InternetCorp, reprezentant exclusiv al Onlinesport.ro in privinta vanzarilor de publicitate

October 4th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Incepand cu 1 octombrie 2010, Onlinesport.ro se alatura portofoliului InternetCorp. Astfel, InternetCorp devine singurul reprezentant in piata de publicitate al Onlinesport.ro, primul site independent de sport din Romania. (comunicat de presa publicat pe wall-street.ro)

Cu peste 240.000 de utilizatori unici si patru milioane de afisari, conform cifrelor BRAT, publicate in cadrul Studiului de Audienta si Trafic Internet pe luna septembrie 2010, Onlinesport.ro ocupa pozitia a patra in topul site-urilor de sport din Romania, fiind totodata singurul proiect independendent monitorizat de BRAT pe acest segment. Forumul Onlinesport.ro este una din cele mai puternice comunitati a fanilor sportului din Romania, cu peste 50.000 de membri inregistrati si peste 3.000.000 de mesaje scrise. Onlinesport.ro a construit in timp un public pasionat, echilibrat, cunoscator al mediului online, dinamic, alert si care apreciaza serviciile unui site independent de sport, care sa ofere interactivitate si calitate editoriala.

“Internetcorp m-a atras prin siteurile foarte bune pe care le detine sau reprezinta. Propunerea de a face parte cu onlinesport.ro din aceasta lista m-a onorat si atras de la inceput, stiind si vazand ca Internetcorp are o echipa dinamica, puternica, a carei proiecte si rezultate sunt vizibile. Sunt sigur ca Onlinesport.ro va fi prezentat si reprezentat pe piata interna cu toate fortele. Internetcorp este un publisher independent cu un portofoliu puternic, Onlinesport.ro este un site independent foarte bun, deci reteta nu poate fi decat castigatoare pentru o colaborare de succes”, declara Vadim Cusnarencu, CEO si fondator Onlinesport.ro.

“Prin intrarea Onlinesport.ro in portofoliul site-urilor reprezentate de catre InternetCorp acoperim si segmentul de sport, o nisa pe care pana la momentul de fata nu ne-am concentrat din punct de vedere editorial sau de business dar care s-a dezvoltat mult in ultima perioada, atat din punct de vedere al audientei cat si din cel al bugetelor de publicitate atrase. Chiar daca suntem un publisher si nu o regie de publicitate online, avem incredere ca echipa noastra de client service poate reprezenta mai bine interesele Onlinesport.ro, maximizandu-le potentialele venituri si permitandu-le sa se concentreze pe dezvoltare. Asa cum s-a vazut si in cazul AvocatNet.ro, pe care ii reprezentam de 3 luni, apartenenta la o “familie” care numara pana in 10-20 de proiecte, toate de top, cu brand si audienta, poate aduce beneficii mai mari decat prezenta in rate-card-ul unui furnizor cu sute de site-uri in portofoliu”, a declarat Mihai Seceleanu, CEO InternetCorp.

InternetCorp este unul dintre liderii pietei de publishing online din Romania, cu o prezenta puternica pe segmentele de business si lifestyle feminin, unde proiectele dezvoltate ocupa pozitii de top. Compania a fost infiintata in 2005 iar din noiembrie 2009 intre actionarii sai se numara 3TS Cisco Growth Fund. InternetCorp se situeaza la momentul de fata printre principalii jucatori, atat in termeni de audienta cat si de cota detinuta pe piata de publicitate online, din portofoliul sau facand parte Wall-Street.ro (cel mai citit cotidian online de business), Kudika.ro si Garbo.ro, 9AM.ro, Envy.ro si Yuppy.ro. Din punct de vedere al vanzarilor de publicitate, InternetCorp reprezinta de asemenea exclusiv eJobs.ro – principalul site de recrutare online din Romania. Din iunie 2010, InternetCorp este reprezentantul exclusiv al Avocatnet.ro, liderul publicatiilor online cu profil juridic din Romania.

Fondat in 2001 de catre Vadim Cusnarencu, onlinesport.ro este primul site independent de sport din Romania. Publicatia este vizitata lunar de o medie 250.000 de utilizatori unici si are peste 50.000 de membri inregistrati, una din cele mai mari comunitati a fanilor sportului din Romania. Prin mixul de stiri, clasamente, rezultate publicate in timp real si comentarii in direct, onlinesport.ro si-a construit in cei noua ani de la lansare un brand puternic in piata publicatiilor online sportive. Inca din 2002, Onlinesport.ro a adus in Romania stiri in timp real, modul de live text precum si conceptul de a dezvolta sectiuni speciale pe evenimente de anvergura.

 1. 4 Responses to “InternetCorp, reprezentant exclusiv al Onlinesport.ro in privinta vanzarilor de publicitate”

 2. By WILLIAMCOYLUNG on Oct 5, 2010 | Reply

  de unde observam importanta masterului tau de la Paris si ideea ta de atunci…bravos…desi mie nu mi pare de lauda…mai ales ca mi amintesc ca te laudai la un moment dat ca vrei sa iei situri clasice ca prosport si gsp…care sunt de pana la 10 X mai accesate decat copilul din flori al tau si masterului de la Paris

 3. By vadim on Oct 5, 2010 | Reply

  nu ma laudam, ci spuneam ca vreau sa le iau la calitate, ceeace am reusit demult. poate intr-o zi o sa le iau si la trafic. nu sunt de 10 ori, uita-te bine pe cifre.

 4. By Elodia on Oct 5, 2010 | Reply

  Zice Vadim despre siteurile GSP si Prosport:
  “… nu ma laudam, ci spuneam ca vreau sa le iau la calitate, ceeace am reusit demult.”

  Am inteles, Vadim. Ai devenit membru al Partidului Poporului. Esti cel mai bun!

 1. 1 Trackback(s)

 2. Oct 5, 2010: Adrian Apostol » Internetcorp vinde Onlinesport.ro (de la 1 octombrie)

Post a Comment