Antonescu e genial

October 27th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Discursul de astazi tinut in Parlament de Crin Antonescu (PNL) mi-a demonstrat inca o data ca omul asta are cel mai mare talent oratoric in Romania, ca politician, mai mare decat Ion Iliescu. Iata cateva citate.

Va invit pe toti cei care aveti posibilitatea sa urmariti ceea ce a spus Antonescu astazi in Parlament. Au fost 15-20 de minute in care s-au spus multe, nu stiu daca neaparat adevarate, insa multe lucruri rostite fara greseala, atractiv, alert, cu talent. Daca timp de 20 de minute nu m-am plictisit sa ascult un om vorbind, inseamna ca e tare de tot.

Boc nu a mai suportat sa il asculte, a iesit din sala, iar Antonescu a spus: “E mai usor de suportat discursul meu decat guvernarea dumnevoastra”.

Tot despre Boc, reprezentantul PNL a spus: “Domnul Emil Boc este un tanar roman care trebuie trimis la munca”.

Afirmatia “voi nu aveti treaba nici cu dreapta, nici cu stanga” a fost absolut geniala. Le-am dat pe cele mai hazlii, acuzatiile grave au fost spuse pe un ton dur, raspicat, la obiect, ordonat, logic, cu elocinta. Nu am mai vazut niciodata un astfel de discurs in Parlament. E tatal lor la asa ceva.

Nu discut pe cine repezenta el, nu sunt de acord cu el ca politicienii sunt sunt diferiti in Romania ca misiune. Dupa mine au aceeasi misiune, iar ca sa il parafrazez misiunea lor este asta: “furam si din stanga si din dreapta”.

Apreciez comentariile pe discurs, nu pe realizari politice, nu ma intereseaza politicienii pentru ceea ce fac ei, indiferent de tabara.

  1. 24 Responses to “Antonescu e genial”

  2. By Vasile on Oct 27, 2010 | Reply

    Pai poate pentru ca se duce atat de rar pe la serviciu. Am si eu un prieten care le zice rar, d ar cand le zice, le zice bine. Poate ca daca ar deschide gura mai des, ar fi mai diluat

  3. By anca on Oct 27, 2010 | Reply

    Cred ca ai gresit ziarul. Asta e un ziar destinat microbistilor / suporterilor si oamenilor de sport. Asa ca lasa-ne cu politica si ideologiile astea proaste si impertinente.

    Multumesc.

  4. By Michael on Oct 27, 2010 | Reply

    Pacat ca genialitatea lui se rezuma la discursuri. Sau, altfel spus, la vorbe goale amabalate frumos. In rest, omul este o nulitate. Ca majoritatea politicienilor romani. Oare cand vom invata, noi romanii, sa nu mai alegem doar pe baza unor vorbe frumoase sau a imaginii cosmetizate create de canalele de televiziune…

  5. By Vasili on Oct 27, 2010 | Reply

    @anca FAIL! ai vazut ce scrie sus?

    citez “jurnalism online, sport, cultura, viata” … Vadim a postat la el pe blog. Ideologie impertinenta? Ce monstru e acesta? E prima oara cand aud asa ceva.

  6. By vadim on Oct 27, 2010 | Reply

    Michael – Corect, la faptenu ma bag, le pot judeca altii. Pe moment totul se rezuma la dat din gura pentru opozitie. Insa Antonescu (sau cine ii scrie discursurile daca nu o face el) are o prestatie denota 10, sau cel putin asta de azi a fost foarte buna, in general nu stiu ca nu prea ma uit la tv.

    Anca – daca ai citit atent ai fi vazut ca m-am rezumat la a lauda opersoana pentru discurs si atat.

  7. By jakooo on Oct 27, 2010 | Reply

    bai fratilor,din cate vad eu aici e onlineSPORT….CE TREABA ARE DISCURSUL LUI ANTONESCU CU SPORTUL???????

  8. By fia on Oct 27, 2010 | Reply

    Antonescu e genial, si modelul lui in viata e Tudor Chirila, nu?

    Nu am auzit discursul, dar si daca ar fi fost ceva deosebit, sunt sigur ca e doar meritul unui bun consilier.

    Noroc ca nu a stat in primul rand azi cu Geoana la meeting ca ajungeam in situatia de a nu mai avea nici un partid eligibil pentru votul meu.

  9. By fia on Oct 27, 2010 | Reply

    Corectie: in postul de mai sus se inlocuieste Geoana cu Ponta.
    Nu ca ar fi mare diferenta…

  10. By anca on Oct 27, 2010 | Reply

    Domnule Vadim,

    Cu parere de rau va zic ca nu aveti dreptate si indeferent de opinia sau apartenenta dvs politica : NU aveti dreptul sa introduceti opinii politice pe un ziar de sport. Pt asta sunt ziare dedicate.

    Multumesc,

  11. By Chucky on Oct 27, 2010 | Reply

    Asta e ca si cum ai lauda tehnica unui violator sau a unui hot si ai spune ca are niste maini si niste miscari de nota 10. In rest, faptele nu le judeci pentru ca exista parchet si politie. Curat Vadim! Corneliu Vadim! Corneliu Vadim Tudor!

  12. By anca on Oct 27, 2010 | Reply

    Corect, dar daca te-ai fi uitat putin ai fi vazut ca esti pe http://www.onlinesport.ro. Iar link-ul acestui blog e pe prima pagina a unui ziar de sport. Iar acesta rubrica nu are ce cauta acolo.

    Merci,

  13. By Pace on Oct 27, 2010 | Reply

    Imaginati-va o tara, o lume, fara politica. Fara parlament, fara nobilime, fara acest strat inutil care nu serveste decat sa mascheze problemele tarii si sa incetineasca orice fel de progres.

  14. By mihaela on Oct 27, 2010 | Reply

    intradevar foarte bun discursul lui antonescu.este printre putinii oameni din romania care poate scoate oamenii din casa numai prin puterea cuvantului.

  15. By si progres on Oct 27, 2010 | Reply

    antonescu imi aminteste de profa de romana, daca citeai pe roluri la ea la clasa luai 10,daca scriai un comentariu nota maxima era sase.cam asa si cu antonescu forma fara continut. acum daca stai sa te gandesti si carol tinea discursuri frumoase de dadeau lacrimile multimii dar la sfarsit a dato pe sleau pe fascism, nu mai vorbesc de maresal ca acolo s-au mai infiebantat putin spiritele si au inceput sa omoare familii pe strada scoase din casa si copii atarnati in galantare la abator in dudesti, da, la noi in bucuresti. altfel si cei care l-au ascultat pe ceausescu in 68 poate ca s-au entuziasmat, dar nu pentru mult timp. iliescu cu discursurile lui frumoase a sfarmat oase si teste de frumoase ce erau. la astia de acum nu are sens sa le luam nici apararea nici sa ii condamnam ca se bat pe ciolan si ba se cearta, ba se aliaza, niciunul nu are culoare politica, sunt apolitici populisti imbogatiti. global e greu, creste numarul saracilor, economia mondiala e organizata piramidal, sclavagism. democratia e un vis. atlfel politicienii sunt ca si echipa nationala, ar fi mai bine fara, sa nu mai consume bani, resurse, ca oamenii se descurca si singuri, se pot organiza, isi pot produce singuri viitorul doar ca e greu sa inteleaga lucrul asta. aici trebuie lucrat.

  16. By skeptik on Oct 27, 2010 | Reply

    Ati plac discursurile? hmmm…Mai a fost un Antonescu , daca imi amintesc, prin anii ’40, care facea discursuri bune si apoi ne-a bagat in razboi, ..de partea nemtilor!! Grow up !!

  17. By Zdreanta on Oct 27, 2010 | Reply

    Exact…asa dupa cum l-am votat pe Basescu, a dracu’ greseala…

  18. By Cristian on Oct 27, 2010 | Reply

    Nu cred ca de discursuri politice interesante ducem noi lipsa acum. Sincer as prefera un om mai frust dar in care sa pot avea cat de cat incredere. Nu ca nu fura, dar macar ca e in stare sa faca ceva (bun) cu cap si coada.

    Necazul cu discursul asta e ca multi oameni, unii chiar inteligenti, “pun botul” si cred cu adevarat ca Antonescu ar fi o solutie pentru Romania! (nu ma refer la autorul postarii)

    Antonescu este un ZERO barat. Vadim, intre tine si el, te-as vota pe tine presedinte! Si nu doar ca te cunosc. L-as vota si pe Tolontan de exemplu :) Ce e drept as avea niste dileme intre Antonescu si alte zerouri gen Mircea Badea, Capatos, Razvan Lucescu, Ciutacu… ca sa dau alte cateva exemple de golanasi cu gura mare.

  19. By vadim on Oct 27, 2010 | Reply

    Cam ducem lipsa de discursuri sa stii fac si ele parte din politica, asa cum e ea.

    Cristian, te cred, nu ma bag in argumente politice pentru ca si parerea mea despre toti este proasta, asa ca nu ii vad mai buni sau mai rai pe ceea ce fac. La vorbe, Antonescu e lider. :) Asa, daca o luam nitel pe fapte si trecem peste masurile grele luate de actualul guvern contra tuturor oamenilor, bugetari sau privati, as spune ca totusi guvernul asta a mai facut ceva, macar niste drumuri acolo. Am stat 20 de ani pentru un nou pasaj in Bucuresti, totusi… inaugurat anul asta in Baneasa.

    Skeptik, da imi plac discursurile pentru ca si ele sunt o arta: trebuie sa ai idei, sa le scrii bine, sa le spui bine etc. Din pacate noi nu avem in afara de Antonescu oameni de retorica in politica, se cam bate singur, pe unii nu ii ajuta fie scriitura, fie vocea, fie fata, iar majoritatea din punctul asta de vedere sunt oricum morti ca nu au nici idei si nici logica. De spontaneitate si scplipire de moment nu mai spun.

    Pace, asa este, toate chestiile astea nu prea ne aduc nimic bun, ideea lui John Lennon i-a speriat pe multi la vremea ei si de aia l-au si impuscat. Ar fi o idee de o lume de asta pe online, nu?

    Chucky, stii care e diferenta de un violator de care vorbesti tu si un om politic? Unul violeaza cate o femeie pe rand, altul face viol in grup. :) Sau viol cu genocid, uite inventam si concepte politice noi. :) Asta nu schimba datele problemei: Antonescu e genial la discurs. Repet, cel care i le scrie sau daca le scrie el, este stralucit. Apoi el are si celelalte calitati sa puna in valoare.

  20. By pancho on Oct 27, 2010 | Reply

    vadime, cel al carui tiz esti, adica Vadim Tudor e 10 clase peste acest “Tudor Chirila” al tau. Vai de tara cu asa alegatori.

  21. By remi online on Nov 8, 2010 | Reply

    nu ma mir ca miniboc s-a ridicat si a plecat, sa ii fie rusine pentru ce se intampla in tara asta!de base nu are rost sa mai zic…

  22. By vLad on Nov 10, 2010 | Reply

    am placerea sa iti citesc blogul :)…
    frumos articolul :)

  23. By x on Nov 29, 2010 | Reply

    Antonescu-i un nenorocit homosexual ca si partidul care-l adapa !

  24. By danAlex ARAD on Apr 3, 2011 | Reply

    ANTONESKU=0

  25. By lucia on Jul 7, 2011 | Reply

    din pacate oratoria e singurul sau talent

Post a Comment