Steaua isi schimba managerul sportiv, dar naravul ba

July 19th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Nu prea vad mari diferente intre metodele de lucru ale actualului manager sportiv de la Steaua, Adrian Ilie, si cel pe care l-a inlocuit, Mihai ‘MM’ Stoica.


Adrian Ilie a plecat in Portugalia sa transfere un jucator accidentat, Dady. Daca formalitatile si contractul ar fi avut cateva zile avans, Steaua ar fi putut transfera din nou un jucator accidentat, asa cum s-a intamplat cu brazilianul Andrey Nazario, adus pe MM in Ghencea si ‘rupt’ la primul antrenament.

Stirea despre accidentarea lui Dady a fost anuntata in premiera pe Internetul romanesc de Onlinesport.ro, miercuri seara.
Trecand peste declaratiile lui Gigi Becali, care in general nu prea conteaza, Steaua isi continua campaniile si incercarile de a aduce jucatori de afara, asa cum se proceda si pe vremea lui MM Stoica. Insa, spre deosebire de MM, criticat mai mereu de Becali pentru aducerea jucatorilor straini, Adrian Ilie are mana libera sa semneze cu cine poate.

Este destul de ciudat si modul in care Steaua incearca sa-l aduca in Romania pe portarul columbian Zapata. Acesta este invitat sa isi ia viza pentru Romania, daca vrea sa vina, precum spuselor lui Adrian Ilie. In cazul in care acest transfer se va perfecta, Steaua va avea din nou intre buturi un sud-american. Se stie ca portarii din America de Sud nu exceleaza, insa pot fi si exceptii.

Steaua are un manager sportiv mai credibil, Adrian Ilie, insa metodele de lucru par sa ramana relativ aceleasi, precum pe vremea lui MM.

  1. 56 Responses to “Steaua isi schimba managerul sportiv, dar naravul ba”

  2. By John_Doe on Jul 19, 2007 | Reply

    Steaua nu mai este de mult un club condus de oameni lucizi si cu discernamant, iar efectele se vor vedea pe termen lung. Un alt exemplu care intareste impresia de ‘haos’ l-am vazut ieri la TV, cand zeci de fani au fost lasati sa astepte in canicula cateva ore bune pentru un bilet la amicalul cu Charleroi, care, daca nu ma insel, face parte din transferul in Ghencea al lui Thereau – jucator indepartat fara nici cea mai mica ezitare, doar pentru ca acest autointitulat Mihai Viteazu’ (a se citi Misu) al Piperei nu agreeaza strainii, iar acum se vehiculeaza fel de fel de nume de extracomunitari. O mai mare ipocrizie nici ca se poate…

  3. By rayden on Jul 19, 2007 | Reply

    1.zapata va veni in mod sigur la Steaua.
    2.dady nu a fost,nu este si acum cu siguranta nu va fi principala tinta a lui adi in portugalia…tinta e un fundas central.
    3.se mai doreste in consecinta un mijlocas central si un atacant.

    un sfat…nu mai comenta daca nu stii situatia…

  4. By Nicuman on Jul 19, 2007 | Reply

    Sa stii ca adi Ilie e mai cerebral decat predecesorul lui. Daca ai fi vazut si urmarit toste declaratiile lui, ti-ai fi dat seama ca nu face transferuri de dragul de a transfera, si ca isi calculeaza foarte bine pasii…ba chiar am senzatia ca arunca alte nume pt presa, pt a-si face linistit treaba. Asa ca , vorba lui rayden, nu mai comenta daca nu stii…

    Eu unul am incredere in Adi Ilie..ai fi putut sa iti dai seama despre asta din noile relatii cu mass-media, unde este diferenta mare fata de modul in care lucra predecesorul sau..dar in fine in romania lucrurile bune sunt trecute cu vederea.

  5. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Rayden, eu zic sa citesti si sa bagi la cap, am dat primii stirea despre accidentarea lui Dady cand altii vorbeau despre transfer ca si facut. Normal ca acum nu se mai pune problema acestui transfer. Ramane, insa, intentia.

  6. By 1986 on Jul 19, 2007 | Reply

    kiar nu realizati ca fara MM Steaua e in deriva?

  7. By Daffy Duck on Jul 19, 2007 | Reply

    Vadime, ideea falsa ca Steaua si implicit Adrian Ilie au renuntat la Daddy datorita stirii aparute in OnlineSport, “in exclusivitate copy paste de pe O’Jogo” …

  8. By io on Jul 19, 2007 | Reply

    Exact … intentia. Orice se transfer se parafeaza dupa vizita medicala. De unde pana unde ai vazut tu semnatura pe un act de transfer inainte de vizita medicala in cazul lui Dady ca sa poti sa faci comparatia cu MM..

  9. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Daffy Duck, nu a spus nimeni ca Steaua a aflat pe de Onlinesport ca Dady e accidentat, desi nu e e exclus. Noi facem siteul pentru cititori, nu ma intereseaza ce face sau ce crede Adrian Ilie. Stiu, pentru unii e greu sa inteleaga asta. E suficient ca ai aflat tu de la noi, asta e cel mai bine, inseamna ca ne-am atins scopul. Nu poti face copy/paste de pe o Jogo, acolo e in portugheza. :)

    Io, cred ca nu trebuie sa isi amintesc cum a semnat Andrey Nazario si s-a accidentat la o zi dupa ce facuse vizita medicala si fusese pusa parafa pe acte.

    ps: hai sa mentinem un ton civilizat, nu se coboara nimeni la mintea unora care jignesc din anonimat pe un blog.

  10. By soso on Jul 19, 2007 | Reply

    Nu prea ai dreptatate.
    1.Adi Ilie nu a parafat contractul cu Dady sa poti spune ca Steaua a luat un accidentat.
    2.Nu putem face comparatie intre MM si Adi, cel putin la reusite: MM s-a chinuit un an sa-l ia pe Iacob de la Corvinu, si pe Golanski la vrut din iarna dar nu a putut sa-l ia.
    3.Am incredere ca Adi va perfecta niste transferuri bune.

    p.s.:Presa sportiva din Romania=cancan,barfa,mondenitate….vreau sa cumpar un ziar de sport si sa citesc ce tactica foloseste Hagi, cum se desfasoara o lectie tactica a lui sir Alex, nu cu cine umbla x si y. Vreau sa intru pe un site de sport si sa nu aflu din ora in ora aceleasi minciuni cu transferuri si sa vad fete goale peste tot(online sport face exceptie aici si ii respect, parca sunt cei mai elocventi)

  11. By Redbluefan on Jul 19, 2007 | Reply

    Sa compari doi manageri pe baza unei intentii de transfer si un transfer facut mi se pare cel putin exagerat.

  12. By unknown on Jul 19, 2007 | Reply

    Oricum accidentarea nu este grava ar fi o greseala sa renunte defintiv la el, atacant mai bun nu o sa gaseasca.
    Faci niste presupuneri stupide cum ca portarii din america de sud n-ar fi buni.

  13. By Nicuman on Jul 19, 2007 | Reply

    # rayden Says:
    July 19th, 2007 at 9:22 am

    1.zapata va veni in mod sigur la Steaua.
    2.dady nu a fost,nu este si acum cu siguranta nu va fi principala tinta a lui adi in portugalia…tinta e un fundas central.
    3.se mai doreste in consecinta un mijlocas central si un atacant.

    un sfat…nu mai comenta daca nu stii situatia…

    ==============================================

    Primii care au dat stirea despre accidentarea lui Dady a fost sport.ro, nio offence, insa e adevarat ca voi ati venit cu cele mai multe lamuriri..totusi exagerezi comaparandu-l pe Adi Ilie cu Meme..ar trebui vorbit despre asta peste un an…mai bine ai remaraca ca la Steaua se lucreaza intens pt imagine(vezi meci de prezentare, muzeu, magazin oficial), ca pt data dupa decmbrie 89 se pune accent pe tineri s.a.m.d…

    Dar nu stiu de ce stau sa postez pe bloggul unui site care oferea numai materiale tendentioase si ironice despre Steaua ( echipa pacii, regele”modest” etc)

    P.S. Ieri era un sondaj depre transferurile Stelei. Imi poti spune si mie cine a stabilit intrebarea aceea tendentioasa? De ce nu a aparut macar o varianta de raspuns care sa sustina ca Steaua poate realiza toate cele 3 transferuri???? Sa nu-mi spui ca nu e rautate, ca nu te cred!!!

  14. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Nicuman, te contrazic in ceea ce spui legat de imagine. 1 la mana – Onlinesport a dat niste premii anul trecut in 3 tricouri originale ale Stelei. S-a dus cineva sa le cumpere de la magazinul mobil, dupa ce sunase in prealabil la club pentru a se primi asigurarea ca magazinul se afla la stadion. S-a dus acolo si nici urma de magazin. S-au luat tricourile de la magazinul Nike din Unirii. 2 la mana – daca urci in sala de conferinte de presa de la Steaua si te uiti cate gunoaie se afla pe campurile din jur nu cred ca vei mai aduce vorba de imagine. Stiu, poate acele terenuri vaste si pline de mizerii nu sunt ale Stelei, dar daca se tinea de imagine putea cineva de la Steaua sa ia intr-o zi 50 de gunoieri care sa curete tot. Insa, se pare ca pe nimeni nu dereanjeaza miile de sticle care stralucesc acolo in soare. Nu imi mai spune de imagine, de rog…

    Si, da, Steaua a fost echipa pacii in ultimul turneu, numai egaluri. Iar Hagi a fost pana acum modest. Daca situatia se va schimba vei vedea alte titluri, pana acum asta e adevarul si asta apare pe site, fie ca fanilor le convine verde in fata sau nu… La Onlinesport.ro nu facem revista oficiala a Stelei sau a altui club.

    Legat de stirea cu Dady, nu ma uit pe sport.ro. Poate or fi dat, nu stiu. Pentru mine, ca informatie sportiva conteaza numai onlinesport, prosport si gsp (in ordinea asta0. In rest altii au video, show etc.

  15. By colaps on Jul 19, 2007 | Reply

    vadim de unde stii tu ce face, ce vrea si cum actioneaza de fapt adi ilie? ai fost cu el in portugalia, esti umbra lui? cu totii, nu numai voi de la onlinesport faceti niste speculatii pe baza unor concluzii pe care le trageti analizand rampeie dintr-o imagine la care nu veti avea vreodata acces 100%.. linia dintre adevar si speculatie va ramane intotdeauna foarte fina si extrem de usor de trecut mai ale in perioada transferurilor cand discretia este cel mai bun lucru… asa ca indemnurile tale gen “citeste si baga la cap” nu tin, mai ales la cititori care au ceva in cap… bafta!

  16. By marius on Jul 19, 2007 | Reply

    am ramas total surprins de ceea ce am vazut in acest articol si comentariile publicate de autorul acestui articol. Mi se pare foarte deranjant ca onlinesport, un ziar electronic in care chiar avem incredere, sa lase o persoana ca “vadim” sa posteze pe siteul lor; articolul este slab calitativ, slab ca informatie oferita si in plus si niste posteaza comentarii care sunt departe de a lamuri ceva si uneori chiar rau intentionate.

    Te rog domnule “vadim” sa citesti comentariul inainte de a da un raspuns. Cred totusi ca onlinesport ar trebui sa lucreze cu oameni de calitate daca vrea sa aiba rezultatele marilor competitioare, asa ca prefer sa citesc alte ziare decat aceste bazaconii.

    Din pacate nu este primul articol pe care il citesc, dar cu sigurata este ultimul articol scris de “vadim” care ma face sa mai pierd timpul pe acest site.

  17. By sorin on Jul 19, 2007 | Reply

    marius: si ce e mai grav e ca vadim e chiar proprietarul onlinesport…

  18. By georgiana on Jul 19, 2007 | Reply

    De ce nu ma mira?!!?Stiti doar sa criticati persoanele care fak parte din clubul Steaua…..cine urmeaza?Hagi?!De ce nu vb,cand o sa fiti siguri (de aceste transferuri,accidentari…smd???)

  19. By The Madman on Jul 19, 2007 | Reply

    Vadim, nu i-ai raspuns lui Nicuman la PS… Eu zic ca este o intrebare foarte buna, la fel cum sunt si remarcile lui.

    Onlinesport are intr-adevar de multe ori intrebari / articole tendentioase… Obiectivitatea lipseste, din pacate… :-(

  20. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Madman, te referi la asta?
    http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=128255

    Sondajul este facut de un membru al Forumului Onlinesport, un fan al Stelei din intamplare. Personal nu mi se pare nimic tendentios la el. Sondajul este facut pe sectiunea Steaua a Forumului. Uite ca am raspuns…

    Despre remarcile lui Marius, fiecare are o parere cand citeste un articol, o carte sau se uita la o pictura. Nu am ce sa raspund. Ce sa zic, ca nu sunt de acord cu o iota? As fi subiectiv. :) Atata timp cat se scrie civilizat si se exprima o parere, toate randurile voastre raman pe blog, spre deosebire de altele care dupa cum ati vazut contin jigniri si sunt sterse, iar autorii trecuti in lista de spammeri.

  21. By snap03 on Jul 19, 2007 | Reply

    toata lumea zice ca esti tendentios mei vadim……si eu zic ca esti mai rau…poate chiar esti dinamovist:)).pe bune acu sunt ceva chestii zise cu rautate,poate ca nu intentionate dar ar trebui sa fi impartial pentru ca ai un site destul de accesat.gandeste-te bine inainte sa mai scrii ceva ca nu faci decat sa alungi cititorii………

  22. By Phase on Jul 19, 2007 | Reply

    Mai frate… numai de scandaluri va tineti… presa adevarata cand incepeti si voi sa faceti. MM e la urziceni acum … va poate oferi subiecte de scandal si acolo dar nu v-ar mai citi nimeni. Sunteti absolut penibili

  23. By paispe' din carti on Jul 19, 2007 | Reply

    “Steaua isi schimba managerul sportiv, dar naravul ba”
    Serios?
    A avut Adrian Ilie iesiri de felul celor lui Mihai Stoica?
    Odata cu venirea lui, Steaua a castigat un manager sportiv de felul regretatului Ion Alexandrescu.
    Referitor la Dady, alte cluburi l-ar transfera si daca ar avea un picior de lemn. Vezi ca si CFR Cluj a luat jucatori accidentati.
    Majoritate ziaristilor sportivi iau in baza Steaua din cauza lui Becali. Dar nu din cauza iesirilor lui. Motivul, va roade pizma (citeste cum vrei). Desi are caracterul unui neandertha­lian, este primul patron de club din Romania care a reusit performante externe. Altii inca stau cuminti la rand.
    Nu stiu cu ce echipa tii, dar in scrisul tau se citeste ura si invidia fata de Steaua. Nu trebuie sa fii stelist, doar echidistant. Dar e cam greu cand pe site-ul tau apar articole scrise de CARLO GAMBINO, in care un dinamovist ne preda lectii de corectitudine. Ce paradox!
    Si cei mai trsit in Romania? S-a trecut de la rivalitatea sportiva la rivalitatea umana.

  24. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    paispe’ din carti poate imi zici si mie de ce MM nu mai avea voie sa transfere straini si Adrian Ilie are. Ai prins ideea acum?

  25. By anti tot, utra nationalist on Jul 19, 2007 | Reply

    asa e domnuuuuuuuu’ mai asculta si audienta ca ei iti fac click-urile de pe care traiesti…

  26. By paispe' din carti on Jul 19, 2007 | Reply

    Pentru ca Mihai Stoica a adus doar pocnitori:
    – Carlos > jolly joker, portar mai putin;
    – Saban > lent, nu a confirmat;
    – Andrey > a transformat poarta intr-un altar, reflexe intarziate;
    – Elton > daca era “mare” nu ajungea in Arabia Saudita;
    – Thereau > singurul strain capabil, dar cu carente disciplinare (vezi eliminarile lui)
    Cum ar merge o firma daca din 5 angajati doar unul ar da randament?
    Cel putin Adrian Ilie a fost “meserias” si este capabil sa vada adevarata valoare a unui jucator.

  27. By RedStar on Jul 19, 2007 | Reply

    @paispe’ din carti
    Toti stelistii il vroiau pe Elton in teren, iar tu spui ca e pocnitoare ca asa a zis Gigi.
    Dar de pocnitorile Iacob, Ghionea, Dica, Bostina, Ochirosii, Nicolita de ce nu zici nimic.
    Adi Ilie a finalizat doar trativele initiate de MM Stoica. Pana acum nu a adus nici un jucator pe barba lui.

  28. By ctlnmihai on Jul 19, 2007 | Reply

    D-le Vadim ,dak Steaua sub Hagi va avea sau nu rezultate o sa vedem
    in viitor.Pana atunci cautati sa mai imbunatatiti site-ul onlinesport care
    cam ramane in urma cu stirile!

  29. By obiectiv on Jul 19, 2007 | Reply

    pe vremuri era unul la dinamo, Augustin, caruia is se spunea “sfert de creier” …ei bine, pe langa MM, asa se vede si A.Ilie. E de ajuns sa vedeti cum se exprima … Sunt de acord cu redstar. Ilie a finalizat doar ce incepuse MM …sa veem in continuare …dar eu vad prost Steaua …

  30. By CHAMP24 on Jul 19, 2007 | Reply

    @ Mai “online”…

    Decat sa tot perpetuati obiceiul de-a musca din STEAUA, crezi ca sunteti in stare sa dezvoltati si subiecte mai constructive?
    In ideea ta, americanii care l-au luat pe Beckham gata accidentat, ar trebui sa se fi-mpuscat deja…
    Cititi prin tratate ce-nseamna PUBALGIA si-abia apoi dati-va vioi!
    Si…mai ales…CORECTI!…

  31. By paispe' din carti on Jul 19, 2007 | Reply

    RedStar,
    Eu am discutat de jucatorii straini adusi de M. Stoica.
    Nu sunt fan Becali si nici nu-i impartasesc spusele. Elton, daca era un jucator valoros ajungea intr-un campionat puternic. Arabia Saudita este un campionat pentru jucatorii intrati la pensie in Europa.
    Steaua nu mai are mijlocasi valorosi de cativa ani buni. Dintre toate echipele mari din Romania, Steaua are cea mai slaba linie de mijloc.
    Din ’78 merg la meciurile Stelei si stiu ce spun.

  32. By Bogdan on Jul 19, 2007 | Reply

    Pentru toti stelistii realisti.

    1.Hagi a fost un mare jucator.
    2.Cred, poate ma voi insela, ca Hagi are o problema de comunicare cu jucatorii. Intuitiv Hagi stie ce trebuie de facut atunci cand este in teren.In teren, momentele lui de creatie si executie au facut de multe ori diferenta.De pe banca este total diferit.Trebuie sa stii sa determini jucatorii sa faca ce este mai bine in situatiile de joc.Ca antrenor trebuie sa te prinzi de ce joaca adversarul si modifici strategia jocului daca situatia o impune.
    3.Cred ca in acest moment Steaua trece printr-o perioada dificila.Epoca Oli a impus un sistem destul de rigid bazat pe prudenta iar acum Hagi incearca sa mareasca viteza.Riscul este mare si vor apare situatii delicate.
    Totusi Forza Steaua !!!!!

  33. By DespreSteaua on Jul 19, 2007 | Reply

    Vadim nu mai suferi atata din cauza stelei!Daca Steaua batea in toate mec amicale,ziceai ca sunt amicale si nu poti sa iti faci o idee..acu,ca nu fost rezultate bune,imediat sari la gatul stelei..abia astepti…

  34. By walt.mann on Jul 19, 2007 | Reply

    Vadim, explica-mi detaliat unde e asemanarea de narav intre Meme si Adi Ilie. Nu pricep:
    Meme care aduce un jucator accidentat = Adi, care nu mai ia un jucator accidentat.
    Nu cumva avem de-a face cu o incongruenta logica?
    Adi Ilie are mana liberea sa aduca straini pentru ca din Romania nu mai poti sa iei nimic de valoare, decat la niste sume astronomice (vezi cazul Herea). Cred ca si Becali, cu tot comportamentul sau, a realizat acest lucru. In plus, sa fii sigur ca a fost si dorinta lui Hagi sa aduca jucatori straini, asa ca ce putea face Becali, sa fie impotriva antrenorului care ii e si nas?
    Eu nu spun ca tu ai ceva cu Steaua (desi esti dinamovist:)), spun doar ca un pic de revizuire a logicii articolului nu strica. De asemenea, a recunoaste ca ai gresit este un pas inainte, un mod de a evolua. Negarea nu face decat sa amplifice caderea ce va urma.

  35. By ctlnmihai on Jul 19, 2007 | Reply

    Sa speram k (daca) hagi o da in bara ,la Steaua va reveni Zenga sau Protasov ,sau se va cauta un antrenor strain bun.steaua are nevoie de un
    antrenor strain bun! Si k jucator o mare pierdere e plecare lui Thereau
    de departe cel m bun jucator strain din Liga I,dar aici vinovat e jiji!

  36. By si daca on Jul 19, 2007 | Reply

    fara indoiala, il urasti pe Becali… nu-i mare lucru, sunt si altii care o fac; citesc onlinesport de o buna bucata de vreme si pot spune fara nici o problema ca-l urasti pe becali. Asta insa ar trebui sa fie problema ta personala. conform sondajelor, Steaua are peste 42% fani in toata tara, iar acest lucru ar trebui sa-ti dea putin de gandit. ma plictisesc povestile in care cauti sa-i implementezi lui Becali picioare in dos, pentru ca botesti aiurea si Steaua… exagerat de multe articole “down”… fa un topic cu Becali si calca-l in picioare pana te saturi, dar lasa Steaua sa mai respire; o zi buna

  37. By Michigan on Jul 19, 2007 | Reply

    Bun articol…Se vede ca fara MM steaua e zero.De unde au stelistii incredere in ilie asta?A condus vreun club si nu stiu eu????

  38. By Toshiro on Jul 19, 2007 | Reply

    Zice marius : “Mi se pare foarte deranjant ca onlinesport, un ziar electronic in care chiar avem incredere, sa lase o persoana ca “vadim” sa posteze pe siteul lor; articolul este slab calitativ, slab ca informatie oferita si in plus si niste posteaza comentarii care sunt departe de a lamuri ceva si uneori chiar rau intentionate. …onlinesport ar trebui sa lucreze cu oameni de calitate daca vrea sa aiba rezultatele marilor competitioare, asa ca prefer sa citesc alte ziare decat aceste bazaconii….cu sigurata este ultimul articol scris de “vadim” care ma face sa mai pierd timpul pe acest site.”

    :-) :-) :-)

    Bre, Marius, m-am spart de ras citindu-te… O sa-ti dau o veste proasta: Vadim va continua sa scrie. Asa, impleticit… Asa, lipsit de logica… Asa, profund anti-stelist… Asa, total neinteresant…
    Pentru ca… Vadim e proprietarul site-ului onlinesport, drept care se si-nfoaie pe blogul lui hilar…

    Asa e-n tenis. Avantaj el… :-)

  39. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Exact. Si Marius, iti mai dau eu o veste proasta: Toshiro, va continua sa citeasca si sa chibiteze pe aici. Asa, fixist…. Asa, impleticit… Asa, lipsit de logica… Asa, profund pro-stelist… Asa, total neinteresant… :)

    C-asa e viata… 😀

  40. By bobinstein on Jul 19, 2007 | Reply

    nea vadime,zi mai bine ca nu iti place de steaua si gata,ce te ascunzi dupa deget?o tot scalzi,o tot aburesti…ca ai lasat stelisti sa posteze si alte treburi…stilul onlinesport e clar antisteaua,mai strecurati cate un articol pro,sa nu va scuipe lumea pe strada dar fondul e total antisteaua,fie ca echipa merge bine,fie ca nu…si site-ul vostru nu e de sport ,voi nu publicati analize profesioniste ci tampeniile debitate de becali sau borcea sau iancu…asta e nivelul vostru,baieti,sunteti la fel ca astia pe care-i popularizati,corect?

  41. By Alex on Jul 19, 2007 | Reply

    FORZA STEAUA!!!!

  42. By colaps on Jul 19, 2007 | Reply

    si inca ceva stimabile, cum se face ca bayern l-a transferat pe luca toni care a venit la sedinta foto intr-un picior? probabil o fi vrut sa faca pe nebunul, nu era accidentat… mai informeaza-te…

  43. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Daca tu il compari pe Snoop “Dady” Dog cu Luca Toni…

  44. By ledzep on Jul 19, 2007 | Reply

    @ MARIUS………
    Am si maiproaste vesti pentru tine, pentru noi: Vadim nu numai ca e fondatorul acestui ‘ziar’, dar e si redactorul sef(el aproba saui nu toate articolele sau posturi), e secretara, bucatarul, omul de serviciu, secretarul de partid si e ..programat, nu poti sa-l schimbi, indiferent cit de multe posturi sint in contradictie cu gogosile aberante pe care insista sa le scrie in fiecare zi! Iata citva din ‘diamantele’ scrise de Vadim (et co.)( as fi vrut sa tin cont de toate , in fiecare zi)

    1:…vadim si online crede ca americanii si-au trimis singuri avioane pline de oameni in turnurile de la New york, in 2001!!!!!!!!(mare e gradina ta !)

    2……Vadim crede ca ‘wrestlingul ‘ american e pebune si nu e un show coregrafiat!

    3…..vADIM crede ca Boeing a aratat in premiera. acum 2 saptamini, un avion care..nu zboara! Desi au fost vindute deja 400 si ceva de aparate de sute de millioane bucata, vindute la companii care au trebuitsa vada daca zboara bine intai si dupa aceea le cumperi! Acel avion afost testat cu sute de ore de zbor, a facut inconjurul lumii fara escala si a fost realimentat cu benzina, in aer! Toate astea nu l-au impiedicat pe Vadim sa se faca de ris, din nou!

    4….. Majoritatea articolelor lui vadim trebuie sa contina o doza stupida de anti mericanism! E atit de pornit si orb impotriva americanilor, ca devine ridicol in aberatiile inventate despre americani! ba ca sint prosti, ca nu au inventat nimic, ca nu au fost pe luna(desi pina si rusii au admis ca au fost, au fost aduse probe de sol lunar, studiate de savanti din toata lumea, samd.,…) ca americanii fura tehnologie de la Airbus, care are 30 de ani, cind Boeing face avioane de ..100 de ani!!! Ca americanii nu pot sa faca ceva de genuil Concorde(cind de fapt, americanii au avut tehnolgia pentru un avion cum e Concorde din ANII 60 , CARE SA BATA VITEZA SUNETULUI–deja aveau jeturi de vinatoare care faceau asta din..1948 !!), DAR EI AU HOTARIT CA NUE PROFITABIL SA CONSTRUIESTI UN avion Cum Concorde, trebuiau alterate toate aeroproturile lumii, pre mult zgomot, neprofitabil! Concorde a aflat asta pe pielea lor mai tirziu !

    Sint multe de scris despre toate aberatille si gogosile antiamericane pe care le baga Vadim, dar ne trebuie un alt blog pentru asta!~!! Sugestie?

  45. By dsadasdas on Jul 19, 2007 | Reply

    spune vadim aberatii, insa tu ai bagat una si mai tare: avioanele merg pe benzina =)) … cu plumb sau fara? :))

  46. By Codrutzu on Jul 19, 2007 | Reply

    Stire bomba! Herea la rapid! Pe site vostru la 22.07 pe gsp la 20.00!! Dar tot voi ati fost primii….

  47. By Vadim on Jul 19, 2007 | Reply

    Codrutzu – stirea a aparit la 20:58 pe Onlinesport, ora apare 22 pentru ca informatia din ea a mai fost actualizata. Vezi ca scrie acolo ‘actualizat’, nu ‘publicat’, e o diferenta. Or fi fost cei de la Gazeta primii la Herea, bravo lor. In ceea ce priveste accidentarea lui Dady noi am fost primii. Nu e nici o problema… Nu e Gazeta miza pe online, stai linistit.

  48. By riri on Jul 20, 2007 | Reply

    prost articol. MM a adus foarte multi fotbalisti buni, si chiar foarte buni. Thereau si Elton au fost cei mai buni straini care au jucat in Romania, alaturi de Semedo. Pacat ca au fost goniti de cioban. Elton a fost gonit inainte sa se acomodeze si sa arate ce poate cu adevarat. chiar cit a aratat la inceput a fost deajuns sa ne convinga ca este foarte, foarte bun. Insa Adi Ilie nu adus nimic pana acum, inafara de Golanski, pe care inca nu l-a vazut nimeni. Timpul va arata, dar pana acum nu-l putem compara pe Adi Ilie cu MM. MM avea o opinie de transferuri foarte buna, insa s-a certat cu ciobanu. Si sa nu uitam, ca asa cu m a fost, Carlos ne-a dus in CL, in semifinala UEFA, si tot cu el am iesit campioni. A avut momente cind a aparat foarte bine. (cu BEtis)

  49. By nogal on Jul 20, 2007 | Reply

    Daca tu il compari pe Adrian Ilie cu MM Stoica la management sportiv esti de-a dreptul cretin prietene. M=am obisnuit cu gogomaniile tale dar ma mir ca refulezi in prostie in continuare. Am si eu o intrebare? Chiar nu tie jena de tine? Le ai mai mult cand scrii de Boeinguri si alte elicoptere decat de fotbal. E tare chestia cu exclusivitatea. Stii cum e? Sa-ti explic mai exact ca am si eu un site de sport si mai stiu cum stau lucrurile. Deci din atatia incapabili rage unul mai tare ca are exclusivitate ca sa apara el mai misto in fata lumii. Pai cred si eu exclusivitate cand zici, “ne transmite corespondentul nostru din Portugalia’ sau ca “l-am contactat telefonic pe impresarul jucatorului si acesta ne-a declarat, si nu ca a stat Soitu si a tradus o stire de pe O’Jogo. Stie lumea care sunt lipsurile din presa sportiva romaneasca nu mai trebuie sa ne ungem cu kkt pe la guritza ca avem exclusivitate. Stii cum e Vadime? Daca unul de la gsp e plecat rau cu vaca, trebuie sa vina si turma in urma lui?

  50. By ledzep on Jul 20, 2007 | Reply

    @dsadasdas…..

    ma tanese, toate merg cu benzina, numai ca cea pentru avioane e mai speciala si mai curata! inainte sa te dai mare, informeaza-te!:
    …………………………………………………………………………..
    Aviation fuel is a specialized type of petroleum-based fuel used to power aircraft. It is generally of a higher quality than fuels used in less critical applications such as heating or road transport, and often contains additives to reduce the risk of icing or explosion due to high temperatures, amongst other properties.

    Most aviation fuels available for aircraft are kinds of gasoline used in engines with spark plugs i.e. piston engines and Wankel rotaries or fuel for jet turbine engines which is also used in diesel aircraft engines. Alcohol, alcohol mixtures and other alternative fuels may be used experimentally but are not generally available.

    Avgas is sold in much lower volumes, but to many more individual aircraft, whereas Jet Fuel is sold in high volumes to large aircraft operated typically by airlines, military and large corporate aircraft.

  51. By cyprian on Jul 20, 2007 | Reply

    vadime,nui baga in seama,sau gasit totzi stelishtii sa comenteze
    1.adi ilie poate o fi ceva,dr vb dupa ce se inkeie perioada de transferuri
    2.hagi in sus,hagi in jos,cel mai mare respect il merita Gheorghe Hagi din partea romanilor care iubesc fotbalul,dar k antrenor……………………..pardon,sa vazut in turcia(excludem perioada in care a fost la galatasaray),sa vazut la timisoara,se va vedea si la steaua,pe scurt: k antrenor e pamant de flori,nare nici o treaba
    3.pacat de steaua k a facut multe pt k celelalte ekipe sa ajunga unde au ajuns acum,dar cu un patron k jiji,scuze,a vandut cam ce era de valoare si acum umbla disperat dupa jucatori,trebuia sa ia exemplu lui dinamo-sa cumpere nu sa vanda k va ajunge el sa jace in liga campionilor(tre sa spun k mare miar fi mirarea sa ajunga in grupe)
    cu banii ce ia castigat in champ.league trebuia sa cumpere jucatori sa faca fatza in europa,dar mai bine ii baga in palat si plateste curent pt tzigani,nu?
    adi ilie sa ia contact cu aia care au adus jucatori la cfr cluj,k sau vazut performantzele facute de cfr in sezonu trecut,sa nu mai caute de nebun,k cine shtie ce bombe mai aduce de okii lumii sa nu se faca de kkt k sa inkeiat perioada de transferuri si bietu hagi tre sa intre pe teren k ekipa ii praf
    thereau,elton si carlos au facut destule pt steaua,dar ashai romanu(stelistu)cand au contribuit la ducerea stelei in semifinalele uefa si in grupele ligii campionilor au fost buni si totzi ii laudau,acum aruncatzi cu pietre in ei,vetzi vedea voi steaua fara ei ce va face
    de comparatzia intre mm si adi ilie vb dupa perioada de transferuri,cand se trage linie(adevaru e k bietu mm nu era nostradamus sa prevada k dupa ce il va aduce pe andrey acesta se va accidenta)

  52. By Toshiro on Jul 20, 2007 | Reply

    Ei, astea da sfaturi:
    “vadime,nui baga in seama,sau gasit totzi stelishtii sa comenteze
    …dr vb dupa ce se inkeie perioada de transferuri
    …hagi …k antrenor…sa vazut in turcia…sa vazut la timisoara,…nare nici o treaba…pacat de steaua k a facut multe pt k celelalte ekipe sa ajunga unde au ajuns acum,…un patron k jiji,scuze,a vandut cam ce era de valoare …trebuia sa ia exemplu lui dinamo-sa cumpere nu sa vanda …tre sa spun k mare miar fi mirarea sa ajunga in grupe…k cine shtie ce bombe mai aduce de okii lumii sa nu se faca de kkt k sa inkeiat perioada de transferuri si bietu hagi tre sa intre pe teren k ekipa ii praf…ashai romanu…”
    cyprian asta e o comoara la casa omului. Vadime, ia-l consilier. De limba romana, eventual…
    Da’, ce-i al lui e-al lui, a sesizat ceea ce nici marele jurnalist V.C. n-a fost in stare:
    “adevaru e k bietu mm nu era nostradamus sa prevada k dupa ce il va aduce pe andrey acesta se va accidenta”

    A bon entendeur, salut!

    P.S. Dom’le, cine-i Herea asta pe care se bat toti sa-l aduca primii “online” si-n prime time? F’un Dady, cevasilea? 20:58 – tineti minte aceasta ora! A star is born…

  53. By PibiaBoxbat on Feb 12, 2009 | Reply

    [url=http://www.hotfrog.fr/Entreprises/PROPECIA-ACHETER-PROPECIA-PROPECIA-ONLINE]propecia[/url] convergent incorporeal

  54. By VistIrrinorgo on Feb 22, 2009 | Reply

    various artists mixed emotions various artists batteries not included lotterywinner, About drumsound and bassline smith freestyle mambo , do or die lenny d ice an et bob marley rebel soul

  55. By Drableabardog on Apr 19, 2009 | Reply

    Hey, just i just wanted to remind, tha global I4oTuFskPCc4 is near.

  56. By drongeSer on May 26, 2009 | Reply

    Mooi site hoort!

    Een [b]sexdating[/b] clipje van mijn eerste sexdate

    [url=http://www.youtube.com/watch?v=CQ6FxzfQjMs]Sexdating[/url]

    Geniet ervan ouwe rukkers

    keywords::
    [b]sexdating[/b] | sexcontact | contactadvertenties, relatie, singles, escort, contacten, vrouw zoekt man, vrouw, meesteres, datingsites
    ,relatiebemiddeling, chat, gang bang, swingers, sexdating, [url=http://www.gsm-forum.nl/forum/index.php?action=profile;u=13428][b]Sexdatin[/b]g[/url]
    prive ontvangst, prive, bondage, dames ,partnerruil, sex contact,
    ,contact advertentie, contact advertenties, sexadvertenties, prostitutie, afspraak, sexdates, erotiek
    seksdating, dating on line,
    ,online daten, speeddating,
    sexadvertenties, prostitutie, afspraak, sexdates, erotiek, homo sexdate, homo sexdating,
    [url=http://www.gsm-forum.nl/forum/index.php?action=profile;u=13428[/url] [b]sexdating[/b]

  57. By Jaylene on Apr 9, 2011 | Reply

    3dNcLm AKAIK you’ve got the answer in one!

Post a Comment