SUPERBanel

August 8th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Banel Nicolita a fost jucatorul cheie pentru Steaua, miercuri seara, in returul de la Bucuresti cu Zaglebie, din mansa secunda a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.


Nicolita si-a bagat mintile in cap si nu a mai lasat loc micilor artificii din afara jocului. A marcat golul egalizator, cel care a tinut Steaua in joc, la opt minute dupa ce Zaglebie egalase.

A fost singurul ghimpe din coasta polonezilor in momentele in care acestia au presat si au dominat jocul. Steaua nu a jucat ceea ce si-ar fi dorit, insa la final conteaza rezultatul si pasul in plus facut spre grupele Ligii Campionilor.

Hagi a mutat imperial la final. L-a introdus pe Zaharia in locul lui Neaga, iar tanarul jucator a marcat pentru 2-1, aducand un final linistit atat pe teren, cat si in tribune. Zaglebie a incheiat meciul in genunchi, jucatorii polonezi fiind terminati la capatul unui joc in care au presat aproape continuu. Hagi jubila langa banca tehnica, pe buna dreptate.

A fost un meci dificil pe care Steaua l-a terminat cu bine. Mai este timp pentru reglaje decisive.

  1. 36 Responses to “SUPERBanel”

  2. By adrian on Aug 8, 2007 | Reply

    cum e vadime… vad ca ai realizat si tu ca banel e un jucator extraordiar..

  3. By MoRRiS on Aug 8, 2007 | Reply

    Zaharia a intrat in locul lui Neaga ..

  4. By Horea on Aug 8, 2007 | Reply

    Felcitari Vadim, nu e chiar pe prima pagina dar treaca de la mine :)

  5. By Vadim on Aug 8, 2007 | Reply

    Horea,

    Uita-te ca e pe prima pagina, sus de tot. Legat de Banel, toata lumea asta vrea sa vada de la el. Poate fi de multe ori un jucator important, oricum nu e treaba lui sa dea goluri. Poate fi constant, este constant, daca se gandeste de doua ori inaintea unor gesturi la care e nevoie de sange rece.

  6. By Ady on Aug 8, 2007 | Reply

    Jocul nu a fost stralucit,dar conteaza ca ne-am calificat.

    P.S:Zaharia nu mai e chiar asa tanar pt fotbal.Are 29 de ani.

  7. By Florin Tudor on Aug 8, 2007 | Reply

    Eu cred ca Banel s-a remarcat doar datorita evolutiei execrabile a celorlalti stelisti…

    Oricum, succes Steaua in grupe 😀

  8. By gogu on Aug 8, 2007 | Reply

    “tanarul” zaharia are 29 de ani

  9. By boogle on Aug 8, 2007 | Reply

    cum e vadime????acu nu mai e banel “barzaune fara cap”????….habar n-ai sa scrii un articol…ce stie broasca ce-i oceanu’ ?

  10. By dumy84 on Aug 8, 2007 | Reply

    Putem spune ca pentru fotbalul mare Zaharia este inca tanar. Pentru el adevarata performanta acum incepe.

    A fost un joc greu, cu miza, polonezii aratand ca declaratiile lor nu au fost intamplatoare. Steaua, ca echipa, a facut un joc bun, insa trebuie sa remarc apatia celor doua varfuri, Neaga si Dica. Mereu absenti din careu, mai mereu in lateral… La valoarea pe care stim ca o au e imposibil sa nu-si revina si sa se revanseze in meciurile viitoare.

    Desi a gresit (eu spun ca a fost mai mult jenat de cei doi atacanti polonezi de langa el) consider ca Zapata a aratat ca este un portar bun. Sa-l intelegem totusi. Este abia la al doilea joc.

  11. By io on Aug 8, 2007 | Reply

    Chiar tu zici ca Banel este constant dar uneori ai clasa unui jurnalist de divizia D care nu stie decat sa faca ceva distructiv facand comparatii care nu isi au rostul iar acum cand omu joaca nu bine ci foarte bine scri si tu 2 cuvinte de lauda la adresa lui.

  12. By ionu on Aug 9, 2007 | Reply

    “tanarul” Zaharia :-)) … are 29 de ani … daca si asta mai este tanar eu sunt prichindel ..

  13. By jos_cenzura on Aug 9, 2007 | Reply

    banel nu a jucat mai nimic: in afara de faptul ca a fost omniprezent, nu a facut o preluare cum trebuie, o centrare buna, un dribling tot meciul; daca da goluri tot asa cu bafta, sa joace in continuare, n-am ce sa-i reprosez – insa daca strica toate atacurile stelei fara sa mai dea gol, sa lustruiasca banca de rezerve

  14. By Phase on Aug 9, 2007 | Reply

    Mai fratilor ce ne tot ascundem dupa corcodus… Steaua in seara asta n-a jucat absolut nimik. La noi acasa cu doi inchizatori care n-au fost in stare tot meciul sa dea o pasa buna, cu Nicolita speriat de bombe, cu greseli flagrante nu putem face o echipa mare. Daca nu era Radoi pe linia de fund luam 3 de la ciumetii astia de polonezi. Nu credeam ca o sa ajung sa spun vreodata dar incep sa-l regret pe olaroiu…

  15. By smash on Aug 9, 2007 | Reply

    Ti-am mai zis sa te lasi! Cu Banel ai dres-o, iar “tanarul” Zaharia are 29 de ani! Mai citeste de pe blog ca ai inceput sa inveti!

  16. By Alex G on Aug 9, 2007 | Reply

    Asa cum s-a dovedit asta-seara Banel a fost cel mai bun om de pe teren !

  17. By benghos on Aug 9, 2007 | Reply

    zaharia–tinerel!?!? esti un idiot

  18. By yoy0 on Aug 9, 2007 | Reply

    normal ca este tanar la 29 de ani no fi batran batran se numesca aia care au 45 ani in sus sau mai mult 50 in sus dar voi ce sas stiti de viata

  19. By mishu on Aug 9, 2007 | Reply

    Ce sa zic Vadime? Te-am felicitat la articolul
    “Barzaunele fara cap si Mana lui Dumnezeu ” da’ asta mi se pare subtire… In afara de cei doi comentatori idioti de la ProTV (care intre noi fie vorba au legatura cu fotbalul cam cat are bunica cu astrofizica) nu cred ca l-a vazut cineva pe Banel stralucitor in seara asta… Poate nu asa de nauc in joc ca ceilalti (Dica & Neaga care care m-au dezamagit)… dar cam atat! A arat dreapta terenului (respectiv cam ce stie el sa faca)… In rest: pase gresite, preluari “ca din gard”, saritura aia acrobatica rupta parca din filmele cu Jakie Chan…
    Ah, si un gol extra norocos (sa nu uitam ca in mult laudatul meci cu Betis unul dintre goluri a fost tot noroc chior, respectiv i-a sarit mingea in genunghi la preluare, fara nici o intentie din partea lui) din laudele caruia va mai trai inca un sezon la Steaua…
    Dar de aici si pana la SuperBanel…

    PS: Singurii superjucatori pe care i-am vazut astazi au fost pustii de la PSG in meciul transmis de dimineata de sport.ro (PSG-Valencia)

  20. By Radulinho on Aug 9, 2007 | Reply

    ba voi ce match ati vazut,banel a avut numai noroc la centrare in rest a dat numai pase aiurea,in sfarsit vine un playmaker ka plesan sau herea,banel vrea dar nu poate

  21. By ramurel on Aug 9, 2007 | Reply

    SuperBanel..?Acu trei zile era varza Stelei , acu’ e superBanel… da’ hotareste-te…

  22. By armin on Aug 9, 2007 | Reply

    A mai spus-o cineva, Banel s-a remarcat doar prin efort si prin faptul ca Steaua n-a jucat nimic aseara. In rest, la Banel n-am vazut decat pase si driblinguri aiurea.
    Este prima calificare cu gust amar. Polonezii ne-au dominat tactic 75 de minute.
    Mi-a placut Zapata. A scos lovitura aia libera pe care scria gol. La faza golului lor a fost fault la portar. Greseala de arbitraj, in 6m n-ai voie sa atingi un portar care este in aer.
    Arbitrii au fost 5% cu polonezii.
    Hagi nu face multi purici la Steaua cu astfel de jocuri.

  23. By cata on Aug 9, 2007 | Reply

    ma da tu chiar esti idiot ai uitat cum acum 2-3 saptamani ai scris despre banel ca alearga fara noima !!!!!!!!!!!!!!!!!! esti bouuuuuuuuu!!!!!!!!!ti-am mai zis-o si ti-o mai zic pap

  24. By Alex G on Aug 9, 2007 | Reply

    Hmm…chiar ca eshti un comunist !
    D c sunt cenzurate mesajele mele si nu numai ?
    Initial apare tot comment-ul, dupa care ‘dispar’de la cateva cuvinte la fragmente intregi ! De cine ti-e frica d-le Vadim ?

  25. By GB on Aug 9, 2007 | Reply

    Bravo Vadim
    In sfarsit un articol de nota 10. Si Banel a fost de nota 10. Eu am tot zis ca Banel e printre cei mai importanti oameni de la Steaua dar tu nu ai avut ochi sa vezi pana acuma.
    Sper ca de acuma vei vorbi numai de bine de Banel.
    Bravo!!

  26. By karo on Aug 9, 2007 | Reply

    ce Superbanel?
    Ati orbit, fratilor? Banel nu joaca nimic, decat fuge aiurea. Uitati-va atent la meciuri, nu vorbiti ca desteptii aia de comentatori de la protv, care stiu fotbal cat gospodinele!
    Vreti sa va convingeti de Banel? Urmariti-l un joc intreg numai pe el sa vedeti cate face bune si cate rele. O sa va luati cu mainele de cap.
    In rest, am jucat slab si rusinos. Cu frica in san ca babele, de parca iar jucam cu Realul!

  27. By Alex G on Aug 9, 2007 | Reply

    Karo,catzi anisori ai ? 😀
    E foarte important presing-ul intr-un meci de fotbal ptr ca provoaca presiune directa asupra adversarului…si multzi antrenori adopta tactica asta a iepurelui, in ideea de a bloka 2-3 fundasi adversi ptr a tzine 1 sg jucator si de a crea astfel spatzii libere in centru sau chiar pe extreme ptr jucatorii din linia 2…tu daca ai jucat numai fotbal de maidan, ce sa shtii ? :))

  28. By marian on Aug 9, 2007 | Reply

    Parca era musca fara cap sau asa ceva! De multe ori scrii niste articole de ma crucesc, te legi de niste chestii de parca ai fi atotcunoscator si fara sa te gandesti ca ceia ce scrii se poate intoarce asupra ta! Te-ai luat de concertul lui Vodafone apoi ai descoperit ca ei erau doar sponsori si nu organizatori, te-ai luat de banel si acum e SUPERbanel!! Fii si tu mai hotarat ca aveam pretentii de la acest site! Dar cred ca fac si eu aceiasi greseala ma grabesc sa trag concluziile!! Daca nu ai scrie articolele astea si ai face un site care sa adune la un loc toate informatiile sportive si strict sportive ai face cel mai bun site!

  29. By marian on Aug 9, 2007 | Reply

    SUPERB-anel! Ce titlu!

  30. By me on Aug 9, 2007 | Reply

    Dl Vadim vad ca iti schimbi parerea de la o zi la alta, de la un meci la altul… e ok poate toti facem greseala asta cate odata .. dar nu e bine sa fii asa categoric. Banel a marcat (sansa sau noroc, stiinta sau Ov.Petre care a lasat mingea in pace .. nu mai conteaza) Banel a marcat, un gol foarte important si pentru nationala, atunci a dovedit ca are totusi “sange rece”. Banel nu este un marcator, nu asta e treaba lui … el “ara” .. si o face bine .. si o face cu convingere .. asta e … nu trebuie sa i se ridice statuie. Dar nici sa fie crucificat. Cat despre joc .. obiectivul era calificarea. L-au indeplinit. Mai departe? pai ar trebui sa organizeze niste meciuri amicale in care sa faca spectacol. Nu laud jocul prestat. Rezultatul.

  31. By Ovidiu Dobronauteanu on Aug 9, 2007 | Reply

    Draga Vadim,
    Sunt fostul tau vecin(un pic mai marisor:) Ovidiu.
    Ma bucur ca ti-ai facut site,si ca deja esti implicat profund in gazetaria sportiva(si nu numai).Oricum,aschia nu sare departe de copac,iar tu aveai toate datele genetice si educationale de a ajunge un bun jurnalist(aveai gazetaria inoculata in sange:)).
    Poate reusesti sa ma ajuti cu un sfat sau cu o sugestie.La rugamintea unui prieten din Germania(sas ardelean plecat de foarte multi ani din Romania),incerc sa gasesc un articol despre Campionatele nationale de atletism-juniori, din ziarul SPORTUL POPULAR , anul 1961(perioada iunie-august).In respectivul articol(probabil exista si niste clasamente anexate)apare numele acestui domn,Keul Konrad il cheama,cu mentiunea ca a fost campionul national de juniori la lungime,in acel an.
    Cu multumiri anticipate
    Ovidiu

  32. By BITUCA on Aug 9, 2007 | Reply

    Cred ca suferiti de o iluzie colectiva. Toti il laudati pe Banel, dar saracu, in afara ca a centrat la gol, nu s-a remarcat cu nimic. S-a vazut din nou lipsa orcarei veleitati tehnice, sare mingia din el ca din gard, iar in prima repriza, a dat cred 10 pase gresite (din 11 sau 12). Ce i-a iest un pic mai bine de data asta a fost procentul de centrari reusite (20%) fata de 5-10% ca de obicei. Repet, cred ca banel la modul cum joaca, poate sa o faca cel mult ca fundas dreapta, dar si acolo este Golanski, un jucator impresionant (exact cum a zis hagi despre el la conferinta de presa de dupa meci). mai oameni buni, faptul ca e sarac, e tigan , e bataios si are mult bun simt, nu inseamna ca trebuie sa-l judecam cu jumatati de masura!

  33. By GABISTA on Aug 9, 2007 | Reply

    Fratior, fratilor, de cate ori trebuie analizat jocul lui banel, aveti amnezie ! uitati cat il injurati in timpul jocului cand da pasele alea aiurea si cand tot incearca un driblig izbavitor pe care nu-l reuseste decat din intamplare… saracu e chiar caraghios stilul ala primitiv, in care arunca mingea pe langa adversar si se repede spre ia ! :))) Imi pare rau kca spun lucrurile alea , dar daca suntem adevarati microbisti, trebuie sa judecam jocul in mod corect. ca om, banel este admirabil, un caracter deosebit, dar ca eficienta in joc…dezastru, si scuzati-ma dar pentru a vedea o echipa de nivel european, ne trebuie mai mult decat devotament, ne trebuie in primul rand stil si rafinament, de care ducem lipsa cu caru !

  34. By Blogu on Aug 9, 2007 | Reply

    BANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL NICOOOOOLITAAA!!!! Bravo Banele esti cel mai tare. Murea draq Steaua daca nu dadeai tu gol. Pica moralul echipei si mai luam vreo 2 boabe pe tubosistem!

  35. By Toshiro on Aug 10, 2007 | Reply

    Pe cand un articol… “SUPERBecali”?…

    :-) :-) :-)

  36. By Ferdininho on Aug 13, 2007 | Reply

    O sti pe aia cu “SUNTETI PERNIBILI”
    Cum poti sa scri un articol si peste o zi altul in care sa afirmi contrariul.

    P.S Am spus “sunteti” ma refeream si la moderatorii stelistofili de pe OLS.

  37. By karo on Aug 17, 2007 | Reply

    tot SUPERBanel?

    ei, dupa meciul cu BATE cum e cu SUPERBanel? alex, la anisorii mei pricep suficient cat sa vad ca banel nu joaca nimic. zici ca tine ativa jucatori? tu ce meciuri vezi? ai televizor acasa sau iti povestesc altii? la borisov a iesit prin minutul 50 de pe teren. in curand va fi rezerva. stii cati jucatori o sa tina atunci? minim 10. si fii atent: toti pe banca! sa fii sanatos

Post a Comment