Becali, amenintat de acelasi om care poate m-a amenintat si pe mine

October 25th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Gigi Becali a fost amenintat cu moartea miercuri pe unul dintre siteurile suporterilor Stelei. Autorul acestui mesaj este un user care scrie si pe Forumul Onlinesport.ro, si care se semneaza cu numele fictiv “Gica_Chioru”.


Am publicat ieri pe site unele reactii ale fanilor Stelei, care cer plecarea lui Becali din Ghencea. Printre ele era si un mesaj scris de Gica_Chioru, un celebru fan al Stelei, vehement, rau la scris, suparat pe viata. Nu am publicat pe site partea de mesaj in care ii spunea lui Becali ca vrea sa il vada mort si asa mai departe, un text urat, lucruri pe care dupa mine nimeni nu le poate dori nimeni nimanui pentru nimic, indiferent de ce s-ar intampla.

E dreptul oricui sa nu ii placa de cineva sau sa nu ii impartaseasca opiniile, dar pana la a scrie acele cuvinte e cale lunga. Cel putin din punctul meu de vedere.

Mi-am amintit de un telefon primit de mine pe la 12 noaptea in urma cu doi ani in care eram sfatuit sa o las mai moale cu siteul sau, mai exact, cu unele lucruri pe care le scriam la acea vreme pe forum. Niste persoane mi-au spus ulterior ca telefonul ar fi fost dat de Gica_Chioru. Nu am nici o dovada, ii banuiesc si pe altii.

Sunt lucuri care nu se fac si nu se mediatizeaza, trebuie sa ramana undeva in niste colturi si sa nu le bagi in seama. Pentru ca daca le bagi, macar la bagi cum trebuie si atunci nu se stie cum mai iese.

  1. 54 Responses to “Becali, amenintat de acelasi om care poate m-a amenintat si pe mine”

  2. By Alpopa on Oct 25, 2007 | Reply

    Tu ori esti prost de dai in gropi, ori ai dat in moda tolontaneasca de a face valuri prin dezinformare – una e in titlu, alta gasim in continut. De la a dori moartea cuiva si pana la a-l ameninta cu moartea pe acel cineva e cale lunga. Ziaristu’ lu’ peste, mai lasa-ne ! Si pupa-l pe Jiji in continuare, ca doar tu nu scrii “lucruri pe care dupa mine nimeni nu le poate dori nimanui”. Uite ca le doresc si eu, si inca alte milioane de stelisti, dar mai ales romani, enervati la culme ca un cioban manjeste simbolul national. MORI GIGI !

  3. By Vadim on Oct 25, 2007 | Reply

    Lasa vorbele, du-te atunci si da-i in cap. Ia atitudine!

  4. By Defoe on Oct 25, 2007 | Reply

    sper sa mori odata cu nea jiji
    gata iti doresc si eu moartea :)))

    Gica_Orbul

    nea jiji isi merita presa asta de kkt 😉
    e posibil sa fiti mai rau ca el, care e doar un prost 😉

  5. By Zabriskie on Oct 25, 2007 | Reply

    vai, vai, ce articol…

  6. By Gica Chioru on Oct 25, 2007 | Reply

    DA DA ASA E O SA VA OMOR PE-AMANDOI !! MUHAHAHAH

  7. By Mav3rick on Oct 25, 2007 | Reply

    hahaah =))

  8. By unul on Oct 25, 2007 | Reply

    wuaw este cel mai tare articol care am vazut in veata mea hahaha duamne lasane

  9. By d(r)ac impielitzat on Oct 25, 2007 | Reply

    de la a spune ca ai vrea sa vezi pe cineva mort si pana a comite fapta e cale lunga.

    ca si in vorba aia “de ce esti prost si nu mai mori?!” LOL

  10. By Hugo Chavez on Oct 25, 2007 | Reply

    Si pe mine m-a sunat Bin Laden acum 3 ani si a zis ca intra cu avionul in mine!

    Si bineinteles ca imediat am sunat la George W. Bush, pe linia privata, si i-am spus!

    Mi-a zis el la telefon ca Bin Laden e cu el la o partida de golf si au vrut sa-mi faca o gluma!

    Deci e ok!

    Si asta cu Gigi e o gluma! Si ala care te-a sunat pe tine era Gica_Orbu! Nici o legatura intre personaje!

  11. By LoL on Oct 25, 2007 | Reply

    asta e al doilea articol scris de tine pe care il citesc , la primul te-am contestat pe “glob” dar acum cred ca incerci doar sa fi amuzant … scrie si tu in antet ca e site de bancuri poate scapi de injuraturi

  12. By Tolontan on Oct 25, 2007 | Reply

    Nu ala te-a amenintat, pentru ca esti inca in viata! Dar e bine sa scrii de ceva cand nu ai subiect! Oricum, se vede ca il iubesti pe Gigi sau chiar ai luat banuti de la el! Ai scris si tu inainte vreo 2 articole mai acide despre el si apoi l-ai santajat!

    Good Job! Gsp.ro!

  13. By Rojico nenni on Oct 25, 2007 | Reply

    Pe mine in fiecare zi ma ameninta seful de scara sa platesc dijma, dar stiu ca el conduce si globurile, asa ca stam la o bere si trece totul mai repede.

  14. By Alex G on Oct 25, 2007 | Reply

    Baietzi, cred ca suntetzi prea agitatzi, poate va linistitzi dand o l…daca Vadim s-a pierdut in articole submediocre, asta e, fiecare cum isi asterne asa doarme ! Nu e indicat totusi sa intri in ‘gura’ galeriilor ca nu shtii ce iese…

  15. By cineva on Oct 25, 2007 | Reply

    Pai daca nu esti sigur cine ti-a dat telefon….. Nu-ti fie frica, nu esti asa de important ca se te ooare cineva.

  16. By Vadim on Oct 25, 2007 | Reply

    Cineva –

    Nu ma intereseaza, ma poate suna oricine.

    Cand te suna cineva din Franta e destul de greu sa afli cine e. De fapt sincer nici nu mi-am pus problema sa vad ce si cum. Am inchis problema exact cam am apasat butonul rosu de la mobil.

    Eu am spus amenintat, nu altceva. Nici nu vreau sa fiu asa de important vreodata in sensul in care spui tu.

  17. By Alex G on Oct 25, 2007 | Reply

    Vadime, najpa daca te-au dibuit astia ! :))

  18. By Vadim on Oct 25, 2007 | Reply

    Da, asa e… Tu esti bine? 😀 Distractie placuta pe ‘glob’. :)

  19. By Rojico nenni on Oct 25, 2007 | Reply

    Mai Vadim, tu nu esti ceva ruda cu trancalaul ala de la ziarul Romania Mare si partidul cu acelasi nume, ca si el are globuri, poate scrii si pe acolo.

  20. By Yoyoyoi on Oct 25, 2007 | Reply

    Vadim, una e sa-i doresti moartea si alta e sa-l ameninti. Eu nu-l amenint cu moarte pe GG. ?Nu am puterea psihica s-o fac. Si nici n-as putea pune in practica acea amenintare.
    Dar de dorit imi doresc sa moara. Iubesc oamenii, iubesc animalele, iubesc viata, dar pe asta il vreau mort. MORT. Asa cum sunt eu sensibila, asa cum sunt eu femeie care plange la filme de dragoste, care plange cand vede un catelus sau un pisioas infometat, pe asta il vreau mort. Si nu lovit de tren, sau impuscat. Nuuuuu… il vreau mort asa in chinuri groaznice, sa fie torturat, sa implore iertare si indurare. Si apoi sa-i dau si-un picior in gura. Asta as putea sa fac.
    Cat despre Gica, eu il apreciez. Asa nebunatic cum e, cu defectele si imprefectiunile lui. I-am citit de multe ori articolele si pot sa spun ca am fost de acord cu el in tot ce a spus. Ca el te-a sunat sau nu, chiar nu conteaza in acest caz. Aici nu tu esti personajul principal (desi incerci sa pari), nici Gica nu e. Doar acela al carui nume nu merita rostit.

  21. By Rhadoo on Oct 25, 2007 | Reply

    bre yoyo lasa-l pe saracu asta in pace…u nu sti cum sta treaba la ziarele din bucuresti…pac se vine cu banii…si pac maine articol in ziar…orikum vadim asta chiar k intr-o zi o sa primeasca ce merita!NIMIC NU SE IARTA,NIMIC NU SE UITA!

  22. By spiky on Oct 25, 2007 | Reply

    Draga Vadime,urmaresc de obicei articolele tale si mi se par destul de interesante,dar de data asta pot sa spun ca ai dat cu “bota-n balta”!!Ce mama naibii au in comun tel primit de tine cu articolul lui Gica despre oier?Aceste supozitii belicoase pe care le faci,ai vreo dovada palpabila ca intr-adevar asa este cum spui tu??Pe naiba…dumneata vorbesti din vise.Eu zic sa ai grija mare…a angajat Gica Chioru un lunetist sa te lichideze!!
    Sau nu cumva a umblat ciobanul cu plasa de bani si pe la tine pe la redactie??In definitiv,toti ziaristii romani sunteti la fel:alergati dupa ciolane!!

  23. By GG on Oct 25, 2007 | Reply

    Bai Vadim, dc incurajezi oamenii la violenta? Am citit comentarii ce au fost scrie de tine si un exemplu are fi: By Vadim on Oct 25, 2007 | Reply

    Lasa vorbele, du-te atunci si da-i in cap. Ia atitudine!

    nu crezi ca o sa ti se desfinteze toata porcaria asta de “firma” de stiri?????? Ce ar fi sa afle Becali???? ZI bah!!! Asta vrei? sa moara oameni sa ai tu ce sa scrie? ca mori de foame daca nu ai stiri? site`u de stiri e f bun,respect, dar pentru ce ai zis aici, esti foarte varza!!!!!!!

  24. By Yoyoyoi on Oct 25, 2007 | Reply

    terminati mai cu amenintarile la adresa lui Vadim, nu fiti ciobani. Omul si-a spus o parere, n-a dat in cap nimanui. Cel care tre sa moara aici e kktul ala de oier. Nu schimbati subiectul 😀

  25. By Vadim on Oct 25, 2007 | Reply

    GG,

    Era o ironie, nu te-ai prins.

  26. By netbridge on Oct 25, 2007 | Reply

    Din raportul brat pe septembrie :
    http://www.onlinesport.ro Netbridge Investments 3719436 909247 218273
    Onlinesport e administrat de netbridge ?

  27. By Vadim on Oct 25, 2007 | Reply

    Nope, Netbridge reprezinta firma mea (SC Online Sport SRL) la Brat. Atat. Siteul este 100% al meu.

  28. By netbridge on Oct 25, 2007 | Reply

    danke. felicitari pentru cifre oricum :)

  29. By ULTRAS LIBERI on Oct 25, 2007 | Reply

    vadim,
    inchide usa dupa tine !

  30. By Ovidiuss23 on Oct 25, 2007 | Reply

    Am si eu o intrebare…de cat timp te ocupi de onlinesport??

  31. By Sport_Fan on Oct 25, 2007 | Reply

    Vadim, de data asta m-ai facut sa rad! Ai cam dat-o in bara cu textul asta!:) Si titlul este demn de ras:”Becali, amenintat de acelasi om care poate m-a amenintat si pe mine”. Din cat te-am citit pana acum cred ca esti un tip inteligent, ma mir c-ai scos articolasul asta. Tu si Jiji aveti aceeasi dusmani?

    In alta ordine de idei: Becali a reusit in doua zile sa scoata doua perle extraordinare: “gandacul” si “globurile”!:)) Vreau sa-l vad terminat, cu averea ilicita confiscata de stat si plecat de la Steaua, e un paranoic, un bolnav la minte umflat de presa.

    Bafta!

  32. By Sport_Fan on Oct 25, 2007 | Reply

    Corectare: aceiasi dusmani:) graba…

  33. By Vadim on Oct 26, 2007 | Reply

    netbridge,

    Multumesc.

    Ovidiuss23,

    L-am infiintat in 2001 la final de an, deci ar fi 6 ani. Au fost insa si intermitente in care am fost angajat si nu am putut sa fiu acolo.

    Sport_Fan,

    Am vrut sa subliniez ceva aici si anume ca sunt unele lucruri care nu trebuie mediatizate. Acele amenintari au fost scoase de la noi pe site din acel mesaj al lui Gica_Chioru catre Becali din motivele spuse de mine in randurile de mai sus: nu e nimeni indreptatit sa ceara moartea nimanui, pentru ca nimeni nu a dat viata nimanui. Nu am publicat amenintarile cu “mori Gigi” si altele. De ce? Pentru ca viata o da Dumnezeu, noi suntem doar oameni si nu avem drept de moarte asupra altor oameni, indiferent de ceea ce se intampla. Ai vazut la botez? Eu nu sunt un tip religios in sensul sa stiu Biblia pe de rost si sa merg zilnic la biserica, desi cred in Dumnezeu. La botez se spune ca acel copil al tau pe care il ai si il botezi devine al lui Dumnezeu. Asa spun preotii la slujba, sa fii atent. Deci nimeni nu are dreptul sa ceara moartea cuiva. Eu ca “filtru” sau “creier” al unui canal de mass-media pot opri ca aceste aberatii sa ajunga la public. Chiar daca sunt despre Becali, pe care nu il simpatizez, iar cine ma citeste stie asta. Sa ma corectezi daca nu am dreptate. In rest, treaba cu Gica_Chioru care m-a amenintat si pe mine era secundara si asa cum au intuit putini, doar o latura amuzanta…

  34. By Alex G on Oct 26, 2007 | Reply

    P.S. Vadime te distrezi tu mai bine ca noi totzi pe ‘glob’…=))…ca doar e creatzia ta !
    Imi place de tine ca esti subtil…:))

  35. By Alex G on Oct 26, 2007 | Reply

    Vadime nu mai sterge tot timpul comment-urile caci oricum totzi dorm la ora asta :))

  36. By Vadim on Oct 26, 2007 | Reply

    Ti le sterg din principiu. Oricum sunt publice. 😉 Nu stiu ce naiba are ca te pun in spam si tot poti scrie pe glob. Trebuie sa studiez problema. :)

  37. By Alex G on Oct 26, 2007 | Reply

    Pun pariu ca ai fost un copilas tare orgolios si egoist…parca te si vad ca le luai la totzi confratzii de gradinitza jucariile favorite…=))

  38. By Vadim on Oct 26, 2007 | Reply

    Nu m-ai prins Alex. Le dadeam jucariile mele sa se joace, cu draga inima. :)) Da, eu eram ala care ti-am dat atunci masinuta si nu mi-ai mai adus-o inapoi. :))

  39. By Alex G on Oct 26, 2007 | Reply

    Saracul Vadim, parca-l si vad stand la coltz la gradinitza, apoi inchis in casa fara a se juca vreodata cu ceilaltzi copii, transformat apoi intr-un tocilar cu ochelari (prototip dealtfel), nebagasat in seama de ceilaltzi cu atat mai putzin de june…a jurat razbunare :))
    Iata ca a sosit momentul cand el un veritabil ‘grinder’ sa ne inchida noua gura,plebea sau poate paria ‘globului’ =))

  40. By superb on Oct 26, 2007 | Reply

    Superb articolul, plin de esenta, continut, morala si, bineinteles adevar. Rar mai gasesti jurnalisti pusi in slujba cititorului si, mai presus de toate, in slujba adevarului. Sincerele mele felicitari Dl. Vadim.

    Vadim presedinte!!

  41. By Dregan on Oct 26, 2007 | Reply

    Vadim pseudo-ziaristul… esti varza lasa-te de sportul asta. Sper sa te intalnesti cu Gica_Chioru

  42. By Nelu catzelu on Oct 26, 2007 | Reply

    Auzi ala de te-a sunat sigur nu era unul Andronicus ? :DDDDDDDDDD

  43. By Toshiro on Oct 26, 2007 | Reply

    Bre, Vadime, daca nu te-as sti, as zice ca ai dat in paranoia…
    Uite colea “monstra” de jurnalist scolit prin Everesturile mediei occidentale (?!?):

    ” Gigi Becali a fost amenintat cu moartea …este un user …care se semneaza cu numele fictiv “Gica_Chioru”.
    Mi-am amintit de un telefon primit de mine … Niste persoane mi-au spus ulterior ca telefonul ar fi fost dat de Gica_Chioru. Nu am nici o dovada, ii banuiesc si pe altii.”

    Adica induci ideea ca Gica cel setos de sange te-ar fi amenintat si pe tine. Chiar crezi ca reprezinti altceva? Vreun pericol pentru cineva, care sa-ti doreasca moartea? Pai, Vadime, daca ai sa faci o rapida trecere in revista a comentariilor aparute pe “globul” tau, ai sa vezi ca nu reusesti decat sa te faci de ras la fiecare aparitie…

    Si, ca sa te linistesti si sa dormi ca un prunc noaptea: Gica ti-ar fi spus direct daca ar fi avut vreo intentie…

    Sau, pune-ti “bogard”… :-)

  44. By George Becali on Oct 26, 2007 | Reply

    Vezi sa treci mai tarziu pe la palat, ca ti-am lasat cutia doamnei de servici. Dar ai grija sa o pui in frigider, sa nu se strice. Palinca vad ca ai baut-o deja,dar daca iti mai trebuie mai am. Hai pa.

  45. By Tyler Durden on Oct 26, 2007 | Reply

    Gica_Ghioru, este un nume fictiv in spatele caruia se ascunde un ipochimen aflat sub tratament, mitoman mai intai, monomaniac mai apoi, incerca sa spele si altora creierul pe care el nu-l mai are. Un personaj care dupa felul scriiturii si dupa rautatea patologica ce emana din ,,textele lui” cu siguranta este tipul omului resentimentului, resentiment generat probabil de existenta lui mediocra si de constiinta ratarii propriei vieti.

    P.S. Chiar ma miram sa nu-i sara in aparare batranelul zaharist de Toshiro…un alt ideolog al stelismului si coprofag de anvergura. Toshiro, natura a gresit cu voi, natura sa repare si am informatii ca in curand chiar intentioneaza. Rust in peace.

  46. By Sidious on Oct 26, 2007 | Reply

    Io sunt adevaratu Gica_Schiopu’ si l-am amenintat pe cel mai mare ziarist de la Condurateanu si ala de la b1tv(ala cu mustata care-i pupa in cur pe toti..penibil btw )incoace cu moartea….ieri pe gigi,maine pe tolo,base si pe bou’ de tariceanu…vezi-ti ba baiatule de treaba ca nu te poate ameninta cineva pe tine pentru ca esti un gandac(ca berbecali in aeroport)

  47. By CocoSS on Oct 26, 2007 | Reply

    By Vadim on Oct 25, 2007 | Reply

    Lasa vorbele, du-te atunci si da-i in cap. Ia atitudine!

    Sa-mi spui si mie ce atitudine ai luat tu, cand ti-am trimis si email si am si postat pe blog referitor la biletele de la Dinamo-Lazio.

    Cum putem noi sa luam atitudine daca tu ca ziarist, avand multe mijloace la dispozitie inchizi ochii?

  48. By CocoSS on Oct 26, 2007 | Reply

    De ce nu mai raspunde nimeni?

  49. By Toshiro on Oct 27, 2007 | Reply

    L-o fi prins Gica pe Vadim… :-)
    Grea pierdere pentru presa romana… :-(

  50. By CocoSS on Oct 28, 2007 | Reply

    Poate apare Vadim macar luni sa ma lamureasca si pe mine care e treaba cu luatu de atitudine….

  51. By Vadim Clone on Oct 29, 2007 | Reply

    Am luat atitudine. M-am clonat ca sa fiu sigur ca nu ma omoara Gica!

  52. By CocoSS on Oct 29, 2007 | Reply

    Cred ca e clar.Vadim a fost prins de Giga

  53. By Tetra on Oct 30, 2007 | Reply

    Nu cred, mai degraba si-a facut harakiri…stiam ca e om de onoare si isi recunoaste propriile prostii…Respect!

  54. By Bumbescu on Nov 7, 2007 | Reply

    Bai Vadime, tu esti cam tanar pt asta, dar in mod cert te tragi dintr-o familie de securisti.
    “acelasi om care poate m-a amenintat si pe mine” e din manualele de delatiune din anii 50.

  55. By Tyler Durden on Nov 10, 2007 | Reply

    Bumbescule, Vadim se trage dintr-o familie de literati si nu din aia care scriau carti gen Mitrea cocor sau Tractorista exemplara…
    Ai si tu dreptatea totusi, pentru ca in ciuda faptului ca nu-l agreez deloc pe Gica Chioru, e cam mult sa scrii un articol plecand de la o simpla presupozitie.

Post a Comment