Teparul se intoarce

October 9th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

In urma cu trei ani ruptura dintre Copos si Rednic parea irevocabila, mai ales dupa ce Puriul i-a rosit patronului rapidist, cu dedicatie, celebra fraza a trupei Cassa Locco. Se intampla pe 14 aprilie 2004. Relatia Rednic – Copos se afla acum la al cincilea mariaj. Cat mai multe spre nunta de argint!


“Ce bine-mi pare ca ai luat teapa!”, a spus Rednic la adresa lui Copos la scurt timp dupa ce fusese pus pe liber de la Rapid si antrena Universitatea Craiova, cu care reusise sa bata gruparea din Grant. Era incununarea finalului celui de-al patrulea sau mandat la Rapid.

Prima venire in Grant a lui Rednic a fost in 2000, iar in 2001 a fost dat afara la aniversarea celor 39 de ani. Rednic a primit cadou cu acea dubla ocazie (concediere si zi de nastere) de la Copos un buchet de flori. La cateva zile distanta, Puriul a fost repus in functie, insa a fost inlocuit la finalul sezonului de Viorel Hizo.

Spre finalul sezonului 2001/2002, Hizo a fost dat afara si Rednic a revenit in forta pentru al treilea mandat. Puriul si-a vazut de treaba si a castigat titlul, precum si doua Cupe ale Romaniei, alaturi de o Supercupa. Numai ca, ghinion, Rapid a intrat in 2003 sub faimoasa si meteorica zodie a lui Giovanni Becali. Acesta l-a dat afara si l-a adus cu mare scandal pe Dan Petrescu. Rednic s-a dus la Craiova si a invins la scurt timp Rapidul, declarand la conferinta de presa de dupa meci, cu tinta Copos, “Ce bine imi pare ca ai luat teapa!”.

La debarcarea lui Giovanni, in 2005, Rednic a fost la un pas de a reveni la Rapid, insa a fost ejectat la presiunea fanilor si jucatorilor.

La finalul lui 2007, Rednic este din aproape sa revina sub Grant, in ciuda reactiilor negative ale fanilor. Probabil, de data aceasta, isi va lua postul in primire si va continua povestea de dragoste si ura cu clubul Rapid. Intrebarea care se ridica, pana la urma, este cine este teparul si cine a luat teapa, pentru ca nimeni nu mai intelege nimic nici din consecventa lui Copos si nici din cea a lui Rednic, pentru ca ambele sunt atat de pregnante incat lipsesc cu desavarsire.

  1. 3 Responses to “Teparul se intoarce”

  2. By CARLO GAMBINO on Oct 9, 2007 | Reply

    Indiferent de ce va face la Rapid,sau de cat va sta acolo,pentru noi DINAMOVISTII va ramane un antrenor bun.Punct.Visul sau a fost sa antreneze DINAMO.A reusit…chiar bine.Multumim REDNIC ! Forzza DINAMO !

  3. By 1986 on Oct 10, 2007 | Reply

    de dinamo cand scrii de rau?

  4. By BRATITU on Oct 10, 2007 | Reply

    rednic va aduce titlul in giulesti…cupa oricum o luam,,,,eventul e asigurat…..FORZA RAPID !!!!!!!!

Post a Comment