Gazeta Sporturilor cenzureaza ‘Onlinesport’ si ‘Prosport’. Jiji devine ‘Domnul George Becali’

February 26th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

O colega de forum si de la site mi-a semnalat marti noapte o treaba foarte amuzanta. In comentariile articolelor de pe siteul de trei litere, cuvintele Onlinesport si Prosport sunt inlocuite automat cu altceva, atunci cand un cititor scrie un mesaj care sa le contina. Si nu numai. Iata mai jos ceva savuros. Via Yoyo.


Astfel, ‘Onlinesport’ devine automat in comentarii ‘alt site’, iar ‘Prosport’ devine ‘ceilalti’. Daca un utilizator al siteului de trei litere scrie ‘am citit pe Onlinesport un articol mai interesant ca la voi’, mesajul devine automat ‘am citit pe alt site un articol mai interesant ca la voi’. Nu e dragut?

Alt exemplu: “Prosport nu face redirectare de trafic pe internet” = “Ceilalti nu face redirectare de trafic pe internet”. (scuzati dezacordul, dar modulul de cenzura nu are patru clase). (later edit: probabil ca in urma articolului meu de pe blog, cuvintele ‘Onlinesport’ si ‘Prosport” au fost scose din cenzura).

Acum vin altele si mai tari. ‘Jiji’ sau ‘Ciobanul’ devin ‘Domnul George Becali’ sau ‘Gigi Becali’! ‘Cum e nea Jiji, fara numar?’, devine ‘Cum e domnule George Becali, fara numar?’. Mai e si situatia inversa, care devine cam confuza, dar urmariti-i firul. Daca te apuca subit pofta sa povestesti cuiva din Miorita si scrii ‘Un cioban ungurean mergea cu oile pe camp’, totul se transforma in ‘Gigi Becali ungurean mergea cu oile pe camp’.

Cuvantul de patru litere care incepe cu M si echivaleaza in trafic cu aratarea degetului din mijloc pe geamul masinii (sau pe trapa, dupa posibilitati) devine nici mai mult nici mai putin decat ‘Neata‘.

Un exemplu: ‘Nea Jiji, Onlinesport iti da multa m***’, devine pe siteul de trei litere: ‘Domnule George Becali, alt site iti da Neata“.

Incercati, e 100% real si savuros. Probabil mai sunt si altele.

Lasand gluma la o parte, inteleg partial cenzura ‘siteului de trei litere’. Pentru a evita astfel de situatii, eu nu voi crea posibilitatea de comentarii pentru cititorii articolelor Onlinesport. Nu spun ca niciodata. Da, vor fi si comentarii la articole, dar numai atunci cand tribunele stadioanelor din Romania vor semana cu cele din Anglia. Adica se va aplauda la scena deschisa si nu va fi nevoie de garduri pentru a ii desparti pe jucatori de suporteri, iar Lacatus va sta ca la el acasa in mijlocul galeriei lui Dinamo atunci cand va fi expulzat de pe banca tehnica.

Neata.

Inainte:
proba1.jpg

si Dupa:
proba2.jpg

  1. 63 Responses to “Gazeta Sporturilor cenzureaza ‘Onlinesport’ si ‘Prosport’. Jiji devine ‘Domnul George Becali’”

  2. By Yoyoyoi on Feb 27, 2008 | Reply

    cu fraza de final m-ai dat jos de pe scaun de ras =))

  3. By pLaY on Feb 27, 2008 | Reply

    Domnule George Becali, alt site iti da Neata
    =)))))))))))

  4. By baixinho on Feb 27, 2008 | Reply

    bun, si care este faza, ca nu am priceput?!

  5. By Vadim on Feb 27, 2008 | Reply

    Ce nu ai priceput. Finalul? :)

  6. By flroin on Feb 27, 2008 | Reply

    jiji lasa-ne ca iti dam de multe ori muie….

  7. By Defoe on Feb 27, 2008 | Reply

    MULTA NEATA SI DE LA MINE PT OIER

  8. By lys3rg0 on Feb 27, 2008 | Reply

    Vadim, am incercat sa discut despre comentarii la articole pe Onlinesport si zic eu ca am adus ceva argumente pertinente… vezi aici: http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=219777

    Daca nu se va putea posta anonim ci doar logat dupa o prealabila inregistrare pe forum eu zic ca are sanse de succes.

  9. By endorama on Feb 27, 2008 | Reply

    mda.. si eu remarcasem faza cu ‘cioban’, care se transforma subit in domnul George Becali… e destul de clar cine ii subventioneaza lui Tolontan editorialele, nu?

    am senzatia insa ca de azi, cuvantul ‘cioban’ nu mai e inlocuit. doar ‘jiji’

    ce-i mai rau insa e ca Tolontan cenzureaza toti utilizatorii care au tendinta de a nu fi de acord cu ideile lui. e chiar penibil la faza asta. eu nu am scris niciodata injurii, jigniri sau alte prostii, dar nu mai pot sa public nici un comentariu pe blogul lui. si daca citesti vei vedea ca mai sunt multi altii in situatia respectiva.

    se comporta ca un comunist Tolontan asta… sper sa nu mai faceti prostia sa-i mai acordati premii de jurnalistica. mai ales ca in ultima vreme pare atat de disperat in incercarea lui de a distruge imaginea CFR-ului incat nici nu-i mai pasa ca toti cititorii isi dau seama ca si-a pierdut orice urma de echidistanta.

  10. By Kurany on Feb 27, 2008 | Reply

    pe gsp cubantul CENZURA devine INDRUMARE SPRE CALEA CEA DREAPTA…
    tare interesant…

    nu sunt de acord cu postari de injurii insa nici cu cenzura nu sunt de acord..

    gsp-ul e platite de Becali…
    iar ceea ce se incearca cu imaginea CFR-ului, cu toate minciunile pe care le scornesc impotriva clujenilor, e strigator la cer

  11. By Excalibur on Feb 27, 2008 | Reply

    Multa NEATA si din partea mea pentru ‘dl.Cioban’ si cohorta lui de apropiati, a se citi slugi/sclavi.

  12. By Toshiro on Feb 27, 2008 | Reply

    Mda, banuiam… Dai in paranoia, Vadime…
    Mai intai ar trebui sa vezi ce articole de toata jena apar pe site-ul OLS. Ca sa nu mai vorbim de ridicolul tau “glob”…

    Tolontan si ai lui fac sa dispara urgent tot ce nu e pe placul lor. Nu sunt singurii. De altfel, asta e unul din motivele pentru care forumul OLS imi provoaca greatza: asa-zisii moderatori, care judeca totul dupa mintea si simpatiile lor. Un fel de Tolontani cu mai putina scoala…

  13. By nkandrei on Feb 27, 2008 | Reply

    neata’ domnul gigi becali :))))))))))
    tare rau…..asa sa strigam pe stadion …ar fi belea :)))

  14. By romanu001 on Feb 27, 2008 | Reply

    jiji spune numai prostii oriunde as citi, in gsp.ro sau in onlinesport.ro

  15. By Neb Unu on Feb 27, 2008 | Reply

    Acuma va fute grija si de alt site… dupa ce ca aveti 4-5 editorialisti iar restul “stirilor” sunt preluate – acuma “umpleti” randurile si cu astfel de comentarii total neinteresante …

  16. By Bancaru on Feb 27, 2008 | Reply

    Vadim, dar tu nu ai fi cenzurat cuvantul “muie”. Nu e de competenta mea sa spun daca Jiji merita sau nu. Daca ma intrebati pe mine eu as spune ca “domul Jiji” nu merita nimic.

  17. By T on Feb 27, 2008 | Reply

    Asa, si cu ce te diferentiezi tu Vadim de “ceilalti”?

    Intr-un fel mi se pare normal, daca esti o firma desteapta, sa inlocuiesti numele “adversarilor” tai. “Domnul” Vadim este un fel de “Gigi Becali” al Onlinesportului, vad ca se pricepe in tot si la toate. Eu lucrez in domeniul programarii (inclusiv web) si stiu ca daca un maniac (intentionat sau nu) se apuca si posteaza in continuu comentarii care contin de sute de ori cuvantul Onlinesport, motoarele de cautare vor retine treaba asta … cu alte cuvinte, intr-un articol scris pe GSP, vin si pun vreo 20 de comentarii cu cate 100 de repetitii ale lui Onlinesport, si la cautari Google site-ul Onlinesport o sa fie inaintea celui GSP. Daca esti cat de cat o companie respectabila (si nu furi stirile de pe alte site-uri, nici macar traducandu-le intotdeauna corect din engleza), mi se pare normal sa te gandesti la toate aspectele.

    Cei de la GSP sunt tampiti din cu totul alte motive, unul din ele fiind calitatea SUB ORICE CRITICA a articolelor SPORTIVE. Dar vad ca la acest aspect Onlinesport si Prosport le calca serios pe urme.

    Vadim, spui ca vrei sa vezi marea cu sarea, sa semene stadioanele din Romania cu cele din Anglia, dar presa din Romania cand va semana cu cea din Anglia? Pai hai sa-ti spun eu de ce sunteti la fel de josnici ca si “site-ul de 3 litere”: pentru ca in ziua in care in Romania se joaca SFERTURILE DE FINALA ALE CUPEI ROMANIEI, primele 4 articole ale voastre au legatura cu Lacatus, Dica si Gigi Becali … si alte scandaluri … bine, stati mai bine decat “ceilalti”, care au primele 15 articole legate de scandalurile de la Steaua si Rapid si abia apoi cate ceva despre fotbal …

    Asa ca pana una alta, invatati sa respectati si sa faceti gazetarie … ca de dat multa NEATA in stanga si in dreapta este atat de usor …

    NEATA.

  18. By T on Feb 27, 2008 | Reply

    @Kurany

    Bai nene, tu esti sanatos la cap? Te-ai controlat intelectual? Faci si tu macar 20p la testul de inteligenta?

    Deci “site-ul de 3 litere” scrie ca Steaua o sa faca blat la Iasi, ca au avut ei capul in vestiarul de la Iasi. Si am vazut ce blat s-a facut.

    Apoi scriu ei ca Steaua a trimis umflati cu sacaose sa le dea Craiovei. Si am vazut apoi care a fost si treaba cu sacosele.

    Il da toata ziua pe Muresan cu declaratii “gluma de meci la Iasi” si “Steaua a dat 200.000 de euro pentru Craiova” …

    Cum mama drea-Q ma sa fie GSP ziar impotriva lui CFR? Voi tot nu reusiti sa intelegeti ca presa din Romania e aservita scandalului, din cauza ca CITITORII DIN ROMANIA SUNT SCLAVII SCANDALULUI SI TIGANIILOR?

    Pai daca ar scrie dupa meciu raportul suturilor pe poarta … cine drea-Q ar citi? Ia vezi tu cate vizite are articolul lui Vochin despre tactica si vezi cate vizite au femeile goale si stirile despre Becali si Muresan …

    TDHAAAAAAAAA
    Neata frate … trezeste-te 😀

  19. By nicky on Feb 27, 2008 | Reply

    sa va mai zic ceva..la gesepe daca tastezi numele lui MM Stoica o sa vedeti ca va aparea ** Stoica..=)))))))..sa razi, nu alta

    eu propun ca cei de acolo sa inlocuiasca Tolontan cu Bolovan, ca nu e mare diferenta

  20. By Giogio on Feb 27, 2008 | Reply

    Dar de ce nu spui ca ai luat poza si stire cu Milhazes de pe site-ul oficial al lui Poli si nici macar nu ai specificat sursa? Ha?

  21. By alex on Feb 27, 2008 | Reply

    hahaha ce tare e … daca scrii cenzura .. iti baga “indrumare pe calea cea dreapta” =)))

  22. By lukas75 on Feb 27, 2008 | Reply

    Neaţa Domnul Gigi Becali prosport alt site

    Cine traduce?
    Muie jiji prosport onlinesport am scris

    vad ca acu accepta prosport

  23. By vasâle on Feb 27, 2008 | Reply

    cand o sa ai si tu traficul GSP, atunci sa vorbesti. pana atunici… oricum, stai calm, gsp nu baga OLS (tot trei litere) nu te baga in seama…

  24. By Vadim on Feb 27, 2008 | Reply

    vasile, nu stiu ce e aia OLS. Daca te referi la onlinesport, ai gresit adresa.

    Pana una alta, cenzura asta arata altceva.

    ps: o sa editez jignirile scrise la adresa mea si a altor persoane, nu isi au rostul…

  25. By Excalibur on Feb 27, 2008 | Reply

    Vasile, stai linistit baiatule, ca ONLINESPORT da clasa la orice ora vrei tu site-ului din trei litere. Citeste mai cu atentie si ai sa vezi cate stiri sunt copiate de pe Onlinesport acolo. Invers nu am vazut. Asa ca mai gandeste-te cine pe cine baga in seama.

  26. By nimic on Feb 27, 2008 | Reply

    am mai gasit eu una, mitici e inlocuit cu bucuresteni.

  27. By T on Feb 27, 2008 | Reply

    @Excalibur:

    nu exagera. Onlinesport nu cunoaste sensul cuvantului LOGISTICA. Voi sunteti un fel de Google al sportului, nu sunteti nici ziar sportiv, nici agentie de stiri, nimic.

    Nu lucrez pentru GSP, stati calmi cu totii, dar nu va mai trageti de bretele in sus de parca ati fi dumnezeii ziaristicii sportive.

    Pana una alta, stim cum a aparut Onlinesport si din ce necesitati … nu faceti altceva decat sa adunati unele din cele mai bune stiri sportive, de peste tot de pe net, si sa le puneti sub acelasi acoperis …

    Macar baietii de la hotnews sunt super modesti si super profesionalisti, si nu si-au arogat niciodata merite pe care nu le au.

    A, si inca ceva, daca aveti 2-3 colaboratori entuziasti care de buna voie si nesiliti de nimeni va ajuta cu cate o stire sau material, nu numiti asta gazetarie sportiva. Gazetarie sportiva va fi cand veti angaja absolventi de Litere sau Jurnalistica, ii veti trimite pe banii vostri la meciurile Stelei, Dinamo, Rapid, CFR, le veti da camera foto profesionala de 7.000$ din banii vostri, le veti tine trainig-uri, etc etc etc …

    Neata L-)

  28. By vasâle on Feb 27, 2008 | Reply

    vasile, nu stiu ce e aia OLS. Daca te referi la onlinesport, ai gresit adresa.

    HAI CA ESTI GLUMET! HAHAHA. CITESTE IN ARHIVA TA DE PE YAHOO SI AI SA VEZI DE CATE ORI AI SCRIS TU OLS… CE NAIBA MA, TU CHIAR NU MAI JUDECI? NU AM CUM SA-TI FAC PRINT SCREEN AICI… DAR CAND TU SCRII OLS, CE AI ACUM CU GSP? ASTIA AU VENIT CU O SUPER IDEE, FIINDCA TOT NUMELE ERA GREU DE SCRIS. ACUM ASTA TE FREACA PE TINE?

  29. By Vadim on Feb 27, 2008 | Reply

    Excalibur, asa este, avem probleme cu stiri destul de frecvent copiate pe gsp sau siterule de fani. De multe ori nu citeaza sursa si daca le atrag atentia prefera sa scoata stirea decat sa puna onlinesport.ro. Nu spun ca imi atrag atentie colegii ca mai citeaza si pun OLS, special ca sa nu se stie ca e ‘alt site’… Oricum cine stie onlinesport stie ca e numarul 1 pe online, se vede din avion.

    Vasile, fa-mi un print screen si pune-l undeva pe imageshack. Ti-am zis, ols.ro nu exista. Sau exista, dar nu e al meu. Daca spui Onlinesport.ro e altceva. Fiecare cu brandul lui, unele din trei litere, altele din mai multe… Treaba celor de la Gazeta Sporturilor de ce au pus gsp. Nu zic ca e o idee rea, dar oricum la momentul acela iti zice tata ca gazeta.ro era luata de prosport si de aia nu a putut fi numit asa siteul lor…

    T, siteul onlinesport.ro are cinci redactori sau reporteri full time, plus abonament la cele mai mari agentii de stiri din Romania, om profesionist pe foto cu scule de zeci de mii de euro si abonament la o agentie foto mare din Romania si sediu central. Nu mai vorbi din amintiri, a fost acum 3-4 ani si ce zici tu insa lucrurile au evoluat mult. Costurile siteului sunt ridicate pentru ca vreau calitate, atat de ridicate incat daca iti spun cat sunt nu aduni tu intr-un a de zile cat platesc eu intr-o luna. Iar cei care sunt acum la site sunt toti buni, cei mai buni, si vor avea din ce in ce mai mult. Sa nu imi ceri devize ca iti dau Neata din picioare.

    ps: am incercat sa editez toate jignirile la adresa mea, a altor oameni chiar de la gsp si chiar la adresa Domnului George Becali. :) Nu vreau sa fac aici colt de injuratori pentru altii, daca aveti ceva sa le spuneti dati-le mail lor sau scrieti la ei pe site.

  30. By jjj on Feb 27, 2008 | Reply

    Ai cinci redactori care nu se ridica de pe scaun cat e ziua de mare. Asta e jurnalismul tau?

  31. By Vadim on Feb 27, 2008 | Reply

    jjj, scrie la subiect. Despre altele te invit pe articole relevante de pe blog.

    Legat de ceea ce spui, ce vorbesti? Ia intra joi pe site de la ora 14:30, avem om la antrenamentul Stelei si facem live declaratiile lui Radoi de pe Ghecea: http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/30229/joi-live-conferinta-de-presa-radoi-(1430).htm

    La fel la meciurile de cupa si campionat. Nu stiu daca ai observat, dar din 2008 partea de reportaj si teren s-a dezvoltat mult la noi si inca se va dezvolta!

  32. By fia on Feb 27, 2008 | Reply

    Au scos si onlinesport de la cuvintele “interzise”, nu stiu daca in urma articolului sau nu, dar acum apare onlinesport

  33. By Yoyoyoi on Feb 27, 2008 | Reply

    mai, mai ce ai dracului sunt unii… tot pe langa subiect vorbesc…pana una-alta am mai observat ca se cenzureaza si Rrapid si Steoaia 😀 deci harnici oameni astia de la GSP 😀

  34. By jjj on Feb 27, 2008 | Reply

    Vadime, subiectul era cenzura Onlinesportului pe GSP, nu? Te plangi ca ei practica acest lucru cand de fapt si tu faci acelasi lucru. De ce?
    Apropo, pe la conferinte va duceti, dar la meciurile de CL mergeti? Canci, nema, nu aveti acreditari pentru asa ceva:D.

  35. By Vadim on Feb 27, 2008 | Reply

    La meciurile de CL de afara inca nu mergem. Dar iti promit schimbari in acest sens din 2009 sau 2010.

    La orice eveniment din Romania, ca e conferinta sau meci de CL se merge. Normal ca exista acreditari, esti copil? Tocmai ti-am zis mai sus sa te uiti la o conferinta de presa in direct, joi, de la Steaua, de la ora 13:30. Iar pentru Liga sau Cupa UEFA, la meciurile din Romania, vei avea amanunte de la fata locului cand reincepe sezonul. Tu chiar vorbesti serios? Cred ca se vede din plin pe site, din ce in ce mai pregnant, ca avem multa informatie la prima mana.

  36. By fia on Feb 28, 2008 | Reply

    Da, site-ul e in crestere, se parca ca face bine concurenta, nu? Parca e mai fun decat sa fii singur pe piata, nu?

    Ia zi si mie cum se raporteaza pe trafic.ro un site suspect ca isi umfla traficul?

  37. By Excalibur on Feb 28, 2008 | Reply

    @ T
    Si daca niste ‘baieti entuziasti’ iti prezinta niste diplome de licenta obtinute dupa ani grei de scoala ne spui si noua cum te numesti, cate materiale ai publicat in viata ta si in spatele carui mogul te ascunzi mancand aici ce nu trebuie? :)

    @ jjj
    Amice, jurnalism nu inseamna doar fatucile cu microfon pe care le vezi tu la TV in fiecare zi alergand de la parchete la tribunale si invers sau domnisoarele ‘apetisante’ care prezinta stirile sportive de seara. Si realizatorii de radio stau cu fundul pe scaun toata ziua si daca nu ma insel tot in tagma jurnalistilor se incadreaza. Dupa cum gandesti nu degeaba te semnezi cu trei de J, probabil iti place sa crezi ca esti jiji la puterea a treia, ai toate sansele in ritmul asta. Nu te opri!

  38. By benitez on Feb 28, 2008 | Reply

    Unde sunt reporterii tai bai vadime cand are iasul, ceahlaul, vasluiul conferinta de presa. Unde ti-a fost corespondentul la meciul Stelei de la Iasi?

  39. By Vadim on Feb 28, 2008 | Reply

    Fia, concurenta pe piata e la un anumit nivel si a fost mereu. In ordinea traficului, nu neaparat si a calitatii care poate di o discutie subiectiva: gsp.ro, prosport.ro si onlinesport.ro. Celelalte siteuri de sport sunt praf, atat din punct de verere a continului, cat si a traficului (fie umflat sau nu). Ma refer la cele de stiri si informatii, nu la cele de video cum e sport.ro si care e in alta categorie. Trimite mail la trafic.ro, vezi acolo ca ai adresa, nu o stiu pe dinafara. Daca gsp a scos ‘onlinesport’ din cenzura este foarte bine, nu m-am uitat, insa te cred pe cuvant si am schimbat si eu in articolul de mai sus.

    T, date despre mine ai aici: http://www.vadim.ro/?page_id=2. Fara nici o umbra de modestie, dar sunt nr 1 pe onlineul de sport, atat ca studii, cat si ca experienta si proiect. Oricum, nu vad de ce imi tii tu mie evidenta la bani si cv. Daca nu iti place blogul, nu il mai citi. Daca nu iti place siteul, nu il mai accesa. E foarte simplu.

    Benitez, pentru conferinte de presa la Iasi, Vaslui si alte orase pe care nu le consideram prioritati pe moment avem agentiile de presa pe care le platim si au oameni acolo. Am avut oameni in Timisoara si Craiova, dar nu am fost multumit de colaborare si costuri, prin urmare nu am considerat necesar sa ii tin si cu atat mai putin sa dezvolt treaba asta si in alte orase. Se pare ca unii mor de grija mea si a onlinesport, nu aveti alte griji la care sa va ganditi: job, rate la casa, copii etc?

  40. By benitez on Feb 28, 2008 | Reply

    Vad ca vorbesti despre cenzura despre politica fiecarui site, dar tu de ce mi-ai cenzurat comentariul? E blogul tau personal, dar era parerea mea de cititor de ce tie frica sa citeasca oamenii adevarul?
    Vadime dar meciul Stelei de la Iasi nu era prioritate pentru voi? Cum de nu ai avut reporter acolo, te mai intreb odata.
    Ce orase le consideri tu prioritare si ai reporteri acolo, in afara de reporterii Mediafax si NewsIn pe care tu ii consideri tot ai tai?

  41. By Vadim on Feb 28, 2008 | Reply

    Benitez, nu, meciul cu Poli Iasi nu a fost deloc o prioritate pentru noi. Absolut deloc. Dar am avut tot de acolo.

    Ti-am cenzurat pentru ca ai jignit, de aia.

    Cred ca ti-am explicat destul despre site, nu iti mai dau alte detalii despre ceea ce cred eu. Zi-mi intai daca tu nu ai alte preocupari in afara sa imi tii mie cv-ul si socoteala. Nu ai copii, rate la casa etc sa te preocupi de ele mai intai?

  42. By T on Feb 28, 2008 | Reply

    @Vadim si Excalibur:

    sunteti obtuzi in gandire. V-am spus mai sus ca lucrez in domeniul programarii, insa nu sunt adunat de pe strada. Stim cu totii cum se obtine “hartia” in Romania, a.k.a diploma. Important e ca acea diploma sa se vada in ce faceti, altfel poti sa ti-o tii printata pe perete la birou sau sa te stergi cu ea la fund.

    Vadim, eu nu iti tin socoteala nici la CV nici la bani, dar daca nu accepti critica, inseamna ca nu vrei sa cresti. Incepem si noi discutia aia surda, te bucuri ca ai trafic doar pentru ca nu exista alternativa mai buna? Cititorii din Romania sunt sub-educati … aia educati, stai fara grija, stau mai mult pe SkySports, Marca si alte ziare de afara decat stau pe GSP si Onlinesport … iti dai seama, daca te crezi cel mai bun om pe online si crezi ca site-ul tau e nr 1 de departe, imi fac o idee despre cat de preocpupati sunteti sa cresteti si imi fac o idee despre cat management stiti (pe unde am trecut eu si am studiat idei de marketing, management si conducere de afacere, numai looserii se credeau no 1, fara nici o urma de jignire, era lectia nr 1: nu te crede niciodata invingator, nu te opri niciodata din a incerca sa fii mai bun).

    Excalibur, nu ma ascund in spatele nici unui mogul tata, ca m-au asasinat si am plecat din Romania. Am stat si eu cuminte, am citit 3.500 de carti, am facut si eu 17 ani de scoala + gradinite crese si 7 ani de acasa, am insemnat si eu ceva cultural pentru tara, stai linistit … in general imi face placere sa critic constructiv si cine vrea sa citeasca printre randuri, bine, cine se tot ascunde dupa craca si nu vrea sa se gandeasca la cei pentru care e facut site-ul … uneori, citindu-va, realizez ca faceti munca asta ca sa aveti voi impresia ca sunteti no1 … nu sa-i faceti pe cititori sa se simta no 1 … va mangaiati dimineata in oglinda, gandindu-va cat de buni sunteti? Hmmm, cred ca ar trebui sa incercati sa-i faceti pe cititori sa se mangaie de fericire ca pot sa va citeasca …

    Daca sfatul vostru pentru oricine isi pierde si 5 minute sa va atraga atentia asupra unor detalii, este “daca nu iti place blogul, nu il mai citi” … asta e a doua mare imagine despre management …

    Si in final, Vadim, ce sa zic, mai are rost sa rad la gluma cu cei 5 reporteri ai tai dedicati si abonament la stirile internationale si banii investiti de tine intr-o luna cat nu castig eu intr-un an? Te-ai simtit bine cand ai spus asta, te simti bine crezand ca daca tu castigi mai mult de 2.000 de euro pe luna esti punct de reper pe glob? Ai om cu scule profesioniste? Am si eu aparatura profesionala de 35.000$. Daca as lucra de placere pentru Onlinesport sau sport365, asta ar insemna ca sunteti voi mari? Nicidecum. 5 oameni !? Pai numai o etapa in Romania are 9 meciuri. Cand o sa ai om la fiecare meci si ai sa faci caseta tehnica a meciurilor … cand o sa ai trimisi pe banii tai in toate tarile, si nu colaboratori din tarile respective care fac materiale pe timpul si banii lor, cand o sa ai trimisi la F1, etc etc … ce vreau eu e sa recalculati ce sunteti voi pe segmentul de piata … in nici un post al meu de mai sus, daca observati, nu v-am comparat cu GSP, Prosport, Sport.ro sau altceva … nu sunt aici platit de cineva sa arunci cu noroi in voi si sa zic “altii” sunt mai buni … sunt un cititor care vrea sa creasca standardele … chiar daca voi ati fi cei mai buni, suntem inca in Romania la ani lumina in urma, atat in ceea ce priveste fotbalul, cat si presa …

    Bafta.

  43. By Vadim on Feb 28, 2008 | Reply

    T, ti-am raspuns in acelasi stil in care pui tu problema. Crezi ca eu ma simt bine ca unul ca tine, care habar nu are despre activitatea unui proiect ca asta, sa imi arunce in fata tampenii? Termina cu aberatiile, nimeni de la Onlinesport nu lucreaza de placere! Habar nu am de unde ai tu informatiile astea. Daca la alte siteuri se lucreaza de placere, e treaba altora. La Onlinesport, de 3 ani nu se mai lucreaza de placere, de orgasm. Indiferent ca atunci era un om, iar acum sunt 5, plus programatori si altele. Deci te rog eu, scuteste-ma si nu mai vorbi despre ce nu ai habar, nu mai avansa cifre daca nu ai habar. Pot sa iti arunc si eu in fata tampenii despre ce ai scris mai sus, dar ma abtin si te sfatuiesc si pe tine sa nu mai vorbesti pe uscat, pentru ca asta e cel mai simplu.

    Daca vrei sa cresti standardele Onlinesport, atunci este bine si eu te asigur ca ma ocup de asta atat zi de zi, cat si pe un plan care se intinde pe ani de zile.

  44. By Toshiro on Feb 28, 2008 | Reply

    Ne spune Vadim al nostru:
    “Fara nici o umbra de modestie, dar sunt nr 1 pe onlineul de sport, atat ca studii, cat si ca experienta si proiect.”
    Corect, n-am vazut nicio umbra…
    Iar daca afirmatiile privitoare la cunostinte (studii, experienta…) sunt exacte, e de jale cu online-ul de sport…
    Daca am unele indoieli cu privire la cele afirmate de tine, totusi, de un lucru sunt sigur: esti printre primii la marlanii. Chiar si cand le ascunzi printre ratze…

  45. By gigel on Feb 28, 2008 | Reply

    Tu vorbesti? Incercati sa scrieti sport365 pe forumul Onlinesport!!!

  46. By tazonne on Feb 28, 2008 | Reply

    eu il apreciez p d-nul Vadim pt felul in care arata onlinesport, pt felul in care se comporta la transmisiile de meciuri, pt tot.
    toti care il atacati parerea mea este ca sunteti invidiosi si frustrati!
    cum a zis si dansul, NU va obliga nimeni sa accesati site-ul sau blog-ul.
    Tineti-o tot asa!
    Si multa neatza la carcotasi:))

  47. By Vadim on Feb 28, 2008 | Reply

    Gigele, sport365 este cenzurat pentru forum pentru ca mai demult m-am confruntat cu un spam imens de la ei,cu linkuri pe forum si in mersajele private care m-a determinat sa fac asta. Nu e nici o filosofie aici.

  48. By fabio on Feb 28, 2008 | Reply

    tazonne: eu il apreciez p d-nul Vadim pt felul in care arata onlinesport, pt felul in care se comporta la transmisiile de meciuri, pt tot.

    fabio: pt ca iti da 100 ron pe luna ca scrii si tu un articol, hai sa-l pupam in fund pe d-nul vadim… urasc oamenii ca tine…

  49. By Marius on Feb 28, 2008 | Reply

    Vadime, zici ca ai 5 redactori full time, dar acolo scrie ca ai 6. Nu stii nici cati oameni ai in redactie?

  50. By jjj on Feb 28, 2008 | Reply

    Vadime, mi-ai cenzurat vreo 5 mesaje, si nu erau jigniri. Halal om!

  51. By Vadim on Feb 28, 2008 | Reply

    Ultimul nume, Irina Maxim, este pe moment colaboratoare, nu este full time. M-ai plictisit ingrozitor…

  52. By Snipe on Feb 28, 2008 | Reply

    D-le Vadim, cam la ce sume se invart salariile din presa sportiva romaneasca (gsp, prosport si fanatik)?

  53. By Vadim on Feb 28, 2008 | Reply

    Nu stiu, nu am informatiile astea.

  54. By Snipe on Feb 28, 2008 | Reply

    Nici cu aproximatie. Adica cam in jurul a ce suma se invart. Existau zvonuri ca Tolontan ar goli conturile trustului de peste 15 000 de euro lunar. Iar Topescu am inteles ca primea in jur de 2500 de euro pentru 4-5 zile de lucru la ProSport intr-o luna. Dilema mea este legata mai ales de cei care fac munca grea.

  55. By Vadim on Feb 28, 2008 | Reply

    Nu, nu am nici o idee.

  56. By jjj on Feb 29, 2008 | Reply

    Mi-ai mai cenzurat unul:D. Nu esti sanatos la cap.

  57. By tazonne on Feb 29, 2008 | Reply

    @fabio
    cum tu ai dreptul la opinie asa am si eu… pt 1000ron e treaba ta… inainte de a posta gandeste-te!

  58. By fabio on Mar 1, 2008 | Reply

    Snipe: Adica cam in jurul a ce suma se invart

    HAI CA ITI ZIC EU:
    GSP: AIA MARI (IOANITOAIA, VOCHIN, BUZARIN, GEAMBASU, ROMAN) AU CAM 150.000 EURO PE AN.
    RESTUL, DE LA 1000 EURO PE LUNA, REDACTORI, LA 200-300 EURO PE LUNA CORESPONDENTI. FAŢĂ DE ols, CARE DA CORESPENDENTILOR INTRE 50 RON SI 200 RON PE LUNA, E O DIFERENTA.

  59. By Vadim on Mar 2, 2008 | Reply

    Fabio, sunt sigur ca cifrele tale sunt foarte exacte… Cel putin la Onlinesport le-ai nimerit in plin…

  60. By neutru on Mar 4, 2008 | Reply

    Am ajuns din greseala pe aici.
    Din pacate vad ca aroganta si lipsa de profesioanlism ii lipseste dlui Vadim.
    Ar trebui sa faca dl vadim un curs despre relatii cu clientii, sa vada cum se castiga si cum se mentine un client, si mai ales ce trebuie facut pentru al trece de la nivelul de ‘potential’ la nivelul de ‘promoter’ sau ‘partener’.
    Daca te crezi cel mai bun, inseamna ca nu te evaluezi cum trebuie. si asculta un sfat: clientul trebuie multumit tot timpul, mai ales cand are ceva de obiectat. rezolva-i o problema, sa vezi cum se va intoarce la tine cu alti 2-3 cititori.
    probabil ca acel plan facut de tine, e conceput din punctul tau de vedere. orice director de marketing cu ceva experienta, iti va spune: afla nevoile clientului, si de acolo concepeti planul de bataie. altfel vei ajunge in situatia de a-ti fi indeplinit planul (probabil te gandesti doar la ce bani investesti), insa nu vei mai avea cititori.

    iti recomand un site , intra pe http://www.codecs.ro, si alegeti un curs din modulele de acolo. vezi, poate ti-l permiti, si tie, si poate il sponzorizeti si ‘colaboratorilor’ tai.
    seara faina

  61. By tot eu on Mar 5, 2008 | Reply

    Tu vorbesti, care ai cenzurat sport365 pe forumul propriu? Spam? Asta puteau spune ca motiv si cei de la Gazeta despre Onlinesport si Prosport.

    Duuuuu-te baaaaaa :))))))))

    PS de ce tot stergi mesajul asta?

  62. By viccraft on Mar 6, 2008 | Reply

    Ce sa zic, frate: “nevoile clientului”, “autoevaluare”, “dorinta de a fi mai bun”. V-au impuiat altii capul cu “corporate bullshit”. Astea sunt dictoane pe care le arunci proaspetilor angajati, abia iesiti de pe bancile scolii, avizi sa-si faca o cariera, pentru a stoarce cat poti mai mult din entuziasmul lor in folosul companiei in care lucrezi.
    Regula e simpla si e de cand lumea: cerere-oferta. Sunt oameni care s-au nascut si au asta in sange, sunt alti oameni care “tocesc” zeci de carti de economie, bilanturi, marketing si management si ajung sa-si toceasca coatele pe vreun birou, lucrand pentru un sef care, dupa ce ii toarna “filozofia autoevaluarii si a cresterii pe plan profesional” se duce sa joace golf. Si-l lasa pe prost sa faca bilanturi, in timp ce el face afaceri de miliarde cu alti sefi, chiar in timpul partidei de golf, pe baza unei reguli simple: cerere si oferta.
    Omul nu trebuie sa citeasca manuale de marketing si management ca sa faca ceva. Omul trebuie sa fie hotarat. Vrei, faci. Vadim a vrut, Vadim a facut. Fara “nasi sponsori”, “tatici magnati” sau “prieteni influenti”. Nu i-a facut nimeni cadou onlinesport.ro. El este onlinesport.ro. Si daca vrea, poate sa fie numarul 1, 2, 3 …n la un loc in ziarul asta, pentru ca e al lui si la facut din vointa.
    Vorbiti de zeci de repoteri, casete tehnice, oameni cu superaparatura, plecati in superdeplasari?
    Faceti voi, fratilor. Luati un manual de marketing, unul de management, o diploma de jurnalist eliberata asa cum credeti voi si lansati onlinesport2.ro de maine. Si munciti 4-5 ani, faceti o companie de stiri sportive si veniti apoi sa spuneti: “Pai ce, Vadime, numai atat?!”
    Daca sunteti in stare, va promit ca merg eu la Vadim (ca stiu unde sta) iau de ceafa si il pun sa faca matanii in fata voastra. Dar, dupa cum il stiu, ii va respecta pe cei care sunt mai buni, din proprie initiativa. Pana una alta, e nr.1

  63. By rapid on Mar 7, 2008 | Reply

    este unul la gsp, il cheama andrei craitoiu care a facut asta

  1. 1 Trackback(s)

  2. Feb 28, 2008: Vadim Cusnarencu » Blog Archive » Gazeta Sporturilor scoate din cenzura ‘Onlinesport’ si ‘Prosport’

Post a Comment