Stirile de sport din ultimele zile

April 10th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

M-am uitat in trecere la stirile din sport de duminica si luni, de la tv. Pentru ca nu au mai fost informatii s-a batut apa in piua cu corifeii sportului romanesc.


Corifei precum Becali, Copos, Borcea. Cum au trait eu meciul. Cum a dat Borcea din buric. Ce a zis Becali. Ce a zis Copos despre Becali. Ce a zis Borcea despre Copos si Copos despre derby. Si asa mai departe.

Stiri non-sens, gunoaie timp de doua zile despre derbyul Steaua – Dinamo. Jocul de pe teren nu intereseaza pe nimeni, ci numai ce mai debiteaza acesti corifei.

Pe mine nu ma intereseaza ce zic toti acesti corifei si cand ii vad zic “uite iar apar toti infractorii astia pe sticla”. Sper ca sa exista din ce in ce mai multi care gandesc asa si s-au saturat de toate gunoaiele televizate la rang de arta.

  1. 5 Responses to “Stirile de sport din ultimele zile”

  2. By Mihai on Apr 10, 2007 | Reply

    Absolut de acord… La Pitesti erau 3-4 camere fixate numai pe Copos si eu unul chiar nu inteleg de ce!
    Afara nu sta nici dracu cu vreo camera pe vreun conducator.

  3. By Paco on Apr 10, 2007 | Reply

    La noi se vand bine toate porcariile si toate can canurile de doi lei. Cel putin stirile sportive de la tv au in proportie de 90 % un caracter de tabloid britanic, gen The Sun. Pro si Antena se bat la acest capitol, de facut stiri cat mai NEsportive. TVR-ul mi se pare cel mai serios jurnal de stiri sportive.

  4. By relansat on Apr 12, 2007 | Reply

    corect in tot ce sustii … nici mie nu mi`o placut; m`am obisnuit deja, la craciun o fo` la fel 😀

    in fine, vroiam sa`ti multumesc ca m`ai invatat un nou cuvant, in speta, corifeu 😀 … pe bune ca nu stiam ce semnifica, nu l`am uzitat niciodat` 😀 … slava domnului ca egzista dexu` :))

  5. By Vadim on Apr 13, 2007 | Reply

    In cazul de fata, corifei era intre ghilimele, dar l-am lasat fara pentru ca sper ca se intelege. :)

  6. By Jaycee on Apr 9, 2011 | Reply

    Xa62h5 Very true! Makes a change to see someone spell it out like that. :)

Post a Comment