Hagi a mai castigat niste timp. Un egal mic

August 15th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Daca ne uitam la meciul BATE – Steaua pe un televizor alb-negru, cu siguranta in prima repriza (daca nu chiar tot meciul), nu s-ar fi putut spune care e Dica si care e, sa zicem asa la intamplare, Radkov.


Steaua a jucat slab in partida cu BATE. Ma asteptam la o diferenta de clasa, asa cum m-am asteptat si la meciul Lazio – Dinamo. In ambele cazuri, insa, clasa a fost la fel. Avantaj Dinamo, dezavantaj Steaua.

Am tinut minte o declaratie a lui Hagi, la capatul primei etape: “cu meciul asta am castigat timp, castig timp cu fiecare meci”. Filosofia lui Hagi se muleaza perfect si acum, la acest egal cu BATE. Steaua a luat o gura de aer pentru Liga Campionilor, dar sa vedem cat isi va tine Hagi respiratia.

Aceasta calificare care ii da timp lui Hagi nu ii da timp si Stelei. Este greu de crezut ca echipa va egala macar punctele obtinute sezonul trecut in Liga Campionilor. Steaua joaca fara orizonturi, fara idei, fazele de atac se impotmolesc la o distanta apreciabila de careul advers. Si asta cu BATE. Si asta cu niste jucatori care in mare stiu cu varza si au ceva plamani.

Am scris ieri ca Dinamo a obtinut un egal mare cu Lazio. Steaua a reusit astazi un egal mic cu BATE. Insa, Steaua este calificata in grupele Ligii, 99,99%, iar Dinamo continua sa aiba sanse de 10-15%. Avantaj Steaua, dezavantaj Dinamo.

Succes ambelor echipe in retur!

  1. 24 Responses to “Hagi a mai castigat niste timp. Un egal mic”

  2. By Piorel on Aug 15, 2007 | Reply

    Eu cred că la ce a arătat Steaua până acum… o să o ia rău de tot de la CFR. Meciul din seara asta, dragul nieu Vadim, s-a înscris în tiparul cu care Steaua ne-a obiÅŸnuit de la începutul acestui sezon. Mi-e foarte frică de grupe. Sincer să fiu, ÅŸi vă rog să nu râdeÅ£i, mi-e frică ÅŸi de returul de pe Ghencea! ÃŽmi e din ce în ce mai dor de Protasov.

  3. By Vadim on Aug 15, 2007 | Reply

    Aia am spus si eu. Hagi castiga timp, dar castiga degeaba.

  4. By Micutu on Aug 16, 2007 | Reply

    Nu e da ras, e da “plans”, am plans cand a plecat Oleg dar acum e catastrofa, Hagi’i bun pe iarba nu pe banca, de lar lasa pe dica sa antreneze, ar faceo mai bine, SIGUR

  5. By coolness on Aug 16, 2007 | Reply

    Steaua nu e STEAUA!
    “Amatorii” de La Bate Borisov…ne-au “incins” la o miuta ca in curtea scolii!Ei stiau una si buna…ori la bal ori la spital!
    Le-a iesit “joaca” si au demonstrat “giganticului” :)) :)) Steaua ca…de fapt…diferenta intre ele este…Dica!
    Lipsa de pregatire,tactica si ce e mai rau …de mentalitate!
    Asta-i limita Stelei..,asta e limita lui Steaua!Pacat………

  6. By Piorel on Aug 16, 2007 | Reply

    Trebuie să spun că în repriza a doua, jucătorul cel mai bun mi s-a părut Golanski (alături de Dică, al cărui talent este incontestabil), care a făcut cam ce a vrut pe partea dreaptă, spre deosebire de BĂNEL! Să nu uităm că băiatul ăsta polonez poate juca şi mijlocaş dreapta. Fotbalul nu înseamnă doar să alergi! Mi s-a făcut dor, foarte dor şi de figurantul ăla de Badea, de Victoraş nici nu mai zic nimic, că m-apucă bolile. Cyril ou es-tu?

  7. By cata on Aug 16, 2007 | Reply

    toata lumea a uitat ca nici anu trecut steaua nu a
    jucat bine sa amintim doar meciul cu goritza din deplasare si gata asa ca…

    nu-si are rost comentariulll

  8. By cata on Aug 16, 2007 | Reply

    Piorel!!!!!!

    daca tu consideri ca badea e figurant inseamna ca tu chiar de pricepi la fotbal deloc!!!!!!

    ce dreaq ma a dus steaua in carca tot returu si e figurant!!!!!!!!?????????

    de cand nu a mai avut steaua un varf ca bedea

    hai sa fim seriosi auzi la tine iti e dor de protasov care a plecat la jumatea campionatului sa ia mai multi bani!!!!!

    tu chiar ti cu steaua??????
    sau tu esti unul dintre cei care i-au cerut demisia lui olaROIU la inceputul mandatului sau cand echipa nu juca NIMIK SI NU AVEA NICI REZULTATE

    steaua cu hagi pe bance 6 MECIURI 5 VICTORII
    SI 1 EGAL CARE NE CALIFICA IN LIGA CAMPIONILOR

    daca nu-ti covine adu-l antrenor pe ferguson

  9. By Piorel on Aug 16, 2007 | Reply

    Hai să reformulez: mi-e dor de felul cum arăta Steaua cu Protasov pe margine şi de stilul lui de a se manifesta pe bancă. Şi nu, nu sunt stelist. Ţin cu toate echipele româneşti care joacă în cupele europene. Poate de-asta pot să fiu şi obiectiv şi să nu înjur, ca tine. Badea tot figurant mi se pare (nu la fel ca un Croitoru, Gigel Coman chiar Rădoi în timpul scandalului cu Piţi), ÎNSĂ este un vârf bun, peste Neaga, care Neaga, dealtfel nu e vârf. Roma mai joacă fără vârf şi de multe ori se vede şi la ei asta. Însă Roma are jucători şi antrenor cu mult peste valoarea celor de la Steaua.

  10. By bituca on Aug 16, 2007 | Reply

    In meciul de aseara am jucat doar in 7. Croitoru, Neaga, Nicolita si chiar Radoi au fost maini moarte.Croitoru usor, usor, demonstreaza ca Steaua este o palarie mult prea mare pentru el. se incurca in driblinguri inutile, n-are forta (cu toate ca pare infipt in teren), la facut 5-arul de la Bate de boala copiilor, l-a tavalit de la inebunit. Neaga este foarte indolent… ma uitam cum sarea la cap, asa la mishto, si nu pune suflet deloc, poate nu e locul lui acolo , varf impins… Nicolita, ce sa mai vorbim, in sfarsit a vazut si hagi, ca are pe banca jucatori mult mai buni… iar Radoi este drama stelei, este condamnata sa joace cu el meci de meci, cred ca o sa intre si in poarta daca nu mai are loc la mijloc sau in aparare, numa sa-l tina Jiji in teren, numai ca e finu’ lui… la mijloc e zero, n-are viziunea jocului si tehnica necesara, iar ca fundasi, in afara ca intra foarte dur la mingie, este sub rada si ghionea…trage clar echipa in jos 9aduceti-va aminte ca anul; trecut cat a fost el accidentat steaua a realizat obiectivele fara el)dar asta este, tre sa jucam cu el , c-asa vrea muschiu lu Bekalicu.

  11. By Piorel on Aug 16, 2007 | Reply

    Foarte bună aducerea asta aminte, bituca, cu Rădoi accidentat, iar Steaua s-a calificat în grupe + victoria istorică împotriva lui Kiev. Oare Hagi mai vorbeşte din când în când cu Oli? Nu de alta, dar Olăroiu cunoaşte cel mai bine echipa, nu?

  12. By LISTA NEAGRA on Aug 16, 2007 | Reply

    RADOI , BANEL , NEAGA , CROITORU , MARIN , NU au ce cauta la STEAUA , din pacate sunt jucatori ce datorita lui Becali joaca meci de meci fara sa o merite .

  13. By cristi on Aug 16, 2007 | Reply

    steau inca nu a pierdut calificarea, la fel cum nici dinamo nu a pierdut-o. tin cu toate echipele romanesti care joaca in europa. bafta multa otelul si cluj deseara..

  14. By Marsh on Aug 16, 2007 | Reply

    CE EGALITATE AI VAZUT U LA DINAMO LAZIO?! LAZIO I-A CALARIT PE DINAMO DE NU S-AU VAZUT… SI IN 9 OAMENI TOT LAZIO ATACA… CAT DESPRE MECIUL STELEI… CE SA MAI … AIA AU AVUT 4 FAZE PERICULOASE SI PE FONDUL A 2 GRESELI DE MARCAJ AU MARCAT 2 GOLURI… IA STEAUA A AVUT O GRAMADA DE OCAZI… SA ZICA MERCI BATE CA NU A FOST 3,4-0

  15. By Piorel on Aug 16, 2007 | Reply

    Vadim e dinamovist, se simte asta. Dar de ce îl înjuri? Sau te întrebi că îl înjuri? Sau te miri? Că nu prea îmi dau seama.

    HAI OÅ¢ELUL! HAI CFR! De-am fi avut-o ÅŸi pe Gloria…

  16. By bituca on Aug 16, 2007 | Reply

    apropo de radoi. daca tot trebuie sa jucam cu el meci de meci (hagi are ordin sa-l bage si in poarta daca n-are loc in alta parte), exista o solutie : sa-l joace pe radoi fundas dreapta (a mai jucat), astfel scapam de el la mijloc unde incetinea constructia, scapam si din axul central pe fund unde joaca riscant si foarte dur), iar pe golanski, care ma incanta de la meci la meci, sa-l reprofileze mijlocas dreapta : are forta, are sut, dribleaza cu o usurinta remarcabila…, si scapam si de banel cel cheaunel !! parerea mea !!

  17. By cristi on Aug 16, 2007 | Reply

    marsh … tin cu toate echipele romanesti care joaca in europa. echipa de suflet a mea este steaua…
    limbajul de mai sus exerseaza-l pe site-uri dedicate nu pe forum de sport.

  18. By Alex G on Aug 16, 2007 | Reply

    Draga vadim,
    Impotent inseamna conform dictionarului si neputincios ! Permit sa extrapolez si in cazul acestui articol care continua gama celor mai slabe…10-15 % sanse n-ar avea poate decat Jiul Petrosani sa scoata un egal, nicidecum Dinamo.Matematic daca o iei ‘X’ va avea cota pe undeva pe la 2, ceea ce insm ca sanse de egal ar fi pe undeva pe la 50 % si implicit de calificare ! Si o sugestie : daca esti barbat, nu mai cenzura textele primite, eventual fa-o in cele cu caracter trivial !

  19. By anti tot, utra nationalist on Aug 16, 2007 | Reply

    Domnule Vadim Cusnarencu.

    Am crezut ca meseria de “jurnalist online, sport, cultura, viata” presupune in special impartialitate. Fara a arata ca tin cu una din echipele implicate in fotbalul nostru, pot sa spun ca atitudinea de care ati dat dovada in ultima vreme nu este nici pe deoparte echidistanta.
    Poate ati face un pas inainte marturisind cu adevarat care sunt preferintele dumneavoastra din fotbalul romanesc.
    Repet..ati inceput sa favorizati o anumita echipa…nu mai spun care.

  20. By Dulaul on Aug 16, 2007 | Reply

    era minunat daca avantajele alea erau invers; adica avantaj dinamo ca idee de sanse de accedere mai departe, pentru ca la ora asta dinamo este mult mai buna decit steaua. O zice un suporter rapidist, deci nu imi sariti in cap

  21. By outlander on Aug 16, 2007 | Reply

    steaua joaca tzurca .. ‘e greu dom’le in fotbal’ Dinamo una calda una rece / româneÈ™te
    CFR CLUJ singura speranta ? ( rupe steaua :))

  22. By Vadim on Aug 16, 2007 | Reply

    Imi pare rau pentru toti fanii Stelei care sunt suparati, insa la ora asta Steaua nu joaca nimic. Steaua de acum nu este nici la degetul mic al Stelei de pe vremea lui Oli sau Protasov.

    Nu tin cu nici o echipa din Romania, stati linistiti, nu fac parte din marea masa a fanilor transformati in jurnalisti, asa cum e la noi…

  23. By mishu on Aug 17, 2007 | Reply

    Am inceput sa citesc regulat blogu asta si chiar sa-mi placa… chiar daca nu intotdeauna parerile mele coincid cu cele ale autorului…
    Ca Steaua a facut un joc slab… de acord, da nu-i sfarsitu lumii… Personal ii acord credit in continuare lui Hagi care dupa parerea mea isi demonstreaza meci de meci clasa de antrenor… (vezi Zaharia introdus in teren: marcheaza, Bicvaldi cu Jiul, proaspat intrat: marcheaza)… Ca nu poa’ sa faca din rahat bici si sa mai si pocnesca…asta-i alta mancare de peste… Cu lotu actual al stelei ma indoiesc ca pana si Murinho ar fi putut face performanta…
    Una peste alta mi se pare ca Steaua incepe sa capete forma de echipa… incet si greu… dar capata. De mult n-am mai vazut o echipa romaneasca (incluzand nationala) care sa revina (intr-un meci serios, nu in turca din Liga lu’ Mitica) dupa ce-a fost condusa cu 1-0… Uite ca Steaua o face si chiar si asta mi se pare un castig (la nivel de mentalitate)
    In rest… Golanki un mare plus… Plesan asa si-asa… si marele castig (dupa parerea mea) ca poate de-acum inainte n-o sa mai ramana Banele infipt in teren 90 de minute…

  24. By Vadim on Aug 17, 2007 | Reply

    Mishu,

    Personal mi se pare ca Hagi are noroc. Dar sa gresesc eu si sa fie cum spui tu si Steaua sa mearga mai bine de la meci la meci.

    Da, Golanski pare un jucator inteligent si care nu prea greseste, ceea ce este foarte bine.

  25. By mishu on Aug 19, 2007 | Reply

    Audaces fortuna juvat parca spunea clasicu’.
    Si norocul/sansa au un rol in drumul spre performanta, dupa parerea mea…

Post a Comment