Live-ul Onlinesport a adus o explozie de trafic

March 2nd, 2009 | by Vadim Cusnarencu |

Noul modul de LIVE al Onlinesport.ro, lansat oficial vineri, o data cu inceperea campionatului, a fost foarte apreciat de cititori. Traficul pe site s-a dublat la nivelul de pagini afisate.


In ultimii ani, Onlinesport.ro a avut un modul de live extern. Noul nostru LIVE, mult imbunatatit, dar si integrat in site, ne-a adus pe finalul saptamanii rezultate peste asteptari, ceea ce ne face sa credem ca dumnevoastra cititorii, l-ati apreciat, v-a placut si l-ati urmarit.

De la o medie zilnica de 80.000 – 90.000 de pagini afisate pe zi, Onlinesport.ro a avut vineri 160.000,  iar sambata si duminica peste 170.000, conform cifrelor SATI.

Liga 1 a insemnat si creserea cu 20-30% a numarului de vizitatori unici: vineri – 18.000, sambata – 19.000, iar duminica peste 20.000.

Va multumim pentru ca ne cititi si va asiguram ca minut de minut incercat sa va asiguram cel mai bun continut de sport din Romania.

  1. 17 Responses to “Live-ul Onlinesport a adus o explozie de trafic”

  2. By Gheogrghe atotnestiutorul on Mar 2, 2009 | Reply

    Voi chiar mai credeti in Mos Craciun si Zana Maseluta?
    Ce-i cu stirea aia mare, surpriza imensa, Gigi nu pleaca de la Steaua? Totul e sa faceti trafic, trafic si iar trafic?
    Asa te-a invatat la master-ul de la Paris, cu cat faci mai mult trafic cu atat esti mai bengos? Cu cat bagi titluri mai pompoase cu atat e un articol mai bun?

  3. By vasy on Mar 2, 2009 | Reply

    Sincerele mele felicitari.Vreau sa va spun ca Vineri,Sambata si Duminica aproape la toate meciurile am stat pe Live -Textul vostru, si sincer mi-a placut enorm.SUCCES IN CONTINUARE

  4. By mihai on Mar 2, 2009 | Reply

    e ok live-ul ca grafica, insa cand sunt prezentate echipele de start, aveti extrem de multe erori. Doar la meciul CFR-Otopeni, ati dat vreo 4 jucatori in primul 11 al lui Otopeni care ori erau pe banca, ori nu erau in lot. S-a intamplat la fel si cu echipa lui FC Brasov. E nevoie de calitate atat la text, cat si la grafica, cu partea a doua ati rezolvat.

  5. By vadim on Mar 2, 2009 | Reply

    Gheogrghe atotnestiutorul – era o ironie in titlu, nu te-ai prins.

    vasy – multumim, imi pare bine daca ti-a placut.

    mihai – verific, daca au fost astfel de erori vom incerca sa tinda spre zero. A fost totusi prima etapa in care s-a implementat liveu, iar redactorii au nevoie si de un timp de acomodare cu sistemul din spate, pe langa in a il sustine editorial.

  6. By alexdelpiero on Mar 2, 2009 | Reply

    Vadim….Exista un concurs pe forumul onlinesport de acum 1 an cred la care nu s-au dat nici acum premiile! Este vorba despre concursul pe pronosticurile Farului ! Apreciez Onlinesport va respect pentru ce faceti, recunosc ca urmaresc zilnic stirile de 3 ani de zile , dar as dori totusi sa imi primesc premiul promis ! Multumesc de intelegere !

  7. By vadim on Mar 2, 2009 | Reply

    Alex, premiile erau promise de un fan al echipei tale, Farul, in colaborare daca nu ma insel cu clubul Farul. Cum acest user a disparut complet, am zis ca spal eu rusinea lui si a clubului si voi da premiile.

  8. By alexdelpiero on Mar 3, 2009 | Reply

    Locurile sunt asa:

    1 ciorbicafaristu
    2 alexdelpiero
    3 mariog

    premiul 1: 270 lei
    premiul 2: 170 lei
    premiul 3: 50 lei

    Pentru ca nu pot da materiale cu Farul, va dau contravaloarea lor in lei si vi le luati voi de acolo. Sau, in loc sa le bagati alora in buzunar, beti o bere.

    Sper ca e ok propunerea mea. Ca de obicei, altii isi fac reclama pe forum, la final spala putina, iar eu platesc. Mentalitatea romanului tepar.

    Va rog ca fiecare sa imi dea pe PM datele personale (nume complet, CNP, serie si nr buletin, adresa, oras, judet, telefon) ca sa va trimit premiile saptamana viitoare.

    Postul dateaza din 1 august 2008

    Acum astept un semn de la tine Vadim ! Cum intram in posesia premiilor ! Multumesc anticipat !

  9. By rocky on Mar 6, 2009 | Reply

    vadime draga cred ca ai uitat sa iei rudotelul. daca la pandurii – dinamo, lajos a ajutat pe dinamo nu cred de vreme ce scorul a fost 1-1. deci in favoarea cui a gresit arbitrul asistent, de vreme ce a anulat un gol perfect valabil. ba, voi ganditi inainte sa scrieti? deci, rezulta ca nu e arbitru de casa, de vreme ce la tg jiu dinamo a fost dezavatajata.

  10. By Adi Da Samraj on Mar 7, 2009 | Reply

    http://www.youtube.com/watch?v=7ge5XY5Xw4w&feature=sdig&et=1235915673.01

    Multumesc !

  11. By Sebi on Mar 8, 2009 | Reply

    Bravo. In sfarsit un lucru bun la Onlinesport. Modulul live este super bun.

  12. By observatorul on Apr 1, 2009 | Reply

    As dori sa colaborez cu onlinesport.ro. Se poate? Va rog sa-mi raspundeti prin e-mail. Multumesc!

  13. By williamcoylung on Apr 16, 2009 | Reply

    noul live este un mare kkt…..da erori se incarca de am pulea complet…sincer sa fiu il preferam pe cel vechi….explozia in my ass…..la buda

  14. By Vadim on Apr 16, 2009 | Reply

    Noul live nu da nici o eroare si se incarca perfect, verifica-ti conxiunea la internet si erorile din propriul pc. Multumim pentru aprecieri, nu si pentru limbaj.

  15. By williamcoylung on Apr 18, 2009 | Reply

    ok….dar nu e deloc spectaculos…mai bine ai scoate fazele cu pozele care sunt de la pastele cailor (hihihi) si nu prea au relevanta…
    si inca ceva….ori stergeti golgeterii ori ii updatati ca iar va faceti de ras…

    hai noroc

  16. By williamcoylung on Apr 19, 2009 | Reply

    cate galbene a luat pan la urma goian la iasi?

    doar noul live al onlinesportului stie…..

  17. By NeK on Apr 25, 2009 | Reply

    Fa tu mai bine daca esti asa specialist rabatatule 😀

  18. By williamcoylung on May 9, 2009 | Reply

    hihihihihi…uite ce caz a iesit din asta….mai bine da vadim un procent din ce iese….hihihihih

Post a Comment