Foarte scurt despre criza

December 15th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Multa lume este speriata in jur de “criza”.  Motive sunt, intr-adevar, pentru omul de pe strada. Pentru cei care conduc, lucrurile sunt mai simple si se rezuma la un singur citat pe care vi-l ofer mai jos:


David Rockefeller: „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala“.

Cine este Rockefeller si cu cine lucreaza familia sa de ani buni, cum au evoluat lucrurile de la infiintarea FED, apoi Primul Razboi Mondial, continuand cu al Doilea si infiintarea armatei globale ONU, urmata de pumnul in gura pus dupa 11  septembrie 2001 si Patriot Act, intr-un articol in limba romana aflat aici, darsi intr-un documentar foarte interesant  Endgame: Blueprint for Global Enslavement.

  1. 9 Responses to “Foarte scurt despre criza”

  2. By haules on Dec 15, 2008 | Reply

    te-ai spart rau cu articolul asta :)))
    ma doare pe mine in …. de cine conduce lumea si ce magarii au facut aia prin anii 1800. nici un copil nu ar crede tot ce scriu aia acolo.

  3. By DAYRO on Dec 15, 2008 | Reply

    pai tu esti doar un ignorant si undolent amarat. Nu te-ai ridicat si n0-ai sa te ridici in veci de la statului de unealta de manevra si de consum. Esti facut doar ca sa mananci sa te caci sa ragai si sa dormi. La asta se rezuma viata ta si a celor ca tine. Traiti exact caporcii in cocina

  4. By haules on Dec 15, 2008 | Reply

    bai spartule tu chiar crezi povestile alea de adormit copii cu oameni care vor sa conduca lumea si sa le implanteze cipuri in cap? e deajuns sa citesti articolul pana in punctul in care este adusa in discutie biserica si sa-ti dai seama ca totul e o facatura. intotdeauna aia care vor sa iasa in evidenta se folosesc de biserica, vezi cazul papagalului de beeecali.

  5. By haules on Dec 15, 2008 | Reply

    daca ai fost “smecher” si ti-ai facut rate in banci ca sa-ti iei si tu un opel astra la mana a 6 a si sa faci poze cu el pe care sa le pui pe hi5, acum stai capra in fata bancilor si munceste ca un sclav si plateste-le comisioanele.

  6. By eugen on Dec 15, 2008 | Reply

    Degeaba aruncati cu vorbe urate in Vadim, tema este una delicata si de real interes, insa sunt putini cei care au minte deschisa pt a intelge ceea ce se intampla in lumea in care traim; totul este o conspiratie iar Vadim a punctat bine , el doreste sa va trezeasca, sa va ajute sa va treziti din acest somn al naivitatii.

  7. By Yoyo on Dec 15, 2008 | Reply

    Va recomand un coif de aluminiu sa fiti protejat de undele ultra-aliens.

  8. By bizkit on Dec 15, 2008 | Reply

    Bravo Vadim! Articol scurt si la obiect. E clar ca acesta criza e artificiala. Cei care au declansat-o stiau exact ce fac si cum sa profite de ea. Daca vreti sa aflati mai multe uitati-va la documentarul “Zeitgeist”, sa vedeti ca mai nimic nu e intamplator.

  9. By vadim on Dec 16, 2008 | Reply

    Da, si Zeitgeist e un documentar bun pe aceeasi tema, explica niste mecanisme, insa cele recomandate mai sus se duc direct la sursa. :)

  10. By Yoyoyoi on Dec 17, 2008 | Reply

    Ala care s-a semnat cu Yoyo ii doresc sa aiba frigiderul plin de carne de sarbatori…

Post a Comment