Onlinesport.ro, record de vizitatori in luna iunie

July 11th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Onlinesport.ro a trecut de bariera celor 300.000 de vizitatori unici, conform cifrelor difuzate pe luna iunie de SATI. Fata de cea mai aglomerata perioada a anului trecut, Onlinesport.ro si-a crescut numarul de vizitatori unici cu 50%.

SATI a publicat raportul de trafic pe luna iunie. Onlinesport.ro a stabilit un record de vizitatori absolut unici pe iunie, in numar de 332.351.

Fata de octombrie 2007, cea mai buna luna a Onlinesport de pe anul trecut, am crecut cu aproximativ 50%, adica am adunat in jur de 100.000 de vizitatori unici pe luna in plus. In octombrie 2007 inregistram 239 de mii de vizitatori absolut unici.

SATI masoara peste 200 de siteuri din Romania, probabil cele mai importante, iar Onlinesport.ro se afla clasat in primul sfert al acestor ierarhii, adica in top 50, indiferent de criteriul de alegere (clienti unici, vizite sau afisari).

Pe nisa de sport, Onlinesport.ro are cel mai mare trafic ca ziar exclusiv online de sport din Romania.

Comparand Onlinesport.ro si cu siteurile sustinute de ziare cu teme sportive, din punct de vedere al vizitatorilor unici pe luna iunie 2008, conform SATI, Onlinesport.ro are o treime din gsp.ro si aproape o jumatate din prosport.ro, ceea ce mi se pare excelent avand in vedere ca publicatiile de mai sus “sparg” bugete de milioane de euro anual.

  1. 10 Responses to “Onlinesport.ro, record de vizitatori in luna iunie”

  2. By Flavius Ionescu on Jul 11, 2008 | Reply

    Felicitari, Vadim! Atat tie, cat si echipei tale! Tineti-o tot asa! O sa va urmaresc indeaproape! 😉

  3. By taz on Jul 11, 2008 | Reply

    felicitari

  4. By Vadim on Jul 11, 2008 | Reply

    Multumesc Flavius!

    ps: ne cerem scuze, din cauza unor lucrari la blog s-au pierdut niste comentarii scrise astazi intre orele 11:30 si 13:00. Ii rog pe cei care au scris sa revina. Multumesc pentru intelegere.

  5. By Sebi on Jul 21, 2008 | Reply

    Studiile pot fi la fel de contrafacute ca si sondajele media. Asa ca nu e cine stie ce zice SATI. Un lucru remarcabil totusi este sa fii citat de un cotidian extern important, ca asa in tara asta, sunt multe hotii, bani, coruptie, care se cheltuie, de dragul ego-ului si orgoliului unor oameni. Penibil dar asta e romania. Sa fii citat in Marca, Record, O Jogo, L’Equipe, The Sun, atunci ai intr-adevar valoare. Si cine citeste cu atentie ce am scris eu, o sa imi dea dreptate. Dar fiecare cu opinia lui, vorba lui Vacaroiu: Parerea mea!

  6. By 12 on Jul 21, 2008 | Reply

    cam asa ceva? http://euro2008.onlinesport.ro/uploads/modules/news/443/lequipe.jpg :)

  7. By baxi on Aug 18, 2008 | Reply

    scuze vadim , dar mi s-a parut ca am fost tratat discretionar de acea moderatoare si cum nu suport sa fiu sanctionat pew nedrept , am preferat[provocat] ban pe ip .Daca mi-ai fi raspuns la PM , poate o rezolvam altfel ..

  8. By baxi on Aug 19, 2008 | Reply

    felicitari !

  9. By alex on Aug 21, 2008 | Reply

    Sincer nu ma mira faptul ca gsp copiaza articolele altora din simplu motiv ca ziaristi de acolo habar nu au sa faca o stire.in afara de scandaluri nu ai ce sa citesti la ei pe site.numa lucruri de genu”cutare a zis despre cutare iar cutare i-a raspuns zicand”
    FELICITARI ONLINESPORT.CEA MAI CORECTA SURSA DE INFORMATII SPORTIVE DE PE LA NOI!!!

  10. By Masato on Aug 21, 2015 | Reply

    Nu am fost suficient de eiicplxt. Anuntul nu e valabil doar pentru cele 10 articole care apar pe pagina, ci pentru toate articolele acelui autor. +2Was this answer helpful?

  11. By http://www.maysvillepresbyterian.com/ on Jun 4, 2016 | Reply

    Yeah, I know this girl, Beejoli, through my old job, and am good friends with one of the original 15 recipients; basically everything being reported is accurate. She’s just as annoying and socially awkward in person as she sounds in the story. Also, I believe every word of her account.

Post a Comment