“Andrei Chiliman doreste sa iti comunice”

May 16th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Este a doua oara in ultimele sapte zile cand primesc spam pe e-mailul meu Google de la oamenii de campanie ai lui Andrei Chiliman, actualul Primar al Sectorului 1. Titlul spamului este “Andrei Chiliman doreste sa iti comunice”, dar cu ocazia asta as avea sa ii spun si eu ceva.

Nu stiu de unde oamenii lui Chiliman imi trimit spam tintit perfect pe Sectorul 1, pentru ca nu am mutatia acolo… O bila alba, SRI-ul merge bine din umbra.

Revenind la subiect, la intrarea pe strada mea, exact la intersectia cu Bd. Ficusului, este un canal partial descoperit. Sta asa de saptamani bune. Ce masini parcheaza in zona? Audi R8, BMW-uri seria 6, Ranger Rover, Jaguar XK, Audi A5, VW Passaturi si lista poate continua. Nu ca ar conta aceste marci de masini in raport cu canalul descoperit si ca Loganurile pot trece cu usurinta, dar ca idee.

Apoi, mai sunt si marile apartamente de lux care costa 1.000.000 de euro (220mp, doua camere, cele plasate intre Cartierul Francez si Parcul Herastrau). Acolo se afla Soseaua Nordului, plina de gropi de la un capat la altul. Preturi de lux pe o parte cu gropi la intrare. Ce masini mai merg pe acolo? Nu are sens sa enumar, la cat costa casele in zona Herastrau nu am fost mirat prin primavara sa dau bot in bot cu un Mercedes McLaren SLR.

Lista poate continua. Bataie de joc pe drumul de intrare in Bucuresti pe DN1, baieti cu girofare care te tin 15 minute la semafor ca sa treaca ei, un pod facut total inutil si asa mai departe.

Asadar, ce sa imi comunice Andrei Chiliman pe spam? Ca toti stau la cutie patru ani de zile, sunt multimilionari in euro si in rest aproape nimic nu se misca? Multumesc, stiu.

Ce sa imi mai comunice? Ca toti sunt o apa si un pamant, o mafie orchestrata, o casta unita indiferent de praful in ochi aruncat sub masca ‘apartenentei politice’? Multumesc, stiu. Ca javrele maidaneze sunt de dupa 1989 mereu pe strada si mereu o data la patru ani se discuta problema? Ca nu sunt locuri de parcare si ca toate trotuarele sunt invadate de masini, iar strazile dintre blocuri arata ca niste ghetoruri din cartea ‘Changi’? Multumesc, stiu si asta.

Ce sa imi mai comunice? Ca murim cu zile din cauza poluarii din Bucuresti si ca a pleca la ora 7 seara de la servici se numeste crima cu premeditare? Multumesc, stiu.

Chiliman ar trebui sa comunice mai putin, pentru ca daca ar fi rezolvat macar o parte din ceea ce am scris mai sus, nici nu era nevoie sa iasa din casa la alegeri si era ales ca in Rusia, cu unanimitate.

Poate sa comunice cat vrea Chiliman. Oricum nu ma duc la nici un vot, nu am mai fost din 2004 si nu cred ca voi mai face asa de curand purici prin cabinele de votare.

  1. 20 Responses to ““Andrei Chiliman doreste sa iti comunice””

  2. By Adi on May 16, 2008 | Reply

    in opinia mea, nu faci bine ca nu te duci la vot…pentru ca multi si-au dat viata pentru ca noi sa avem drept la vot. Nici mie nu-mi vine sa merg dar ma duc…din respect pentru cei ce-au fost si voi vota cu cel mai mare anonim (probabil independent)…unu` care probabil nu va avea nici o sansa sa castige, dar stiu ca mi-am exercitat un drept din constitutie !

  3. By gigel on May 16, 2008 | Reply

    Nu te inteleg Adi… Ce rost are sa votezi pe cineva cind nu stii nimic despre acea persoana? Mie mi se pare mai grav sa votezi in necunostinta de cauza decit sa nu votezi.

  4. By Danielu' on May 16, 2008 | Reply

    Zici ca nu stii de unde iti trmite spam pe sectorul 1? Simplu… dupa IP. Nu conteaza ce adresa ai pe buletin, conteaza de unde accesezi contul de email si uite-asa vine nea’ SPAMUL cu campania electorala.
    Bye!

  5. By Vadim on May 16, 2008 | Reply

    Danielu’, si cum asociaza adresa de IP cu adresa de mail? Aici e problema.

  6. By Mailat on May 16, 2008 | Reply

    aia care si-au dat viata pentru dreptu’ de a vota au murit si pentru dreptu’ de ai ignora pe dobitoci…cel mai bine ar fi sa ne se duca nimeni la vot,sa se duca doae chiliman cu ma-sa si cu tac-su !

  7. By Vadim on May 16, 2008 | Reply

    Adi, care drept din Constitutie? Cel de a lua teapa o data la patru ani. Au trecut 20 de ani de la asa zisa revulotie, cat sa te mai pacalesti?

  8. By Ovidiu on May 16, 2008 | Reply

    Votul ar trebui sa fie obligatoriu – poate asa ne invatam sa ne spunem cuvantul in democratie.

  9. By uhu on May 16, 2008 | Reply

    Adi are dreptate, daca nu iti place nimeni, cu siguranta totusi vrei ca macar sa nu iasa altii. sigur unii iti repugna mai mult. macar atata. trec peste faptul ca daca ne pierdem speranta, nu o sa mai avem niciodata niste oameni de calitate.
    insa si eu ma gandesc la fel, au murit oameni ca eu sa votez. plus ca, cel mai important, daca nu aveam dreptul sa votez tipam cat puteam pe unde puteam. acuma ca am dreptul, sa nu fac uz de el?
    nu, nu concep chestia asta.

    O mica corectie: in rusia nu a iesit cineva cu procente multe pt ca ar fi rezolvat problemele, nici pe departe, ci din cu totul si cu totul alte motive. daca era si la noi asa rau dpdv al libertatilor omului, te-ai fi vaitat zilnic, crede-ma.

  10. By cristachitza on May 16, 2008 | Reply

    Problema e simpla. Ii votam tot timpu pe cei care nu au mai fost la conducere. In ritmu asta poate ne imbogatim toti. De ce sa se imbogatzeasca mereu aceiasi oameni ? :))

  11. By Alex on May 16, 2008 | Reply

    Vadim, la fel ca Adi consider ca trebuie sa mergem la vot. Si votul NUL este un vot. Este de asemenea si o palma peste fata. Cu ce ne ajuta ca mergem 30% si trebuie, depinde de alegeri, sa se mai faca un tur unde se cheltuie alti bani, evident tot ai contribuabililor?! Aia sunt banii nostrii de care si ei dar si noi ne batem joc. Chiar daca nu e vorba sa se faca un alt tur cu ce ma ajuta sa vad ca au ales altii pentru mine si dup-aia injur alti patru ani?! De acord ca toti cei ce candideaza si partidele politice in general sunt o apa si un pamant dar ce mesaj le transmit eu prin faptul ca nu ma duc?! Un fel de “Lasa ca facem ce vrem ca pe roman deja nu-l mai intereseaza si-l prostim cum vrem noi”. GRESIT! Cand a fost vorba sa voteze norvegienii daca vor sau nu sa intre in UE au mers 98% din populatie la vot. Pe cand si la noi macar 51%?!

  12. By Bancaru on May 16, 2008 | Reply

    Vadim, ai dat tu undeva adresa de mail impreuna cu aia postala pentru ca si eu am primit si nu am mutatie in Sectorul 1 desi acolo locuiesc. De exemplu adresa de facturare de la telefon – adresa unde locuiesc si am dat si adresa de yahoo! E destul de simplu in opinia mea si nu cred ca trebuie sa cautam conspiratii acolo unde nu sunt.
    In rest cam ai dreptate in mare, desi Chiliman e cam cel mai putin vinovat dintre ei, e un om putin mai elegant. Cam atat de bine despre el. Faci foarte bine ca nu te duci la vot pentru ca deja nu mai intereseaza pe nimeni ce crezi tu. Asta e cacat pe bat cu “PAREREA TA MA INTERESEAZA” “TU DECIZI” si alte basini fasaite de genul asta. Eu ma simt vinovat ca am legitimat un ticalos precum Videanu. Si nu numai pe el.

  13. By gigi on May 16, 2008 | Reply

    Bai vadim da important te mai crezi.te urmareste sri-u pe tine “din umbra”

  14. By Javra on May 16, 2008 | Reply

    Mai acesta, nu ii face JAVRE pe maidanezi. Nu ai gram de inima sa vezi ca nu e vina lor ca sunt cu miile ? Sunt animale, e legea firii lor sa se comporte rau in haite, dar de ce face javre niste ingerasi de caini care sunt nevinovati?

  15. By unul ca si tine on May 16, 2008 | Reply

    Domnul Vadim inteleg ca sunteti destul de suparat pe primarul sectorului 1. Este ok ca aveti o opinie, dar observ ca sunteti jurnalist online si daca tot aveti aceasta titulatura ma astept sa aveti si un minim de pregatire sau de informare despre subiectele pe care le discutati. Cred ca nu trebuie sa mai urmam stupida idee prin care toti le stim pe toate si suntem buni la toate, ci sa avem si ceva curiozitate sa ne informam despre subiectele pe care le comentam. De ex: aflam cine administreaza respectivele strazi sau cine a construit podurile de pe DN1. In ceea ce priveste votul parerea mea este sa mergem cu totii la vot. Altfel va fi si mai rau. Toti trebuie sa ne exprimam opinia bazata pe o cunoastere a celor care participa la alegeri doar asa vom face o presiune mare care-i va responsabiliza pe cei alesi.

  16. By Bancaru on May 16, 2008 | Reply

    Javre – se referea la oameni. Cainii sunt mult mai “civilizati” decat oamenii. Din pacate problema lor este mai mult decat delicata avand in vedere ca porcul de Videanu face bani pe seama lor in sensul ca a cumparat un teren penrtu adaposturi dar a platit pe el mai mult decat facea. De ce… ? Va dati seama si singuri. Numai ca prostul de rand iar se va burzului pe bietele vietuitoare, desi nu vad ce vina au.
    Iar in comparatie cu multi primari Chiliman chiar e un domn.
    Podul cel inutil o fi in sectorul 1, ca si alte sosele pomenite de Vadim, dar alea sunt ale primariei generale, dupa lege. Judecati voi cine e magarul.

  17. By Adi on May 16, 2008 | Reply

    daca ar fi dupa mine cu siguranta i-as spanzura in piata publica pe toti cei care fura si mai au si nesimtirea,ipocrizia sa minta in halul in care mint, dar din moment ce am aceeasi putere cu ceilalti cetateni ai acestei minunate tari…nu-mi ramane decat sa pun stampila pe un anonim din respect pentru cei ce-au murit. Asta e parerea mea, slava Domnului ca inca avem dreptul la pareri si cugetari libere.
    Toate cele bune

  18. By jos_cenzura on May 16, 2008 | Reply

    problema principala este votul universal, restul sunt doar detalii

  19. By non-lingau on May 16, 2008 | Reply

    Mie mi-a trimis de Pasti Ontanu SMS sa-mi ureze cate bullshituri din astea sentimental-electorale, numai ca eu stau in sectorul 3 :))

  20. By Max on May 21, 2008 | Reply

    Cum isi aduc ei aminte de electorat doar o luna la 4 ani…

  21. By vivian c on May 26, 2008 | Reply

    mergeti la vot, exprimati-va si votati schimbarea!\
    eu votez cu Tudorache de la PSD ca e tanar si are vointa, vointa lui ii dadea afara pe comunisti deci are destula forta sa miste lucrurile in sectorul 1!

Post a Comment