Nastase, salvarea PSD-ului

February 23rd, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Adrian Nastase a fost ales vineri seara ca presedinte al Consiliului National al PSD, un pas facut de Ion Iliescu pentru indepartarea lui Mircea Geoana, omul pus de Basescu via SUA sa distruga polul de stanga din Romania.


Americanilor nu le place stanga. Vor liberalism (a se citi hotie la liber) si democratie (a se citi maturarea pe jos cu oamenii de rand). Geoana a fost pus cu misiune clara la PSD: distrugerea partidului, a celui mai important pol de stanga ramas in Romania si aducerea PSD de la 30%-40% spre 10% la alegerile din 2008.

Asa se explica si sustinerea pe care Basescu o are in Geoana in ceea ce priveste alegerile anticipate, un capitol la care PSD nu are nimic de castigat.

Venirea lui Nastase ca presedinte al Consiliului National al PSD ii va oferi acestuia drept de vot in structurile superioare ale partidului, in tentativa de a-l da afara pe micul licurici Geoana.

M-am uitat vineri seara la unele imagini ale clasei politice. Geoana e lemn, Nastase nu are pic de discurs, carisma si forta, Basescu parca e muncitor la Tractoare si Masini mai ales cand apare pe la intalnirile ‘de pe teren’. Singurul care da clasa la orice, la varsta de 78 de ani, ramane Ion Iliescu.

  1. 18 Responses to “Nastase, salvarea PSD-ului”

  2. By and on Feb 23, 2008 | Reply

    cred ca esti nebun, Ion Iliescu?????
    un criminal, un nemernic, asta are clasa?
    asta pe care cum il intrebi de mineriade se enerveaza si incepe sa jigneasca?
    de asta ne vb tu?

    si de PSD? au 10%?
    din partea mea sa aiba 0 ca mai mult nu merita.
    si sa nu vii sa imi spui ca nici alalti nu sunt mai breji, ca asta nu e o scuza.

    Da, vor americanii hotie la liber, spre deosebire de PSD care o vor numai pt ei, ce sa-ti spun m-ai rupt.
    Aveam o cu totul alta parere despre tine, dar cand vii si mi-l lauzi pe Iliescu, mi-e clar.

  3. By Vadim on Feb 23, 2008 | Reply

    Am spus ca are clasa politica, discurs si asa mai departe, plus evidentiam luciditatea unui om de 78 de ani, varsta pe care multi nu numai ca nu o apuca, dar daca o apuca stau si privesc in gol sau merg cu bastonul. O fi criminal, dar sunt si altii mai mari, vezi la Casa Alba… Sau tu crezi ca politica e joc de balet si bune maniere?

  4. By WTF!? on Feb 23, 2008 | Reply

    Si dc naiba e pus pe onlinesport ??? ce legatura are cu sportul??

  5. By cotiuga on Feb 23, 2008 | Reply

    asa e, n-ar nicio legatura cu sportul. ma intreb si eu care va fi salvarea onlinesportului, fiindca observ la trafic ca siteul cu “veveita” o sa le cam ia prim planul. poate cu noua conducere, psd, va fi salvat si ols!

  6. By alk on Feb 23, 2008 | Reply

    Pai miza cea mare a PSD era sa cistige alegerile! Miza era o reformare avind ca scop cresterea bazinului electoral al PSD. Cu Nastase nu vor reusi niciodata acest lucru.
    Cit priveste Ion Iliescu, desi am putea spune ca e un geniu al politicii, este un geniu RAU.

  7. By ANTIABERANT on Feb 23, 2008 | Reply

    NU E DE-AJUNS CA AI ZIS CA AMERICANII SI-AU BOMBARDAT SINGURI CLADIRLE LA NEW YOK, DECI FACINDU-TE CEL MAI IDIOT SPECIMEN DE PE PLANETA, ACUM VII DIN NOU CU ABERATIILE ASTEA ANTI AMERICANE SI CU SIMPATII LA CEI MAI MARI CRIMINALI DIN ISTORIA ROMANIEI…NASTASE SI ILIESCU!!!!
    AU AMERICANII O EXPRESIE CARE TI SE POTRIVESTE
    DE MINUNE: ‘ ..

  8. By and on Feb 23, 2008 | Reply

    are pe dracu’ sa-l pieptene. ce discurs? omul asta e un comunist inrait, tot ceea ce zice o face folosind un limbaj de lemn care de fapt nu exprima absolut nimic.
    fara el, eram departe si noi ca popor si PSD-ul ca partid, sper sa putrezeasca in iad pt cat rau a facut.

    faptul ca sunt alti criminali mai mari nu e nicun fel de scuza, esti patetic cand spui asa ceva, chiar nu realizezi?
    adica daca eu omor, poti sa o faci si tu linistit, nu?

    cum zice si alk, este un geniu RAU.
    ar fi bine sa mai gandesti inainte de a scrie asa ineptii.

  9. By Marc_Stelistul on Feb 23, 2008 | Reply

    Doamne, cat de indobitociti sunteti… Lasati omul sa aiba o parere… Asta inseamna democratie, dreptul la a avea propria parere… Sau la voi numai Baselu’ are parere?
    Si asa imi e rusine ca sunt contemporan cu asa clasa politica, nu ma faceti sa imi para rau ca sunt si contemporan cu voi… Iar intr-un final sa ajung sa-mi fie scarba de Romania…
    Numai voi si seful vostru (Greuceanu, Zeus sau cum i s-o zice) aveti dreptul la opinii, restul nu?
    Nu l-am votat si nici nu-l voi vota vreodata pe Vadim, nici pe Nea Nelu, dar asta nu inseamna ca arunc cu pietre in ei pentru ca nu sunt de acord cu ei…
    Rusine, Romania!!!

  10. By iuiu on Feb 23, 2008 | Reply

    Natase este unul din cei mai destepti politicieni.Sper sa gaseasca drmul sa-l f**e pe Base care distruge tara cu zimbetul pe buze.Lui Nasta ii trebuie mai multa charisma

  11. By uhu on Feb 23, 2008 | Reply

    , e foarte corect sa ai o opinie dar e cazul sa iei toate faptele in consideratie, nu sa spui o parere bazata pe 3 lulele 3 surcele.

    cred ca voi, cei ce vedeti fani ai lui basescu in oricine sunteti deja bolnavi psihici. nu ai voie sa spui nimic, ca gata esti fan basescu sau tariceanu. jenibil.

  12. By Excalibur on Feb 23, 2008 | Reply

    Cei care au aruncat mai sus cu pietre sunt niste ignoranti si habarnaci ai evolutiei politice din Romania postdecembrista. Il putem cataloga pe Ion Iliescu in toate felurile, dar numai politician slab nu putem spune ca este. Ascultandu-i discursurile, daca ai cap sa le pricepi, iti dai seama ca a fost si este singurul om politic pe care l-a dat Romania dupa 89 (A nu se confunda om politic cu politician!!!). Ce concluzie poti trage cand cea mai buna exprimare a lui Basescu se rezuma la un lexic bogat in ‘zoaie’, iar Iliescu, asa batranel cum este el vorbeste de ideologii, dogme, militanti…ansamblu care ar trebui sa faca parte din bagajul de cunostinte al oricarui politician. Materialul de mai sus e face o scurta analiza de continut a celor intamplate pe scena politica, dar se pare ca pentru unii politica se opreste in fata televizorului la 0TV. Cu asa reactii din partea unor ignorant ne meritam cu adevarat soarta.

    Indiferent de ce ar spune unii si altii materialul este foarte bun, rezumand in cateva fraze o intreaga stare de fapt.

  13. By Marc_Stelistul on Feb 23, 2008 | Reply

    Exact ce spuneam… Jigniri, jigniri, jigniri… Pentru asta traiti…

  14. By Impartial on Feb 23, 2008 | Reply

    Domnule Cusnarencu,

    Fraza “un pas facut de Ion Iliescu pentru indepartarea lui Mircea Geoana, omul pus de Basescu via SUA sa distruga polul de stanga din Romania” nu face cinste unui jurnalist din Romania.

    Va invit la mai multa cumpatare si impartialitate pe viitor.

    toate cele bune.

  15. By ANTIABERANTI on Feb 23, 2008 | Reply

    PT…EXCALIBUR….SI STELISTUL….

    MA GENIILOR, SI HITLER, MUSOLINNI, STALIN,SADAM HUSSEIN..PINA SI CEAUSESCU, AVEAU ‘TALENTE’ LA DISCURSURI!! SI AU FOST CEI MAI MARI GENOCIZI PE CARE I-A CUNOSCUT LUMEA!

    ‘DISCURSURILE’ LUI NASTASE SI ILIESCU V-AU ADUS IN SITUATIA ASTA, DE CEA MAI NENOROCITA TARA DIN EUROPA, CEA MAI CORUPTA, CEA MAI MURDARA..SAMD…SI NU BASESCU A FACUT ASTA..IDIOTILOR….15 ANI DE ILIESCU/NASTASE A DUS ROMANIA IN SEC..19, IN LOC DE ..21!!
    ILIESCU SI NASTASE IL FAC PE CEAUSESCU SA ARATE..UMAN!!! CIMMINALUL DE NASTASE ARE 30 DE DOSARE PENALE DESCHISE SI VA RIDE IN NAS! MAI MULT, AROGANTA LUI E ASA DE MARE , CA VINE INAPOI SA MAI FURE CE A MAI RAMAS DE FURAT !!

    CA VOI SPALATI LA CREIER DE O IDEOLOGIE GRESITA , CORUPTA, INVECHITA, VA TINE IN SEC 19!

    VOI NU MERITATI OAMENI CA BASESCUU SAU CONSTATINESCU, AI MERITATI PE CEI MAI MARI CRIMINALI DIN ISTORIA ROMANIEI, ILIESCU/NASTASE! JUMATATE DIN PATRIMONIUL NATIONAL A AJUNS IN VILELE LUI..NASTASE, SI TU TE IEI DE BASESCU CARE FACE 3000 DE EURO PE LUNA!
    SI CA SA NU MURITI PROSTI, NU TOTI CARE SCRIU AICI MAI TRAIESC ACOLO CU VOI IN FARSA AIA DE TARA CU OI SPALATE LA CREIER CA …EXALIBUR SI…VADIM!! VA MERITATI UNUL PE ALTUL SI SOARTA!

  16. By Vadim on Feb 23, 2008 | Reply

    Marc_Stelistul, l-am votat o data pe nea Nelu si o data pe Tapu’. In 2004 nu am fost la alegeri pentru ca in mare tot furaciune va fi sus in Romania, indiferent cine va veni. In 2008 iar nu o sa ma duc. Si fronda asta ar fi cea mai buna, daca s-ar aplica la scara larga. Sa se voteze ei intre ei, pentru ca oricum sunt o apa si un pamant.

    Ceea ce nu inteleg unii prea inchistati in dispute de Cismigiu este discutia despre imagine. Toti au calcat pe cadavre ca sa ajunga acolo unde sunt acum in politica din Romania si cea internationala. Nu ne conduc doctori-ingineri, lumea nu e invartita de academicieni, ci de afaceristi fara scrupule manjiti cu sange de la cot pana la bot (direct sau indirect). Daca nu esti santajabil nu ai ce cauta in politica, pentru ca nu te incadrezi in sistem. Insa, revenind la imagine, ca discurs este incredibil cum Iliescu la 78 de ani, in 2008, este cel mai bun. Absolut incredibil.

  17. By relu on Feb 23, 2008 | Reply

    bravo vadime, asa e. iliescu le da clasa la toti, si chiar daca nu am votat niciodata cu el, ba chiar l-am urit, trebuie sa recunosc ca e singurul om politic veritabil din ’90 incoace, si cel mai corect de fapt, cine nu observa asta inseamna ca inca inghite cu lingura mare ce toarna americanii si basescu.

  18. By jos_cenzura on Mar 26, 2008 | Reply

    draga vadime,

    apreciez site-ul tau si tot ce ai facut pt comunitatea sport online, faci o treaba serioasa etc etc, INSA datorita liberalismului asta pe care il hulesti ai avut oportunitatile pe care le ai (nu uita ca internetul este unul din putinele lucruri nereglementate ramase pe lume)

    in rest, imi pare rau daca libertatea te deranjeaza (si in plus, americanii NU iubesc liberalismul, a murit aici – pt ca aici locuiesc – de multe zeci de ani, putem discuta mai mult pe subiectul asta altadata)

  19. By jos_cenzura on Mar 26, 2008 | Reply

    ps: iar conspiratiile cu geoana trimis de americani sa distruga stanga din Romania mi se par rizibile – nu uita ca SPECIALISTII cei mai cei din SUA nu prea stiu diferenta dintre suniti si siiti, de unde crezi ca au atata subtilitate (si interes) sa faca manevre din astea intr-o tarisoara de pe undeva prin rusia, sau cam asa ceva?

Post a Comment