Becali va face cunostinta cu sabia MApN

May 19th, 2010 | by Vadim Cusnarencu |

Refuzul lui Becali de a plati birul de 65.000 de euro lunar catre baietii din MApN care l-au tinut in brate la Steaua si in alte afaceri ar putea avea consecinte fatale, in ciuda pesimismului cititorilor nostri care in proportie majoritara au votat ca “Becali ramane pentru totdeauna, e legat cu lantul de gatul Stelei“.

Becali nu a putut fi prins pana acum cu nimic in afacerea cu terenuri pe care a facut-o cu MApN, cea care l-a lansat, semn ca oameni cu grade l-au tinut de partea lor. Unul si principalul motiv au fost banii. Jucaria de bani, specula cu terenuri nu mai merge in Romania, iar de aici probleme pentru Becali.

El nu mai intoarce banii cu lopata si refuza acum sa plateasca un bir de 65.000 de euro pe luna stabilit demult in niste conditii si CU niste conditii. Dosarele din ultima vreme care se plimba pe la DNA au unele nume grele (vezi Locic, Casuneanu), oameni care nu mai fac bani si nu mai vor sa plateasca birurile catre baietii care i-au tinut in brate si i-au facut “Regi” pe diverse domenii de activitate.

Asa a fost si Erbasu, Regele Constructiilor, sinucis in piscina sa de la Snagov in prag de alegeri. Plin de bani, nu voia sa dea mai departe, ceea ce nu a fost bine deloc.

Pentru ca la noi consemnul este dai ca sa stai in fata, nu mai dai du-te in ultimul rand sau cum zice spaniolul la Aprozar – “Vete a tomar por culo” – cred ca Becali va pati la fel. Daca se cearta iremediabil cu MApN-ul, in scurt timp se vor vedea si rezultatele.

  1. 17 Responses to “Becali va face cunostinta cu sabia MApN”

  2. By a on May 19, 2010 | Reply

    Doamne ajuta sa scape Steaua de el!

  3. By senzor on May 19, 2010 | Reply

    Decat sa-l trimit pe cioban la toneta cu rosii,mai bine il trimit in alta parte…cu picioarele inainte.

  4. By Faby on May 19, 2010 | Reply

    Steua sus.. steaua jos… CFR e campioana nu steaua!!! voi, presa prea mult vb despre steaua sau nu cumva sunteti stelisti toti ??
    vrem si noi stiri fara Becali, fara Steaua,stiri adevarate nu aberatii…

  5. By Contra idiotilor on May 19, 2010 | Reply

    Ce? Americanii sint de vina de toate astea!
    Ma surprinde ca nu ai scris asta!! Unul asa de
    citit si informat ca tine!

  6. By vadim on May 19, 2010 | Reply

    @Faby – CFR a beneficiat de toate lucrurile bune cand a iesit campioana, am pus si poster cu ei. Legat de ultimul meci, am criticat asa cum era normal ca un jucator a tras pentru ei, asta e pe teren asta scriem fara suparare.

    @Contra idiotilor – Normal ca sunt de vina, nu mai scriu ca se subintelege. :)

  7. By presa on May 19, 2010 | Reply

    ar trebui presa sa ia atitudine impotriva cancerului, legenda Romaniei risca sa se desfiinteze insa voi doar il aratati la televizor pentru rating. chiar nu va inteleg sincer, stau la Chisinau si privesc neputincios ce se intimpla cu Steaua. la fel de neputincios fata de oamenii ce se considera ca natiune “moldoveneasca”, care nu inteleg nicio boaba. cu respect Tudor. Chisinau.

    Basarabia pamant Romanesc.

  8. By vadim on May 19, 2010 | Reply

    Presa nu are ce sa ia atitudine in acest caz, decat sa latre in pustiu. De aceea cel mai bine e sa spunem ce se petrece si atat. Becali nu pleaca de acolo decat daca il pun generalii la zid.

  9. By presa on May 19, 2010 | Reply

    vadim, am norocul sa prind o parte din posturile romanesti, digi nu pot prinde insa telesport vad, dar mai vad si online, nici chiar asa ca aia de la antena 1 il ling mai ca zici la propriu intre fese pe cioban … sau hai sa facem altfel
    ce atitudine a-ti luat voi cand ciobanul l-a numit pe Gabi Balint – homosexual, pe Ienei – batran senil, pe Loti – ungur vagabond, l-a umilit pe Hagi etc. etc. ce atitudine a-ti luat voi atunci?? doar ultrasii stelisti au luat atitudine, cei pe care ii numiti voi zdrente si vagabonti …

  10. By relansat on May 19, 2010 | Reply

    am scris si eu ieri despre chestia asta http://relansatus.blogspot.com/2010/05/stau-si-ma-intreb-cat-mai-va-mai-sta.html
    sunt perfect de acord cu tine. plus ca nimeni nu iti reziliaza contractul dupa numai 2 luni de zile de cand nu ai mai platit chiria. sunt cluburi cu datorii de ani de zile.

  11. By tactu on May 19, 2010 | Reply

    bai nene vadim-
    cred ca pe langa fudulie mai ai si trivialitate….cum poti sa scrii asa ceva inntr-un e-ziar!!!
    esti la fel ca gloata romaneasca din romanica, trivial, fudul, gras ca un porc inainte de craciun si penibil in marea majoritate a aparitiilor tale e-gangurative.
    hai sa fii iubit in culo.

  12. By alexdelpiero on May 19, 2010 | Reply

    Si dumneavoastra refuzati de 2 ani sa dati banii la castigatorii concursului cu Farul!!!!!

  13. By Lumina on May 20, 2010 | Reply

    Ce MAPN, ma? Isi trage Domnul cu ajutorul Verilor o echipa de avocati de le tremura alora ismenele, la fel ca la DNA! Cand ai lumina Sfanta de partea ta, zdrobesti tot in cale!

  14. By eu on May 20, 2010 | Reply

    Dl Vadim, iar batzi campii, mai scuteste-ne cu ineptziile ! Nu exista absolut nicio legatura intre Erbasu si cazul prezentat , este exact cum ai facut tu cand ai trecut de la Logan la VW sau probabil ca ptr tine tot ce are 4 rotzi e la fel ?! :))

  15. By 1steaua on May 20, 2010 | Reply

    Bine. Pleaca asta . Scapam de el .Si ,dupa, cine
    tine Steaua ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    Eu cred ca o sa ajungem la retrogradare fara asta .

  16. By Anarky on May 20, 2010 | Reply

    Nu ar fi mare pierdere au disparut echipe mult mai galonate la vremea lor(Chinezul Timisoara si Ripensia).Asa ca nu va mai plangeti de echipele din Bucuresti , le-au ajuns blestemele comuniste.Acum incep sa plateasca pentru toate echipele distruse pe timpul lui raposatul.

  17. By Retete de prajituri on May 27, 2010 | Reply

    Probabil o sa scapa si din asta, si o sa ramana tot in ghencea, si o sa mai dea o spaga mica cui trebuie…

  18. By http://www.npcartridge.com/ on Jun 6, 2016 | Reply

    …oh and just to clarify, we are checking my wife’s temperature regularly and the baby’s heart rate. She is leaking amniotic fluid now and then but she’s still nice and big. She changes her pad frequently and is avoiding public restrooms.I’ve been off work all week and I’m ready to take a month off if I need to. My wife originally chose the hospital only b/c they took medicaid. Now, I’m fairly certain that I will never step foot into a hospital again unless I’ve had some sort of physical injury.

Post a Comment