Gaina batrana sau ciorba buna?

March 28th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Este un vechi proveb chinezesc care spune ca “gaina batrana face ciorba buna”. Insa, in cazul partidei Romania – Luxemburg nu se aplica. De ce? Pentru ca gaina batrana se afla in tabara fotbalistica a Romaniei, iar ciorba buna la bucatarii din Luxemburg.

Luxemburg are un singur jucator profesionist, Strasser, care evolueaza in liga secunda locala. Restul au diverse meserii, de la functionari de banca si politisti pana la bucatari de fast-food.

Chiar daca Luxemburg si-a vandut scump pielea cu Olanda si Bulgaria (invinsa la limita cu 1-0), meciul cu Romania nu se poate termina decat cel putin la fel. Este o partida de 1 solist. Nu se pune problema sa pierdem acest meci, in ciuda declaratiilor prudente ale lui Piturca.

Comentam recent pe blog filmului “300” care a starnit multe polemici interesante, in ciuda slabului sau mesaj. Este acolo o demonstratie in care se arata ca o armata de 3000 de oameni compusa din olari, fierari si agricultori este mult mai nevaloroasa decat una de 300 de razboinici de meserie.

Acesta este si cazul Luxemburgului si al Romaniei. In momentul in care toata ziua calculezi cursuri valurare la banca sau faci hamburgerii sa fie cat mai deliciosi, e greu sa tii piept unui “tiganus priceput” de la Fiorentina sau sa dai gol unei “pisici” ca Lobont.

Romania a fost tinuta fara gol in aceste preliminarii numai de Olanda. In rest am dat doua goluri cu Bulgaria si tot atatea cu Albania, dar si trei cu Belarus.

Exista un singur final azi. “Gaina batrana” Romania va face si mai buna ciorba realizata de bucatarii din Luxemburg. Iar legumele ar trebui sa fie tocate marunt.

Acest articol a fost publicat pe Onlinesport.ro, aici.

  1. 7 Responses to “Gaina batrana sau ciorba buna?”

  2. By redbluestar on Mar 28, 2007 | Reply

    doamne fereshte, ce comentarii de cacao mai puteti face…ce legatura are romania cu gaina batrana sau cu cei 300 de spartani din filmul “300”??? ce, jucam cumva impotriva a 3000 de fotbalishti olari shi nu stim noi??? sunteti penibili !!!

  3. By redbluestar on Mar 28, 2007 | Reply

    sa moara ciuky daca nu … nu stiu cum va mai suportati….cine va da voie sa puneti pe site asemenea gogomanii??

  4. By redbluestar on Mar 28, 2007 | Reply

    shi inca ceva…nu se scrie “comentam recent pe blog filmului 300” ci “comentam recent pe blog filmul 300”

  5. By redbluestar on Mar 28, 2007 | Reply

    sau “pe blogul filmului” eventual

  6. By Zukko on Mar 28, 2007 | Reply

    Doamne fereste, sunteti praf oamenilor..”Luxemburg are un singur jucator profesionist, Strasser, care evolueaza in liga secunda locala” Sunteti extrem de prost informati…sau poate numai dak Strasbourg joaca in liga a 2-a din luxemburg si nu stiam noi..plus k se deduce din exprimarea asta k nici un alt jucator nu joaca macar in prima liga “locala”…ceea ce iarasi e fals…unii chiar joaca la profesionisti..de Daniel Huss am mai auzit, k doar l-am mai intalnit, si mai au un tanar, Aurelian Joachim, care joaca la Bochum, nu in a 2-a liga “locala” cik chiar in prima liga nemtzeasca, dar ce sa stiti voi…dak va deranjati 5 minute sa va informati de pe net, nu scriatzi abjectia asta de articol..

  7. By Ilie on Mar 28, 2007 | Reply

    Domnule Cusnarescu, esti cel mai slab ziarist pe care l-am citit vreodata…

  8. By daniel on Mar 29, 2007 | Reply

    Gaina batrana face ciorba buna… daca stii s-o fierbi! :)

Post a Comment