Cum face Gazeta Sporturilor stirile

August 21st, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Ideea unui redactor al Onlinesport.ro care s-a transformat intr-un material bun, a fost preluata de Gazeta Sporturilor. Nu citand sursa, asa cum ar face orice institutie de presa care se respecta, ci sunand si ei, la doua minute distanta, pe acelasi om, pe acelasi subiect, si dand la final declaratia ca pe una proprie. Este vorba de declaratiile lui Costel Bucur, patronul Gloriei Buzau, despre un presupus blat cu Dinamo.

Astazi, Andrei Preotu, redactor al Onlinesport.ro a avut ideea sa il sune pe Costel Bucur, patronul Gloriei Buzau. A obtinut de la el niste declaratii in care acesta recunoastea ca echipa sa a jucat voit slab contra lui Dinamo. Am pus stirea pe site, iar la cateva minute distanta a aparut aceeasi informatie pe gsp.ro, putin scurtata, ca stire proprie, declaratie data pentru gsp.ro, avand o ora de publicare anterioara celei a noastre.

Andrei Preotu l-a sunat pe Bucur ca sa vedem ce s-a petrecut cu stirea noastra: a fost luata copy/paste de pe onlinesport, asa cum gsp.ro sau alte siteuri din aceasta companie obisnuiesc sa o faca, sau chiar gsp.ro a sunat. Bucur ne-a declarat ca a fost sunat de cei de la gsp.ro, dupa ce fusese sunat de la onlinesport.ro si, il citam, “m-au expediat repede”.

Ceva de genul schitei “Bacalaureat”, a lui Caragiale: “Nu e asa, domnule Bucur, ca doi plus doi fac patru?”. Multumim, la revedere.

Este corect si legal ca o stire, o ideea sa nu beneficieze de citarea corecta a sursei initiale, iar in loc altcineva sa sune la doua minute distanta si sa intrebe daca doi plus doi nu fac cumva chiar patru?

Cat de inferior/ignorant/neprofesionist sa fii sa nu citezi sursa si sa dai ca de la tine informatii despre care ai citit in alta parte?

M-am acrit eu de cate e-mailuri i-am dat lui Augustin Roman pe tema asta, fara nici un rezultat, pentru ca fie nu isi coordoneaza oamenii, fie isi bate joc de altii. M-am saturat sa vad cum siterule gsp.ro, destul de des, iau stiri de la noi si le citeaza ca ‘OLS’ in loc de Onlinesport.ro, prejudiciind imaginea celui mai bun brand de internet sportiv din Romania.

Intre timp, departamentul de Internet al gsp.ro ii ataca in Justitie pe cei care le fura imaginile video din Liga 1 (onlinesport.ro nu se afla in acest scandal, ci alte siteuri). Un demers de altfel corect pe care ei il fac.

Atunci de ce nu as face si eu la fel cu stirile luate fara citarea sursei de pe onlinesport.ro? Prin a sta si a privi cum altii iau stirile noastre, batandu-si joc de munca redactorilor mei, nu este o atitudine corecta fata de nimeni, mai ales ca Legea Drepturilor de Autor prevede clar in ce conditii se pot prelua informatii in presa.

  1. 34 Responses to “Cum face Gazeta Sporturilor stirile”

  2. By Claudiu on Aug 21, 2008 | Reply

    Nici nu ar trebui sa iti pese, cei de la GSP fac copy/paste de cand s-au nascut si asa or sa faca in continuare. Sugestia mea este ca tu sa scrii la fel in continuare si sa ii ignori pentru ca mereu vor copia materialele. Nu au substanta

  3. By george on Aug 21, 2008 | Reply

    bine ma ca sunteti voi cei mai mari si cei mai tari care nu copiaza pe nimeni….vadime esti o mizerie!!

  4. By fia on Aug 21, 2008 | Reply

    Si cine te impiedica sa ii dai ii judecata? Nu faci decat sa te plangi aici pe blog, ca ce mic esti si cum te calca in picioare. Atata timp cat (cei de la GSP) nu patesc nimic nu vad de ce s-ar opri.
    Da-i in judecata si nu te mai lamenta.

  5. By Cosmin on Aug 21, 2008 | Reply

    1.George,n-ai minte,du-te si canta la alta masa.
    2.Gsp a ajuns tabloid sportiv asa ca ce pretentii sa ai.Cred ca daca este posibil,o chemare in instanta poate i-ar mai linisti pe “jurnalistii” din trustul motanului felix(miau!).

  6. By johnny be good on Aug 21, 2008 | Reply

    bah baiatule….nush ce sa zic…dar nu cred ca e ceva ilegal in asta…
    si nu cred ca voi nu luati stiri de la alti…sa fii sanatos ca nu esti muritor de foame si nici un tip ft moral daca ai ajuns unde ai ajuns…

  7. By Costea Marius on Aug 21, 2008 | Reply

    Ce sa mai spunem…..noi suntem vinovati ca am lasat RDS si Antena sa ne domine. Acu au GSPTV si nu mai vedem meciurile din camp nostru…..clar, ne obliga sa fim abonati la ei. Am postat un comentariu pe gsp, in care imi exprimam nemultumirea fata de gsptv-uri , astfel mi-au banat ip-ul, sa nu mai postez comentarii, culmea este ca arata cam asa: “IP-ul dvs, 81.180.208.81 este blocat la comentarii datorita atitudinii dvs la articolul de aici.” si culmea ca nu stiu de ce, nu am scris nimic interzis, doar opinia mea…asta este, banii ne-au prostit…am vazut ca deja a disparut stirea respectiva de pe gsp….s-au simtit cu musca pe caciula..O zi buna!

  8. By lefty on Aug 21, 2008 | Reply

    Nu stiu exact daca si caet articole au mai copiat cei de la gsp.ro insa stiu ca situl lor este plin de mizerii, la fel ca acelor de la sport.ro, doar propozitii scoase din context care par super titluri sau stiri de 3 lei, gen:tamas a iesit pe balcon in chiloti si s-a scarpinat intre picioare.Oricum, exista 3 situri de sport pe care le accesez zilnic in urmatoare ordine:onlinesport.ro, goal.com, prosport.ro.Tinetio tot asa, insa as dori mai multe stiri de la olimpiada,statistici, rezultate.

  9. By Alex on Aug 21, 2008 | Reply

    Vadime lasa gsp-ul si vezi-ti de ograda ta!Redactorii tai aia grozavi lasa mult prea des greseli de ortografie sau gramaticale grave cu zilele pe stirile voastre minune!!!Anul trecut nu gaseam la linkurile de sub stirile de pe prima pagina cand vroiam sa dau de programul ligii 1 decat linkuri care dadeau spre programul ligii de anul anterior,si acest lucru se intampla aproape si pe la etapa a 30-a si tot asa varza ti-era prima pagina.Cat timp ai linkuri moarte pe prima pagina,greseli de exprimare sau ortografie si tot felul de probleme de astea cred ca ar trebui sa te concentrezi si pe ai tai super-redactori.
    PS: ca sa fiu corect trebuie sa recunosc ca intru zilnic pe site-ul onlinesport,si ca este totusi NET superior oricarui alt site sportiv din .ro…

  10. By HadesStar on Aug 21, 2008 | Reply

    pentru articolul Fata nevazuta a lui Toja presupun ca ati fost in Columbia dupa date despre familia lui si nu ati copiat dintr-un zar american nu? dispari plangaciosule

  11. By ce spui ... on Aug 21, 2008 | Reply

    Articol complet aiurea. De cand stiu onlinesport.ro asta a facut: copy/paste. Ca au ajuns si altii sa fure de la voi, nu ma mira, ce ma surprinde este insa tupeul tau. Un fel de “Hotul care stirga hotii”, prin asta se defineste onlinesport.ro.
    Ani de zile aveati imagini din liga 1, meciurile echipei nationale etc fara sa aveti acest drept. Copiati si puneati pe siteul vostru, fara sa citati sursa, stiri evz, gardianul, cotidianul, jurnalul, dinamomania, dinamo-online, fcsteaua samd. Numai cine nu stie ce a fost onlinesport.ro ar putea sa te creada. Vadime, ai uitat cand lucrai la Prosport si avand acces la sursele lor unele informatii ajungeau pe OLS?
    Esti o rusine …

  12. By Baubaul on Aug 21, 2008 | Reply

    Vadim de ce nu te unesti cu cei de la dinamo-mania.net(stiu ca si ei se confrunta cu acelasi probleme) si incercati o trimitere in judecata si scrieti-o cu litere de o schioapa pe sitele voastre, poate asa o preiau si ei in exclusivitate!

    George draga…ai un raspuns execrabil fara nici o motivatie, daca ai avea un punct de vedere l-ai spune, fara sa acuzi si sa jignesti fara rost. Asa esti doar o chestie ca persoana nu te pot numi, deoarce ataci si taci, ai doua butoane si atat

  13. By soso on Aug 21, 2008 | Reply

    CACAREAZA SPORTURILOR cel mai prost ziar de sport …sunt condusi de un bosorog ovidiu gheonoaia…habar au sa faca gazetarie sportiva

  14. By Ion on Aug 21, 2008 | Reply

    GSP face stirile foarte bine, iar articolul tau arata doar frustrarea ta.
    Brown, cel care a scris Codul Da Vinci, a fost dat in judecata de un autor englez pe motiv ca i-a furat ideea. Brown a castigat procesul pentru ca nu exista copyright pe idei.
    Atunci cand o persoana se afla in centrul unui scandal, este normal sa fie sunat de toata presa presa si sa fie intrebat acelasi lucru. GSP a sunat si a vb cu omul respectiv asa ca si-a facut treaba cum trebuie. Nici nu conteaza cand a sunat si ce a vb, ma indoiesc ca stiti voi cu adevarat ce s-a vb.
    Nu trebuie sa va citeze niciunde si nicaieri.
    Inca un lucru, exclusivitatea se plateste.

  15. By alex on Aug 21, 2008 | Reply

    George, nu ca as fi eu sustinatorul lui Vadim, dar aici are dreptate omul. Daca tot fac copy/paste de ce nu pun si sursa cum e normal? Cand vezi la TV ca o stire e preluata de la Reuters spre exemplu, auzi imediat si comentariul sau eventual scrie pe imagini numele care-ti confirma sursa. Si daca tot e vorba de brand atata timp cat onlinesport nu isi propune o schimbare de imagine in OLS nu vad de ce le-ar face cineva fortat acest lucru. Daca in loc de Reuters eu ti-as scrie RTR sau RTRS tu ti-ai da seama care e sursa de provenienta? Si asa gsp joaca murdar din multe puncte de vedere, incepand cu siteurile adiacente (exemplu http://www.stelisti.ro etc.) si terminand cu posturile de televiziune pt care si-au facut singuri loc in grila de posturi prin eliminarea concurentei. Si daca asta nu e de ajuns nici pana acum nu au ajuns la un consens cu firmele celelalte de cablu. Poate pana in etapa a 10-a vor rezolva. Scurt si la obiect ori devii abonat RCS ori nu vezi meciuri. Normal daca tot vroiau sa faca bani puteau sa-l puna in sistem ppv cum e boom de exemplu. Au niste ratinguri de toata jena dar pe ei nu-i intereseaza. Aici pur si simplu e vorba de concurenta neloiala. Sper sa-si traga o mare teapa de la Mitica Dragomir, desi eu chiar urasc acest personaj. Asa ca in opinia mea gsp si tot trustul lor cu antene cu tot merita sa li se spuna ca sunt o mizerie, impreuna cu RCS, la care sunt abonat de altfel.

  16. By Tom on Aug 21, 2008 | Reply

    Onlinesport=Steaua
    Gsp apară Steaua contra Frf, Antena1 o da la tv pe ea( noroc cu CNA)… atunci ar trebui să vă pupati ca aveţi lucruri in comun!

    Despre Bucur, asta a zis la indicaţiile şefului din Pipera că jucătorii nu au vrut să joace pt. că nu-l doreau dat afara pe nenea antrenorul, deci, pentru mintile de oaie si Zota de la Rapid, ce treabă are Dinamo cu asta?
    Bun, acum Gloria va bate Poli cu 8-0, ca-s buni ai dracului…

  17. By Vali on Aug 22, 2008 | Reply

    Imi aduc aminte, nu cu mult timp in urma..Erau zvonuri ca Dica pleaca in Anglia.Dar nu se stia exact echipa.Era plimbat de la una la alta.Toata lumea isi dadea cu parerea pe forumuri.Mi-a trecut prin cap sa scriu: Dica va ajunge la Aston Villa,stiu din surse sigure.Dupa cateva ore, apare scris ca super stire.Dica cu un picior la Aston Villa.Acum intelegeti ce inseamna sa faci presa in Romania.

  18. By sportman on Aug 22, 2008 | Reply

    CE NE FACEM FRATILOR? AM AJUNS LA LIMITA !
    scrisoare deschisa catre ziaristii si oamenii care iubesc
    SPORTUL ROMANESC

    Urmarim consternati fantasticele Jocurile Olimpice de la Beijing.performante si evolutii fantastice, recorduri olimpice si mondiale, sportivi prinsi in lupta infernala dintre egonie si extaz.
    Din nefericire in acelasi timp, am ajuns sa asistam neputinciosi la caderea fatala in anonimat a sportului romanesc, la ratarile incredibile , la aparitiile sterse si aproape penibile ale ultimilor mohicani din sportul romanesc.
    Spre lauda lor cativa dintre membrii delegatiei olimpice au reusit intamplator sau nu, dar cert e ca in mod neaseptat, pentru cel putin doi dintre ei, sa mai incalzeasca inimile vajnicilor privitori TV din Romania cu cateva medalii stralucitoare( rascolind amintirile vremilor trecute cand delegatia se intorcea de la interecerile olimpice cu piepturile pline de nenumaratele titluri castigate).Daca la Atena Romania a reusit 19 medalii acum totalul nu se ridica nici macar la jumatate.
    Dureros, sa vezi cum sportul romanesc sucomba sub ochii nostri, dar nu numai sportul ci si sanatatea si viitorul natiei noastre sunt lasate in derizoriu de o clasa politica hidoasa, ghiftuita si plina de ifose( bineinteles progeniturile acestora merg la scoli inalte ,de fite prin strainatate, practica sporturi acvatice sau terestre prin alte zone ale globului, propria tara fiind prea banala pentru asa niste persoane valoroase.In tot acest timp copiii romanului de rand au dreptul doar la o ora de sport pe saptamana. Educatia fizica , materie cazuta complet in dizgratia ministerului invatamantului , un minister care foarte constiincios a sapat si mai sapa inca groapa sportului romanesc cu o amibitie demna de cauze mult mai bune.
    Peste tot in aceasta tara gasesti scoli fara o minima doatare, fara baze sportive, cu profesori nepregatiti, mai chiulangii decat proprii elevi, obisnuiti sa fie platiti cu mai multe norme( bineinteles ca la intelegere cu persoane suspuse in acest minister decazut complet, unde coruptia este in floare unde se incurajeaza invatamantul paralel, doar meditatiile de acasa, din greu platite din banii parintilor cu posibilitati, fiind azi la baza rezultatelor elevilor sin nu orele facute la clasa .
    Revenind la bietul SPORT ROMANESC printr-o asa zisa lege a Sportului” si prin complicitatea corupta si bolnava a ministerului invatamantului ,selectia si initierea noilor generatii de sportivi este lasata pe mana unor bieti profesori prost platiti, romantici incurabili , slab pregatiti , plictisiti, cautand neincetat o alta sursa de venit decat meseria lor( ceva normal de fapt la salariile de mizerie pe care le primesc) care habar nu au de nouatile si criteriile moderne din sportul international, de rigorile si noile directii impuse de forurile internationale.
    Cu o infatuare si aroganta inimaginabila guvernele Romaniei ultimilor 20 de ani au tratat sportul ca pe un apendice, si astfel de-alungul anilor Ministerul Sporturilor s-a transformat intr-o modesta agentie guvernamentala, cenusareasa tinuta la colt si al carui presedinte, marele su unicul Octavian Belu este pus in situatia umilitoare tde a merge lunar sa bata la usi de prea pretiosi directori si secretari guvernamentali pentru a obtine de exemplu atat de normala recompensa acordata fostelor glorii sportive medaliati olimpici sau mondiali – Renta Viagera ( ca un fapt divers in aceatsa luna d-l Belu fiind plecat la Beijing deci lipsind de la usile acelor pretiosi directori etc…banii de renta inca nu au fost acordati).
    Cu tenacitate si intr-o tacere demna, sportivii , antrenorii , specialistii ultimilor anii au luptat cu toate aceste nulitati , politicienii si din dragoste pentru sport au incercat sa mentina stacheta cat mai sus. Din pacate acum se vede ca incep sa dea roade exact eforturile celor ce au sfidat si desconsiderat sportul si sanatatea natiei si a copiilor nostril… guvernele incompetente si politicienii corupti aroganti, egoisti si imbuibati.
    In ultimii 20 de ani sportul a regresat continuu, dar personaje dubioase ale fostei securitati comuniste infiltrate inainte de 1989 s-au mentinut in punctele cheie ale defunctului minister al Sportului si apoi al ANS( Agentiei Nationale pentru Sport) , si inca mai sunt prezente plimbandu-si cu emfaza sotiile, soferii personali si (sau) mustatile pe la olimpiade si competitii mondiale.Toti acesti indivizi care se lauda cu merite exceptionale in creearea monstruoasei legi a “Sportului” au distrus tot ce se mai putea distruge in acest domeniu si si-au atribuit cu nesimtire si insolenta ,de-a lungul timpului toate rezulatetele campionilor nostrii, ne-au fluturat gratios pe micile ecrane , manutele, din mersul delagatiei Olimpice. Au scapat cu buna stiinta si mai ales din inconstienta si incompetenta crasa fraiele sportului din mana, lasandu-l la voia intamplarii la mana unor asa zisi patroni sau sponsori de cluburi , persoane meschine, indivizi tarati si complexati care nu au vazut in sport si in sportivi decat o modaliate de a spala bani si de as-si satisface orgolii bolnavicioase.
    Rar apar persoane de buna credinta ca sponsori in sport dar care rapid sunt sufocati de tot felul de asa zisi politicieni si afaceristi dubiosi.
    Amestecul politicului si interesolor financiare obscure ,in sport o adevarata cangrena, a facut ca federatiile sa fie conduse lalandala de niste personaje dubioase care nu au nimic comun cu sportul si care de multe ori urmaresc doar interese materiale penibile sau ambitii personale cretine.
    Conform legii sportului , sub atenta indrumare ANS sportivii si specialistii sunt tinuti la distanta, eliminate din Bordurile federatiilor si folositi doar ca “animale de munca” adica ei muncesc si ei sunt pusi la zid in caz de nereusite.
    Dar ca sa-si justifice existenta personajele din acesta Agentie au inventata morisca hartiilor , morisca nenumaratelor hartii si hartiute care trebuie sa le parvina spre aprobare..si tot aproba ..ce? decesul SPORTLUI ROMANESC?
    Oricum situatia este nemaintalnit de grava…datorita politicilor pefect sincronizate ale politicienilor, guvernelor, coruptiei Agentiei sportului si ministerului invatamantului s-a ajuns la situatia jalnica in care sportul romanesc nu mai are astazi nici un viitor in lume:
    1. baza de selectie – aproape inexistenta,
    2. fonduri inexistente ..guvernele au hotarat ca sportul trebuie sa se autofinanteze dar nu i-au dat si o lege a sponsorizarii in care oamenii de sport sa-si recastige demnitatea si nu sa se umileasca cu caciula in mana pe la usile unor asa zisi oameni de afaceri umflati si infatuati, care habar nu au ce inseamna munca asidua si tenacitatea unui sportiv pasionat de munca lui.
    3. lipsa cu desavarsire a unor baze sportive stadioane, patinoare , bazine , sali de sport performante.
    4. incepi sa te gandesti ca politicienii nostri sunt platiti( de cine oare?) sa distruga ce a mai ramas din tara asta inclusiv sportul si dragostea pentru performanta.
    5. Mentinerea scolilor sportive patronate de ministerul invatamantului ca baza de selectie + cel mai mare dezastru!! O adevarata cangrena ! Adevarate gauri negre, aceste scoli distrug in realitate sportul .Selectia si initierea se face cu profesori nespecializati in domeniu si nu de antrenori bine pregatiti, permanent in contact cu forurile conducatoare si cu noutatile aparute in domeniu cum ar fi normal.Ne furam singuri caciula crezand ca asa ne mentinem baza de selectie.
    6. Lipsa competitiilor la nivel scolar – o crima abjecta. Copii sportivi si familiile lor sunt cea mai adevarata reclama in favoarea unui sport.
    7. copii nostril..ce vrem sa facem cu ei? Ce planifica conducatorii nostril sa fim ca natie peste vre-o 15 ani…o natie de moluste si taratoare, handicapati, obezi si rahitici.
    In tarile nordice copii au bazine in orice scoala generala..invata de mici sa practice
    sporturi care sa le dezvolte armonios atat mintea cat si trupul.
    La noi insa copiicare se nasc frumosi si talentati ajung niste adolescenti tarati si
    nedezvoltati tot datorita bravilor nostril conducatori ..ex crucial :
    Primul Ministru Tariceanu care a tinut sa sublinieze cu tarie ca SPORTUL NU REPREZINTA O PRIORITATE NATIONALA ! criminal domnilor , cum adica sportul nu reprezinta o prioritate nationala? Adica da nici sanatatea nici invatamantul..adica tot ce se leaga de viitorul natiei si copilior nostrii din pacate.
    Acum ar fi timpul stimati oameni de sport , stimati ziaristi sa facem ceva sa oprim catastrofa care se intampla sub ochii nostril..
    Stim cu totii, in Grecia antica sportivii erau considerati cetateni de onoare iar medaliatii olimpici, semi-zei.
    La noi..multi mari campioni traiesc sau mor saraci si in anonimat multumita cer care de cate ori pot se folosesc de performantele lor ca sa mai castice un pic de capital electoral si politic!!??!!
    Sportivii si oamenii din sport au fost pana acum cea mai rabdatoare si mai linistita categorie a societatii noastre, cu toate nenorocirile care i-au lovit si i-au macinat. Acum are trebui insa sa se petreaca ceva cu adevarat..nu sa se dea vina ca de obicei de altfel ,pe cei care au muncit si si-au dorit performantele, sportive si antrenori. Acum ar trebui sa se dea vina asa cum e normal pe sistemul dezastruos si pe cei ca ni l-au impus. Ar trebui sa se termine cu replicile sfidatoare si pline de venin , ingamfare ale domnilor care stiu doar sa se laude si daca nu au cu ce sa se ascunda pana trece valul.
    Multa vreme au incercat si chiar au reusit sa induca idéea ca sportivii ar fi de vina, nu lupta , nu vor etc. , specialistii incompetenti etc. Gresit domnilor ! sportivii vor, specialistii spera…sistemul ii opreste!
    Ar trebui sa dispara acei indivizi, adevarati paraziti nesatui care dorm linistiti pe scaunele lor , in birouri racoaroase departe de agitatie si de munca adevarata.
    Ar trebui sa se intample o REVOLUTIE in sport..o revolutie care sa aduca un suflu nou , schimbare..care sa modifice mentalitati., sa aduca inapoi dorinta de afirmare..dorinta de competitie.. dorinta de progres la toate nivelurile.
    Pana acum au mai fost ocazii in care se mai putea repara ceva, dar , din pacate pasionatilor sustinatori din jurnalism li se dicta ,in momentele critice, sa taca sau sa abordeze subiecte mai comode pentru personajele sus puse.
    Sper din tot sufletul ca de acesta data bravii nostril jurnalisti sportivi( unii dintre ei fost mari sportivi dealtfel) vor fi alaturi de sportul romanesc, de sportivi si de antrenori ,de cei care sunt cuprinsi in fenomen din dragoste din pasiune si nu din interese pur financiare (de ex.) si nu alaturi de acei asa zisi sponsori de care am mai vorbit.
    O revolutie in sport nu se poate fara sa–i avem alaturi pe ziaristii sportivi care pot aduce in fata publicului adevarata situatie , neinchipuitul dezastru din acest domeniu .
    !!!!Atentie si in acest moment atat de garv in care ne aflam se incearca deturnarea problemei. In timp ce pe toate canalele din lume se vorbeste de Olimiada si de performantele fabuloase obtinute de marile puteri sportive, la noi deja se baga in fata fotbalul si tot felul de nimicuri din viata fotbalistilor tocmai pentru a distrage atentia spectatorilor de la lucrurile atata de grave care acum sunt tot mai evidente.

    Penibile si gretoase de-a dreptul incercarile acestori abjecti reprezentatnti ai natiei, prezenti din interese pur electorale in tribunele oficiale ale stadioanelor( de fotbal, nu de atletism) de a incerca sa atraga in cursa electorala sportiv celebri ai Romaniei. Adica au distrus tot ce se putea in sportul actual si vor sa se foloseasca de laurii si aura de eroi a unor oamenii care si-au castigat dreptul de a fi cei mai buni prin munca si eforturi titanice

    CHIAR ATAT PENIBILI SUNTETI DOMNILOR POLITICIENI!!!
    Nici un pic de jena nu mai au indivizii.. acum cand tot mai multi sportivi prefera sa traiasca si sa se stabileasca in afara tarii tocmai pentru ca aici nu mai au nici macar un minim de conditii pentru performante.
    Politicieni abjecti care se gandesc doar la voturile lor penibile , vor sa se foloseasca de oamenii care chiar au muncit pentru faima lor RUSINE! RUSINE! RUSINE!

    RUSINE! RUSINE! RUSINE!

    Dupa cum vedeti domnilor subiecte sunt nenumarate si de mare graviatate..de ce atata TACERE?!?! Si pana cand ?!?!

  19. By tuareg on Aug 22, 2008 | Reply

    esti cea mai visatoare persoana din Romania.
    Cand au fost cei de la gsp corecti,cand au publicat ceva real din munca lor?
    Asculta-le comentariile de la meciuri si vei descoperi America;niste inculti, analfabeti si niste milogi ,incepand de la Ioanitoaia si terminand cu cel mai parsiv si libidinos ziarist Vochin(asta suge tzatza de oaie pentru un dolar).

  20. By Knut on Aug 22, 2008 | Reply

    Cand o sa fiti TOTI impartiali si absolut corecti, poate o sa va dea lumea dreptate..cand e cazul, fireste. Pai tu vii cu pledoaria pentru cazul tau..nimic de zis. In final, insa, dai cu stim noi ce in fasole cu “…prejudiciind imaginea celui mai bun brand de internet sportiv din Romania”, nu mai suntem prieteni. Daca tu crezi, OBIECTIV vorbind si cu “mana pe inima” ce spui, atunci ori esti naiv (fara suparare), ori esti prost informat. Sunt gata sa tin si un pariu in alb…in rest, numai bine !

  21. By tavi on Aug 22, 2008 | Reply

    Atitudine total neprofesionista a avut vochin cu acel comentariu “despre Toja!” in care nici n-a vorbit de el mintind cu titlul cititorii!Marlania sa merge mult mai departe si nici acum nu se sinchiseste sa corecteze sau sa-si ceara scuze!E o atitudine infecta de care ti se face greata!A facut ceva scoala ?De tractoristi?Daca da de ce nu urla de durere fostii lui profesori?Cum poate sa ajunga sa scrie nu asemenea om in ziar cand da dovada de lipsa” celor sapte ani de acasa”?

  22. By Bancaru on Aug 22, 2008 | Reply

    Pana una alta vad ca si in Pro Sport apare stirea si nici aici nu se precizeaza sursa asa cum se face. Asta ca sa fim corecti. Acum mdoar nu vrem moralitate de la presa romana, fie ea si de sport. Sau mai ales.
    http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/costel-bucur-acuza-jucatorii-au-facut-blat-cu-dinamo-2952111

  23. By nausea69 on Aug 22, 2008 | Reply

    Hai vadime, matale cum ai inceput site-ul asta? De unde luai stirile? Faci din tzantzar armasar, rufele murdare vi le spalati acolo intre voi …

  24. By iulian ireg on Aug 22, 2008 | Reply

    comunisti comunisti raman asta e GSPul asta e trustul de presa a lu voiculestcu antena1
    de voiculescu ec sa mai zicem?80 de milioane de dolari in 90 …de unde naba?

  25. By Vadim on Aug 22, 2008 | Reply

    Bancare, din ce am vazut initial pe site ProSport citase sursa in ziua in care a aparut stirea. Apoi, la linkul tau, au scos sursa, probabil aceea fiind stirea care apare in ziar.

  26. By lefty on Aug 23, 2008 | Reply

    s[er din tot sufletu ca nu is vor recupera investitia, care este foarte mare, pentu ca sa nu uitam pe langa drepturile de televizare au adus si niste oameni de la alte posturi printre care si favoritul me Naum,pe care probabil il platesc regeste avand in vedere ca era seful departamentului de sport de la tvrdin cate stiu eu si un alt personaj care imi este simpatic Stiucan.

  27. By nausea69 on Aug 23, 2008 | Reply

    Dar comentariul meu de ce nu ti-a placut? Ala in care te intrebam cum faceai la inceputuri, de unde luai stirile , care era sursa? Dar acum cum faci, platesti la vreo agentie de stiri?

  28. By MarianM on Aug 25, 2008 | Reply

    Vadim, cand aveti de gand sa faceti niste actualizari la site? Conform voua, echipe precum UTA sau U Cluj se afla inca in Liga I.

  29. By fia on Aug 26, 2008 | Reply

    Uite un alt articol de blog care se potriveste cu cele descrise de tine:

    http://www.zoso.ro/2008/08/sa-ne-distram-cu-trustul-intact.html

  30. By Ultras on Aug 30, 2008 | Reply

    http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/bucur-jucatorii-nu-au-vrut-sa-joace-cu-dinamo-pentru-ca-a-plecat-fane-stoica-de-la-echipa-2950793

  31. By Sebi on Aug 31, 2008 | Reply

    Vadime, esti la fel de varza ca Tolontan si Filoti. Nu o sa ajungi nicioadata la nivelul lui Vochin. Lumea stie de ce

  32. By sorin on Sep 2, 2008 | Reply

    vad ca mi-ai sters mesajul, in care te acuzam ca si tu ai furat de pe sport365 si nu numai. ai fost si ai ramas un magar! o singura data am scris pe blogul tau si atunci mai si sters. asta e a doua si ultima. ai ramas un om de rahat. pa!

  33. By gigel on Sep 12, 2008 | Reply

    Hahaha, cine s-a gasit sa comenteze cum se face o stire:)). Ma faci sa rad Vadime :)) Cate stiri ai ”luat” tu sau Onlinesport de la alte ziare, posturi TV, fara sa citezi sursa, asa cum face un ziar/site serios?

  34. By gigel on Sep 14, 2008 | Reply

    Hai sa vedem si cum face Onlinesport stirile. Stiu din surse mai mult decat sigure ca Onlinesport nu a avut pe nimeni acreditat la meciul Farul – Steaua si totusi duminica dimineata apare pe Onlinesport acest articol http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/38009/ion-marin-arbitrul-a-protejat-steaua.htm cu declaratiile lui Ion Marin de la conferinta de presa. Aceste declaratii, exact in aceasta forma, sunt puse de sambata seara pe Sport365 http://www.sport365.ro/Conferinta_de_presa_dupa_Farul_8211_Steaua_1_4-n70366.html. Cei care au fost la conferinta stiu ca Ion Marin nu a declarat exact in aceasta ordine, tehnicianul Farului purtand practic un dialog cu ziaristii, dar redactorul Sport365 nu a lasat sa se inteleaga ca a fost un dialog ci a pus doar raspunsurile tenicinului marinarilor, care a mai declarat printre altele si ceva de jucatorul Florin Maxim, declaratie care nu apare nici pe Sport365, pe site, ci doar pe forum si, evident, as spune eu, nu apare nici pe Onlinesport. De aceea il rog pe Vadim sa ne zica si noua cum a facut Onlinespport aceasta stire? Nu cumva s-a copiat totul de acolo fara pic de jena? Poate ne spune chiar Vadim cine a fost acreditat din partea Onlinesport la meci si cel loc si ce rand a avut la masa presei? :))
    Asa ca Vadime, lasa-me cu tot felul de stiri despre altii si uita-te si in proprie ta ograda.

  35. By Vadim_narcisistul on Sep 16, 2008 | Reply

    Degeaba mon cher…tot un gunoi (tentativa) de site ramane OLS-ul pardon olinesport.ro. Inafara de tigania de pe forum site-ul asta nu are nimic bun, toate stirile pe care voi le publicati sunt simple search-uri pe net. Din cate stiu si tu ai furat si te-ai inspirat din alta parte cand ai creat mizeria asta…nu ma fa sa vin cu dovezi ca sti prea bine despre ce vorbesc. Daca i-ai mai civiliza un pic si pe astia ai tai care mazgalesc pe aici, sa fie putin mai obiectivi (aka duduia Maxim) ar fi mai bine. In rest bafta sa ai.

    Hai pa!

Post a Comment