Fotbal si butoane. Dayro si ceilalti

March 2nd, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Steaua – CFR s-a anuntat ca un meci mare. Si a si fost. Cine l-a ratat a reusit sa nu vada o farama de fotbal in oceanul de turca al Ligii 1. Steaua a meritat sa castige, a fost echipa mai tare, insa CFR putea sa cada in careu cu toata echipa si in direct si la reluare, iar flegmele fanilor clujeni sa inunde aparatele tv a milioane de bucuresteni si tot nu s-ar fi acordat penalty.


Urasc sa vorbesc despre arbitraj, nu sunt antrenor si nu am nici un interes sa contest decizii. Insa butoanele functioneaza in Liga 1 din plin, iar asta se vede din avion. Doua penaltyuri clare neacordate pentru CFR au stirbit din fotbal. Ca e Tudor, ca e Nica, nici nu are sens sa pomenim numele celor care fluiera si gresesc. Daca sunt acolo, nu trebuie o sa o faca. Dupa un astfel de meci nu trebuie sa se vorbeasca atata despre niste faze clare judecate incorect. Trebuie lasat fotbalul sa decida. Gustul amar nu face decat sa scada credibilitatea. Steaua putea castiga, sunt sigur, si cu un penalty pentru Cluj, a fost de departe echipa dominanta.

Daca ne uitam la Tudor in cupele europene si la Tudor la Steaua – CFR e o distanta imensa. Nu se pune problema ca ‘nu a vazut’, ‘nu a stiut’, ‘era departe’ sau ‘nu a fost’ si ca, de fapt, nu era de vanzare, ci se furase ca in bancurile rusesti de la Radio Erevan. E simplu: nu a(u) vrut. De ce? Dupa mine, aici sunt speculatii care incep de la 500.000 de euro in sus.

In afara de asta, fotbalul a fost la el acasa la Steaua – CFR. Parca am vazut un Steaua – Dinamo din vremurile bune de acum patru sau cinci ani. Un compliment pentru Cluj, dar si pentru Steaua care parca se trezeste de la meci la meci. Nu imi place sa fac pronosticuri, insa la final de campionat am putea sa vedem o echipa Steaua imens schimbata in bine fata de finalul lui 2007.

Steaua a dominat echipa care conduce campionatul, a pasat, a sutat, a incercat, a lovit din scheme gandite. In plus, echipa merge de minune fara Nicolita si fara Nesu, iar cei doi se potrivesc precum o manusa pe banca de rezerve. Nu le simte nimeni lipsa. Cand spuneam ca Nicolita nu are ce cauta titular la Steaua mi-am pus fanii in cap, dar iata ca Lacatus a ajuns in cele din urma la vorba mea.

In afara de flegmele fanilor lui CFR trimise copios pe camerele TV ar mai fi de remarcat ceva. De fapt, cineva: Dayro Moreno. Jucatorul meciului. Inteligent, tehnic, abil, rapid, cu lovituri de cap si de picior, Dayro este inca timid, dar creste de la meci la meci. Autorul unui sut ‘a la Hagi’ din care s-a obtinut cornerul egalarii, a unei foarfeci tehnice trimise cu usurinta de a spune ‘pac-pac’, a unui gol din care plasamentul nu l-a tradat, Dayro arata ca poate deveni in scurt timp vedeta Stelei si nu miroase ca petarda Elton, meritand fiecare banut.

  1. 33 Responses to “Fotbal si butoane. Dayro si ceilalti”

  2. By radu on Mar 3, 2008 | Reply

    ma duda….flegmele erau ale stelistilor….oaspetii in ghencea stau dupa un “zid” de plexiglas nu dupa un gard cum statea maimuta aia care a scuipat spre camera…si mai era si incojurat de stelisti…dar ce sa spun fiecare vede ce vrea… tu esti stelist nu?

  3. By nicu on Mar 3, 2008 | Reply

    sunt in asentimentul tau ,atunci cand afirmi ca nicolita nu are ce cauta titular la Steaua.si asa trebuia sa se intample cu mult timp in urma.si sper ca asa va ramane….rezerva!!!!

  4. By Cosmin on Mar 3, 2008 | Reply

    Interesanta lectura, chiar mi-a placut. Cred ca Mendoza a fost omul meciului, mai eficient ca decat Dayro. Problema lui Nicolita ramane plecarea lui Ogararu, fara un fundas dreapta de profilul lui Ogararu, Nicolita e cam inutil dar pe viitor ar putea sa faca un cuplu foarte bun cu Golanski pe dreapta, acum, din pacate, se cam incurca unul pe altul.

  5. By Vadim on Mar 3, 2008 | Reply

    Cosmin, nu vreau sa minimalizez eforturile fizice ale lui Nicolita. Dar ca sa fii la Steaua iti trebuie si alte calitati, nu vreau sa le enumar acum mai ales ca le stiu toti. Nu spun ca Nicolita nu le are deloc, dar le are intr-o mult mai mica masura. Il vad mai mult rezerva, sa intre cu forta la final si sa mai smulga ceva in plus pe fondul unor adversari obositi.

  6. By T on Mar 3, 2008 | Reply

    1. Flegmele nu erau de la clujeni
    2. 90% din suporterii stelei nu-l vor titular pe banel
    3. Ai dreptate cu primul penalty, al doilea nu a fost. Si ca o adaugare: sa scrii cu acelasi sentiment de scarba si cand Trica da gol in Giulesti din off-side, si cand trag arbitrii cu Dinamo, etc … se stie clar in toata Romania ca fiecare echipa, Rapid, Dinamo, Steaua si CFR, are arbitrii ei bine pusi … cu echipele mici, e simplu, iti pui pe cine vrei, cel mai complicat e in derby-uri … si deh, odata are castig de cauza CFR, alta data Steaua, alta data Dinamo … poate ne aduci aminte si de saraciul ala de Corpodean care il elimina pe Thereau din nimic in min 23 si strica un meci intreg … asta e meteahna fotbalului romanesc, si in loc sa se acuze unele pe celalalte, toate echipele puternice ar trebui sa conclucreze pentru a insanatosi arbitraju. Sa refuze toate cele 4-5 echipe sa joace fara arbitrii straini … sa refuze sa intre pe teren …

    Nota zece pentru Andone si pentru conferinta sa de presa, a fost cea mai tare declaratie pe care am auzit-o de la un antrenor roman. A explicat tactic ce a facut, a spus ca nu il intereseaza arbitrajul pentru ca daca jucatorii lui faceau marcaj unde trebuia, nu mai aveau nevoie de penalty-uri, bravo ANDONE, ai dovedit un mare caracter … s-a luat de Trica pentru ca l-a injurat pe Lacatus … nota 10 …

    Trica: un papagal … a injurat ca la usa cortului o tribuna de unde si-a luat banii cu ani in urma si unde s-a afirmat ca fotbalist … mai bine cu Semedo si Fabbiani decat cu asemenea “caractere” …

  7. By Vadim on Mar 3, 2008 | Reply

    Eu am vazut clujenii flegmand la greu dupa refuzul celui de-al doilea penalty. De fapt era un idiot care a tras 4-5-6 scuipati pe camera, asa atent sa nu rateze tinta.

  8. By Cosmin on Mar 3, 2008 | Reply

    Vadim, totusi nu pot sa uit cum a jucat cu Olanda ca fundas dreapta impotriva lui Robben sau meciul cu Betis. Eu raman la parerea ca poate face un cuplu foarte bun cu Golanski care cam termina “benzina” repede si cam are probleme cu mijlocasii de banda rapizi.

  9. By caine on Mar 3, 2008 | Reply

    nu erau clujeni erai tiganii de la tribuna 1 de pe ghencea, ii stim prea bine la fiecare derby ne arata ca se trag cu adevarat din maimute

  10. By Dragos on Mar 3, 2008 | Reply

    Nea Vadime ai vreo proba cand vorbesti de butoane sau dai si tu in paranoia ce l-a cuprins pe nea Muresan?exact ca el..”domnule…stiu multe dar nu vreau sa le zic”..cand o sa incetati sa va dati cu parerea fara a sti mare lucru de fapt?

  11. By Vadim on Mar 3, 2008 | Reply

    Dragos, l-ai vazut pe Tudor recent in Cupa UEFA. Am pus pe site o stire cu el, s-a uitat cneva la meciul respectiv. A fost lacrima. E simplu sa zici ca nu erai pe faza, stai la mijlocul terenului cand ataca echipa si ai o scuza.

  12. By Dragos on Mar 3, 2008 | Reply

    Bun..dar ai vreo proba cand afirmi ceva despre butoane?si te mai intreb ceva(departe de mine gandul de a-l apara pe tudor.sunt perfect de acord ca la valoarea lui trebuia sa aplice asa cum trebuie regulamentul) din pura curiozitate..ai citit asa din intamplare vreo carte de rugulament de fotbal sau macar un manual de arbitraj?

  13. By Cezzar on Mar 3, 2008 | Reply

    Mai Vadim,incearca frate sa eviti astea ku d la 500.000 in sus,k vb gura fara tn,asta 1 la mana,si 2 la mana,elton ala kiar face treaba,a inebunit arabia,tu iti dai seama kum arata steaua ku elton p stanga si dayro p dreapta?

  14. By nicola80 on Mar 3, 2008 | Reply

    Cum sa arate Steaua cu 2 jucatori asa mici de statura?! Ai innebunit?

  15. By endorama on Mar 3, 2008 | Reply

    cum a fost mai suporter clujean cel care il scuipa de zor pe cameramanul TV? ia lasa ca ma uit eu la reluarea meciului si o sa-ti demonstrez ca a fost un bucurestean… oricum, numai un bucurestean s-ar preta la asa ceva..

  16. By john on Mar 3, 2008 | Reply

    mda… a ajuns lacatus la vorba ta domne… mare antrenor ce oi fi fost si tu la viata ta. btw nu te mai uita la filme cu mafioti… ca porma de la 500000 o sa ajunga speculatiile tale pe la 5000000. sanatate, numai bine :))

  17. By DD-Viola on Mar 3, 2008 | Reply

    Vadime ,de unde stii tu ca cei care scuipau erau clujeni ???…le-ai cerut tu buletinele ???…
    Nu aprob gestul cu pricina ,indiferent din partea cui este , insa nu mai arata cu degetul spre Cluj ca nu-i cazul , …uite-te la ” barnele ” voastre din capitala , lasa paiele altora .
    Adevarul e ca nu suporti nici tu si nici altii ” de la capitala ” ,sa vedeti alte echipe din tara pe locul 1 , musai ( neaparat ) tre’ sa fie din Bucuresti…altfel ,se umbla la butoanele de care vorbesti chiar tu ,iar rezultatul ???…in locul celor care merita titlul de campioni ,vor fi tot smecherii de bucuresti …
    …iar cand ii vezi jucand in cupe europene ,( acolo unde “ai nostrii” nu mai au acces la butoane )la inceput te pufneste rasul de neputinta lor…apoi este o reactie in lant ,rad si altii…dar stii ce-i trist ???
    – altii sant straini …
    din pacate asta-i fotbalul din Ro. , d-aia nu-i performanta ,nici macar la nationala…VAAAI ca-m picat cu Olanda , Franta ,etc. ,pai da ,este o reactie fireasca de teama ,ar spune oricine….Da asa e ,pentru ca asta-i nivelul …mediocru .
    Cum e posibil sa vina jucatori straini ( de care n-a auzit nimeni ) la cluburile din div A si peste noapte ajung vedete ???
    – simplu ,pentru ca cei care vin , au alta mentalitate ,altfel inteleg fenomenul fotbalistic si plus ca au dorinta de afirmare..
    iar jucatorii nostrii se limiteaza la cateva chestiuni de “baza” cum ar fi : sa ajunga la un club mare din Buc. , ca acolo nu tre’ sa muncesti asa tare ,te ajuta toata lumea , si clubul ,patronul ,arbitrii , federatia , toti fura pentru tine , sa ai un contract bun , ca sa te poti lauda in fata colegilor cu fel de fel de achizitii “misto” ,plus aparitii in mass-media ,…unde ei nu-si mai incap in piele de mandrii ce sant ,iar gazdele la fel … ( dar asta e alt subiect ) , de mandre de prezenta acestor creaturi
    Din pacate cam asta e ,…stii care-i culmea ? … e ca nimeni nu vrea cu adevarat sa schimbe acest sistem , dar toti viseaza la cupe in vitrina .

  18. By MaSinucid on Mar 3, 2008 | Reply

    Atatea comentarii…si pt ce?Inca un motiv…pentru care mi se face scarba ca sunt roman…inca un motiv…pentru care nu ma mai uit la stirile sportive….inca un motiv pentru care numai merg pe stadioane… !La noi orice e blat…mai nou butoane!…vorba lu` T de mai sus..fiecare echipa..e dezavantajata sau avantajata…chiar si in fotbalul mare!Sa dai vina …pe arbitrii…pana si pe un amarat de fault…la mijlocul terenului(ca daca se dadea atunci fault..altu era rezultatul)..niciodata nu o sa fim europeni…prea multe comentari…jigniri…batai ….dar…traim in Romania…si asta ne ocupa tot timpu!Dar cand FOTBAL?!
    ps. sunt stelist de cand ma stiu…clujean de 8 ani…dar ceea ce s-a facut la Cluj..in 3..4ani e de admirat…!
    Asa ca…butoanele..au existat si vor exista…nu doar la noi!Atunci,de ce atatea comentarii!?

  19. By MaSinucid on Mar 3, 2008 | Reply

    Chiar asa Vadime…scria pe fruntile lor. Suntem Clujeni!?
    Esti sigur ca ai vazut bine…?
    Since iti spun (chiar daca imi pun tot bucurestiu in …spate)…clujenii sunt de N ori mai civilizati decat VOI!Sunt doar…cativa derbedei care..va imita…tot pe VOI…!
    …e vremea celor din provincie..!uitate la Cupa….unde nu sunt butoane…!
    Cum sa mearga echipa nationala?
    Cand citesc prin ziare…ca noi visam la cupa..asa ma pufneste rasu…chiar nu ne vedem lungu nasului?Bine ca isi revine Mutu…avem si noi sansa sa marcam…la Euro!

  20. By ANTIABERANTI on Mar 3, 2008 | Reply

    vADIME si alti afoni….

    Habar nu aveti de fotbal, stii fotbal la fel cum stii intriga internationala !
    La primul ‘penalty’, atacantul clujean asi PRELUNGISE deja mingea vreo 2 metrii cind a plonjat Zapata la piciarele lui si regulamentul spune ca e la discretia arbitrului daca acorda penalty sau nu, e ..50-50 ! Si arbitrul a decis ca jucatorul nu mai avea sanse sa ajunga mingea chiar daca nu era blocat de Zapata! Al doilea nici nu se pune problema, fundasul stelei a respins mingea intai si in inertie l-a dat pe atacant jos!
    dar fundasul primeste circumstante atenuante in acest caz!
    MALDINI,NESTA, RIO FERDINAND,GATTUSO,ASHLEY COLE, SERGIO RAMOS(de 5 ori pe meci) FAC DEPOSEDARI DIN ASTEA TOT TIMPUL, CU ATACANTUL CAZIND IN CAREU SI NU DA NIMENI PENALTY!
    MAI UITATIVA SI VOI CUM SE JOACA FOTBALUL IN 2008 IN TOATA LUMEA! VADIME,MAI AI MULT DE INVATAT!
    TUDOR NU A FOST TRAS DE NICI UN BUTON, CHIAR MI-A PLACUT CA ARBITRU! ARE COAIE!!!

  21. By relansat on Mar 3, 2008 | Reply

    spui tu ca mai dadea un gol steaua, io cred ca nu !
    de ce?
    1)mai erau 20 de minute de joc, stelistilor li se rupeau picioarele, evident
    2)sunt sigur ca cfr se baricada si steaua destul de vlaguita nu mai inscria in mod evident
    sunt doar supozitii. spuneti ca nu ati mai vazut un meci atat de frumos ca aseara; inseamna ca nu ati urmarit cfr cluj-poli timisoara de anu` trecut :)

  22. By Ghencea on Mar 3, 2008 | Reply

    Nu inteleg de ce atata tam-tam pe arbitraj. Arbitrajul a fost cat se poate de corect. La primul presupus penalty, Zapata nu a atins mingea, dar a vazut careva ca a atins piciorul lui Semedo??? Daca nu atunci va rog sa incetati cu insinuarile facute de comentatori… Frustarea este mare, dar rezultatul este corect, mai ales daca ne raportam la numarul ocaziilor de poarta, in prima raeprzia, CFR si-a bagat autobaza in poarta si nu uitati Steaua a plecat de la 0-1 si nu de la 0-0, iar la CFR acasa a jucat in 10 oameni mai bine de 70 de minute, asta inseamna ca are valoare. Deci eu zic sa dam cezarului ce-i al cezarului pentru ca Steaua este singura echipa din Romania care ne poate reprezenta cu succes in Europa si anul asta s-a vazut, cand doar Steaua a obtinut trei puncte, dar celelalte nici unul, asa ca va rog sa taceti.

  23. By MaSinucid on Mar 3, 2008 | Reply

    Nota 20 pt atmosfera de pe Ghencea!

  24. By Cyril on Mar 3, 2008 | Reply

    as vrea sa-mi bag si eu o parere in legatura cu cele 2 presupuse penalty-uri. al primul semedo si-a facut mingea prea lung pentru a il crede cineva ca a fost penalty. daca va uitati din nou la reluare veti vedea ca nu avea nicio sansa sa atinga mingea. cu tot respectul pentru semedo care este un jucator bun (l-am si remarcat inainte de a veni la cluj), dar a cautat penalty-ul si tudor nu tolereaza astfel de fortari. iar la al doi-lea panalty trebuie laudat nica (pe care l-am vz gresind in defavoarea stelei pana acum) fiindca a vazut faptul ca mingea a fost atinsa de jucatorul nostru. si din nou vreau sa spun ca jucatorii clujului dupa 2-1 au jucat mai putin fotbal si au incercat mai mult cu smecherii sa inscrie, si fabiani aruncandu-se ca-n piscina. si cotul dat de trica lui goian spune multe.

  25. By Cyril on Mar 3, 2008 | Reply

    imi cer scz pt mai devreme; am vrut sa scriu sa ajunga mingea

  26. By relansat on Mar 3, 2008 | Reply

    cyril, stai linistit, tot aberatie se cheama ceea ce ai debitat tu acolo. auzisi in viata ta de IMPRUDENTA? mai flacau, ai cetit vreodata ROAF`ul sau iti dai cu parerea intr`o pauza in timp ce te uiti pe acasa tv? deci, ciocolatiul din poarta stelei, un excelent portar de`altfel, nu a jucat mingea. vine azi stirea “l-am atins pe semedo in careu, dar nu se impunea penalty” … pai tu esti fotbalist si arbitru? =)) la 100 km la ora sau mai stiu io cat avea “Pantera” Semedo si o mica adiere de vant il putea destabiliza. un lucru e clar, daca zapata l-a agatat, si a facut-o, e penalty INDISCUTABIL. abia la al doilea se mai discuta, insa cum spunea nush cine dreak ca nu`mi amintesc, “daca nu dai lovitura de prima data, la al doilea dai”.

  27. By alx on Mar 3, 2008 | Reply

    ba ziaristule uita-te si vezi ca la clujeni le-a dat 2 cornere aiurea,pe goian l-a lovit ala cu cotul in gura fara minge deci rosu .si si pe dica l-a lovit atunci si a luat galben tot dica pe cand cartonasu trebuia sa-l primeasca clujeanul.asa ca nu mai ziceti ca clujul a fost dezavantajat clujul k nu e asa.la primul penalty din pozitia in care era tudor ii era greu sa vada daca zapata a atins sau nu mingea.iar la al doilea din nou era mascat si oricum jucatorul clujului a cam cautat contactul

  28. By Popescu on Mar 3, 2008 | Reply

    cred ca la ambele faze arbitrul putea decide sa dea penalty dar a contat, cred, rapidul proces de analiza a situatiei, si Tudor a decis sa nu acorde nimic. Stimati iubitori de fotbal, Steaua arata ca o echipa buna acum. Pacat ca nu au cumparat jumatatea de echipa achizitionata in iarna inca din tur pentru ca ramanea si Hagi la maneta si poate Slavia nu facea 4 puncte cu Steaua.

  29. By dan on Mar 3, 2008 | Reply

    Mie imi pare bine k a revenit Mirel si S-a vazut,a scos de pe linia portii in min 86…ghionea-radoi…goe sa mai stea putin p bank.

  30. By Elton on Mar 3, 2008 | Reply

    Elton a fost cel mai bun fotbalist din tara, atunci cind a jucat in Romania. Dayro e foarte bun, si cred ca ar face un cuplu de minune cu Elton. elton e super fotbalist, si sper sa revina in Ghencea in viitor. SE VEDE inca o data, ca habar nu ai de fotbal. Mendoza a fost cel mai bun, nu Dayro. Lasa-t e de scris ca i-ti pui stelistii in cap, si s-ar putea sa ai probleme. ESTI UN RAHAT.

  31. By relansat on Mar 4, 2008 | Reply

    alx, nu ti`i jena un pic asa? doua cornere in favoarea clujului =))))))))

    cat despre faza cu goian, din astea se intampla cam pe la fiecare meci, iti mai arat io 6-7 faze din etapa 21 in care, dupe spusele tale, se putea da rosu :))

    si de ce scrii sub numele alx? ti`i frica? =))

  32. By Eu on Mar 4, 2008 | Reply

    Cred că bucurureştenii au văzut alt meci. Rezultatul echitabil era de egalitate. Apropo, în Cluj trăiesc cetăţeni europeni, nu români, unguri etc, ceea ce unele gunoaie care merg la meciuri în Ghencea nu prea au cum pricepe.

  33. By Petru Axel - Cluj on Mar 5, 2008 | Reply

    Cand l-am auzit pe Becali numind CFR Cluj-Napoca „echipa ungureasca” am zambit cu ingaduinta : înca o perla de-a lui Gigel, mi-am spus; sovin si intolerant, ce pretentii sa ai de la un astfel de personaj. Dar dupa ce mi-am intins antenele si m-am interesat mai serios de chestiune, am constatat cu stupoare ca „ciobanasul” avea dreptate ! Cand a vrut sa cumpere niste terenuri situate intr-o zona limitrofa Bucurestiului unde se preconizeaza dezvoltarea unui proiect imobiliar important, Gigi a fost contrat de Paszkany, reprezentant al firmei canadiene „Trigranit” care i-a suflat afacerea. Gigel a vrut sa-si cunoasca mai bine adversarul care l-a „taiat” si a avut surpriza sa afle ca in spatele lui Paszkany (code name: Kojak), adevaratul sef al Mafiei imobiliare este Sandor Demjan (code name : Big Shark) from Toronto (dar nascut in Ardeal, de fapt Sandor Damian). Detaliile aflate privind acest personaj care nu se multumeste doar cu excrocherii imobiliare canadiene si internationale ci are si ambitii europene fotbalistice (!) si nu numai, l-au facut pe Gigel sa explodeze. De ce? Practic, mafiotul Demjan vrea sa umileasca lumea fotbalului romanesc. Cum ? Simplu, câstigand titlul de campioana si implicit dreptul de participare in Champs League cu o echipa demonstrativ formata din portughezi, suedezi, argentinieni,canadieni etc. si doar 2-3 români (mai mult pe banca de rezerve; deci furnizori de loturi nationale = 0, cel mult 1). Geaba se ofuscheaza Ando, când de fapt seful sau de peste ocean vrea sa ne dea o palma morala, si sa insinueze ca românii nu au fotbalisti de valoare. Obiectivul sau principal : banutii ce se vor primi de la UEFA pentru participarea la CL (cateva milionase de Euro), care in loc sa permita intarirea cluburilor si dezvoltarea fotbalului românesc in ansamblu, vor intra in conturi straine. Domnilor Mircea Sandu & Dumitru Dragomir, se aude? Strategia malefica a acestor indivizi ar trebui scoasa la lumina in urma unei anchete efectuate neintarziat de organele de resort care ar trebui sa se autosesizeze. Este vorba de o chestiune de interes national si de prestigiu, la urma urmei. De altfel Paszkany este deja in atentia DNA pentru tot felul de afaceri necurate, iar Muresan, complicele sau (posesor al unui off-shore in Lichtenstein) este cunoscut ca fost ofiter activ de Securitate (code name: doctorul), implicat in suveicile si tunurile trase de Arpi in contul lui Demjan.
    Dupa ce Steaua le-a suflat anul trecut locul 2 aducator de bani, stafful CFR au luat masuri speciale de siguranta: au cumparat jucatori mai scumpi (fara sa se uite la bani, avea cine sa-i sustina: Sany bacsi) si au platit (unde trebuie) sume imense in prima parte a campionatului pentru a beneficia de arbitraje favorabile. Rezultatele viciate evidentiate de presa de specialitate in turul campionatului le-au permis sa se detaseze in clasament. Acum, vazându-si proiectul in pericol, poarta intens tratative secrete cu anumite echipe din campionat pentru a contra Steaua pe toate caile posibile, prin mjloace asa-zis legale dar si mai putin ortodoxe. Iasiul si Dinamo au fost primele convinse sa dea tot ce pot pe teren sa-i opreasca pe stelisti cu orice pret contra unor prime fabuloase. Afland de crearea „Cooperativei CFR”, Gigel lupta si el cu toate fortele pentru a-i contracara. Se anunta un retur de foc, poate cel mai tensionat din istoria Ligii 1. Miza este considerabila. Cine ofera mai mult, Domnilor ?

  34. By john on Mar 5, 2008 | Reply

    oare cat i-o fi dat becali lui tudor? haha ‘cel mai bun albitraj pe care l-am vazut vreodata in liga 1’ – jiji bahaha in fine, a fost chiar fain meciul. amandoua echipele au jucat bine. 😀 da pana la urm tot clujul o sa fie campioana. nu v-ati plictisit sa vedeti numai dinamo&steaua in fiecare an ca si campioane? eu da! :p

Post a Comment