Ce spune un psiholog criminalist despre moartea Madalinei Manole. Ce nu ne spune IML. Concluzii

July 15th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Toata presa tv si scrisa a preluat de bune tot ceea ce s-a spus ieri de catre autoritati la nici cateva ore de la moartea Madalinei Manole: sinucidere. Astazi, specialistii IML vin cu aceeasi concluzie, sinucidere, preluata iar de tota lumea. Un singur ziar a vorbit cu un psiholog criminalist, care, ca si mine, spune ca este nevoie de timp pentru a da un verdict, iar modul in care s-au derulat evenimentele este unul cel putin suspect. Iata ce a spus psihologul criminalist Tudorel Butoi, cel care a afirmat si dupa moartea lui Erbasu ca ar trebui anchetata familia fostului magnat. Apoi, detaliile IML care continua pe aceeasi linie declaratiile procurorilor de ieri, fara a avea dovezile si fara a avansa ceea ce era mai important: ora mortii. La final, concluzii despre ele si lucruri care nu se leaga sau nu se spun. (citeste si: Madalina Manole, o alta moarte suspecta?)

Ziarul Adevarul este singurul care gazduieste astazi o opinie independenta, a unui psiholog criminalist. Acesta explica mai multe lucuri legate de moartea Madalinei Manole, in parte elemente de logica pe care le-am semnalat si eu ieri, dar care normal au o  greutate venind de la un specialist. Iata ce spune Tudorel Butoi:

Ceva nu se leagă. Existenţa unui copil de doar un an şi jumătate în viaţa ei pleda pentru sete de viaţă, nu de moarte. Apoi, mesajul de adio transmis prin sms este foarte ciudat. Acest gen de comunicare se face între oameni aflaţi în locuri diferite, în oraşe diferite. În niciun caz între oameni care se află în aceeaşi casă. Cu o excepţie: situaţia în care între cei doi soţi exista o stare de tensiune, evitându-se, astfel, spunerea lucrurilor în faţă“.

Concluzia mea” – a adăugat psihologul – “este că îţi trebuie cel puţin o săptămână pentru a colecta toate datele relevante din acest caz şi pentru a dezvolta o idee pilot. Apoi, ai nevoie de cel puţin o lună să închizi acest dosar dificil“.

Din punctul meu de vedere, ancheta va trebui să discearnă între următoarele ipoteze: sinucidere, accident, crimă sau crimă înscenată să pară sinucidere“, a conchis Tudorel Butoi pentru Adevarul.

IML confirma sinuciderea

IML vine astazi  si constata fara detalii ca “Madalina Manole s-a sinucis si ca nu suferea de boli grave, precum cancer, neexistând nicio suspiciune cu privire la cauza decesului artistei“, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Nu exista niciun element care sa indice suspiciune ca nu a fost sinucidere. Madalina Manole nu avea nicio boala grava, respectiv cancer, care sa-i dea dureri mari asa cum s-a spus“, au spus sursele citate.

Referindu-se la loviura cei de la IML spun ca “lovitura la cap a fost provocata prin cadere“.

Trebuie sa identificam aceasta substanta toxica, despre care noi credem ca este Furadan. Poate mai exista si alte substante medicamentoase. Aceste analize sunt mai complexe, iar rezultatul lor dureaza mult mai mult“, a mai spus directorul IML.

Concluzii. Ce e in continuare suspect dupa analiza IML

Asadar, cei de la IML nu au dovada ca este Furadn, dar stiu ca Madalina Manole s-a sinucis si ca nu e nici un dubiu aici. La fel cum si ieri procurorii stiau acest lucru, direct. Care sunt argumentele pe care isi bazeaza procurorii si IML ipoteza sinuciderii? Iata-le: 1. a dat un sms de adio, 2. avea langa ea o sticla de otrava si 2. avea langa ea un pahar cu care a baut voluntar.

Asta e tot ce au ei, adica nimic. Pana la dovezi clare nu ar trebui transmis alt mesaj, asa cum spuneam si ieri ca totul este deschis si se studiaza orice pista?

Nimeni nu a spus ca Madalina Manole ar fi suferit de o boala incurabila. Cei de la IML trebuiau sa dezvolte partea cu lovitura la cap, or ei o spun lapidar exact ca atunci cand vrei sa ascunzi un aspect important cu impresia ca treci lejer peste el. IML trebuia sa explice care e diferenta intre o lovitura la cap provocata din cadere si una provocata sa zicem de o bucata de lemn cu care cineva iti da in cap. Cum au facut ei diferenta? Sa nu uitam ca tot IML, in cazul Tinu, batut pe toate partile, a sustinut ca acele rani erau de la traume suferite in dinamica accidentului. Orice profan care a vazut acele imagini si-a dat seama ca nu a fost asa.

De ce nu se ia in calcul si varianta crimei, care poate fi cel putin la fel de plauzibila? A lovit-o cineva in cap si apoi, in timp ce o ridica de jos si o consola, ii oferea un pahar de apa in care de fapt se afla otrava.  Apoi a scris in telefonul ei un SMS pe care nu l-a trimis ca sa nu se vada ora (a evitat sa scrie bilet ca in cazul Erbasu, pentru ca ieseau dubii la examene grafologice).

Ce trebuia sa spuna IML astazi era ora mortii, era foarte interesant de stiut pentru ca se putea stabili daca SMS-ul scris de Madalina Manole a fost redactat dupa se “sinucisese”. Iar daca era asa, aveam o problema. IML nu a specificat ora mortii, nici macar aproximativa. IML nu a facut decat sa constate ceea ce au spus ieri (si stiau exact) si procurorii, doar pe vorbe: Madalina a ingerat de buna voie otrava, argumentele lor fiind mai sus, trei la numar si de clasa I-a, nu de oameni pregatiti sa afle adevarul.

Din declaratiile oficiale de ieri si astazi se vede, asa cum spuneam de ieri, ca moartea Madalinei Manole ramane una dubioasa pentru ca este orchetrata de la nivel inalt. Autoritatile nu vor sa afle adevarul si de aici aceasta ceata. De la momentul zero s-a mers pe suicid, iar asta se va sustine mai departe, mereu. Nu se va afla nimic in plus. Nici ieri si nici azi nu se vorbeste de nici un suspect in acest caz, de oamenii care erau in casa, de amprentele de la fata locului, de ora mortii, de cine a adus acea sticla cu cel mai nociv insecticid in casa sau de acel sms.

Nimic. Si asa va ramane. Vor iesi in cateva saptamani analizele toxicologice, ea va fi demult rece, iar nimeni nu le va putea contrazice. IML va spune ca avea in sange Furadan, la fel ca si pe pahar. Deci, l-a baut voluntar.

Pentru mine moartea Madalinei Manole ramane una dubioasa, orchestrata, din sirul mortilor celebre  enumerate ieri. Semnalul ascunderii adevarului este varianta sinuciderii aruncata imediat la iesirea din casa mortului.

  1. 39 Responses to “Ce spune un psiholog criminalist despre moartea Madalinei Manole. Ce nu ne spune IML. Concluzii”

  2. By skeptik on Jul 15, 2010 | Reply

    E evident ca a fost ucisa, a fost tinuta de vreo 5 barbati, care in loc sa o injunghie cu cutitul sau sa o stringa de git, au facut=o sa inghita
    otrava! Apoi au scris un SMS pe telefonul ei ca s-a saturat de viata si si-au cerut iertare in numele ei! E asa de clar, nu vedeti? Sint curios ce zice psihologul TAU despre aceste batalii care se petrec in locul under ar trebui sa fie materie cenusie!!! Inca nu s-a descoperit medicamentul care sa te vindece!

  3. By Cristian on Jul 15, 2010 | Reply

    Intr-adevar cine s-a uitat la Dr.G 😀 stie ca rezultatele toxicologice vin la 2-3 saptamani dupa autopsie. Si ca de fiecare data se face o ancheta, care mai dureaza si ea vreo saptamana. Si prima grija e sa se inlature orice posibilitate a unei crime.

    Acum nu e clar cine se autopronunta, presa sau autoritatile. Informatiile sunt contradictorii pe alocuri: ba sotul a fost in casa ba nu a fost; ba Madalina a baut 400ml de substanta ba 100; substanta a fost diluata sau nu??? (ce relevanta ar avea asta, isi pregatea un cocktail?)

    O alta chestie suspecta este presupusa incercare de sinucidere de acum 3 saptamani sau 1 luna.

    Pai eu stiu un caz recent al unui tip care a incercat sa se sinucida la fel de neconvingator (sedative pe baza de ierburi – frectie la picior de lemn – in loc de paracetamol). L-au tinut in spital 2 saptamani sub observatie si a iesit de acolo sub medicatie.

    Deci pur si simplu istoria cu incercarea anterioara nu tine – ori este mult mai veche ori e o minciuna. Daca nu cumva presa a venit cu ea, atunci cine? Si de ce?

    Nu m-as grabi sa zic ca e o musamalizare, poate pur si simplu e o manevra a politiei ca sa isi poata desfasura ancheta in liniste.

    De asemenea nu as inlatura posibilitatea sa fie intr-adevar o sinucidere insa tratata cu maxima incompetenta de autoritati si presa – de ajunge sa semene a musamalizare.

  4. By abraham on Jul 15, 2010 | Reply

    vadim…inceteaza sa te mai pricepi la toate cele. ce-ar fi tu sa taci si sa lasi femeia sa se odihneasca in pace? ti-e greu? sau dai vreun concurs pentru otv sau libertatea? numai sa nu dai pentru fata de la pagina 5..incepi sa fii un soi de basescu..te pricepi la toate si totusi la nimic..saaau…nu nu…mia degraba semeni cu Walker politist texan..justitiar asa..saauu..un soi de peter pan..vai de capul tau..sunt satul de tara asta in care toti se pricep la toate..tu nici macar nu esti in stare sa faci….stii tu din parodia cu erdeesh…si faci pe detectivul.

  5. By ovidiu on Jul 15, 2010 | Reply

    Eu nu inteleg un lucru, onlinesport.ro e pagina online de sport sau de psihologie, criminalistica si mai stiu eu ce? Incepe sa mi se faca greata de-acum cu insistenta asta pe un subiect care nu are nimic a face cu sportul. Cred ca ar trebui sa gasesc alt cotidian online de sport in afara de gsp si prosport. Cam greu, dar sa vedem.

  6. By mirce dinescu on Jul 15, 2010 | Reply

    Asa tampenii nu am mai auzit de mult.
    Dl. esti un incompetent.
    Vad ca te pricepi la toate, mai ceva, ca Ceausescu.
    Adio .

  7. By moi on Jul 15, 2010 | Reply

    uneori ma intreb mai Vadime daca nu esti frate geaman cu cel de la OTV, care vroia musai sa i ia un interviu sotului si sa afle raspunsuri.
    Esti ipocrizia la patrat.
    da ia si mai scrie poate faci clickuri, bani si faima.

  8. By Peace on Jul 16, 2010 | Reply

    ..Eu zic ca si numele “Vadim” atrage multa antipatie.
    Nu spun ca Madalina s-a sinucis sau a fost ucisa dar daca stam sa ne punem creierasul la contributie sunt cam multe lucruri care nu se leaga in aceasta tragedie…
    In orice caz mass-media este papusarul nostru.Daca maine zii apare o stire ca Michael Jackson a fost vazut pe insula x cum facea un duet cu Elvis si acompaniat de 2pac 50% din populatia asta indobitocita de mass media ar crede.

  9. By Bogdan on Jul 16, 2010 | Reply

    Chiar ca se pricepe omul asta (Vadim) la toate. Cate minitiozitate in adunarea datelor si ce interpretari pertinente! Mai rar asa ceva! Singurul lucru care este nu mi se pare in regula este faptul ca exista un copil, iar mama ia decizia de a se sinucide. Artistii au cateodata alte interpretari, dar totusi, spiritul matern…

  10. By Elodia on Jul 16, 2010 | Reply

    Of,Vadime, tu ai fi singurul care m-ar gasi…

  11. By fetita on Jul 17, 2010 | Reply

    o rugaminte am si eu.luati o sticla de33 si puneti apa in ea.cine poate sa o bea dintro inghititura???daca era otrava dupa prima inghititura o ardea ,tusea se chinuia….dar sa bei 400 dintruna…nu cred!!!mada a fost ucisa.parerea mea

  12. By ramona on Jul 17, 2010 | Reply

    s-a zis despre acest produs “Furadan” ca se prezinta cu un miros foarte intepator,tocmai ca sa fie refuzat la baut,nu ca ar fi un acid,care ar putea produce arsura gurii…o data ingerita solutia,ucide functiile vitale a fiecarei celula din organism,nu ca alte otavuri,ce pot afecta doar cateva organe;chiar si daca ar fi descoperit-o la un timp foarte scurt,sfarsitul era acelasi.

  13. By crina on Jul 17, 2010 | Reply

    NU CRED CA O MAMA SE POATE SINUCIDE DUPA CE 15 ANI A ASTEPTAT SA AIBA UN COPIL. Nici chiar un artist cu imaginatia bolnava. Si e drept ca prea grabita a fost concluzia autoritatilor.
    P. S. Asa ca mai lasati-l pe autor in pace, chiar daca ceea ce spune el va pare fara logica sau altfel, autoritatile trebuiau sa ia in calcul toate versiunile, iar asta nu se face intr-o zi.

  14. By robi on Jul 17, 2010 | Reply

    Mi se pare ciudat ca cazul Madalinei Manole sa fie atit de repede clasificat.Nu stim(si probabil nu vom afla niciodata) adevarul dar nu mi se pare normal sa se grabeasca lucrurile in felul asta.Stiu ca Madalina si-a dorit foarte mult un copil.Abia dupa ce l-a facut,se sinucide!.Nu mi se pare logic cum bine a precizat domnul criminalist. Oare de ce s-a clasificat atit de repede cazul ( si al lui Erbasu sau Tinu sau multi altii)?

  15. By eu---n-am ce face on Jul 18, 2010 | Reply

    Imi dau si eu cu parerea, ma cam plictisesc na…insa daca s-a spus ca doar ingerarea unui ml de furadan poate fi fatala,cum a reusit sa bea 400ml???? zic eu ca pe la 10 20 ml sa zicem…era deja ghemuita,incordata, in imposibilitatea de a duce mana la gura si respectiv alti zeci de ml din scarbosenia aia care miroase groaznic si pare si uleioasa( nu eu nu vreau sa ma sinucid,nu asa,lol,insa ceva ani in urma am vazut intr-un laborator substanta).Ca s-o fi dat pe gat pe toata odata e iarasi greu de crezut…adica voi puteti inghiti 400 ml din orice dintr-o “sorbitura”???
    Interesant nu???V-am zis ma cam plictisesc…

  16. By moaka on Jul 18, 2010 | Reply

    ce spune Vadim are sens… chiar foarte mult send…si cred ca asta ar trebui sa facem cu totii: sa gandim cu propriul creier, sa ne punem intrebari daca ceva nu se leaga si, cel mai important, sa nu credem tot ce “ni se baga pe gat”

  17. By Diana on Jul 18, 2010 | Reply

    cred ca a fost crima. mie nu mi se pare sinucidere
    Nu ma pot abtine si eu sa scriu. M-a darimat subiectul acesta cu Madalina, cum de a murit. Sint in New York si cind am auzit, am fugit repede la internet sa vad cum arata sotul, ce profesie, ce venit…avea…posibilitati… Parerea mea personala (si sint trecuta prin viata, am 37), este ca femeie ingrijita ca ea, cu situatia ei, cu bani, cu viata buna, cu un baietel care abia a implinit un an acum 5 zile (pe 9 iulie), nu facea asa ceva. Mi se pare absurd sa bei o cana plina de otrava dintr-o inghititura, si sa cazi jos sa iti crape capul intr-o balta de singe. Mie personal nu-mi place privirea lui deloc, si nu uitati ca el era si a fost un sarac, un copil care a crescut in saracie si greutati in Botosani. Si dorinta lui de avere, cred ca a planificat totul ani in urma. CUm e posibil asta, cind ei s-a casatorit in Iulie 2009? Si ce rochita saraca avea ea la nunta ei? Si nunta si botez in aceeasi zi? Si din cite am inteles a imbracat-o la inmormintare tot intr-o rochie de a ei purtata. Hai serios! Si e 4 dimineatza noroc ca e weekend si ma doare capul de cite melodii, videouri cu Mada am vazut. Cert e ca sotzu si in studio cu ea si cind cinta ea, si ii facea si melodiile. Mai a drakului…. Nu a scapat-o din ochi deloc. Eu cred ca baiatu du Botosani a planificat asta de mult. Si mai e ceva: Mada era activa, frumoasa, nu vedeti ce ride, plina de viata??? Deci eu nu cred. Si nici ma-sa lui nici el nu erau chiar copti de plins si durere> A dat el interviu si a zis ” Am adus-o pe mama la noi ca sa stea cu copilul ca Mada nu mai avea chef> Ce mirlan, sper ca Dmnezeu sa-l pedepseasca.

  18. By So what? on Jul 18, 2010 | Reply

    Mizez pe crima din gelozie.

  19. By ramona on Jul 18, 2010 | Reply

    revenind la depresia post-partum,e posibil sa -i fi facut un efect nu dorit,si chiar daca Madalina a fost o vedeta, si ea era supusa problemelor zilnice cu care se confrunta fiecare om.O doamna,mama de 3 copii,suferea de o astfel de depresie,si in una din zile,se gasea acasa doar cu copii,sotul fiind la servici,in timp ce se pregatea sa arunce pruncul in soba cu foc,unul dintre copii vazand intentia mamei,s-a dus de a traso de haine,mama la reactia copilului,spune cum ca ar fi trezit-o dintr-un somn profund,ramanand socata de ceea ce era sa se intample.La intoarcerea sotului povesteste cele intamplate,iar sotul a luat masuri ,stand o perioada acasa cu ea,si supunand-o sub supravegherea medicului,depasind momentele divicile a depresiei.Se spune ca aceasta depresie se manifesteza chiar si pe o perioada de doi ani,de la nasterea copilului.

  20. By ralu on Jul 19, 2010 | Reply

    ma tot gandesc cum dumnezeu au gasit langa trup sticla de otrava si paharul?cine se sinucide cu o subst f toxica,mai sta sa isi puna in pahar?legistii au declarat la protv ca a baut 400 ml.deci,unpahar are cam 200-250 ml.asta inseamna ca si-a turnat sa bea 2 pahare?e incredibil.luat o gura,3,dar nu o jumate de litru.

  21. By Desteptul on Jul 19, 2010 | Reply

    clar a fost crima, s-a vazut pe ecranul lcd al telefonului, exista marturii luate gandacilor de bucatarie, in completare s-a luat o declaratie de la un soarece ce era in trecere pe acolo, dar cred ca nu o sa se incheie ancheta deoarece nu mai sunt fonduri , angajatii IML sunt disponibilizati…revenim dupa vreo 20 de ani

  22. By Anonymous on Jul 20, 2010 | Reply

    este imposibil sa bei o asa cantitate de mare. dupa cateva guri deja lesini. iar mesajul de pe telefon putea fi foarte bine scris si de sotul ei. de ce neaparat de ea ? nu se vrea adevarul.
    de ce nu se ia in calcul ca a fost pusa sa se sinucida chiar de sotul ei ? a vrut sa scape de ea, clar. sa ramana el cu banii. daca nu era cu el , ea acum nu ar fi fost moarta.

  23. By gica on Jul 20, 2010 | Reply

    pranoia e la ea acasa, aici, pe minunatul blog… madalina nu a fost ucisa…nu s-a sinucis… a murit sa nu va mai vada… ale dracu’ medicamente compensate…vad ca nu le mai luati nici unul. nici la balaceanca nu mai au fonduri…serios… am fost eu…pfiuu! ma c.c!

  24. By gica on Jul 20, 2010 | Reply

    B… emotia si sticla de rachie. hai, noroc!

  25. By cristina on Jul 21, 2010 | Reply

    ar mai fi o pista de suspiciune;certata fiind cu sotul stiind planul ei de a divorta sa nu-si piarda ce s-a realizat a lovit-o in cap, noapte, fiind au lasat-o sa moara si abia apoi au chemat ambulanta iar lacrimile pot fi false un om care si-a iubit fiinta de langa el JELESTE oameni buni nu gluma

  26. By tuta on Jul 22, 2010 | Reply

    si mie mi se pare extrem de suspecta saracia in detalii din rapoartele oficiale-ora mortii, ce e cu lovitura la cap (extrem de suspecta dupa parerea mea-cum fac de obicei sinucigasii prin otravire? nu se aseaza mai intai pe un fotoliu,canapea??)
    ar fi putut lovitura sa provoace moartea??
    si apoi, in primele interventii ni s-a spus ca numai sotul era acasa, ca sa aflam mai apoi ca soacra era si ea.
    poate a fost un accident iar sotul, de teama sa nu fie acuzat, l-a mascat in sinucidere.
    poate soacra nu e total inocenta??
    si apoi asa zisa sinucidere prevazuta in detalii…cei care prevad o sinucidere in detalii prevad si un testament, mesaje scrise de mana pentru cei iubiti..
    uitati-va la interviurile Madalinei:
    ar fi putut aceasta fiinta sensibila si comunicativa la extrem sa nu lase nici un mesaj pentru copilul ei iubit?
    sa-l lase numai cu intrebari si fara raspunsuri??
    cu intrebari care-l vor chinui toata viata poate??
    ea, care cunostea durerea morala, ar fi putut ea sa nu incerce, inainte de a pleca, sa aline durerea morala pe care fiul o va simti cu siguranta mai tarziu?

  27. By tuta on Jul 22, 2010 | Reply

    cititi interviul Madalinei din Formula-as din februarie.
    ea spunea ca parintii lor, ai ei si ai lui ii ajuta mult cu copilul pentru ca sunt inca tineri si in forma si ei ca parinti pot fi linistiti si increzatori.
    in cate familii nu se intampla asa? cate bunici nu-si ingrijesc nepotii pentru ca parintii sa poata munci?? cum adica nu mai avea chef??

  28. By clarina on Jul 23, 2010 | Reply

    eu sunt convinsa ca i spatele acestor lucruri sta sotul. sa analizam putin ,eu cred ca relatia lor nu mai mergea bine ,de fapt cred ca nu a mers bine niciodata,dar a incercat sa-l uite pe serban georgescu si primul sosit primul iubit.cred ca el ,sotul,are probleme grave ,la toate interviurile a incercat sa faca gesturi carora le stia semnificatia ,find sigur ca va fii interpretat totul de catre psihologi.va spun sincer ca minte ,nu se leaga gesturile cu ce spune el ,cu faptele lui si cu ochii lui care nu nu au nici un pic de regret in ei.nu stiu daca oamenii care au probleme psihice dar incearca sa se faca placuti in societate si se imprietenesc f repede se numesc sociopati sau psihopati ,da stiu ca el are probleme mari.ar rebui ca presa sa devina putin agresiva si s-ar putea sa vedeti ca incepe sa devina incoerent in declaratii si foarte nervos.daca sunt destepti pana la urma o sa-l prinda .oricum atunci cand el i-a luat copilul si l-a dus la mama lui ,practic i-a pus madalinei pistolul in mana,acest gest inseamna:
    -puterea lui fata de ea ,jocul lui fata dee moralul ei,o destabilizeaza moral prin acest gest
    -cautarea unui mediu nevinovat si sigur pentru copilul lui ,stiind ce urma sa se intample.isi fereste copilul de orice pericol ,chiar si acela ca nu cumva copilul sa vada vreo scena si sa tina minte (au fost cazuri chiar daca e mic)si faptul ca prezenta copilului in casa l-ar fi intimidat si poate nu mai avea curaj sa ii dea medicamentele.
    sunt sigura ca el i-a dat medicamentele in mana si ea le-a inghitit cu el de fata.
    deci v-a fi greu de acuzat,dar ar putea cineva sa salveze copilul sa nu fie crescut de el.
    sunt convinsa ca nu ma insel.

  29. By clarina on Jul 23, 2010 | Reply

    scuze pentru micile greseli de ortografie

  30. By cristina on Jul 23, 2010 | Reply

    corect

  31. By cristina on Jul 23, 2010 | Reply

    de ce acuza incontinuu,parintii madalinei n-ar avea,cred eu ,de ce sa traiasca pe spatele madalinei, ei n-au muncit la tineretea lor?n-au pensii?cu ce usurinta invinovateste acest om pe parintii madalinei ,datorita lor a existat mada pe pamantul acesta imi pare rau ca acest personaj acuza atat de tare oameni care au dat viata unui om care a gresit ultimul drum pe care a mers crezand ca a atins fericirea acest om nu avea dreptul sa acuze pt. ca mada nu putea refuza sa-si ajute parintii poate chiar aceasta pers. i-a interzis sa-si ajute parintii iar ea a gandit ca …daca nu-i ajuta pe cei dragi n-are pt. ce trai….acest personaj cred ca i-a impus niste reguli pe care madanu le-a inteles,adica;nu-i mai ajuta tu pe ai tai ca-i aduc eu pe ai mei in casa ta in viata ta sa-ti spuna ca esti trecuta,ridata etc.si fac eu ce fac;termin cu tine imi refac viata ca sunt tanar ….banii tii mostenesc si….viata merge mai departe.de ce sa mai ascundem adevarul ca mama lui zambea fericita urcand niste scari era fericita ca i-a pus capat madalinei atat ma rog ca BUNUL DUMNEZEU sa faca dreptate in acest caz si ca cei vinovati sa fie judecati corect

  32. By doina on Jul 24, 2010 | Reply

    azi a fost audiata berta slav si ea comfirma faptul ca puiu asta minte ca un porc cind declara pe la toate televiziunile,chiar si ieri seara la observator ca el nu a stiut ca berta a cumparat furadan la cererea madalinei.azi berta a fost la parchet si a declarat ca ea a dus sacosa cu sticla de otrava si alte mici chestii ce le pusese in sacosa pentru ziua madalinei la masina unde era doar puiu care vb la telefon si i-a spus bertei sa puna sacosa pe bancheta din spate, ca madalina se dusese s-o caute si nu s-au intilnit decit in holul institutiei unde lucra fata asta.deci,o alta mare si gogonata minciuna.sa nu-mi spuna el mie ca n-a fost curios sa vada ce se gaseste in sacosa aia.daca madalina s-ar fi ferit ca nimeni sa nu stie de nenorocita aia de otrava,nu s-ar fi dus la intilnire cu puiu dupa ea.acum si-a instalat pe masa,pe tasu si mai stiu eu pe cine naiba in casa madalinei si toata ziua buna ziua e pe la televiziuni sa se dezvinovateasca si sa turuie tot felul de prostii si ineptii,sa arunce vina pe toata lumea si sa mai zica si,culmea,ca el a facut tot ce era omeneste posibil,dar e alegerea ei,deci vinovat e mortul.mi-e greata de tipi patetici si libidinosi,atirnatori gen puiucu asta

  33. By Kaylea on Apr 9, 2011 | Reply

    LSj68P That’s 2 clever by half and 2×2 clever 4 me. Thanks!

  34. By ccwlfnqnaqc on Apr 11, 2011 | Reply

    3EEn08 rxvehbgsvxtk

  35. By Sherlock on Nov 27, 2014 | Reply

    Părerea lui Sherlock Holmes despre cazul Madalinei Manole. A .Artista a aflat ca soțul o înșela si ii spune ca va divorța.
    B. Soțul furios conștient fiind ca va pierde tot… pe copil ,casa etc o lovește pe Madalina ,ea cade se lovește la cap Si își pierde cunoștință .Soțul speriat căuta o soluție de rezolvare sa scape de ea pe de o parte si sa ramina cu tot inclusiv drepturile de autor ale pieselor si pe de alta parte înscenează totul ,Artista fiind inconștiență înghite involuntar substanța turnata de soț probabil cu un tolcer si un furtun ,știe ssm ul mesajul chipurile de adio si anunța la 112 ca Magda Petru a pățit ce a pățit .Concluzie Artista nu sa sinucis!Avea motive sa trăiască Copilul de un an.Sa fie de vina si sistemul corupția din Romania? Pina la urma adevărul va ieșii la iveala .

  36. By Sherlock on Nov 27, 2014 | Reply

    Prea sau grăbit autoritățile cu verdictul nu credeți?

  37. By Sherlock on Nov 27, 2014 | Reply

    Poate DNA ul va face lumina in acest caz .Acum ca Iohanis le da mina libera independenta100 .\’.

  38. By Sherlock on Nov 27, 2014 | Reply

    E mai simplu sa concluzionezi verdict Sinucidere!Nu este așa domnule Moldovan?

  39. By Sherlock on Nov 27, 2014 | Reply

    A si inca ceva.Poate unii se întreabă ce este cu filmul acela video in care Madalina face semne cu mina.Ginditiva logic.De ce o persoana care vrea sa se sinucidă face un film si nu spune nimic si apoi ia telefonul si scrie mesaj de adio pe telefon prin Sms cînd putea foarte bine sa lase mesajul pe pelicula video????? Răspuns ..Acel film nu este făcut de un sinucigaș este pur si simplu un film făcut de artista si nimic mai mult.

  40. By Sherlock on Mar 16, 2015 | Reply

    Nu sa sinucis!

Post a Comment