Becali a dat in benga

March 18th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

_gigi-becali-n3109.jpgSpectacol sambata seara la Craiova. In timp ce pleca de la stadion in Mercedesul lui Adrian Mititelu, Becali a iesit pe trapa masinii si a inceput sa vorbeasca zbiere cat il tineau rarunchii, in timp ce lovea cu palmele in capota. Un alt acces de megalomanie pe durata caruia a promis ca va face lucruri mari ca presedinte. Din nou, acelasi principiu, nu te doare gura sa promiti nimic.

As vrea sa ii intreb si eu pe cei are il voteaza pe Becali de ce o fac, iar pe cai care nu il voteaza de ce nu?

De asemenea, tot aici, puteti comenta articolul aparut pe Onlinesport pe aceasta tema.

  1. 4 Responses to “Becali a dat in benga”

  2. By Dani on Mar 18, 2007 | Reply

    ideea cu votatul lui GB si sondajele de opinie care il aseaza exact in spatele lui Basescu sau chiar cel mai votat la o doua optiune politician din Romania este putin exagerata. Problema este ca oamenii nu sunt foarte constienti de opinia generala, in cazul in care ar fi la curent cu faptul ca acest “domn” chiar are sanse sa castige vreo functie politica se va declansa o actiune asemanatoare cu Ion Iliescu vs. Vadim Tudor, Jacques Chirac si JM Le Pen si tot asa mai departe. Acest om va intra probabil in Parlament dar niciodata nu va ajunge mai sus. Si va spun sincer…nu ar fi cel mai incult om din acea institutie.

    Cheers

  3. By Vadim on Mar 18, 2007 | Reply

    La cati mafioti sunt politicienii de nivel inalt (nu numai in Romania, ci peste tot), Becali nu ar fi nici primul si nici ultimul, nici cel mai mare si nici cel mai mic, nici cel mai gras nici cel mai slab. Dar macar cand erau Nea Nelu sau Tapu’, frate, aveau o facultate si ceva in cap… In rest, afaceri la nivel inalt au facut toti si vor face toti, se vede ce fac si astia si acum, la fel ca si PSD. Incep sa cred ca nici cu UE nu scapam de astia.

  4. By OriginalA on Mar 18, 2007 | Reply

    mai oameni buni…GB cred ca e dus rau,da rau de tot cu capu…are impresia ca daca da bani la tzigani (numai in prezentza camerelor de tv)crede ca-l alege draku…cred ca e mai prost decat permite legea…un om cu ieshirile lui…hm…doamne fereshte,deja a inceput sa aiba ieshirile shi apucaturile lui Ceaushescu…vai de capu nostru daca nu boicotam alegerile urmatoare….vor participa aceeashi HOTZI…

  5. By Yoyoyoi on Mar 19, 2007 | Reply

    Eu cred ca se exagereaza cand se face asocierea intre Steaua si cariera politica a lui Becali. Steaua a fost pentru el o rampa de lansare. A intrat in viata publica, a aparut in presa ca finantator al echipei. De atunci aparea la fel de fel de emisiuni si talk-show-uri si a ajuns cunoscut, nu pe baza calitatilor sale, ci mai mult pe baza publicitatii excesive pe care i-a facut-o presa.
    E arhicunoscut faptul ca media cauta subiecte fierbinti, care sa aduca cititori/telespectatori cat mai multi. Iar Becali este tipul de caracter care atrage masele de oameni. Dar nu pentru ca ar fi fost catalogat de privitori ca un om inteligent, diplomat sau mare om politic, ci pentru ca au gasit sa se amuze pe seama lui. Eu ma uit la emisiunile in care apare el, tocmai pentru divertisment, nu pentru ca i-as impartasii ideile si aspiratiile.
    Insa, de la o vreme, cam de doi ani, Becali a renuntat la aparitiile in planul presei sportive si a ales mai mult emisiunile cu tema politica.
    Succesul lui in plan electoral s-a realizat nu pe baza relatiilor cu Steaua sau cu lumea fotbalului. Asta a fost doar inceputul. El si-a creat popularitatea prin donatiile facute celor napastuiti, prin faptul ca a dat o palma guvernarii construind case pentru cei care au suferit de pe urma inindatiilor, prin faptul ca nu a ezitat sa scoata bani la anumite intruniri caritabile televizate, prin faptul ca a construit sau donat bani pentru multe biserici. Si se stie ca romanii sunt un popor foarte credincios. Cunosc oameni care spun ca-l voteaza pentru ca e credincios, pentru ca nu se uita la bani cand e vorba sa ajute necajitii. Si toti acesti oameni n-au nici o treaba cu fotbalul, si cu atat mai putin cu Steaua.
    Iar acum tot show-ul pe care-l face, nu e decat dorinta de a iesi cat mai mult in fata. Mai ales ca in aceasta perioada viata politica de la noi e extrem de zbuciumata, Becali nu are decat de castigat. Si profita de fiecare tampenie pe care o face actuala guvernare, ca sa mai apara in presa ca o alternativa la ce este actuala politica.

Post a Comment