintele consiliului de administratie nu face absolut nimic in afara de a trage sfori in culise, actionarii se bat pe cascaval ca chiorii, directorul sportiv este un huligan care a batut arbitri in timpul meciurilor si a rupt picioare distrugand cariere de jucatori, si, last but not least, culmea nesimtirii: presedintele executiv insotit de jucatori, inclusiv de actualul capitan al echipei, participa la parangheliile huliganilor care aniverseaza incendieri de peluze…

    vorbim deci de un club care, prin haosul generalizat in care se afla, si mai ales prin influenta malefica pe care o are in structurile corupte afe FRF, a devenit o amenintare reala la adresa nu numai fotbalului romanesc, dar a intregii societati..

  39. By numele autorului on Aug 21, 2009 | Reply

    si inca ceva… audientaaaaa… marea voastra obsesie, a celor din massmedia… razboiul din care ies victime in primul rand cititorii si telespectatorii ce isi primesc portia zilnica de scandal, caterinca si prostie… bineinteles, va faceti meseria si prezentati ce se da… dar mai ales ce se cere… si astfel inchideti acest cerc vicios in care o natiune de drogati audio-vizual vrea circ, mai mult circ, si mai mult circ, iar voi li-l dati in titluri pompoase insotit de multe semne de exclamare… si de femei goale evident…

    incerc sa postez acest comentariu pe blogul deontologului Tolontan, de unde este sters sistematic… nu le convine… ca le place sau nu, sunt o rotita care invarte acest cerc vicios!

  40. By ocupat on Aug 22, 2009 | Reply

    nu sunt de acord cu aceste masuri de siguranta, iubirea pentru o echipa este mai presus de toate, corect ar fi ca la intrare sa li se dea pistoale si mitraliere suporterilor ca acestia din “iubire pentru echipa” sa poata deschide focul daca echipa lor pierde, ar fi mult mai civilizat si poate si jucatorii s-ar gandi de 2 ori cand or sa dea vreo pasa

  41. By baubau on Aug 25, 2009 | Reply

    Vadime, imi pare rau sa zic, dar cu link-ul catre forum “gulagul lui Dinamo”, mi-am schimbat total impresia despre onlinesport si ce incearca sa faca. La inceput a fost interesant, acum sunt niste informatii despre operatori mobili care nu ma intereseaza. Multa bafta in continuare

Post a Comment