Oare ‘degetul’ o fi si pentru altii?

February 21st, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Fostul redactor-sef al ziarului ProSport, un fost coleg si sef practic pentru mine, se afla astazi in centrul unui protest socant pe prima pagina a ziarului Libertatea (via Daniel Nazare).


Dorin Chiotea, fostul redactor al ProSport, pozeaza pe prima pagina in Libertatea aratand degetul celor care conduc si care luna de luna inventeaza noi impozite, facand viata grea si subtiind buzunarele, finut, atat celor care au afaceri, cat si oamenilor angajati.

O ipostaza dura, de care il vad in stare pe Dorin, o initiativa buna, dar care personal la prima vedere m-a socat.

Oare ‘degetul’ o fi si pentru altii, nu numai pentru ministrul Pacuraru? Pentru ca pare prea multa inversunare reala acolo.

Explicatie foto Libertatea: “Colegul nostru Dorin a fost revoltat cand a aflat ca pana si cadoul de Craciun pe care-l va primi de la serviciu pentru fetita lui se va impozita”.

chiotea5552.jpg

  1. 12 Responses to “Oare ‘degetul’ o fi si pentru altii?”

  2. By Yoyoyoi on Feb 21, 2008 | Reply

    mie nu mi se pare normal ce a facut Dorin. Rolul jurnalistului nu este acesta, parerea mea. Adica poti sa acuzi, poti sa ridici in slavi, poti protesta sau poti sustine niste proiecte, prin intermediul articolelor tale. Dar o asemenea manifestare mi se pare de prost gust. In ritmul asta o sa-l vedem pe Tolontan cum le arata la propriu curu’ unora pe prima pagina in Gazeta sau pe Topescu scotandu-si… limba (nu va ganditi la prostii) altora pe prima pagina din Prosport.

  3. By Henry on Feb 21, 2008 | Reply

    :)))))))))
    Poate Chiotea s-a suparat ca i se vor impozita si articolele comandate – specialitatea lui de altfel.

  4. By iceman on Feb 21, 2008 | Reply

    mie mi se pare normal..si numai asa se poate atrage atentia!pai..420 de taxe..ok sunt cele mai multe taxe intr-o tara din Europa..dar viata cum e?e foarte bune?buna? nicidecum..e mai de graba la polul opus..deci da!sa aratam degetul nu numai Ministrului Pacuraru..sa aratam degetul tuturor politicienilor care nici macar in alea 3-4 ore cand sunt “la serviciu” nu pot sa nu adoarma..nu pot intelege..suntem socati de gestul lui Dorin Chiotea..dar faptul k asa-zisii parlamentari dorm..ni se pare un lucru normal..ii mai dam si la stiri,si in loc sa ne ingrijoreze faptul k suntem condusi de molii..cascam ochii si suntem “uimiti” de gestul lui Chiotea..aratam degetul oamenilor care “ne conduc”,si care ne pun tara intr-o lumina “favorabila”.Maine avem taxa si pe aerul expirat..ca vezi dom’le..poluam!

  5. By cristachitza on Feb 21, 2008 | Reply

    Aveam dubii daca e el sau nu e el. Acum e clar … ce face foamea din oameni !

  6. By amadeus on Feb 21, 2008 | Reply

    chiotea este un jurnalist slabut care in afara de fotbal nu il stiu sa fi scris in alta parte, impreuna cu bonchis parca au figura unora care vand prune si zarzavaturi in piata. slabut

  7. By paca on Feb 21, 2008 | Reply

    chiotea e un cocalar mincinos care reactioneaza ca un badaran si cauta sa iasa in evidenta cu orice pret. hahal atitudine. impusca-te ma !

  8. By Vlad on Feb 21, 2008 | Reply

    Pai da sigur, sa facem referendum sa nu mai platim taxe nu? Jet bah calicule, esti prototipul de roman prost votant PDL si bashinescu!

  9. By unu care stie on Feb 21, 2008 | Reply

    problema gazetariei romane este ca, in general, toti prostii si fudulii care au dat rateu in meseria lor, s-au reprofilat in gazetari, care scriu la comanda, azi asa, maine altfel, pentru un pumn de lei puturosi. si asa, ajungem la ciobanul din imagine, care cu siguranta va ajunge, vorba ante-scriitorului meu “amadeus” sa vanda prune Panasonic in piatza din branzestii de sus.Si pana la urma poate noi suntem de vina, cei care cumparam ziarele in care scriu jegosii.

  10. By raddu on Feb 21, 2008 | Reply

    chiotea m-a dezamagit inca de acum 4 ani cand il ridica in slavi pe interlorpul de mititelu, numindu-l “cel mai mare suporter”, intr-un editorial ProSport. vizavi de imaginea de azi, pot sa-l definesc ca…cel mai mare ipocrit.

  11. By daniel on Feb 21, 2008 | Reply

    nu va lasati amagiti ptr a comenta doar gestul ziaristului!sint sigur ca alte multe milioane de romani ar fi facut la fel daca ar fi putut-adica pe prima pagina a ziarelor!si semnul este pe deplin meritat la adresa guvernantilor!numai ca ne meritam soarta ptr ca nu ne implicam in nici un fel si asteptam doar sa ne gindim cum putem sa ne descurcam de pe o zi pe alta!sintem lasi fara reactie asistam la manevre ale celor ce ne conduc fara a face altceva decit sa comentam ca pe vremuri la o bere apoi injuram si cu asta s a terminat protestul nostru!nu asa ne rezolvam problemele!ci prin atitudine ferma in fata nesimtitilor!de la palatul victoriei!ce mitinguri s au mai facut in ultimii ani la care sa participe sute de mii de oameni asa cum cere situatia de azi din tara?pacat!doar uniti vom putea reusi in orice domeniu!mai ginditi va inainte de a arunca cu piatra!

  12. By FLORINS on Feb 22, 2008 | Reply

    nush cine e baiatu ci degetu [tr ca singurele informatii despre sport le iau de pe acest site insa reactia lui nu vred ca este chiar asa deplasata avind in vedere salariile din romania,dar probabil ca vor mai disparea din taxe cind se va termina anul electoral…apropo daca vrea sa ma toarne careva am acasa 2 catei de plus si ii tin impreuna-unu linga altu-oare ar trebui sa platesc taxa de imperechere…??

  13. By unu care stie on Feb 24, 2008 | Reply

    pentru fraierii de doi lei.. de ce nu va pozati in curu’ gol, in semn de protest. de ce nu va omorati mamele, tot in semn de protest? totul are o limita, jigodii ordinare ce sunteti!

Post a Comment