‘Shit happens’ la Piscina Parc

May 18th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Situata in selecta zona de Nord a Bucurestiului, ca sa incep precum anunturile proaste de imobiliare care prezinta terenuri de exceptie situate de fapt pe langa zona de irigatie din Otopeni, Piscina Parc ofera servicii de inalta calitate. Nici nu o sa credeti ce primiti in pretul biletului.


Piscina de la Hotel Parc este cunoscuta de ani de zile in Bucuresti, fiind si inainte de 1989 o locatie frecventata de iubitorii de inot. Intrarea este 300.000, destul de mare avand in vedere ca prin Franta iti poti face cu 20-30 de euro un abonament lunar complex la un parc acvatic mult mai dezvoltat ca servicii.

Lasand la o parte pretul, dai un ban, dar stai in fata. Am platit, am intrat si am inotat vreo 15 de minute. La un moment dat mi s-a parut ca vad ceva in apa, un obiect maro de mici dimensiuni si neregulat ca forma. Sa fie …? Mai, sa fie…? Chiar sa fie???

Imposibil. Ies din apa si ma duc sus pe marginea bazinului ca sa am o privire panoramica, avand in vedere ca OZN-ul era parcat pe langa scara de acces.

Si, ei bine, chiar era. OZN-ul a fost identificat ca fiind o fecala plutitoare in piscina Parc din Bucuresti, plasata in selecta zona de nord a Capitalei.

Am iesit si am cerut banii inapoi, i-am obtinut dupa o mica divergenta de opinii cu casiera. I-am spus ca nu mi se pare normal sa inot in fecale 15 minute si pentru asta sa mai dau si bani. Mi-a transmis cordial sa nu ma mai intorc acolo vreodata. Si, nu stiu de ce, avea dreptate. Numai ca ma hotarasem dinainte.

Am mai fost si in trecut la Parc, incidentul de mai sus este izolat, insa este inadmisibil. ‘Shit happens’, vorba lui Arnold in Terminator…

Astea sunt serviciile din Romania. Am sustinut si sustin mai departe ca este loc pe piata pentru orice. Calitatea serviciilor existente in Romania este in majoritate deplorabila, in toate domeniile.

  1. 30 Responses to “‘Shit happens’ la Piscina Parc”

  2. By twist3r on May 18, 2007 | Reply

    Inainte de calitatea serviciilor, ar trebui sa mentionezi gradul de civilizatie al semenilor. Sau poate acel “ozn” a fost “realizat” de catre un patruped …

  3. By Vadim on May 18, 2007 | Reply

    Calitatea serviciilor presupune si trierea semenilor. Cred ca ii vezi dupa fata pe aia care lanseaza ‘ozn’-uri si nu ii lasi sa intre.

  4. By Virgil on May 18, 2007 | Reply

    “I-am spus ca nu mi se pare normal sa inot in fecale 15 minute si pentru asta sa mai dau si bani. Mi-a transmis cordial sa nu ma mai intorc acolo vreodata.”

    Cand ai intrat in piscina nu ai vazut sloganul “The best shit in town?” sau cu
    ‘Rahatul de la noi este cel mai cautat din oras?” =))

    Nu mai dau mana cu tine Vadime :d

    Shit, I gotta go

  5. By Sorin on May 18, 2007 | Reply

    Totusi mai e o diferenta intre piscina din Romania si oricare din vest sau din america, aceea ca nu ai idee cati bani ti-ai fi scos de la administratia piscinei daca i-ai fi dat in judecata, dar cum in Romania nu ai nici o sansa sa iti faci dreptate singur, iti trece orice gand de judecata … sistemul judiciar cred ca face diferenta de calitate a vietii in Romania.

  6. By Bancaru on May 18, 2007 | Reply

    Super tare! Bravo, Vadim! Bravo pentru ce ai scris nu pentru ce ti s-a intamplat. Totusi, esti destul de moderat pentru ce ai patit… Ai incercat la protectia consumatorului? OZN-ul banuiesc ca a decolat de acolo dar apa nu cred ca au rapit-o. O mica analiza a cantitatii de caca in apa va stabili un adevar mai incitant decat cel de la Rosswell. Nu sunt genul sa pun paie pe foc intr-un conflict dar, lasand partea comica a pataniei, nu trebuie sa o omiti pe cea igienica, mai ales ca “you are not alone”, ca sa pastram nota.

  7. By Bancaru on May 18, 2007 | Reply

    Si m-am mai gandit la o treaba. Daca nu au greturi cu caca inseamna ca pipi e la ordinea zilei.
    Recunosc ca nu sunt un om plimbat pe la piscine, dar am auzit ca dincolo, in tarile civilizate, ar fi in apa o substanta de genul turnesolului, te-ai pisat te-ai ars, ca se coloreaza violent in jurul tau. Asa sa fie? La noi… ?

  8. By Vadim on May 18, 2007 | Reply

    Culmea ca au clienti acolo, insa investitiile in calitate sunt 0. Cred ca aduna mii de euro pe zi. Stiu si eu despre substantele care ii demasca pe nesimtiti, insa la noi nu sunt. E pacat pentru ca in Bucuresti sunt 3 piscine de doamne ajuta (Parc, Bucuresti si 23 august) din cate stiu. Asta era cea mai aproape de mine, acum va trebui sa bat orasul sa ma duc sa inot… E peste mana rau de tot.

    Am scris mai comic, insa acolo m-am enervat la culme, am facut scandal. Cred ca am facut cinci dusuri in ultimele ore si tot ma mananca pielea cand ma gandesc. :)

    Nu am timp sa ma duc la OPC si sunt sigur ca oricum nu as rezolva nimic. Era culmea sa iau “dovada” cu mine… Culmea ca au vazut mai multi faza si nu parea sa ii deranjeze.

  9. By saphyrre on May 18, 2007 | Reply

    “Shit happens” nu e vorba lui Arnold in Terminator, ci e vorba lui Forrest in “Forrest Gump”. In rest, succes la innotat prin…

  10. By Vadim on May 18, 2007 | Reply

    Cred ca a zis-o Arnold inainte.

    ps: “inota” se scrie asa, nu cu doi de N. Succes la gramatica.

  11. By joseph on May 19, 2007 | Reply

    imi place ca aici dialoghezi cu cititorii… dar la articolul despre situatia de la Steaua(de toata jena!!!) nu ai gasit de cuviinta sa dai macar o lamurire

  12. By Vadim on May 19, 2007 | Reply

    Daca imi arati tu acolo vreun mesaj care merita dialog eu il mananc. Lamurirea se afla in articol, fie ca unora le convine sau nu.

  13. By basil on May 19, 2007 | Reply

    hallo distractiv articolul si comentariile.Scriu din Germania prieteni, nu se baga nici o solutie sau subsatanta in bazin e vorba doar de crestere sau bun simt.salutari la toti

  14. By mamahuana on May 20, 2007 | Reply

    io scriu din Canadaica, fretilor, Montriol, mai precis. Nici acilea nu se baga nimica in apa … asa ca if it’s yellow let it mellow :-)

    Vadime, comica situatia … in state, la piscina din cartierul nostru (select) am vazut o veverita moarta plutind intr-una din dimineti. A venit maintanance guy, a pescuit-o cu o plasa, si n-a dezinfectat nimic si nici n-a luat analize. Mie nu mi-a mai trebuit swimming pool pe ziua aceea, dar sa-i fi vazut pe cei care veneau cu cata pasiune se dezmierdau in apa cristalina …

  15. By Vadim on May 20, 2007 | Reply

    :) Macar exista un ‘maintanance guy’ sa faca treburile murdare.

  16. By locke on May 21, 2007 | Reply

    Am un prieten cazat la Parc saptamana asta. Sa-l avertizez sa nu se duca la piscina.
    Ce lume nesimtita!

  17. By GxG on May 24, 2007 | Reply

    Vadim,

    Corect se scrie/spune/citeste “cu doi N’, ‘cu doi de N’ e in nota discordanta…

    Toate celelalte,
    GxG

  18. By o*l*n*s*o*t on May 27, 2007 | Reply

    S-a ***** Tudose, stiind ca o sa ajungi tu acolo :)).

  19. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    poate ca asa este… se intampla des si la ‘case mai mari’… mai ales acolo unde se joaca copiii .. este neplacut dar remediabil,punctual… mai greu este cu mirosul de urina, cu smocurile de par lung, de ‘excavatiile nasale’… si toate ar avea un sfarsit cand bazinul va fi gata dupa lucrairle de modernizare promise
    cand eram si eu inatator, inotam la Victor Babes/Cluj in apa addusa direct din Somes…. si eram tare fericiti cand ieseam dupa antrenament cu mustati galbene de noroi si dopuri de ceara/noroi in urechi si, stiu sigur, ca n-a murit nime’— totusi evocarea trebuie sa fie luata in serios, mereu

  20. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    eu stiu sigur ca asa este…..!!!!!

  21. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    care virgil ai fi tu dragule ca batzi campii…

  22. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    soruiâine… ai timp sa te judeci pt un cacat…? fa-o

  23. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    vorbe, vorbe.. solutii…neama !

  24. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    nu d.le -pipi nu-l face nimeni pt ca educatia il obliga pe pipitor sa-l faca inainte… este deci vorba de educatie nu de tarife

  25. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    vadim: te-ai gandit tu sa propui o ,lege ca fiecare investitor care are un buget mai maricel sa fie obligat sa faca si un bazin de inot…, sau un spital… sau o cresa…

  26. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    ei aici aveti dreptate… dar plafonul de salarizare este copiat dupa cel din 80…

  27. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    ei a fost pretinu’ la piscina…* a mancat cacao…*

  28. By monitor on Jul 30, 2007 | Reply

    toate reamrcile, afara de partea reala, logica sunt facute pe fond publicitar.. sa vezi ca vin mai multi clienti, va asigur + conditiile sunt din cele mai bune: filtrare continua cu tratare chimica automata a apei, schimbarea intregului volum de paa/saptamanal, dusuri si micile neajunsuri de inaintea intrarii in revizia anuala… veniti cu incredere
    lasati obsesiile la usa
    cat ‘cacao’ na-m mancat noi pana acum.. si la propriu si la figutrat si n-a murit nimeni dar nici n-a sarit prea sus de bucurie…

  29. By monitor on Aug 4, 2007 | Reply

    ramane aia cu legea care obliga pe orioce investitor care are capital maricel – sa fie determinat (motivat) sa construiasca si 1-2 obiective sociale (bazine de inot, crese, gradinite etc)
    ce parere aveti…., se poate…?

  30. By monitor on Sep 15, 2007 | Reply

    By monitor on Aug 4, 2007 | Reply

    ramane aia cu legea care obliga pe orioce investitor care are capital maricel – sa fie determinat (motivat) sa construiasca si 1-2 obiective sociale (bazine de inot, crese, gradinite etc)
    ce parere aveti…., se poate…?

  31. By aaa on Mar 16, 2008 | Reply

    cred ca trebuie sa circule aceasta postare cat mai mult

    nu piscina si administratorii sunt de vina, “obiectul” putea fi cules in 10 secunde de la aparitie, ci mizeria , ingalarea dincolo de orice limita a persoanei care a produs..

    imi amintesc de o scena la bran, acu 4-5 ani – e acolo un restaurant terasa cu piscina in mijloc. Eu moarta de ciuda, uite au piscina si nu mi-am luat costum… peste cateva minute, un copil cam de 2-3 anisori care se agita pe la o masa este luat de manuta de mamica, dus pe marginea piscinei, i se scot pantalonashii si e pus sa faca pishu direct in piscina…

    probabil unul ca el a facut si isprava de mai sus

Post a Comment