Steaua se descatuseaza

January 15th, 2009 | by Vadim Cusnarencu |

Cand scriam pe site sau pe blog ca Radoi isi face rau si face rau Stelei prin faptul ca este urechea si timpanul lui Becali in vestiar si ca are prea mare putere de decizie, fanii mi-au sarit in cap. Iata ca vine vremea plecarii lui Radoi, iar voci din fotbal incep sa confirme unele lucruri. In rest, Steaua se descatuseaza si poate arata mai multe in acest an.

Dragomir, seful de la Liga cu salariu de patron de multinationala, a fost primul care a vorbit public despre fata ascunsa a lui Radoi. L-a calificat drept “tiran” in vestiar.

Plecarea lui Radoi are mai multe parti bune decat rele pentru echipa. Prima ar fi ca, in sfarsit, Lacatus are sansa de a antrena Steaua. Chiar daca va mai primi telefoane de la Becali din tribune  si e-mailuri din desert de la Radoi, Laca va putea conduce antrenamente, va putea promova si retrograda jucatori in mare parte dupa bunul plac. Nimeni, pana acum, nu a putut face asa ceva,  pentru ca ochiul patronului era acolo, ‘finul’ veghea, taia si spanzura.

“Steaua este o mare familie, iar eu nu am facut parte din ea”, spunea Munteanu la putin timp dupa plecare, dand de inteles ca functia sa de antrenor nu i-a fost suficienta pentru a-si face treaba. Bineinteles ca Familia este intreg clanul Becali, insa la scara sa de interes echipa si vestiarul au fost cele care s-a referit.

In al doilea rand, jucatorii Stelei aveau ca sef un jucator, iar astfel nu se poate face performanta. De altfel, s-a si vazut. Calitatea din jocul Stelei a scazut constant, totu fiind meci de meci o chinuiala. Unii isi stiau postul asigurat, indiferent, fiind prieteni buni cu Finul. Insusi Finul, sau Printul cum i se spune acum, a avut piatra de gat si practic singur si-a mancat cariera prin autosuficienta si derapajele pe care nu a dorit sa si le stapaneasca.

Fara indoiala, Printul ar fi putut evita furtunile de nisip din Arabia si ar fi putut ajunge sa stea la plaja undeva prin Spania sau Anglia. Calitati sportive are, calitati intelectuale are cu mult peste media fotbalistilor nu numai din Romania, adica o reteta de succes. Daca nu ar fi fost in situatia privilegiata de la Steaua, Radoi ar fi putut ajunge departe.

Ramane, insa, plecarea sa (inca neparafata) prin care Steaua ca se va descatusa si va arata mult mai multe. Iar Nicolita se va lupta pentru postul de titular.

  1. 9 Responses to “Steaua se descatuseaza”

  2. By and on Jan 15, 2009 | Reply

    stai linistit, romanul e pupincurist, se va gasi cine sa il suplineasca pe radoi in privinta legaturii cu Becali, si asta chiar fara sa ii fie fin. se va gasi, nu imi fac eu griji; singura sansa e sa plece becali. alte sanse nu sunt.

  3. By voodoo on Jan 15, 2009 | Reply

    banel e noul pupincurist d la steau nu joaca nimik si e mereu titular doar alearga….dati-i unui pusti d 20 d ani 180 d mii mananca pamantul si ala asa ca nu il mai pupati in cur p banel…..e un jucator slab tare d tot…

  4. By Cronicarul on Jan 15, 2009 | Reply

    Banderola de turnator va fi preluata fara probleme de Lovin. ‘Caracterul’ baiatului s-a vazut la celebrul meci din Giulesti cand principala lui preocupare era sa se termine mai repede meciul si sa castige ‘oiereste’ meciul. Cat despre Radoi asta, mult zgomot pentru nimic. Un taran obraznic ajuns la oras ca toti ceilalti care l-au facut ‘vedeta’ la Steaua.

  5. By williamcoylung on Jan 15, 2009 | Reply

    deci….vadim se descatuseaza…te descatusezi la baie bah baiatule nu aici..ca nu esti sportiv sau mafiot…sau eventual intr un bar cand te duci la buda dupa un snooker…ca si acolo esti specialist de renume mondial

  6. By economul in criza economica on Jan 20, 2009 | Reply

    Onlinesport = gesepe = ZERO!

    “Copos vinde Rapidul suporterilor”

    Titlul acesta apare pe site-urile loosere de mai sus!
    Pe site-urile prostilortv.ro nu am vazut minciuna asta, din pacate, inca!

    Citat din articolele respective: “Vrem sa incepem emiterea de obligatiuni, in valoare de 10 lei fiecare” a spus Constantin Toma!

    Obligatiuni nu inseamna actiuni bai desteptilor lui peste! Suporterii nu vor fi actionari, analfabetilor in economie! Suporterii vor imprumuta clubul cu bani si, teoretic, vor primi la finalul acestui imprumut o dobanda fixa! DAR, fiind la rapid, o vor lua de fapt in mana! E vorba de Copos bai! Deci, nu vor detine nici macar o parte sociala din rapid, nici macar un firisor de iarba de la prorapid, care de fapt e al lui George Copos, persoana fizica, si nu al AFC sau FC RAPID!

    S-a demonstrat ca TOTZI redactorii sau pseudo-ziaristii din presa sunt de fapt niste gigibecai, vasileturci, mititei sau penesti! Adica se pricep la toate, dar, de fapt, nu stiu nimic!

    Mai invatati bai desteptilor un pic de economie si dupa aia scrieti articole!

  7. By NeK on Apr 25, 2009 | Reply

    Asta este cu adevarat o mare aberatie, si cred ca ai observat ca nu ai avut dreptate deloc…
    Imi place ca aici sunt numai cunoscatori de fotball si isi dau cu parerea, mai sustin sus si tare ca au dreptate… ca si pe onlinesport

  8. By http://www.katie-mcmanus.com/ on May 13, 2016 | Reply

    Le vote au sénat est prévu pour jeudi, mais vu la façon dont s’est déroulé le débat à l’assemblée hier, je suis très pessimiste… Cette façon d’agir du gouvernement me fait peut, je crois qu’on va avoir encore quelques surprises d’ici la fin du quinquenat.

  9. By auto insurance on May 20, 2016 | Reply

    Danny Ainge was on Channel 5 (here in Boston) Sunday night discussing his top 5 highlights of the series with the lakers. After Pierce hurt his knee in game one, Ainge joked that he was going to go back in the locker room and give Pierce a blessing.

  10. By http://carinsurance.imahillbilly.com/car_insurance_sweden.xml on Jul 20, 2016 | Reply

    Am ales jocul pe care mi-l doresc k premiu, iar acesta este…*Drum rolls*Dominion*Ta-Ta-Ta-Taaaaaa*Poate k n-a fost o alegere prea mult cantarita, dar stiu ca ma voi distra. Si sper k o sa-i distrez si pe altii…

Post a Comment