Zaglebie e ca teflonul: nu se prinde nimic de ea

August 8th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Stelistii au de facut astazi un pas hotarat spre turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Vor avea in fata o echipa poloneza venita in Romania cu aplomb si optimism, dar numai la stadiul declaratiilor.


Steaua nu trebuie sa greseasca miercuri seara, in returul cu Zaglebie. Chiar daca nu au facut un pas decisiv pentru calificarea in turul al treilea, jucatorii romani au demonstrat in Polonia ca sunt favoriti. Adversarii au aratat in primul meci ca sunt ca teflonul si pana nici fotbalul nu se prinde de ei.

Zaglebie nu a contat in atac in prima mansa si, chiar daca acum se va arunca la un moment dat sa obtina golul egalarii, Steaua va avea cu siguranta mai mult de o ocazie sa loveasca pe contraatac.

Neaga e in foame de gol, Dica va fi si el sus la nevoie sa trimita in plasa chiar si cu tibia. Nu cred intr-un gol al lui Zaglebie la Bucuresti. Numai daca nu se trezeste Banel sa faca vreo nazbatie…

Bafta Stelei!

  1. 39 Responses to “Zaglebie e ca teflonul: nu se prinde nimic de ea”

  2. By anti tot, utra nationalist on Aug 8, 2007 | Reply

    Ultra nationalsit fiind, ii doresc Stelei sa se califice in turul 3 al UCL. Mai mult de atat, le doresc si echipelor Dinamo, Rapid, CFR Cluj si Otelul acelsi lucru in competitiile in care sunt angrenate.

    Cred ca pentru o calificare la Euro 08, accederea in masa pe tabloul principal de competitii a echipelor roamnesti, ar crea o obligatie asupra echipei nationale.

    De ce sa nu visam si noi la un fotbal curat, civilizat si mai presus de toate, de valoare…adica , foosind un termen balcanic tipic pentru noi: “la masa bogatilor”

  3. By anti tot, utra nationalist on Aug 8, 2007 | Reply

    mama lor de greseli de scriere…

  4. By io on Aug 8, 2007 | Reply

    Ai ceva cu Banel,uneori esti un ziaris de doua parale.
    Ca si acum.

  5. By Alex G on Aug 8, 2007 | Reply

    D-le Vadim, vad ca iar incepi cu aluziile tale vis-a-vis de Banel…crezi ca daca era atat de slab mai era tzinut de Steaua ? I se dadea drumul ca si lui Bostina…Eu sunt dinamovist si desi Banel de aku’ 2 ani parea mai inspirat decat cel de akum, cred ca va ajunge la un potential maxim curand ! Bafta Stelei !

  6. By eu_STEAUA on Aug 8, 2007 | Reply

    Se putea ca vadim sa nu se lege de Nicolita?

  7. By Boss on Aug 8, 2007 | Reply

    Vadim ori de cate ori are ocazia, loveste in cea mai iubita echipa de la noi. Probabil ca are tema in acest sens, site-ul pe care-l administreaza fiind pe fata anti Steaua.

  8. By eu on Aug 8, 2007 | Reply

    adevarul e ca: Protasov, Olaroiu, Hagi sau Piturca sunt niste antrenori ce n-au habar de fotbal si l-au/il folosit/folosesc pe Banel de idioti ce au fost/sunt.

    am corectat cateva greseli:P

  9. By nemilosul on Aug 8, 2007 | Reply

    nici mie nu imi place ce scrie vadim

    dar la faza cu banel ii dau dreptate el si cu lovin trag echipa in jos

    nu stie sa dribleze,sa dea o centrare ,sa gandeasca o faza….el doar alearga ca bezmeticul pe teren

  10. By DeMaio on Aug 8, 2007 | Reply

    Domnule Vadim, v-a uns pe suflet aia cu Bănel, nu? Uite, exact de asta avem un jurnalism ca vai de mama lui…
    Şi acesta este şi motivul pentru care fanii se revoltă împotriva celor ce scriu astfel de măgării.

  11. By Vadim on Aug 8, 2007 | Reply

    DeMaio (si altii care au scris despre faptul ca il critic pe Banel) – Nicolita nu e Maradona. Ca si in viata, in fotbal toti sunt egali, dar unii sunt mai egali decat altii. Banel exceleaza la calitatile fizice si isi face treaba bine, insa din cand in cand tine sa dea cu piciorul la galeata cu lapte prin gesturi stupide care pot costa scump echipa. Hai inteleg autogolul ca poate a fost un mare ghinion, dar sa pui mana pe minge cand este in brate la portar asta a fost 100% un gest deliberat si “gandit”. Sper ca Banel sa isi faca treaba de albinuta si sa nu mai aiba excese de “gandire”.

    Bafta, Steaua!

  12. By Horea on Aug 8, 2007 | Reply

    Pacat

    Din nou un atac gratuit la Banel. Daca o data mai inteleg, acum mi se pare pur si simplu de prost gust. Radoi a dat un autogol mai “important” decat cel al lui Banel ca ne-a tinut in afara Champions League inca un an, dar nimeni nu i-a reprosat vreodata asta as cum faci tu acum cu Banel. Iar gestul cu mingea mie nu mi-a parut “gandit”. Nu uita ca Banel ia foarte rar cartonase galbene cu toate ca are un joc cu o risipa mare de energie.

    Ai vreo problema cu etnia rroma sau care e faza?
    Zii si tu ceva de Florentin Petre daca vrei sa te iei de o extrema dreapta care e varza. Ala toata viata lui nu si-a depasit adversarul direct.

  13. By Vadim on Aug 8, 2007 | Reply

    Horea, Doamne Fereste, nu am nimic cu etnic Rroma si cu nici o etnie. E greu sa accepti critica unei terte persoane pentru un jucator? Trebuie sa o generalizezi neaparat la o echipa, la o etnie, la un sex?

  14. By aetius on Aug 8, 2007 | Reply

    sa speram ca steaua nu va face ce a facut levsky aseara !!!

  15. By Horea on Aug 8, 2007 | Reply

    Vadim

    Subliniam doar cat de subtiri sunt argumentele tale, la fel de subtiri ca ale unui xenofob.

  16. By Alex on Aug 8, 2007 | Reply

    Aceasta este cea mai periculoasa mentalitate. Intre aceste elucubratii si cele baguite de gigi becali (“suntem calificata in liga”, “nu ne sta nimeni in cale” etc) nu e nicio diferenta. Daca jucatorii vor intra in teren asta seara cu ideea ca ii vor elimina pe Bate Borisov (despre meciul cu Zaglebie, nici vorba, de parca nu ar conta), atunci calificarea este jumatate pierduta! Sunt absolut convins ca meciul nu va fi la discretia Stelei fiindca Steaua nici nu are echipa sa treaca fluierand de vreun adversar.

  17. By GB on Aug 8, 2007 | Reply

    Articolul e in regula dar a trebuit tu sa bagi strambe la sfarsit. Ce tot ai cu Banel?

    Nu mai vorbi de Steaua.

  18. By bnj on Aug 8, 2007 | Reply

    Florentin Petre – varza? ma rog, fiecare cu parerea lui. ati pornit de la meciul d dseara si ati ajuns sa criticati X,Y jucator. :)) continuatzi…

  19. By DRagos on Aug 8, 2007 | Reply

    ce-ai facut vadime?i-ai cerut unui copil de 3 ani sa-ti scrie articolul? apropo cat platesti la onlinesport ca sa-ti publice linkurile la ei pe site?

  20. By Horea on Aug 8, 2007 | Reply

    Dude nu fi funny. Vadim e Onlinesport.

  21. By DRagos on Aug 8, 2007 | Reply

    Horea..nu stiu eu cums tau treburile.nu e treaba mea.

  22. By Vadim on Aug 8, 2007 | Reply

    Horea, GB –

    Daca spun ca nu imi place cu joaca Yao Ming (pivotul chinez din NBA) inseamna ca urasc 1,5 miliarde de oameni? Hai sa fim seriosi si sa nu ingradim gandirea. Banel este un jucator cu suflet si capacitati fizice mari, dar da cu batul in balta la meciuri importante cu gesturi care nu au ce cauta. Daca lua mingea din mana unui portar la Steaua – Ceahlaul nu interesa pe nimeni. Dar sa faci asta la debutul Stelei in Liga nu e in regula, mai ales ca urmeaza meciuri grele. Asta am spus. Nu am nimic cu Banel, numai sa isi faca treaba si sa termine cu prostiile care nu fac imagine buna unui jucator de fotbal. Hai sa nu aruncam cu alte acuze, este parerea mea si nu am inventat nimic, nu l-am crucificat pe Nicolita, ci din contra ii vreau numai binele. Poate in primul articol am cam exagerat la adresa lui, dar m-a enervat cumplit acel gest total inutil si nici acum nu il pot trece cu vederea. Legat de Florentin Petre, este la fel ca Banel, aceeasi capacitate de efort, aceeasi daruire, avand ca plus ca nu facea mari gafe. Ambii, si Nicolita si Petre au acel minus la inteligenta de joc, viziune etc. Si Petre si Nicolita greseau sau gresesc multe pase si fragmenteaza mult jocul.

    Dragos –

    Mult de tot. E scump rau. :)

    ps: pastrati un tin civilizat, altfel nu va mirati ca va dispar mesaje sau unele fraze absolut geniale…

  23. By DRagos on Aug 8, 2007 | Reply

    ti se pare ca nu sunt destul de civilizat cand iti zic ca n-ai treaba cu “sportu” asta?orice neica-nimeni isi face blog in ziua de azi..

  24. By alex on Aug 8, 2007 | Reply

    nu-i suflu lu’ domnu’ vadim in nici o aia da’ cred ca s-a referit la faptu’ ca mesterul banel a comis-o cand nu trebuia si asta e !in rest e un jacator tare care poate schimba soarta unui meci castigandu-l !bafta steaua !

  25. By Vadim on Aug 8, 2007 | Reply

    Alex,

    Esti printre putinii care au inteles sau care au vrut sa inteleaga si sa si scrie aici. Daca ati urmarit nu l-am criticat deloc pe Nicolita pentru autogolul cu Real Madrid. Asta e, se intampla, pisica neagra… Dar apoi eliminare cu Dinamo ca nu a intrat la semnul arbitrului, apoi hent in careu cu polonezii astia… Trebuie sa ii puna punct si sa isi vada de joc. Nu am si nu voi avea niciodata nimic cu nici un sportiv, in rest puteti sa spuneti orice de mine ca am cu Becali, Borcea si altii care stau la birouri ca nu ma supar. Am facut sport destul de mult si nu am cum sa am ceva cu vreun sportiv.

    Dragos,

    Te-ai simtit ceea ce inseamna ca mai ai o sansa. Ceea ce ti-am scos nu era scris in termeni “destul de civilizati”. As avea un calificativ, dar il stii singur si nu are sens sa intram in polemica pe tema unor cuvinte care oricum nu apar in dictionar. Ca nu am treaba cu sportul? Hm, aici ar fi de discutat… Ca toti neica-nimeni isi fac azi bloguri? Da, aici ai dreptate…

  26. By Alex G on Aug 8, 2007 | Reply

    Unii sunt mai egali ca altzii ? :))
    Tipic comunist, mi-aduc aminte de ecranizarea “Ferma animalelor”…Incep sa cred ca tu prin gandirea de ‘albinutza’ nu doresti altceva decat sa pozezi in eroul negativ si hulit de toata lumea…vezi ca mai e inca valabil dictonul “prostul daca nu e fudul, parca nu e prost destul”…:D

  27. By Horea on Aug 8, 2007 | Reply

    Vadim

    Tot respectul pentru Onlinesport e mult mai ok decat Gazeta care se prostitueaza astazi cu 100 de stiri de 0.02 bani fiecare.

    In continuare insa cred ca il judeci mult prea aspru pe Banel :)

  28. By Vadim on Aug 8, 2007 | Reply

    Alex G,

    Exact este vorba de cartea lui George Orwell si ecranizarea ‘Fermei animalelor’, era o aluzie de acolo. E destul de drastic, dar din pacate asa este in viata. Daca o iei politic, vezi in sensul ala. Daca o iei in sensul gandirii grecesti, Platon ar spune ca fiecare om care ‘inteligentele’ lui: unul sa scrie, altul sa faca sport, altul sa poarte conversatii, altul sa picteze. Si asa mai departe. Din pacate, nu toti oamenii avem toate inteligentele ingobate in noi, ci numai cateva, restul fiind estompate. Mai mult asta am vrut sa spun.

    Horea,

    Poate se vrea baterea unui record mondial. :) Legat de Nicolita, asta sa fie buba ca il judec eu prea aspru. Dar sa se trezeasca.

  29. By mardinu on Aug 8, 2007 | Reply

    Domnii mei, cati ani are Banel? Parca 22? E un copil… E normal sa-i mai scape cate o ghidusie, un gest necugetat… Nu vi s-au intamplat astfel de lucruri la 22 de ani? Il judecati prea aspru.

  30. By banel on Aug 8, 2007 | Reply

    NU TE MAI LEGA de Banel!
    Mai bine scrie despre cum ar fi sa intri iar in clasa a II-a, cu toata redactia, sa luati niste lectii de GRAMATICA limbii romane, ca nu prea cunoasteti domeniul.

  31. By Horea on Aug 8, 2007 | Reply

    Vadim o provocare:

    Daca Banel da o pasa de gol diseara te apuci si scrii un lucru bun despre el pe blogul tau. Daca da gol scrii un articol despre el si il tii toata ziua pe prima pagina in Onlinesport.

    Daca insa se intampla ce ai spus tu, Banel o comite si Steaua pierde calificarea poti sa faci si sa scrii orice ca oricum 3 zile nu voi mai citi vreun ziar de sport 😉

    Ce zici, ridici manusa?

  32. By www.sport365.ro on Aug 8, 2007 | Reply

    Banel o sa dea 2 goluri azi!
    Bafta Steaua!!!

  33. By banel on Aug 8, 2007 | Reply

    vadim NU e in stare sa-l laude pe Nicolita!

  34. By Toshiro on Aug 8, 2007 | Reply

    By Vadim on Aug 8, 2007
    … Banel …tine sa dea cu piciorul la galeata cu lapte

  35. By Vadim on Aug 8, 2007 | Reply

    Horea,

    Daca se intampla asa fi sigur ca Banel va fi laudat. Daca Steaua pierde calificarea (Doamne Fereste) si Banel e de vina, asta este… se mai intampla. Dar nu vreau sa mai vad de la el gesturi stupide, atata tot. In rest greseli poate face oricand, oricine.

  36. By dan on Aug 8, 2007 | Reply

    banel in sus..banel in jos. nu vad care e problema unora. vadim are dreptate banel alearga, munceste dar cam atat..e clar ca e folositor Stelei dar nu e un jucator extraordinar

    pina la urma Steaua in afara de Dica nu are jucatori extraordinari. in schimb daca vorbim de patronul Stelei lucrurile se schimba…bine Becali e un altfel de extraordinar..extraordinar de tampit..

  37. By Horea on Aug 8, 2007 | Reply

    A dat Banel gol Vadime :)

    Eu zic sa incepi sa scrii articolul ala ca altfel nu dormi in seara asta 😉

  38. By cristi on Aug 8, 2007 | Reply

    ia vezi cine o dat golu

    enjoy

  39. By Alex G on Aug 8, 2007 | Reply

    Diletantule Vadim,
    Referindu-ma atat la tine cat si la omologul tau Vaccin,permit sa afirm ca “vorba multa, saracia omului”.
    Sfatul meu este sa-ti pui ‘streangul de gat’ in ale jurnalismului si sa lasi demagogiile ieftine si parerile total inepte. Asa cum s-a dovedit asta-seara Banel a fost cel mai bun om de pe teren ! Apuca-te de alte sporturi poate o sa ai mai mult succes akolo !

  40. By Bogdan on Aug 11, 2007 | Reply

    Mi-a placut treaba cu teflonu’ si cu uleiu care nu se prinde de Zaglebie atunci cind se gateste o partida retur.Utilizind aceleasi ingrediente pe care le-ati folosit si dumneavoastra,as putea spune ca si dl. Vadim, scrie, scrie, ……..dar tot nu se prinde jurnalismul de el.Iar chestia cu Banel si caldarea cu lapte, eu nu cred ca Banel seamana cu o vaca, si nici lapte el nu da.Citesc Online sport, accept dialogul ca parte integranta a democratiei.Nu sunt jurnalist, si sunt total paralel cu aceasta arta de exprimare elevat.Tocmai pt. ca suntem o diversitate de indivizi,fiecare cu calitatile si defectele sale, face ca aceasta lume nebuna,nrbuna,nebuna,….dupa fotbal sa fie atit de frumoasa.

Post a Comment