O reclama pentru ziare

March 5th, 2008 | by Vadim Cusnarencu |

Am trimis astazi o macheta de reclama a Onlinesport.ro pentru o publicatie din presa scrisa. Am publicat-o si pe blogul meu, iar la sugestiile cititorilor am realizat ceva mai bun. Initial reclama arata un gazon de fotbal cu o dunga pe var pe el, iar in partea de jos scria ‘Onlinesport.ro’. Ulterior au venit pe blog niste idei bune de la cititori, iar reclama s-a schimbat: in locul dungii simple de var am scris ‘Onlinesport.ro’ cu var, iar in josul imaginii am pus si un slogan: ‘ziarul electronic de sport nr. 1 din Romania”. Cred ca a iesit mult mai bine. Multumesc tuturor pentru sugestii!
reclama2.jpg

  1. 75 Responses to “O reclama pentru ziare”

  2. By 3,05 on Mar 5, 2008 | Reply

    E prea subtila pentru publicul larg.

  3. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Nu ma intereseaza publicul larg. :)

  4. By crysty on Mar 5, 2008 | Reply

    Este aut sau corner? :)
    Sincer cred ca-i lipseste un slogan!

  5. By coco on Mar 5, 2008 | Reply

    lipseste ceva…

    prea multa atentie spre imagine. prea putina spre onlinesport.ro. as incerca sa imprim in iarba scrisul, acolo unde imaginea are claritate. un grafician bun poate sa iti faca asta

  6. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    E o idee buna asta sa imprimi pe iarba scrisul. In loc de linie? Adica in loc de linia aia alba sa scrie cu creta onlinesport.ro? Sau separat de linie?

  7. By Sorin Blaj on Mar 5, 2008 | Reply

    Interesanta ideea.

    Imaginea sa fie pe orizontala, iar onlinesport.ro sa fie scris chiar pe linie. Sa fie parte integranta din linie.

  8. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Da, e buna ideea. Reclama initiala e facuta de mine, dar pentru asta ce ati scris voi am dat unui grafician care se pricepe. Sa scrie cu creta. Eu nu ma pricep atat de bine la PhotoShop.

    Revin cu updateul.

  9. By Dorin on Mar 5, 2008 | Reply

    Poza e frumoasa dar onlinesport.ro apare secundar. Un loc mai central!

  10. By vlad on Mar 5, 2008 | Reply

    e interesant… dar te pozitionezi strict legat de fotbal
    asta s-a dorit? exclusivitate?
    doar o parere.. si ia-o ca deformatie profesionala

    te-ai gandit si la o campanie virala?
    vlad

  11. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Vlad, fotbalul e cel mai cunoscut, oricum nu am loc de 10 sporturi acolo reclama dorindu-si sa fie cat mai simpla si eleganta. Iar ideea de iarba si culoarea verde imi inspira libertate, sport, aer curat etc. Nu neaparat fotbal. De aia nu am pus o minge de fotbal de exemplu. Pe un teren cu iarba poti si alerga sau juca rugby de exemplu, nu neaparat sa joci fotbal.

    Campania virala e o idee buna. E de luat in calcul pe termen scurt. Cine are idei pentru o astfel de campanie (cum ar fi un joculet disctraciv sau alte idei creative) mi le poate spune si putem colabora.

  12. By Vicov on Mar 5, 2008 | Reply

    Cred ca e mai “penetranta” linia verticala. Scuze pentru acel cuvant, dar e in sensul bun al sau. Si un slogan de genul, Onlinesport – pastreaza linia !

  13. By vlad on Mar 5, 2008 | Reply

    de acord
    spun practic ca prin acea reclama urmaresti doar brand awareness

    Luand in calcul faptul ca e o investitie in hard copy (offline)… ma gandesc ca totusi inseamna ceva
    de asemenea daca-mi permiti.. as restiliza si logo-ul OLS (nu sunt specialist in branding… dar parca e prea greu pt Internet)

    In ceea ce priveste viralu…acesta poate lua si forma unui PPT simplu.. trimis
    sau pur si simplu poze haioase (btw felicitari pt startul cu poze proprii)

    scuze pt mesajul lung… deh deformtie profesionala:)
    dar si personala pt ca citesc ols daily
    v

  14. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Vicov, sa vedem cum iese acum. Inca astept varianta cu scrisul cu creta.

    Vlad, ar fi interesant un PPT. Nu prea ma pricep la campanii virale, dar din ce stiu porneste de la prieteni care il dau intre ei si mai departe. :) O sa o incerc cat de curand si o sa pun aici pe blog ce si cum. Multumim pentru aprecieri. :) Legat de logo, poate incerc o restilizare la anul cand mai fac o mica schimbare de look la site. Logoul a fost asa de la inceput si mie inca imi place acel font, chiar si dupa 6 ani. Eu nu sunt la onlinesport.ro pentru schimbari radicale, pentru ca e ok asa cum e si nu are nevoie de lucrari masive. Ma gandesc insa la unele lucruri pe care le voi pune in practic pe rand in acest an, detalii care vor aduce un plus. Iar pentru 2009 un layout original bazat fara a fi ceva total nou.

  15. By vlad on Mar 5, 2008 | Reply

    oki vorbim
    daca crezi ca te pot ajuta cu ceva nu ezita

    am scris astea aici ca fiind doar idei on the snap
    lucrez in online/iubesc online-ul si iti dai seama ca vreau ca orice miscare curajoasa (ex: print adv) sa fie cat mai ok :)

    vlad

  16. By Bogdan on Mar 5, 2008 | Reply

    va trebuie un slogan! e prea sec

  17. By Bogdan Boeru on Mar 5, 2008 | Reply

    Ar merge aplicata regula treimii. In dreapta imaginii, la 2/3 de stanga sa apara linia, iar in stanga liniei sa scrie:

    Onlinesport.com

    Dincolo de linie!

  18. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Bogdan, o sa fie un slogan: Ziarul electronic de sport nr. 1 din Romania. O sa revin cu reclama finala in cursul zilei de azi.

  19. By Marius on Mar 5, 2008 | Reply

    E ok…dar mai trebe sa apara o minge de fotbal , o manusa de box , o sticla de bere , o masinuta mica , o cupa mica rasturnata , cateva figuri de sah aruncate pe acolo …
    Sa vezi ce haios arata haosul de pe iarba !

  20. By caine on Mar 5, 2008 | Reply

    era mai bine un colt de corner..

  21. By DD-Viola on Mar 5, 2008 | Reply

    …e redundant ,incearca altfel

  22. By Bubu on Mar 5, 2008 | Reply

    Vadim cad discuti si tu pe forum despre arsenalul suporterilor cum vin ei la meci cu steaguri etc ….pt ca la meciul Stelei cu CFR am vazut ca unu erau vopsiti pe fata ……..a aparut o noua moda printre suporteri…ai amanunte sti ceva …..

  23. By fabio on Mar 5, 2008 | Reply

    cand o sa vad reclama asta in ziarul gsp o sa zic ca ols e number one! dar – punem poariu ca nu va aparea in gsp? daca va aparea intr-un ziar obscur gen cronica romana, te-ai chinuit degeaba…

  24. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Bubu, o sa fie in curand ceva asemanator si la noi. Spre mijlocul lunii.

    Fabio, reclamele in presa scrisa pentru un ziar de net nu aduc decat putina imagine. Putina, indiferent unde ar fi. Nu cred in reclamele din presa scrisa. Ai dreptate, o sa apara intr-un ziar obscur, mult mai obscur decat Cronica Romana…

  25. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    E 7 seara, am pus imaginea cu ideile de aici. A iesit mult mai bine! Multumesc coco, vlad si sorin si dorin, dar si celorlalti, pentru idei! Cum vi se pare acum?

  26. By DADI on Mar 5, 2008 | Reply

    E foarte bun asa 😀 FELICITARI !!! Ar trebui sa publice ProSport si GSP reclama asta ;))

  27. By Yoyoyoi on Mar 5, 2008 | Reply

    Dar dungile alea mai inchise la culoare, paralele cu scrisul, sunt facute de pasii celor care au dat cu bidineaua? :)

  28. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Yoyo, nu, de masinuta care a tras linia. :)

  29. By relansat on Mar 5, 2008 | Reply

    pentru o suma buna, un 5000 de euro minimum, iti gasesc io ceva mai bun =)))

    arata interesant, insa ca un punct de vedere ashe … trebe sa cuprinzi mai multe sporturi, doar nu ai numai fotbal pe site, asa ca mai gandeste`te 😀

  30. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Esti ieftin. Am dat 10.000 pe asta. 😀

  31. By Yoyoyoi on Mar 5, 2008 | Reply

    DA:D foarte telijent zaharel 😀
    eu as vrea sa vad cu scrii onlinesport.ro pe suprafata de joc la polo pe apa…

  32. By DD-Viola on Mar 5, 2008 | Reply

    Vadim ,reclama arata ceva mai bine acum ,dar tot e neshte chestii de rezolvat , cum ar fi : scrisul nu-i de impact prea mare ,
    linia cu onlinesport ,arata mai degraba cu ..una in bataia vantului , incerca ( zic eu ) o linie vazuta in perspectiva ,ca cum ar fi un trapez cu baza mare chiar un pic exagerata ,care se subtiaza spre varf , iar caracterele literelor mai trebe un pic studiate ,eu as folosi shadows , pt ca in felul asta sant mai pregnante ,dau in pic de forta si stabilitate….si construite in aceiasi linie chiar subliniaza ideea…Online , bafta

  33. By Cristi on Mar 5, 2008 | Reply

    Ok, hai sa criticam…
    1. Fontul de la textul “Ziarul electronic…” este banal si ieftin alegeti alt font (incercati sa puneti fontul italic de la onlinesport iar onlinesport de jos scrieti cu font normal, cum e pe iarba).
    2.cuvantul electronic suna aiurea cu toate ca se foloseste mie nu imi place deloc (incercati sa il inlocuiti cu internet, web…. ceva simplu si foarte concludent, electronic ma duce cu gandul la tranzistori :)

    Ideea cu textul pe iarba este super, imi aduce aminte de reclamele orange, acum ramane de vazut daca reusiti sa pastrati calitatea si la final. Eu as scrie tot textul pe iarba unul sub altul si as incerca sa il fac putin mai visibil; si as elimina textul de jos. (Rezultatul ar fi ca cel care vede reclama o remarca pentru calitate si ideea de a scrie textul pe iarba si se preocupa sa citeasca absolut totul)

  34. By Cristi on Mar 5, 2008 | Reply

    incercati sa folositi un singur font in toata reclama…stiu website-uri cu mii de pagini si toate au acelasi font, aici avem o reclama si avem trei fonturi diferite… foarte rau pentru usability

    culoarea textul “ziarul electroni….” eu personal l-as fi scris cu fade pe steagul romanesc

  35. By Bigubax on Mar 5, 2008 | Reply

    Idei:

    – de ce neaparat perpendicularitate? as incerca, experimental (evident) ca linia alba de marcaj sa apara pe diagonala (stanga jos -> dreapta sus), dar sa contina acelasi mesaj

    – incluzand prima idee, poate c-ar fii potrivit ca moto-ul ce apare in partea inferioara a imaginii actuale sa fie comutat in partea superioara dreapta, ca un tel al liniei albe; scris pe un fanion, steag de corner.

    – acceptand si cea de-a doua idee, as schimba fontul si mesajul putin; altfel sunt prea multe caractere pt. un simplu fanion; poate electronic web, www, …

    Ei, ce ziceti?

  36. By Bigubax on Mar 5, 2008 | Reply

    Ad-on:

    – sau poate c-a fanionul ar trebui pozitionat stanga jos, in continuarea linie albe de marcaj; in acest fel ar exista mai mult ”spatiu publicitar” disponibil, beneficiind de o imagine mai mare

  37. By Bigubax on Mar 5, 2008 | Reply

    PS: sorry for the typos. :(

  38. By Vadim on Mar 5, 2008 | Reply

    Cristi, e fontul siteului care scrie pe iarba si jos, iar apoi fontul cu care scrie ‘ziar electronic bla bla’. Sau te referi la marimea fontului?

    Suma mai bine ziar online?

  39. By Cristi on Mar 5, 2008 | Reply

    fontul cu care e scris onlinesport.ro este frumos doar ca eu ori l-as fi pus italic peste tot ori normal peste tot, nu jos italic iar pe iarba normal

    ce ziceam eu era ca sa scri si sloganul tot cu fontul ala si tot in iarba (eventual poti sa te joci un pic cu el sa il faci cat mai citetz)
    ori a doua varianta sa il lasi acolo unde e doar sa pui bineinteles fontul de la onlinesport si sa il faci pe culorile steagului romanesc adica:
    il imparti in trei parti egale si pui literele in culorile steagului la fiecar parte

    Daca nu poti sa ii pui fontul ala incearca sa pui un font mai rotund si fa-l bold

    Mie nu prea imi place nici chestia cu nr.1 eu mai degraba asa folosi ceva de genul “ziarul care te tine in fata calculatorului”, bineinteles ceva mai subtil, ideea e sa ii dai de inteles cititorului ca este in avantajul lui sa viziteze ziarul, pentru ca pe nimeni nu intereseaza care e numarul unu sau doi, ne intereseaza doar sa stim daca e ceva interesant sau nu pe site.

  40. By viccraft on Mar 5, 2008 | Reply

    Vadim inclina linia de var spre dreapta. Acum imi da senzatia ca trebuie sa ma asez in maini ca sa citesc ziarul…

  41. By coztache2003 on Mar 6, 2008 | Reply

    VADIM PAREREA MEA E CA E SUPER NASPA, MAI DEGRABA PRIMA VARIANTA CU LINIA INTREAGA, IN PLUS E FACUTA GROSOLAN DE TOT MODIFICAREA,SE VEDE FT CLAR CUM A FOST STEARSA linia alba si a fost scris onlinesport.ro pe mijlocul liniei albe, daca te uiti la fotografie ai sa vezi ca se vad dungile vechi de un verde mai inchis unde sa suprapus iarba luata din alata parte a fotografiei. Coco are o idee bunicica dar nu sa exprimat bine doar, ceea ce vroia el sa zica e sa nu mai folosesti scris alb cu creta si sa inlocuiesti albul cu o noanta mai inchisa de iarba verde, ceea ce iar da mai mult stil

  42. By coztache2003 on Mar 6, 2008 | Reply

    in plus poti sa specifici ca ziarul se poate citi si de pe telefonul mobil, eu as schimba total conceptul, chiar daca iarba te duce cu gandul la sport eu as face altfel si anume:

  43. By coztache2003 on Mar 6, 2008 | Reply

    un fundal inchis la culoare, negru, albastru inchis sau alte noante ft inchise (dar excludem verdele pentru ca tear duce mai mult cu gandul la pariuri si nu la stiri din sport) si as scrie pe fundalul inchis cu alb sau o noanta derivata din alb dar care sa ramana cat mai apropiata de alb mare in partea de jos “onlinesport.ro” iar in partea de sus cu un scris putin mai mic “totul despre sport” iar pe mijloc scris mult mai mic unul sub altul “doar pe”

  44. By coztache2003 on Mar 6, 2008 | Reply

    ideea ar fi ca ar suna ceva de genul, “TOTUL DESPRE SPORT DOAR PE ONLINESPORT.RO” ceea ce ar fi si simplu de realizat si de impact maxim, multi vor intra cel putin din curiozitate prima data, iar dupa sar putea sa revina pt ca o sa le convina faptul ca gasesc stiri din sport fara a fi bombardati de reclame si poze cu femei goale, eu citesc stirile din sport din 2003 pe site-ul asta zilnic, si intru cam o data la doua saptamani pe gsp.ro sau prosport.ro, iar pe soprt.ro sau telesport.ro nu cred ca intru de 5 ori pe an, pt ca sunt ft greoaie si obositoare site-urile lor

  45. By coztache2003 on Mar 6, 2008 | Reply

    in plus mai poti folosi si sloganuri de genul:
    – stirile din sport care conteaza sau
    – fara barfe,doar sport
    – ziarul care merita citit
    – tot ce misca’n sport
    si ar mai fi multe variante dar le las doar pe astea pt a avea o idee de dezvoltare de la care sa porniti in continuare, in plus in advertising exista o vorba “nu conteaza ce se spune despre tine atat timp cat iti este rostit corect numele” sper sa iti fi fost putin de ajutor, bafta in continuare

  46. By coztache2003 on Mar 6, 2008 | Reply

    inca ceva, reclama postata mi se pare lipsita de viata si ft stearsa, daca o vezi pe pagina unei reviste treci de ea fara sa o observi, sar putea ca cineva sa tina minta ca era undeva si o pagina sau un colt de pagina verde, nu si continutul. bafta

  47. By coztache2003 on Mar 6, 2008 | Reply

    critica sper sa fie constructiva si sa nu se simta nimeni jignit, in eventualitatea in care se intampla eu imi cer scuze anticipat

  48. By T on Mar 6, 2008 | Reply

    Nu vreau sa fiu rau, dar numai cand ai zis “nu ma intereseaza publicul larg” si s-a incheiat smecheria …

    Iar te lauzi peste tot cat de destept si frumos esti tu, serios ca tu esti Gigi Becali al sportului Online … reinventezi roata, bravo tie.

    1. Te lauzi pe unde apuci cu numarul mare de vizitatori, dar nu te intereseaza “publicul larg” cand faci o reclama
    2. Site de toate sporturile, dar faci reclama numai la fotbal, subtil, pentru ca asta da bine … deci, apucaturi GSP-iste … asa mi-au zis si ei: ca tin femei goale pe site, pentru ca sunt mai vizitate decat analizele lui Vochin. Sugestie: pune reclama Onlinesport pe tzatzele lui Gemma Atkinson, o sa prinda mai bine
    3. Te lauzi cu echipa mare si complexa a Onlinesport, dar va faceti singuri O RECLAMA, si aia la ideile tale, completate de cei 10 cititori ai blogului tau. Deci da, intr-adevar, mare firma, reclama pe masura. Eu din ce stiu si eu in toate retele de succes … te duci si tu la unul cat de cat priceput sa-ti faca marketing, reclama, imagine, promovare … ideea cu creta(var) scris pe gazon e fumata dinainte sa existe Onlinesport.ro … TDHA!

    Bafta, oricum.

  49. By T on Mar 6, 2008 | Reply

    P.S.: doar asa, ca idee:

    http://www.sport2000.it/

    Repet, nu am arhiva site-urilor vizitate intre anii 1998-2000 :) dar daca ma chinui, iti gasesc sute de reclame de genul asta …

    Bafta

  50. By colaps on Mar 6, 2008 | Reply

    daca tot vrei sa pui in poza un gazon, incearca un coltz, linii albe continue, doar arcul de cerc sa fie scris onlineport, eventual cu tot cu fanion?
    in poza de sus tre sa-ti cam strambi gatul ca sa vezi ce scrie, ai mila de privitori…

  51. By Toshiro on Mar 6, 2008 | Reply

    Mda, vad ca si T a remarcat noul vadimism: “Nu ma intereseaza publicul larg”…
    Pai, Vadime, din pacate pentru tine, tocmai publicul larg ingroasa randurile vizitatorilor obisnuti ai OLS. Pentru ca doar publicul larg gusta platitudinea majoritatii articolelor si suporta ifosele asa-zisilor moderatori de pe forum.
    Si, la urma urmelor, daca nu te intereseaza publicul larg, la ce mai e nevoie de reclama? A, daca ai publica-o in “Forbes”, as mai pricepe. Ca aia nu-s public larg. Nici macar la punga… 😉

  52. By Vadim on Mar 6, 2008 | Reply

    T, linkul tau arata un gazon pe care e scris cu litere distincte acel text. Aici e cu creta, e nitel altfel. In rest, sunt sigur ca au mai facut-o si altii, nu a zis nimeni ca suntem in anul 1492 si ca ma cheama Cristofor Columb… In rest, lasa-ma sa fac si eu o reclama daca imi place, stiu ca ma pot duce la N firme care pot veni cu idei crete. Poate o sa o fac, dar reclama in ziare e un fel de distractie, nu o consider relevata pentru traficul unui site, deci nu prea ma intereseaza in afara unui exercitiu de creativitate si imaginatie de 10 minute intr-o zi din an.

  53. By Nankatsu on Mar 6, 2008 | Reply

    “ziarul electronic de sport nr. 1 din Romania”

    Dupa care criteriu?

  54. By viccraft on Mar 6, 2008 | Reply

    Exista reclama pentru publicul larg si exista reclama cu “target” pe un anumit grup din cadrul largului public.
    Nu mi se pare corect sa scoti o afirmatie din context. “Nu ma intereseaza publicul larg” se refera la reclama, pentru ca asta e adusa in discutie aici. Nu la cititorii ziarului.
    Si faptul ca gasesti “sute de reclame” de genul asta nu inseamna neaparat ca e si proasta. Uneori iesi mai castigat daca pastrezi o linie conservativa decat daca te bagi la “originalisme” si ajungi de rasul lumii.

  55. By ovidiu on Mar 6, 2008 | Reply

    i de la online nu se distinge deloc

  56. By T on Mar 6, 2008 | Reply

    @viccraft: da, sa zicem ca ai dreptate … atunci te rog frumos sa-mi faci si mie legatura (pe care eu nu o vad, ca e foarte fina) intre varul de pe gazon si nr. 1 in Romania …

    Ce nu ai inteles tu (si se pare ca nici Vadim) e sa admiti ca nu te pricepi la TOT si sa-i lasi pe altii mai buni si mai priceputi, cu experienta, sa faca treaba.

    Daca tu pui mesajul “Ziarul electronic de sport nr. 1 din Romania”, trebuie sa faci o reclama vizuala care sa sugere direct sau subtil ZIAR, ONLINE, NUMARUL 1 … ce o fi asa de greu?

    In rest, nu se leaga de nici o culoare reclama … sincer, nu este nici macar destul de evident (si nici destul de subtil) ca Onlinesport este scris vezi Doamne pe un gazon de fotbal … din punctul meu de vedere, o pot considera scrisa pe o pasune …

    Apoi, sa-i transmiteti graficianului care a lucrat, ca sunt textul Onlinesport se vede un foarte mare BLUR, fata de restul gazonului, unde iarba este mult mai SHARP … deci, fie esti modest, vezi unde esti, faci jog de glezna si lumea iti apreciaza modestia si munca … fie faca tot trambitezi in stanga si in dreapta “sunt cel mai bun, cel mai tare, cel mai destept”, atunci o si arati.

    Asta e singura mea problema cu Vadim. Deocamdata, pentru mine, el este Gigi Becali al presei sportive online. Fie dovedeste ca e cel mai bun, fie o sa-i arat de cate ori e nevoie ca e un mare bluf tot ceea ce face.

    Pac – pac.
    Bafta

  57. By vlad on Mar 6, 2008 | Reply

    mai bine dar cateva observatii critice:)
    – as folosi ziar simplu (fara online, electronic… etc
    – as comunica vizibil onlinesport.ro
    – fontul de logo cred in continuare ca nu avantajeaza
    – ideea de #1.. poate e ok va strani ceva controverse (ar trebui sa vedem cine o zice .. statistic).. sau ceva explicatii
    Altfel.. stii vb lui Avis (care declara ca-si doreste intotdeauna locul 2… si de aici) “we try harder”:)

    ma rog nu-s specialist in branding…
    dar pe online.. unde cred ca ma pricep:) as specula muult mai mult ideea de:
    – real time news

    un bun ex.. si mi-a placut (deh sunt si stelist)
    http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/30411/povestea-derbyului-steaua–cfr-cluj-pe-onlinesport-ro-rapiditate-si-promptitudine.htm
    – corespondenti proprii
    – interactiune cu comunitatea (mai mult decat forum)
    blogul tau poate fi un exemlu bun

    bafta
    vlad

  58. By T on Mar 6, 2008 | Reply

    Si chiar asa: nr. 1 in Romania in ce Sistem de Referinta Inertial?

    Pe trafic.ro, sport.ro si stelisti.ro sunt inaintea voastra … la ce alt capitol sunteti nr. 1?

  59. By T on Mar 6, 2008 | Reply

    @vlad: nu cred ca poate fi vorba sa scoata ONLINE din reclama, atata timp cat la ora actuala cuvantul ZIAR inca este legat de HARTIE …

  60. By vlad on Mar 6, 2008 | Reply

    @T: de acord…
    dar pe de alta parte OLS chiar e o redactie in toata puterea cuvantului (la fel casi hotnews. si altii)
    si pana la urma si jurnalismul online e tot jurnalism.. doar cu anumite particularitati

    si avand aceste lucruri in spate.. eu nu m-as ascunde.. de nici un fel de rabat.. suntem tot un ziar (o publicatie) … doar forma difera

    deh.. ia-o ca o deformatie … lucrez in online desi nu sunt evanghelist:)

  61. By T on Mar 6, 2008 | Reply

    Adevarul ca “ziar online” e doar “pentru publicul larg”, ori Vadim a zis ca nu-l intereseaza asa ceva. Publicul “fin” deja stie ca ziarul e ziar …

    ZIAR, ziare, s.n. Publicaţie periodică, de obicei cotidiană, în care se tipăresc ştiri, informaţii politice, sociale, culturale etc. de actualitate; gazetă, jurnal. [Pr.: zi-ar] – Din zi (după it. diario).

    Cred ca mai degraba are legatura cu faptul ca e ZILNIC, si nu ca ar fi pe hartie … deci daca zici ziar, nu prea mai e cazul sa adaugi si online …

    Vlad, ai dreptate :)

  62. By Vadim on Mar 6, 2008 | Reply

    Toshiro, de ce te-ai suparat, te simti printre ‘publicul larg’? 😀

  63. By Toshiro on Mar 6, 2008 | Reply

    Nu, printre cel lung…
    Da’ vad ca ai trecut la bidinea. Poate la asta te pricepi mai bine decat la jurnalistica…

    T, vad ca persisti in greseala. Nu, Vadim nu e GgB al online-ului. El e un Muresan… 😉

  64. By T on Mar 6, 2008 | Reply

    @Toshiro

    Adevarat graiesti … 😀

  65. By coco on Mar 7, 2008 | Reply

    aoleu…ce se simte ca suntem romani. oricum imi place totusi sa comunicam. mie imi place cum a iesit reclama. si legat de logo cand esti dornic sa il schimbi fa tot asa…vei primi vreo 1000 de variante!. sau fa un concurs!. asa e cel mai bine.

    oricum spor la treaba…aoleu dar vorbiti tare mult

  66. By Vadim on Mar 7, 2008 | Reply

    Toshiro, lung la ce? La vorba… Saracia omului…

  67. By Marian Manescu on Mar 7, 2008 | Reply

    Arata bine. Dar daca adresa site-ului era scrisa in diagonala dadea putin si mai bine. Parerea mea…

  68. By sandero on Mar 12, 2008 | Reply

    destul de reusita, felicitari

    ps: iarba trebuia totusi tunsa mai scurt :))

  69. By moira on Mar 12, 2008 | Reply

    Hi!
    Sunt o fosta colega de liceu de-a ta, insa nu stiu daca te-am identidficat corect. Cand erai in clasa a XI-a voiai sa urmezi facultatea de sociologie. Ai terminat cumva liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti? Tatal tau este scriitorul George Cusnarencu? Iti urez o zi buna si sper sa ai timp sa-mi scrii.
    Moira.

  70. By Vadim on Mar 13, 2008 | Reply

    Miora, da, tatal meu e George Cusnarencu. Insa intr-a 11 nu voiam sa urmez sociologia, ci jurnalismul sau filologia. :)

    Sandero, o tundem cand creste. :)

  71. By Toshiro on Mar 13, 2008 | Reply

    Nu-ti face iluzii, bre, Vadime. Lung la stat, bineinteles…

    Cat despre saracie, ia o ruleta si masoara-ti creatia. E luuuuuunga… Prea lunga pentru ce ai vrea sa spui…
    Mai… tund-o si tu cand creste prea mult. 😉

  72. By mihai on Apr 13, 2008 | Reply

    Bannerul care apare mai nou pe articole (bergenbier) este extrem de deranjant, din opera nu poate fi nici macar inchis imediat.
    Poate renuntati la el, e o lipsa totala de respect pentru cititorii care va aduc totusi profituri substantiale.

  73. By twist3r on Apr 13, 2008 | Reply

    Acelasi banner bergenbier este si pe prosport. doar ca acela se inchide. aici e diferenta. am instalat deja adblock pentru onlinesport ca era prea enervant. acum vad ca mai apare inca o reclama video la ceva cu mutu, care nici asta nu mi se inchide. poate o fi de la mine.

  74. By Vadim on Apr 14, 2008 | Reply

    Bergenbier a avut cateva zile o campanie, nu moare nimeni din ea. Daca ati dat un click nu a durut. :)

  75. By twist3r on Apr 21, 2008 | Reply

    Un click ? Sper ca glumesti. Daca faptul ca acel banner ma impiedica sa citesc prima stire prin faptul ca NU se putea inchide si tu nu ai nicio problema cu asta e destul de grav. Poate ar trebui sa te intrebi de ce bannerul pe prosport se putea inchide si pe onlinesport nu. Pe onlinesport am activat ad-block asa ca, nu mai trebuie sa ma stresez cu reclamele astea aiurea. Pana la urma, pierderea voastra, nu a mea.

  76. By teodor on Apr 24, 2008 | Reply

    vadim nu ar renunta la acel banner -bani- pt nimic in lume. il doare pă el undeva ca ii deranjeaza pă unii…

Post a Comment