Vodafone a organizat execrabil concertul Rolling Stones

July 18th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Organizatorul concertului Rolling Stones, Vodafone Best Music, si-a batut joc marti seara de zeci de mii de oameni veniti sa vada spectacolul pe stadionul Lia Manoliu.


Pe o caldura infernala, cu o ora si jumatata inainte de intrarea pe scena a lui Rolling Stones, majoritatea punctelor de vanzare a bauturilor racoritoare de pe stadion ramasesera fara sucuri, apa si bere. Nimic. Nada. Zero. Vanzatorii ridicau tacticos din umeri si isi numarau banii in timp ce mii de oameni incercau sa gaseasca bezmetic alte puncte de la care sa isi mai cumpere ceva de baut.

In locurile in care mai ramasesera sucuri se imbulzeau (fara exagerare) mii de oameni ingramaditi intr-un grup compact, cum nu am vazut niciodata, nicaieri. Am ramas fara bautura, pe acea caldura infernala, la fel ca sute de oameni din jurul meu, pe gazon, nemultumiti si iritati. Au fost la concert romani si straini, care au ramas cu un gust amar pentru lipsa de organizare tradusa in disconfort personal major.

Multi au plecat de la concert inainte sa inceapa sau la mijlocul sau, nemaiputand indura lipsa de apa. Sotia mea a vrut sa plecam inainte de concert si am ramas acolo numai pentru ca am avut inspiratia sa ma rog de o garda de corp de langa scena pentru o sticla cu apa… Dupa ce platisem 160 RON pe bilet… Dupa concert, mii de oameni au luat cu asalt terasele si micile magazine din zona Lia Manoliu pentru un pahar cu apa devenit mai scump si mai de negasit decat o bijuterie din aur.

Rolling Stones a primit suma de 2 milioane de euro pentru acest eveniment, o cifra pe care o stiu sigur. Din estimarile mele numai din bilete orgainzatorii de la Vodafone au adunat peste 2,5 milioane de euro. Lasand la o parte sponsorii si alte venituri incasate, este clar ca a fost un succes financiar. Si nu s-au gasit bani pentru a exista bauturi racoritoare la discretie?

Ca sa puna capac unei organizari de tot amatorismul, evacuarea de pe stadion a fost lasata la voia intamplarii. Fortele de ordine nu mai erau de gasit. In loc sa se dea drumul la iesire prin toate portile stadionului, asa cum se intamplase la acces, acum mai multe erau inchise si toata lumea se imbulzea. Nimeni nu stia pe unde se iese, cei care intrasera printr-un loc incercau sa iasa tot pe acolo si, dupa ce stateau la coada, aflau la gard ca nu se poate. Se formase o coada uriasa pe gazon, iar multa lume nici nu mai avea pretentia sa mai vada lumina zilei, resemnandu-se sa stea cuminte pe iarba si sa astepte ca, eventual, sa se faca loc.

Aducem formatii bune, se platesc bani grei, se umplu stadioane, dar organizarea lasa de dorit. Cei de la Rolling Stones au cantat superb, pacat de lipsa de respect a celor de la Vodafone pentru platitorii de bilete lasati ca vitele in staul. Suntem in Romania, activeaza pe piata companii cu pretentii, mari la nivel mondial, insa amatorismul si metehnele au ramas aceleasi.

  1. 88 Responses to “Vodafone a organizat execrabil concertul Rolling Stones”

  2. By Virgil on Jul 18, 2007 | Reply

    Bataie de joc ce a fost. Si-au stricat imaginea rau de tot.

  3. By jalemare on Jul 18, 2007 | Reply

    PENIBILA ORGANIZAREA!!
    din patru ore cat am stat pe stadion cam 3 am stat la coada, iar intr-un final am reusit sa obtin o jumatate de bere.am avut cativa prieteni care la jumatatea concertului au plecat din cauza ca nu mai puteau sta in picioare de sete.si au mai dat si o caruta de bani pe bilet

  4. By kerosene on Jul 18, 2007 | Reply

    Pai concertul a fost organizat de Vodafone Romania,deci de catre romani,asa ca nu vad de ce va mira faptul ca a fost un esec organizatoric…Daca gresesc sa ma corectati

  5. By Virgil on Jul 18, 2007 | Reply

    @kerosene

    Anul trecut am fost la Depeche, organizat de Emagis ci Orange. Alta poveste fata de cretinismul astora. Se poate organiza bine daca se vrea, dar astia au lasat totul in bataie de joc.

  6. By adi on Jul 18, 2007 | Reply

    Si la Depeche Mode a fost aproximativ la fel. Cozi de o ora pentru o apa, WC-uri pline ochi, “pogo” la iesire…

  7. By Vadim on Jul 18, 2007 | Reply

    Adi, nu e chiar asa, macar la Depeche Mode s-a pus gura pe o bautura racoritoare. Chiar daca au fost cozi, macar erau umane si ajungeai sa cumperi. Aici nu mai era nimic, iar caldura a fost la Rolling Stones infernala. La Depeche Mode nu a fost cod portocaliu. Ce s-a intamplat a fost inuman.

  8. By nu am fost naiv on Jul 18, 2007 | Reply

    organizatorii nu se asteptau ca vor veni asa multi naivi, intrucat biletele au fost asa scumpe.
    de unde sa stie ei ca vor veni de 2 ori mai multi naivi precum se asteptau ei, si de aceea lipsa de bauturi lichide.
    caldura a contribuit si ea
    era bine daca ploua (statea-ti cu gura cascata in sus si va ploua in gura).

  9. By aetius on Jul 18, 2007 | Reply

    sunt curios cati din castigatorii la sms-uri au fost la concert.
    teapa in proportie de 75%.
    ca si romtelecomul , vodafone de cand devine dominant pe piata romaneasca isi arata coltii.
    asa e in romania …cand ajungi sus devii din ce in ce mai mitocan.

    a fi om de succes in romania acum inseamna una din doua, taratura sau jigodie. aici includ pe toti din mediul economic si politic , incepand cu basescu…

  10. By Mircea Scarlatescu on Jul 18, 2007 | Reply

    Cred ca vina apartine atat Vodafone cat si CocaCola, care au fost clar depasiti de eneviment.
    La George Michael Coca Cola a avut vanzatori ambulanti cu dozatoare in spate, si lucrurile au fost altfel…… e adevarat ca nici caldura infernala de aseara nu a fost…..

  11. By Piorel on Jul 18, 2007 | Reply

    http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/2007/losers/ – cine e pe locul ? Oare de ce? Pentru că sunt aÅŸa cum sunt.

  12. By Vadim on Jul 18, 2007 | Reply

    Mircea, au fost acolo si alte bauturi decat Coca Cola: apa, bere fara alcool etc. Din punctul meu de vedere organizatorul Vodafone care stia clar cate bilete vanduse trebuia sa ceara negru pe alb o cantitate suficienta de bauturi si sa asigure un numar de suficient de standuri de vanzare. Cu atat mai mult cu cat, asa cum spui si tu, caldura a fost infernala.

  13. By alex on Jul 18, 2007 | Reply

    voi ati fost sa beti apa sau sa va uitati la concert?

  14. By cristii on Jul 18, 2007 | Reply

    Eu nu stiu de ce va mirati…era de asteptat sa se intample asa.Niciodata nu o sa fie ceva organizat perfect cand e vorba de un stadion plin de oameni, plus ca evenimentul se intampla in Romania, la o temperatura de 40 grade.Eu ma mir ca nu s-a soldat cu victime umane…
    Ideea cea mai buna era sa stati linistiti acasa…ca o fi Pietrele rastogolitoare sau Mihai FiudeJack sau Roz, chiar asa dependenti sunteti de ei? imi place cum au zis astia de la antena3: “oamenii au trait adevarate momente de istorie”.ma bucur pt cei care si-au indeplinit unul dintre telurile din viata, de a-i vedea pe baieti.

    Asa si idee cu care am vrut sa incep: ce cauta articolul asta pe onlinesport.ro? sa nu-mi spuneti ca din cauza ca a fost pe lia manoliu…

  15. By Dana on Jul 18, 2007 | Reply

    Eu personal l-as da afara pe cel ce s-a ocupat de organizarea cu racoritoarele, macar pt faptul ca eu ca firma am pierdut o gramada de bani (ca afacere adica) pt ca tampitul respectiv nu a vandut cat s-ar fi putut vinde clar… adica sa fie o apa 4 RON (scump), omul sa ceara si tampitul sa nu vanda!!!… chiar daca aduceau in plus si ramaneau, care era pb frate?? se baga in butice/magazine si o vindeau apoi la pret normal, dar sansa de a o vinde la 4 RON pe stadion au pierdut-o, tampitii!! ce de bani aruncati pe fereastra…

  16. By gxg on Jul 18, 2007 | Reply

    4 ron o apa minerala de 0,5 l? …da’ unde s-a tinut concertu’ asta, la Paris?

    Apropo de organizare, nu va mai vaitati atata…poate-mi ziceti si mie macar UN SINGUR eveniment organizat cum trebuie(=ca-n vest) in Romania!?

  17. By Vadim on Jul 18, 2007 | Reply

    Aia e buba, gxg, platim preturi europene la benzina, la convorbiri telefonice, la masini, la bilete la concerte, la chirii, la terenuri si asa mai departe, insa serviciile de care beneficiem nu sunt nici de departe precum cele de acolo.

  18. By andrei on Jul 18, 2007 | Reply

    bai alex da tu esti ignorant rau…ce legatura are una cu alta?concertul a fost exceptional..publicul a fost in delir…dar, suntem oameni, si pe calduri infernale tb sa ne hidratam,si cum nu s-a permis accesul cu bauturi din afara, trebuia ca in interiorul stadionului sa abunde racoritoarele si apa..nu resurse insuficiente si al preturi pt care bosii de la coca-cola sa-si frece palmele pt profitul obtinut..
    publicul roman respecta…dar nu e respectat inapoi

  19. By danciuad on Jul 18, 2007 | Reply

    @ Vadim … mai infoprmeaza-te inainte … nu Vodafone a fost organizator, ci Events, care intr-adevar sunt varza, precum s-a vazut si la Coke Live.

    @ Virgil … concertul Depeche Mode a fost organizat de E!magic Entertainment, iar sponsor a fost tot Vodafone, nicidecum Orange, asa ca e evident ca vina organizarii proaste apartine Events si nu Vodafone.

    De unde va informati, bai frate, inainte de a vorbi …? Parca sunteti bunica-mea, care ia de bun ce aude pe ulitza, nu jurnalisti …

  20. By John_Doe on Jul 18, 2007 | Reply

    Faza cu opritul racoritoarelor la intrare mi se pare inumana, in conditiile in care afara te topeai de caldura. Asa se intampla si la meciuri, unde as mai intelege de ce se procedeaza asa, dar la un concert e chiar absurd. Nu stiu de ce nu i-a nimeni atitudine fata de aceasta meteahna. Sunt curios daca si la evenimentele organizate pe Wembley, Millenium sau orice alt loc civilizat se intampla la fel….

  21. By alex on Jul 18, 2007 | Reply

    Sunt si eu de acord ca treaba cu hidratarea a fost deficitara rau, practic inexistenta pentru o mare parte a publicului.
    Ok, a fost shitty, insa ce mi se pare la fel de naspa e incrancenarea de pe bloguri / comentarii. O mare parte dintre oameni, au vorbit aproape exclusvi de cozile la apa in loc sa povesteasca cum li s-a parut show-ul. Ca si cum 4 ore fara apa e cea mai mare tortura imaginabila.

  22. By danciuad on Jul 18, 2007 | Reply

    @ Jon Doe … preste tot e la fel … ideea e sa-si vanda ei apa si berea lor …
    Partea de cacao la noi e ca nici pe astea nu le-au vandut … dupa cu zicea Dana mai sus, eroare si dpdv strict al afacerii …

  23. By Dana on Jul 18, 2007 | Reply

    da, concertul a fost superb! insa cum spunea cineva mai sus, nu mai poti savura acest superb asa cum ar tb pt ca esti om si practic lesini de sete…

    nici la punctele de prim ajutor din stadion nu exista apa nici macar pt cazuri deosebite!

    cat de greu era frate sa estimeze biletele vandute si sa-si imagineze ca pe acele calduri se va bea in draci???

  24. By Vadim on Jul 18, 2007 | Reply

    Alex, show-ul facut de Rolling Stones a fost de nota 10, dar cand stai ca spectator cu setea in gat parca nu il mai poti savura atat de bine. Rolling Stones si-a tinut partea de concert si organizare ca la carte, partea din teren nu s-a ridicat la acest nivel.

  25. By GRASSU_ on Jul 18, 2007 | Reply

    Organizarea la Julio Iglesias – Sibiu mi s-a parut super-OK.

  26. By danciuad on Jul 18, 2007 | Reply

    @ Grasu … comparatia e fara sens …

  27. By GRASSU_ on Jul 18, 2007 | Reply

    @danciuad: se vorbea ca toate organizarile in Romania sunt proaste… poate imi spui de ce comparatia nu are sens ?!

  28. By Bancaru on Jul 18, 2007 | Reply

    Vadim, mi se pare ca ai dat cu parul. Nu ma intereseaza Vodafone si nu se poate zice ca le iau apararea, sunt fan ORANGE, dar din cate stiu si am citit organizatorul a fost Events. Vodafone este sponsorul principal. Ce treaba aveau ei cu bautura? Mi se pare la fel de periculos faptul ca acesti Events au spus pe site-ul lor oficial ca nu ai voie cu diverse chestii, printre care sticle PET sau alte treburi cu care ai putea sa te manifesti huliganic. De asemenea nu aveai voie cu aparate foto, asa ziceau ei, cu curele meralice, etc. Ori pe mine m-a pipait unu pe buzunarele de la spate si … gata. Puteam sa am la ciorap niste TNT, sa am un saculet cu azotat de amoniu si o sticluta cu ceva benzina, puteam sa am un sis la curea si sa imi fac de cap in intuneric. Erau oameni langa mine cu prune, mere, sticle aparate foto. Trepied si reflectoare nu aveau, recunosc. Pai daca sunt reguli, sa fie reguli. Si au mai fost incalcate si altele.
    Repety, nu cred ca vina o are operatorul VODAFONE. Asa cum spuneau si cei de la RS in clipul de promo al concertului “our Romanian sponsor”.

  29. By danciuad on Jul 18, 2007 | Reply

    @ Grassu … tu compari un eveniment de 40 – 50 000 de oameni cu ce …?
    Nu poti face comparatie intre un meci intre FC Otopeni si Forestierul Stalpeni si Dinamo – Manchester, dpdv al organizarii … la Julio Iglesias ai nevoie de mult mai putini oameni si vei avea mult mai putine repere de luat in calcul si de organizat …

  30. By GRASSU_ on Jul 18, 2007 | Reply

    @danciuad: 15.000 de spectatori in Piata Mare a Sibiului…

  31. By zoso on Jul 18, 2007 | Reply

    vadim are o problema cu logica sau cu inteligenta. pentru el, sponsor este egal organizator.

  32. By alex on Jul 18, 2007 | Reply

    Au cam incercat sa ne omoare. Va trebui sa moara cineva, sa fie tam-tam prin presa si poate atunci se vor trezi organizatorii. Nu inteleg refuzul organizatoriilor de a face profit din vanzarea bauturilor

  33. By alexa on Jul 18, 2007 | Reply

    sincer, sunt uimita de comentariile rele facute pana acum.
    da, s-a terminat apa, da, s-a terminat berea, dar hai sa nu uitam de ce am platit cu totii pretul biletului. sa-i vedem in concert pe The Rolling Stones!!!! putini au sansa asta in viata si Vodafone a fost cel care a inlesnit asta pentru noi. La fel cum a facut anul trecut cu Depeche Mode ( nu a fost Orange!!) sau Shakira. Lipsa bauturilor a fost o greseala a organizatorilor (Events in cazul acesta) dar sincer, in momentul in care a inceput sa cante MJ, am uitat si de sete si de foame si de durerea din picioare care ma omorase pana in acel moment.
    Nu tin partea nimanui, nici a lui Events, nici a lui Vodafone. Vreau sa spun doar ca fiecare eveniment de marimea celui de aseara are minusuri si plusuri, indiferent ca se intampla in Romania sau in orice alta tara.

    A fost al dacului de mishto aseara si la urmatorul concert adus de Vodafone (ca ma astept sa vina la anu’ cu ceva U2 sau Madonna :) ) ma duc, indiferent ca este organizat de Events sau firma lui Gigi din coltul blocului. O viata avem si hai sa invatam sa “traim fiecare clipa” :)))

  34. By Bancaru on Jul 18, 2007 | Reply

    Zoso, sa inteleg ca si tu ai probleme cu logica? Probabil ca si Vodafone are partea de vina in calitate de cel care da banul pentru organizare. Ar trebui sa le impute ceva astora de la Events care au facut rahatul praf. Dincolo se scotea din asa ceva cat din bilete. In momentul in care nu consumi e o problema. Au fost putine corturi cu bautura sau inghetata. In plus trebuia sa bage si mancare, nu numai floricelele ale basinoase. Nu stiu, asta este. Si mai fac si galagie ca nu sunt lasati. Ei au idei dar nu au posibilitati. Tinand cont de ora care era, ca multi veneu cu limba pe piept de la birou, de foame si de sete, eu as fi bagat si curve, poate te apuc avreo pofta.

  35. By uite-cine-vorbeste on Jul 18, 2007 | Reply

    a fost frumos/ de acord ca trebuia sa se deschida orice poarta la iesire, nu sa lase ca oile (sa nu zic alt animal) sa iasa oamenii…

    sa ramanem cu imaginea magistralului show oferit de Rolling Stones, Iris(pt cine a prins – warm-up-ul) si… Vodafone!

  36. By romy on Jul 18, 2007 | Reply

    pai mutativa la orange

  37. By Vadim on Jul 18, 2007 | Reply

    Alexa, nimeni nu neaga calitatea prestatiei lui Rolling Stones. Cine a ratat concertul asta a ratat jumatate din viata, dar asta nu inseamna ca am platit bilet pentru un safari in desert. Am plartit bilet pentru un concert si asta nu implica faptul ca la final sa alerg bezmetic dupa apa din magazin in magazin cum nici pe vremea lui Ceausescu nu alergau parintii nostri dupa carne…

    A scris si Dana mai sus, o prietena care a fost la concert. E insarcinata si nu are voie sa indure asa ceva pentru nimeni. Nici pentru Rolling Stones si nici pentru mama lui Rolling Stones.

  38. By Sorin on Jul 18, 2007 | Reply

    Indiferent cine era organizator sau sponsor, daca avea un minim de respect fata de spectatori se ocupa mai bine.
    Era de ajuns sa faca un tur al stadionului, sa vada imbulzeala si zapaceala de la apa si bere. Si doar cu un telefon rezolva totul.
    Dar i-a durut in cot si pe Vodaphone si pe CocaCola..si pe restul.Ei au stat linistiti la oficiala, au avut de toate, iar fraierii au dat 2 milioane ca prosti.
    Bine le fac hackerii ca le dau pe net , toate spectacolele…..sa le dea Dumnezeu profit atat cat am stat eu la coada la bere..si si-a batut joc de mine un neica nimeni de la dozator!

  39. By Nea Vasile on Jul 18, 2007 | Reply

    Vadim: “(…)Cine a ratat concertul asta a ratat jumatate din viata (…)”

    Vai de capul nostru… Lipsa de apa, probabil :)

  40. By stef on Jul 18, 2007 | Reply

    Vadim: “(…)Cine a ratat concertul asta a ratat jumatate din viata (…)”

    oare ce-o fi in cealalta jumatate din viata, daca asta s-a “umplut” cu un concert :(

  41. By soju on Jul 18, 2007 | Reply

    zice un analfabet… ia cartea de gramatica la rasfoit putin, pe la sectiunea de clasa a doua, si dup-aia mai vorbeste de cine s-a facut de rusine..

    # Michigan Says:
    July 18th, 2007 at 2:59 pm

    Iar va-ti facut de rusine….Oricum nu ma asteptam la mai mult de la mitici…

  42. By Bancaru on Jul 18, 2007 | Reply

    Soju, fii mai explicit. I-a disparut portofelul lui Ronnie? Am vazut la teve ca au venit din toata tara, ba chiar era unul din Senegal. Daca ne-au facut de ras astia, veneticii? Michigan zice asa? Nu vad.
    Raman la parerea mea ca trebuie lamurita faza cu cine e de vina. Nu cred ca cei de la Vodafone.
    Eu mi-am cumparat 2 sticle de apa din capatul strazii Maior Coravu, capatul dinspre Mihai Bravu, pe care le-am baut, vorba lui Malaele, pana la capatul celalalt, la stadion. Nu mi-a fost sete, nu mi-a venit sa ma usurez. Am auzit ca pompierii au vandut sticle de apa la jumate de litru cu 10 RON. Misto! Azi e 9, maine 10, p*** armata trece.

  43. By Cristi on Jul 18, 2007 | Reply

    Sotia mea este insarcinata, si am avut mari probleme in a gasi un pic de apa pentru ea. Am avut noroc sa stam langa o doamna de treaba, care ne-a oferit cateva guri de apa.

    O alta problema incredibila de care ne-am lovit a fost faptul ca de pe locurile pe care le aveam (bilete cumparate de la Diverta) nu se putea vedea absolut nimic (nici scena, nici macar ecranul) deoarece privelistea era complet blocata de punctele in care se vindea bere pe gazon. A trebuit sa ne mutam si sa cautam un loc din care sa ne putem bucura totusi de spectacol.

    Mi se pare jalnic ca un organizator sa nu aiba in vedere 2 lucruri esentiale:
    – sa fie bauturi la discretie deoarece o sa fie foarte cald si o sa fie zeci de mii de oameni.
    – sa nu se puna la vanzare bilete pentru locurile “sacrificate”

    Organizare foarte slaba asadar!

  44. By year 86' on Jul 18, 2007 | Reply

    Eu m-am convins de organizatorii acestui concert inca de la debutul lui si mai exact de la cumpararea biletelor. Am vrut sa-mi cumpar bilet pe net, am fost printre primii, mi-am facut rezervarea si asteptam un raspuns de la ei in 10 zile, dar PAUZA asa ca m-am RESEMNAT.
    Daca au inceput cu proasta vanzare a biletelor si-au spus ca faza cu APA nu e mare lucru. Consider ca nu ne-am schimbat deloc, din potriva suntem mai falsi ca inainte: lumini sclipitoare, opulenta si in spate aceeasi incompetenta romaneasca, pe care, sincer o avem toti dintre noi. Vom ramane multi ani in starea asta de mediocritate nu ne mai salveaza nimic.

  45. By year 86' on Jul 18, 2007 | Reply

    Propun sa organizam numai concerte gratis unde sa ne calcam in picioare, concertele astea mari ne dau dureri de cap, ce atata organizare, n-a trait romanul fara concerte atatia ani poate sa o faca si de acum incolo. Din pacate iubim falsitatea, rautatea, incomptenta etc….

  46. By buranu on Jul 18, 2007 | Reply

    DACA VADIM CREDE CA VODAFONE TREBUIA SA ORGANIZEZE CORTURILE CU APA SAU SUCURI SI CA TREBUIA SA ASIGURE DEFULAREA SPECTATORILOR, ATUNCI INSEAMNA CA VADIM HABAR NU ARE CE INSEAMNA UN SPONSOR PRINCIPAL !!!
    VADIM, daca ai nevoie de explicatii, sunt la dispozitie inca vreo jumatate de ora

  47. By DjFicus on Jul 18, 2007 | Reply

    Toate ziarele abunda in elogii aduse trupei Rolling Stones, ce concert extraordinar, ce atmosfera, mai sa imi tai venele ca nu am fost acolo. In sfarsit un articol la obiect, sa dau o caruta de bani si sa mor de sete din incompetenta organizatorilor mi se pare absurd. Eu i-as da in judecata pe organizatori, daca au confiscat sticlele cu apa la intrare atunci trebuiau sa asigure apa potabila suficienta si inca pe gratis!!!! La peste 35 grade celsius este lege si in Romania angajatorii sunt obligati sa dea pauze angajatilor si sa furnizeze apa minerala pentru hidratare, cu atat mai mult la un concert!

    Comentarii de genu: ai fost acolo sa bei apa sau sa vezi concertu, apartin unor specii de tarani crescuti la curu vacii ajunsi la oras cu cotetu de porc sub casa scarilor (specie f raspandita dealtfel in Romania).

    Romani daca nu luati atitudine impotriva unor astfel tratamente din partea oricaror companii multinationale sau nu, veti fi intotdeauna tratati ca atare. Nimeni nu va misca un deget daca acceptati orice din partea lor. Drepturile se castiga prin lupta si atitudine!!!

    DjFicus

  48. By Maria on Jul 18, 2007 | Reply

    CEEA CE NU STIE CEL CARE A SCRIS ACEST ARTICOL ESTE CA FIRMA EVENTS SI-A BATUT JOC DE TOTI OAMENII PREZENTI.

    EVENTS.RO AU “ORGANIZAT” EVENIMENTUL CA FIECARE ALT EVENIMENT ORGANIZAT DE EI, 100% EXECRABIL.

    EVENTS SUNT CEI VINOVATI SI CU CARE NU AR MAI TREBUIE SA LUCREZE NIMENI NICIODATA.

  49. By Mirel on Jul 18, 2007 | Reply

    Ce de fani au fost aseara la concert, de aia atmosfera a fost de 2 lei…Au fost mai multi amatori de apa si de bere decit cunoscatori de muzica…Sa auzi Paint it black si sa fie aproape liniste…
    As amai vrea sa vad cum ar fi atmosfera la un Floyd, dar parca vad ca nici atunci nu se va bea apa si vor fi nemultumiri.

  50. By Bancaru on Jul 18, 2007 | Reply

    Ma intreb cati lucreaza la Vodafone pe aici… Cristi, cu nevasta gravida – eu nu zic sa va privati de anumite lucruri, dar avand in vedere ca e fata gravida trebuia sa iti iei apa cu tine si sa iti stii drepturile de sot al unei gravide. Iarasi ma vad nevoit sa iau apararea unei firme care nu ma intereseaza si la care am renuntat (nu mai colaboram). Diverta nu avea de unde sa stie unde isi pune berarul cortul. Si apoi tu ai cumparat biletele nu ti le-au bagat pe gat. Tu poti spune ca nu aveai de unde sa stii, dar nici ei nu aveau de unde. Ei sunt niste distribuitori. Events sunt cei mai jegosi. In plus primaria sectorului 3 precum si politia pot sa se impuste. Niste mitocani. Eu am facut la ducere o ora si jumatate de pe 1 mai la Maior Coravu, iar la intoarcere am facut … 15 minute. Nu au creat culoare si nici nu s-au ingrijit sa fluidizeze traficul. In situatii de urgenta, si asta a fost, se creeaza culoare. Pe sensul celalalt se circula ca duminica la ora 17.00 sau 17.03. Nu e posibil asa ceva. Cand a fost cacatul ala de congresul francofoniei mai aveam putin sii ii gazduiam pe politisti in curte.O alta constatatre ar fi ca in sectorul 2 unde am stat eu se vindeau de toate (ma rog, din ce au adus ei) – inghetata, bere, apa, floricele. Aia de la tribuna 2 au fost mai mult timp in soare.
    Iar ca si gand de final i-as sfatui pe cei de la tribuna zero, sau 800 RON, sa ceara banii inapoi, ca au vazut la fel ca si mine, tot in picioare au stat. Doar daca nu le-a dat Events un suc la cutie de carton, ca in Intecity.
    Astept U2 sau…. hahaaaaaaaaaaaaaa RHCP

  51. By Bancaru on Jul 18, 2007 | Reply

    Mirel, respect si jos palaria. O parere avizata. Imi aduc aminte de Rod Stewart si Joe Cocker cand am stat de la 12 la 24 afara, si cate ore in soare… Am murit de sete. Cateva ore, dar ce am vazut!!!!

  52. By Sabina on Jul 18, 2007 | Reply

    Confunzi sponsorul principal cu organizatorii: cei de la Events

  53. By Diana on Jul 18, 2007 | Reply

    Da, vad ca foarte multi fac confuzia asta.

    EVENTS au organizat si dezastrul total care a fost CokeLive… o rusine de organizre de fiecare data.

    CEI DE LA COCA COLA SI DE LA VODAFONE AR TREBUI SA LE CEARA BANII INAPOI CELOR DE LA EVENTS – PENTRU CA ALTFEL AU LUAT CEA MAI MARE TEAPA DIN VIATA LOR

    EVENTS SUNT RUSINEA ORGANIZATORILOR… O RUSINE IMENSA

  54. By nobody on Jul 18, 2007 | Reply

    Vadime, esti praf! Sunt prosti astia de la vodafone daca nu te dau in judecata. Ti-aun mai spus cativa, dar vad ca ii ignori. VODAFONE NU A AVUT NICI O TREABA CU ORGANIZAREA!!! A fost doar sponsorul principal. De organizare s-a ocupat events (www.events.ro injurati-i!). De la altii nu am pretentii(vezi orange organizatot la Depeche Mode). Tu, ca mare jurnalist ce te crezi si care critica pe toata lumea, ce ai de zis?
    P.S. intreba cineva de organizare perfecta? B’estival!

  55. By bumbescu on Jul 18, 2007 | Reply

    Asa e, vitele de la events au organizat concertul….si mai incetati odata cu tampeniile astea gen “au cantat superb”….n-au cantat deloc superb, au cantat mai degraba modest s-au auzit f prost…e ok ca au venit in sfarsit si la noi(f tarziu, la budapesta au cantat prima data in 95) dar sunt depasiti si o spun cu un mare regret.

  56. By Mihai on Jul 18, 2007 | Reply

    Cine a ratat concertul asta a ratat jumatate din viata … ?

    Serios?

    Vadime, Vadime … e a doua petarda de editorial in ultima saptamana, dupa ala despre Sicko. O parere sincera este ca discuti probleme prea punctuale si le prezinti exagerat de subiectiv pentru un editorialist credibil.

    Francezii spun ca oamenii mari discuta idei, oamenii mici discuta cazuri.
    Tu momentan lasi impresia unui om mic.

  57. By puffy on Jul 18, 2007 | Reply

    Nu trebuie sa te dezamageasca tare , ar trebui sa sti ce s a intamplat la coke live, sincer ti ai pune mainile in cap. Dar suntem prea mici pentru niste interese asa de mari. Te duci, muncesti, ti se promit lucruri si esti lasat cu ochii in soare. Asta s a intamplat la cokelive unui nr de 60 de voluntari. Asa ca ce s a intamplat la acest concert nu ma mira. Doar atat spun sa nu credeti nimic din ce spun cei de la events si sa nu lucrati pentru ei!
    cu respect

  58. By Diana on Jul 18, 2007 | Reply

    puffy, nu ar trebui sa stai cu mainile in san. Ar trbui sa-i bagi la inchisoare pe nenorocotii de la EVENTS.

    Ei au facut milioane de EURO si voi ca prostii ati muncit pe gratis pentru ei. Sunteti cei mai mari prosti daca ii lasati sa scape cu porcariile astea care le fac zi de zi cei de la EVENTS !!!

  59. By Adrian on Jul 18, 2007 | Reply

    Events? O firma care nu are nici o treaba cu organizarea concertelor…..
    Neseriosi, neprofesionisti, nesimtiti… cam asta e Events.. o firma de amatori si de profitori.

  60. By taurul on Jul 18, 2007 | Reply

    in primu rand s-a gresit din start cand s-au vandut asa de multe bilete,erau suficiente 45 de mii ca sa nu se creeze o imbulzeala dar pt bani sunt in stare sa-i vanda si pe masa si pe tasu

  61. By manedadog on Jul 18, 2007 | Reply

    ne meritam soarta …cati conducatori ne am omorit?…blestemul nu tine cont……vodafone=shit! nb

  62. By manedadog on Jul 18, 2007 | Reply

    events …

  63. By Alan G on Jul 19, 2007 | Reply

    Imi pare rau sa aud ca concertul in Romania nu a fost bine organizat. Invatam in fiecare zii mai mult. O sa fim bun organizatori ca Americani in curind…

    Sint surprins ca Vadim nu da vina pe Americani pentru cea ce sa intimplat la concert (;

  64. By whatever on Jul 19, 2007 | Reply

    vadim, informeaza-te inainte sa produci astfel de aberatii. Sunt pur si simplu uluit de cata necunoastere (sau reavointa?) arati – aparent – fara nici un motiv. Sunt confuzii grave care nu fac decat rau pentru toata lumea, iar scopul presupun ca nu este asta.
    1. vodafone Nu este organizator ci sponsor – in ideea ca stii care este diferenta. daca nu.. lasa-i pe altii
    2. vodafone a dat bani pentru concert si nu a incasat nimic din vanzarea biletelor .. my God!!!!
    3. Depeche Mode tot gratie vodafone a venit in Romania!!!
    4. Iar tu tot gratie vodafone ai vazut un concert RS in ro
    5. si, nu in ultimul rand, indiferent de “cine ce face si cum”, pt un eveniment de o asemenea amploare este normal sa se creeze aglomeratie si sa apara si astfel de probleme. Probabil ca nu ai fost la niciun concert in afara, pt ca ai fi vazut ca se intampla peste tot, infiferent ca e Londra, paris sau Bucuresti..
    Si, da, lucrez la vodafone

  65. By bumbescu on Jul 19, 2007 | Reply

    amice, am fost eu la concerte afara si asa ceva nu am vazut nicaieri…peste tot se intra in maxim 5 minute indiferent de concert.
    Este adevarat ca stadioanele sunt diferite de ale noastre, sunt mult mai moderne, dar oricum,ceea ce s-a intamplat marti depaseste orice imaginatie….cel putin faza cu apa

  66. By Bancaru on Jul 19, 2007 | Reply

    Ce v-am zis eu ca vin angajati… Pai mai, Whatever, nu stiu ce fonctie ai tu acolo dar stiu ca iei bani buni, asa cum iau cam toti angajatii de la companiile de telefonie mobila. Normal ca ai senzatia ca nu ii iei de la noi, utilizatorii, ci de la:seful tau, casierie, banca, etc. Vadim, si din punctul meu de vedere, a gresit adrisantul, dar de aici si pana la a veni cu mandrie proletara sa ne explici cat de tari sunt cei de la Vodafone ca au adus pe nu stiu cine… Eu as fi vrut sa vad scandal in ziare: directorul de marketing al Vodafone le maga pumnul in gura celor de la Events: Bai, mojicilor, ne stricati imagine! Rusine! Eu zic ca daca nu era Vodafone erau altii. Sunt “oportunitati” care se cer singure. E o piata virgina asa ca nu Vodafone o defloreaza si ne arata cat e de greu. Fiti putin mai modesti si incercati sa va alegeti partenerii cu mai multa grija. Ca ma apuc si eu si va dovedesc cata lipsa de profesionalism ati aratat prin gestionarea “crizei” biletelor care “s-au terminat” cat ai zice Vodafone. Eu mi-am luat bilet de Pasti si imi era teama ca nu mai apuc, ca sa nu mai zic de comanda prin SMS la care nu am primit raspuns nici azi, dar eu sunt rabdator. Pe internet pe site-ul http://www.vodafone.ro toate locurile erau SOLD OUT. Luni, 16 iulie 2007, un coleg de-al meu a luat fara nicio problema o legatura de bilete. Bine ca nu erau pe langa fetele cu seminte baietii cu bilete la negru.
    Si inca o chestie – de ce nu ati rezolvat problema superaglomerarii de utilizatori VODAFONE in zona ca sa ma pot auzi si eu cu prietenii sa ma laud ca ascult RS, gratie VODAFONE?

  67. By whatever on Jul 19, 2007 | Reply

    Mai bancarule, a propos de inceputul mesajului, nu inteleg ce are una cu alta (ca sa nu folosesc o expresie neaos romaneasca, cu…prefectura), asa ca mai bine pastreaza-ti frustrarile pt tine.
    eu n-am vrut sa spun nimic din ce ai inteles tu; am vrut doar sa atrag atentia asupra unor confuzii de la care a plecat toata abundenta asta de mesaje si critici.
    iar daca vrei musai sa cauti nod in papura, e clar ca nu te poate opri nimic.
    si scandal in ziare te cred ca ai fi vrut sa vezi, ca doar de-asta discutam acum pe blog.
    deci…despre asta este vorba…

  68. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Whatever, poate poti sa ne spui tu de ce nu a aparut mai nimic la tv si in presa scrisa despre gravele erori de organizare.

    Am vazut ceva miercuri dimineata la Realitatea, apoi a fost o reclama la Vodafone si dupa aceea in celelalte jurnale acel material nu s-a mai reluat…

    Eu nu sunt in domeniu, habar nu am cine sunt Events astia. Niste amatori, e clar. Stiu ca la concert si in toate reclamele Vodafone si-a legat numele de acest concert si ca urmare la imagine a avut de suferit enorm. Ieri au intrat aici pe blog cred ca 3-4% dintre oamenii care au fost la concert, iar cativa au si scris, cred ca nemultumirea este evidenta.

  69. By Robert on Jul 19, 2007 | Reply

    Vadime, lasa-neee… lasa-neee…. in loc sa recunosti ca ai dat cu bata in balta si ai facut confuzii de mameluci tu tot o dai cu organizarea concertului, ca ai dreptate ca a fost varza. Tu nu vezi ce scrie pe blog la tine, ca toata lumea rade de tine ca nu intelegi care e dif dintre organizator si sponsor? Faptul ca Vodafone a aparut peste tot la concert nu are nici o treaba cu organizarea. Ei au adus RS in Romania, au sponsorizat concertul, nu aveau cum sa stie ca Events o face de oaie. Mai bine taci din gura ca te faci de rusine daca continui cu aberatiile. Las-o asa cum a cazut pana nu ajungi la tv

  70. By blabla on Jul 19, 2007 | Reply

    Comunicat Events
    Bucuresti, 19 iulie. Organizatorii concertului Rolling Stones, Compania Events, regreta incidentele legate de distribuirea ineficienta a bauturilor alcoolice si racoritoare la concertul Rolling Stones si isi cer scuze pe aceasta cale spectatorilor prezenti pe 17 iulie pe stadionul Lia Manoliu.
    Deoarece Events nu are in obiectul de activitate comercializarea bauturilor alcoolice si racoritoare, compania a acordat prin contract acest drept mai multor firme de profil, carora le-a furnizat informatiile pentru calcularea necesarului corect de bauturi: numarul de persoane asteptate la concert (60 000) si durata evenimentului, incluzand intervalul de la deschiderea portilor pentru permiterea accesului pe stadion pana la iesirea tuturor din stadion. Respectand normele Uniunii Europene in vigoare, Events nu a acordat nicio exclusivitate in procesul de selectie al furnizorilor de bauturi alcoolice si racoritoare, optand sa aleaga pentru acest eveniment companii si marci reprezentative.
    Pe stadionul Lia Manoliu au existat 12 puncte mici pentru comercializarea bauturilor alcoolice si racoritoare, plasate pe inelul de sus al stadionului si 2 puncte mari in zona Gazon B. Amplasamentul lor a fost determinat de considerente de ordin logistic: necesitatea pastrarii cailor de acces pentru situatiile de urgenta si necesitatea includerii in planul final a unui numar crescut de elemente suplimentare. Mai exact, spatiul gazonului a cuprins, pe langa doua scene cu dimensiuni impresionante – scena A (63 metri latime, 30 metri adancime, 28 metri inaltime, 8 metri din fata pana la amplasamentul tobelor) si scena B (10 x 9 metri), un turn tehnic, 7 puncte de prim ajutor, puncte de merchandising, toalete ecologice plus alte echipamente tehnice. Configuratia gazonului a tinut cont de asemenea de solicitarea expresa a managementului Rolling Stones, care a cerut amplasarea tuturor punctelor de vanzare intr-un spatiu delimitat, in spatele turnului tehnic, in Gazonul B, pentru a asigura o vizibilitate perfecta tuturor spectatorilor.

  71. By Paulet on Jul 19, 2007 | Reply

    @Vadim: “Cine a ratat concertul asta a ratat jumatate din viata”… patetic, totusi sper ca esti mare fan Rolling Stones daca ai putut debita asa ceva…

    In fine, nu toate concertele la care am participat eu din Romania sunt asa. Iau ca ex Metallica din ’99. Aceleasi conditii la intrare: fara sticle cu nimic…dar totusi, tarabe pline, vanzatori ambulanti…

  72. By Bancaru on Jul 19, 2007 | Reply

    A heatwave hit Romania and the area by today. The authorities were late when issuing a heatwave alert yesterday, so the organizers might use that as an excuse, but Romania have heatwaves every sommer, exceeding +35 C, so there is no excuse for not having enough water available to people. All liquids were taken away from fans as they entered the gates. The mountains of discarded water bottles have never been higher. But inside the stadium the supply of water and drinks had collapsed. The queues were endless, and people who queued did not know that the water and drinks were sold out several places before the Stones hit the stage. The temperature in Buchurest city reached +40 C in the shade daytime, and it was as high as +60 C at the ground level many places. Inside the stadium it was +38 C during the Charlatans set and by midnight it was +32. Several people blacked out at random places on the field due to dehydration. When you organize a rock show for 60,000 people, charge money for it and take away their water then you are in charge of supplies inside. In Bucharest the organizers failed severly and this is not good at all.

    On with the show…

    The stadium was packed. Another 1,000 tickets were released on show day, as they noticed 500 seats on each side of the stage could be used anyway, they were not blocked as expected. The Charlatans sounded great. They left the stage shortly before 8pm, following a 45 minutes set. Their final song was “You’re so pretty”, but they did not say thank you or enjoy the Stones or anythink like that, they just disappeared. Strange.

    The moment they turned the lights out you knew this would be a great show. 60,000 pairs of hands in the air. Hot sweating bodies next to each other. Fans packed tight but yet everybody very polite and nice, enjoying this unique moment in time, the biggest rock show ever in Romania. The sound was clear. Keith was on 100%. His first riffs of “Start Me Up” surely made a lot of fans leaving the water queues and rushing for their best spots. Seconds after Ronnie and the rest of the band joined Keith on stage. Mick had a jacket on for the sole purpose of throwing it off shortly after show start. The band sounded great but they had another musician tonigh – 60,000 fans on backing vocals…

    For those who saw the great show in Belgrade Serbia three days ago it was hard to think of a show that would be just as great, but every time the Stones get such a fantastic and willing crowd the rest is easy. The rest is up to themselves, and they were all big smiles tonight. Mick was drinking water from a large number of water bottles around, and they had a large fan blowing a nice breeze on stage on each side, as always, plus fan systems on front stage as well. This helped a lot, but you could see the heat put a strain on the band, which makes it even more impressing when they still perform a 1 hour 55 set and include long songs such as RAMBLER and CAN’T ALWAYS GET WHAT YOU WANT.

    Mick was playing the crowd and during RAMBLER the crowd would do anythink Mick said. Mick said Ooooh! and he got Ooooh! back. Mick whispered and the crowd whispered back. This great interaction with the crowd is what keeps the band still touring. At the end of Rambler Keith walked over to Mick and gave him a big hug – what else can you do after having witnessed such a great crowd interaction? By the way Keith did his share as well on Rambler. This is now a majestetic rock/blues happening they share with the crowd every time they do it, new crowds, old crowds, a great success wherever they do it.

    The authorities had extended the metro hours so that it was running until midnight. Thank you very much! Dehydrated fans were drinking bottles and bottles of water as they walked out of the show with big smiles on their faces. Who cares about lack of water as long as you have witnessed the greatest rock’n’roll band in the world? And when you walk out of the show the Romanian press give you the first taste of what is to come – special papers with many many great pictures and reports from the show. Today and this week Romania is Stonesland for sure!

    So in one or ten or hundred years what will be told about this show? The heat? May be. The great singing and performances on “You Can’t Always Get What You Want” and “Midnight Rambler” – for sure!

    Nu imi apartine, normal.

  73. By Bancaru on Jul 19, 2007 | Reply

    Whatever, nu te rusina, foloseste neaose, romanesti, rromanesti, tiganesti, ce vrei tu. Ce are sula cu prefectura? Pai cine a zis ca are, dar nu am scris eu PROUD TO WORK FOR VODAFONE, cam asa a sunat mesajul tau. Frustrari… de ce? Nu uita ca mi te adresezi cu cuvinte nu tocmai potrivite ca de la furnizor la client, si mai stim si noi frustratii cam ce drepturi avem si ce obligatii va revin, iar daca nu va revin si tot esti asa de mandru de tine si de Vodafone (care nu vinde ci daruieste). Politica oricarei firme se bazeaza in teorie si la suprafata cu intelegerea fata de client. Daca citeai cu atentie ce am scris eu mai sus nu mai sareai de cur in sus. Tu ai intrat aici in calitate de fan RS sau de angajat. Asta ca sa stim pe ce teme dezbatem. Daca e prima varianta citeste ce a zis Mirel si la ce am subscris si eu. Daca esti angajat… lasa-ne!

  74. By Bancaru on Jul 19, 2007 | Reply

    Paulet, erau jumate din oamenii de acum si… scuza-ma, dar cred ca erai beat. Ce vanzatori ambulanti? Cred ca ai incurcat meciurile. Nu erau vanzatori ambulanti erau tigancile cu seminte si nu era Metalica ci Romania – Belarus.

  75. By fan on Jul 19, 2007 | Reply

    @Paulet: mai omule tu vrei sa spui ca ti-a placut concertul Metallica? Ca erau morti de beti de nu isi mai aminteau versurile?!?!?!? ah, nu, am inteles: ti-a placut ca ai vazut tarabe pline (hahaha)
    si eu am fost la RS si nu am resimtit lipsa apei, numai ca am fost pe stadion la o ora rezonabila, gandindu-ma ca spre ora 20 va fi imbulzeala si la intrare si la cumparat de baut. Se pare insa ca au fost unii care au venit la ora 20 si se asteptau sa fie singurii la intrare – sa fim seriosi.
    Concluzie: concertul super cei care spun chestii nashpa sunt carcotasi care nu pot sa creada ca Vodafone a facilitat un astfel de concert.

  76. By bumbescu on Jul 19, 2007 | Reply

    A fost pe dracu super, puteau sa cante oricum ca tot aia era, publicul era format in cea mai mare parte din indivizi “vai steaua lor” in materie de muzica rock(ca si prietenul nostru vadim de altfel:D) si din “fanatici” RS care s-ar fi declarat extaziati in absolut orice conditii…

  77. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Era bine sa mai alegem in ziua de azi dintre 10 formatii care mai canta muzica, dar din pacate nu e cazul. Cand o sa se duca astia batrani o sa vina generatia noua cu house, manele si altele.

  78. By Bancaru on Jul 19, 2007 | Reply

    Concluzia e ca pe roman il multumesti cu greu.

  79. By satanic on Jul 19, 2007 | Reply

    eu am stat pina la 7.30 la terasa de linga intrarea principala (apa , bere, sucuri ) la discretie. vodafone, cum au spus multi, a fost DOAR sponsor. poate data viitoare vor fi mai atenti cu cine se asociaza in vederea organizarii concertelor. Events……………… depasiti de evenimente. stiau ca au vindut peste 55000 de bilete. un calcul sumar arata ca daca fiecare platitor ar consuma 1,5 / 2 litri de apa / bere/suc trebuiau sa aiba disponibile peste 120000litri de bautura pe stadion. coca-cola si firma de apa minerala nuau fost implicati in organizare. ei au venit cu aproximarile lor. zicea cineva mai sus ca “La peste 35 grade celsius este lege si in Romania angajatorii sunt obligati sa dea pauze angajatilor si sa furnizeze apa minerala pentru hidratare, cu atat mai mult la un concert!” cine PLM din cei prezenti acolo stie daca angajatii events (cei cu ecusoane) au primit sau nu apa ????? daca ideea era ca toti cei prezenti pe stadion trebuiau sa priomeasca bautura gratuit atunci e prostie mare in capul aluia de a scris. nu cred ca pe biletul cumparat era mentinat ca in caz de temperatura ridicata va primi o sticla de bautura gratuit :)))) . pentru reclamatii (intrare cu intirziere, nerespectarea orei de incepere, etc) exista OPC-ul. si precum se stie cei ce au organizat Edvin Marton si-au furat-o pentru ecest lucru. in rest bafta si la cit mai multe concerte !!!!

  80. By bumbescu on Jul 19, 2007 | Reply

    Tocmai aia e , ca se multumesc cu prea putin…toata lumea vorbeste despre concert ca a fost “superb” cand de fapt numai show-ul a fost ok, muzica a lasat f mult de dorit, iar aia de la events ar fi trebuit tarati prin procese acum.
    Pe stadionul ala se puteau intampla nenorociri, puteau muri oameni, atat din cauza dezhidratarii cat si din cauza aglomeratiei de la iesire/intrare in cazul in care s-ar fi produs panica dintr-un motiv sau altul.

  81. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Bumbescule, eu cand ascultam Pink Floyd tu nu stiai ce e ala pick-up… Hai sa nu ne hazardam in afirmatii, ca e usor sa arunci cuvinte fara acoperire. :)

  82. By satanic on Jul 19, 2007 | Reply

    @ vadim- chiar ai avut 1800 de intrari numai de la cei prezenti pe stadion 😉 ???

  83. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Peste.

  84. By Robert on Jul 19, 2007 | Reply

    Cred ca sunt peste 50 de mesaje care rad de tine ce confuzii de copil de 2 ani faci da tu ignori ca si cum nu ai vedea nimic. De pomana ai blog, habar nu ai cum sa il folosesti. Citeste Blog Marketing – Jeremy Wright. Acolo scrie ca daca scrii aberatii pe blogul tau din greseala tb sa ai puterea sa recunosti asta. Asa iti fidelizezi publicul.

  85. By bumbescu on Jul 20, 2007 | Reply

    Zau mai vadime, ascultai pink floyd? si mai si intelegeai? bravo, esti tare, de altfel e clar ca ai ceva psihedelic in tine…:D
    Ai grija insa, compilatiile alea bulgaresti pe care probabil le ascultai tu, “the very best of pink floyd”:D e posibil sa te fi derutat mai mult.

  86. By zoso on Jul 23, 2007 | Reply

    robert, el vrea sa dea in vodafone. logica si bunul simt nu ii stau in cale unui om fara coloana in asemenea situati..

  87. By zoso on Jul 23, 2007 | Reply

    *situatii

  88. By Dani on Jul 23, 2007 | Reply

    Stau si ma intreb…ce treaba are Vodafone cu organizarea?

    Daca spuneai ca nu au avut semnal, inteleg…asta e problema lor…

    Dar…sponsorizarea inseamna organizare? De cand? Cred ca ar fi cazul sa te informezi…si sa nu mai arunci vorbe goale doar de a scrie ceva pe blog…

    E prima oara cand intru aici, dar cred ca si ultima…Decat sa citesc prostii si ineptii mai bine lipsa….

  89. By der on Jul 31, 2007 | Reply

    Bai baietzi… In primul rand, Vodafone nu a fost organizator, ci Sponsor principal, adica a dat banul sa aduca trupa. Organizator a fost compania E-vents, cea care s-a ocupat sa puna lucrurile cap la cap. Vomafone doar si-a legat numele de eveniment, chestie care in mod cert lea aduc o carutza de imagine. In ceea ce priveste ebenimentul DM de anul trecut, la fel, VDF a fost sponsor, concertul fiind organizat de E-magic entertainment…

Post a Comment