Onlinesport a dus CFR Cluj in lumea buna

September 18th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Cronica Onlinesport a meciului AS Roma – CFR Cluj a fost citata partial de aproximativ zece reputate publicatii sau siteuri italiene. Acestea au subliniat ceea ce am scris despre meciul echipei ardelene, pe care l-am catalogat drept “cel mai bun al unei echipe romanesti din Liga Campiionilor”, dar au apreciat si un alt titlu al nostru “Eroii de pe Olimpico”.


Iata cateva dintre citate:

Corriere della Serra:
Per quanto riguarda i giocatori, il sito “onlinesport” li incorona “eroi dello stadio Olimpico” e parla della loro prestazione come “il miglior risultato ottenuto da una squadra rumena in Champions League”.

Il Romanista:
Il sito “onlinesport” definisce i giocatori mandati in campo dall’italiano Maurizio Trombetta “eroi dello stadio Olimpico” e la loro prestazione “il miglior risultato ottenuto da una squadra rumena in Champions League”.

eurosport.yahoo.com:
Il sito ‘onlinesport’ definisce ‘eroi dell’Olimpico’ i giocatori del Cluj e quella di ieri ‘il migliore risultato ottenuto da una squadra romena in Champions’.

tiscali.it:
Il sito onlinesport definisce i giocatori mandati in campo da Trombetta “eroi”. Al rientro a casa, inoltre, Juan Culio (autore di una doppietta) e compagni accolti trionfalmente.

ANSA:
Il sito ‘onlinesport’ definisce ‘eroi dell’Olimpico’ i giocatori del Cluj e quella di ieri ‘il migliore risultato ottenuto da una squadra romena in Champions’.

  1. 21 Responses to “Onlinesport a dus CFR Cluj in lumea buna”

  2. By fdsa on Sep 18, 2008 | Reply

    da, voi sunteti principalii artizani ai victoriei clujului. voi i-ati adus in “lumea buna” pe descultii aia care vor ramane mereu in umbra stelei. nu ?
    SUNTETI PENIBILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. By un om on Sep 18, 2008 | Reply

    cum sa spuneti ca voi i-ati dus in lumea buna??? chiar ca penibil

  4. By cristachitza on Sep 18, 2008 | Reply

    :))))))))))))))))))))

  5. By gheorghe on Sep 18, 2008 | Reply

    Ce se facea CFR-ul fara Onlinesport? Ramanea o echipa anonima care a batut Roma la ea acasa!
    Schimbati titlu ca va faceti de ras!

  6. By tifos CFR on Sep 18, 2008 | Reply

    Vadim Cusnarescu, ziarist in timpul liber, a dus CFR-ul in “lumea buna” acum 2 saptamani cu articolul sau “Trompetta Clujului”, articol care l-a degradat pe autor ca om. Acuma degeaba veniti cu reparatii, degeaba va turnati cenusa in cap

  7. By Daniel Popescu on Sep 18, 2008 | Reply

    Vadim, va laudati ca Onlinesport.ro este un site serios de sport. Prin titlul de mai sus, ati demonstrat inca o data ca nu sunteti cu nimic mai buni decat GSP sau ProSport. Felicitari. Fara voi, nimeni n-ar fi auzit de CFR Cluj. Vorba aia, italienii n-au fost pe stadion si n-au vazut Champions League la TV, iar pe net exista un singur site, al vostru. Bravo si la mai mare.

  8. By MIhai on Sep 18, 2008 | Reply

    Nu zau ? Onlinesport a batut si pe Roma ma gandesc.

  9. By Alex on Sep 18, 2008 | Reply

    Acesta este un site al unor stelisti

  10. By Vadim on Sep 18, 2008 | Reply

    Tifos, de cam grabesti, Trombetta mai are multe de demonstrat inainte sa scape de porecla mea de Trompeta. Mai e mult de tot, vorbim peste 2-3 luni. Atunci abia, daca va fi cazul, voi scrie pe tema asta, pana atunci am laudat asa cum era normal o victorie mare a Clujului si atat. Crezi ca se face primavara cu o floare?

  11. By slavio on Sep 18, 2008 | Reply

    mai ia mai lasati ca nu o mai puteti fura pe cfr …ati vrea sa o duceti la voi in buc. ce naibha numai la voi uite ca la noi se poate
    ia pune si scrie frumos de toti ca nu ti-a facut nimeni rau
    de pasarila(antrenorul rapidului) de ala de ce nu scri. ce ala e antrenor ala distruge echipa rapidului. asta e scopul miticilor sa dezbineze echipa din tara sa urcati voi iar…
    asa faceti cu timisoara…si curind o luati in suturi pe unirea urziceni

  12. By Adi on Sep 18, 2008 | Reply

    Vadim, e posibil ca Trombeta sa fie un antrenor de mana a doua, o trompeta cum zici tu, ideea e sa nu te grabesti sa il judeci. Primul examen, cel de la Roma, a fost trecut cu brio. Nu uita ca aceasta victorie va ramane in istorie, este prima victorie a unei formatii romane pe terenul unei echipe italiene.

    Parerea mea despre ce s-a intamplat marti seara o poti citi si pe blogul personal.

  13. By forza CFR on Sep 18, 2008 | Reply

    un meci bun si piramida mioritica se clatina. mai avem multe de demonstrat.

    cat despre articolul de fata…busoioc sa fie:)

  14. By forza CFR on Sep 18, 2008 | Reply

    erata: : “busuioc”…

  15. By pop baba on Sep 18, 2008 | Reply

    trayaska cluju

  16. By m8k on Sep 18, 2008 | Reply

    Vezi Vadime! Eu iti spun de sute de ani ca poti face faima si cu articole care nu sunt facute pe seama stelei! Poate cu echipa ta de suflet si la care faci multa publicitate gratuita nu ti-a oferit satifactia asta niciodata!

  17. By ioi on Sep 18, 2008 | Reply

    mai omule, tie chiar nu ti-e rusine?
    1. Titlul. Inteleg, titlul trebuie sa fie socant, asa incat sa ii faca pe potentialii cititori sa se intrebe ce contine articolul. Dar chiar asa, fara legatura nici cu articolul, nici cu realitatea? Postarea ta se putea intitula la fel de bine “Omul cu ciocanelul loveste din nou”
    2. Trombetta. Cica nu e de ajuns un meci exceptional, mai ai nevoie de 2-3 luni pentru a-ti schimba parerea pe care ti-ai format-o si te-ai grabit sa ne faci sa o aflam si noi dupa cate meciuri?
    3. Cu ce te lauzi. Pai ziarele italine au citat onlinesport, sustii dumneata acolo, pentru ca a scris despre meciul CFR-ului ca e “cel mai bun al unei echipe romanesti in liga campionilor” (no multam, daca nu scriati voi n-ar fi fost) si pentru titlul, atentie!, “eroii de pe Olimpico”; pai in fata unui asemenea monument de creativitate, cred ca au picat pe spate italienii, nimanui nu i-ar mai fi trecut prin cap un asemenea titlu ingenios;
    mai am si o rugaminte, ca mie imi e lene sa caut: poti sa imi dai linkurile spre variantele online ale publicatiilor de care ai vorbit, sa ma conving si eu…

  18. By Sebi on Sep 18, 2008 | Reply

    Vadim. Exemplul cel mai proeminent pentru penibilul din siteul asta, condus de insusi Vadim. Bravo. Te lauzi cu munca altuia. Daca te-ai lauda la femei cu organele altuia, e cam penibil. Asta e tot ce zic.

  19. By vadim on Sep 18, 2008 | Reply

    ioi, uite linkurile, daca nu ma crezi pe cuvant:

    http://www.corriere.it/ultima_ora/notizie.jsp?id=%7b668C268A-C746-46ED-92AC-F25F6B439F2C%7d
    http://www.ilromanista.it/?section=news&id=14172
    http://temporeale.libero.it/libero/news/2008-09-17_117249081.html
    http://sport.tiscali.it/articoli/08/settembre/17/spalletti_critica_954.html
    http://it.eurosport.yahoo.com/17092008/2/champions-media-cluj-sugli-scudi.html
    http://www.telecaprisport.it/legginew.asp?cod=92298
    http://www.calcio-oggi.it/archives/000category/calcio
    http://diconews.com/calcio-ko-roma-stampa-rumena-esalta-il-cluj/20080917
    http://tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=122266
    http://wwwrm1.ansa.it/site/notizie/awnplus/calcio/news/2008-09-17_117247756.html

  20. By tepes on Sep 19, 2008 | Reply

    condamnati-l pe FELIX

  21. By Sebi on Sep 19, 2008 | Reply

    E vorba de o mentalitate. Nu te lauzi singur. Trebuie sa te laude altii. Faptul ca esti o sursa ptr ziare din Italia sau alta tara, e un fapt normal. Oricine poate lua linkul de pe ziare.com sau alte siteuri cu tag-urile CFR Cluj, Olimpico, Roma, Trompetta (pardon Trombetta). Dar sa te lauzi excesiv cu o chestie, care cel putin pentru mine este normala, sa te lauzi nu o data, nici de doua ori, nici de trei ori, ci de n ori, risti sa te ridici la un nivel mai jos penibilului. Daca iti place postura asta, asta e. E doar parerea mea. Doare nu doare. Asta-i viata. Nu mai zic de titlu. E un cliseu pentru cronicile facute in cinstea echipelor care au facut un meci mare si cam atat. Eroii din Ghencea. Eroii din Olimpico. Eroii din Urziceni. Eroi eroi eroi. Eroi sunt aia care au murit pentru tara asta, care au ramas in memoria noastra, pentru faptele lor, care mai departe au dus la o viata pe termen lung mai buna. Meciul din Liga Campionilor facut de CFR, este complet normal la nivelul unei echipe care joaca in Liga Campionilor. Dar cu o floarea nu se face primavara. Asta e meteahna ziarelor romanesti. Patroni dubiosi, jurnalisti corupti. Asta e tara noastra. Si tot ce se scrie in presa, nu numai ca se reflecta la nivelul nostru, ci si implicit la nivelul celor care fac asemenea articole. Dar avand in vedere ca e blogul lui, poate sa scrie tot ce vrea.

  22. By NeaCaisa on Sep 24, 2008 | Reply

    Titlul e ca in bancul ala cu “tropaim, tropaim”. Iar “porecla mea de Trompetta” e cel mai accesibil joc de cuvinte care se poate gasi. Te descalifici singur recurgand la o porecla atat de facila si gratuita.

Post a Comment