Un caz nascut mort

July 25th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Incompetenta unora si moleseala verii tradusa intr-o pauza de evenimente sportive nasc monstri.


Steaua a suferit de la inceput un abuz in cazul ‘Valiza’. Depunctarea a venit ilegal, fara dovezi care sa lege suma din sacosa lui Sponte de o mita. Daca suma respectiva ar fi fost data, atunci poate se mai putea discuta si sanctiunile ar fi avut un temei legal.

Se face dreptate la CAF, iar in iulie, din cauza caldurii mari, “cazul” se redeschide cu “dezvaluiri incendiare”.

De fapt nu s-a intampla absolut nimic. Publicul sufera ca porcul inainte de taiere prin a i se baga pe bat diverse gunoaie cu titluri de o schioapa pentru ca nu avem de ce scrie.

Din moment ce Lupescu a explicat negru pe alb celor de la UEFA ceea ce s-a intamplat, obiectiv si real, ce i se poate imputa decat corectitudinea pentru ca a ajutat Steaua?

La noi in tara pana a face si ceva corect este privit tot prin ochi de paranoia.

  1. 3 Responses to “Un caz nascut mort”

  2. By Venonimous Bosch on Jul 25, 2008 | Reply

    “Publicul sufera ca porcul inainte de taiere prin a i se baga pe bat diverse gunoaie cu titluri de o schioapa pentru ca nu avem de ce scrie.”

    In fine, cred ca toate tevartura din toata presa, arata, unui om care judeca, ce murdar este totusi sistemul… Sistem din care fac parte si Lupescu si Gigi si Sandu si Arpi si Muri si restul…

    Un pic sa fim seriosi si sa nu plecam urechea si ochii la ancheta ce are titlu “dezvaluire incendiara” si vom vedea si auzi dincolo de “a ajutat sau nu” Steaua, legaturile “bolnavicioase” din fotbalul romanesc…Poate asta era un subiect demn de aprofundat…Interesant nu e modul cum se desfasoara, aproape in complicitate cu presa ce lanseaza pastile “grele” si editii bomba, ci modul in care actorii, varfurile din fotbal trec de la “saruturi si mangaieri” (sa-mi fie cu iertare, dar mi s-a parut potrivit) la intrigi si presupuse batai, de la o luna la alta, orgolii supradimensionate care rabufnesc la cel mai mic zgandarit…Cazurile sunt numeroase, dar de fiecare data intrec in ecouri (de aici si prezumtiva complicitate a presei…).
    Pot presupune, in acest caz, urmatoarele:
    Nu exista o strategie (a se citi management) pentru viitor, totul se face, in toate departamentele, la modul empiric, sau hai na, mai popular, dupa ureche;
    Interesele personale (avere, faima, publicitate) primeaza in fata a ceea ce reprezinta persoana (fucntie in comitete, echipe, etc);
    Ceea ce conteaza la final sunt audinta, tirajul si click-urile generate de “publicul porcesc suferind” care accepta fatra discriminare tot ceea ce i se infatiseaza.

    Drept concluzie:

    S-a creat un lant al slabiciunilor, intre toti factorii implicati. Deci vorbim de o coruptie. Iar coruptie este pedepsita. Va fi si cazul la noi?

  3. By tactu on Jul 25, 2008 | Reply

    bai vadime, esti roman cu adevarat, pt ca traiesti in romania…..adica in haznaua aia mirositoare si deci implicit si mintea ta miroase a rahat. steaua trebuie trimisa in divizia secunda indiferent de probe. la cate au facut becali si altii ca el, numai asa poti sa incepi sa aerisesti mirosu’ din romania…da’ asta e, tu traiesti in romania unde coruptia nu are limite, si cel cu bani mai multi dicteaza….e strigator la cer cum functioneaza justitia in presa si mai dai si matale cu parerea ca nu exista probe la dosar….hai du-te si plimba ursu ca esti intoxicat cu rahat de romania.

  4. By kova on Jul 26, 2008 | Reply

    mai baieti, rusine pentru avancronicile etapei 1. copy-paste mediafax… unde-s “redactorii” ols? e delicat sa te crezi nr 1 pe toate lunile si sa citesc niste avancronici de doi bani… luati masuri va rog!

Post a Comment