Bilderberg a stabilit: o criza mondiala scurta, dar profunda

May 28th, 2009 | by Vadim Cusnarencu |

Cel mai influent grup al lumii, reunit sub titulatura Bilderberg, s-a intalnit la mijlocul lunii mai langa Atena. Secretul a fost aproape desavarsit, iar paza hotelului de cinci stele perfecta. Nici o agentie de stiri in lume, Reuters, Associated Press sau AFP nu a scris nimic despe intalnire. In SUA, detalii despre reuniunea din Grecia au fost aproape de zero, exceptie facand Wall Street Journal intr-un articol micut si slabut. Insa, doua dintre cele mai sigure si credibile “cartite” care detin informatii din interiorul Bilderberg au reusit sa afle cele mai interesate amanunte de pe agenda de lucru.


Pentru cei care nu stiu, grupul Bilderberg discuta, iar ceea ce se discuta se si face in lume prin persoanele puse la varf in functii cheie. Obama este, de exemplu, unul dintre pionii Bilderberg, oficiali de la Casa Alba fiind prezenti in mai 2009 la reuniunea de la Atena. La fel Regina Spaniei sau cea a Olandei, precum si multi oameni influneti foarte bogati aflati nu neaparat in functii politice cheie. Lista invitatilor din 2009 se afla aici. Oamenii care conduc Bilderberg sunt cei mai bogati din lume si nu dau socoteala nimanui, dovada stand intalnirile anuale despre care nu se spune nimic la stirile controlate tot de ei.

Tema principala in 2009 a fost criza financiara. Unul dintre cei mai vechi observatori si urmaritori ai grupului Bilderberg – Daniel Estulin – a declarat ca s-a ales intre doua scenarii. “S-a vorbit despre initierea unei depresii agnizante care sa dureze doua decade si sa aduca  saracie si declin. A doua varianta era o criza mai scurta si mai intensa care sa paveze drumul spre o noua ordine economica mondiala”.

Estulin a spus ca o criza lunga nu ar fi fost nici in interesul industriasilor care conduc Bilderberg si de aceea se va prefera varianta scurta. El a declarat ca declinul pietei imobiliare din 2008 a fost rezultatul discutiilor grupului Bilderberg din 2006 (Canada) si 2007 (Turcia).

Estulin  citeaza din materialele de la conferinta Bilderberg din 2009 si spune ca planul de  salvare a economiei est unul fals, de fatada. Ceea ce se incearca de fapt este o alta mare cadere, dupa ce o serie de investitori vor fi atrasi sa joace din nou la cea mai mare loterie a lumii, Bursa.

Intalnirea din Grecia a beneficiat de stricta confidentialitate si masuri de paza severe, atat pe pamant, cat si pe apa si in aer. Doua avioane F16 au survolat zona hotelului de cinci stele Nafsika Astir Palace din orasul grecesc Vouliagmeni, sute de politisti au pazit locatia pe pamant, dublati pe apa de nave de coasta si barci cu motor rapide. Politia locala a tinut lumea la distanta de Hotel: “Este inchis pana luni, are loc o nunta mare”. In plus, zona a fost complet securizata. Desi locatia era deschisa, cu multe locuri largi, terase, plaje si asa mai departe, nimeni nu a putut vedea nimic. De aflat, cu atat mai putin.

Cei cativa care au reusit sa afle de reuniunea din Grecia si au fost prezenti pentru a culege informatii sau imagini au avut de suferit. Charlie Skelton, jurnalist la London Guardian, a fost arestat dupa ce a refuzat sa stearga niste fotografii de pe propria camera foto. Jurnalistii greci au fost tinuti departe, de asemenea, cu o avertizare clara. Singurul care a avut curajul sa dea declaratii presei straine a spus pentru London Daily News ca “persoane inalte din Guvern ne-au spus sa nu venim la aceata intalnire, pentru ca am putea ramane fara locuri de munca. Grecia este si ea afectata de criza financiara si nu imi permit sa pierd locul de munca pentru nimic”.

Jim Tucker, al doilea mare urmaritor al celor din Bilderberg, cel care a stat pe margine la peste 30 de intalniri ale grupului,  a spus ca ‘ei nu vor sa lasa lumea sa afle ceea ce planuiesc cu vietile noastre. Printre altii, Obama este baiatul ascultator al celor din  Bilderberg. Va urma ordinele”. Pe de alta parte, Tucker admite ca totusi sunt miscari la nivel inalt in SUA sau Europa care incearca in prezent sa puna capat planului Bilderberg si de aceea (spun eu nu el), se poate deduce si de aici totusi de ce avem criza financiara ca demonstratie de forta a celor din Bilderberg.

Ramane de vazut ce ne pregatesc parintii globalizarii pentru 2009 si 2010.

Mai jos se gaseste protestul de strada al catorva sute de greci care au demonstrat contra Bilderberg in timpul intalnirii clubului.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt
  1. 23 Responses to “Bilderberg a stabilit: o criza mondiala scurta, dar profunda”

  2. By 25.12.2012 on May 28, 2009 | Reply

    Tati spunea ca rusii controleaza seceta in tara noastra cu bombe meteorologice.

    “Endgame”… prea multe filme comerciale destinate subconstientului. Nici nu realizam cat de bine sunt promovate prin aceste framantari politice. -Cat de buni afaceristi sunt acesti regizori.-

  3. By 23 12,2012 'maya':)) on May 28, 2009 | Reply

    1 credinta
    iar cand nu merge :
    2 frica
    iar cand nu merge nici aceasta :
    3 omorul sau masacrarea
    asa sunt conduse masele :
    singura modalitate este sa fim toti inaintea fazei 3,dar degeaba ca majoritatea sunt in faza 2 cum e si jurnalistul!
    planeta fricosilor. traiasca criza mondiala (remember 1929 usa). eu le-as face o statuie in numelele lor.
    asta imi da de gandit si o spun pentru ultima oara : de ce morti mei spun ce gandesc in loc sa tac si sa calc pe cadavre cum fac ei!
    NU SUNT SCLAVUL BANILOR, EU VREAU DOAR SA CONDUC, ”masina” :))

  4. By 23 12,2012 'maya':)) on May 28, 2009 | Reply

    si va spun :VINE sfarsitul
    rugati-va poate va iarta,
    sau sa nu crede-ti
    ca asa va e bine
    :))

  5. By colaps on May 28, 2009 | Reply

    evenimentul nu a trecut chiar neobservat, depide foarte mult de unde te informezi.. cei ce fac parte din masa de adormiti ce se hranesc cu stirile protv sau ale altor mijloace mass-media aflate in proprietatea celor care conduc lumea din umbra, ar fi bine sa afle ca e timpul sa se trezeasca.. nu ma asteptam sa vad un asemenea articol aici pe onlinesport, si te felicit sincer pentru asta.. informtia exista, dar cere efort si vointa sa o cauti.. mai ales ca ea trebuie cautata cat mai repede pana nu dispare libertatea internetului dupa planul plavanilor din parlamentul europei..
    Obama? o masca de culoare si putin mai stilata a aceleiasi hidre ce conduce lumea.. comparati promisiunile din campanie cu ceea ce se intampla acum.. analizati bine cine ii sunt colaboratorii.. pentru cei ce nu stiu, crzia din 29-33 a fost provocata pentru ca statele unite sa fie declarate in stare de faliment si astfel tot ce tine de viata economica si financiara din SUA, decizii ce ar tine in mod normal de paralemnt si guvern, sa fie luate intr-o INSTITUTIE PRIVATA – Federal Reserve Bank..
    spatiul e limitat, e doar un comentariu, iar de spus ar fi de numa.. cautati pe internet, despre David Jones, despre David Icke, cautati documentarele Zeitgeist, Who Killed the Electric Car, cautati despre ce fac criminalii de la Monsanto cu fermierii independenti americani si ce ne asteapta daca Codex Alimentarius va intra in vigoare, informati-va despre Telecom Packet ce se vrea votat in parlamentul european si ce planuri au plavanii de la bruxelles cu privire la libertatea internetului..
    pe ce se bazeaza acesti nenorociti? pe IGNORANTA noastra a tutror, alimentata din plin cu “somnifere” mass-media.. ei stiu cel mai bine ca somnul ratiunii naste monstri.. singura solutie este o trezire de masa a constiintei… din pacate timpul profetilor a trecut.. sta in puterea fiecarui individ sa faca aceste alegeri…
    criza asta oricum, a fost doar o repetitie generala pentru ce va urma in cativa ani..

  6. By Cristi on May 28, 2009 | Reply

    Am citit articolul lui Vadim, interesante lucruri. Si comentariul tau Colaps mi se pare interesant de asemenea. Intrebarea este ce se poate face? Ce putem face noi sa oprim asta si sa nu mai fim vitele lor? Ce sa faci, un comando sa ii razi? In rest nu prea ai ce.

    Colaps scrii ca este doar inceputul. Ce poate urma? Doar haosul, ei sa se inchida in niste bunkere supersecurizate, sa aiba resurse pentru cativa ani, timp in care noi vitele sa ne macelarim intre noi, sa ne decimam. Apoi ei sa iasa de la cutie si sa faca lumea noua, de la zero, pentru ca atunci nu va mai fi nimic din ce stim azi, numai niste oameni haituiti care vor vrea o viata decenta si vor fi gata sa dea totul pentru a o avea.

  7. By Val Anastasiu on May 28, 2009 | Reply

    In timpul discutiilor “stimatilor oaspeti si invitati”, marmota invelea ciocolata in Stanyol. O lectura placuta dupa masa de prinz si cam ATIT.Ce imi pare mult mai grav este urmatoarea constatare, la nivel mondial se arunca pisica responsabilitatii – meteahna preluata de la locuitorii spatiului Carpato-Danubiano-Pontic, excelenta propaganda pentru Conceptul 20/80 regula lui Paretto, foarte adevarat si real, Vulgul, cei minim 80% au ce citi.

    Unde este logica lucrurilor??(mecanisme aproape imposibil de stapinit) vad fetishizare, preluare ad-literam..daca aveti minte ginditi singuri( oare se mai intimpla asa ceva – manipulare Grosiera), ma indoiesc.

    Multe succesuri si la Mai-Marea-Neliniste-WORLD-Wide.
    Traiti in RPMANIA – DEGEABA

  8. By vadim on May 28, 2009 | Reply

    Val, imi pare bine daca eu sau cei care au comentat ceea ce am scris ti-am oferit olectura placuta. Daca citesti lista celor prezenti si modul in care decurge intalnirea anuala de ani de zile, fara declaratii, fara nimic, totusi cred ca trebuie sa iti trezeasca mai mult decat placerea de a citi ceva interesant. Cei care se intalnesc acolo, ma refer la politicieni in mod special, trebuie sa explice alegatorilor ce cauta in acel cerc de mari afaceristi. Si nu o fac. Macar de aici un semn de intrebare, daca nu mai mult.

  9. By Val Anastasiu on May 28, 2009 | Reply

    Semne de intrebare, putin spus, este evident ca “disii” au ceva de ..povestit. Teza in sine este destul de buna de disecat dar… pina la “EI” nu crezi ca “NOI cei locuitori din acest spatiu” avem de rezolvat o multime de probleme care nu prea au legatura cu LISTA susmentionata.

    De ce am sarit in sus?, nu este ptr prima oara cind, din nefericire observ NON-KOMBATUL rominesc, acea atitudine de cap plecat si tot asa in aceeasi directie, as dori sa observ o schnmbare de atitudine, o dorinta de “a gindi” la rece, a ne departa de acel proverb blestemat..( si inca mai exista si altele la fel de paguboase dar care NE CARACTERIZEAZA, “SE POATE SI ASA”) ar fi doar un minim exemplu.

    Multumesc pentru raspuns, cu proxima ocazie , am ceva de spus legat de Jurnalismul rominesc in ansamblu.
    Sauzimnumaidebine

  10. By Despre Bilderberg on May 28, 2009 | Reply

    Domnilor acest grup Bilderberg este controlat de evrei, nu sunt extremist pur si simplu urasc ca populatia sa fie controlati de cativa jidani…oare cum credeti ca a intrat Obama la putere, oare cum credeti ca au cazut cele 2 turnuri…va zic eu 90 % din evreii care lucrau in turnuri nu au mers la lucru…se stia dinainte si au lasat sa se intample pentru ca sa-i bage pe sclavii de americani in Irak in caz in care Iranul face ceva sa sara sclavii pentru Israelul…Dar oricum s-a dovedit de-a lungul istoriei ce se intampla cu cei care au puterea deplina…toti vor cadea

  11. By catalin on May 28, 2009 | Reply

    Ca de obicei, in Romania se vorbeste numai despre conspiratii. Intilnirea cu toate ca este “secreta” (jurnalistii nu sunt invitati), a fost metionata chiar si pe Wickipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group
    Scopul grupului fordat in 1954 a fost acela de a raspunde reactiilor anti-Americane din Europa. Cu timpul, acest scop s-a modificat.
    E foarte usor sa speculezi cand nu ai informatii si sa acuzi pe oricine. Mai greu este ca un ziarist sa fie “profesionist” si sa isi bazeze articolele pe fapte (care de acord lipses in acest caz).
    Daniel Estulin, un rus stabilit in Canada/Spania, este un renumit activist impotriva grupului si cu o istorie destul de picanta (bunicul coloned de KGB, tatal omorat de KGB).
    Comentariul lui Vadim este 100% bazat pe informatii provenind de la Estulin asa ca trebuie privit cu mari rezerve.
    Dar cum teoria constiratiei este probabil in genomul romanului, traiasca jurnalitica dupa ureche.

  12. By vadim on May 28, 2009 | Reply

    Catalin, eu l-am citat pe Estulin, nu am dat de la mine ce ar fi al lui. Normal ca orice sursa trebuie considerata.

  13. By paul on May 28, 2009 | Reply

    Catalin, o scrie de intalnire pe wikipedia, da cred ca mai important este ca nu se stie ce s-a discutat acolo. Nu este posibil(moral sau legal)sa se intalneasca oameni de stat cu mai marii lumii, si sa nu stim absolut nimic din ce a avut loc acolo.

  14. By catalin on May 29, 2009 | Reply

    Nu vad ce are “moralul” in treaba asta, si este absolut legal (nu am auzit de nici o lege care ar interzice) ca sefi de stat, sau oameni “privati” sa se intilneasca sa discute probleme majore internationale. Banuiesc ca sunt multe subterfugii ca astfel de discutii sa intre la capitolul “securitate nationala”, si automat un functional public nu are obligatia (legala) sa mearga in fata electoratului sa divulge astfel de discutii. In definitiv de asta mai marii oameni de stat sunt ce sunt iar noi ar trebuii sa ne vedem de treaba noastra (exista chiar si unele zicale romanesti exact despre astfel de situatii).

  15. By catalin on May 29, 2009 | Reply

    Vadim, presa romaneasca este plina de stiri senzationale, precum cea pe care o prezinti tu aici. In cele mai multe cazuri (asa cum este si cel de fata) stirile sunt unilaterale, fara o adevarate investigare, de multe ori eronate. Astfel de stiri nu produc o informare a publicului si mai degraba perpetueaza confuzia. Am urmarit (din cand in cand) acest blog de mai bine de 1 an si nu am observat nici o imbunatatire a calitatiii stirilor/discutiilor de aici. Profesionalismul cere ceva timp pentru a fii dobandit, insa in cazul de fata cred ca este o cauza pierduta, nivelul fiind foarte comparabil cu cel din mass media “oficiala”.

  16. By vadim on May 29, 2009 | Reply

    Catalin, as fi cu siguranta subiectiv daca as cataloga nivelul a ceea ce scrie pe aici, dar din simplul fapt ca mass-media oficiala de care spui nu a reflectat cu nimic acest eveniment, lasa-ma sa cred ca macar la acest capitol sunt peste.

  17. By Bula on Jun 2, 2009 | Reply

    Conferinta a avut original scopul apropierii USA de Europa dupa terminarea razboiului II mondial plus integrarea Germaniei intr-o structura multinationala europeana avind in vedere expansiunea sovietica si razboiul rece. Personal, avind in vedere calitatea presei romane, salut acest articol data fiind seriozitatea temei – Bilderberg Group are o istorie si o influenta in lume – dar si modul profesional de a informa cititorul. Alte ziare ar fi preferat un titlul de genul : ” Gata, destinul omenirii este pecetluit! A x-a conferinta …..” sau ceva asemanator.

  18. By 25.12.2012 on Jun 3, 2009 | Reply

    ok ok… Acum cum ramane cu campania electorala? Eu cu cine votez?
    Va vine sa credeti sau nu… pe toti care i-am chestionat habar nu au ce trebuie si pe cine trebuie sa voteze in 7 iunie….

    Ce se intampla? De ce presimt ca acest scrutin nu va decurge conform asteptarilor?
    -Am doar 18 ani-

    Nici eu nu sunt hotarat ce sa fac pe 7 iunie.. pentru ca habar n-am cu cine sa votez… nu am vazut nici un fel de dezbatere publica(poate au fost, nu stiu)… sau poate ca trebuie sa votez moral pentru a-mi trece o noua bulinuta in buletin?

    Asa ca mai bine raman acasa?!!
    Este exact ca fotbalul… daca imi place sa spunem F. Lampard trebuie sa tin neaparat si cu Chelsea? NU, NORMAL CA NU!
    Nu pot sa votez un intrag partid doar datorita unui singur om. Nu se poate, asa cum nu pot tine cu o echipa ca e domnul “y” acolo.
    Asa ca raman acasa sau poate vreun lider de partid ma va convinge in mod direct pana atunci sa votez si poate sa sustin aceasta cauza si multor altor subiecti din societate.

    Respectele mele… d-le Vadim!

  19. By 25.12.2012 on Jun 6, 2009 | Reply

    Eram sigur ca n-am sa primesc raspuns la ceea ce am intrebat in commentul de mai sus.
    In consecinta n-am sa mai merg la vot…

  20. By Tyler Durden on Jun 25, 2009 | Reply

    Cand o sa cresc mare vreau sa ma fac Vadim (Cusnarencu, desigur).

  21. By adidas on Aug 8, 2009 | Reply

    o intalnire a unor mizerabili care se joaca cu vietile oamenilor si care nu se mai satura de bani

  22. By poncho 10 on Mar 31, 2010 | Reply

    grupul asta este controlat de evrei

  23. By viorel on Jun 28, 2010 | Reply

    Este foarte bine ca publicati asemenea articole.
    Intr-o lume ca aceasta in care suntem manipulati, mintiti, amagiti de mass-media in proportie de peste 99% a sosit timpul ca Omenirea sa se trezeasca. Toti cei care au reusit sa iasa din transa de adormire si de amortire concertata cu mare abilitate de Francmasoneria mondiala (Bilderberg, Illuminati, ONU, Comisia Trilaterala etc) incep sa vada ca realitatea nu este cea care ne este prezentata la televizor sau in ziare. Ca sa facem o comparatie usor de inteles este ca pe vremea lui Ceausescu cand la televizor ni se dadeau doar minciuni poleite. Asa este situatia la nivel mondial cu toata presa si mass-media asa-zis independenta ( a se citi subjugata in proportie de 99% intereselor oculte francmasonice)care nu fac altceva decat sa ofere informatii false, trunchiate sau “adaptate” care sa induca iluzia unei lumi libere, “democratice” ( a se citi “in scavie”).
    Dumneavoastra ca om de presa stiti foarte bine toate acestea.
    Articole interesante in aceeasi directie am gasit si la http://www.mihaistoian.net.
    Mult succes!

  1. 1 Trackback(s)

  2. May 28, 2009: Imobiliare - Page 276 - Computer Games Forum

Post a Comment