Gazeta Sporturilor scoate din cenzura ‘Onlinesport’ si ‘Prosport’

February 28th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Mi-a semnalat un cititor de pe blog, care scrie cu numele ‘Fia’, ca gsp.ro a scos din cenzura de pe site cuvintele ‘Onlinesport ‘si ‘Prosport’. Nu stiu daca articolul meu a cantarit in luarea deciziei, insa cred ca este corect si de datoria mea sa semnalez si cand lucrurile s-au schimbat in bine.


Scriam ieri ca ‘Onlinesport’ si ‘Prosport’ sunt inlocuite pe siteul gsp.ro, automat, din comentariile cititorilor, cu ‘alt site’ si respectiv ‘ceilalti’. Aceste schimbari de cuvinte creau niste situatii destul de amuzante, motiv pentru care am si scris acel articol.

Cei de la gsp s-au miscat destul de repede si au scos ‘Prosport’ din cenzura, iar mai tarziu am inteles ca si ‘Onlinesport’. Din punctul meu de vedere este o bila alba pentru ei, desi articolul meu nu s-a dorit a fi o critica. Fiecare isi face politica asa cum stie.

Oricum, sunt sigur ca frica lor de a vedea la fiecare articol reclame la Prosport si Onlinesport in comentariile cititorilor este neintemeiata. Nu sta nimeni de la cele doua siteuri de mai sus sa faca asta, iar cititorii cu atat mai putin. Mai ales ca spamul la comentarii se face din greu pe ‘bani gratis pe net’ sau alte tampenii…

  1. 3 Responses to “Gazeta Sporturilor scoate din cenzura ‘Onlinesport’ si ‘Prosport’”

  2. By Yoyoyoi on Feb 28, 2008 | Reply

    dar Neata a ramas =))

  3. By MM(click pt blogul meu) on Feb 28, 2008 | Reply

    Ati vazut ce subiect “fierbinte” a abordat ieri D-l Tolontan?

  4. By hehe on Mar 3, 2008 | Reply

    lol, acu prosport-ul inlocuieste gps si onlinesport cu stelutze:)

Post a Comment