Multumim, Mutule! Ramanem cu generatia fotbalistilor mediocri si a coristilor profesionisti

June 17th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Sa nu ascundem rahatul sub pres, ca pisicile. Sa nu trimitem felicitari false. Am marcat la EURO 2008 un singur gol, dintr-o greseala de aparare a Italiei. Eram acum in sferturile de finala, daca Mutu inscria cu Italia din penalty si nu isi batea joc cu un sut la misto, pe centru. Olandezii ne-au lasat o repriza, dar cat sa ne lase? Mai mult decat evident, olandezii s-au dat la o parte 45 de minute. In a doua s-au plicitisit si ne-au dat doua goluri din snobism. Daca luam meci cu meci, nu am jucat nimic cu Franta si Olanda, iar cu Italia am avut noroc cu un gol valabil anulat lor si am dat cu piciorul la galeata cu lapte ratand un penalty. Dar tot e bine. Mutu, Chivu si compania au invatat imnul Romaniei…


Robben a ratat singur cu Lobont, un sut binisor pe langa poarta, de langa careul mic. Un sut cu stangul, piciorul cu care Robben inscria un gol magistral contra Frantei. Tot Robben l-a lasat de doua ori pe Nicolita sa il depaseasca. Dar boii mici (la propriu si la figurat) nu trag la deal. Jucatorul stelist a trimis o centrare in tribune, spre rasul bancii de rezerve a Olandei, plina de titulari. Ce sa pretinzi unui jucator ca Nicolita care nu are ce cauta la echipa nationala de fotbal, ci eventual la cea de atletism sau la cea de cantat la butoaie?

Fac un pariu cu oricine. Punem toti jucatorii de la EURO 2008 pe linia unei porti pentru un sprint pana la cealalta poarta. Cine ajunge primul cu 10 metri avans? Va fi Robben. Cum sa il depaseasca Nicolita, si cu mingea la picior, pe Robben? Niciodata, decat asa cand vrea jucatorul olandez sa alerge in viteza a cincea. Robben are sapte viteze automate de cand Audi se chinuia sa inventeze cutia cu sase trepte. Si Robben mai are sut, mai are pasa, mai are centrare, mai are gol, mai are inteligenta si viziune. Daca tot am pomenit mai sus numele lui Nicolita si Robben alaturi. Stiti cine e Nicolita? E Robben in mizerie.

Affelay si-a dat cu stangul in dreptul si s-a chinuit sa paseze o data in spate cand scapase spre poarta. Van Persie a trimis doua lovituri de cap binisor si atent pe langa bara. Mutu a fost lasat sa scape din marcaj, absolut degeaba. Inutil. Mutu a fost mort si ingropat. Aceasta a fost prima repriza a Olandei, in care Romania nu a avut nici un sut pe poarta. Doar doar, l-au lasat pe Rat sa centreze nestingherit in minutul 45 catre Codrea, dar sutul acestuia a fost peste poarta.

Negru pe alb, Olanda ne-a lasat in prima repriza. A fost vizibil pentru toata lumea, de la specialisti la batranii si femeile cu copii in brate. Ce sa faca mai departe? Sa joace asa si in partea a doua? Era prea de rasul curcilor. Mi-a fost rusine de rusinea Olandei, cand baietii aia in portocaliu si-au dat seama ca suntem varza cu carne. Mi-a fost rusine de sutul lui Van Persie de la inceputul reprizei a doua, dintr-o pozitie atat de buna si dupa o preluare atat de frumoasa, incat si lui cred ca i-a parut rau sa il traga cu o jumatate de norma.

Sa nu fim ipocriti. Franta a jucat slab si era de batut. A fost ciuca batailor. Cu Italia puteam castiga si Mutu si-a batut joc de victorie. Cu Olanda nu am jucat nimic, iar rezervele lui Van Basten ne-au batut asa, ca era prea penibil. Ratarea calificarii spune totul despre mentalitatea si calitatea echipei Romaniei. Am avut o conjunctura favorabila si ne-am batut joc de ea.

Generatia lui Mutu si Chivu ramane cea a mediocrilor. O spun la rece. Daca scriam la cald as fi spus ca este generatia luzerilor. Batem titularii Olandei in preliminarii si abordam rezervele Olandei la EURO 2008 cu picioare de plastelina?

Iar daca ar fi sa ii citez pe francezii de la M6, da, Romania are o ‘echipa de gainari’, de jucatori care nu sunt in stare sa se adune in momentele tari si sa obtina pragmatic ceea ce li se ofera pe tava. Nu spun sa fortam noi ceva si sa tragem de acolo foloasele. Nu am fortat nimic la EURO 2008!

Romania a pierdut calificarea. Este drept ca inainte de acest turneu final nu speram la mare lucru. Insa, realitatea din teren a aratat ca puteam obtine mai mult cu Franta si Italia si sa prindem macar sferturile de finala.

Nu avem de ce sa multumim echipei nationale. O calificare dupa opt ani de zile la un turneu final trebuia tratata altfel. Iar sansele avute nu trebuiau ratate. Mutu este primul pe lista vinovatilor, cu bataia de joc de la un penalty care trebuia tras in plasa laterala. Apoi vine Banel Nicolita, care saracul nu are nici o vina, in afara ca e impins de la spate de Becali si altii.

Sa nu ne ascundem in spatele sperantelor si nici a celor doua puncte, ca nu sunt 20. Nu cred ca am iesit cu capul sus de la acest turneu. Cu Olanda si Franta nu am avut nici o ocazie de gol, cu Italia a fost discutabil. Am avut o singura ocazie de gol cu Italia, in afara de gol.

Nu am avut atac la EURO 2008. Mutu a marcat singurul gol al Romaniei dintr-o greseala a lui Zambrotta.

La ultimul meci cu Olanda am avut o posesie de sub 35% in prima repriza si, tot atunci, o singura ocazie a lui Codrea.

Am aratat o echipa slaba, haideti sa punem punctul pe “j”, fara sentimentalisme si fara cuvinte false. Rusine echipei nationale, tuturor, de la jucatori la antrenori pentru modul in care au abordat turneul. Echipa noastra nu stie sa invinga, nu stie fotbal, nu are valori, nu are mentalitate.

Marele castig a fost la impresia artistica. Echipa nationala a invatat imnul si, cu ocazia asta, si-a dat seama ca nu avem o melodie ritmata. Baieti, mergeti si voi pe la scoala, puneti mana pe o carte, faceti niste cornete si apoi mai emiteti pretentii la imn, chiar daca ati invatat prima strofa. Si, inainte de asta, poate invatati si niste fotbal.

Care e diferenta dintre generatia Mutu/Popescu si Chivu/Mutu. Pai, nu prea mare. Prima juca fotbal si dadea pe teren ce avea mai bun. A doua doar se face. Si se face prost.

A, si ar mai fi una. Mutu, Chivu & Co. stiu mai bine imnul Romaniei decat Hagi, Popescu & Co. Asa ca sa ma sune baietii cand vin de la EURO, am niste locuri libere la un cor de cartier. Garantez intrarea pe pile. Si dupa ce se iese de la cantat, se da o miuta in spatele scolii.

  1. 358 Responses to “Multumim, Mutule! Ramanem cu generatia fotbalistilor mediocri si a coristilor profesionisti”

  2. By Cosmin on Jun 17, 2008 | Reply

    Exact!

  3. By Alexandru Cel Mare on Jun 17, 2008 | Reply

    Felicitari ca ai avut curajul sa spui lucrurilor pe nume.

    Franta si Italia n-au avut decat numele cu care sa ne sperie, caci in materie de joc am fost la egal sau chiar peste ei. Daca cu Franta nu s-a putut victoria, cu Italia ar fi trebuit sa fie 100%. Penalty-ul ratat de Mutu mi-a lasat un gust amar in gura, nu ma asteptam sa il traga atat de jos…

  4. By daniboi on Jun 17, 2008 | Reply

    ai ceva dreptate cu atitudinea jucatorilor, nu sint rai sint mediocrii. Poate din alta grupa ne-am fi calificat ca sa jucam alt sfert de finala mediocru. Nu are rost sa ne umflam in pene cind un jucator ca Nicolita e in teren 80 minute, sau cind un star ca Mutu nu are cu cine juca…dar gresesti amarnic cind blamezi pe Mutu pentru ca a ratat 11 m. Dac ati vazut meciurile lui Fiorentina care a jucat vreo 10 finale in sesonul abia incheiat, Mutu marca din scarite sau pe centru la greu. E vorba de mentalitatea de profesionisti care la nationala nu exista.

  5. By George on Jun 17, 2008 | Reply

    Mda, corect post…
    Mutu n-a jucat nimic tot turneul (golul cu Italia a fost singura greseala a lui Zambrotta in toata cariera lui, cred). Penalty-ul a fost executat jenant – eu l-as fi pus pe Lobont sa bata, toata lumea stie ca portarii sunt cei mai buni executanti de penalty-uri.
    Contra e praf. Praf a fost din 2001 incoace (si atunci ne-a ingropat, dar din preliminarii). Acum a luftat cu calcaiul la primul gol si a cazut ca mamaliga la al doilea.
    Tamas a luftat cu Italia, iar acum n-a facut chiar nimic bun. Noroc cu suturile de la distanta cu Franta, altfel nu avea ce povesti dupa 3 meciuri…
    Chivu n-a dat o pasa buna, cred ca e timpul sa se desparta de Adelina, ca ii afecteaza capacitatea de a juca fotbal.
    Dovada “calitatii” noastre e faptul ca atacam cu Rat si Codrea (care, ca orice jucator defensiv, da peste poarta din 10 metri).
    Dar sa ne pregatim, Franta cea ranita si Serbia ne vor “explica” pe indelete ca Africa de Sud e prea departe pentru noi.
    Noroc ca noi tot avem ce vorbi : dilema “care generatie e mai galbena” (ca de “aur” nu se poate vorbi nicicum).
    Eu unul astept deja preliminariile pentru Euro 2012. Si va recomand sa faceti la fel.

  6. By stefan alexadnru on Jun 17, 2008 | Reply

    foarte adevarat, au vrut sa ne lase olandezii, dar era prea penibila infrangerea … cum sa castigi daca joci singur si nu ai sut pe poarta … e ultimul campionat cu generatia asta la care mai strig ” hai Romania ” in centru sau umblu cu drapelul cu mine sau dau o lacrima pt Romania… nu se merita.. mai bine ma reprofilez pe handbal, asa sigur am numai de castigat.. ar trebui sa mediatizam mai mult acest sport, in care facem si noi performanta… la k1 si fotbal suntem “prastie” … o zi buna tuturor

  7. By catalyn on Jun 17, 2008 | Reply

    perfect de acord !!!

  8. By radus2k on Jun 17, 2008 | Reply

    sunt curios cati o sa te injure si acum cand spui lucrurilor pe nume. Au fost jalnici, de rahat. Si zi-mi daca au fost 5 jucatori care sa merite cu adevarat sa ajunga la un turneu final. Eu nu cred. Doar gura de ei. Si mare e tata. Altfel se dau mari au gagici si masini si ne spun nou cam ce si cum.
    Si ce zici acum de Boloni, tot ungur imputit?? Si cum dracu sa faci oamenii sa inteleaga ca adevarata valoare nu sta in vorbe si smecherii ci in munca si seriozitate. Valori morale inainte de valori de alergatori.
    Vreti sa aflati valori: simplu. Vedeti cat costa fiecare, cat sunt de buni nu citind ce declara fiecare, mama ce declaratii.
    La mai mare

  9. By ageamiilor on Jun 17, 2008 | Reply

    Nu am vazut asa proasta echipa de cind sunt! Am jucat fotbal 14 ani dar ca sa vezi niste gunoaie ca astia sa intre in teren sa joace in asa hal la nivelul asta, este jenant!. Mai au si tupeul sa spuna ca se pot ridica la nivelul Generatiei de Aur. In minutul unu Piturca ar trebui sa i-si dea demsia si Mutu sa isi ceara scuze unui popor intreg care a tremurat fiecare clipa pentru victorie. Niste gunoaie care ar trebui sa se apuce de orice alt sport dar sa se lase de fotbal!. Mi-e rusine sa spun ca sunt roman dupa ce am vazut gunoaiele astea reprezentind echipa nationala a Romaniei!

  10. By basina campionatului on Jun 17, 2008 | Reply

    Romania nu joaca fotbal. La 1-0 pentru Olanda ai nostri dadeau cu stingu in dreptu (la propriu) spre rasul tribunelor. Olandezii ar fi trebuit sa-si dea 3 autogoluri ca sa mergem mai departe si sa mai facem un meci penibil cu Spania. Oare de ce ne-am mai calificat? Uitati-va pe you tube la rezumatele nationalei din CM 1994 (cu argentina) ca sa nu uitati cum se joaca fotbal si dupa aia stam de vorba. Nu cred ca fotbalul romanesc mai are vreun viitor, cu era blaturilor, si nici nu avem o noua generatie de talente (vezi Olanda!)

  11. By Tetra on Jun 17, 2008 | Reply

    Vadim, e prima data dupa mult timp cand sunt perfect de acord cu tine.
    O rusine de nationala, bataie de joc. De ce a jucat Nicolita si nu Florentin Petre? Pai simplu: cine il mai cumpara pe Petre la varsta lui, pe cand dc Nicolita da ca prin miracol un gol (adversarului) scoate Giovanni imediat 4-5 milioane pe el…La fel cu Marius Niculae, culmea, in cautare de echipa…pacat de Trica si Bratu care au stat acasa si au oftat probabil zicandu-si…ah, sa fi fost eu in locul lui Niculae…situatia e mult mai dramatica decat pare: in 2-3 ani o sa incercam disperati sa natularizam niste jucatori, altfel nu reusim sa batem nici Malta!

  12. By Nelutu Mujdei on Jun 17, 2008 | Reply

    E incredibil ce am vazut in seara asta.
    Imi e rusine ca mi-am pierdut 3 ore din viata ca sa pastrez o masa si sa vad meciul asta penibil, care mi-a lasat un gust amar in gura la gandul ca sunt roman si ca acei baieti pe teren ma reprezinta si pe mine la nivel sportiv.
    In seara asta Olanda nu numai ca nu a fost motivata sa castige, dar a fost motivata sa piarda. Nu numai nu a apasat pe acceleratie, ci adeseori in prima repriza a sters frana, ca sa nu ne ingroape. Dar pana la urma ne-am ingropat in propriul nostru cacat.
    Inca de cand Mutu a ratat acel penalty usor acordat cu Italia, un gand negru ma domina, anume ca acea executie neglijenta ne va costa calificarea. Si din pacate asa a fost.
    Sa va fie rusine!
    Olanda ne-a intins o mana azi, si a tinut-o intinsa multa vreme. Dar cand a vazut ca doar o mangaiem in palma, s-a enervat si ne-a tras un pumn in gura ca sa ne trezeasca si sa ne trimita acolo unde ne e locul.

  13. By basina campionatului on Jun 17, 2008 | Reply

    Uitati-va si la declaratiile dupa acest meci jalnic : ba din cauza penalty-ului ratat, ba terenul, ba norocul, etc, de parca ar fi milogi !!
    Au sperat pomana de la Olandezi si credeau ca se califica doar plimbindu-se pe teren. Astia-s marii “profesionisti” de culoare galbena ca ceara!!

  14. By basina campionatului on Jun 17, 2008 | Reply

    Faza cea mai penibila : la 1-0 Romania ataca, fundasii Olandei stau si ne asteapta sa marcam, suntem in careu, nimeni nu ne ataca, si urmeaza 2 lufturi si un sut in tribune! Groaznic! Cel mai trist era sa vezi executiile tehnica ale “marilor” jucatori tehnici: preluari de sare mingea ca din gard, pase in “trei timpi” si alea gresite, centrari in tribune, incoerenta (nu stiau cui sa dea mingea), etc. Comparati cu ce ati vazut la alte echipe (inclusiv Turcia care a intors doua meciuri dramatice). E zdrobitor de urîta comparatia!

  15. By Un mit... on Jun 17, 2008 | Reply

    Iata…am sperat, ne-am rugat, am cantat, am fost pregatiti pana in ultimul moment sa umplem Piata Universitatii. Chiar, ce mai reprezinta Piata Universitatii pentru romani? pai, pentru pustii cu aere in cap, a fi fotbalist = a avea o masina de 150.000 euro (vezi Tamas). Deci, Piata Universitatii=loc de etalat fitzele. Pentru cei de 28-30 ani, un loc frumos, in care mai vibreaza inca scandarea de dupa meciul cu Argentina:Campionii, campionii!!! Iar pentru cei in varsta, care au avut norocul sa prinda 2 generatii de aur, nu mai inseamna nimic…Unde sunteti voi, Hagi, Popescu, Petrescu, Raducioiu, Dumitrescu, Lacatus si multi altii, cu mentalitatea voastra? Unde esti tu, GANEA, cu 11 metri batut perfect intr-n momet CRUCIAL? Unde esti tu, Raducioiu, care ai batut singur marea COLUMBIE din 1994 si le-ai creat un soc peste care nu au putut trece?etc. etc. etc. SARMANA ROMANIE, SARMANA PIATA UNIVERSITATII!!!!!!!!Cu jucatori plini de fite si de aere, cu valize cu bani pentru “terenuri”, nu vom mai fi niciodata atat de aproape de un vis – o semifinala de campionat mondial, de care ne-a despartit un moment de ratacire….SARMANA ROMANIE, SARMANA PIATA UNIVERSITATII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. By Radu (Tg Mures) on Jun 17, 2008 | Reply

    Fratilor, adevarul e ca nu am meritat sa mergem mai departe…cea mai buna aparare e atacul, dar Piturca nu a auzit de asa ceva…acest meci era unul de castigat, dar cu o conditie: sa vrei acest lucru si sa faci tot ce poti pentru a-l obtine. Degeaba il acuzam pe Mutu, la campionatul european a mers echipa Romaniei, si nu echipa Mutu..unde au fost ceilalti…imi pare rau ca nu am jucat mai curajos, ca nu am jucat la victorie..singurul vinovat este PITURCA!

  17. By orix on Jun 17, 2008 | Reply

    Mai sunt si cateva mici exagerari in articol dar macar tu nu ii pupi in cur pe “tricolori” ca celelalte site-uri/ziare

  18. By Mihai on Jun 17, 2008 | Reply

    Cel mai slab meci al Romaniei din ultimii ani. Un joc PENIBIL ce m-a dezamagit total. Nu credeam ca Romania o sa joace asa de slab. Generatia asta este un cacat fata de generatia lui Hagi. Generatia lui Hagi a avut cele mai bune rezultate din istorie. Generatia de acum nu o sa treaca niciodata de faza grupelor. Sunt niste fricosi. Degeaba lauda unii echipa Romaniei ca nu au facut nimic. Ce a spus Piturca e o aberatie: ”Plecam cu fruntea sus”, cum sa pleci ba retardatule cu fruntea sus cand ai facut un meci f slab cu Franta, s-a ratat penalty-ul cand puteam fi 90% calificati si pierzi categoric cu Olanda dupa un meci extrem de slab si totusi olandezii ne-au lasat in prima repriza. In mod normal Olanda ne batea mult mai categoric dar n-au vrut. Este bine sa nu ne ascundem pt ca asta e adevarul, o echipa PENIBILA care sta in Mutu, nu merge Mutu totul e la pamant. In fine, astia sunt romanii se multumesc cu putin, niciodata nu o sa progresam. Ne place sa fim ultima tara, sa ne domine altii. Suntem un popor las si fricos. ASTA E ADEVARUL!

  19. By Nick on Jun 17, 2008 | Reply

    Eu zic sa nu injuram jucatorii foarte mult. Nu sunt de aur dar eu fac pariu ca daca ar fi fost antrenati de Van Basten ar fi castigat cu Franta si Italia. Sa fim seriosi am avut o tactica de maidan si jucatori care nu aveau ce cauta in teren (Vezi Nicolita, Contra, Daniel Nicolae).

  20. By Iulian on Jun 17, 2008 | Reply

    Si acum incepem cu criticatul. Incredibil! Dintr-o grupa cu Olanda, Italia si Franta, ce va asteptati domnilor? Vorbiti de parca Romania are 7 Campionate Mondiale si a facut ridicolul cu Ronaldinho, Kaká si Maradona in echipa. Uitati ca de 8 ani nu ne calificam la un turneu final. A face un egal cu Franta (ciuca batailor spune domnul “ziarist”, de parca ar fi pierdut cu Albania si Bielorusia, nu cu Italia si Olanda)si cu Italia (iar uitati, campioana si vicecampioana mondiala).

    Ce va asteptati? Sa jucam precum Olanda? Sau precum rezervele olandezilor? Adica precum Van Persie, Robben sau Huntelaar (curtat de Real Madrid si Barça printre altii) cu Nicolita, Codrea si M. Niculae (starul de la Inverness, cine e Inverness??).

    Chiar nu va dati seama de ridicolul pe care-l faceti cu comentariile voastre? Este absolut fals ca Olanda s-ar fi dat deoparte. Adevarul este ca Romania se apara foarte bine (cu 8 jucatori, e drept). Nu toti reusesc asta, nu e asa de simplu. Cine vreti sa mai creeze jocul? Preferati sa fi jucat pe atac si sa incasam 10 goluri in 3 meciuri? Romania a facut ce a trebuit, adica, si-a jucat armele. Cu ceva mai multa bafta putea sa fi trecut de grupa, ceea ce ar fi fost o extraordinar de mare performanta, tinand cont de grupa in care am picat.

    Eu, care sunt plecat din tara de 12 ani, sunt mandru de simplul fapt ca Romania a ajuns la ultimul meci din grupa cu sanse si ca a terminat peste Franta. Apropo, stiati ca in toata istoria ei, Romania a castigat un singur meci in toate fazele finale din Campionatul European? Si sunt mandru de faptul ca romanii au dat tot ce au putut. Dar sunt trist cand va vad pe voi, care mai mult ca sigur sunteti mediocrii in meseriile voastre, vorbind de oamenii astia care ne-au reprezentat si ne-au dat sperante pana in ultimul meci de parca ar fi ultimii oameni de pe pamant. Rusine sa va fie!

  21. By Iorga2creiere on Jun 17, 2008 | Reply

    Sa aveti o seara asa cum va e inima, comentatorilor sunteti niste ipocriti!
    Daca ar fi castigat acest meci sau ar fi facut un egal, nu ati mai fi carait acum, mari destepti ce sunteti! Da, si mie mi e rusine, dar mie rusine de voi, in frunte cu Cornel Dinu, Mirca Sandu si Mitica Dragomir, care se gasira acum sa faca pe realistii… Daca revedem ce au declarat pana acum despre echipa Romaniei, se cam contrazic, nu i asa? E usor sa ne tragem deoparte si sa spunem: Astia nu sunt cu noi! Poporul asta isi merita soarta, niciodata nu vor fi uniti, la bine si la rau, mai ales! Sunt pur si simplu socat de aceste declaratii “la rece”! Eu, daca as fi in locul lui Mutu, Chivu, Piturca & co v as lasa dr ..lui in pace sa va spalati pe cap cu echipa pe care s o faceti voi de acasa la TV, si tot la TV sa vedeti CM! Duceti va la handbal, lasilor, nu meritati sa fiti suporteri la fotbal!
    Sa aveti o seara asa cum va e inima!

  22. By razy on Jun 17, 2008 | Reply

    Sincer…am citit cu mare atentie articolul. 99% ai perfecta dreptate. Insa un lucru mai era de povestit. De fiecare data toata lume pupa ationala in fund pentru rezultatele obtinute, egaluri cu Italia si Franta, victorie si egal cu Olanda in calificari, victorie cu Spania Rusia s.a. Insa hai sa fim cinstiti, jucatorii nu merita sa fie jigniti. Eram sigur ca daca vor rata calificarea vor fi loviti din oate partile, vor fi atacati si injurati. Dar nu ai ce face asta e spiritul romanesc, mentalitatea romaneasca, cand nationala merge bine este ridicata in slavi, cand joaca prost este agata in cacat. Nu avem cum sa ne schimbam niciodata.

  23. By alexandra on Jun 17, 2008 | Reply

    Vai da prosti sunteti toti pe cuvant de nu… “vai ce rau au jucat”.. “vai ca nu merita”… “vai ca s-au facut de rusine”. Numai sa comentati ca niste tampiti. Daca sunteti voi mai tari de ce nu va duceti voi pe teren si jucati, de ce nu sunteti voi la nationala… ca cu GURI ca ale voastre am fi campioni mondiali si europeni in fie care an. Una e sa vorbesti cand prvesti de langa teren si alta e sa vorbesti cand esti pe teren. VAI DE CAPUL VOSTRU!!!! Asa is romanii toti batuti in cap, niciodata uniti. Nici sa nu le para rau jucatorilor de la nationala ca si-au dezamagit fanii romani, ce fel de fani is astia?!!!!!!! daca castiga ROMANIA voi strigati in gura mare… si mai ca l-ati fi pupat in fund pe Mutu… dar asa il batjocoriti! Sa va fie rusine!!! Niki un pic de respect pentru munca altora. RUSINE VOUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! romani tampiti!

  24. By Iorga2creiere on Jun 17, 2008 | Reply

    Razy, cred ca nu esti roman get beget, cum de te ai detasat de baietii astia destepti? Oricum, imi pare rau pentru ei, le am cerut prea mult, pentru ca ne au dat sperante, vazandu i ca fac ceea ce nu spera nimeni, decat prin vorbe! Eu NU CRED ca era cineva care sa creada ca vom juca asa primele doua meciuri … Eu m am simtit extraordinar si vreau sa le multumesc baietilor pentru aceasta! A fost un vis foarte frumos! Mai amar mi s a parut egalul cu Bulgaria, daca va aduceti aminte, si mai ales dupa ce am auzit declaratiile bulgarilor!
    Keep going, boys! Don’t give up and don’t give in!

  25. By Melbourne, Australia on Jun 17, 2008 | Reply

    Un popor mediocru nu o sa exceleze niciodata. Uitandu-ma la echipa nationala mi-am adus aminte de copilarie si de lectiile de istorie. Te uiti in manualul de istorie si vezi cum a jucat Romania: miseleste, la oportunism si au depins intotdeauna de altii. Vad zeci de posturi peste tot cum ar trebui sa le multumim si sa ii idolatrizam. Sa am pardon, dar dupa 8 ani de zile ar trebui ei sa imi multumeasca ca nu am uitat de ei si ca i-am sustinut. Romania intotdeauna a avut o scuza, daca nu au fost arbitrii a fost terenu, daca nu a fost terenul si arbitrii a fost rezultatul meciului intre Franta si Italia. Penibil am fost, suntem si vom fi.

    Cu stima,
    John.

  26. By Peace on Jun 17, 2008 | Reply

    Jenant….,penibil….,nu am cuvinte
    Asha se trateaza un meci?Cum au murit turcii acum 2 pe teren?Banel nicolita,Florentin Petre(nevasta lu pitzi),Daniel Niculae,Marius Niculae,si cu Adrian Mutu in frunte ati ingropat nationala.Oare faceam ceva cu un Bratu in locul lui Daniel Niculae? ROMANIA TREZESTETE

    Respetele mele pentru Bogdan Lobont

  27. By alexandra on Jun 17, 2008 | Reply

    VADIM CUSNARENCU, si tu esti un breaz mare un jurnalist pe care nu il stie nimeni, vai de capul tau, te dai si tu in spectacol cu niste jocuri de cuvinte si vrei sa atragi si tu ceva atentie asupra ta, atacandui pe tricolori. Cred ca vrei si tu ceva promovare or something. Sa iti fie rusine… cu articolul tau de doi bani. Se vede ce roman esti.. pacat ca Romania are indivizi deastia ca tine… Un pic de respect nu ai fata de jucatori. Cate antrenamente si munca au depus toti jucatorii romani ca sa ajunga unde au ajuns. Cinste lor, nu a fost sa fie si gata. Ar trebui sa ne multumim cu punctajul pe care l-au facut, si sa fim mandri de ei si nu in ultimul rand sa fim de partea lor in continuare, incurajandui. Echipe bune ca Franta si Anglia nu s-au calificat.. iar noi o echipa care nu am avut atatea succese ca ei .. am mers mai mult. Atunci daca esti asa de dezamagit draga VADIM CUSNARENCU dute si fa galerie Ungariei sau Italiei care ne fac tigani la tot pasu si ne-ar si scuipa in gura daca ar avea ocazia. Iar tu vi aici si faci pe desteptu. De as fi Vlad Tepes asa ti-as trage-o in teapa!!!!!

    Have a nice day! :)(NOT)

  28. By Iorga2creiere on Jun 17, 2008 | Reply

    One more thing! Domnule Brucan, acolo unde esti, iti dau dreptate! SUNTEM,si nu vrem sa renuntam la aceasta eticheta, STOOPID PEOPLE! Bleah!… “La Zoo, toate animalele au o ?inut? decent?, cu excep?ia maimu?elor. Sim?i c? omul e pe-aproape” de la Cioran zicere. As adauga ca ne place sa dam cu pietre cand avem posibilitatea de a o face …

  29. By Mihai on Jun 17, 2008 | Reply

    de acord! bine scris! tot!penibili! jos piturca & celilalti ( a se citi becali)

  30. By alexandra on Jun 17, 2008 | Reply

    bai Mihai jos cu tine!!! cred ca niki nu esti roman. Penibil esti tu cu comentariul tau!

  31. By Corleone on Jun 17, 2008 | Reply

    asa e

  32. By Iorga2creiere on Jun 18, 2008 | Reply

    Mihai,du te si culcate, poate te gaseste mamica la computer eliberandu ti frustrarea pe NET! Lasa pe altcineva sa decida cine pleaca si cine nu! Sau mai bine te las …
    Astept cu nerabdare urmatorul meci al ECHIPEI NATIONALE! HAI ROMANIA!

  33. By dan on Jun 18, 2008 | Reply

    Vadime,
    bine zis!
    m-a surprins sa vad o astfel de mediocritate la echipa nationala. eu nu-s in tara si nu am vazut meciurile de calificare, insa considerand locul 1 din grupa peste Olanda ma gandeam ca oamenii astia chiar au facut progrese si au ajuns jucatori adevarati. dupa meciurile de la Euro, in opinia mea, cred ca sunt doar niste imitatii de jucatori de fotbal profesionisti!!! pot da cateva detalii tehnice, incepand cu aspecte fundamentale in fotbal, cum ar fi: pasele simple scurte la firul ierbii unde nu am vazut mai mult de 3 legate intre ele; pasele in adancime lipsa sau imprecise; centrarile aiurea; receptiile de incepatori; driblingul inexistent; faza ofensiva la intamplare; viteza in regim de tehnica ioc; forta lipsa; atitudine uitata; frica cu carul; etc. pai cum sa ne iasa ceva, echipele care aspira la un titlu muncesc cu adevarat si se vede de la o posta diferenta.
    pe de alta parte, ma gandesc, cum naiba sa iasa ceva stralucit din fotbalul romanesc cand dramuitorii acestuia sunt numai parveniti, lichele si golani… spuneti-mi si mie, cati profesionisti adevarati sunt in fruntea fotbalului romanesc sau in conducerile cluburilor din prima divizie? Mircea Sandu mai da declaratii vorbind de lipsa de profesionalism…mai omule, jucatorii astia sunt produsul vostru, iar daca au lipsuri este din cauza sistemului si mafiei care guverneaza fotbalul din Romania. daca gresesc va rog sa ma corectati. inchei aici pentru ca ma incing si nu are rost…
    dan

  34. By Unul din multime on Jun 18, 2008 | Reply

    @ alexandra asa cum iti scrii numele cu litera mica tot asa iti este si caracterul. Acum tu te transformi in aparatoarea nationalei de fotbal. Adica chiar nu ai vazut modul penibil in care au jucat??? Spunei de cate antrenamente si munca au depus jucatorii sa ajunga aici. E adevarat dar pe ce bani? Pe milioane de euro. Si dupa cum se vede nu a fost de ajuns. Vedetismul omoara intotdeauna profesionalismul. Trebuie sa recunosti ca am fost jalnici azi. Invitati sa jucam am preferat sa omoram fotbalul. Si sperantele a milioane de romani care si ei muncesc si nu pe milioane ci pentru painea cea de toate zilele. Si care meritau si ei o bucurie. Din pacate, fitele unora au distrus-o. Pacat.

  35. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Multumim Vadim pentru articol. ASA este si sper ca toti romanii (mai putin Alexandra) trebuie sa invete si sa recunosca ca noi nu avem fata de EURO. Noi nu stim sa jucam fotbal.Asta este adevarul. Dormim pe teren si nici sa pasam nu putem sau sa alergam. Cum poti sa margi mai departe ?Alexandra tu mai bine mergi la bucatarie.Jocul facut de noi ( Romania) nu se poate numi fotbal !!

  36. By Anonymous on Jun 18, 2008 | Reply

    100%corect articolul.
    Mi se pare absurd… sa tot o dam ca am avut adversarii puternici si ca nu ne sustinem tricolorii…
    Hei.. hai sa fim seriosi.. de ce sa nu ne putem masura cu italia, Franta si Olanda? De ce trebuie sa ne umilim atat? Ce dracu au aia in plus? au mai multe picioare?
    NU ma deranjat ca nu ne-am calificat. Asta e.. Nu multi isi faceau sperante ca o sa trecem de grupe.. dar ce ma deranjat a fost modul de joc. Am avut un joc foarte slab. Zero fotbal. Zero barat.
    Ma deranjat ca tot timpul am jucat cu frica… si ridicolul sa produs azi.. cand pur si simplu mi sa facut rusine… Olandezii erau atat de relaxatii ..ne lasau sa facem ce vrem.. si noi nu am fost in stare sa legam o pasa. da Olanda prima repriza nea lasat. E evident.
    Cred ca am fost una dintre cele mai slabe echipe de la euro.

  37. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    te corectez eu dane, ca eu sunt incinsa gata. Cred ca ar trebui macar putin sa apreciezi performanta Romaniei facuta la campionatul asta si sa nu critici atata. Doar nu te asteptai ca dupa 8 ani in care ei au fost in umbra sa ajunga campioni europeni, hai sa fim seriosi. Le trebuie mai multa experienta jucand toti la nationala pentru aceea performanta. Atata il tot acuza lumea pe Mutu, daca Mutu nu era atunci Romania nici nu ajungea unde a ajuns.

  38. By CICI on Jun 18, 2008 | Reply

    Niste nesimtiti !
    Pai cum plangeau cei din “generatia de aur” dupa un esec … Astia isi pun mana in fund si se hlizesc ca prostii dupa fiecare “ratare” …si spun ca nu e un capat de tara … ca a fost bine…. (cap de afis Chivu…)
    De ce ne reprezinta nesimtitii astia ?
    (si-si mai iau si un sac de bani pt sfidarea asta)

  39. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Alexandra , Mutu este o nulitate in fotbal.El doar incerca sa smecherasca fotbalul. NU poti sa spui ca el ne-a calificat . Goian ? , un aparator a facu-o ! Mutu este mut in fotbal. Si tu esti la fel hun …

  40. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Pentru “unul din multime”, da normal ca am vazut ca nu au jucat formidabil, dar pentru asta nu cred ca este cazul ca voi sa veniti aici si sa ii jigniti pe toti acesti jucatori. Ti se pare normal? Ia imagineazati tu sa fi in locul lor, cum dracu te-ai simti daca aceeasi romani care faceau galerie pentru romania, acuma se revolta impotiva ta. Crezi ca e normal? Pe mine astea ma enerveaza, ca va luati asa de ei. Da nu au jucat la fel de bine cum ar fi putut, s-au cum am fi sperat noi… dar asta este. Poate data viitoare va fi mai bine. Dupa mine asta e ca o tradare, e ca si cum eu as zice “Oh, acuma persoana cutare are bani are putere, etc. ce ar fi sa fiu prietena cu ea” Iar in momentul cand persoana aceea cade, eu sa ma fac ca ploua si sa ma revot in potriva ei. Voi putei sa ziceti ce vreti de comparatia mea. Dar chiar daca Tricolorii nu au jucat la fel de bine ca alte echipe, nici nu au fost cei mai rai. Chiar nu vi se pare o performanta ca Franta sau Italia nu au putut trece de noi??? Dupa opti ani in care nici nu ne-am calificat… sa ajungem sa facem egal cu aceste doua echipe mari, e ceva. Dar voi toti sunteti prea lacomi va trebuie mana intreaga de la prima ocazie.

  41. By dan on Jun 18, 2008 | Reply

    imi pare rau sincer “alexandra” ca nu-s pe gustul tau cu comentariile…nu mi-a placut si nu-mi place mediocritatea si mi se pare ca asa am vazut la Euro din partea echipei noastre…crede-ma, e opinia unui om care lucreaza in fotbal, iar daca continuam tot asa nu o sa ajungem niciodata mai departe…o sa ne scaldam in mediocritate pana cand o sa apara un alt Hagi. la revedere si scuze daca te-am necajit!

  42. By Morten on Jun 18, 2008 | Reply

    foarte corect articolul, perfect adevarat…mi-a fost jena sa vad cum olandezii se chinuiesc sa nu dea gol…s-au abtinut in prima repriza, s-au abtinut si-n a 2-a, dar pina la urma au gresit si au inscris…va amintiti cadul cu Van Basten de la 1-0? parca cazuse cerul pe el, spre deosebire de meciurile cu italia si franta unde a exultat pentru absolut fiecare gol!!! Apoi jucatorii olandezi dupa ce-au inscris erau foarte dezamagiti…abia dupa 2-3 secunde si-au dat seama si au inceput sa simuleze acea nano-bucure, insa doar pentru ochii lumii. Trist, dar adevarat! N-au vrut sa marcheze nici pt 2-0, dar vorba acea, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n gura! Asa ca n-ar mai fi nimic spus, cuvintele sunt de prisos…

  43. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Auzi mai George. Mutu a dat 17 goluri numai sezonul asta pentru Fiorentina. Doar de UEFA a fost votat in topul celor mai buni atacanti. De ce ar oferi cluburi atatea milioane pentru el, daca ar fi nul? Cum sa inscrie el goluri pentru nationala daca nimeni nu creaza sanse? El ar fi dat goluri daca ar fi avut sansa..dar nu se poate lua el de unu singur si sa treaca de 4-6 jucatori oponenti si sa mai si inscrie. Nu crezi ca ii cam greu? Auzi la tine cu ce aberatii vi. Da si merita sa isi ia bani si el si colegii lui. Asa ca taci si mai informeazate.

  44. By flavio on Jun 18, 2008 | Reply

    felicitari vadime..asa ai mare dreptate…
    merita sa fie ingropati in cacat…
    seriozitate trebuie in primul rind
    nu sa stea si sa rida la antrenamente cin muistu de mutu ne trimite acasa …
    cine e ma chivu atit ca joaca la inter dar de cind au plecat din tara numai bashini au si unde este seriozitate se vad rezultatele(uitate la cfr)jucatori care trebuiau sa fie acolo puturca ii lasa acasa ca de stie el ce face….
    si alti care sunt buni acolo ii tine pe tusa…cum sa cistigi cu un bashinel sau un speriat-ccocis ce stie ala curve si atit…
    sunt in new york si ma simteam roman dar sincer nu tare vrerau sa mai aud..
    ce sa ma intorc sa vad cum niste gunoaie isi bat joc de mine si alti care am avut incredere in ei si mai baga motiva ca celalt meci cind italia a inscris ei erau la 0-0 cu olandezi deci dadeau gol si erau calificati cu toate golurile tiganilor de italieni.
    siau batut joc in primul rind de acei romani care multi si-au luat liber cu greu si au cheltuit niste bani sa ii sustina si ei sa arate curu
    MIZERABILILOR!!!!!!!!!!!!!
    SA TRECEM LA HANDBAL CUM ZICEA CINEVA…..
    AR TREBUI BATUTI SA LI SE SCOATA FIGURILE DIN CAP SA ISI AMINTEASCA CA AU REPREZENTAT O NATIUNE NU AU JUCAT PTR EI!!!!!1
    DE AICI DIN NEW YORK VREAU SA TRANSMIT IN SCHIMB SUPORTERILOR ROMANI CARE AU FOST SUPER… BRAVO VOUA VOI SUNTETI SUPER ATI ARATAT CA ROMANIA E CU ADEVARAT CIVILIZATA FELICITARI SUPORTERILOR!!!!!!
    MULTUMESC !!!!!!!!!!!

  45. By Unul din multime on Jun 18, 2008 | Reply

    alexandra, nu toti jucatorii nostri sunt slabi, desi avem si cativa ce nu meritau sa vina la turneul final. Azi, si spun asta cu durere in suflet, nu au vrut sa joace. A fost evident.

  46. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Auzi mai Alexandra , AM juct fotbal pt multi ani in divizia A. Nu vreau sa-ti spun numele meu,dar stiu putin mai mult fotbal decit tine si INTELEG mai mult cand un jucator crede ca el face totul in echipa.Mutu este doar un smecherit in fotbal.Ele vrea sa culega toate rodele si sa fie laudat cand altii put tot sufletul pentru meci.Nu este cazul la meciul de azi.Nimeni nu a jucat fotbal. Noi am jucat antifotbal.

  47. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Bine Dane ca tie nu iti place mediocritatea tu cum poti sa fi asa de blind si sa nu vezi ca echipa asta nu sa mai calificat de atata vreme… ce dracu asteptati toti si fim campioni din prima? nu credeti ca cereti prea mult? SA VA FIE RUSINE LA TOTI! Fiti happy ca ne-am calificat si am jucat ca de la umar la umar cu italienii si francezii. Toate vin la timpul lor.

  48. By Mihai on Jun 18, 2008 | Reply

    Pt Alexandra – se vede ca esti o mare ciuma, du-te sa te culci ca ai luat-o prea mult la muie!

  49. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Mihai,las-o nu vorbia asa.Fata doar nu stie fotbal si zice si ea ce aude.

  50. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Alexandra , nu steptam sa fim campioni , dar asteptam sa jucam fotbal ca o echipa de EURO.

  51. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Noi am fost campioni de antifotbal si anti joc. Cred ca ai vazut tote meciurile. Cite suturi am avut ? poti sa le numeri pe degetele de la maini !!

  52. By Unul din multime on Jun 18, 2008 | Reply

    Olandezii au vrut ca noi sa castigam. Cea mai clara dovada: jucatorul care a alergat cel mai mult la olandezi De Zeeuw a alergat 5.5km, cam jumatate din cat se alearga intr-un meci obisnuit!!!! Din pacate eu cred ca noi nu am vrut. De ce? Viitorul ne va spune. Sau nu.

  53. By dan on Jun 18, 2008 | Reply

    alexandra,
    in Romania se joaca fotbal de aproape 100 de ani, nu poti veni intr-un magno-scenariu si sa te faci de ras in halul asta. cel putin arati ceva mai mult si chiar daca rezultatul este in defavoare cel putin sa iesi cu capul sus si sa fii recunoscut ca ai dat totul pe teren. ia exeplul elvetienilor in meciul cu germania, se vede clar diferenta (lipsa) tehnica a jucatorilor insa au pus suflet si au avut o atitudine demna chiar daca au pierdut. asta inseamna daruire si sacrificiu, respect pentru culorile nationale. nu crezi ca asa ar fi trebuit sa faca si ai nostri?
    pe de alta parte, au si criticile rostul lor sa stii, iar daca majoritatea coincid inseamna ca trebuiesc luate in seama.

  54. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Dar nici nu m-am laudat ca stiu mai mult fotbal decat tine sau multi de aici. Pe mine ma oftica faptul ca se iau toti asa de capul lor. Acum asta este nu sunt asa de buni la nivelul ala toata lumea o stie dar au reusit sa faca fata cu Italia si Franta. Nici echipa lui Hagi nu a reusit sa faca fata in fata echipelor astea. Aunci daca tu chiar ai jucat fotbal si sti cum este… atunci de ce nu iti dai seama cat de greu e si cate lucruri intra in joc. Tu ce crezi Tricolorii nu au vrut sa castige?! ba da au vrut din diferite motive, pentru tara lor, pentru mandria lor, pentru faima, pentru bani si multe altele. Crezi ca ei au vrut sa piarda? Tu cum dracu te-ai simti daca asa dintr-o data o tara intreaga se revolta asupra ta? Iar tu fucking ai incerca sa joci cat ai putut tu mai bine.

  55. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Auzi mai Mihai nu ma lua pe mine la injuraturi… ca eu nu te-am luat. Arata putina clasa.

  56. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    You are not talking to me Alexandra , are you ?We just trying to make you see how bad they played! Nici o echipa din liga a 2a nu putea juca asa de prost !!!

  57. By Unul din multime on Jun 18, 2008 | Reply

    alexandra acum chiar mi-am dat seama ca esti total out of problem. Cred ca tu de fapt te distrezi dicutand in contradictoriu. Si retine ceva: eu nu i-am injurat pe tricolori, doar am fost dezamagit total de lipsa lor de respect fata de romanii care i-au incurajat tot timpul. Cand tribunele au cantat imnul in a doua repriza mie mi-au dat lacrimile. Undeva, departe, foarte departe de tara.

  58. By Unul din multime on Jun 18, 2008 | Reply

    Eu personal cred ca multi nu ii injura pentru ca au jucat prost,ci pentru atitudinea de care au dat dovada,vorba lu dinu,o talpa ,o alunecare ceva,ceva,azi nu a fost nimic,ba da am asteptat sa primi gol si sa se termine odata si sa poata sa isi verifice conturile

  59. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Noapte buna Alexandra ,si nu fii suparata

  60. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Pentru noi ceilalti stim ca acesta este nivelut si mentalitate fotbalistilor nostri. Mari vedete de nimic !!!

  61. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Da Gerge nu stiu atata fotbal dar iubesc Romania si iubesc Tricolorii! si voua ar trebui sa va mai taca gura aia.

  62. By ageamiilor on Jun 18, 2008 | Reply

    Pentru Alexandra, Mai fato tu ori esti proasta ori iti place s-o su…gi. Tu nu vezi ca sint de tot cacatu’ toata generatia asta? Toti pot sa se lase de fotbal dupa rusinea asta de meci.Mi-e rusine ca sunt roman! Astia au vindut meciul ca sa isi poata plati datoriile la toti machedonii nenorociti care conduc fotbalul romanesc. Pa, si sa dea Dumnezeu sa mai vedem si noi ceva fotbal dupa era Mutu!

  63. By Alexandru Cel Mare on Jun 18, 2008 | Reply

    MAI ALEXANDRA:

    In caz ca nu stii, limba romana se scrie FARA CUVINTE ENGLEZESTI.

    Ce-mi plac mie smecherii si smecherele care arunca cate-o engleza in mijlocul vorbei, ca sa-si arate ei modernitatea si lipsa de respect fata de limba materna.

  64. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Da normal ca am vazut ca nu au jucat bine… si eu am fost angry pe ei… dar mi-a trecut pentru ca stiu ca mai mult nu prea sa mai putut. Nu tre sa ma faceti voi sa vad ca au jucat prost, ca doar am vazut asta, nu sunt oarba. Dar acum nu o sa le taiem capul. Ei au incercat, au fost mai buni ca in ani trecuti si sa speram ca o sa fim si mai buni pe viitor. Dar nu va mai revotati atata, nu ii mai batjocoriti atata, ca nu e drept si nici frumos si nu o merita

  65. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Alexandra , si eu (noi) iubim Romania si de aceea ne este rusine de felul in crea ei au aparat tricolorul nostru !

  66. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Parca vorbesc cu pereti aicia..

  67. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Alexandre… nu ma lua pe mine cum sa vorbesc .. ca atata timp cat intelegi, nu ai de ce te plange. Vorbesc cum am eu chef aia nu inseamna ca nu am respect fata de limba romana. Vorbesc asa ca asa sunt obijnuita, si toti romanii care locuiesc intr-o tara unde se vorbeste engleza, limbajul lor devine influentat de limba engleza. Dar stiu ce zici pt asa eram si eu inainte sa vin aici dar doar cand esti in pozitia mea.. iti dai seama ca nu o faci din fite..ci doar din obijnuinta. Asa ca lasa-ma pe mine cu chestile astea. OK?

  68. By VAI on Jun 18, 2008 | Reply

    vai de fundul nostru..aia s-au chinuit sa nud ea gol pana adat-o unu din greseala cu genunchiul…nici daca lasau poarta goala nu ii bateam din moment ce nu am sutat delooooc pe poarta:((..si macar acum se vede adevarul ca olanda nu lua bataie cu noi daca nu juca in nisipul de la cta pe o ploaie torentiala si daca ei nu aveau nevoie de 3 puncte din 3 meciuri ina cel momnet pt a se califica…si asta cand noi ne bateam cu “puternica concurenta” bulgaria care a facut 2 egaluri cu vestita albanie…..macar bienca am reusit sa vad meciul de la zurich cu franta..unde e teren a fost meciul groaznic..dar in tribune a fost SENZATIONAL…si nu numai..tot zurich-ul era pe strazi galben

  69. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    De parca tu George l-ai fi aparat tu mai bine. Sau cum au zis alti de CFR ca jucatorii de la Cluj l-au fi aparat mai bine. Avand in vedere ca majoritatea jucatorilor de la Cluj nici nu sunt romani. Gaseste tu alti jucatori mai buni.

  70. By dromichaetes on Jun 18, 2008 | Reply

    “alexandra”, comentariile tale sunt de-a dreptul ridicole si de o ignoranta crasa. A avea o opinie critica despre calitatea prestatiei echipei Romaniei nu este un semn de lipsa de patriotism sau o dovada de a fi “batuti in cap, niciodata uniti”. Este un drept al libertatii de exprimare, pe care oamenii il manifesta cum cred de cuviinta. Aciditatea tonului reflecta probabil frustrarea si dezamagirea pe care cu totii am simtit-o in urma celor 3 meciuri ale echipei noastre la Euro 2008. Faptul ca insisti intr-o atitudine de loialitate oarba, ma face sa cred ca poate ar trebui sa-ti schimbi televizorul sau furnizorul de cablu, fiindca probabil ai vazut alte meciuri decat cele pe care le-am vazut noi. Comentariile sunt binemeritate si in deplina concordanta cu realitatea. Invectivele tale mi se par de-a dreptul puerile, iar “provocarea” :-) ta de a pune pe comentatorii forumisti in teren sa joace in locul echipei este penibila. Jucatorii si antrenorii sunt platiti pentru aceste jocuri. Asta le este meseria! Daca nu sunt in stare sa se ridice la nivelul asteptarilor/compensatiei, ar trebui sa-i lase pe altii sa incerce sa o faca. Fanii care comenteaza nu pretind ca stiu sa joace fotbal, asa ca nu vad de ce ar trebui sa ia ei locul jucatorilor. Mai mult, poate nici nu realizezi ca, de fapt, compensatia frumusica a jucatorilor si antrenorilor se datoreaza in parte chiar lor, fanilor. Deci sunt cu totul indreptatiti sa-si exprime nemultumirea – ca in situatia de fata, sau bucuria – in eventualitatea in care echipa s-ar fi calificat in sferturile de finala. Ceea ce este mai umilitor decat orice nu este faptul ca au pierdut (cu totii le-am fi apreciat efortul), ci faptul ca au dat dovada de o totala lipsa de profesionalism si de vointa de a lupta, ceea ce este inacceptabil pentru niste sportivi de performanta, pentru o echipa care pretinde ca reprezinta o natiune. Atitudinea ta si masurile “draconice” pe care le mentionezi nu fac decat sa alimenteze balonul de sapun (si coruptie) in care se complace fotbalul romanesc actual, si, in multe privinte, societatea romaneasca actuala: “Noi suntem smecheri si ne fofilam cumva. Lasa-i pe altii care sunt mai ‘prosti’ sa munceasca si sa se zbata.” Poate daca FRF ar citi comentariile fanilor, le-ar analiza si ar face niste schimbari, poate vom avea o sansa … data viitoare. Pentru moment, sper ca realizezi ca esti in deplina minoritate (cel putin pe acest forum), si ca incerci sa cugeti putin inainte de a posta alte vulgaritati.

  71. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    La fie care comentariu al vostru ma enervez si mai tare… voi sunteti chiar penibili!!!! Ce naiba va asteptati sa castigam CUPA?!!!! Si chiar daca voi spuneti ca nu plecam cu fruntea in sus.. eu sunt de alta parere. Deci daca meciul cu Olanda ar fi fost primul iar meciul cu Italia ultimul… ati fi sustinut toti sus si tare… ca tricolorii au facut a GOOD JOB (asta pt Alexandru cu comentarile lui)ca au luat egal cu Italia, cu Fucking Italia, dupa ce ne mai si urasc decand cu tiganii din romania plecati la ei in tara. Deci penibil a fost pentru ei.. ca campioana mondial nu a reusit sa treaca de defensiva noastra. Asta e o PERFORMANTA!!! ca dupa 8 ani in care nici nu am jucat.. am ajuns sa tinem PASU CU ITALIENII!!!! voi sunteti prostii si pe cuvant de nu.. nu stiu cum nu vedeti cum stau lucrurile. Si ma luati pe mine ca nu stiu ce vorbesc… dar ce sa mai vorbesc de voi. Sa mai zica unu ceva!!!!!!!!

  72. By Unul din multime on Jun 18, 2008 | Reply

    Fata, tu faci misto de tine acu cu comentariile astea. Asa cum am spus-o mai devreme au cred ca tu doar te distrezi aici. Pentru mine ai un mare IGNORE de acum inainte. Noapte buna.

  73. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    alexandra draga,
    In sport de performanta joci pentru victorie nu pentru…..a tine cura de slabire. Noi (spectatorii) le umplem buzunarele de bani la acei jucatori, de aceea avem pretentia ca ei sa ne multumeasca prin jocul lor. Se pare ca unele interese meschine ale unor afaceristi incearca sa transforme sportul de performanta……intr-o bataie de joc. Atunci cand noi contribuim putin cu putin la succesele financiare ale acestor sportivi avem dreptul sa cerem ceea ce ne dorim de la ei. Datorita noua (spectatorilor) castiga ei averile lor fabuloase. Sa joace fotbal si sa nu sa se joace cu sentimentele noastre de spectatori. Vrem spectacol sportiv….nu treatru de papusi.
    Este dreptul spectatorului care sustine financiar echipa, sa ceara “socoteala” pentru contributia lui la succesele financiare ale sportivilor.
    Daca cineva te plateste….rasplateste-l, ai inteles alexanda.

  74. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Draga dromichaetes ce asteptai? nu au facut de ajuns ca s-au luat de la egal cu egal cu
    Franta si Italia? Ca nu au reusit cele doua echipe sa treaca de noi? Ai nu e o performanta? De ce nu ne putem multumim cu atata la cupa asta? Tin minte cand urmaream comentatorii de la TSN si ce opinie aveau despre Romania, deci nici nu o considerau!!!! Nici macar atata! Iar macaroanele au vazut-o pe ei insusi ca nu suntem nimeni. Noi am fost SUPRIZA pentru Italieni, nu ei pentru noi. Noi stiiam ca ei sunt buni. Ei au luat TZAPA! Si cum sa nu ma enervez cand voi ii jigniti, injurati mai ca v-ati lua si la bataie cu Tricolorii. Da si ce daca sunt in minoritate… lumea a crezut ca pamantul este flat, si numai cativa i-au contrazis. Aia nu inseamna ca cei minoritari sunt aceeia care nu au dreptate.

  75. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Pt. Om Bun

    Eu iti inteleg opinia si punctul tau de vedere la ce asteapta romanii de la ei. Dar intelege si tu perspectiva mea. Deci tinand cont ca nu s-au mai calificat de 8 ani, nu crezi ca au avut o prestatie destul de buna? Nu crezi ca e ceva ca Italia sau Franta nu au trecut de noi? Chiar nu crezi ca e ceva?! Astept raspuns…

  76. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    alexandra, daca mergi la un film si platesti bilet astepti sa iesi de la cinematograf foarte relaxata si foarte multumita de subiectul filmului si prestatia actorilor, nu-i asa?…unless daca mergi cu iubitul si nu-ti pasa de film ci doar de cadrul intim….
    De ce incerci sa lauzi un actor care a ras la o inmormantare? Trebuia sa planga…..
    Daca echipa nationala juca fotbal adevarat si pierdeau, toate injuraturile spectatorilor se transformau in cuvinte de compasiune.
    Common alexandra, s-a vazut ca nu s-a jucat fotbal pe masura pretului biletelor….

  77. By Raul on Jun 18, 2008 | Reply

    Cine sustine ca Olanda “s-a dat la o parte” ca sa inscriem noi, nu cred ca are habar de ce inseamna o echipa nationala de fotbal (si mai mult decat atat, a Olandei). Chiar credeti ca niste fotbalisti profesionisti care probabil ca in viata lor nu au “blatuit” s-ar fi pretat sa o faca deodata, si in grup, ba mai mult, condusi de Van Basten, la un turneu final, cand toti stateau cu ochii pe ei ?
    Ramane insa adevarul ca in a doua repriza am inceput sa-i intrebam pe olandezi “da’ eu cu cine votez ?” si asta doare cel mai mult. Insa haideti sa nu uitam ca in meciurile cu Italia si Franta am jucat fotbal european si ce este cel mai important, am convins o mass media sportiva intreaga ca putem sa iesim a doua in grupa. Ca nu am putut sa o tinem pana la capat, asta e altceva … vorba lui Hagi … Olanda a jucat f bine de 2 ori la rand, e greu si a treia oara … a avut dreptate, insa din pacate s-a aplicat si la Romania.

  78. By dromichaetes on Jun 18, 2008 | Reply

    “alexandra”, daca a fost cumva vreo confuzie pe TSN, tin sa precizez ca in meciul cu Olanda echipa Romaniei a jucat in tricouri albe cu tricolorul pe lateral :-). Cred ca tocmai asta a fost problema: Tricolorii NU “s-au luat de la egal cu egal cu Franta si Italia” si Olanda. Din start au abordat meciurile cu “prudenta” si cu ceea ce a parut a fi o totala lipsa de strategie de joc ori dorinta de a cistiga. Nu am vrut sa sugerez ca nu ai avea dreptul sa-ti exprimi pererea. As fi vrut insa sa o faci mai putin vulgar, altfel nu te deosebesti cu nimic de cei pe care ii combati. A avea dreptate este o chestiune relativa. Cat despre “minoritarii” care au sustinut in vremuri stravechi ca Pamantul este rotund atunci cand o lume intreaga a considerat ca este plat – este o comparatie total lipsita de sens, avand in vedere banalitatea subiectului :-).

  79. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Pt Om Bun

    Uite am o intrebare..deci cand tu ai aflat ca Romania a ajuns in grupa in care am ajuns cu Franta, Italia si Olanda tu ce ai crezut? Cum ai crezut ca o sa fie partida Franta-Romania sau Italia-Romania? Dar sincer… ce ai crezut?!

  80. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Speranta este ultimul lucru pe care o fiinta omeneasca poate sa-l piarda.
    Am crezut ca odata si odata si odata o sa ajungem si noi sa promovam clasa….

  81. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Am ramas tot repetenti, si asta dupa ce am cheltuit bani castigati cu sudoare….

  82. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    Alexandra esti un nimic !Asa de stupid peson its hard to find…..maybe o romanca ca tine !Toate comentariile tale nu ua nici o logica ! Bye girl ,take care and stay away from soccer !!!Get back in the kitchen !!!

  83. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    RUSINEEEE lor ca nu reusesc sa ne multumeasca ODATA. Multumire inseamna sa castigi….TROFEUL.

  84. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Tu l-ai castigat alexandra draga. Te multumesti cu putin….putin o sa primesti….

  85. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    dromichaetes… nu este o comparatie lipsita de sens. Asa as putea si eu sa zic comparatia lui Om Bun e o comparatie lipsita de sens… dar as spune-o numai asa sa ma aflu in treaba.. la fel cum ai fact-o tu.
    Also, eu nu te-am injurat pe tine.. ci voi ati inceput sa ii injurati pe Tricolorii. Nu stiu de ce ti-se pare ca sunt asa de vulgara. Dar acum sa lasam vulgaritatea balta si sa vorbim de prestatia Trioloriilor ca nu sunt eu Madona sa vorbim de vulgaritatea mea.
    Ba da Romanii s-au luat ca de la egal la egal cu francezii si italienii. Da, normal ca am facut-o cu prudenta.. cum era sa o facem altfel? Tu cum ai fi facut-o cand trebuie sa joci cu echipe cu istorie adevarata. Ce, ti-ai lua jumatate din echipa sau mai mult si ai ataca? Ai pierde mingea din gresala iar oponenti nostri unu doi ar fi la noi in poarta. Tine cont ca si Grecia la campionatul trecut a jucat defensiv si a castigat. Da, sustin sus si tare ca dupa ce Romania a primit 1-0 de la Olanda trebuia sa atace animalic ca nu mai aveau nimic de pierdut.. dar nu au facut-o.

  86. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Deci Om Bun, ai crezut ca Romania o sa castige in fata Italiei? Cum a fost la casele de pariuri, cine a fost favorita by far? noi sau italieni? de ce nu raspunzi la intrebare? ar trebui sa te informezi!toata lumea in intreaga tara a mizat ca italia castiga. Vorbeam despre asta la lucru… toata lumea mi-a ras in fata! Vai de romania, o sa primeasca asa bataie de la ialieni. Dar nu au facut-o si o tara intreaga a fost multumita. Cand s-a intamplat cu franta la fel a fost. Dar acum cand ati vazut ca este o sansa reala sa ne calificam si am dat-o in bara… vai de capul romaniei. Cum a zis si Chivu noi am fost o surpriza pentru italieni si francezi.

  87. By george on Jun 18, 2008 | Reply

    NU au putut, nu au stiut,nu au vrut or s-au gindit sa se apere mai mult sa nu mai ia alt gol.Ce prostie poti sa spui si ma intreb cati alti gandesc ca tine !?? Mai taci ca nu ai nici un argument valabil.Animalic ,este adevarat ca asa ne purtam!

  88. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Hai sa halucinam putin si sa ne imaginam ca Romania juca finala si pierdea.
    Trebuia sa fim multumiti ca au pierdut finala?
    Te inseli alexandra draga. Te inseli amarnic. TREBUIA SA CASTIGE FINALA. Asta asteapta orice MICROBIST. Victoria finala.

  89. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    ba argumentele mele sunt foarte bune. Tu esti prea lacom si vrei din prima tot. Siauzi si la Om Bun… ca noi vrem cupa. Da, nanasule stiu ca vrem cupa.. si eu vreau si orice alt roman o vrea. Dar nu crezi ca ar fi prea de tot sa o luam noi asa din start dupa 8 ani de stat pe tusa? Voi vorbiti toti la un loc niste aberatii si aveti niste asteptari!!!!!!! Treziti-va cu picioarele pe pamant. E Romania, noi nu traim din soccer cum traiesc alte tari. Care pentru ele fotbalul este everything. Asa ca WAKE UP PPL!!!!!!

  90. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Ma doare si mai tare cand imi spui ca la lucru toata lumea ti-a ras in fata. Trebuia ca TU sa le razi in fata. De ce altii pot si noi nu?
    De ce sa ne tot rada altii in fata?
    Cand o sa vina si vremea aceea ca sa nu mai rada lumea de noi?

  91. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    DA victorie finala… dar tu daca nu esti prost esti prost!!!NU NE-AM MAI CALIFICAT DE 8 ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE FINALA!!!!!!!!????? de unde finala? daca intalneam portgalia sau spania.. ne mancau aia. De ce oare? ca ei sunt mai buni ca noi!! toata lumea o stie! De ce nu puteti sa apreciati ca am facut cu egal cu echipe mari!!!!!!!!!!

  92. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Alexandra draga, cand a castigat Romania cupa europeana, de tot mentionezi acei 8 ani stati pe tusa?

  93. By Boby on Jun 18, 2008 | Reply

    Perfect adevarat. Un comentariu la obiect despre actala echipa de fotbal a Romaniei.Buba e in organizarea competitionala M.Sandu si ai lui sunt doar niste afaceristi ce invart bani negri.Nu vom avea fotbal competitiv cata vreme se spala banii negrii din economia subterana in forbalul romanesc. Pacat, pacat ca ne-am iluzionat din nou.Felicitari pentru minunatii suporteri !

  94. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    pt om bun

    o sa vina si vremea noastra.. dar fiti realisti ca pentru echipa pe care o avem.. nu puteam face mai mult. nu de data asta.

    Daca ai sti ce tare am vrut sa castigam si cat am vrut sa le rad la toti in fata!!!! Tu nu sti cat de tare am vrut sa castigam .. cat am vrut sa ne calificam. Mai ales aici unde sunt eu sunt toate natile posbile. Da as vrea sa le zic portugalilor ce bataie v-am dat, la fel italienilor, francezilor sau nemtilor. Si toate astea pentru ca sunt romanca.. si sunt foarte mandra de tara mea. Pentru ca Romania e tara mea si oriunde m-as afla… eu tin de partea Romaniei.

    Dar intelege si tu ca toate se fac cu pasi marunti si nu poti ajunge sus cu una cu doua!

  95. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Romania nu a castigat niciodata.. doar liga campioniilor…. cum sper CFR o vor face din nou! Doar o sincura data am intrat in cartea recordurilor prin Ducadam. Iar Hagi a facut istore.

  96. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Cine se multumeste cu putin…..putin primeste.
    Nota 5 alexandra….asta ca sa treci clasa si sa fi multumita ca ai trecut clasa.
    Data viitoare te las corigenta daca nu inveti mai bine….

  97. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Speranta este ultimul lucru pe care o fiinta omeneasca poate sa-l piarda.
    HAI ROMANIA.

  98. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    hai sa iti spun eu cum sta treaba.. om bun ce esti, ca tot faci pe desteptul pe aici. Adevarul e ca daca iti pui goal-ul(tinta, scopul) prea sus, mult prea sus… atunci o sa cazi mai rau si mai tare.. asa cum ai cazut tu acum si majoritatea in viata. Iar dezmagirea o sa fi mult prea mare si dureroasa. Dar daca iti faci goal-ul(tinta) mai mic atunci ai sansa mai mare sa il atingi.. si treptat il maresti pana ajungi la goal-ul(tinta) cel mare.

    Dar asa ati picat voi toti in marea dezamagire.. ca Romania nu s-a calificat. Dar pentru o echipa de mijloc a facut foarte bine!!! Toate se intampla treptat.. doar daca ai noroc mort… poate ar fi otherwise.

  99. By dromichaetes on Jun 18, 2008 | Reply

    Deceptia a fost mare si pentru cei neutri. Derek sau Tommy pe ESPN au spus clar la sfirsit: “Romania had a great occasion. They did not rise up to the occasion.”

  100. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    aicia nu este vorba de speranta… eu am speranta ca noi vom castiga odata si odata… cupa. Sunt sigura.. dar toate vin la timpul lor. Si nu ma multumesc cu putin.. nu in the long run, dar realizez ca Triclorii sunt mai buni ca acum cativa ani… sustin sus si tare ca trebuie apreciati.. pt meciurile cu italia si franta.

  101. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    dromichaetes:

    Da deceptia a fost mare… dar doar faptul ca ne-am calificat pentru multe tari si multi oameni a fost o surpriza. S-a calificat Romania si nu Anglia. Noi cand am ajuns in grupa C… nimeni nu ne-a bagat in seama.. noi nu aveam nici o sansa. Si le-am aratat tuturor ca, ba da am avut o sansa! Dar nu am profitat de ea din pacate.

  102. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Tu abia te-ai nascut alexandra draga. Sorry. Credeam ca deja sti ca Romania nu a facut “MARE BRANZA” in nici un campionat European sau Mondial.
    Precum am mai spus, noi speram, ei castiga….”bani”….de pe spatele nostru si noi le tinem partea…ca niste FRAIERI ce suntem. PANA CAND?
    Cat sa mai platim bilete de intrare ca sa vedem “filmul mult visat”.
    Maine poimaine acesti “jucatori” ajung “dirijori” si ne dirijeaza asa cun trebuie pe noi si pe copii nostrii ca sa le bagam banii in buzunare fara ca lor sa le pese de sperantele noastre ca EI v-or deveni CASTIGATORI.

  103. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    “Romania nu a castigat niciodata.. doar liga campioniilor…. cum sper CFR o vor face din nou! Doar o sincura data am intrat in cartea recordurilor prin Ducadam. Iar Hagi a facut istore.
    ” OM BUN citeste ce am scris prima data

  104. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Interesant articolul si in asentimentul multora cred. E trist ce s-a intamplat in seara aceasta. Am avut o sansa uriasa care putea schimba destinul fotbalului romanesc.Da la inceputul campionatului nimeni nu ne dadea nici o sansa.Dar trebuie sa recunoastem ca si Franta si Italia au jucat foarte slab aceste grupe.Au fost rezultate bune dar aceasta nu e performanta. Ce am asteptat? De ce nu am jucat NIMIC? E suspect sa vezi Olanda trista cand castiga fiindca va intalni Italia in semifinale. Si asta pentru ca noi nu am vrut sa profitam de sansa pe care ne-au oferit-o!Nu conteaza de cand nu ne-am calificat Alexandra. Nu prezenta conteaza ci prestatia.A fost doar buna! ATAT! Cand aveam sanse 80% sa o transformam noi in EXCELENTA.Nu cupa doar sferturi.ATAT trebuia.

  105. By dromichaetes on Jun 18, 2008 | Reply

    Nu-i chiar asa. Cei care stiu fotbal au avut cuvinte bune de spus si au asteptat sa vada ce stie Romania sa faca, daca au invins Olanda in calificari. Mai uita-te si la alte meciuri (nu numai pe TSN) si apoi mai vezi inca odata jocurile noastre. Daca tot o sa crezi ca au jucat bine, atunci mult success in a convinge pe altii de alte natii despre politica pasilor mici si a setarii unor “achievable goals.”

  106. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    You know what alexandra?
    Dream too much….wake up…
    Drink too muck…throw up…
    We all throw up right now….because…..
    You dream too much, therefore…..WAKE UP….

  107. By Alexandru Cel Mare on Jun 18, 2008 | Reply

    ALEXANDRA:

    Si eu locuiesc intr-o tara vorbitoare de engleza, de 7 ani, si cu atat mai mult tin sa-mi pastrez romana separata de engleza. Patarea limbii romane cu cuvinte straine atunci cand le exista echivalente e inescuzabil si este pur si simplu O LIPSA DE RESPECT.

    Asta merge pentru voi toti care o engleziti, comentatori si jurnalisti la olalta! Incet incet o sa uitam ca se scrie RATATI si nu LOOSERI, SUPARAT si nu ANGRY, si PORTAR si nu GOALKEEPER.

    Traiasca limba romana, si traiasca toti care inca o vorbesc si o scriu asa cum se cuvine!

  108. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Noapte buna.
    Merg la somn, pentru ca trebuie sa merg la servici maine, ca sa castig bani, sa pot merge la meciurile NATIONALEI, sa platesc bilet si sa ajung sa ma consoleze alexandra ca au jucat bine,….. atunci cand au pierdut.
    Eu muncesc pentru bani nu ca nationala Romaniei, care………

  109. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Bine au jucat doar cu Italia si atunci in mare masura multumita lui Lobont.Franta a fost doar o umbra. ‘Adevaratul’ test era Olanda…cu toate ca si asta era fake prin prisma intereslor olandeze.Daca atunci cand adversarul ne ajuta nu putem sa ne calificam cum vom reusi cand vor juca impotriva noastra?

  110. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    somn usor om bun… si mai vorbim maine.. daca te mai tin degetele!

  111. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    No bine ca acuma imi spui ca sti romaneasca adevarata, draga alexandra. Am tot vazut ca folosesti cuvinte grele si am zis ca …nu ma las mai prejos….si am inceput pe engleza….
    Ma opresc aici ca mai mult nu stiu si ma gandesc ca o sa vada lumea ca vorbesc engleza si tin cu nationala Romaniei si ….o sa zica ca m-am stricat de cap….(scuzati cacafonia….)

  112. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    By the way Alexandra nu am cashtigat liga campionilor ci Cupa campionilor cand se jucau meciurle eliminatorii.iar Hagi a fost genial dar ‘istorie’ a facut doar pentru noi.

  113. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    auzi bai alexandre… eu ti-am spus cum sta treaba si nu ma bate pe mine la cap. Aici se vorbeste de fotbal si nu ca eu zic soccer sau mai stiu eu ce. Eu vorbesc cum vreau eu, am respect pentru limba romana.. dar nu am sa stau aici si sa scriu totul ca la carte. Suntem pe internet.. nu suntem la lectia de romana. Asa ca lasa-ma pe mine cu aberatiile tale… cum sa vorbesc. Tu vorbesti cum vrei, iar eu cum vreau. Si in plus majoritatea oamenilor care locuiesc intr-o tara straina incorporeaza cuvinele in limbajul de zi cu zi. Asa ca mai scuteste-ma si fa bine si dati opinia despre soccer.. sau fotbal cum vrei tu sa ii spui. Ca si cum am spus mai devreme nu sunt Madona.. si aici nu vorbim de mine.. si de limbajul meu.. ci de TICOLORII. titlul articolului nu e… “Limbajul Alexandrei” ci e despre fotbal. Uite cum mi-am waste eu minute pretioase vorbind despre porcarii.

  114. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Istorie a fcut si pentru altii..mai desteptule. De ce eu am vazut si la televizor..si prin ziare sau articole prin sport ca Hagi e cotat la fel de sus ca si Pele si Maradona.. de multi altii. Tu acuma ai sa ma contrazici dar pentru multi si nu numai romani el asa a fost vazut.

    Da si ai dreptate a fost Cupa Campioniilor… my bad, atunci cand Staua a castigat.

  115. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Ai dreptate alexandra. Toata seara ai vorbit despre NATIONALA ROMANIEI, caruia i-ai tinut parte.
    MARE PORCARIE.
    Pa noapte buna.
    vrei adrsa mea de email sa ma injuri mai departe?

  116. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    hmmm…ca a fost genial n-a contestat nimeni.dar istoria care zici tu ca a facut-o pentru altii a durat pe durata meciurilor.Istoria a fost pentru noi.Ca pentru noi a insemnat ceva sferul de finala din USA.Nu pentru lume

  117. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    Hmm….se vede frustrarea dupa meciul de azi, si se vede cati “suporteri” (intre ghilimele bineinteles) si-au pierdut speranta si au “tradat” intr-un fel tricolorii nationalei. Consider ca Alexandra, desi aparent e singura in parerile ei, are dreptate pe o parte. Nu ar trebui acum sa huiduim tricolorii si sa ii condamnam, sa il condamnam pe Mutu pentru ca a ratat penalty-ul. Mari jucatori, ca Roberto Baggio de multe ori rateaza penalty-uri. Mai ales ca Mutu a sutat impotriva unui om numit cel mai bun portar din lume. Cred ca straduinta tricolorilor trebuie apreciata, chiar daca normal ca simtitm o usoara dezamagire, nu trebuie sa pierdem credinta in ei, si ca fani adevarati, ar trebui sa fim alaturi de ei si la bine si la rau. Citind toate comentariile, am observat ca multi au opinii diferite. Da, intr-adevar… puteam mai mult, si e adevarat ca Romania niciodata nu a facut mare lucru la campionat mondial sau european. Dar incetul cu incetul vom ajunge si noi pe acel pedestal pe care il visati cu totii. Asta bineinteles daca credem in echipa noastra si ii apreciem si suportam, orice s-ar intampla. Depinde de atatea lucruri…ei au incercat, emotiile au fost insa prea mari, iar vazand scorul italia-franta 1-0, romanii au cazut psihic. Presiunea a fost uriasa, gandindu-se ca o tara intreaga se asteapta ca ei, o echipa care de atatia ani nici nu a fost calificata in nimic sa castige cu o echipa care tocmai a distrus campioana mondiala italia si franta care a fost vice campioana mondiala si a castigat cupa europeana de 2 ori. Presiunea a fost extraordinar de mare, care bineinteles le-a afectat psihicul. A depins de multe meciul, Piturca putea avea tactici mai bune, poate cu alt antrenor, aceeasi echipa ar fi fost acum calificata in sferturi. Dar asta este, asa a fost, trebuie sa apreciem totusi faptul ca aceasta echipa a noastra pe care nimeni nu o crede buna de nimic, a rezistat campioanei mondiale si campioanei europene.

    ps. Nu cred ca ar trebui sa injurati si sa folositi cuvinte urate si insulte la adresa altora, precum toti au dreptul la propriile opinii

    ps2: Alexandru cel Mare, si eu sunt de 5 ani plecata intr-o tara straina, si e adevarat ca engleza se mai strecoara cateodata prin limba romana. Nu imi spune tu ca vorbind engleza zi de zi peste tot pe unde mergi, cand vorbesti romana, nu iti vine asa din reflex nici macar un cuvant in engleza ca nu cred asta.

  118. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    pt om bun

    astia din Romania atata se oftica pe forumuri si asa in general cu incorporarea cuvintelor englezsti in limbajul roman. Tu nu intelegi.. ca asa imi e mai usor mie?! Iar eu acuma trebuie sa raspund la nu stiu cati destepti aici… si scriu cum imi e mai usor. Nu ai tu girja ca pot scrie si ca la carte, dar imi este mai comod sa scriu asa. Again, nu sunt Madona.. deci hai sa nu mai vb de mine!ok?!

  119. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    asta e forum de fotbal oamnei buni!nu d eligvistica!

  120. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    nu vom ajunge niciodata pe acel piedestal Ioana.Never

  121. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Si asta pentru ca sunt echipe care nu tremura la momentul ca au trecut de sferturi si la nivelele superioare ale competitiei

  122. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Thank you! hopsieu. asta ziceam si eu

  123. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    “Speranta este ultimul lucru pe care o fiinta omeneasca poate sa-l piarda.
    HAI ROMANIA.” ~om bun~

    odata si odata tot vom ajunge, doar tot cu fraza asta ma tot batea om bun la cap de cateva ore.

  124. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Doar Danemarca a venit cu papucii de la plaja si nu aveau nimic de pierdut a jucat un fotbal de o calitate impresionanta pentru toti ofticosii care voiau cupa si au cashtigat

  125. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    da, intr-adevar sunt echipe cum zici tu care nu treumra la lucruri la care tricolorii tremura acum. De-aia am zis incetul cu incetul, aceti tricolori se vor antrena, atat fizic cat si psihic si pot ajunge la acel nivel. Au nevoie doar de timp si de un bun antrenor.

  126. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    iar Grecia data trecuta a incercat ce face Italia de obicei si surpize …i-a iesit!

  127. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    eu personal nu cred.Doar aceste 2 echipe de mai sus erau de teapa noastra…de talia noastra

  128. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    hai sa nici nu discutam de felul in care castiga italienii de fiecare data. Jumate de echipa cu cartonase rosii….prefacuti si tzigani mai mari ca ei nu cred ca exista in tot fotbalul

  129. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    restul cashtigatoarelor au fost giganti la vremea respectiva in fotbal

  130. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Apoi eu tot cu Romania o sa tin de acuma incolo, la fel ca toti cei care isi revarsa tristetea in acest forum si ca cei care isi revarsa tristetea prin birturi/baruri (nu au acces la internet).
    Alexandra, eu doar vroiam sa-ti spun ca daca dai un premiu celui care nu l-a meritat, acela v-a cersi un premiu si data viitoare….

  131. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    da ei au tremurat atata pentru ca stiiau ce asteptari au romanii si cata presine e pe capul lor. iar acum au ajuns unde le-a fost frica sa ajunga.

  132. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    hmmm…Italia este ca un motor care porneste greu dar merge bine.Sa vezi dupa inceputul catastrofal cum vor ajunge in finala.Si ii vor elimina pe olandezii care i-au caftit cu 3-0 in grupe,in semifinale

  133. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    Om bun, nimeni nu le-a dat premiu, dar trebuie sa le dai ‘ceva’ sa ii ajute sa mearga mai departe. Cum ar fi la un copil mic de exemplu care incearca sa fuga 200 de metri sa zicem . Si fuge si incearca dar nu reuseste sa fuga decat 150. Ce ar trebui facut… spus “Nu esti bun de nimic, esti un copil prost, sa iti fie rusine!” sau “Nu e nimic ca nu ai reusit ca nu ai ajuns chiar in varf, ai incercat ai facut cat ai putut hai data viitoare fa mai mult haide haide!” Ce crezi ca ar functiona mai bine ?

  134. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Eu personal as prefera sa cashtige echipa care joaca cel mai frumos si mai modern.Adica Olanda pana acum.Dar si Portugalia si Croatia joaca bine.Dar again toate acestea, pana si Olanda, tremura in semifinale.Numai nemtii cu italienii, nu.

  135. By luc on Jun 18, 2008 | Reply

    alexandra, esti o tranta…cum sa jucam la egal cu franta sau italia cand neam bagat cu fundu-n poarta is am asteptat fluierul final…sa joci la egal inseamna sa ai mai multe suturi pe poarta decat 1…cand o echipa apara tot meciul iar una ataca non stop, nu sunt la acelasi nivel… va rog sa imi scuzati romana ca eu traiesc in canada si nu am mai scris de mult timp… =)

  136. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    hahahah hopsieu, italia nu va ajunge nicioadata in finale. Sunt in campionatul asta echipe care joaca extraordinar, ca Olanda, Grecia, Turcia, etc. Spania… Dupa parerea mea Italia va fi eliminata foarte curand

  137. By Bulgaroctonus on Jun 18, 2008 | Reply

    O analiza perfecta a echipei Romaniei si a jocului practicat la acest campionat. Cea mai mare parte din vina o poarta Piturca care a stabilit tactica ultradefensiva (si falimentara) si a titularizat maratonisti si smecherasi in loc de fotbalisti. Piturca si-a ratat obiectivul. Acuma este momentul sa aducem un antrenor capabil, care stie sa comunice cu presa, care stie sa construiasca o echipa, care stie sa isi adapteze tactica in functie de ceea ce se intampla pe teren. Un antrenor care nu impinge in fata jucatori in functie de interesele unor impresari.
    Afirmatia lui Mutu cum ca am iesti din grupa onorabil, nu numai ca este o prostie dar este si de o nesimtire crasa. Nu Mutule, nu am timp sa astept pana in 2010 ca sa ne califici tu la campionatul mondial. M-am saturat de promisiuni!
    Preferam ca Romania sa piarda toate meciurile la scor,dar sa joace fotbal. Macar asa, aveam o speranta pentru 2010.
    Mutu, Chivu si restul, sunteti o generatie de ratati, cel putin din perspectiva echipei nationale, indiferent de parerea voastra!

  138. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Ioana..caman…nu ar functiona mai bine deloc.Cel mai bine functioneaza sa fii realist.Asta da ar functiona!

  139. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    parerea ta…dar repet toate alea se pierd in fazele superioare…By the way Grecia e out de mult!

  140. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    Bulgaroctonus ca SI STII TU CE PERSPECTIVA ARE ECHIPA NATIONALA, ma indoiesc ca faci parte din echipa nationala, ca nu ai spune astfel de vorbe, asa ca n-ai de unde sa stii tu perspective lor. generatie de ratati auzi…ratat esti tu care stai noaptea pe internet si injuri oamenii care s-au luptat sa duca tara ta cat mai de[parte in acest campionat.

  141. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Dar nu le dau premui.. tot ce vreau sa spun pe intreaga conversatie pe care am avut-o, e faptul ca totusi au facut ceva… au tinut pasu cu italienii si francezii, Omule! si le trebuie recunoscut meritul cat de mic ar fi el in ochii unora. Dar voi toti aveti asa o atitudine si manifestatie impotriva lor, asa de negativa!! Deci daca ati da ochi in ochi cu Tricolorii voi acuma i-ati scuipa in fata! Vorbiti asa de ei de parca ei sunt ultimii oameni de pe pamant. Asa ceva nu e admisibil, ca de la acei suporteri care strigau “hai baieti” acum toti ii fac in toate felurile. Trebuie sa fim pentru ai nostri si la bine si la rau.

  142. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Ioana draga, nu te supara ca iti spun dar Nationala este veche de zeci de ani (nu ca un copil mic de cativa ani). Nationala este formata din jucatori care castiga bani MULTI, MULTI, MULTI, de pe spatele spectatorilor.
    Sa plateasca acesti bani nu sa-si bata joc de noi…..
    Nationala fuge de trofeu nu dupa trofeu….
    Cu ce ne rasplateste NATIONALA eforturile noastre financiare de ai urmari?

  143. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Eu nu ma multumesc decat cu PREMIUL 1.
    Daca voi va multumiti cu alte premii…treaba voastra.
    Muncesc pentru banii cu care platesc spectacolele sportive…………..vreau spectacol sportiv nu …TEATRU DE PAPUSI.
    OK?

  144. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    bai luc… da normal ca ne-am bagat cu fundul in poarta.. am apelat la cea mai buna tactica in favoarea noastra!!!!!!!!! CE NAIBA VROIAM SA FACEM… SA ATACAM CA FRAIERII IN FATA ITALIEI SI SA LUAM VREO 5 GOLURI DE LA EI!!!!!!!!!!! asa era mai bine? uite alt prost cu ideeile lui.. spune tu ce ai fi facut, in fata italiei!!!!!?

  145. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    cu Franta nu era greu de tinut pasul.Cu echipa ma refer, cu numele bineinteles ca eram batuti dinainte.CU Italia a fost so Lobont magiistral + ceva atitudine buna la noi.Cu Olanda eu personal am avut senzatia ca oamenii aia din teren nu erau prea constienti de ce sunt ei acolo.Parca jucau pentru Italia.SI vreo cativa chiar joaca…fie vorba intre noi..

  146. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    Nu e ca si cum nu ar incerca sa castige trofeul, ei fug DUPA trofeu ci nu DE trofeu. Asta este, din cauza multor motive, unul din ele fiind Piturca dupa parerea mea, echipa nu este la fel de buna cum era o data, si nu este la fel de buna cum ar putea fi. Dar ei trebuie sa incerce. Si chestia cu banii….nici un suporter nu e obligat sa cheltuie nici un ban. Platesti bani multi da..daca vrei sa mergi la Zurich sa fii in stadion sa vezi meciul in direct normal ca te costa mult….dar aia e pentru distractia ta, ca ai putea foarte bine sa stai acasa in fotoliu unde deja platesti cablu si sa urmaresti meciul asa. Dar nu , tu vrei distractie, vrei atmosfera de-aia platesti bani , asa ca nu te plange. Ei incearca… nu au reusit asta este.

    Si inca ceva pentru voi toti…is curioasa daca Romania s-ar califica la mondiale, si ar juca in 2010 ce ati zice? HAI ROMANIA? ce ipocrizie totala

  147. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Bine ca tu nu vrei teatru de papusi… tu ar trebui sa fi MANDRU ca am facut egal cu FANTA si ITALIA!!!!!!!!! tu intelegi asta! toata lumea a crezut ca o sa pierdem cu ei. nustiu cum nu poti sa apreciezi

  148. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Fetelor voi ati mers pe stadion la meciurile echipelor nationale vreodata? Romanii iubesc fotbalul.dar iubesc si victoria…fiindca victoria insemna mai mult fotbal cu ai nostri.Critica e buna cateodata.mai buna decat laudele si linguseala falsa…

  149. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    cum sa nu ma bucur eu de egalul cu Franta? M-am bucurat.Cum sa nu ma bucur de egalul cu Italia…m-am bucurat.Dar cum s anu inalbesc cand Olanda iti intind emana si zice te ajut sa ma ajuti si noi face cel mai prost meci ever? La ce sa ma bucur.Alea 2 egaluri au palit prin uriasa ocazie ratata.

  150. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    critica inseamna “uite aici nu ati facut bine, aici puteati sa faceti asta, etc” Aia e critica. Critica nu e “astia sunt o generatie de ratati, o echipa de cacat care nici macar nu joaca fotbal”. Aia nu e critica, critica trebuie sa fie constructiva si sa ajute pe cei criticati sa devina mai buni

  151. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Dar ce ati facut voi mai sus… nu e critica .. e nesimtire curata. Acuma ii luati in batjocura pe Tricolorii sa va fie rusine, numai ca acum am obervat ca ati mai incetat putin, ca ati vazut si voi ca nu e cazul sa vorbiti asa de ei. Da critica e buna… dar pana la un anumit punct si cu putin respect.

  152. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    si voi stiti bine strainii nu iti intind mana sa te ajute ci sa se ajute pe ei.Asta facea si Olanda ca ii este inca frica de Italia.ca a ranit-o tare in grupa cu 3-0…a stropit-o cu umilinta.Sa vezi ce semifinala grea vor avea…

  153. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    hello voi o luati prea personal.Omul exprima o parere in felul sau.Si aia e tot critica.

  154. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Eu zic ca e bine ce a scris nenea asta aici.cam dur in anumite locuri dar bine pe ansamblu…Concluzi, ideea conteaza.

  155. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Nu stiu daca tu, hopsieu ai scris. Dar cineva mentiona ca Olanda ne-a oferit ca pe tava meciu, eu sunt de parere ca nu se stie sigur si as intelege de ce le-ar conveni olandezilor sa castigam noi. In fine.. voi ziceati aicia ca Olanda va juca in finala cu Italia si Italia va castiga, doamne da!! sa castige imputiti aia de italieni si dupaia sa le para rau olandezilor ca nu si-au dat autogol. Ar fi ironic, nu?!

  156. By Gasirom on Jun 18, 2008 | Reply

    Excelent! Ai spus exact lucrurilor pe nume.Felicitari.

  157. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    iti spun eu de ce Alexandra draga

  158. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Olanda va juca cu Italia in semifinala nu in finala

  159. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    italia va fi eliminata din sferturi ca a ajuns o echipa buna de nimicaaaaaaaa

  160. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    ca asta era mare problema a Olandei.Avea traseu pana in finala si acum nu-l mai are.ca cine banuiesti tu ca sunt pe fir in semifinala? pizzarii.

  161. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    si draga hopsieu( iti spun Adi de acuma)cine crezi ca va castiga?

  162. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    ‘Gasirom felicita pe altcineva ca articolul asta nu merita asa ceva. Citeste comentariile mai bine si formeaza-ti o opinie

  163. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    eu nu zic ca e buna Italia.Italia isi schimba fata dupa grupe.Fetelor uitati-va la meciurile din capionatele mondiale si europene.Italia se califica din grupa la golaveraj, la dat cu banu’ la poker la ce vreti voi.

  164. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    ce tzapa o sa iei Olanda.. o sa ma fac pe mine de ras daca pierd cu italia.

  165. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Eu vreau sa cashtige Olanda.
    dar spre surprinderea tutor va cashtiga o alta echipa c enu merita.Germania.

  166. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    ce va bat ein finala pe macaronari…ca d eobicei doamnele batrane se vor tine de cuvant si vor avea o discutie in finala…

  167. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Eu am zi ca vreau Olanda
    dar final va fi Italia-Germania.Nu se intampla ce vreau eu.daca era asha Romania juca next game cu Spania…

  168. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    draga Adi, nu ai tu grija ca eu m-am uitat la destule meciuri.. si stiu ca italia e ma slaba la inceput si dupaia isi da drumu. dar de data asta s-au facut de ras. nici nu au putut sa marcheze in poarta lui Lobont. Deci nu stiu daca iti dai tu seama dar poate prima data sau daca nu dupa foarte mult timp Italia a despins de noi daca se califica sau nu!!!!!!!!! eu cred ca aste e o performanta!

  169. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    anyway eu intrasem pe forum s alansez ideea ca ai nostri au vandut meciul macaronarilor.

  170. By Ioana on Jun 18, 2008 | Reply

    LOOL hahahah deci hopsieu ma faci sa rad. italia nu va ajunge in finala, si Germania in NICI UN CAZ nu va castiga acest campionat. Sa tinem in cont ca vin echipe mai bune ca si Spania si Portugalia

  171. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    ohoooohooo.Italia a depins de multa lume…ca asha se califica…a depins de echipe din africa de care nu ai auzit…

  172. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    SPania, portugalia = echipe fara experienta sus unde e cald unde trec fiorii cupei…capisci

  173. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    deci tu adi, uita-te la ideea mea si baga la cap ca intr-un fel s-au altu i-am facut si pe francezi si pe italieni sa depinda de noi si sa transpire un pic.

  174. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    tu poti rade dar Cupa este cupa alora care vor si stiu sa o cashtige!

  175. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    de vrut vor multe..sau multi…dar de putut..pot doar vreo 2,3

  176. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    o plecat omul bun la culcare :((

  177. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    si asta conteaza Alexandra? Italienii vor transpira in continuare in tricouri pana sus..iar noi la terase la ber…noi=tricolorii

  178. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    am bagat bine la cap…

  179. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    eu cred c aItalienii ia-u mituit pe vreo cativa de ai nostri…Nu cu bani acum ca se vede la lumina reflectoarelor UEfA..

  180. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    pacat…. iar acum e tarziu si trebuie sa plec. noapte buna. HAI ROMANIA

  181. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    dar cu ceva contracte frumoase si prelungiri si avocati pentru procese cu Chelsea…si alte de astea care sunt atractive…

  182. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    Hai noroc Alexandra and don’t forget…

  183. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    eu nu prea cred ca ia-u mituit… ar fi prea trist. nu avem noi de unde sti

  184. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    dont forget what?

  185. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    or just don’t forget in general… experienta asta

  186. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    asha este trist este oricum…e mai trist daca nu i-au mituit si nu au avut ambitia si dorinta sa intelega ce le spunea o lume intreaga.ca Olanda ii LASA!!!

  187. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    trist dar adevarat….noapte buna:)

  188. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    si de asta am fost mde acord cu articolul.PRIMA REPRIZA A FOST PLAT OLANDA.CLAR!CLAR CLAR!

  189. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    si de asta am fost mde acord cu articolul.PRIMA REPRIZA A FOST BLAT OLANDA.

  190. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    noapte buna!

  191. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    ciao

  192. By marius on Jun 18, 2008 | Reply

    bravo ai dreptate nu mai criticati echipa romanieei, din grupa mortii am iesit pe locul trei si neam luptat de la egal la egal cu fortele lumii, e drept ca nu meritam calificarea dar cep putin am luptatat

  193. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    nu e de ajuns

  194. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    locul 3 egal acasa la munca d ejos ca sa mergem iar la un campionat mondial/european sa ce?

  195. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    nu infrangerea e dureroasa ci lipsa de interes pentru acea imens aperformanta care ar fi fost.E super suspecta lipsa lor de conectare la meci!

  196. By hopsieu on Jun 18, 2008 | Reply

    iar cu Oland anu am luptat DELOC. Am capitulat fara sa ne fi cerut cineva lucrul acesta.

  197. By robert on Jun 18, 2008 | Reply

    Ai mare dreptate ! Daca nu era mutu la euro , ajungeam mult mai departe , pana si un copil mic putea sa citeasca jocul Romaniei , toate mingile la mutu pe care le pierdea , sa-i fie rusine si-a batut joc de munca si sperantele tuturor . Lasa-ne in pace cu aerele tale de vedeta si te rugam daca mai simti ceva pt acesta natie si din respect pt noi SA NU MAI VII NICI O DATA LA ECHIPA NATIONALA ! NU AVEM NEVOIE DE TINE SI AERELE TALE DE vedeta ! TOATE MECIURILE JUCATE FARA TINE AU FOST CELE MAI FRUMOASE MECIURI ALE ACTUALEI GENERATI ! MUTU , MUTU , LASANE , LASANE , LASANE………

  198. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    dute robert si culcate!!!ca nu mai am chef sa ma iau si de tine!

  199. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    respect MUTU!!!

  200. By gheorghe on Jun 18, 2008 | Reply

    E adevarat ce zici in acest articol! Dar faptul ca jignesti niste persoane (vezi ca i-ai facut boi), nu mai tine de jurnalism, ci de cei 7 ani de acasa!

  201. By daniel on Jun 18, 2008 | Reply

    decit sa facem analiza jucatorilor Mutu Chivu etc hai sa ne uitam la domnulPiti care in ciuda faptului ca a fost atacant abordeaza gresit partitura daca vezi dupa 20 minute cu franta ca se poate mai mult la fel si cu italia de ce nu ? hai sa-i batem! ca se poate! dar au plecat din rominia cu idea preconceputa:1 punct cu franta si s-a vazut;1 punct cu italia si s-a vazut;si o-m mai vedea cu olanda.asta nu gindire de invingator.dar asta e vechea meteahna a Rominilor MEDIOCRITATE!tonele de talent irosite la misto cum credem ca putem sa ajungem undeva ?Ne placa ori nu Generatia de aur nu o sa mai fie NICIODATA ;pe drept putem sa folosim pentru generatia asta alt nume decit Generatia Cocaino-manelistico-mistocara?

  202. By yashi shuge on Jun 18, 2008 | Reply

    corect. o rusine de echipa. ceilalti vor sa te ajute iar tu nu esti in stare de nimic.

  203. By daniel on Jun 18, 2008 | Reply

    E foarte greu sa il vezi vinovat doar pe Mutu de irosirea penaltyului au ratat mai rau si alti baggio in finale mult mai mari decit doar o biata grupa chipurile a mortii dar cu putina seriozitate s-ar fi putut mult mai mult dar cu Domnul Becali la Steaua;domnul Borcea la Dinamo si pot sa dau 400 exemple totdeauna o sa fie o discrepanta uriasa intre jucatorii de afara si jucatorii din campionatul cu Geanta de banidaca mai vreti exemple va dau unul concludent daceti-va la Amsterdam sa vedeti zeci de kilometrii de terenuri de fotbal iluminate in jur de o calitate impecabila si dupa aia mai vorbim.aici e marea diferenta decit sa te duci sa cumperi un meci cu bani fa un proiect pe termen lung si o sa obtii rezultate dar asta in Rominica e SF!

  204. By daniel on Jun 18, 2008 | Reply

    DUMNEZEU ITI DA DAR NU ITI BAGA SI IN TRAISTA!

  205. By daniel on Jun 18, 2008 | Reply

    o singura nota buna oamenilor din tribuna care au lasat acasa proastele maniere cu s….p..a si au cintat frumos oare s-a schimbat ceva?sau doar jucam afara?!

  206. By Cristi on Jun 18, 2008 | Reply

    Adevarul doare..dar asta este suntem o echipa de hiene…cand ar fi trebuit sa fim una de lupi..Rusine

  207. By Bogdan on Jun 18, 2008 | Reply

    Bravo.
    Asa da!
    Da-le peste nas gunoaielor si panaramelor care au reprezentat chipurile, Romania…..
    Penibili si ingimfati..
    Ce sa faci?
    O nationala de tot risul!

  208. By daniel on Jun 18, 2008 | Reply

    mie personal ci i-am vazut interviul lui
    chivu dupa meciul cu italia mi s-a parut mie sau era cam arogant?!O tot tragea ca sunt obositi!dar croatia dar bietul Ruben si bietul Ballach care au jucat nu unul ci 100 de meciuri nu mai sunt obositi cred ca oboseala vine de la prea nulta MEDIOCRITATE SI MANELE ascultate seara in camera de hotel Piturca e bun pina la un punct cind se pierde si el ca doar e ROMAN nu?noi nu vedem niciodata padurea de copaci!din pacate oportunitati avem dar nu stim sa le fructificam asta e cui nu-i convine sa-si schimbe cetatenia!ca mine!

  209. By RMD on Jun 18, 2008 | Reply

    Nu Mutu este vinovataul pentru ratarea calificarii ! Piturca, cu tactica lui stupida, care in loc sa atacam am stat doar cu fundul in poarta….si mai radeau de generatia lui Hagi, ca ei se aparau.

    Rusine sa le fie, au fost invinsi de rezervele Olandei, pai daca am fi jucat primul meci de la Euro cu Olanda, luam si noi pe putin 3-4 goluri.

    Nicolita, cel mai prost jucator din nationala lui Piturca.

    Felicitari Olanda, felicitari Italia..sper ca olandezii sa castige Euro.

  210. By alex on Jun 18, 2008 | Reply

    Nesimtitilor,nu mai ii blamati pe jucatori,sunteti cu toti niste suporteri mizerabili,nu aveti bani sa va luati un tricou autentic de la Adidas cu nationala si mai aveti tupeul sa vreti performanta?Imi este rusine cand va vedeam cu tricouri false din Obor,in timp ce toti fani de la Euro aveau produse autentice.Bravo Romania,si voi suporteri cocalari cu tricouri care au 2 stripuri si nu 3 sunteti niste mari golani.Sa va fie rusine !

  211. By alk on Jun 18, 2008 | Reply

    Nu mi se pare corect sa dati in Mutu pentru ratarea penalty-ului dupa ce l-ati incurajat !
    Cu Olanda au jucat prost cu totii! Mentalitate de mediocri si pomanagii.

  212. By Dan69 on Jun 18, 2008 | Reply

    RUSINE! DE 3 ORI RUSINE!!!
    RUSINE FOTBALISTILOR care la echipele de club din strainatate dau tot ce pot, iar la echipa nationala vin la plimbare. Rusine pentru ca au cantat imnul din gura nu din suflet!
    RUSINE LUI PITURCA SI STAFULUI TEHNIC pentru lipsa oricarei viziuni de joc, a oricarei scheme de joc si a modului execrabil in care a conceput echipa.
    RUSINE BABALAULUI DE MIRCEA SANDU sub conducerea caruia Romania a obtinut cele mai dezastruase rezultate si in continuare tot sta la carma FRF si ia salarii babane, ca nu stiu cine-l tine acolo.
    Daca Guvernul da vreun ban pentru sustinerea FRF-ului propun sa sisteze aceasta sustinere si FRF-ul sa-si gaseasca sponsori care sa le plateasca salariile barosane pe care le au membrii lor si sa obtina in continuare rezultatele de rahat de pana acum. Eu unul nu mai vreau sa platesc impozite pentru sustinerea fotbalului din Romania. Mai bine acesti bani sa mearga la sporturile care inca ne mai fac cinste.
    Sunt oameni in tara asta care pentru 2-300 de euro isi spetesc spatele muncind, iar daca gresesc li se ia din salariu sau sunt dati afara, iar cacaciosii astia iau sute de mii sau chiar milioane de euro doar ca sa bage o minge in poarta, si nici aia nu o pot face, si nimeni nu-i ia la rost. Ar trebui si ei sa fie trasi la raspundere si penalizati pentru ca nu si-au indeplinit sarcina de serviciu.
    Sunt mandru ca sunt roman ( din stramosi daci), dar mi-e rusine ca avem o asemenea echipa care ne reprezinta.
    Mergeti in Olanda la scoala si invatati jocul numit fotbal. Ceea ce jucati voi se numeste miuta.
    RUSINE! DE 3 ORI RUSINE!!!

  213. By Ionutz on Jun 18, 2008 | Reply

    Asta e…:( Romania nu e in stare sa joace….in loc sa fie cu gandu` la jocul lor ei erau in alta parte..La Italia-Franta:(( Asta e…Eu credeam ca ajunge romania shi in semifinale..sau chiar finale..da ei nici de grupe nu au trecut..!! Mutu nu mi`a placut delok..Mai ales cu penalty`ul ratat..:|. OLANDA ne`a lasat sa marcam!! Da` nu am fost in stare!!! NICOLITA nu avea ce cauta la EURO!! A FOST UN MECI DE RASU` LUMII!!! URASC ACEST MECI PANA LA MOARTE!!! POATE ALTA DATA VOM DA CE E MAI BUN DIN NOI..NU SA NE BATEM JOK!!!!!

  214. By romopride on Jun 18, 2008 | Reply

    ce tot criticati atata echipa romaniei? ce ati facut voi pt romania? ati realizat voi ceva pt romania,de aveti tupeul sa va legati de echipa romaniei?
    ei cel putin ne-au adus bucurie calificandu-se la CE si scotand 2 rezultate bune. faptul ca au pierdut aseara contra echipei a 2a a olandei nu inseamna ca trebuie impuscati. olandezii ii bateau si pe francezi si pe italieni cu echipa aia de aseara. putini jucatori din echipa noastra joaca la cluburi mari din europa, pe cand toate celelalte 3 echipa din grupa noastra au jucatori numai la cluburi de top!!! deci, keep quiet!
    cat despre mutu,tot respectul pt el. a jucat f bine la campionat si a dovedit ca e un jucator mare care trage echipa . oricarui jucator i se intampla sa rateze un penalty. macar a tras bine pe spatiul portii,nu ca ronaldo peste poarta. plus ca in poarta era buffon,portar super experimentat. buffon a avut noroc ghicind coltul,si a salvat italia de la umilinta.
    nici gand sa fi sutat la misto penaltyul. a fost pur si simplu ghinionul nostru si norocul italienilor.
    nimeni nu le-a cerut romanilor imposibilul de a se califica din grupa mortilor chiar daca am fost la un pas sa dam lovitura cea mare. asta e,viata merge inainte.
    inca odata felicitari tricolorilor,si multumiri pt tot ce au facut.
    ‘ROMANIA,te iubim si cu tine ne mandrim’ 😉

  215. By gigi on Jun 18, 2008 | Reply

    Mutu este un ratat care impresia ca daca joaca la Fiorentina si da goluri pe acolo este lider de generatie.Gresit.Mai bine am privii meciul Turcia-Cehia si sa tragem concluziile de acolo despre atitudine,tactica etc.

  216. By romopride on Jun 18, 2008 | Reply

    grupa mortilor…bahaha,scuze! *grupa mortii* sau the group of death. :)

  217. By Ionutz on Jun 18, 2008 | Reply

    POATE DACA ERA RADOI SI GOIAN ERA ALTFELMECIUL…NU VREAU SA DAU VINA PE EI!!! DA` ASA CRED EU…!! TOTI AU JUCAT PROST IN MECIUL DE ASEARA CU OLANDA!!!

  218. By mehigh_hi on Jun 18, 2008 | Reply

    hmm…critica e necesara, iar tricolorii trebuiesc facuti cu ou si otzet, dar ai exagerat un pic. Ma indoiesc ca olandezi s-au dat deoparte, ca au stat pe tusa prima repriza. inca de la inceput de meci se vedea ca trag prea tare romanii, prea rapid alearga, pt un meci de 90. Au cazut fizic si psihic, nu in aceasta ordine. In plus, daca urmaresti jocurile olandei, vei vedea au mai si ratat. cu noi chiar nu au avut atatea ocazii in prima repreiza, desi puteam lua 2 goluri. nu sunt de accord cu un aspect, ca blamezi echipa…piturca e singurul vinovat, el a facut echipa, jucatorii chiar si-ar fi dorit un joc mai ofensiv…piturca trebuie blamat, el a fost capul…de ce dai vina pe jucatori cand seful trebuie blamat?

  219. By dan on Jun 18, 2008 | Reply

    sincer ,pentru ceea ce au aratat la acest euro 2008 nationala nici nu ar trebui bagata in seama de nici o media ,sa nu i se ia nici un interviu , nici o poza, nimic ,sa nu o astepte mineni sa fie uitata pana atunci cand incepe sa joace fotbaal cu adevarat … toata stima pentru suporterii adevarati de la cele 3 meciuri in meciul cu olanda , la 0-0 cantau ,la 0-1 ii incurajau cantand imnul ,la 0-2 au aplaudat ….nationala noastra nici atunci nu s-a trezit din letagie ………..

  220. By Peace on Jun 18, 2008 | Reply

    La un turneu final,sa tragi 2 suturi pe poarta in 3 meciuri,e mai mult decat penibil…….asta a fost atacul Romaniei si strategia lui Piturca,nu echipa e de vina.Mai mult de un meci nul, nu am fost in stare……

  221. By POOL on Jun 18, 2008 | Reply

    Pentru cel care a facut acest articol. Domnule, tu esti sigur ca daca nu rata Mutu penaltyul, eram calificati? Esti sigur ca dupa gol nu eram toti pe garduri, in timp ce italia ne dadea al doilea gol? Mutu a marcat singurul gol al Romaniei la acest turneu final, este golgeterul preliminariilor, de ce sa ne asteptam tot timpul de la Mutu sa ne scoata? Sa faca si ceilalti ceva. Un atacant degeaba e el cel mai bun, daca n-are sustinere poate sa se lase de fotbal, pe cand Mutu juca numai cu Niculae (nu conteaza Marius, Daniel), impotriva a 6 jucatori adversi. Nu mai scrie la nervi, ca scrii prostii, iti zic din propria experienta.

  222. By tactu on Jun 18, 2008 | Reply

    vadimele, ti-ai mai spalat din pacate cu articolu’ asta…..piturca e de vina….daca tot s-a calificat, putea sa ii lase acasa pe jucatori gen tziganel…bratu ar fi defilat cu frantzujii si italienii…da’ de, nimeni nu putea sa-i zica nimic lu’ piturca….

  223. By sorin on Jun 18, 2008 | Reply

    tot romanul se pricepe la fotbal si politica.
    mai lasatii fratilor in pace.
    cum sunt buni sau rai sunt ai nostri.
    BRAVO BAIETZI ! HAI ROMANIA !

  224. By xzcc on Jun 18, 2008 | Reply

    bha terminatul pulii mele care ai scris articolul asta tu ai dat vreodata cu picorul in minge ca sa vorbesti apoi?

  225. By sorin on Jun 18, 2008 | Reply

    VADIME…ESTI UN RETARDAT… CA TOTI CEI CARE CRITICA NATIONALA.
    STATI LA BERE TOATE ZIUA SI LE STITI VOI PE TOATE.
    RUSINE SA VA FIE NESIMTITILOR…. DACA SUSTINETI NATIONALA O SUSTINETI ORICUM…
    BRAVO TRICOLORII !!!!!!

  226. By Lucian on Jun 18, 2008 | Reply

    Eu nu as fi chiar asa vehement. Se tot bate moneda pe generatia Hagi/Popescu vs generatia Mutu/Chivu. Pai da, daca era vorba de Cupa Davis, cu siguranta ca aveam performante bestiale si cu dublul de azi. Tocmai asta e problema, ca fotbalul se joaca in 11 iar jucatorii de acum sunt pur si simplu slabi. Ganditi-va ce jucatori il econdau pe Hagi, si cat bulan am avut adesea, chiar in conditiile astea. Cine e Codrea? Anonim la o Gloria Buzau a Italiei. Pe banel multi l-ar scoate din schema si la club. etc etc… La ruma urmei, chiar si Lobont, pe care noi il vedem, si chiar e, super valoare, a fost doar rezerva lui Stekelenburg, nu? Eu zic, ca per total, am depasit calculul hartiei. Dar in niciun caz nu poate fi vorba de vedetisme sau figuri… Batem si noi campii doar asa sa ne citeasca si sa ne aplaude lumea ce caterincosi suntem.
    La fel de adevarat e ca aseara am jucat jalnic. Linia de mijloc, nu doar ca a fost sufocata in corpore [cum a fost cu Franta], dar de data asta fiecare, luat individual, a prins o zi cumplita. Centrarile lui banel, haosul lui Cocis, pasele aiurea ale lui Chivu… Categoric, asa cum avertiza si Tolontan inainte de meci, avem o mare problema cu concentrarea in meciurile mai mult sau mai putin blatuite. Cel mai mult mi-a amintit, meciul asta, de Bulgaria-Romania 1-1 in ’91, cand, la fel ca si acum, pana la pauza se rugau aia de noi sa dam gol, dupa care ne-am sufocat singuri de neputinta. Diferenta a fost ca atunci cred ca s-a intamplat ceva la pauza, pt ca intr-a doua bulgarii chiar au inceput sa joace fotbal, in timp ce acum olandezii cred ca erau dispusi sa ramana la fel de amabili. Dar deja i-am lasat noi in situatii imposibil de ratat, cat de penibili ar fi trebuit sa fie ca sa ne lase sa ii batem? A fost mai intai intoarcerea aia a lui Van Persie, un act ce-i drept magic, nu poti nici sa zici ca n-a vrut sa dea gol, nici nu putea sa dea mai bine sau mai rau din 5 m, a fost si pisica unde trebuie… Din pacate faza de gol chiar nu putea fi ratata nicicum, cred ca, in concluzie, atata am fi avut de facut ieri: sa nu le lasam ocazii IMPOSIBIL de ratat si sa ajungem si noi de 2-3 ori prin careul lor, acolo…

  227. By sorin on Jun 18, 2008 | Reply

    pentru toti care va semnati cu pseudonime: HUO !
    NICI MACAR NU AVETI CURAJUL SA VA DATI NUMELE.
    SUNTETI PENIBILI…PLECATI LA CRASMELE NOASTRE.

  228. By ipsilon on Jun 18, 2008 | Reply

    1. Jucatori penibili
    2. PITURCA TREBUIE DAT AFARA! Este 90% vina lui, si-a batut joc de un meci de o asemenea impottanta.
    3. MUTU este cel mai bun jucator, singurul de altfel, de la echipa! Dar din pacate e doar unul, si fotbalul se joaca in 11. Felicitari lui!
    4. AM IESIT CU FRUNTEA JOS, nu mai aberati de pomana! Am facut egal cu Franta care a venit praf la Euro, Italia ne-a dat gol valabil in prima repriza, deci eram terminati de-atunci, oricum, iar OLANDA numai nu ne-a rugat sa-i dam gol, mai ramanea sa-si dea autogoluri. Cand a vazut ce prosti si penibil suntem, a fost nevoita sa inscrie, ca sa nu se faca de ras ca n-a putu bate parasutele de jucatori “tricolori” de pe teren.

  229. By Allinn on Jun 18, 2008 | Reply

    Avand in vedere sumele pe care acesti jucatori le primesc, au jucat de-a dreptul penibil. Unii isi rup spatele pentru o suma de sute de ori mai mica. Dar asta e o alta problema. Adevarul e ca am juact prost. Foarte Prost. Parca au avut plumb in ghete. Tamas parca ar fi fost programat la inceputul meciului-> pasa in adancime la mutu. Nu stiu daca a facut altceva. Dar la cat de plictisitor am jucat nu ma mir ca nu am remarcat.Singurul care merita toate laudele e Lobont. Datorita lui am mai avut sperante in meciul cu Olanda. In concluzie nu cred insa ca jucatorii trebuie criticati asa cum ai facut-o pentr ca pur si simplu ei nu pot mai mult. Nu sunt obinuiti sa faca performanta. Dar totusi oare nu au vazut meciul Turciei cu Cehia? Se pare ca nu. Pacat, ar fi avut de invatat cate ceva.

  230. By Budibca on Jun 18, 2008 | Reply

    Bun editorial!!! Are dreptate omu’ doar ca tot ce se intampla la fotbal e valabil pentru majoritatea celor care traiesc in mizeria asta de tara. Nu suntem in stare sa ne schimbam, ne complacem in porcaria de fiecare zi si acceptam toate nimicurile care ni se ofera. Nu luptam, nu avem ambitie si nu stim sa ne folosim de sansele putine care ni se ofera.

    Pacat pentru toti oamenii care au ajuns sa aiba o singura bucurie la 2-4-8 ani (depinde daca ne mai calificam) si sa isi stranga salariile pe 1 an de zile pentru 2 saptamani de concediu in Elvetia in care sa urle MUTUU- MUTUU (si mutu sa isi bata joc de noi). Nu ati vazut la sfarsit – 10 000 de fraieri (care pentru prima oara le-au dat clasa, parca erau englezi cand au inceput sa cante imnu) in tribune suparati, fara vlaga, incercand sa ii aplaude pe nesimtitii astia, si mutu radea si schimba tricoul cu melchiot.

    Mai dau un exemplu din mentalitatea de 2 bani a romanilor: min. 85 Emil Gradinescu „avem 2 oameni in atac, riscam foarte mult” – halal oameni care vor sa castige.

    Una e sa iti doresti sa castigi, alta sa nu iti iei cafteala prea rau (degeaba te mai bagi tu sa faci pe soprana cantand „ca-n aste maini mai curge / un sange de roman” daca tu de fapt vrei sa bagi ritm de manele ca nu e prea alert imnu).

    Nu mai zic ca totii fraierii astia care ne-au facut de ras pe-acolo, stand in hoteluri de 5 stele, carand dupa ei tot neamu lor au plecat pe banii nostri…toate impozitele noastre se duc la Mircea Sandu, Piturca, Mutu, Chivu, Nicolita si restu …

    Pur si simplu mi-e jena ca scrie nationalitatea romana pe buletin

  231. By N.M. on Jun 18, 2008 | Reply

    Domnule redactor, de bun simt ati auzit? De cand e mediocritate calificarea la un turneu final? Invatati sa apreciati valorile. Dumneavoastra sunteti nul spre mediocru ca redactor e adevarat nu cred ca o sa ma contrazica cineva pentru ca vorbesc despre o evidenta umana. Romania a lasat o impresie foarte buna. Sa va fie rusine! capul sus baieti, suntem mandri de voi!

  232. By bjorn on Jun 18, 2008 | Reply

    yes i must admit the game from the romanians was not briliant against holland, but lets be honest, sometimes you just dont have to play good to win, i guess the most disapointing was the fact that there was totaly no commitment or drive to win against holland and go to the next round, holland didnt play well, but Romania just didnt attack, didnt play hard, didnt run that one more meter…
    If they would have had teh the will, they would have beaten holland and would play against spain now.
    Anyway hope to see you again on the world cup 2010, la revedere
    Bjorn, Holland

  233. By vakantie roemenie on Jun 18, 2008 | Reply

    yes i must admit the game from the romanians was not briliant against holland, but lets be honest, sometimes you just dont have to play good to win, i guess the most disapointing was the fact that there was totaly no commitment or drive to win against holland and go to the next round, holland didnt play well, but Romania just didnt attack, didnt play hard, didnt run that one more meter…
    If they would have had teh the will, they would have beaten holland and would play against spain now.
    Anyway hope to see you again on the world cup 2010, la revedere
    Bjorn, Holland

  234. By MARIUS SIBIU on Jun 18, 2008 | Reply

    Corect comentariul ! Atat as adauga :ce cauta Fl.Petre,Cocis si alti cativa la nationala ? Fl.Petre e bun doar pt.a fi jocheu .In rest aceasta generatie a echipe nationala as numio :
    GENERATIA INDIFERENTA !

  235. By Radu Dorin on Jun 18, 2008 | Reply

    Imi pare rau sa spun dar nu am suportat sa citesc pana la capat acest articol. M-am oprit o secunda sa ma inchin si apoi sa ma duc sa vomit. Nu am vazut niciodata atata rautate in vorbe, o rautate nejustificata.
    Vadim, nu meriti sa spun mai mult decat atat: jurnalismul implica obiectivism.

  236. By Flavius on Jun 18, 2008 | Reply

    “Conjunctura favorabila”!? Cu Franta, Italia si Olanda? Eu chiar cred ca nu stii despre ce vorbesti.
    Si calificarea? Cine a obtinut-o? Nu tot echipa asta?

  237. By dumping on Jun 18, 2008 | Reply

    un comentariu pertinent! felicitari! ziarele de sport nu au fost in stare sa scrie adevarul despre echipa nationala si mai ales despre realitatea din teren. felicitari inca odata, un comentariu pertinent! plin de adevar!iar pt fotbalistii nostrii, ciocu’ mic, joc de glezne si mai invatati fotbal inainte de a emite pretentii!
    felicitari pt un comentariu plin de realism!

  238. By Doctor_Satan on Jun 18, 2008 | Reply

    Vadime, te contrazic doar in privinta lui Mutu si cred ca ai omis adevaratii vinovati.
    In meciul cu Franta Mutu a fost afectat de problemele care au aparut in viata lui si asta s-a simtit si in meciul cu Italia. El nu e genul de jucator pe care necazurile sa-l faca mai putenic. Pe el il demoralizeaza si fac ca jocul lui sa fie slab. In meciul cu Franta nu l-am vazut sa incerce nimic pe cont propriu.
    In ceea ce priveste meciul cu Olanda, sunt de acord cu tine. Toti jucatorii au fost niste putori ordinare. Olanda ne-a servit victoria si noi n-am fost capabili sa intindem mana s-o luam. In schimb, baietii au luat altceva in mana si au frecat-o tot meciul. Pe Chivu l-am injurat cel mai mult ca nu a fost in stare sa dea o pasa buna.
    Totusi, dupa nervii care ni i-au creat aseara, trebuie sa-i incurajam pentru ca in campania de calificari avem sanse sa terminam pe primul loc din nou. Si poate la Mondiale vor avea un comportament mai matur.
    In ceea ce-l priveste pe Piti, putem sa-i reprosam multe (ca nu l-a convocat pe cutarica sau pe cutarescu), dar nu-i putem reprosa ca nu a facut tot ce i-a stat in putinta sa scoata tot ce se putea din acest turneu. El a scos maximul din ce a avut. Astia ne sunt jucatorii, n-avem ce face!
    Injuraturile ar trebui sa le indreptam spre adevaratii vinovati pentru faptul ca avem acesti jucatori: LPF si marea parte a conducatorilor de cluburi din Romania. Jucatorii nu se pot dezvolta la noi pentru ca avem baze de antrenamente de 2 lei si baze de juniori mai slabe de atat. Patronii nostri prefera sa scoata profit imediat fara investitii pe termen lung. De asta prefera sa plateasca arbitrii si LPF-ul in loc sa investeasca in tineret si in dezvoltarea jucatorilor.
    Continuati sa investiti in burdahanul lui Mitica, pentru ca el este viitorul tarii!
    RUSINE LPF!

  239. By Paul on Jun 18, 2008 | Reply

    Mda, nu prea mai e nimic de spus.O mare deziluzie, un spectacol al penibilului si al grotescului, care a demonstrat inca o data ca din mizeria campionatului romanesc actual nu exista nici o sansa sa se mai nasca o genratie de aur.Poate in 2100. Ma amuza comentariile partinitoare ale unora, daca Olanda juca la potentialul adevarat luam 9-0, eram rusinea si mizeria campionatului european, faptul ca am scos rezultate “bune”cu o Franta in cea mai slaba forma ever si o Italie debusolata, nu ne trnasforma automat in echipa valoroasa.Poate chiar trebuia sa joace Olanda, sa ne umple de rusine, ca sa mai inchida pliscul unori excitati(excitate) care comenteaza aiurea pe aici.

  240. By dan on Jun 18, 2008 | Reply

    chivu a fost praf,dar m ales mutu….multumim Radoi(a fost cel m bun in meciul cu Franta si cat a jukat cu Italia,)Goe,Ghionea ,Tamas,Codrea Si Lobont..ATAT…………

  241. By sorin on Jun 18, 2008 | Reply

    Paule…. ce meserie ai?
    Esti cel mai bun in meseria ta? Daca nu esti mai “ratat” decat tricolorii

  242. By bit on Jun 18, 2008 | Reply

    Olanda-Romania, un meci amical, in care Romania era terminata fizic si psihic in urma meciului cu Italia (partida cu Franta nu poate fi numita meci de fotbal). O echipa fara sange in “veioza”. Rupti frate..

    HAI TURCIA!!

  243. By karo on Jun 18, 2008 | Reply

    Ce mi se pare trist e ca aproape nimeni nu critica cu seriozitate jocul echipei dupa meciul cu Franta sau dupa cel cu Italia. Dimpotriva, Banel era “maratonistul” minune, Piturca “Satana” care ii pune pe toti la respect cu planurile lui diabolice, Mutu – eternul “briliant” pe care se bat toate echipele stiute si nestiute din cosmos, Chivu “umarul pe care se sprijina intreg poporul”…
    Inca mai trist e modul in care au fost create aceste mituri: prin campanii sistematice de presa, care ne ridica in slavi “realizarile” in primul rand persoanale, daca nu erotice, ale fotbalistilor, ne creaza imaginea falsa a pretuirii supreme si a geniului sublim de care dispun vajnicii eroi ai neamului. Si uite asa, am fost ametiti de aburii palavragelilor nesfarsite sa credem ca avem cu adevarat echipa, ca prindem finala, ca vom speria Europa…
    Unde erau atunci declaratiile lui Chivu ca “atat putem” sau ca “nu putem”? Macar sa dormim linistiti…
    Daca presa isi asuma acelasi rol de a mitiza niste jucatori europeni mediocri, o sa cadem in aceeasi capcana de a ne crede mai buni decat suntem. Cand insa va aparea o analiza profunda a fenomenului, facuta de specialisti, nu de suporteri infierbantati ce-si spun reporteri, poate avem o sansa…
    Faci performanta doar atunci cand esti suficient de umil sa intelegi ca ai puncte slabe, sa le identifici care sunt, si sa muncesti din gre sa le elimini.Cu vorbe nu ajungi nicaieri…
    Daca deseara iar sunt stiri cu Chivu si cu Adelina, sting televizorul.

  244. By Cata on Jun 18, 2008 | Reply

    amice, esti idiot!

    jucatorii au jucat ce le-a cerut maestrul! piturca este si ramane barbugiu fara idee de joc, management, psihologie.

    este o bruta in ale antrenoratului. distruge aceasta generatie de fotbalisti.
    Mutu nu are nicio vina!

  245. By alx on Jun 18, 2008 | Reply

    Mutu este penibil de 9 ani de zile numai reclama si fitele sunt de el si anumiti prosti care-l numesc printre primi 5 jucatori dijn lume sau zic ca merita balonul de aur ,atacul a fost varza daniel niculae nu avea ce cauta adevarul este ca nu avem nici un atacant valoros la ora actuala apararea in primele doua meciuri a mers perfect acum baietii au cazut s-a vazut clar cat de important este MIREL RADOI care stia cum sa dirijeze o aparare pe cand chivu are valoare dar nu stie de aceea este folosit pe flanc si la inter,contra iar ar trebui sa mearga in pensie el nu era bun nici la 20 si ceva de ani apoi acuma

  246. By alk on Jun 18, 2008 | Reply

    Esti rau! Nu mai dati atita vina pe Mutu, bine ca toti cer luna de pe cer dar sa-l serveasca cu vreo pasa utila, nexam!

  247. By Remus on Jun 18, 2008 | Reply

    Vadim are perfecta dreptate.
    A uitat totusi ceva esential:
    Romania a avut intotdeauna mentalitate de echipa mica.
    Si nu s-a dezis nici ieri.
    In plus de asta, n-am inteles motivul pentru care a jucat in toate cele 3 meciuri un jucator cu mari carente tehnice (Nicolita).
    Oricum, Van Basten a fost un lord: a jucat cu 9 rezerve, n-au faultat deloc, au ratat intentionat de cateva ori, au facut tot ce era omeneste posibil ca Romania sa-i invinga.
    Din nefericire, Piturca a gresit tactica de joc si (mai grav) Romania a jucat lamentabil.
    Sa le fie rusine!

  248. By de acord on Jun 18, 2008 | Reply

    perfect de acord cu acest comentariu

  249. By mario on Jun 18, 2008 | Reply

    domnule vadim cusnarencu
    parca mi-ati citit sufletul.Ati scris exact ce au simtit toti romanii dupa aceste 3 meciuri ale noastre la acest turneu.Trebuia sa vada romanii meciurile Turciei cu Elvetia si Cehia.Cita vointa de a cistiga si de a se califica mai departe!Senzational!!!Si asta pe un gazon plin cu apa.Mai bine nu ne calificam la acest turneu.Macar nu ne faceam de ris.E drept ca Mutu a ratat un penalty,care poate ne-a costat calificarea,dar o echipa are 11 jucatori.La noi echipa a avut 10 jucatori de fotbal si un manelist(Nicolita).Este una dintre cele mai mari curiozitati din lumea fotbalului cum a ajuns acest lautar in primul rind fotbalist,apoi la Steaua si apoi la Nationala.Pentru divizia C nu e bun,nu pentru Nationala.Ori si Piturca e tigan ori e orb.Ca Becali il iubeste pe Nicolita nu e de mirare.Ce astepti de la un cioban?Dar Piturca?Putea sa-l ia pe Trica de la Cluj,sau pe golgheterul Romaniei de la Dinamo.E inutil sa ne amarim acum.Eu nu traiesc in Romania,dar sper ca articolul d-lui Vadim sa ajunga pe prima pagina a unui Ziar din Romania.Poate vom reusi pt.Mondiale sa facem o echipa noua.Un lucru e sigur.Ca generatia lui Hagi n-o sa mai avem niciodata echipa.

  250. By de acord on Jun 18, 2008 | Reply

    M-ai scutit de a pierde timpul explicandu-le unor prieteni cam tampiti cine suntem de fapt noi in fotbal.Ceea ce am fost si suntem si in istoria civilizatiilor -parjoliti pamantul,otraviti fantanile si haideti in padure.
    Noi ne incordam pana la primul efort cand dupa ce ne scapa prima besina ne desumflam de tot.Ne mai incordam o data cand ne trezim dupa Knok-out sau o betie crunta si deja toata lumea e plecata acasa.Cam in asta consta avantul si dorinta noastra biruitoare – intr-o besina si-o mahmureala

  251. By vasile on Jun 18, 2008 | Reply

    De ce tot ii aparatzi pe asa zisii fotbalisti ,nu sint singurii din lume care joaca sistemul campionatului englezesc(din 3 in 3 zile),si cistiga destui bani ,SA JOACE PENTRU ROMINIA TREBUIE SA FIE O ONOARE PENTRU EI,si nu pentru premiile promise pentru anumite rezultate , uitati-va la Croatia ,Germania,Olanda,Spania ,Turcia ,Turcia a aratat lumii intregi ca isi iubeste tara,ca isi dau viata pentru a-si reprezenta cit mai bine tara peste hotare( AU DEDICAT VICTORIILE NATZIUNII TURCE) ,daca ati vazut meciurile stiti despre ce vorbesc ,au jucat pe terenuri mult mai rele ca noi si au dat peste cap doua rezultate.Ce sa mai vorbim de alte tari ,sa ne fie pur si simplu RUSINE,dupa fiecare dezastru si esec incercam sa musamalizam totul si sa dam vina pe altzii in loc sa fim realisti si cinstitzi sa recunoastem ca sintem de vina si ca am facut greseli ,e mentalitatea noastra!!Cineva a dat exemplu Olanda in legatura cu scolile de fotbal ,de ce nu luam(invatam) si noi cite ceva de la alte natiuni sintem prea mindrii ? mai sint si alte tari care au un sistem bun.Dar la noi e important doar sa scoti PROFIT si nu sa investesti in ceva.AM FOST de risul EUROPEI ,macar daca am fi jucat bine si cu devotament nu mi-ar fi parut rau ca am iesit.

  252. By maaras on Jun 18, 2008 | Reply

    Astia care il aparati pe mutu asa arata un jucator de 15 milioane de euro…daca asa credeti duceti si jucati fifa2008 sau altceva pe pc…e o echipa de distrusi care pot bate pe macedonia,muntenegru sau nigeria =))…generatia lu’ mutu este un 0 infrunte cu aceasta fantoma de fotbalist mutu…2 ani contract cu inter…a jucat 100 de minute…la chelsea sa dus a stat o luna si sa luat de cei place mai mult…confirma si el acolo unde joaca 10 ptr el …dar daca e pus sa joace in colectiv e 0

  253. By adriano on Jun 18, 2008 | Reply

    ce pot zice..HAI ROMANIA!!!!! spre deosebire de toti “suporterii” care acum injura Romania, acesti suporteri ai echipelor din Bucureshti care altceva nu stiu sa faca, acesti frustrati care niciodata nu vor vedea si partea buna a lucrurilor…un suporter e acela care isi incurajeaza echipa…ca cei care au fost pe stadion la meciurile nationalei..cum naiba aia la scoru de 2-0 pt Olanda cantau mai tare de cat o facuse pana atunci..cu Romania pana la moarte !!!!

  254. By alex on Jun 18, 2008 | Reply

    oameni buni, nu mai dramatizati. pana la urma nu e o chestie cu adevarat importanta, e un mijloc modern de divertisment si atata tot.

    si a propos de divertisment, eu cred ca nu meritam sa ne calificam, pentru ca in majoritatea timpului nu am jucat fotbal, ci ne-am chinuit sa nu-i lasam pe altii sa joace. sa fim cinstiti, Italia a jucat fotbal la acest turneu, si cand a pierdut, pe cand noi nu am jucat nimic.

    Eu personal preferam, daca tot nu prea aveam sanse in aceasta grupa, sa jucam cel mai bun fotbal posibil, unul spectaculos, si sa mergem acasa in regretele audientei.

    Acum se bucura lumea ca a scapat de noi, cu jocul nostru constipat.

    Comparand cu Euro 2000, s-a vazut nu diferenta dintre generatii, cat diferenta dintre atitudinea pozitiva a lui Ienei, care punea echipa sa joace, si cea a lui Piturca. Bine ca l-au dat afara pe Piti in 2000, ca am fi jucat toti in poarta si atunci, il facea fundas si pe Hagi si nu se stie ce iesea.

  255. By sorin on Jun 18, 2008 | Reply

    sunt 100% de acord cu tine.totul a pornit de la antrenor.au jucat dupa cum piturca le-a cerut.as vrea sa vad daca are macr bunul simt sa-si dea demisia .cat despre nicolita si altii care n-au ce cauta pe la nationala,asta e alta poveste…astepat sa vad ce-o sa fie din toamna cand incep meciurile de calificare la camp.mondial

  256. By sorin on Jun 18, 2008 | Reply

    era vorba despre comentariul lui cata…

  257. By adriano on Jun 18, 2008 | Reply

    @maaras nu ai dreptate..daca e sa bagi acolo motivul banilor..de asta trebuie sa ne legam acum..uita-te tu tata la jucatorii frantei..acolo ce mai zici..uita-te la ribery, la henry, la malouda, la nasri, la makelele, la gallas, la thuram, la abidal, la evra si lista continua..toti is mai scumpi ca Mutu… si nu au facut nimic si uita-te la ce echipe joaca..crezi tu ca ar mai fi jucat acolo daca nu ar avea valoare?nu…si ca sa nu zici ca Mutu e ajutat de toata echipa sa dea goluri,uita-te pe cati ia ajutat Mutu sa dea goluri..uita-te cate pase decisive a dat, si intradevar si golu cu PSV la fel la dat..ia luat cineva mingea in mana si a pus-o in vinlcu…eshti jalnic @maaras

  258. By alex on Jun 18, 2008 | Reply

    am gasit bancul asta, cred ca se potriveste bine:

    Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice :
    – Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?”
    Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute… La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si… “Romania 1 – Olanda 1, gol Mutu, minutul 90.” Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini…
    – Ce s-a intamplat, mai Van der Saar?
    – Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 …

  259. By Adi on Jun 18, 2008 | Reply

    Nu faptul ca au pierdut, faptul cum au pierdut. Nu fuga, nu lupta, nu pressing, plimpare pe teren, jucau parca eram deja calificati. Ne trebuie un antrenor din west care baga componente westice!

  260. By adriano on Jun 18, 2008 | Reply

    mai adi…ia zi tu cum sa mai faca pressing,cum sa mai fuga, cum sa mai lupte daca nu isi mai simteau picioarele…tu ai idee cat efort au facut ei in primele 2 meciuri..ne-am depasit conditia si asta e adevaru..cand ai sa joci si tu fotbal si ai sa vezi ca nici 20 nu faci fata atunci ai sa vezi si tu cum sta treaba …HAI ROMANIA!!!

  261. By marius on Jun 18, 2008 | Reply

    Multumesc lui Dumnezeu,
    ca mai exista jurnalisti care vad. Dupa rusinea de aseara m-am trezit azi dimineata cu un articol in fata ” SINTEM MINDRII DE VOI” !!! si m-am gindit ca poate sint eu nebun….sintem se pare mai multi!

  262. By catani on Jun 18, 2008 | Reply

    Vina este in cea mai mare parte a lui Piturca care a asezat in teren o asemenea echipa de mormoloci. Pe langa faptul ca nu alergau au mai fost dispusi sa astepte echipa olandeza sa atace ca sa ii prinda in contraatac! Ce contraatac caci olandezii mai aveau timp sa discute planul pentru meciul urmator pana cand romanii ajungeau in apropiere de careul mare sa jumatatea adversa de teren. RUSINE! RUSINE! Mi-e rusine sa ridic capul pentru acest lucru! Ma bucur ca nu ne-am dus mai departe caci era pe deplin nemeritat dupa meciurile prestate in grupa. Si sa nu mai dam vina pe MUTU caci fotbalul este un joc de echipa si toti au aceeasi vina. Oricine poate rata un penalty lucru demonstrat de atatea ori. Sa nu uitam ca tata atentia a fost indreptata pe Mutu si de aceea puteam sa scapam usor daca aveam un al doilea atacant de valoare care sa scape mai usor printre adversari in timp ca Mutu le atragea atentia fundasilor adversi. Nu poti spune ca daca Romania a pierdut, este vina lui Mutu! Nu! Este a echipei! A mormolocilor! A noastra la urma urmei!

  263. By radugo on Jun 18, 2008 | Reply

    felicitari pentru articol, e cam singurul corect din toata presa romaneasca, neintrecuta in editoriale complezente si resemnate gen: “visul s-a sfarsit” si alte asemenea.

  264. By Ella on Jun 18, 2008 | Reply

    Acum ce scuze vor mai gasi??? Aaaaaaa, stati ca va spun eu. Gazonul a fost prea verde, au fost prea multi spectatori, galeria Romaniei a cantat prea mult si prea tare……. Vai soarele nostru!!!

  265. By catani on Jun 18, 2008 | Reply

    Mai Adriano! 1) Pai dupa cum stiu eu jucatorii sunt profesionisti asa ca cu scuza ca au alergat in primele meciuri nu tine! Si eu pot sa alerg si sa spun ca am alergat dar asta nu inseamna ca am jucat fotbal.
    2) Care 2 meciuri caci dupa cum mai tin eu minte meciul cu pranta a fost cel mai penibil din istoria CE caci numai de alergat nu s-a alergat. Da-mi un nume care sa fi avut vre-o legatura cu acest sport: Atletismul. Este o diferenta sa alergi dupa o minge sa o pui in joc sau sa alergi ca sa t-i se puna un pic sudoare ca sa eviti intr-un fel schimbarea! Cred ca cei care faceau incalzirea pe marginea terenului au alergat mai mult si asta nu e o gluma.

  266. By SorinBz on Jun 18, 2008 | Reply

    Adevarul e ca Olanda ne-a lasat 45 min sa dam gol, dar nu a avut cine.un semn de intrebare se ridica dupa acest EURO: De ce in 3 meciuri jucate, am dat doar un singur gol si ala cu MULT noroc?unde e Mutu ala care toata lumea il numea “briliant”…In echipa nationala briliant a fost Lobont, el e singurul care merita sa mearga mai departe.el a tinut Romania la EURO pn un ultima secunda, dar incapacitatea unora de a da gol, sau sa nu-i spun incapacitate, vedetizmul care i-a acoperit pe unii.Nu se intreaba nimeni de ce?Nu ia nimeni masuri? De ce la Fiorentina Mutu joaca fotbal si knd vine la nationala o da in bara?
    Acest EURO, ne-a aratat kt de valorisi suntem si kt putem.Paccat de galerie, care a facut o atmosfera splendid..
    din toata asceasta joaca ne-am ales doar cu……invatzarea imnului..
    ASTA E…SPER K AU INVATZAT CV DIN JOACA ASTA SI SA NU MAI REPETAM ACELEASI GRESELI IN CELELALTE COMPETITII9DK NE VAOM MAI CALIFICA)

  267. By SorinBz on Jun 18, 2008 | Reply

    Adevarul e ca Olanda ne-a lasat 45 min sa dam gol, dar nu a avut cine.un semn de intrebare se ridica dupa acest EURO: De ce in 3 meciuri jucate, am dat doar un singur gol si ala cu MULT noroc?unde e Mutu ala care toata lumea il numea “briliant”…In echipa nationala briliant a fost Lobont, el e singurul care merita sa mearga mai departe.el a tinut Romania la EURO pn un ultima secunda, dar incapacitatea unora de a da gol, sau sa nu-i spun incapacitate, vedetizmul care i-a acoperit pe unii.Nu se intreaba nimeni de ce?Nu ia nimeni masuri? De ce la Fiorentina Mutu joaca fotbal si knd vine la nationala o da in bara?
    Acest EURO, ne-a aratat kt de valorisi suntem si kt putem.Paccat de galerie, care a facut o atmosfera splendid..
    din toata asceasta joaca ne-am ales doar cu……invatzarea imnului..
    ASTA E…SPER K AU INVATZAT CV DIN JOACA ASTA SI SA NU MAI REPETAM ACELEASI GRESELI IN CELELALTE COMPETITII9DK NE VOM MAI CALIFICA)

  268. By SorinBz on Jun 18, 2008 | Reply

    Adevarul e ca Olanda ne-a lasat 45 min sa dam gol, dar nu a avut cine.un semn de intrebare se ridica dupa acest EURO: De ce in 3 meciuri jucate, am dat doar un singur gol si ala cu MULT noroc?unde e Mutu ala care toata lumea il numea “briliant”…In echipa nationala briliant a fost Lobont, el e singurul care merita sa mearga mai departe.el a tinut Romania la EURO pn un ultima secunda, dar incapacitatea unora de a da gol, sau sa nu-i spun incapacitate, vedetizmul care i-a acoperit pe unii.Nu se intreaba nimeni de ce?Nu ia nimeni masuri? De ce la Fiorentina Mutu joaca fotbal si knd vine la nationala o da in bara?
    Acest EURO, ne-a aratat kt de valorisi suntem si kt putem.Paccat de galerie, care a facut o atmosfera splendid..
    din toata asceasta joaca ne-am ales doar cu……invatzarea imnului..
    ASTA E…SPER K AU INVATZAT CV DIN JOACA ASTA SI SA NU MAI REPETAM ACELEASI GRESELI IN CELELALTE COMPETITII(DK NE VOM MAI CALIFICA)

  269. By Melbourne, Australia on Jun 18, 2008 | Reply

    Alexandra,

    Ai o mentalitate tipic romaneasca. Preferi sa te multumesti cu putin. Este penibilia atitutinea asta de genul “api si ashe e bini, puteam sa nu merem”. Las-o in mama ei de mamaliga. Daca nu ai de gand sa faci un lucru ca lumea, nu te apuca de el. Nimanui nu ii place un popor mediocru. Mama ei de treaba ca in orice domeniu ne facem de bafta. Noi din 1994 tot construim si nu suntem de vina. Exista o limita. Ceea ce e trist ca VAN BASTEN a vrut ca Romania sa se califice. Ne-a dat meciul si nu am fost in stare sa profitam. Mai bine luam 4 ca francezii decat un meci penibil ca asta.

  270. By cri on Jun 18, 2008 | Reply

    Auzi Mihai, unde ti-ai insusit acest vocabular? In cele maxim 2 clase pe care dovedesti ca le ai?
    Cred ca nu ar trebui sa apara comentarile celor care nu stiu sa interpreteze “libertatea de expresie”. De aia e Romania unde e.

  271. By Sergiu Tm on Jun 18, 2008 | Reply

    Deci olanda s-a dat la o parte clar , dar mingea singuri in poarta nu si-o puteau baga , e incredibil cum sarea mingea din ai nostrii, olandezi nu mai stiau ce sa faca sa dea astia gol, am fost penibili,eu romania jucand asa prost n-am mai vazuto niciodata.Pana si fata lu Van Basten exprima tot, nu mai stia ce sa faca sa dam noi gol,pacat ca la lovit mingea p Huntelar si o intrat in poarta. Trebuia sa jucam ca TURCIII !!!

  272. By din Canada on Jun 18, 2008 | Reply

    Felicitari pentru taria articolului.Ne-am facut-o cu mana noastra.Asa meci al Romaniei prost si slab nu am vazut de vreo 10 ani.Rusine lui Mutu &Co.Rusine Piti,rusine ca ne-ati facut de rusine.

  273. By rauls on Jun 18, 2008 | Reply

    esti un ratat mey prietene… cd ajungi si yu sa afli ce inseamna efortul unui singur antrenament atunci sa vorbesti bine??? ca va castigati painea scriind articole de tot cacatu… rusine sa-ti fie

  274. By virtus.pro on Jun 18, 2008 | Reply

    right on nigga!

  275. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Rauls draga, ratati sunt cei care joaca fotbal de performanta si nu pot alerga 120 minute (90 de minute + 30 prelungiri daca este cazul).
    Ratati sunt cei care primesc increderea si banii cu gramada si ne rasplatesc pe noi cu spectacole fotbalistice de doi bani. Trebuiau sa faca mai mult antrenament daca vor respectul suporterilor. Ei raman cu banii nostrii si noi cu respectul fotbalistilor. Cine este mai castigat?
    Eu am servici si muncesc si daca nu fac treaba ma da seful afara, intelegi tu? Cam asa este si cu fotbalistii. Asta este serviciul lor si cariera aleasa de ei. De ce castiga atat de mult daca nu muncesc pe masura? Noi suporterii ii platin asa de gras. Sa ne rasplateasca si ei pe masura.
    Nici macar nu ne-au aratat ca au vrut sa castige. Nu pot mai mult tricolorii? Sa se faca schimbari cu altii care pot mai mult. Daca nu se fac schimbari, v-om fi tratati (noi suporterii) la fel si in viitor. Mai bine fruntas la sat decat codas la oras…..

  276. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Melbourne, Australia

    Vai de capul tau, tu cu mentalitatea ta de vagabont. nici taranii nu sunt ca tine. SA ITI FIE RUSINE SI TIE SI TUTUROR CARE NU APRECIAZA NIMIC. voi sunteti astia care ne faceti de ras, un minut ii pupati pe Tricolori in fund.. cand e in favoarea vostra, iar cand se schimba roata.. ii scuipati! SA VA FIE RUSINE!!!! Si ce? sa castige pentru suporteri ca voi?! Pentru cine? pentru vadim asta de doi bani… sau pentru tine, Melbourne?!!! ma faci sa rad!!! mai bine asa sa se oftice toti prostii, asa zisi suporteri!!!!!! Vai de capul tau Melbourne… dute si ascundete, cu comentarurile tale stupide si fara pic de perspectiva. SA VA FIE RUSINEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  277. By Vadim on Jun 18, 2008 | Reply

    Vadime… Vorbeste tu dupa ce joci fotbal si nu oriunde, ci in campionate ca Italia, Spania, Franta sau Anglia. Stii foarte bine cu gura… si nu sunt singurul care spune asta… dar mai bine uita-te la fapte si inceteaza cu niste tampenii… Ce-i drept, au avut o tactica proasta, dar intr-o grupa ca a noastra ? In plus jucatorii nu sunt mediocri, nu degeaba au luat 4 puncte Olandei. Multi sunt caliti in campionate ale Spaniei, Italiei, Frantei si altele, unde au aratat ca pot fi jucatori de valoare pe care se poate baza orice echipa. Si ce-i rau in faptul ca intoneaza imnul Romaniei. Nu conteaza cum si sa analizam noi asta. Important ca au fost constienti de responsabilitatea lor si au reusit sa supravietuiasca cu capul sus din grupa aceasta. Orice om rateaza un penalty. Daca ii vom reprosa tot timpul asta lui Mutu, inseamna ca ne meritam soarta. E tot ce am vrut sa spun. A fost un inceput frumos pentru o generatie. Sa ii multumim ca am avut parte de momente memorabile, atat frumoase cat si urate. Asta-i viata! Si apropo, Vadime, degeaba ai avut (nu ai, ci ai avut) un site superb si interesant, ca esti 0 in materie de presa. Ma rog, mai unele sclipiri, la fel ca politistii.

  278. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    Tocmai ca mi-e mie RUSINE, RUSINE, RUSINE, dar tricolorilor……nu le este rusine.
    Ca sa apreciez ceva, acel ceva trebuie sa fie: frumos sau bun sau inteligent sau …….
    Ce sa apreciez la nationala de fotbal, ca tot spui ca nu stim sa apreciem?
    Ii apreciez pe Cehi care au plans cu lacrimi pe teren dupa bataia turcilor.
    Mutu radea ca un ……. mut. Asa ne apreciaza ei pe noi….asa ii apreciem si noi pe ei.
    Apropo Alexandra, eu locuiesc in SUA, si nu am fost la meci. L-am vazut la televizor. Deci mi-a intrat in pretul cablului.
    Dar cei care au cheltuit sute de euro ca sa vada nationala, au fost rasplatiti de Mutu care radea ca un …mut.

  279. By A FOST BLAT on Jun 18, 2008 | Reply

    A FOST BLAT.AU VANDUT MECIUL.NU TOTI,MUTU.CHIVU.GASESC EI CEVA IN CONTURI CAND SE INTORC IN ITALIA.
    MISEII

    Ma da chiar nu se vede ? Vad italienii si nu vedem noi ?? Pai astia urla pe posturi ca a fost blat si la noi nimeni nu zice pas. Nu a fost nici neputinta ,nici greseala,nici lipsa de vointa. A fost BLAT ! In care meci l-ati mai vazut pe marele Chivu sa dea 28 de pase gresite din tot atatea ? Da chiar ne iau de prosti astia . Mari penali…mari de tot

  280. By cata on Jun 18, 2008 | Reply

    cam dur dar din pacate adevarat…

  281. By Dorin on Jun 18, 2008 | Reply

    Pentru alexandra: te inversunezi prea mult si te auto-montezi. Astfel ajungi sa incerci sa le bagi pumnul in gura celorlalti. Daca ai alta parere decat ei, exprimati-o mai putin vehement. Toata lumea va avea mai mult de castigat si poate te vei face ascultata. Vehementa ta induce tocmai contrariul, oamenii sunt tentati sa te contrazica datorita tonului folosit de tine si vehementei aratate.
    Cea mai mare suparare a tuturor provine din faptul ca fotbalistii nostrii nu au jucat cu daruire, s-au “pierdut” pe teren, au dat pase aiurea, nu au stiut ce sa faca cu mingea, … Intr-un cuvant, o atitudine total neprofesionista. Nu este numai vina lor, ci si a celor care i-au adus acolo, vina atator compromisuri care se fac in campionatul romanesc si in nationala Romaniei.
    Rezultatele meciurilor sunt chiar nesperat de bune daca ne gandim cum arata grupa noastra; asa cum a zis alexandra, egal cu campionana si vicecampioana mondiala. Insa privit la rece, dupa competitie, rezultatele sunt nesatisfacatoare. Franta s-a prezentat la acest campionat ca o echipa de duzina, iar Italia a fost o echipa de batut. Despre Olanda nici nu mai am ce sa comentez, ca au facut-o altii inaintea mea, mi-era si rusine de felul cum ne-au lasat tot meciul, de felul in care aproape ca ne-au invitat sa-i batem. E o vorba care spune “inainte de a ridica osanale invingatorului, uita-te cate parale face invinsul”. De aceea e toata lumea suparata, pentru ca se putea obtine mult mai mult din grupa asta si noi nu am fost in stare, pentru ca am avut o mentalitate paguboasa, pentru ca nu am stiut sa ne “pliem” si sa regandim jocul din mers.
    Pot sa inteleg ca jucatorii au fost timorati cu Franta si nu au vrut sa primeasca gol, dar nu pot sa inteleg de ce nu am contat nici un piculet in atac si de ce nu am fost instare sa legam cateva pase.
    Nu am ce sa comentez despre meciul cu Italia pentru ca acolo intr-adevar am jucat fotbal. nu pot sa-i reprosez lui Mutu penaltiul pentru ca s-a intamplat si la case mai mari (Hagi a ratat penaltiul cu Bulgaria care ne califica).
    Pot sa inteleg ca staff-ul nationalei a sperat ca noi vom remiza cu Olanda si Franta cu Italia, dar nu pot sa inteleg de ce nu au reusit sa vada ca olandezii fac figuratie si ca ne invita sa ii batem. nu reusesc sa inteleg de ce la 1-0 pentru Italia jucatorii nostrii nu si-au dat sufletul pe teren alergand sa inscriem si noi. Nu mai aveam nimic de pierdut, trebuia sa castigam si egalul nu ne mai era de ajuns. Nu inteleg de ce ne-am aparat si in conditiile acelea. Nu inteleg de ce le-au tremurat genunchi dupa ce a inscris Olanda si de ce nu au fortat egalarea si apoi victoria.

    Din aceste cauze sunt suparati fanii alexandra, din cauza ca nu au vazut vointa la jucatori, tarie de caracter, curaj, determinare, patriotism…

    Si inca ceva alexandra, a mai spus cineva inainte treba asta si vreau sa ti-o reamintesc, este chiar foarte indicat si necesar sa critici si asta nu inseamna ca nu esti patriot sau bla-bla-bla. Pur si simplu inseamna ca ii atragi atentia celuilalt ca nu a facut ceva bine si ca asteptarile tale de la el sunt mai mari. Legat de asta pot sa-ti mai spun ceva “masura inteligentei nu e data de sfaturile pe care stii sa le dai, ci mai ales de cele pe care stii sa le primesti”. Cu alte cuvinte, eu as fi foarte incantat ca din cand in cand sa mi se atraga atentia daca gresesc pentru ca nu pot fi intotdeauna destul de obiectiv sa vad “barna din ochii mei” si numai astfel pot sa ma corectez. Asa ca, alexandra si Ioana, lasatii si pe ceilalti sa-si spuna parerea si mai meditati daca nu cumva ceea ce faceti voi e de faptun deserviciu adus nationalei si mai ales fotbalului.

  282. By Om bun on Jun 18, 2008 | Reply

    La asa ceva mi-e rusine sa ma gandesc. Sunt foarte incapatanat si refuz sa cred asa ceva. Daca am pierdut pentru ca cineva a vrut sa mai faca niste bani in plus atunci eu personal as introduce pedeapsa cu moartea in acest domeniu.
    Mai A FOST BLAT, tu chiar crezi ca cineva care are bani multi ar face asa ceva unor spectatori naivi? M-ai pus pe ganduri…..
    Este destul de posibil sa ai dreptate analizand prestatia unor jucatori.
    VAI DE CAPUL NOSTRU…..

  283. By am citit... on Jun 18, 2008 | Reply

    am citit, am ras si am plans de ciuda…oameni buni, decat sa va certati, cautati sa puneti punctul pe i…astia nu sunt jucatori ROMANI…cum au putut marile vedete sa ceara sa fie schimbat imnul?! cum au putut sa nu moara pe teren?! va spun eu cum: pentru ei, Nationala nu este decat o posibila rampa de lansare…cum zicea babuinul din Pipera…dupa meciul cu Muntenegru, lui Dica i-a crescut cota cu 1 milion… nu va intrebati de ce Croatia nu are jucatori plecati din campionatul INTERN sub 10 milioane de euro? va spun eu de ce…nu au un Fecali, un Nas, un Mitica…credeti ca meciurile de la Euro nu puteau fi castigate?!! ba da, dar cu sufletul…sufletul…acest lucru care le lipseste marilor vedete…asa cum spunea un tip mai sus, mi-au dat lacrimile cand am auzit imnul in a doua repriza…si ei… RUSINE, pretinsi romani…MERGETI IN TARILE VOASTRE ADOPTIVE, SAU LUATI-VA CETATENIA CONGOLEZA, CA POATE ASA TRECETI SI VOI DE GRUPELE AFRICA CUP (bineinteles la mare lupta cu Botswana, Mali si Niger – nu Nigeria – si ca recompensa, sa primiti cadou cate 1 milion de monede din Botswana *cei ce nu stiu, sa se documenteze* HAI ROMANIA!!!

  284. By Lemon on Jun 18, 2008 | Reply

    Incredibil de exact! Cel mai bun articol din ultimii 4 ani cititi in presa romaneasca!

  285. By White Shadow on Jun 18, 2008 | Reply

    Respect Mutu.

    singurul vinovat pt acest esec e piturca.

  286. By Dorin on Jun 18, 2008 | Reply

    Am auita: MULTUMESC SUPORTERILOR CARE AU CANTAT IMNUL IN TIMPUL JOCULUI !!! Nu m-am mai simtit demult atat de emotionat ! Pacat ca nu au reusit sa-i trezeasca pe jucatorii nostrii … :(

  287. By sanducu on Jun 18, 2008 | Reply

    briliant!

  288. By JIJI on Jun 18, 2008 | Reply

    ROMANIA – SINGURA ECHIPA DIN LUME CARE N-A PUTUT CASTIGA UN BLAT.

  289. By JIJI on Jun 18, 2008 | Reply

    Van Basten a facut tot ce era decent ca sa-i ofere o sansa Romaniei. Dar noi il avem pe piturca, marele antrenor care a declarat ca e multumit cu ce a realizat la euro. Nu imi amintesc in viata mea sa fi vazut atat neputinta la o echipa.

  290. By Du-te vadime! on Jun 18, 2008 | Reply

    Vadime, esti maestru la dat cu bata dupa ce s-a terminat razboiul. Dai in Mutu ca a ratat un penalty. Da’ tu te-ai uitat la meciuri sau scrii doar din ziare? Mutu mi s-a parut singurul jucator care chiar a vrut sa castige. A dat singurul gol de unul singur, ca pase de la cei 10 aparatori n-a vazut. A acoperit tot terenul (uita-te pe uefa.com daca din ziare n-ai aflat) fie ajutand apararea (adica ceilalti 10) fie ca sa duca mingea in atac, ca restul echipei nu lega doua pase ca sa treaca de centru. I-ar fi placut si lui sa stea ca Toni in careu si toti ceilalti sa-i serveasca mingi, dar n-a fost asa si nu s-a luat cu mainile de cap ca Hagi, ci a pus osul la munca.
    Bravo lui! La cate fumuri a avut in cap la viata lui, s-a comportat exemplar la turneul final.
    Daca am mai avea 10 jucatori cu aceeasi atitudine si eventual cu abilitati tehnice (sa lege mai mult de doua pase) si conditie fizica (sa ajunga macar o data inaintea unui olandez la minge) am putea discut a fotbal.
    Si daca am avea mai putini plutasi care sa scrie articole prin ziare, ce bine ar fi!

  291. By adriano on Jun 18, 2008 | Reply

    sincer..eu apreciez pe alexandra pentru ca a avut atata timp sa incerce sa va convinga de un lucru: Echipa nationala nu e Romania, echipa nationala face parte din Romania si nu e decat un sport si ma enerveaza ca atunci cand castiga imediat veniti si strigati pe aici ura ura..noi suntem cei mai tari..mandru ca sunt roman, iar cand pierde iti e rusine ..cum vine asta : poti sa fii mandru si in acelasi timp si rusine de ea? fiti odata in viata voastra suporteri adevarati..nu din astia care sa vina sa scuipe pe munca unor oameni…am mai vazut pe aici care spuneau ca ei abia castiga o paine si fotbalistii castiga nush cat;in primu rand Dumnezeu a dat fiecaruia cate un talent si daca v-ati fi folosit fiecare talentul ati fi ajuns mai departe…nu sunteti decat nishte lenesi care stau si beau si mananca seminte , eventual isi mai plimba burta de ici colo si zic ca sunt suporteri; si nu sunt de acord cu vadim ca suntem mediocri; mediocri sunt politicenii, mediocri sunteti voi nu echipa nationala …la campionatu european participa doar cei mai buni deci noi suntem deocamdata buni si pt a ajunge foarte buni va trebui sa trecem si de grupe;mediocri am fost pana acum cand nu ne calificam..

  292. By Adi on Jun 18, 2008 | Reply

    ca sa mai destindem un pic atmosfera incinsa din aceasta mica disputa uitati un banc simpatic :)
    Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice : – Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?” Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute… La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si… “Romania 1 – Olanda 1, gol Mutu, minutul 90.” Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini… – Ce s-a intamplat, mai Van der Saar? – Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6

  293. By Ramses on Jun 18, 2008 | Reply

    Vadim,

    Meciul dintre Olanda si Romania pute foarte tare.
    Van Basten si Olanda au facut tot posibilul sa piarda meciul, dar Romania a facut anti-joc si n-a vrut sa marcheze.
    Chestiile de genul “atat putem”, “au fost obositi” si “miza a fost prea mare” sunt gogosi.
    Exista suspiciuni (si vor apare sigur si dovezi) ca anumiti jucatori romani au fost santajati sau cumparati (de oameni din fotbalul italian).

    ciao

  294. By adriano on Jun 18, 2008 | Reply

    @ramses esti dus..mai bine te duci la baie sa vezi daca tiau mai trecut din cosuri :))…cum sa fie cumparati jucatori romani de italieni cand in cazul in care treceau de grupe aveau bani promisi din toate partile pe langa prima aigurata de FRF si crde-ma nimic nu se compara cu gloria de a fi trecut de grupe..

  295. By Ramses on Jun 18, 2008 | Reply

    pentru “adriano”: nu intru in polemici cu adolescenti.

    pentru toti: daca aveti inregistrarea meciului, revedeti-l si studiati cu atentie prestatiile lui Mutu si Chivu (asta ca sa dau numai doua nume).
    Veti fi foarte surprinsi de o sumedenie de faze cel putin bizare.

    Despre datorii sterse si bonusuri de milioane de euro vom vorbi atunci can apar dovezi concrete (si vor apare!).

  296. By Nelu on Jun 18, 2008 | Reply

    Referitor la faptul ca Piturca are nr. la masina si la telefon cu “666”, cre’ca i se trage de pe cand juca la babaroase! Profesionistii joaca cu trei zaruri! Restul… tinde spre zero.

  297. By Ramses on Jun 18, 2008 | Reply

    Cand penbilul atinge cote maxime:

    “Toata nationala se muta in Italia. Chiar si dupa ce am pierdut duelul cu campioana lumii pentru un loc in sferturi la Euro. Dupa Mutu, Chivu, Codrea si Radu Stefan, se pregatesc de transferul in serie A – Contra la Fiorentina, Ratz la Lazio, Marius Niculae la Torino si Goian la Lecce.”

  298. By orix on Jun 18, 2008 | Reply

    Echipa trebuie schimbata in foarte mare parte. Jucatori “noi”, tineri, [nu cai batrani si uzati ca M.Niculae] si cu tupeu.

    Piturca a gresit pentru :

    lotul slab ales pentru faza de atac [cred ca Bratu misca mai mult decat au facut fantasticii cu nume de Niculae]

    nu i-a acordat o sansa lui Marica

    si…

    PENTRU CA A VRUT SA IASA DIN GRUPA CU 3 MECIURI DEFENSIVE.

    Jucatoriii au mizat in ultimu meci pe faptul ca italienii fac egal.

    iar… MUTU… atat.
    Parerea mea 😛 .

  299. By Andrei on Jun 18, 2008 | Reply

    Pe langa Nicolita l-as mai adauga pe Cocis – eu nu stiu ce cauta omul ala la nationala…

  300. By psv on Jun 18, 2008 | Reply

    Corect articolul – cu o singura revizuire. Generatia lu Mutu si chiar a lu surdu nu sunt mediocrii. Au demonstrat in meciul cu Olanda ca sunt GENERATIA DE KKO.

  301. By psv on Jun 18, 2008 | Reply

    GENERATIA DE KKO.

  302. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    M-am saturat sa imi racesc gura asa deagaba.. ca voi si asa nu bagati la cap. Voi o tineti pe a voastra, iar eu pe a mea. Iar acuma iar incep sa ma enervez..

    Voi chiar nu vedeti in ce grupa am ajuns, Italienii ne-au batut mereu la fel ca si francezii, iar de data asta nu au putut sa treaca de noi. Voi va revoltati asa catre ei… si nu le aratati putin respect pentru ce au facut. Voi nu va dati seama ca totusi e ceva sa vi dupa o pauza de 8 ani.. in care nationala a stat numa acasa… si sa faci egal cu astea doua echipe. Dar voi toti trebuie sa ii faceti in toate felurile. SI AR TREBUI SA VA PLESNEASCA GURILE DACA ATI MAI FACE VREODATA GALERIE PENTRU TRICOLORII DIN GENERATIA ASTA!!!! deci ar fi culmea culmiilor.. ca in 2010 voi astia anti- mutu sa strigati in gura mare “HAI MUTU! MUTU!” dupa ce l-ati facut in toate felurile. Cum am mai spus-o mai devreme RUSINE VOUA!!!!!!!!!

  303. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Si draga Dorin, nu te lega tu de vehementa mea, si vezi-ti tu de lungul nasului, ok?! Da si ce daca se putea mai mult, tot timpul se poate mai mult… nu a fost sa fie si gata. Dar show some fucking respect, si fiti alaturi de ei. Dar voi ii demorlizati asa.. sper ca nici unul dintre Tricolori sa intre pe ceva forum de genu asta… ca voi numai va bateti joc de ei.

    Tot va legati de bani lor cu atata invidie… asta va este voua, va e ciuda de ce au ei bani si faima. Ce tot aduceti vorba de bani.. “ca noi suntem aia care i-am imbogatit” dar nu ii imbogati draga, cine dracu te pune. Nu te duce la meciurile lor.. daca nu esti in stare sa faci fata infrangerii. Nu le cumparati bilete, nu cumparati tricouri si mai stiu eu ce. Cine va pune sa va implicati?! Stati dracului acasa si uitativa la tenis.

    Voi astia sunteti suporteri de KKO ca nu ar fi meritat sa castige nimic pentru voi!!!!!!!!!!!!

  304. By Nelu on Jun 18, 2008 | Reply

    Din pacate, la acest turneu final, Romania a jucat la temporizare, a la Angelo Niculescu, catenaccio. Fotbalul modern inseamna mult mai mult. “Cea mai buna aparare e atacul” e valabila mai mult ca oricand. Tactica bine pusa la punct de catre antrenor, jucatori nu doar cu “talent”, ci cu personalitate puternica, tehnica, abilitati fizice (acceleratie, detenta, tempo, rezistenta fizica, forta) si mentale (agresivitate, anticipatie, creativitate, pozitionare, randament, abilitate de a juca sub presiune, control). Pentru lovituri de la 11 m sunt necesari executanti cu sange rece precum Ganea. Mentalitatea de invangator se construieste in timp si presupune pe langa cele enumerate mai sus, ambitie, daruire in joc, responsabilitate, inteligenta. Pase scurte si rapide, regula de 3 secunde (in faza de constructie jucatorii nu trebuie sa detina balonul mai mult de 3 sec). Ce meciuri au facut Turcia (3-2 de la 0-2), sau Rusia, cu o evolutie absolut remarcabila de i-a eclipsat pe suedezi! Cat despre asa-zisa mentalitate imperiala, din considerente istorice, ma rog ce imperiu a determinat mental Croatia?

  305. By adewa on Jun 18, 2008 | Reply

    Cand urmaresti un interes, interesul te face sclav…suntem sclavii Europei, fiindca putem fi cumparati…cu maruntzis…

  306. By Andrei on Jun 18, 2008 | Reply

    Sunt unii oameni care chiar sperau la calificare. De exemplu eu. Si nu inteleg reductionismul tau in gandire cum ca am realizat un egal in fata Italiei intr-un meci pe care puteam sa le castigam.
    Mutu nu ar trebui sa fie blamabil, ai dreptate, dar e aiurea sa gandesti in mentalitatea “ce bine ca am participat”. De ce nu am gandi “ce bine ca exista echipa nationala”?, ca la asta se rezuma resemnarea ta…
    Contrastul asta dintre calitate si mediocritate pe care il arata fotbalistii romani meci de meci ne face sa fim asa cum suntem: ipocriti. Asa popor, asa echipa nationala, asa presedinte.
    Cum sa nu aruncam cu noroi in niste oameni educati sa ne bulverseze emotiile intre agonie si extaz? Cum sa nu-l dispretuiesti pe un Nicolita care uneori te determina sa crezi ca inscrie, pentru ca apoi sa dea cu stangul in dreptul, sau pe un Mutu care inscrie, ca apoi sa rateze un penalty egal cu o calificare?
    Cum sa ramai indiferent unei nationale de fotbal cae te consuma nervos atunci cand tu crezi in ea si mereu afli ca aproape s-a intamplat, dar totusi nu s-a intamplat?
    Toti oamenii care iti exploateaza sentimente contradictorii prin alternanta sunt pasibili de dispret. E ceva psihologic…

  307. By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply

    Deci ei dupa ce au fugit atatia km, dupa ce s-au obosit atat fizic cat si pshic… dupa ce si-au mancat atata timp cu antrenamentele cand puteau fain frumos sa nici nu joace pt nationala… sa se duca intr-o vacanta,sa se relaxeze, sa se bucure de viata si sa joace doar pt cluburi. Si dupa toate astea… voi numai atata stiti sa spuneti ca ei sunt doar o generatie de KKO

    Foarte frumos va sta!

  308. By triste?e on Jun 18, 2008 | Reply

    Mare p?cat, am rev?zut meciul, este extrem de suspect.

    Sunt sigur c? a fost vândut de c?tre Mutu, Chivu ?i al?i câ?iva , este strig?tor la cer cum fac de fiecare dat? gre?eli enorme când primesc mingea. Cumplit de descurajant ?i trist!

    Este trist c? nu au luptat deloc!

  309. By MITA on Jun 19, 2008 | Reply

    La cum a jucat Olanda, ne-a batut din INERTIE!!! Revedeti 11 m batut de italieni in meciul cu Franta, parca nu seamana deloc cu cel batut de Mutu!

  310. By Om bun on Jun 19, 2008 | Reply

    Trec de parte lui Alexandra. Mai lasati in pace nationala de fotbal si toate uscaturile din ea. Cred ca au acelasi creier ca si alexandra si prin urmare gandesc la fel ca si ea. De ce sa castige, de ce sa joace mai bine, de ce sa transpire mai mult, daca au reusit si au facut doua egaluri cu cele doua echipe ….”tari” in primele doua meciuri? Deja aveau norma de alergare indeplinita. Deja aveau faima. Deja nu mai aveau pentru ce sa joace.
    Saracii de ei. Cum puteti voi sa-i criticati atata? Doar nu erau obligati sa alerge 90 de minute incontinuu…..dupa ce au facut doua egaluri. Ati vazut ca au avut posesia mingii de 35%. Ce mai vreti? Era mai bine daca aveau mingea in posesie 99% si pierdeau cu 2-0?
    Ce ii tot criticati pentru asta? Sa-i multumim lui Dumnezeu ca au ajuns pana aici. Putea fi mai rau. Putea sa piarda finala si apoi sa fi vazut critici….nu-i asa alexandra?

  311. By Om bun on Jun 19, 2008 | Reply

    Oare de ce nu intelegi mai alexandra mai ca nu au vrut sa joace ca sa castige? Se poate vedea acest lucru. Nu au fost batuti dupa ce au excelat in teren. Au jucat cu niste copii si au luat bataie. Sunt huliti pentru ca nu au vrut sa joace ca sa castige. S-a vazut clar ca nu au vrut sa alerge. Ce Dumnezeu le tot ti partea unor excroci? Daca faceau un meci frumos si pierdeau, lumea spunea; nu aveau cum sa castige pentru ca adversarii au fost de elita…..
    Esti cumva ruda cu vreo unul dintre ei? Vezi ca am ghicit….:))

  312. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    Ramses si cu tristete au ceva dreptate…este incredibil cum noi cu blaturile de la noi din campionat nu am reusit s aintelegem ce intelegea si vede toata lumea.Olanda invita Romania in sferturi.Cum Piti nu a vazut lucru acesta cand se zvonea prin toate ziarele si peste tot se canta despre asta?

  313. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    pana si cei care nu aveau tangeta despre fotbal discutau despre asta…:-)

  314. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    Ati vazut Russia jucand azi? Ala este joc s ate califici si era cu o echipa care lupta la calificare nu una car eo tinea de mana sa mearga cu ea mai departe…In veci nu vom mai prinde situatie de grupa ca aceasta si oportunitate atat de mare de a ne revitaliza putin fotbalul…

  315. By goal on Jun 19, 2008 | Reply

    very good!!

    http://www.goaltrick.com

  316. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    si ca totul sa fie cat mai frumos si mai ‘incitant’ la calm jucatorii si antrenorul dau declaratii dupa meci SOCANTE.Capitanul Chivu zice ca noi suntem furnicute, Mutu zice c asuntem obositi dupa 2 meciuri, iar Contra zice ca sunt cativa care nu au experienta necesara sa mergem mai departe…:-) Si buf vine Piti si cocluzioneaza: am casut psihic la pauza cand am aflat ca Italia conduce cu 1-0…

  317. By miha on Jun 19, 2008 | Reply

    sunt in canada de 5 ani,nu am vazut calificarile la euro 2008 dar …AM SPERAT…ca o sa aratam ceva,ca pot merge in oras cu steagul Romaniei atasat la masina si sa fiu mandra ca vin din romania…dar m-am inselat!!!
    nu am aratat nimica la euro 2008…decat ca suntem mediocrii(a se citi penibili)!!!
    atata am avut de spus.
    Iar steagul am sa-l pun din nou la Jocurile Olimpice!!!!
    NOROC CA MAI AVEM SI ALTE SPORTURI CA HANDBALUL,GIMNASTICA!!!!
    nu ma pricep la fotbal,dar cred ca piturca ar trebui schimbat.
    pana data viitoare HAI ROMANIA!!!
    macar la celelalte sporturi!!!!!
    bravo miilor de romani care au fost in tribune!!! macar ei nu ne-au facut de ras!!!!!

  318. By alexandra on Jun 19, 2008 | Reply

    nu om bun, acuma trebuie sa le dam in cap si sa ii scuipam in fata! asa-i omule?

  319. By Anonymous on Jun 19, 2008 | Reply

    nu le da nimeni in cap ci in buzunare…:-)

  320. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    nu le da nimeni in cap ci in buzunare…:-)

  321. By ramurel on Jun 19, 2008 | Reply

    NU-I CHIAR ASA. oRICUM S-A VAZUT CA DEPINDEM DE MUTU. CHIVU N-A EXISTAT. FOARTE SLAB. DAR SA NU-L BLAMATI PE MUTU. NICIODATA. CIT MA UIT EU LA FOTBAL DE DES, DAR VAD IN MUTU UN OM CU UN CARACTER DEOSEBIT, CEEA CE NU O SA VEDETI LA NICI UN ALT JUCATOR. CEILALTI SUNT LASI, NU-SI ASUMA MINGI, ALTII, IDIOTI SAU NEEXPERIMENTATI( EX. GOIAN CARE E F. BUN, DAR NE-A LASAT BALTA), ALTII INIMOSI , DAR NU MAI POT FACE FATA( EX. CONTRA). ALTII N-AVEM . ASA CA CIOCUL MIC SI NU UITATI CA AM TERMINAT PRELIMINARIILE IN FATA OLANDEI, ASA CA DEPINDEM DE FORMA BUNA A UNORA SAU ALTORA. HAI ROMANIA

  322. By ramurel on Jun 19, 2008 | Reply

    IN PLUS FELICITARI SUPORTERILOR CARE NE-AU REPREZENTAT ACOLO.

  323. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    @ramurel man ce conteaza unde ai terminat preliminariile? conteaza unde ajungi la turneu…wake up…

  324. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    asta da

  325. By alexandra on Jun 19, 2008 | Reply

    ba si conteaza unde ai terminat preliminariile, mai ales pentru o echipa ca a noastra. you guys wake up!

  326. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    poate pentru tine…

  327. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    nimeni nu-si mai aminteste calificarile dupa ce turneul a inceput.calificarile sunt sterse cu buretele…

  328. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    conteaza doar la palmares ca am batut macedonia de 45 de ori si Albania de 50…

  329. By Dorin on Jun 19, 2008 | Reply

    Interesanta remarca alexandrei, daca ii critici pe jucatorii nationalei ii demoralizezi. Pai in cazul asta, nu mi-as dori sa fiu reprezentat de ei.
    BTW, “nu e or mai orb decat cel care nu vrea s vada si nici surd mai surd decat cel care nu vea sa auda”. Daca e cineva care nu s-a prins inca despre cine e vorba, va spun eu: alexandra. Am impresia dupa temperament si felul in care scrie ca nu este decat o adolescenta si atunci pot sa-i trec comentariile cu vederea, mai are timp sa-i vina mintea la cap (sper…)

  330. By Dorin on Jun 19, 2008 | Reply

    Pot sa adaug ca si mie mi-a trecut prin cap ca e blat, cand am vazut cat de prost au jucat Chivu si toti ceilalti care activeaza in Italia (in afara de Mutu, ca el s-a mai zbatut intr-adevar, dar nu a fost sustinut). Nu am scris despre asta pentru ca nu am vrut sa ma acuze nimeni de Teoria Conspiratiei si nici eu nu vreau sa cred ca asa ceva poate fi posibil

  331. By hopsieu on Jun 19, 2008 | Reply

    este foarte posibil din moment ce se fac blaturi si in Italia.Juve de ce a jucat un an in B? Fiindca a umblat cu banutii la nea fluierasul…deci se poate

  332. By gnf on Jun 19, 2008 | Reply

    S-a scris si se va mai scrie mult de eliminarea Romaniei de la acest campionat european. Am citit si comentarii pro si contra. Din pacate nu invatam ce inseamna sa fim demni, sa vorbim frumos despre ce face o echipa nationala. In momentul de fata putem considera ca santem pe locul 12 in Europa! Nu este rau, chiar daca se putea mai bine! Eu felicit echipa nationala de fotbal a Romaniei pentru cele doua rezutate bune!… Si nu-i pot critica pentru infrangerea din meciul cu Olanda. Jucatorii nostri cred ca s-au temut cel mai mult de injuriile pe care le vor primi pentru acest meci in presa si nu numai. Pentru familiile lor, pentru copiii pe care ii au si pentru care tatii lor reprezinta totul cer eu scuze pentru ceea ce scriu ceilalti! Iubiti-i pentru toate bucuriile pe care ni le-au adus in ultimii doi ani pana la meciul cu Olanda si considerati acest meci ca un esec peste care trebuie sa trecem toti! Apoi sa incercam impreuna, noi ca suporteri adevarati iar ei ca tehnicieni, jucatori sau responsabili ai fotbalului romanesc sa facem mai mult pentru acest sport atat de iubit! Numai asa vom putea sepera sa vedem din teren Africa de Sud!

  333. By Vadim on Jun 19, 2008 | Reply

    Nu stiu de unde ziceti voi ca urla presa italiana ca a fost blat, ca nu scrie nicaeri. :) Cel putin eu nu am vazut asa ceva.

  334. By Remus on Jun 19, 2008 | Reply

    Vadim,

    Ramses are dreptate.
    La cald, am crezut ca Piturca a gresit tactica de joc si Romania a jucat lamentabil.
    Acum,la rece,dupa ce am revazut jocul, concluzia nu e decat una: Romania a vandut jocul!
    Sau cel putin o parte din jucatori.
    Olanda a deschis toate usile in acel meci, orice echipa din cele prezente la turneu putea sa intre, numai nationala Romaniei a preferat sa stea afara.

    Rusinea este mai mare decat am crezut initial …

  335. By dumping on Jun 19, 2008 | Reply

    ia vedeti cati jucatori se transfera in italia? o fi o pura coincidenta?….

  336. By Dogo on Jun 19, 2008 | Reply

    onlinesport.ro este o mizerie … de fiecare data cand intru pe un blog nou citesc “despre mine”, ce ai scris tu acolo suna ca o poveste succes care incepe sa puta de cand te-ai intors in Romania.

    oricum te-ai da tu mai rotund … faci un bors

    si onlinesport ziarul nr.1 :))))) glumesti cred, ca daca nu glumesti inseamna ca nu esti in stare sa vezi o generatie DE ZIARISTI care-si pierde vremea , ramanand la stadiul de LOSERI

    ca o paralela, … romania nu a plecat cu capul prea sus de la europene, dar nici cu el in pamant cum credeati voi …generatia de ziaristi “online” , … paralela continua … la fel si voi ati plecat la drum crezand ca faceti ceva … si a iesit un bors, pe care acum “il luati la pila” sa iasa “tractor”

  337. By radus2k on Jun 19, 2008 | Reply

    NU, te contrazic JIJI, Romania este a doua echipa care nu poate castiga un blat, a doua dupa steaua (vai de steaua ei), e doar prima care il si pierde

  338. By radus2k on Jun 19, 2008 | Reply

    Iar Dogo te rog citeste macar odata cu atentie gsp sau prosport si vei descoperi mult mai multe greseli stupide. Si asta la cata frunza si iarba umbla pe la ei e rusinica foc.
    Iar tu personal ai un mare merit: arunci frumos cu materii urate. Faci cumva si alte sporturi?
    Iar asta e un blog cum bine te-ai prins. Deci frumos este sa iti amintesti ce este un blog si apoi sa faci pe tine. Asta daca speri vreodata ca macar ei sa nu fie la fel de profesionisti ca tine. Apropo scrii cumva la gsp??

  339. By unu de acolo on Jun 19, 2008 | Reply

    bai alexandro ce ne tot iei cu expresii in engleza? Si eu stau intr-o tara in care se vorbeste engleza si sunt aici de mai mult de jumate din viata mea. Ma enerveaza la culme d-astia ca tine care baga cuvinte in engleza ca cica asa le vine lor. sti ceva asta e snobism nu altceva; daca ai scrie comentarii la espn sau sky sports ai baga la aia cuvinte in romana ca asa iti vine tie? Nu cred… asa ca daca iti vin cuvinte in engleza du-te fata la articole in engleza si scrie acolo. Ce sa zic adica ai uitat cum se spune angry pe romana… Si apropo de fotbal esti fraiera rau de tot. Ti se pare o realizare doua egaluri? Unu cu franta care dupa polonezi si noi au jucat cel mai prost la euro si nici macar nu am avut un sut pe poarta lor, si unu cu italia care nici ei nu au jucat bine la euro pana acum in care arbitru le-a anulat un gol gresit si dupa aia i-a cazut mingea lui mutu in fata din intamplare is uraaaa a dat gol. Asa ca mai mult norocul decat altceva. prost sa fii noroc sa ai dar nu merge tot timpul. Si nu ne lua cu faptul ca italia si franta sunt campionii lumii ca asta a fost acum doi ani,si grecii au castigat euro in 2004 si acum sunt varza fara noroc. Si cu olanda nici sa nu mai vorbim. Mai bine stateau toti pe margine la un gratar si la o berica si ii lasau pe olandezi sa joace intre ei ca ori cu romanii pe teren or fara ei tot aia era. Si chivu mai si spune ca atata pot ei si ca e greu sa joci meciuri unu dupa altu… asta de la un jucator de la inter milano… Poate il aude mourinho… cel mai nasol a fost pentru suporterii care au cheltuit o gramada de bani sa mearga cu echipa lor si aia cica nu se pot concentra sa joace trei meciuri… macar la televizor am schimbat canalul si cu asta basta. Si alexandro tu ai vazut alte meciuri de exemplu turcia sau pana si elvetia sau austria? Nu au jucatori de nu stiu ce mare valoare dar au pus tot sufletul in meciurile lor. Au alergat, s-au zbatut si chiar daca unii au pierdut aia intradevar pot sa spuna ca au plecat cu fruntea sus. Daca chiar nu intelegi faptul ca echipa romaniei nu a pus suflet in jocul lor asta se datoreaza faptului poate nici tu nu pui suflet in fotbal asa cum nu pui suflet sa scrii in romana. Singurul lucru care nu sunt de acord este ca se iau toti de mutu ca a ratat; si nu ca imi place de el dar sunt o multime de jucatori mult mai buni care au ratat de la 11m; asta se mai intampla; echipa este formata din 11 oameni care daca vroiau puteau sa bata rezerva olandei.

  340. By alexandra on Jun 20, 2008 | Reply

    pt unu de acolo

    Deci eu inteleg in mare parte tot ce zici tu, am vazut cat suflet au pus si cat nu. Dar daca ma gandesc cum ar fi sa fiu in locul lor.. imi dau seama cum s-ar ajunge sa joace asa chiar daca ei sunt capabil de mai mult. Au gresit si ei ca trebuia sa traga mai tare de ei si sa nu renunte asa usor, sa aiba mai multa vointa. Pentru ca mie asa mi s-a parut cand am vazut meciu ca ei la un momendat au cam renuntat la idee. Pacat, ce sa spun.. dar toata lumea greseste. Deci nu ma tot fredonati pe mine la melodie ca nu inteleg ca ei nu au pus sulfet, sau a nu s-au ambitionat destul, sau ca au jucat prost meciu asta. Pentru ca toate astea le stiu fara sa imi zice-ti voi mie, ca doar nu sunt oarba sau proasta, pot sa te asigur de asta.

    DAR CE MA DERANJEAZA PE MINE, E FELUL CUM VORBITI DE EI!!!! DECI ASTA ESTE CEL PUTIN A 10-A OARA CAND SPUN.. CA NU SE FACE, CA NU E FRUMOS, CA NU E CORECT SA II JIGNITI ASA SI SA SPUNE-TI CA NU SUNT BUNI DE NIMIC, CA SUNT DE RAHAT. DECI VOI ASTA CREDETI CA SUNT DE RAHAT?!!!! ASA SE VORBESTE?!!! UNU ZICEA LA UN MOMENTAD CA SUNT NISTE GUNOAIE.. DECI ASTA VA ESTE PAREREA. PUR SI SIMPLU NU ESTE ACCEPTABIL! ALTU ZICEA CA SUNT NISTE IMPUTITI… DAR SA VA FIE VOUA RUSINE!!!! CU NU STIU CUM SA MAI SUBLINIEZ CUVANTUL ASTA. SA VA FIE RUSINE!!!!!! RUSINE MARE!!!! SI CE ESTE SI MAI PENIBIL ESTE FAPTUL CA VOI ASTIA CARE II FACETI DE RAHAT.. DUPAIA O SA STRIGATI HAI MUTUUUUUUUUUUUUUUUU HAI BAIETIIIII SI ASA MAI DEPARTE. DECI VA SPUN EU CINE ESTE CAPABIL SA II JIGNEASCA PE ACESTI JUCATORI IN HALUL ASTA SUNT DOAR TIGANII SAU TARANII FARA BUNELE MANIERE, FARA PUTINA CLASA, FARA NIMICA IN CAP. DECI OAMENI DINASTIA LA CARE LE IES ASTFEL DE VORBE DIN GURA SUNT OAMENI DE DOI BANI, OAMENI DE NIMIC!!! NU CONTEZA UNDE AI JUCAT FOTBAL SAU CATE FACULTATI AI FACUT. OAMENII ASTIA CU MENTALTATEA ASTA SUNT OAMENII CARE STRICA SI FAC DE RUSINE ROMANIA. DOAR VAGABONZII SE MAI COMPORTA ASA! IAR DUPAIA VOI O FACETI PE INTELECTUALII, RUSINE VOUA!!!!

    Si cum am mai spus mai devreme.. eu nu zic ca nu au jucat prost sau ca se putea mai bine. Ba da, se putea mai bine that’s for sure! dar pentru asta ei nu sunt ultimii oameni din lume. Daca voi nu o sa imi intelegeti ideea nici acuma.. atunci sunteti varza.

    Iar nu te mai lega tu de ce cuvinte folosesc.. si de ce le folosesc. Eu vorbesc exact asa cum vreau eu. Daca nu iti place nu citi, cine te pune in fond si la urma urmei? Iar acum nu o sa mai explic eu inca odata de ce vorbesc asa..pentru tu nu esti nimeni la care ar trebui eu sa ii dau explicatii. Asa ca nu te mai oftica! Got it smecherelule?

  341. By bkr lening lenen geld on Jun 20, 2008 | Reply

    correct, it is just a matter of the winning mood
    team spirit

  342. By huidproblemen on Jun 20, 2008 | Reply

    S-a scris si se va mai scrie mult de eliminarea Romaniei de la acest campionat european. Am citit si comentarii pro si contra. Din pacate nu invatam ce inseamna sa fim demni, sa vorbim frumos despre ce face o echipa nationala. In momentul de fata putem considera ca santem pe locul 12 in Europa! Nu este rau, chiar daca se putea mai bine! Eu felicit echipa nationala de fotbal a Romaniei pentru cele doua rezutate bune!… Si nu-i pot critica pentru infrangerea din meciul cu Olanda. Jucatorii nostri cred ca s-au temut cel mai mult de injuriile pe care le vor primi pentru acest meci in presa si nu numai. Pentru familiile lor, pentru copiii pe care ii au si pentru care tatii lor reprezinta totul cer eu scuze pentru ceea ce scriu ceilalti! Iubiti-i pentru toate bucuriile pe care ni le-au adus in ultimii doi ani pana la meciul cu Olanda si considerati acest meci ca un esec peste care trebuie sa trecem toti! Apoi sa incercam impreuna, noi ca suporteri adevarati iar ei ca tehnicieni, jucatori sau responsabili ai fotbalului romanesc sa facem mai mult pentru acest sport atat de iubit! Numai asa vom putea sepera sa vedem din teren Africa de Sud!

  343. By Vakantie Dubai on Jun 20, 2008 | Reply

    E incredibil ce am vazut in seara asta.
    Imi e rusine ca mi-am pierdut 3 ore din viata ca sa pastrez o masa si sa vad meciul asta penibil, care mi-a lasat un gust amar in gura la gandul ca sunt roman si ca acei baieti pe teren ma reprezinta si pe mine la nivel sportiv.
    In seara asta Olanda nu numai ca nu a fost motivata sa castige, dar a fost motivata sa piarda. Nu numai nu a apasat pe acceleratie, ci adeseori in prima repriza a sters frana, ca sa nu ne ingroape. Dar pana la urma ne-am ingropat in propriul nostru cacat.
    Inca de cand Mutu a ratat acel penalty usor acordat cu Italia, un gand negru ma domina, anume ca acea executie neglijenta ne va costa calificarea. Si din pacate asa a fost.
    Sa va fie rusine!
    Olanda ne-a intins o mana azi, si a tinut-o intinsa multa vreme. Dar cand a vazut ca doar o mangaiem in palma, s-a enervat si ne-a tras un pumn in gura ca sa ne trezeasca si sa ne trimita acolo unde ne e locul.

  344. By schweinsteiger on Jun 20, 2008 | Reply

    frumos site… a ajuns alexandra sa-si dea cu parerea despre fotbal si scrie doar prostii. la ea liga campionilor e totuna cu CCE, etc… parerea mea e ca panaramele sa nu se bage in sportul rege, sa stea la cratite

  345. By alexandra on Jun 20, 2008 | Reply

    schweinsteiger

    si eu ajuns prosti ca tine sa o faca pe desteptii. Pacat ca nu merge… si iarasi vorbiti de mine.. dar vorbeste domnule de fotbal.. ca nu sunt eu vedeta sa vorbesti de mine.

  346. By Om bun on Jun 20, 2008 | Reply

    De la Alexandra luate…si la lume iarasi date…

    Se pare ca tu alexandra esti ca vremea….foarte schimbatoare….

    Daca citesti de la inceput tot ceea ce ai scris o sa-ti dai seama ca tot ce scri tu pe acest forum sunt doar raspunsuri negative la ceea ce spun altii.
    Daca iti spun ca esti desteapta cum o sa-mi raspunzi????
    Citeste mai jos cateva din comentariile tale:

    • By alexandra on Jun 17, 2008 | Reply
    VADIM CUSNARENCU, si tu esti un breaz mare un jurnalist pe care nu il stie nimeni, vai de capul tau, te dai si tu in spectacol cu niste jocuri de cuvinte si vrei sa atragi si tu ceva atentie asupra ta, atacandui pe tricolori. Cred ca vrei si tu ceva promovare or something. Sa iti fie rusine… cu articolul tau de doi bani. Se vede ce roman esti.. pacat ca Romania are indivizi deastia ca tine… Un pic de respect nu ai fata de jucatori. Cate antrenamente si munca au depus toti jucatorii romani ca sa ajunga unde au ajuns. Cinste lor, nu a fost sa fie si gata. Ar trebui sa ne multumim cu punctajul pe care l-au facut, si sa fim mandri de ei si nu in ultimul rand sa fim de partea lor in continuare, incurajandui. Echipe bune ca Franta si Anglia nu s-au calificat.. iar noi o echipa care nu am avut atatea succese ca ei .. am mers mai mult. Atunci daca esti asa de dezamagit draga VADIM CUSNARENCU dute si fa galerie Ungariei sau Italiei care ne fac tigani la tot pasu si ne-ar si scuipa in gura daca ar avea ocazia. Iar tu vi aici si faci pe desteptu. De as fi Vlad Tepes asa ti-as trage-o in teapa!!!!!
    • By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply
    te corectez eu dane, ca eu sunt incinsa gata. Cred ca ar trebui macar putin sa apreciezi performanta Romaniei facuta la campionatul asta si sa nu critici atata. Doar nu te asteptai ca dupa 8 ani in care ei au fost in umbra sa ajunga campioni europeni, hai sa fim seriosi. Le trebuie mai multa experienta jucand toti la nationala pentru aceea performanta. Atata il tot acuza lumea pe Mutu, daca Mutu nu era atunci Romania nici nu ajungea unde a ajuns.
    • By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply
    Auzi mai George. Mutu a dat 17 goluri numai sezonul asta pentru Fiorentina. Doar de UEFA a fost votat in topul celor mai buni atacanti. De ce ar oferi cluburi atatea milioane pentru el, daca ar fi nul? Cum sa inscrie el goluri pentru nationala daca nimeni nu creaza sanse? El ar fi dat goluri daca ar fi avut sansa..dar nu se poate lua el de unu singur si sa treaca de 4-6 jucatori oponenti si sa mai si inscrie. Nu crezi ca ii cam greu? Auzi la tine cu ce aberatii vi. Da si merita sa isi ia bani si el si colegii lui. Asa ca taci si mai informeazate.
    • By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply
    Bine Dane ca tie nu iti place mediocritatea tu cum poti sa fi asa de blind si sa nu vezi ca echipa asta nu sa mai calificat de atata vreme… ce dracu asteptati toti si fim campioni din prima? nu credeti ca cereti prea mult? SA VA FIE RUSINE LA TOTI! Fiti happy ca ne-am calificat si am jucat ca de la umar la umar cu italienii si francezii. Toate vin la timpul lor.

    • By alexandra on Jun 18, 2008 | Reply
    La fie care comentariu al vostru ma enervez si mai tare… voi sunteti chiar penibili!!!! Ce naiba va asteptati sa castigam CUPA?!!!! Si chiar daca voi spuneti ca nu plecam cu fruntea in sus.. eu sunt de alta parere. Deci daca meciul cu Olanda ar fi fost primul iar meciul cu Italia ultimul… ati fi sustinut toti sus si tare… ca tricolorii au facut a GOOD JOB (asta pt Alexandru cu comentarile lui)ca au luat egal cu Italia, cu Fucking Italia, dupa ce ne mai si urasc decand cu tiganii din romania plecati la ei in tara. Deci penibil a fost pentru ei.. ca campioana mondial nu a reusit sa treaca de defensiva noastra. Asta e o PERFORMANTA!!! ca dupa 8 ani in care nici nu am jucat.. am ajuns sa tinem PASU CU ITALIENII!!!! voi sunteti prostii si pe cuvant de nu.. nu stiu cum nu vedeti cum stau lucrurile. Si ma luati pe mine ca nu stiu ce vorbesc… dar ce sa mai vorbesc de voi. Sa mai zica unu ceva!!!!!!!!

    • By alexandra on Jun 20, 2008 | Reply
    pt unu de acolo
    Deci eu inteleg in mare parte tot ce zici tu, am vazut cat suflet au pus si cat nu. Dar daca ma gandesc cum ar fi sa fiu in locul lor.. imi dau seama cum s-ar ajunge sa joace asa chiar daca ei sunt capabil de mai mult. Au gresit si ei ca trebuia sa traga mai tare de ei si sa nu renunte asa usor, sa aiba mai multa vointa. Pentru ca mie asa mi s-a parut cand am vazut meciu ca ei la un momendat au cam renuntat la idee. Pacat, ce sa spun.. dar toata lumea greseste. Deci nu ma tot fredonati pe mine la melodie ca nu inteleg ca ei nu au pus sulfet, sau a nu s-au ambitionat destul, sau ca au jucat prost meciu asta. Pentru ca toate astea le stiu fara sa imi zice-ti voi mie, ca doar nu sunt oarba sau proasta, pot sa te asigur de asta.
    DAR CE MA DERANJEAZA PE MINE, E FELUL CUM VORBITI DE EI!!!! DECI ASTA ESTE CEL PUTIN A 10-A OARA CAND SPUN.. CA NU SE FACE, CA NU E FRUMOS, CA NU E CORECT SA II JIGNITI ASA SI SA SPUNE-TI CA NU SUNT BUNI DE NIMIC, CA SUNT DE RAHAT. DECI VOI ASTA CREDETI CA SUNT DE RAHAT?!!!! ASA SE VORBESTE?!!! UNU ZICEA LA UN MOMENTAD CA SUNT NISTE GUNOAIE.. DECI ASTA VA ESTE PAREREA. PUR SI SIMPLU NU ESTE ACCEPTABIL! ALTU ZICEA CA SUNT NISTE IMPUTITI… DAR SA VA FIE VOUA RUSINE!!!! CU NU STIU CUM SA MAI SUBLINIEZ CUVANTUL ASTA. SA VA FIE RUSINE!!!!!! RUSINE MARE!!!! SI CE ESTE SI MAI PENIBIL ESTE FAPTUL CA VOI ASTIA CARE II FACETI DE RAHAT.. DUPAIA O SA STRIGATI HAI MUTUUUUUUUUUUUUUUUU HAI BAIETIIIII SI ASA MAI DEPARTE. DECI VA SPUN EU CINE ESTE CAPABIL SA II JIGNEASCA PE ACESTI JUCATORI IN HALUL ASTA SUNT DOAR TIGANII SAU TARANII FARA BUNELE MANIERE, FARA PUTINA CLASA, FARA NIMICA IN CAP. DECI OAMENI DINASTIA LA CARE LE IES ASTFEL DE VORBE DIN GURA SUNT OAMENI DE DOI BANI, OAMENI DE NIMIC!!! NU CONTEZA UNDE AI JUCAT FOTBAL SAU CATE FACULTATI AI FACUT. OAMENII ASTIA CU MENTALTATEA ASTA SUNT OAMENII CARE STRICA SI FAC DE RUSINE ROMANIA. DOAR VAGABONZII SE MAI COMPORTA ASA! IAR DUPAIA VOI O FACETI PE INTELECTUALII, RUSINE VOUA!!!!
    Si cum am mai spus mai devreme.. eu nu zic ca nu au jucat prost sau ca se putea mai bine. Ba da, se putea mai bine that’s for sure! dar pentru asta ei nu sunt ultimii oameni din lume. Daca voi nu o sa imi intelegeti ideea nici acuma.. atunci sunteti varza.
    Iar nu te mai lega tu de ce cuvinte folosesc.. si de ce le folosesc. Eu vorbesc exact asa cum vreau eu. Daca nu iti place nu citi, cine te pune in fond si la urma urmei? Iar acum nu o sa mai explic eu inca odata de ce vorbesc asa..pentru tu nu esti nimeni la care ar trebui eu sa ii dau explicatii. Asa ca nu te mai oftica! Got it smecherelule?

  347. By Om bun on Jun 20, 2008 | Reply

    Se pare ca sti ca nationala a jucat prost….
    Se pare ca atunci cand ai vazut ca nu joaca bine ai renuntat la ideea victoriei….
    Se pare ca din dorinta de a contrazice ai ajuns vedeta (oaia neagra) a acestui forum.
    Te citez iarasi;
    “Deci nu ma tot fredonati pe mine la melodie ca nu inteleg ca ei nu au pus sulfet, sau a nu s-au ambitionat destul, sau ca au jucat prost meciu asta. Pentru ca toate astea le stiu fara sa imi zice-ti voi mie, ca doar nu sunt oarba sau proasta, pot sa te asigur de asta.”
    Poate gresesc dar te rog sa-mi dai macar un exemplu al unei echipe din aceasta lume, care a jucat PROST si nu a fost criticata. Cum se fac aceste critici este ceea ce te doare pe tine, nu-i asa?
    Daca tu iti ceri dreptul la libera exprimare si introduci cuvinte englezesti in frazele romanesti, atunci lasa lumea sa critice asa cum vrea ea si nu-i JUDECA, pentru ca nici tu nu vrei sa incetezi a folosi cuvintele englezesti, asa cum iti cere multi din cei ce scriu pe acest forum.
    Ce te manaca in cur sa-i dojenesti pe toti ca nu stiu cum sa critice nationala? Are omul drepul de a se exprima liber? Lasa-l sa se exprime si nu tot acuza criticile.
    Te citez iarasi:
    “Iar nu te mai lega tu de ce cuvinte folosesc.. si de ce le folosesc. Eu vorbesc exact asa cum vreau eu. Daca nu iti place nu citi, cine te pune in fond si la urma urmei? ”
    ALEXANDRA noi criticam exact asa cum vrem noi. Daca nu iti place nu citi, cine te pune in fond si la urma urmei? “

  348. By Paul on Jun 20, 2008 | Reply

    Da, sunt. Tu?

  349. By Liv on Jun 20, 2008 | Reply

    Iulianeeeeeeeeeeee … trezeste-te si n-o mai face pe bunul cetatean care a plecat din tara acum 12 ani si acum dupa niste meciuri de tot rahatul se sparge in figuri, laudand aceasta echipa care, efectiv, s-a facut de ras … e adevarat ca a fost o grupa grea … cea mai grea … da, dar cu totii am vazut ca s-a putut .. am putut sa batem, am putut sa iesim din grupa si sa lasam Italia si Franta acasa, dintr-o lovitura … am fi putut. iar acum am fi putut sa asteptam cu sufletul la gura, iar piturca sa pregateasca meciul cu Spania (ca sa nu ne-o luam de la ei cu vreo 5 la 0) … da … am fi putut, dar nu o facem, pentru ca, asa cum a vazut, nu zic o lume intreaga, dar o Europa, ca noi am jucat penibil (mai ales in primul meci, dupa prima repriza a caruia s-a vazut foarte bine ca se putea ataca, dar ma rog, din judecata lui piturca trebuia sa ne aparam chiar si cu Daniel Niculae, in care am avut mai multa speranta, sincer sa fiu) …
    este mult de vorbit, iar dupa razboi sunt multi eroi, dar sa stii ca lumea care a tot postat aici comentarii, nu mai zic de autorul articolului, are dreptate, chiar daca tu nu vezi asta … bani, shmekerii, femei si vorbe in vant – asta a ajuns Nationala asta … si sa nu mai vorbim atata despre penalty-ul ratat de Mutu, care oricum a fost cadou si oricum italienii ar fi trebuit sa conduca la acel moment macar cu 1-0, din golul valabil anulat lui Toni … iar in ultimul meci, culmea culmilor, Olanda, de la care ne asteptam toti, nu stiu de ce, sincer, la o razbunare – probabil pentru victoria de carton a noastra in fata lor, din calificari, iar baietii astia, in schimb, CHIAR NE-AU LASAT in prima repriza, noi nu am reusit sa facem nimic??? am jucat tot cu un singur atacant (varza) si Marica, de la care un popor intreg se astepta la ceva nu a calcat nici macar un minut pe terenul elvetian … ce putem sa mai vrem .. vina este impartita – intre jucatori si antrenor .. am avut o sansa enorma – am ratat-o cu mare tam-tam .. declaratii nesfarsite, amenintari si spargeri in figuri fara numar … pe cand turcii, croatii si, din pacate, rusii s-au calificat si isi vor prelungi sederea in Austria si Elvetia.
    mai sunt multe de spus, dar nu stiu ce rost are … chiar ne-am facut de ras .. primul meci a fost un cacat, al doilea a fost o sclipire, al treilea a fost bomboana de pe coliva …

    sanatate si poate alta data ..

  350. By Telefoane Nokia on Jun 21, 2008 | Reply

    nu stiu de ce am avut vreodata impresia ca mutu sa fie noul hagi??conformati-va…generatia asta nu poate siu gata.

  351. By vakantiehuis ardennen on Jun 21, 2008 | Reply

    motivation that was the problem,
    incredible that with the idea that the next round was so close the team dint work for each other at all

  352. By http://fanfotbal.wordpress.com on Jun 21, 2008 | Reply

    eu nu stiu ce va asteptati de la romania? sa castige finala? atata timp cat avem jucatorii care ii avem trebuie sa ne mutumim cu simpa participare/umilinta la euro 2008.

  353. By VanBaston on Jun 21, 2008 | Reply

    to vakantiehuis ardennen:
    No my friend, it’s not about motivation here.
    It’s about romanian players, italian clubs & BRIBERY.

  354. By Dan69 on Jun 23, 2008 | Reply

    Am stat si m-am tot gandit la meciul Romania – Olanda si intr-adevar, s-au facut prea multe greseli, iar Mutu si Chivu nu a jucat nimic. E foarte posibila ideea cumpararii sau santajarii unora dintre jucatori de catre italieni. Degeaba ne-au vrut olandezii calificati ca mafia italiana a fost mai puternica ( dar tot degeaba ca au luat-o de la spanoili si au iesit de la euro). Olandezii au vrut sa faca blat cu noi dar le-au luat-o inainte italienii. Cand Mutu are de platit 12 mil. euro lui Chelsea (adica cam toata averea lui ) ca s-a drogat ca ultimul boschetar, incepi sa intelegi unele lucruri…

  355. By cookies by design free shipping codes on Apr 15, 2014 | Reply

    Hi there! I simply would like to give you a huge thumbs up
    for your great information you have here on this post. I am
    returning to your website for more soon.

  356. By love scent coupons on Apr 19, 2014 | Reply

    Hi, I do think your blog could possibly be having browser compatibility problems.

    Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks
    fine however, if opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.
    I merely wanted to provide you with a quick heads up!
    Aside from that, excellent blog!

  357. By sephra online coupon on May 3, 2014 | Reply

    I am truly pleased to read this web site posts which contains plenty of useful information, thanks for providing these kinds of information.

  358. By Avocat Buzau on Sep 15, 2020 | Reply

    Oferim servicii de avocatura complete https://avocat-buzau.ro .
    Avocat buzau

  1. 1 Trackback(s)

  2. Jun 18, 2008: Adrian Apostol » Generatia “Atat putem”

Post a Comment