De la Scabal si Brioni la Ciucu

August 23rd, 2011 | by Vadim Cusnarencu |

Gigi Becali a inceput sa isi cumpere costume de la designeri autohtoni de care nu a auzit mai nimeni. In 2009 el credea ca nu va exista criza financiara si isi toca zeci de mii de euro pe haine de la Londra.

Scabal si Brioni erau firmele de unde si-a cumparat Becali costumele pana in 2009. Tusea daca nu purta aceaste carpe de 15.000 de euro bucata, preferate si de Marlon Brando in celebra serie de filme “Nasul”, dar si de miliardarul american Donald Trump.

Aparea constant la emisiunea “Nasul” si flutura cate un ceas de aur, laudandu-si costisitoarele obiceiuri vestimentare, de fapt niste gesturi de inteles, tipice pentru cei care de pe azi pe maine trec de la tramvai la Mercedes.

In 2009, sfidand criza, a cheltuit nu mai putin de 150.000 de euro pe cateva costume Brioni si Scabal, asa cum fusese obisnuit in ultimii ani, atunci cand terenurile isi mareau valoarea si se faceau ‘afaceri’ din nimic.

In august 2011, pentru nunta lui Borcea, Becali a cumparat patru costume de la un designer roman pe nume Alexandru Ciucu (nu am auzit de el). Pretul tuturor costumelor nu poate ajunge la costul unei singure maneci de pa un Scabal sau nici macar la despicatura din spate de la un Brioni.

Oricum, pentru el pare un plus de cheltuiala dupa ce a fost vazut recent iesind de la Casa de Moda Venus, acolo unde i s-au luat masurile pentru sacouri si pantaloni. Ceea ce nu e deloc rau. Daca era mai in banca lui si nu ar fi aruncat zeci de mii de euro pe Scabal si Brioni acum poate ar fi avut bani sa plateasca o amarata de chirie pe Ghencea si poate ar fi scapat si de imaginea de dandy snob parvenit.

  1. 5 Responses to “De la Scabal si Brioni la Ciucu”

  2. By skeptik on Aug 24, 2011 | Reply

    Wow, ce original! Toata lumea stie cum a facut incultul asta banii si cum ai iroseste obscen ca apoi sa o repare cu..ranga!! ce e original si nou in ‘genialitatea’ articolului tau? Mai ales ca ai ai ‘uitat’ o alta fatza a lui Becali, ajutind destui amariti cind nu avea de ce! Eu cred ca ai uiat sa te iei de ..AMERICANI, nu ai vazut ca Obama e in vacanta, cind Libia arde(de fapt , el e unul din eroii salvarii libienilor de dementul ala, eu am fost sarcastic cu tine)sau ca America e ‘terminata’, e la ‘pamint’, Rusia(‘mama’ ta de origine!!!)v-a fi noua putere mondiala(mai intai sa-i extermine pe chinezi)sau chinezii! ce Americani americanii sint terminati..nu e asa, Dle Vadim?
    Cum de nu mai inventezi aberatii despre americani si vii cu aceasta pledoarie ieftina de atentie despre ce stim toti de 20 de ani?
    Te ajut eu cu titlul:

    “”Becali a vrut sa cumpere costume facute de designeri ..Americani, dar a hotarit ca America e terminata si nu e o buna imagine pesntru el! Bravo Becali!!””””

  3. By stephano on Aug 24, 2011 | Reply

    slab, pacat ca ai ajuns sa scrii despre aceste mari “constatari”.
    ce vom afla maine? ca ion becali isi schimba parfumul cu unul de la avon? sau ca victor becali a ramas in urma cu chiria la sediu soc de impresariat?

  4. By sancho on Aug 27, 2011 | Reply

    Ce se bucura fraierul de Becali acum, ca l-ai bagat in seama pe cacatul asta de blog. Tu traiesti in jurnalism datorita lui, bai Vadim. Tu scrii despre el, ca sa-ti cumperi icre de la Kaufland, Passat si telefon HTC. Daca idioti ca Becali nu ar fi existat, tu erai tractorist. Asa ca fa bine si pupa-l unde nu-l bate soarele.. profesionistul lui peste preajit care esti tu profesionist.

  5. By william.... on Aug 28, 2011 | Reply

    Traditionala zi de interviuri a fost scurtata, sâmbata, unii sportivi, între care si Serena Williams, defacând deplasarea. De asemenea, ziua de caritate în beneficiul copiilor (Arthur Ashe Kids Day), care de obicei este sâmbata dinainte de începerea turneului, a fost anulata, iar calificarile s-au încheiat vineri în loc de sâmbata.

    BAAAAAA NUSH DACA TU SAU ALTU A defecat ASTA …DAR SUNTETI PENIBILI……defecatorilor…ma duc sa ma DEFECHEZ….PAAAA!!

  6. By Alex on Sep 13, 2011 | Reply

    Pai “parvenitul” asta cum il numiti voi, a plecat de pe Ghencea nu din cauza chiriei ci din cauza drogatilor, care-l injurau tot timpul si care se mai si considerau suporteri. Defapt ei veneau la o mica bataita, ca na acasa nu aveau ce sa faca, si stadionul era la o aruncatura de bat. Acum, stau la tv si fac cheta pt o punguta cu aurolac.

Post a Comment