Onlinesport.ro, un nou record de vizitatori

September 3rd, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Onlinesport.ro a adunat in luna august 2007 cei mai multi vizitatori unici din intreaga sa istorie, doborand recordul stabilit cu scurt timp in urma, in mai 2007. Continuam sa ne batem cu noi insine pentru a va oferi cel mai bun serviciu de informatii sportive din Romania.


Pentru a doua oara in istoria siteului, Onlinesport.ro a trecut de 500.000 de vizitatori unici. In august 2007, 515.991 de cititori ne-au vizitat, un record absolut. Onlinesport.ro a afisat in august 3.483.068 de pagini.

Comparativ cu luna august 2006, siteul a crescut la un an de zile distanta cu aproximativ 45%!

Recordul anterior nici nu se uscase bine. In mai 2007 fusesera 501.014 de vizitatori. Pentru prima oara siteul trecuse de bariera de 500.000 de vizitatori unici pe luna.

Intre timp, si Forumul Onlinesport, cea mai mare comunitate a fanilor sportului din Romania, se apropie de 2 milioane de mesaje scrise de utilizatorii sai, un record absolut pentru forumurile de sport din Romania. Putem aduna toate forumurile de sport din Romania si tot nu pot concura in fata comunitatii Onlinesport, nici ca volum si nici ca activitate si calitate. Formul Onlinesport este al treilea cel mai mare din Romania, dupa Softpedia si Computergames.

Multumim tuturor cititorilor care acceseaza fidel Onlinesport.ro si va promitem ridicarea nivelului siteului, asa cum v-am obisnuit mereu.

Cel mai greu este sa te bati cu tine pentru a te mentine si a fi numarul 1 in calitate, idei, profesionalism. Este ceea ce facem zi de zi de aproape 6 ani si speram mai departe sa dezvoltam cel mai bun serviciu de informarii sportive din Romania, pentru ca dumnevoastra, alaturi de noi in egala masura, sa ne bucuram impreuna de minunata lume a sportului.

  1. 35 Responses to “Onlinesport.ro, un nou record de vizitatori”

  2. By Bogdan on Sep 3, 2007 | Reply

    La multi inainte!!!!!

  3. By Bancaru on Sep 3, 2007 | Reply

    Vadim, si cand sa trecem sa ne luam si noi primele? La mai mare!

  4. By liviu on Sep 3, 2007 | Reply

    sincer gsp.ro ofera mai multe inf si mai repede decat onlinesport.ro
    in ordinea numerelor pt mine
    1. gsp
    2. onlinesport
    daca in timp o sa deveniti mai buni cu siguranta ordinea va fii alta !

  5. By sorel on Sep 3, 2007 | Reply

    felicitari, s-o tineri tot asa sau chiar mai bine, sunt si voi fi un fan al vostru, ciao

  6. By Achi on Sep 3, 2007 | Reply

    hai sa ne pupam singuri in kcur! ce buni e Onlinesport, ce prosti e alzii!

  7. By Bancaru on Sep 3, 2007 | Reply

    GSP are parte de sustinerea unui trust de presa cu bani multi, iar in alta ordine de idei m-am cam saturat sa mi se scoale cand citesc gsp online.

  8. By skeptik on Sep 3, 2007 | Reply

    Ce inportanta are calitatea, huh? Ce inportanta ca 90 % din ce scrieti, MAI ALES TU, sint aberatii ineventate, antiamericanosme? ce importanta are faptul ca majoritatea posturilor sint impotriva ta, te injura, atita timp cit tu ti-ai atins scopul sa te citeasca cit mai multi, las-o dracului de mindrie ca te faci de ris cu majoritatea articolelor?
    Viata trece , leafa merge!
    dar nu vei stii niciodata ce inseamna sa fii jurnalist adevarat, sa aderezi la ‘legea’ nescrisa a jurnalismului, IMPARTIALITATEA!
    SI MAI ALES…FAPTE ADEVARATE, NU INVENTII SI ABERATII! Daca asta te face fericit, te compatimesc!

  9. By Catalin on Sep 3, 2007 | Reply

    GSP nu e ziar, e curvăsărie online. Mai trec pe la ei doar când pică modulul de live de la Onlinesport (şi când nici myp2p.eu nu dă meciul care mă interesează) :)

  10. By Vadim on Sep 4, 2007 | Reply

    Liviu, Bancaru,

    Am mai scris si altadata. Onlinesport.ro nu se bate cu prosport.ro sau gsp.ro. Acelea sunt ziare care au SI un site. E altceva. Onlinesport.ro e un proiect 100% online si cred ca asta se vede.

    Google nu are ziar. Are un site. Nu se compara, dar ca idee, ca finalitate tot spre aia se merge.

    Sunt multe diferente intre ziarele sau televiziunile care au si site. De la dinamica, la strategie si altele. Normal, posibilitatea de a face reclama pentru site prin ziar sau prin tv poate duce la mai mult trafic pe termen scurt. Dar, daca vinzi 500 de frigidere in loc de 100 nu inseamna ca esti si cel mai bun, aia e alta discutie. Poti avea mai multi bani, asta da. Dar nu aduce Internetul la ora asta in Romania atatia bani ca sa iti iei avion.

  11. By Claude on Sep 4, 2007 | Reply

    Mult succes pe mai departe! Fiti voi insisi!

  12. By fff on Sep 8, 2007 | Reply

    Bravo Vadim!!! Succes!!! sper sa nu-l stergi si pe asta ca pe celelalte doua in care te intrebam cati reporteri a avut onlinesport la meciurile din Liga 1 si cat la suta din stirile ols sunt produse de ols?

  13. By Vadim on Sep 8, 2007 | Reply

    fff,

    ti-am sters pentru ca nu discutam asta pe subiectul in cauza. Vad ca esti insistent si in cele din urma ai gasit unde ar fi trebuit sa scrii, asa ca iti raspund: la toate. Majoritatea stirilor. E ok? Pentru alte detalii te rog sa scrii pe forum si pe e-mail, aici vorbim de alete. Multumesc!

    Cred ca avem cele mai multe stiri proprii dintre siteurile de sport. Restul fac copy/paste la greu de la noi sau de la agentiile de stiri la care noi suntem abonati, platim, iar ei nu.

  14. By fff on Sep 8, 2007 | Reply

    Pai cred ca este ok sa discutam si aici pentru ca va tot luadati aici ca aveti cei mai multi vizitatori si de asta v-am intrebat si vad ca ai si amabilitatea sa-mi raspunzi. Imi poti spune si mie cine a reprezentat Ols la meciurile etapei a 4-a de exemplu disputata intre 17 si 19 august, adica sa completezi asta?

    La FC Vaslui – Gloria Bistrita l-am avut pe ….
    La Dinamo – Dacia Mioveni l-am avut pe ….
    si asa mai departe pentru toate meciurile:

    Pandurii Tg. Jiu – U. Craiova
    UTA Arad – U. Cluj
    Farul Constanta – Ceahlaul
    Unirea Urziceni – Poli Timisoara
    Rapid – Otelul Galati
    CFR Cluj – Steaua
    Poli Iasi – Gloria Buzau

    Eu am observat ca voi faceti in felul urmator:
    1. Luati tot ce puteti lua de la agentii (in special Madiafax si News In, platite normal de carte voi);
    2. Poze puneti de pe TV cu tv tunerul (print) in general si foarte putine poze facute de cineva de la Ols (spre deloc);
    3. Cand este o emisiune mai interesanta pe la TV (gen Becali la OTV, Hagi la sport.ro la Special) spuneti si voi tot ce declara Hagi lasand impresia ca acesta a declarat numai si numai pentru voi.
    Din pacate voi stati cu fundul pe scaun si va ultati la televizor si tastati niste stiri de pe TV si asta a fost motivul pentru care am intrebat cat la suta din stiri (aproximativ) sunt productii 100% Onlinesport?, intrebare la care nu ai raspuns (acel cele mai multe din toate siteurile este asa cam vag.
    Sper ca acest mesaj sa nu fie sters si el ca primele doua.

  15. By Vadim on Sep 9, 2007 | Reply

    fff,

    Ti-am spus, nu am cum sa iti dau tie sursele Onlinesport, poti sa te uiti cine semneaza. Ai o parere, este foarte bine. Legat de poze nu cred ca apar pe site poze cu tunerul… nu punem asa ceva. Sunt fotografii si se vede cu ochiul liber.

    In rest, incercam sa fim cat mai completi ca sa ramanem numarul 1 si sa avem cat mai multi vizitatori. Asta insemna tot ce spui tu si multe altele. Dar, repet, nu iti pot da tie pe tava bucataria Onlinesport.ro, siteul este public si poti intui tu unele lucruril, adevarate sau neadevarate.

  16. By lol on Sep 9, 2007 | Reply

    De ce nu poti ne spui cine scrie pentru Ols? E secret de stat? Autorii nu au tupeul sa isi semneze materialul? E drept ca aveti putine scrise de voi…
    fff, a intuit bine: de ce la niciun meci important voi nu apareti printre cei acreditati? Meciurile nationalei, finala Cupei Romaniei, Supercupa? La toate sunt publice listele cu ziarele/siturile acredite. Apar acolo sport365, netsport, news365. Dar Ols, unde e Ols???
    Dar pozele? N-ai poze din Liga I decat capturi de ecran (chiar daca sunt mici se vede clar “calitatea” lor).

  17. By fff on Sep 9, 2007 | Reply

    Multumesc pentru raspuns, dar vad multe stiri sunt nesemnate, sau semnate simplu Onlinesport si asta a fost motivul pontru care te-am intrebat si asta cu dezvaluirea bucatariei interne imi intareste parerea. In proportie de 95 % siteul Onlinesport face exact cum am zis acolo, eu cel putin asta am observat. As fi interesat sa stiu care sunt acele multe altele de care pomenesti, uite weekendul asta, a avut Onlinesport om la Minsk, a avut la Iasi la meciul cu Sahtior, va avea asta seara Onlinesport om la Timisoara? Numai bine!!!

  18. By Vadim on Sep 9, 2007 | Reply

    lol, fff,

    Nu va mai faceti mari probleme, intrati pe site si bucurati-va de cel mai bun site de sport din Romania, de stiri, cititi articolele, comentati pe forum. Stati linistiti, informatia e la prima mana. Ca sa va spun din experienta mea de lucru, atat la Bild (Germania) cat si la Eurosport web (Franta) baietii scriau cronicile de meci exclusiv de pe tv. :) Deci pe tine, ca cititor, nu trebuie sa te intereseze daca eu am om la Gloria cu Otelul :), ci numai daca citesti informatii complete pe site, cele mai rapide, cele mai complete, declaratii si asa mai departe.

    Legat de fotografii, cred ca sunteti novice si aici, precum siteurile carora le luati partea (in afara de news365 care e ok). Fotografia e fotografie, noi nu punem capturi de ecran si se vede asta, dar mi se pare ca sunteti cam rautaciosi :). Platesc si fotoreporter si abonament la agentie foto.

    Lasati rautacismele si dati-i bice mai departe, am impresia ca sunteti nitel subiectivi. Mi se pare mie ca nu vedeti batul din ochiul altora si vedeti aschia din ochiul meu. Succes!

  19. By Mitush on Sep 10, 2007 | Reply

    @ lol & fff

    Daca tot puneti problema redactorilor de la Onlinesport va recomand cu caldura butonul din josul paginii unde scrie REDACTIA. Din cate vad eu acolo exista cativa oameni care se ocupa de acest site, dar asa cum a spus si Vadim mai sus cred ca problemele ridicate de voi ascund de fapt niste rautacisme. De ce nu va intrebati oare cine scrie articolele nesemnate de la GSP sau PSP (a se citi Prosport)? La Onlinesport rar vad articole nesemnate, pe cand in celelalte doua parti copy/pasteul e la el acasa. Va propun sa reflectati o idee mai mult la aceste chestiuni.

    Succes Onlinesport si la cat mai multe reusite pe viitor 😉

  20. By fff on Sep 13, 2007 | Reply

    @ Mitush – In principiu este corect ce spui tu dar de ce componentii ”REDACTIEI” nu-si semneaza materialele pe care le scriu pe Ols?
    Poate ne spui si noua care sunt ultimele 10 articole scrie de Darius Fruncea, de exemplu, fara nici un fel de reutate. Nimeni nu zice ca GSP si Prosport sunt perfecte; au si ele bube cu gramada, ca si Ols.
    In ceea ce priveste partea cu la Ols vezi rar articole nesemnate, hai sa vedem acum ce articole sunt si cine le semneaza:

    1. Golansky – semneaza Onlinesport :)
    2. Rapid si Craiova cu portile inchise semneaza Onlinesport
    3. Hanescu eliminat – Dumitru Stircu – ols
    4. Ganea semneaza Mediafax
    5. Ionut Popa – Mediafax
    6. Romania la handbal despre meciul din Germania semneaza Mediafax
    7. Gache si conferinta de la Farul – Semneaza Mediafax
    8. Stanga declara ceva semnat Mediafax
    9. Solari si Clemente semneaza Onlinesport
    10. Petrolul a achizitionat un portar semneaza News In
    acestea sunt primele 10 articole din aceast moment pe Ols si vedeti si voi cine semneaza :), cine-i de fapt Onlinesport, o adunatura de stiri de pe Mediafax, NewsIn si Tv si tu imi povestesti mie de redactie.

  21. By Mitush on Sep 13, 2007 | Reply

    Pana la urma cred ca nu vorbim de acelasi lucru, dar ma rog. Ai intrat vreodata pe siteurile Eurosport sau mai nou Yahoo Eurosport? Daca ai curiozitatea sa parcurgi pana la final o stire vei vedea ca sunt stiri preluate de la Reuters, AFP, AP. Uneori mai apare si ES, ceea ce inseamna ca sunt facute de un om al lor. Ce vezi rau in asta? Sunt agentii, publicatii care au contracte cu ele, se citeaza frumos sursa si asa mai departe. Asta inseamna jurnalism pana la urma. Repet ce am spus intr-un post anterior, imi miroase a rautacisme in problema ridicata de tine si nu cred ca e cazul vis-a-vis de o publicatie care, dupa mine cel putin, isi face bine treaba.

  22. By Vadim on Sep 13, 2007 | Reply

    Mitush,

    Nu are sens polemica cu acest fff. Este si habarnac si rautacios, nu stiu de ce dar il simt ca se incadreaza in profilul unui pustan la varsta adolescentei. Adica, pe langa ca nu are habar de nimic, e si fudul. :)

    Oricum, e bine ca acest fff s-a lamurit singur ca stirile sunt semnate, asa cum a scris mai sus, dupa ce nitel mai sus scrisese total opus… :)

    ps: Darius Fruncea nu mai colaboreaza la Onlinesport. Pe moment. Daca esti fanul lui, te anunt cand revine. :)

  23. By fff on Sep 13, 2007 | Reply

    @ Vadim: Hahaha, e buna asta doar ca gluma. Pai nu sunt fanul lui Darius Fruncea dar el apare in redactia Onlinesport, de acolo l-am luat. Deci voi aveti acolo toti colaboratorii din cei 5 (sau cati sunt) ani de existenta ai Ols. Cam putini ati strans in acesti ani. Eu banuiesc ca Ols ”este” o singura persoana care sta pe la Tv si cu ochii pe agentiile de presa. M-am lamurit singur ca stirile sunt semnate de agentiile de presa si de Ols :)). Apropo, vedeti ca mai apare cineva pe OTV sau sport.ro, bagati repede, un senzational ceva :)).

    @ Mithus: Eu stiam ca jurnalism inseamna altceva, sa mergi pe la un meci sa comentezi, la ziar nu sa stai cu fundul pe scaun.

  24. By Mitush on Sep 14, 2007 | Reply

    Daca ai impresia ca la ziare se scrie stand in maini sau in cap, cred ca ai vazut alt film, scuza-ma. Ai putea spune, ma rog, prin ce redactii ai trecut, cate cronici, avancronici, analize si reportaje pe teren ai facut? Vad ca esti foarte avizat sub protectia celor 3 f-uri 😀

    Eu cred ca ne invartim in jurul unei probleme care nu exista si tu esti cel care vrei sa crezi ca exista. Ti-as putea recomanda cateva manuale care trateaza problematica Jurnalismului Online, dar cred ca ar fi inutil. Esti pus din capul locului pe polemica, iar din aceasta cauza am ales sa nu mai intru pe acest subiect de discutie ca realmente n-are rost.

  25. By Achi&Fanel on Sep 14, 2007 | Reply

    1. ols are poze, dar majoritatea e capturi sau luate de pe google;

    2. 75% din ce e pe ols, stiri, face “directorul”, de pe agentii, ca tot ia dat aia de la pro sport un sut in cur, restul de 15% e ce mai face unii baieti care se crede mari jurnalisti;

    3. vad ca spui de avancronici ca is pe site, dar sincer, din liga I-ii in afara de cele newsin, nu prea vad, asa ca caut in alte parti;

    4. a fost haioasa faza ca se uita la otv si face “senzational”, cam asa e! am ras de am borat.

    5. succes!

  26. By fff on Sep 14, 2007 | Reply

    Pt Mitush: Vad ca tu o tot tragi cu a ta. Daca trebuie sa pupi in fund pe cineva nu stiu cum de nu o faci derect :), nu trebuie sa te agiti pe aici ca scoti ols cel mai tare ziar online din lume, ca nu e nici pe departe. Nu am facut parte (si nici nu fac in acest moment) din nici o redactie, doar am fost la meciuri si am stat langa masa presei si am vazut acolo lume de pe la toate ziarele. Deci, toti aia sunt prosti iar voi sunteti aia desteptii :) si copiati de la toti.
    Apropo, ati aflat unde se duce gigi Becali asta seara, ca sa ne mai scrieti si noua ce mai zice? :)

  27. By Mitush on Sep 14, 2007 | Reply

    @ fff Vizionare placuta in continuare de langa masa presei atunci. Iar la faza cu agitatul si pupatul nu trebuie sa spun eu ca Onlinesport e cel mai bun. ‘Vorbeste’ (ca sa fiu in asentimentul celui care a scris inaintea ta) cifrele si stirile in locul meu sau al altora…

  28. By Vadim on Sep 14, 2007 | Reply

    fff,

    De ce scrii mereu de la alt IP, de dupa un proxy? :) Hai nu iti fie rusine, ca nu ai de ce.

    Vad ca habarnacii se aduna, de unde l-ai luat pe Achi&Fanel asta, sau esti tot tu pe un proxy (desi pare analbafet omul… nu pari a fi tu, tu scrii macar corect gramatical)

    Nu imi place sa discut cu astfel de persoane. Ne vedem la masa presei. Ai dreptate intr-un singur aspect: da, munca presupune multe ore pe scaun, mai multe ore decat ai tu ani… Hai sa incheiem, esti rautacios si amator, toate la un loc. Nu esti unul dintre cititor, ci numai un chibit cine stie de pe unde…

  29. By fff on Sep 14, 2007 | Reply

    Vadim: Ai cautat tu bine de tot sa vezi de unde scriu. Toate mesajele sunt scrise de pe un calculator, mai putin cel anterior al meu, scris din alta locatie, dar intrebarea este ce legatura are asta cu ceea ce discutam noi aici? Probabil proxy folosesc aia ”multi” care intra pe ols de ies cifrele alea asa maricele. :)
    Mithush: Asa este, ”vorbeste” cifrele, cum spui tu, dar nu cred ca garanteaza cineva ca sunt si corecte. Mithush, cum miroase fundul lui Vadim?

  30. By fff on Sep 15, 2007 | Reply

    Pai ce sa mai recomanzi? 😀 Ti-am explicat mai sus si nu cred ca-ti trebuie TRATAT DE JURNALIST ONLINE ca sa stai cu fundul pe scaun si sa tastezi ce zice un om la televizor. Apropo, ce are in plus jurmalismul online, fata de jurnalismul de radio, de exemplu? Sau care sunt diferentele?

  31. By monitor on Sep 15, 2007 | Reply

    vadime nu te-am mai vizitat de mult… de cand ti-am raspuns la chestiile alea cu Parc Hotel etc…; vad ca esti luat tare in colimator si acuzat de fariseim si distantionism poate si de daltonism sau anti-semitism etc etc
    mi-ai fost mereu antipatic pe felul cum comunici – unilateral
    te suport pt existenta internetului nu a ta !

  32. By smokin aces on Sep 15, 2007 | Reply

    @fff bine ca esti tu destept si le stii pe toate … unde dracu ai vazut tu ca onlinesportul copiaza comentariul, dealtfel execrabil, celor din televiziuni? Cu exceptia lui Vochin, altcineva nu merita bagat in seama … ce se ia din comentariile de la TV sunt numele jucatorilor, pe care rar ii observi datorita transmisiilor de cacat !!

  33. By fff on Sep 15, 2007 | Reply

    smokin aces: Nu am zis ca se copiaza un comentariu ci ca se tasteaza ce zice un invitat la o anume emisiune. Exemplu: Ultima emisiune a lui Hagi la sport.ro (prezent la Special pe data de 6 septembrie, parca). Atunci s-a scris acest articol, in care vine si citeste are impresia total falsa ca Ols a discutat cel putin o ora cu Hagi si a iesit acest material (http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/23557/hagi-la-steaua-va-fi-mereu-presiune.htm?highlight=hagi+steaua)
    Nu ma refeream la comentariile despre meciuri ci la declaratiile care apar ca stiri ”foarte tari” marca ols.
    Toate astea impreuna cu stirile de pe Mediafax si News In formeaza Ols, eu asta am vrut sa zic si vad ca sunt din ce in ce mai multe persoane care nu inteleg asta si tot vin si contesta.

  34. By smokin aces on Sep 15, 2007 | Reply

    si motivul ptr care citesti ols-ul este …

  35. By Vadim on Sep 15, 2007 | Reply

    fff,

    Referitor la articoul cu Hagi, scrie in el “asa cum a declarat Hagi la Special”. Unde vezi tu ca ne insusim acele declaratii? Te mai faci mult de ras? Ori iti place sa vorbesti aiureli, ori chiar nu citesti nimic de pe site. La fiecare mesaj de contrazici. Ar fi bine sa ne spui cum te cheama… Iti spun de acum ca e ultima minciuna pe care ti-o tolerez aici, scrie in alta parte ce vrei, nu veni la mine pe blog sa scrii aiureli si sa ma faci sa imi pierd vremea sa iti explic ceva ce tot nu vrei sa vezi.

    Spui te sport.ro. Stii ca sport.ro ia poze de la Onlinesport.ro? Poze facute de omul meu pe Bucuresti pe foto. Mi-a atras atentia un coleg de la site si asa este, am vazut acolo o poza cu Adrian Ilie facuta de noi la o conferinta de presa. Si sa iti mai zic ceva: omul meu pe foto in Bucuresti are aparat si obiective de 15 mii de euro. Nu sunt cumparate de mine, dar ca idee, ca sa iti dai seama ce inseamna fotografia de sport (ma refer mai ales la meciuri nu la conferinta de presa unde poti sa mergi si cu un aparat de 200 de euro).

    In general invidia e mare, dar m-am obisnuit cu ea. Este o masura a succesului in bransa. Uita-te la mine, nu invidiez nici un site de sport din Romania. Invidiez siteuri de sport din afara si iti promit, daca esti cititor fidel, vei vedea cu bucurie ca Onlinesport.ro va fi din ce in ce mai mult un astfel de site. De altfel din start a venit cu inovatii pe piata de la noi din tara, lucruri pe care altii la vremea aia nici nu le mirosisera. Ma refer la siteurile mari, nu la mici fani care au o pagina web ca e ieftin si pun capturi tv asa cum iti place tie sa spui…

    Tocmai ca Onlinesport.ro citeaza sursele si e cam singurul. Prosport face copy/paste de la Mediafax si nici un moment nu semneaza stirile, gsp preia stiri de la noi de pe site si au nesimntirea sa spuna ca “a declarat pentru OLS”. Care OLS? Chiar unii nu pot gandi decat in trei litere?

    Crezi ca, avand abonament sa zicem la Mediafax, e greu sa modific stirea aia si sa o semnez Onlinesport.ro? Nu e greu deloc, dar e o chestiune de etica si nu e nici o rusine. Tu ca cititori bucura-te de toate informatiile de pe Onlinesport.ro. Citesc o gramada de siteuri de sport (din afara, pe cele din Romania ma uita foarte rar) si pe cuvant daca stiu cine semneaza vreo stire pe Gazzetta dello Sport sau Marca. Stii de fapt cum sunt majoritatea stirilor semnate pe Gazzetta.it? Gasport. Asa cum semnam si noi unele Onlinesport. Care e problema? Hai sa nu ne cramponam de niste lucururi care tin de bucataria interna, nu de cea a cititorului.

    Noi avem de toate: oameni, agentii, monitorizare tv si media. E un site mare de sport, obisnuieste-te cu asta. Ai vazut, ti-a scris si cineva mai sus, marile siteuri de sport din lume preiau agentii, este normal daca ai bani sa faci (si) asta. Si altele. Exact ce facem noi si dezvolt asta iti promit cu mana pe inima. Stai ca nu sunt inca milionar ca sa am reporter la Cucuietii din deal, pe moment nu am nevoie, dar pe viitor cine stie?

    Cine contesta ce? Nu contesta nimeni nimic, cititorii nostri sunt foarte multumiti. Contesta altii care nu pot face ce facem noi si nu vor face niciodata decat sa bage strambe nefondate pe bloguri… Si, sincer, nu ma intereseaza.

    Iti place ce citesti pe site bine, nu – la fel de bine. Nu poti multumi pe toata lumea. Cred ca ti-am explicat exact, de la sursa. Vrei sa intelegi, sa vezi evidenta bine. Nu, e alegerea ta. Toata lumea e libera sa comenteze, insa te rog, nu imi plac minciuna si vorbele goale. Cu atat mai putin la mine pe blog.

    Ai intrebat mai sus care e diferenta dintre jurnalismul online si cel de radio. Pentru primul stai cu fundul pe scaun si vorbesti la microfon pana te dor falcile, la al doilea stai cu fundul pe scaun si scrii ce iti trece prin cap sau dupa dictare de la altii care sunt la fata locului.

  36. By orangina on Sep 18, 2007 | Reply

    ONLINESPORT tribuna lui BECALI!

    Am incetat sa mai citesc gsp.ro din cauza stirilor de cancan. La timpul acela onlinesport.ro publica 90% stiri sportive.
    Azi, de dimineata si pana acum 90% din stiri au in titlu cuvantul “Becali”.

    Imi vine sa va injur, dar ma abtin, dar cred ca o sa renunt sa va citesc.
    Va sugerez doar sa schimbati numele site-ului in ONLINEBECALISHOW.ro

    Mi-e scarba….(si tu, Brutus????)

Post a Comment