Grupa ‘print sau cersetor’. Consolarea: Banel sa dea gol cu Italia

December 2nd, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Grupa Romaniei de la EURO 2008 nu mai necesita nici un comentariu. Singura noastra speranta ar fi ca Banel Nicolita sa razbune intreaga Romanie si sa dea macar un gol impotriva Italiei, poate cel al victoriei. Daca trecem de aceasta grupa, nu cred ca ne poate opri cineva din a castiga titlul EURO 2008.


Vad trei parti bune in ceea ce au decis sortii pentru Romania la EURO 2008, daca se poate spune asa intr-o grupa cum nu se mai poate mai rea. Mai degraba posibile consolari.

Primul este ca ne vom antrena cu Franta pentru preliminariile Cupei Mondiale 2010, dupa ce vicecampionii mondiali au anulat scurt partida amicala contra noastra, dupa ce au aflat ca suntem adversari directi pentru calificarile din Africa de Sud. Iata ca nu au scapat, ne vom vedea totusi pe teren.

Al doilea este ca Romania poate razbuna umilinta la nivel national pusa in practica la acest final de an de Italia. As vrea ca Banel Nicolita sa joace in acest meci, sa castigam, iar golul victoriei sa il inscrie chiar jucatorul stelist.

Al treilea este ca jucatorii nostri stiu ca au in fata un munte si trebuie sa fie de 10 ori mai buni la EURO 2008 decat si-au propus la finalul campaniei de calificare, cand sperau la un traseu facil.

Oricum am lua-o, sansele de calificare sunt minime. Insa, Romania este acolo si are in buzunar sansa de a iesi de la EURO 2008 print sau cersetor.

  1. 20 Responses to “Grupa ‘print sau cersetor’. Consolarea: Banel sa dea gol cu Italia”

  2. By MINERU on Dec 2, 2007 | Reply

    Ha ha ha
    Sa fim multumiti sa nu dea autogol

  3. By FRASCO on Dec 2, 2007 | Reply

    Sper sa se califice Romania si Olanda….
    1-0 cu Franta si la fel cu Italia si 0-0 cu Olanda

  4. By mike on Dec 2, 2007 | Reply

    Ar mai fi o consolare.Cea cu care se mandreste de cativa ani Gigi Becali.In sfarsit aducem adversari puternici in meciurile viitoare! Iar efectul adversarilor puternici asupra a tot ce reprezinta Romania s-a vazut si anul acesta in Grupele Uefa Champions League!

  5. By roman on Dec 2, 2007 | Reply

    Si eu vad jumatatea plina a paharului:)

    1.”Grupa mortii” va fi principala atractie pt. mass-media, de departe grupa C are meciurile cele mai spectaculoase si dificile. Ocazie unica pt. orice jucator, va fi urmarit atent de sute de antrenori si impresari, va fi admirat de sute de milioane telespectatori! Argentina-Romania a fost considerat unul din cele mai frumoase meciuri ale Cupei Mondiale unde a fost generatia de “aur” cu Hagi &co.

    2.Orice victorie in aceasta grupa inseamna puncte multe in clasamentul FIFA si UEFA pt. Romania, adversarele fiind de top 10 mondial! E o sansa, rara!

    3.Putzini se asteapta la victorii ale Romaniei contra Italie, Frantei sau Olandei asa ca o reusita ar fi apreciata si ar aduce un prestigiu indiscutabil. Si asta e o sansa, nu lupti in fiecare an cu asemenea echipe!

    4.Daca reusim performanta extraordinara sa iesim din grupa asta, avem sanse solide sa ajungem in finala si orice adversar ne va privi cu foarte mult respect.

    Hai Romania!

  6. By ML on Dec 2, 2007 | Reply

    Nu trebuie sa fim mirati sau consternati; Daca credem in valoarea noastra, abordam cu incredere aceste meciuri. Hai Romania!

  7. By Tolo on Dec 2, 2007 | Reply

    in ce poarta??

    Si nu mai fa tu dscriminari, ca oricum nu se sesizeaza nimeni!

    Daca ar da vre-un rapidist gol, tot aia ar fi, ca tot gypsari sunt!

  8. By condreacata on Dec 2, 2007 | Reply

    greu de spus…exact cum zicea si selectionerul putem castiga toate meciurile si in acelasi timp le putem pierde pe toate.probabil ca italia si cu noi vom merge mai departe desi as prefera olanda.sa fie cum o vrea Dumnezeu!

  9. By Anonymous on Dec 2, 2007 | Reply

    pai daca banel nicolita va marca golul victoriei impotriva italiei imi este foarte clar ca vor muri romani pe capete la cat de fanatici sunt italienii..mai ales daca nu se califica italia si se califica romania :)

    pornesc cu aceiasi idee pe care am avut-o si inainte de romania-olanda…daca nu ii invingem acum cand sa-i mai invingem…acum este punctul maxim al acestei generatii…sunt foarte maturi si s-a vazut…eu zic totusi ca ne avantajeaza o astfel de grupa pentru ca nu avem cum sa tratam de sus adversarul..nu va exista relaxare pe teren si va fi foarte important…acelasi lucru nu pot spune si despre franta si italia ei inca ne mai considera outsideri..dar nu va fi deloc asa :)

    hai romania!

  10. By RebelXP on Dec 2, 2007 | Reply

    pai daca banel nicolita va marca golul victoriei impotriva italiei imi este foarte clar ca vor muri romani pe capete la cat de fanatici sunt italienii..mai ales daca nu se califica italia si se califica romania :)

    pornesc cu aceiasi idee pe care am avut-o si inainte de romania-olanda…daca nu ii invingem acum cand sa-i mai invingem…acum este punctul maxim al acestei generatii…sunt foarte maturi si s-a vazut…eu zic totusi ca ne avantajeaza o astfel de grupa pentru ca nu avem cum sa tratam de sus adversarul..nu va exista relaxare pe teren si va fi foarte important…acelasi lucru nu pot spune si despre franta si italia ei inca ne mai considera outsideri..dar nu va fi deloc asa :)

    hai romania!

  11. By Borza on Dec 2, 2007 | Reply

    Totusi, nu prea inteleg un lucru: dupa ce sa ne razbune Banel? Adica cine a facut raul mai mare? Italienii, pentru ca s-au saturat de borfasii needucati din Romania, sau ai nostrii – si nu doar rromi – care isi dau in petic cam peste tot in Europa?
    Cred ca ar fi cazul sa terminam cu acest tip de discursuri.
    Fotbalul se joaca pe teren si n-are nimic de-a face cu stiu eu ce razbunare.
    Hai Romania!

  12. By KinSlayer on Dec 2, 2007 | Reply

    Romania va bate Franta egal cu Olanda si Italia ne va bate sigur 😉

  13. By calin on Dec 2, 2007 | Reply

    Echipa romaniei este de mare valoare deoarece a demonstrat-o in calificariile la euro 2008. Jucatorii trebuie sa aiba in primul rand psihicul de otel la toate meciurile dificile. Daca reusesc sa faca lucrul acesta, sunt convins ca vor reusi sa treca de grupe si sa ajunga departe. Romania trebuie sa fie increzatore si atuncia va castiga respectul intregii Europei.
    Traiasca Romania! Capul sus!

  14. By Vostradamus on Dec 2, 2007 | Reply

    Tuturor celor prezenti si viitori, sanatate !

    Am facut o incursiune in viitor si sunt in masura sa va impartasesc evenimente petrecute la Euro 2008 pe minunatele plaiuri din Schweizerland si Osterrerich.

    In prima parte a turnirului, dupa eroice dispute pe campul de onoare, Soimii din Carpati au tinut la respect Cocosii Galici (2-1), au terminat nedecis (0-0) cu Legiunile Romane si i-au rapus (1-0) pe Oranjistii lui Wilhelm.

    Admirand luptele crancene, mi-au revenit in memorie vorbele prietenului Herodot, ce spunea despre acest neam al Dacilor, ca sunt cei mai viteji dintre Traci ! Adevarat grait-a !

    Au urmat alte dispute incrancenate : Soimii Carpatini i-au redus la tacere (2-1) pe vitejii Torreros de Iberia, iar in lupta cu Aheii Elladei s-au intrecut in marete fapte de arme (4-2).

    A urmat disputa finala : Nibelungii lui Siegfried contra Soimilor din Carpati. O infruntare intre doua armate bine organizate si conduse cu maiestrie de comandanti ce s-au dovediti a fi strategi iscusiti.

    Teutonii au punctat primii, dar replica Dacilor a fost prompta, reusind sa egaleze si chiar sa preia conducerea ostilitatilor. In ultimele secunde ale unei dispute dramatice, Nibelungii au egalat.

    Au urmat prelungirile pentru desemnarea invingatorilor ce urmau sa primeasca coroana de lauri cu efigia Europei. Si acestia au fost Soimii Carpatini care au reusit sa-si invinga adversarii dupa o partida antologica.

    Vivat Dacia Eterna !
    Glorie celor VICTORiosi !
    Vae Victis !

  15. By Dan on Dec 3, 2007 | Reply

    Eu cred ca tipic romansec nu este sa nu trecem de astia din grupa, tipic romanesc ar fi sa trecem de grupa si sa ne scoata din sferturi o echipa mai parlita cum e Turcia.

  16. By radu on Dec 3, 2007 | Reply

    superb comentariul. sa dea gol chiar banel si sa le dam peste bot cu scandalul romilor.

  17. By Grinco on Dec 3, 2007 | Reply

    Tipic romanesc sa deviem de la subiect cu constatari imature. Ce treaba are un eveniment precum EURO cu magariile pe care le fac unii prin Italia? Eu sper sa batem tot in grupa, indiferent de cine da gol. Si daca da Banel 10 goluri goluri cu Italia, tot nu spala marlaniile comise de Mailat & co.

  18. By marger on Dec 3, 2007 | Reply

    nu mai discutati atata de tiganii astia ca nu merita.banel nu merita nici sa care bagaje la nationala.

  19. By aetius on Dec 3, 2007 | Reply

    sper sa nu le dam satisfactie bulgarilor si sa castigam macar 1 pct.

  20. By Buzarin on Dec 4, 2007 | Reply

    Mai, vadime! Inteleg ca te cam ocupi de site-ul asta de doi bani si 0 parale!

    Ia vezi tu la stirea cu golul doi al cfr Clujului care e valabil:

    -proportia din fotografie e gresita!

    1.linia trasa e paralela cu aia de 16 metri DAR nu e paralela cu aia de 6! (prima minciuna)
    2. linia careului de 16 metri din spate foto este la 2/3 din aia din fata! Deci cum draq sunt egale daca in poza nu sunt! (a doua minciuna)
    3. Se stie ca un obiect cu cat e mai indepartat, oricat de mare ar fi, este mai mic decat unul mai apropiat! Vezi si tu la tehnica foto!

    In concluzie, fotografia este manipulata si mincinoasa, deci ati publicat o stire mincinoasa pe care v-o asumati! Asta inseamna clar ca sunteti mincinosi si faceti exact aceleasi tipuri de vadim tudor!

    Voi reveni cu acest text si in urmatoarele postari pe blog, pana cand nu scoateti stirea MINCINOASA cu golul corect al CFR! Daca nu dati o mea culpa inseamna ca si voi ca si multi alti ziaristi sau comentatori de kanale d, sunteti manjiti de banii clujului, deci nu aveti credibilitate!

    Deci, nu ne mai insultati cu astfel de minciuni, pentru ca nu suntem gigibecalici!

    Macar un pic de respect, fata de cei care intra pe site-urile voastre! O fi copiat gazeta stiri de la voi, DAR sunteti mai mincinosi si manipulanti decat aia! Si aia chiar sunt asi in astea!

    PS: La primul gol, a fost fault in atac, Capcaunul ala suind pe un u-ist de la cluj si violandu-l! Evidenta clara: DOUA goluri neregulamentare!

    Pun pariu ca nu va aparea nici o dezmintire a stirii respective cu golul din offside, pentru ca nu aveti mandrie de ziarist si om! O sa va faceti ca ploua si o sa luati bani manjiti de visiniul clujean! Ca si arbitrii!

  21. By Toshiro on Dec 5, 2007 | Reply

    N-am mai trecut de mult p-acilea… Nici nu prea as avea de ce. Aceleasi obsesii anti-steliste ale lui Vadim, cu GgB si Banel. Sincer sa fiu ma asteptam la un vituperant articol cusnarencian despre caftul ce se vadea a-ncepe intre Dica si Rada si am venit in control… 😉

    Ca si pe Buzarin m-a scos din sarite prostia de “dovada! dovada!” ca golul lui Trica ar fi fost valabil. Si, sa nu fi aparut comentariul de mai sus, as fi evidentiat exact aceleasi aspecte.

    Cat despre grupa de la Euro, e clar ca pornim cu sansa a patra.Dar am mai fost noi in situatia asta. Si n-avem cum sa iesim cersetori, vom fi in aceeasi situatie cu Steaua in grupa cu Real si Lyon, sau cu Arsenal si Sevilla. Doar carcotasii se vor lamenta daca nu vom fi in stare sa-i batem pe “amaratii” aia de italieni, francezi sau olandezi. Aceiasi carcotasi ce se umfla-n pene dupa victorii prin Malta, Andorra sau alte asemenea…

Post a Comment