Onlinesport, varianta 5

March 13th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Onlinesport 2007Noul site Onlinesport va fi lansat in aceste zile. Va fi a cincea varianta de grafica in 5 ani. Varianta curenta de pe site a fost pastrata timp de doi ani de zile, a fost ceva foarte bun si competitiv, insa vom trece la un alt nivel de la care putem constui mai mult.

Iata cum va arata in cateva zile noul site Onlinesport (cele trei imagini atasate, una stanga sus, doua la finalul textului. Apasati pe ele pentru a le deschide la marime 100%).

As dori parerea dumnevoastra. Ce ati vrea de la noul site? Cum vi se pare ceea ce vedeti? Ce vreti in plus sau in minus, in general, de la Onlinesport?

Pentru a lasa un mesaj puteti scrie in casuta de mai jos, fara a trebui sa fiti inregistrat pe blog.

ols45.jpg ols6.jpg

Putina istorie

Mai jos se afla cele 4 variante anterioare de grafica (din pacate, la primele doua variante nu s-au pastrat butoanele realizate in Flash, un lucru nou la acea vreme).

2001-2002
onlinesport-2001.jpg

2002-2003
onlinesport-2002-2003.jpg

2003-2005Â
onlinesport-2003-2005.jpg

2005-2007Â Â
onlinesport-2005-2007.jpg

  1. 100 Responses to “Onlinesport, varianta 5”

  2. By sictir1974 on Mar 14, 2007 | Reply

    nice :)

  3. By Mel on Mar 14, 2007 | Reply

    Salut noua versiune a site-ului, dar si blogul, pe care tocmai il descopar. Locuind in strainatate si fiind pasionat de fotbal, in principal, onlinesport.ro este site-ul care mi-a intrat in reflex, asa ca de ani buni sint un cititor fidel. Imi amintesc ca am deschis site-ul intr-o noapte (sa fi fost in urma cu un an? sau mai bine? sa fi fost de 1 aprilie?) si am gasit un mesaj de genul “Onlinesport a fost suspendat. Vadim Cusnarencu a fost prins cu nu stiu ce.” Stiu ca am fost dezamagit. Poate ma lamureste Vadim ce s-a intimplat atunci.

    In rest, felicitari si tineti-o tot asa!

  4. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Hehe, invidii… Atunci a fost spart siteul si hackerii si-au manifestat astfel frustrarea. Nu s-a spus niciodata problema de asa ceva. Autoritatile abilitate investigheaza incidentul. Au reusit sa ne stearga cateva articole, dar merita sa risti astfel si sa stii ca iti poti pierde libertatea numai pentru a sparge un site? Avand in vedere ca NASA, FBI si alte siteuri celebre au fost sparte, nu putem decat sa fim mandri de asta. :)

  5. By Marius on Mar 14, 2007 | Reply

    Eu citesc onlinesport.ro de prin 2003. Sunteti cel mai serios ziar de sport, spre deosebire de altii care isi spun gazete de sport dar publica femei dezbracate, doar-doar or atrage mai multa lume. E plin internetul de femei goale, ce ma intereseaza pe mine despre prietenele si sotiile fotbalistilor? Eu vreau sa citesc despre sport. Felicitari onlinesport.ro pentru profesionalism si echilibru!

  6. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Esti un cititor vechi Marius, imi face mereu placere sa vorbesc cu oameni care sunt de ceva vreme alaturi de Onlinesport. Iti multumesc pentru aprecieri si asteptam si criticile. :) Despre ce fac altii nu vreau sa vorbesc, fiecare face ce stie mai bine.

  7. By parasonic on Mar 14, 2007 | Reply

    slabut, pare mai degraba un pas lateral, desigur e doar parerea mea, desii am vazut site-uri nu atat de complexe e drept facute de unii care intradevar rup gura targului prin imaginatie si stil si asta numai ptr 100-200 de euro, oare e prea mult?

  8. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Zau? Zi-mi-i si mie care sunt aia. :)

    E drept, din ce se observa pe acele capturi siteul se reaseaza pe o structura pe care vei vedea o vom dezvolta pentru ca va fi loc. Dar va fi mult mai aerisita si va aduce lucruri noi, iti garantez, la scurt timp dupa lansare. Mie mi se pare un desigm original si imaginativ, pentru un site de stiri, de volum. Nu zic, mereu se poate mai bine…

    Meniul actual de pe siteul 4 (ma refer la cel roll-down) era programat sa intre in versiunea 5, dar l-am pus mai devreme pentru ca nu am mai vrut sa astept.

    Si inca un lucru. Nu am considerat necesar sa rasturnam totul, ci sa continuam pe un concept pe care il consideram ideal, optim, dar pe care sa il aducem la cerintele si tehnologia actuala a internetului.

  9. By Razvan on Mar 14, 2007 | Reply

    Eu citesc onlinesport e site-ul meu preferat in domeniu dar sincer acum imi place mai mult vechea versiune a pagini… desigur e doar o parere

  10. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Hm, e posibil sa fie o chestiune de obisnuinta. De aceea, am scris mai sus, tocmai pentru oameni ca tine care sunt obisnuiti cu noi si ne apreciaza am hotarat sa nu facem o schimbare totala de concept, mai ales pentru ca cel actual functioneaza. Noua versiune vine, cred, ca o completare la cea existenta, cu niste puncte de reper clare pe care le-am mai dezvoltat. Sper sa ne auzim aici si dupa lansare si sa imi zici exact cum ti se pare.

  11. By Alin on Mar 14, 2007 | Reply

    Vadim, citesc cu interes onlinesport.ro (de ceva ani deja, in paralel cu celelalte site-uri de gen). Felicitari pentru efort si pentru perseverenta.

    Vis’a vis de noua versiune, la o privire rapida ceea ce se poate spune este: probabil s-a pornit de la incercarea de a structura mai bine informatia insa bunele intentii s-au pierdut pe drum. Ajungandu’se astfel la o versiune in care informatia se afla destul de dispersata in homepage.
    V’as recomanda sa va concentrati asupra urmatoarelor aspecte:
    – arhitectura informatiei, structurarea continutului si elaborarea unor scheme de navigare eficiente
    – usurinta in utilizare (usability), user centric design [ganditi’va cum mi’ar fi mie util si nu cum v’ar face voua placere sa va vedeti site-ul. In definitiv, nu il faceti pentru voi 😉 ]
    – integrarea coerenta a ad-urilor cu continutul informational al paginilor (asta ar fi un mare plus data fiind publicitatea agresiva care se practica momentan in .ro)
    Sau puteti sa pastrati vechiul design, momentan. :)

    Zicea cineva mai sus de site-uri care rup gura targului facute pe 100-200 euro. Nu pot decat sa zambesc amuzat. E ca si cum vrei sa iti cumperi un Mercedes cu banii stransi pentru un Trabant.
    Un redesign ca la carte – care trebuie sa puna accentul nu numai pe design/look&feel – al unui site de tipul onlinesport.ro ar trebui sa faca lejer cateva mii de euro. Sunt sute de ore de planning si munca pentru a face un lucru asa cum trebuie, profi si orientat catre eficienta si rezultate.

    Succes.

  12. By dan on Mar 14, 2007 | Reply

    salut Vadim!
    iti scriu din mexic si vreau sa-ti spun ca faci o treaba extrem de profesionala, chiar daca varianta anterioara a paginii era performanta, aceasta mi se pare la un foarte bun nivel grafic….cum spui tu, mult mai aerisita :) dintr-o privire poti cuprinde aproape intregul continut.
    acest site mi-a devenit “complice” in studiul si evolutia fotbalului din tara (si nu numai), lucrez in profil iar singurul mediu de contact “la cald” cu romania a fost si este “onlinesport.ro”, sper ca si in continuare sa pot profita de acest privilegiu oferit cu maxim profesionalism. te FELICIT si toate sa mearga ca pe roate! dan

  13. By Gheryla on Mar 14, 2007 | Reply

    Nu am ce sa zic, e cel mai beton site de sport 😀 tineti-o tot asa cu stirile acestea de buna calitate. Incercati sa puneti cat mai multe articole, ca eu ma uit pe site-ul asta de ceva vreme cam pe fiecare zi 😀 Felicitari si sper ca noua versiune sa fie tot la fel buna ca cea precedenta(mai buna decat ea) 😉

  14. By Gheryla on Mar 14, 2007 | Reply

    aaa si ma uitat sa intreb ceva: Vadim tu esti presedintele al onlinesport.ro ?

  15. By Raul Oprita on Mar 14, 2007 | Reply

    Nu sunt un cititor vechi al “onlinesport” dar de cand am dat de el pentru mine nu mai exista alt ziar de sport! Felicitari pentru continut si ma bucur ca v-am descoperit! Va felicit de asemenea pentru faptul ca imediat dupa disputarea meciurilor se pot vedea fazele importante pe site, lucru care conteaza enorm pentru cei care calatoresc mult! Deasemenea le-am comunicat tutror prietenilor iubitori de sport adresa siteului!
    Multumesc!

  16. By mihai on Mar 14, 2007 | Reply

    Forza Steaua 😀

  17. By fia on Mar 14, 2007 | Reply

    E ok noul look… Sincer mie mi se parea ca a inceput sa devina depasit cel vechi. Asta imi place… imi placa ca poza de la articolul principal e mai mare, imi place ca exista diret click pe stiri despre o echipa.

    Legat tot de poza de la articolul mare, sper sa nu se mai faca “strech” pe ea cum se face acum.

  18. By dan17 on Mar 14, 2007 | Reply

    e fain dar sa stiti ca cel mai impresionat vreodata am fost de onefootball.com care s-a inchis acum vreo 4 ani. am fost impresionat de sectiunea arhivelor. dar oricum bafta si voi continua sa va citesc asa cum am facut-o in ultimii ani.

  19. By fia on Mar 14, 2007 | Reply

    P.S. Am uitat sa adaug: desi am avut divergente Vadime si totusi nu am o parere deloc buna despre persoana ta si metodele tale, trebuie sa recunosc ca valoarea site-ului (mai exact a continutului) a crescut simtitor in ultima perioada… o fi daor in mintea mea, dar eu sunt de parere ca ai fost motivat de spin-off-ul ce a avut loc si de concurenta. Oricum mai e mult loc de crescut 😉 Daca ramane tot asa nu pote fi decat benefic pentru presa sportiva din Romania.

  20. By tu26dor on Mar 14, 2007 | Reply

    sal all. interesanta noua grafica. sper sa mearga macar la fel de bine ca si pana acum. bafta multa.

  21. By relansat on Mar 14, 2007 | Reply

    Nici bene nu m`am obisnuit cu grafica si tu o schimbi 😀

    Glumesc, bineinteles. Era timpul ptr o schimbare; imi plac culorile folosite si abia astept sa vad cum o sa arate noua fata a ols`ului.

    Ce`as vrea pe site? Sa pice mai rar, sa mearga cel putin la fel de bene c`al concurentei si sa nu se blocheze de fiecare dat` cand pierde echipa etalon a Romaniei.

    Salutare si mult succes.

  22. By parasonic on Mar 14, 2007 | Reply

    cred ca am fost prea sarcastic cu aprecierile referitoare la noul site inteleg ca este o munca imensa la realizarea lui dar ar fi pacat ca toata aceasta munca sa nu fie pusa in valoare de un design mai atractiv si meniuri realizate cu mai multa imaginatie. Observatiile lui Alin mi se par edificatoare in acest sens, iar suma ptr realizarea designului e destul de corecta, ptr site in intregime nu ma bag

  23. By Daniel Nazare on Mar 14, 2007 | Reply

    Succes!

  24. By Daffy Duck on Mar 14, 2007 | Reply

    Mda, am o scarba suprema fata de GSP si in general fata de cum este relatat sportul in Romanica.

    OnlineSport nu se incadreaza la scarba suprema, macar pentru ca nu are femei goale, INSA:

    1) O tireaza spre ziar de scandal (oameni din vechea garda au plecat de la OLS tocmai pentru ca nu au acceptat inserarea de scandal pentru cresterea vizitatorilor)
    2) Fura foarte multe stiri (practic ei nu sunt un portal care sa adune feed de pe alte site-uri de sport, gen hotnews.ro. Hotnews sunt geniali pentru ca fac o sinteza a altor ziare … este doar un loc unde gasesti o sinteza bine facuta si prea putine pareri personale). OnlineSport a inceput sa se intreaca in pareri personale despre Steaua, Rapid, diverse cazuri din fotbalul romanesc … etc. Ce treaba are Vadim Cusnarescu sa-si dea cu parerea despre accidentarile de la Steaua? Ce treaba are Vadim Cusnarescu cu scandalurile de la Dinamo? Participa la conferintele lor de presa? Urmareste de aproape fenomenul? NU. Citeste in alte ziare, vede ce vede la TV, isi formeaza o opinie bazat pe aceste lucruri, pe care apoi ne-o prezinta noua. Si pe noi ce ne intereseaza?
    3) Calitatea tehnica a articolelor scrise de redactorii OLS este jalnica. Pe bune, meciurile de fotbal din Liga 1 redate din ce a vazut X sau Y LA TELEVIZOR mi se pare CEL MAI JALNIC LUCRU POSIBIL. Cum sa intru pe OLS sa citesc ceva ce am vazut si eu la TV !? Patetic toutsi.

  25. By Daffy Duck on Mar 14, 2007 | Reply

    Va dau chiar acum un exemplu de lipsa de rationament in articole OLS:

    Articolul “Becali, in silenzio stampa?”
    Linkul: http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/15537/becali-in-silenzio-stampa.htm

    Citat din articol:

    “In lupta pentru presedentia Romaniei, Becali si-a aratat iar limitele, comitant un dezacord declarand ca “banii e arma cu care lupt”. Asa e cand e multi bani…

    Onlinesport: Cristian Soitu”

    Bateti-l si voi pe umar pe amicu Soitu si explicati-i ca “comitant” e “comitand”; apoi, as vrea sa merg si eu la scoala unde domnia sa a invatat expresii gen “comitand un dezacord declarand” … Domnu Soitu, tot asa e si cand e prea multa carte … cine v-a invatat pe dumneavoastra asemenea minunatii de constructii gramaticale si in plus, cine v-a invatat sa va dati cu parerea in finalul unui articol care se vrea o stire echidistanta? Halal jurnalistica, bat-o vina. Defapt, nu cred ca cineva de la OLS are vreo scoala jurnalistica, de limbi straine sau vreo performanta notabila in sport. Imi pareti simplii formatori de opinie …

  26. By Florin on Mar 14, 2007 | Reply

    Daffy Duck: Din cate am auzit eu, au si corespondenti care asista la meciuri, conferinte de presa, etc

  27. By Daffy Duck on Mar 14, 2007 | Reply

    Continuare. Preluat din articolul “Hagi: Cand vin? …”

    “Hagi a declarat marti seara la ProTV ca “acum sunt in timpul liber, dar cand voi reveni nu stiu. Ma gandesc la meseria mea si in viitorul apropiat voi reveni”, intrebat daca poate rezolva problemele de la Steaua”

    In primul rand trebuie sa se traga o limita: OLS nu este un ziar de sport, ci un blog care reda stirile pentru cine nu a apucat sa le vada pe la ProTV sau sa le citeasca pe alte site-uri. Nu as avea nimic impotriva acestei tehnici daca redactorii OLS ar intereveni cat mai putin in subiect.

    Revenind: cum poate cineva care a scris fraza de mai sus sa apara vreodata si sa-l acuze pe Hagi de analfabetism?

    Corect era: Intrebat daca poate rezolva […], Hagi a declarat pentru ProTv … citesc si recitesc formularea articolului si ma crucesc …

  28. By Daffy Duck on Mar 14, 2007 | Reply

    Si continui:

    In articolul “Olaroiu si-a semnat demisia”:

    “Demiterea lui Hippoliti l-a lovit din greu pe Cosmin Olaroiu. Cei doi erau ca fratii. Marti, la primul antrenament dupa acest mic cutremur, Olaroiu a venit suparat si abia a vorbit cu jucatorii.”

    1) Cum vine asta “erau ca fratii”? Ma sparg de ras.

    A plecat imediat la vestiare, dupa niste explicatii de forma, succinte, fiind clar ca era preocupat de ceva grav.

    2) Nu i-a invatat nimeni pe redactorii vostri sa nu mai semneze sentinte de genul “era clar”, “suntem siguri ca” … ? E ceva logic si de bun simt. De unde oare e asa de clar ca “era preocupat de ceva grav”? Poate se gandea totusi la logodnica lui Zicu, pe care a vazut-o azi goala in GSP.

    Olaroiu s-a dus direct in sedinta cu Becali si MM Stoica. El si-a luat angajamentul ca va pleca singur de la Steaua, daca nu va castiga cu FC Arges, nedorind sa astepte ultimatului patronului care i-a dat timp trei etape (Arges, Rapid si Dinamo). “Renunt de buna-voie”, a spus Oli la masa cu Becali si MM.

    3) A fost si cineva de la OLS la masa cu Oli, MM si Becali de stie ce a spus Oli la masa? Daca nu, de unde e preluata informatia? Din “surse sigure”?

    Gica Hagi asteapta ca sacalaul la usa ca Olaroiu sa piarda cu FC Arges pentru a-i lua locul la Steaua.

    4) Sacalaul? Ce inseamna asta? Sacal sau calau?

  29. By Yoncv on Mar 14, 2007 | Reply

    Prima observatie: e un site romanesc, deci scrieti cu caractere romanesti!
    A doua: reclama trebuie separata clar de informatia utila. Bine, eu as prefera sa nu fie deloc reclama, dar stiu ca nu se poate (:.
    A treia: poll-ul sa fie sus, sa “sara in ochi”.

  30. By uvi on Mar 14, 2007 | Reply

    total de accord cu duffy!! uneori “calitatea tehnica” lasa ffffffffff mult de dorit si tradeaza un amatorism incredibil(n-am gasit o formula mai potrivita). nu stiu cum unele stiri pot sa stea asa mult timp necorectate, cu greseli de exprimare, gramaticale sau pur si simplu de scris.lasati imprsia ca nu recititi niciodata ce scrieti…greselile alea pot fi de inteles pe un blog..pe forum..dar nu pe prima pagina a unui site ce se vrea “primul ziar electronic” de sport…

  31. By Dorin Spoaller on Mar 14, 2007 | Reply

    Trebuie sa recunosc ca nu am fost niciodata un pupincurist asa ca nu voi incepe cu laude aiurea si fanteziste . OnlineSport pt mine exista de 2 ani (aprox) si , din pacate , nu am prins numai ultima versiune grafica . Urmatoarea versiune mi se pare putin cam seaca , dar ramane de vazut . Oricum eu ma conectez pe site pt stiri , nu pt grafica :) . Ce e mai important e ca in acesti 2 ani nu am reusit sa observ nicio atractie , niciun subiectivism in articolele scrise de autorii site`ului, facand din acest site cel mai obiectiv si profesionist din Romania .
    Sa auzim numai de bine . Bafta!

  32. By Daffy Duck on Mar 14, 2007 | Reply

    @Dorin Spoaller:

    Obiectiv … mai putin faptul ca au un razboi personal cu Gigi Becali pe care il poarta subtil in site … defapt uneori nu chiar subtil as putea spune.

    Am vazut o hiba a pseudo-reporterilor de fotbal din Romania: in loc sa-si dea pareri “vochiniste”: Steaua a jucat 4-4-1-1, cutare jucator pe bada, au fost atatea centrari de pe stanga, atatea de pe dreapta, atatea mingii jucate pe centru, atatea pase scurte, atatea pase lungi, atatea lovituri de cap reusite, atatea interceptii reusite, atatea pase bune/gresite, etc etc … ei tot o tin pe a lor cu opinii personale create in fata televizorului: Dinamo/Steaua/etc a jucat “lent si previzibil”, “slaba calitate a jocului”, “nu a facut mare branza” … afirmatii neargumentate cu cifre si in plus, de cele mai multe ori folosind un soi de gramatica hilara, un amestec de limbaj cult cu cel de mahala/din popor/de cartier … cam aceiasi semi-golaneala pe care o vad si dimineata la Mircea Badea cu tocanita lui de gazete … umor de mahala. Destul de jenant, necivilizat, etc …

    Cunoscatorii si-ar dori ceva mai apropiat de skysports.com, eurosport.com, uefa.com …

  33. By Dorin Spoaller on Mar 14, 2007 | Reply

    @Daffy Duck
    E greu de crezut ca cineva se va apropia de nivelul eurosport`ului etc , deoarece la noi se vind femeile goale , scandalurile si celelalte prostii zilnice din fotbalul romanesc (si nu numai) . Poate tinand cont de numarul de vizitatori lunari , raportat la numarul de utilizatori de internet din Romania , Gazeta Sporturilor ar avea o sansa , insa , si sper ca nu sunt singurul care gandeste asa , gsp promoveaza cu totul si cu totul altceva decat sport . Fiecare jurnalist de acolo are propria viziune asupra sportului , fiecare jurnalist are propria echipa , iar in Romania zilelor de azi e foarte reu sa treci peste prejudecati si sa accepti adevarul . Tu ceri de la un site de sport cu maxim 10% din totalul vizitatorilor gsp.ro sa faca ceva ce nu poate nici cel mai mare site din Romania . Iar perfectionismul si profesionalismul intr-un domeniu e ceva ce se lasa asteptat de 20 de ani in tara noastra.

  34. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    @Alin: Ai dreptate, un redesign la un site mare nu e usor si nici ieftin. Trebuie tinut cont ca se face o data la 2 ani (eu asa il fac) pentru ca mai des inseamna o schimbare care poate pune semne de intrebare, gen ‘ce fac astia, habar nu au ce vor?’ De aceea trebuie sa arate cat mai bine si sa nu se perimeze. Cel curent (4) sta in picioare si acum, ceea ce mi se pare bine. Sper ca si 5 sa fie la fel cel putin.

    @Dan: MUltumim, asa sa fie! Como estas? :)

    @Gheryla: Multumim. Insa nu sunt presedinte… :) Sunt director fondator si redactor-sef.

    @Raul Oprita: MUltumim pentru reclama, promovarea pe care ne-o fac cititorii nostri este cea mai importanta!

    @Fia: Poza mare pe care o vezi acum este de test, iti dai seama ca nu se va face stretch. Desi am avut divergente, cred ca esti un baiat de nota 10. Si eu cred ca a crescut continutul, avem cam 50 de stiri pe zi si revista presei se duce spre aproape 0.

    @tu26dor: MUltumim!

    @relansat: se pare ca esti cam nou pe aici. :)

    @parasonic: nu stirca sarcasmul, fiecare are o parere.

    @Daniel Nazare: MUltumim!

    @Daffy Duck: poate zilele astea au fost tratate mai superficial articolele, din cauza timpului ocupat si orelor de munca pe care le facem pentru trecerea la noul site. Legat de articolele preluate din alte ziare, este ceea ce spuneam, se duc spre 0. Avem deja un important continut propriu, care va fi si mai pregnant. Nu uita si nu omite faptul ca siteurile mai de sport din lume citeaca surse tv (Gazzetta dello sport citeaza Rai 1 sau Channel 4), Eurosprot citeaza BBC, ESPN citeaza posturi tv locale la multe stiri. Nu este nimic patetic aici, ci acoperim absolut tot. Si posturile tv citeaza stirile noastre, asa merge presa. Totusi te rog sa vorbim la subiect despre noul site.

    @Florin: Da, avem reporteri si corespondenti la meciuri si dezvoltam acest segment din ce in ce mai mult.

    @Yoncv: Scriem cu litere romanesti, dar fara diacritice, pentru ca nu sunt indexate bine de Google. Legat de reclama, siteul din asta traieste, nu avem in spate un trust sau un magnat care sa baga banii fara sa se uite. Nici nu ne intereseaza asta, ci sa sustinem proiectul viabil din punct de vedere economic. Cum multa lume este interesata sa apara cu reclama pe site, incercam sa cream un balans agreabil. Sper ca poolul sa fie mai vizibil in noua grafica.

    @uvi: e posibil ca uneori pentru a vrea sa dam cat mai repede o informatie sa o lasam cateva minute inainte de reciti. Insa, daca revii la stire o sa vezi ca mai mereu este updatata si corectata.

  35. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    @Dorin Spoaller: Subiectivism exista si va exista, pentru ca toti suntem la urma urmei oameni. Poate ca obiectivitatea pe care spui ca o sesisezi la Onlinesport este mult mai pregnanta decat in alte locuri pentru ca porneste de la mine: nu tin cu nici o echipa din Romania, nu am nici o afinitate. Imi place sa fiu liber din toate punctele de vedere pentru a avea opinii libere. Si de aici si oamenii care vin la site incearca probabil sa faca la fel. In rest, peste tot in presa noastra, in spatele pixurilor se afla mici sau mari fani sau dusmani ai unora sau altora si asta transpira fara mari dificultati in ochii cititorilor.

    @Daffy Duck: Siteurile pe care le mentionezi tu au bugete cat tot onlineul romanesc, probabil. Totusi, eurosport.com mi se pare slab la acest moment si sa stii ca nu are un trafic mare (vezi pe http://www.alexa.com). Incercarea lor de a face un forum a fost patetica. Si asa mai departe. Au slabit mult. Parerea mea este ca mereu lucurile mai bune nu se fac din zgarie-nori, iar atunci cand ai un zgarie-nori trebuie sa nu uiti ce faci mai bine. Vorba lui Platon: mai face olarul oale asa de bune cand castiga arhisuficient? Raspunsul e clar, nu. Aici intervine dificultatea si aici se face diferenta. Oricum, legat de Onlinesport va continua diversificarea informatiei si sper ca ea sa creasca alaturi de sportul romanesc…

    @Dorin Spoaller: hehe, nu are 10%, ci undeva pe sfert. Asta nu inseamna ca nu e mai bun sau ca nu creste datorita calitatii. 10% era acum cativa ani, se micsoreaza continuu diferenta. Ce sens mai are sa fii pe piata daca nu faci ceva la cel mai inalt nivel si mai bine decat altii? Asta cred ca face Onlinesport, de la momentul zero… Perfectionismul si profesionalismul pe jurnalismul online de sport sper sa il vezi aici, nu de alta dar exista cele mai bune premise. Ma iau cu mainile de cap cand stiu cine face pe la noi jurnalism online, niste baieti care acum 2-3 ani nu stiam ce e aia browser si mail.

  36. By Litza on Mar 14, 2007 | Reply

    Noua versiune e mai practica si mai aerisita! Felicitari!

  37. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Multumim, Litza, asa credem si noi. :) E bine ca si altii ne impartasesc parerea. :) Chiar daca existasi critici, ceea ce e normal si constructiv, vad ca parerile bune domina, asa ca asta nu ma face sa cred decat ca cititorii ne apreciaza pentru ceea ce facem, iar asta e cel mai important pentru mine.

  38. By serbangg on Mar 14, 2007 | Reply

    1. Apreciez incercarea permanenta de imbunatatire si innoire, desi nefiind in tara, stirile primeaza, iar partea grafica trece pe planul doi.
    2. Nu stiu daca exista un program in romana cu care sa check the spelling, dar cred ca v-ar fi util.
    3. Interesant ca aveati un link de la ziare.com dar care in ultima vreme a disparut; de ce?
    4. Nu ma deranjeaza comentariile personale. Comparand cu presa americana unde totul trebuie sa fie politically correct, sa prezinte ambele parti, e ca o boare calda de primavara. Dar separarea comentariilor de stiri ar fi o idee.

  39. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Linkul spre ziare.com exista si in varianta actuala si cea viitoare.

    Din pacate programul pe care il folosim noi la site nu are spelling, dar e o idee buna si ma voi interesa.

    Blogul asta o sa permite comentarii pe diverse teme, insa editorialele mele pe sport vor fi publicate in Onlinesport 100%. Poate sa fac la finalul lor un link spre blog, pentru comentarii. In rest, acest blog va aduce un contact direct pentru cititorii Onlinesport cu cei care fac siteu, dar si schimbul de opinii pe diverse alte teme de interes, o sa vezi.

  40. By serbangg on Mar 14, 2007 | Reply

    Vorbeam de link-ul de la ziare.com catre voi care a disparut.

    Apreciez stilul editorialelor, chiar daca nu intotdeauna sunt de acord cu ideile. Dar ce-am fi daca ne-am multumi numai cu parerile proprii?

    De curiozitate, cat de citita e rubrica “sporturi americane”? Scriti ceva si despre baseball (al 2-lea sport ca popularitate aici dupa fotbalul american)?

  41. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Linkul de la ziare.com spre noi exiata la ei in sectiunea Sport. Inainte era in home, dar si-au schimbat politica.

    Rubrica de sporturi americane e noua si creste incet-incet. Nu stiu cat de apreciata este ea de catre romanii din SUA. O gasesc utila?

  42. By serbangg on Mar 14, 2007 | Reply

    Eu ma refeream la romanii din tara, banuiesc ca ei ar fi target-ul acestei rubrici. Altfel, eu citesc ziarele/website-urile/blogg-urile americane pentru stirile sportive de aici, iar la voi caut stirile romanesti, europene, despre sporturile de care aici nu se sufla nici un cuvintel (handbal, rugby, volei).

  43. By Anonymous on Mar 14, 2007 | Reply

    ols nu e cu nimic deosebit de presa tipica de scandal tip tabloid. Poate doar ca e mult mai prost informat, apeland de cele mai multe ori la surse extterne, asta pentru ca nu aveti reporteri, pentru articole. De cate ori aveti ocazia publicati stiri de tip SOC: cristi pulhac s-a scarpinat in nara dreapta, SOC: Asculta un mp3 in care cica ar fi mm etc.
    Singurul lucru bun este modulul de statistici. In rest, same old shit. Nu va suparati ca o zic, nici nu stiu daca se mai poate face si altceva, mai ales inc onditiile in care voi vreti sa faceti bani. Apropo de bani, ce e de remarcat in noul design este multitudinea de locuri de add. Sa asteptam sunete? Gagici care se plimba pe ecran?

  44. By veritaskiller on Mar 14, 2007 | Reply

    Cred ca la fel ca si mine sunt multi care spun ca vechea versiune era mai buna .. probabil este de la obisnuinta de zi cu zi (si cand nevasta isi schimba culoarea parului iti trebuie timp sa te obisnuiesti 😀 ). Felicit toata echipa .. cu toate ca sunt dinamovist si am impresia ca la voi este o balanta inclinata mai mult spre Steaua .. poate mi se pare mie .
    Felicitari inca o data si poate mai multa obiectivitate n-ar strica!

  45. By MaryuS66 on Mar 14, 2007 | Reply

    sooper tare :)… si eu sunt un mare admirator al siteului de rveo 2 ani :D. e cel maitare si cu schimbarea asta :O…e chiar mortal. bv :>

  46. By Sebi on Mar 14, 2007 | Reply

    “Lupul isi schimba blana, dar naravul ba”…. Degeaba faci designuri noi ca tot asa va ramane…. jos cu ols!!!

  47. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    @Anonymous, cred ca ai gresit adresa. :) Avem stiri soc foarte rare, femei dezbracate niciodaat. Sincer, nu aici e locul. Daca te-ai uitat pe site, avem reporteri si vor fi si mai multi. Se lucreaza la asta.

    @MaryuS66 – Multumim pentru fidelitate. :)

    @Sebi – La ce te referi exact?

  48. By Sebi on Mar 14, 2007 | Reply

    Cel mai potrivit proverb pentru siteul ols este “Pe afara e vopsit gardul, si inauntru e leopardul”, adica ca sus, o fi nou designul, tot nu e deosebit..

  49. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Hm, eu zic ca o sa vezi si lucruri deosebite.

  50. By Sebi on Mar 14, 2007 | Reply

    Ce? Lucruri plictisitoare mai bine zis.

  51. By Sebi on Mar 14, 2007 | Reply

    Daca pui numai de Dinamo, Rapid si Steaua, nu se rezolva nimic… Echipele astea ne cam plictisesc… Sau la handbal…. Prea multe echipe mari… Si alea mici…….

  52. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Preferam sa ii plictisim pe cei de la Steaua, Dinamo, Rapid, Timisoara si Craiova si apoi daca mai avem timp ii plictisim si pe altii. :)

  53. By Sebi on Mar 14, 2007 | Reply

    Apropo…. Ai putea schimba numele din “Breaking News” in “Ultimile Stiri”…. Ca Gurita s-a accidentat sau Gurita s-a maritat nu cred ca este un Breaking News 😛

  54. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Mai bagati cate o critica sa mai umblan nitel la design inainte de lansare. :)

  55. By george_fcn on Mar 14, 2007 | Reply

    Proasta politica asta…
    Mai intai echipele mari si apoi cele mici..

  56. By Sebi on Mar 14, 2007 | Reply

    Apropo, sper ca siteul ols sa nu aiba degeaba celelalte cluburi din Liga 1 acolo, ca sa fie (de umplutura). NU!!! Trebuie puse stiri la fiecare echipa! In fiecare zi! Adica actualizarea (sau update), altfel riscati sa deveniti plictisitori… sau sa va terminati ratingul..

  57. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    Sebi, nu face nimeni stirile unei echipe. Daca se intampla ceva, se scrie. Daca e liniste si pace, nu ai ce sa scrii. Cat despre rating nu asta e primordial, ci calitatea. Calitatea aduce si rating in functie de ceea ce vrei si de strategia adoptata. Daca te uiti la Onlinesport aproape isi dubleaza traficul an de an. Deci e pe drumul bun.

  58. By kerosene on Mar 14, 2007 | Reply

    Imi place destul de mult felul in care e realizat numai ca nu-mi place emblema pe care ati ales-o pentru Farul.Va trimit eu alta 😉

  59. By orac (tg jiu) on Mar 14, 2007 | Reply

    Toata lumea stie ca umbli doar dupa trafic. Ce te mai ascunzi dupa cires? Din cate vad acest site e plin de stiri gen Rompres, acei corespondnti cu care te lauzi nu fac altceva decat sa decupeze fragmente din gsp si pro sport. Alea-s number one, in rest toate siturile sunt de umplutura. Apropo de pro sport, de ce nu mai lucrezi acolo, te-au dat aia afara?

  60. By andymese on Mar 14, 2007 | Reply

    intr-adevar noua versiune din cate vad in screen shot pare mai aerisita.
    si mie imi place Onlinesport, e a doua optiune dupa gsp
    dar aveti un mare BUG oameni buni. Faceti o groaza de greseli, in sensul ca mancati o groaza de litere!!! si pentru mine asta e destul de unsightly!! ma deranjeaza la culme. Va grabiti sa bagati voi o stire repede, f bine, dar mai check-uiti 1 data ce ati scris

    ex:
    http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/poli-timisoara/15573/exclusiv-marian-iancu-a-ramas-fara-fotbalisti.htm

    “Clubul Politehnica are platit o datorie de aproximativ…”

    ” Intentia noastra a fost ca jucatorii sa nu fie vinduti de club fara acceptul nostru si fara ca noi sa ne putem recupera bdatoriile la bugetulk de stat. Lucurile trebuie intelese bine.

    are platit
    bdatoriile
    bugetulk
    lucurile

    ………………………………

  61. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    kerosene – da-o pe vadim@onlinesport.ro

    orac (tg jiu) – nu intru decat f rar pe gsp si prosprt, iar stirile sunt facute de noi sau de agentiile de presa cu care lucram. Nu se copiaza de nicaieri. Nu incepe cu rautacisme ca nu raspund. Despre experienta mea de lucru, Prosport si altele, poti citi aici, scrie destul de clar: http://www.vadim.ro/?page_id=2

  62. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    andymese – corectat. O data cu noul site sper ca se va intra in normal.

  63. By wave84 on Mar 14, 2007 | Reply

    Mentionez ca fac aceste comentarii in calitate de designer si programator web. Noul site este un progres semnificativ fata de cel curent, dar sunt multe lucruri care ar putea fi schimbate/imbunatatite.

    1. In primul si primul rand, logo-ul – identitatea voastra nu e bine pusa in evidenta deloc – eu as renunta la toate fundalurile acelea si as folosi varianta a doua de logo (cea din imaginea cu tema verde), si neaparat pe fond alb. Ca sa nu mai vorbim de pozitionarea aiurea – ar trebui sa fie in stanga sus, sa deschida site-ul. (citeste pct. 2)

    2. Bara de sus de tot (cea cu Forum..) este atipica si ar trebui sa dispara de acolo si mutata undeva mai jos (bineinteles nu inainte de a interschimba newsletter – cautare). Fie jos de tot, fie intre logo si formularul de cautare sub forma de liste verticale.

    3. Ar trebui un layout mai clar pentru separarea articolelor (vezi http://www.iht.com de ex.). Si eu as centra site-ul cu totul (adica nu aliniat stanga) – majoritatea covarsitoare a utilizatorilor vor avea curand monitoare LCD si rezolutie minim 1280 x … (eu am asta si pe desktop, si pe laptop), rezolutie la care e obositor sa stai tot timpul cu ochii in stanga. Si genul asta de design chiar merge foarte bine centrat.

    4. Ar trebui pus mai mult accent pe citirea articolului in sine. Concret: mai multe poze pentru fiecare articol, intre care sa se navigheze usor fara reincarcarea paginii, si posibilitatea de marire a acestora. Functie de marire / micsorare a textului, nu toata lumea are Firefox. Clipuri video in regim streaming (adica nu prin download). Si eu as adauga si un sistem de comentarii/articol (moderat sau nu).

    5. Noul design nu mi se pare deloc “consistent”. Prea multe fonturi si stiluri diferite, practic nu sunt 2 casute la fel. Renuntati macar la titlurile casutelor (care sunt invechite si fontul acela este urat) si folositi un font normal de sistem si unificati toata sandramaua.

    Orice ati face, nu uitati: “less is better”, nu complicati inutil design-ul si faceti-l accessibil pentru toata lumea (chiar si dispozitive mobile, traim in era multimedia si mi-ar placea sa intru de pe telefon de exemplu sa citesc stirile sportive!)

    —-

    Referitor la continut, sunt de acord partial cu Daffy in privinta calitatii articolelor – redactorii pe care i-ati angajat chiar scriu prost – de, asta este si rezultatul generatiei “internet”. Cu limba romana mai greu. Multa atentie la ce scrieti, si multa atentie la stirile neconfirmate (gen “SOC” :))

    In mare sunt de acord cu subiectivismul vostru, cand citesc cronica unui meci prefer sa citesc clar “Craiova a jucat infect” decat sa citesc un articol mai tehnic.

    Ca o incheiere, sa va spun ca sunteti totusi singurul ziar de sport din Romania pe care-l citesc in primul rand datorita site-ului (ca o comparatie, eternul exemplu gsp.ro mi se pare groaznic si imposibil de citit), si sunt convins ca un numar mare de cititori imi impartasesc opinia, atata vreme cat nu exagerati cu reclamele.

  64. By Robert on Mar 14, 2007 | Reply

    Salut. Arata foarte bine noul site, dar cred ca ar mai trebui sa lucrati putin la meniul dropdown (daca e cel care este si acum pe site – nu arata bine).

    Felicitari si pentru siglele echipelor, care arata foarte bine. E bine ca nu neglijati acest aspect!

    Cred ca va fi cel mai functional site de sport, alaturi de http://www.prosport.ro si http://www.kickeronline.ro – cele mai slabe sunt http://www.gsp.ro si http://www.fanatik.ro, facute parca dupa aceeasi reteta.

    Succes in continuare,
    Robert

  65. By dan on Mar 14, 2007 | Reply

    Hola Vadim! Que tal? De la Ciudad de Mexico de vuelta…si necesitan algun apoyo en cualquier cosa relacionada al deporte, tecnicamente hablando, con mucho gusto! saludos cordiales!…espero ya la nueva cara del periodico :)

  66. By alex.p on Mar 14, 2007 | Reply

    E frumos. Insa nu inteleg de ce Universitatea Craiova este asezata dupa Rapid si Timisoara. Are mai multi suporteri, palmares superior, viitor frumos, un prezent bun. Rezolvati aceasta problema sau veti pierde multi utilizatori.

  67. By si daca on Mar 14, 2007 | Reply

    citesc de un o gramada de vreme ols… uneori gasesc lucruri foarte interesante si care nu apar in alte ziare; alteori, nu… cineva critica mai sus si ii dau dreptate 100%; sunt lucruri care se invata si la cea mai penibila facultate de ziaristica… desigur, gasesc ca scuza doar graba de a pune pe site ceea ce pare sau chiar este nou…
    – cu handbalul e clar, gasiti tot si repede pe frh.ro (nimeni nu acuza ca va uitati acolo); la rugby a rugby.ro (foarte bun); la volei e un site (actualizat foarte greu si destul de subtire); puteti folosi zeci de site-uri, nu-i nici o problema daca reusiti sa condensati informatia din mai multe sporturi
    Рcitesc de mult si sunt convins ca nu-l suporti pe Becali si pe Meme, de n ori am citit; treaba ta p̢na la urma
    – poate ca arata bine pagina noua, poate ca arata bine pagina veche; eu vreau informatii si sunt perfect multumit si daca mi le pui pe o coala alba

  68. By Vadim on Mar 14, 2007 | Reply

    @wave84 – o sa tin cont de unele sugestii facute de tine. Sa ii dam intai drumul si sa il vedem la lucru, apoi se mai periaza nitel si oricum vom mai adauga niste servicii in cadrul dezvoltarii sectiunilor. In rest, sa nu facem confuzie intre a scris prost si a manca litere, e o mare diferenta. Nu poti sa imi spui mie ca se scrie prost, pentru ca citesc zilnic si iti pot spune ca se scrie foarte bine… Hai sa nu exageram “cu limba romana mai greu”, crede-ma… Designul va fi centrat, asa este prevazut. Legat de comentarii, la noi se fac pe forum, avem cel mai mare forum de sport din Romania. Nu aplic nisi solutia prosport/libertatea cu comentarii la articole (ai vazut ce haos e acolo) si nici solutia gsp cu redirectare de articole spre blog. Am scris, articolele de sport raman pe Onlinesport, eventual cu link jos de a-l comenta pe blog. Articolele nu vor fi citite pe blog, decat poate cele care un vor fi de sport. Legat de impartirea de care spui, imi place, dar nu stiu daca la acest moment Romania e gata pentur asa ceva. Va fi, insa, la un moment dat cu siguranta.

    @Robert, meniul drop-down o sa il vezi la lucru, cred ca e bine. Vedem… In rest, ce fac alte siteuri, eu cred ca fac foarte bine, tot asa inainte. :)

    @alex-p, ne asumam acest risc. :)

    @si daca – este prevazuta dezvotlarea sectiunilor cu astfel de date. Legat de Becali, nu imi place ca om, iar de MM la fel. Este o parere personala, in rest daca ii comentez ii comentez dupa ceea ce fac profesional. Am scris ca daca vine Becali presedinte plec din Romania si ma tin de cuvant. Sunt sigur insa ca nu se va intampla asta niciodata. In rest, o sa ai parte de informatii cat mai diversificate si bine structurate.

  69. By Alyn din GL on Mar 14, 2007 | Reply

    Ce as vrea eu sa se schimbe la noul site e genul de reclama care apare deasupra stirilor.
    Stiu ca e mai bine platita .ok. nu zic trebuie sa traiti dar sa apara o singura data . Daca ma intrebat o data daca vreau nush ce camera video si iam zis ca nu inseamna ca a doua zi foarte probabil tot NU o sa apas. Alt gen sunt cele cu muzica … eu deobicei ascult muzica la calculator la un volum destul de ridicat cand citesc onlinesport si ca sa inceapa din senin un zgomot de formula 1 sau niste fani tipand nu e deloc benefic ptr cei care fac reclama ca mai mult ii injur si promit ca nu iau nimic de la ei.
    ar fi o sugestie daca se poate….

  70. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    Incercam sa mentinem reclamele cat mai agreabil. Insa, unele reclame nu sunt gestionate de noi. Cand au aparut probleme cu unele campanii (nu exista buton de inchidere a sunetului, aparea o reclama continuu pe tot ecranul etc) am atras atentia agentiei de publicitate cu care lucram si s-a rezolvat. In ultima vreme reclamele au inceput sa fie facute altfel. Iti dau exemplu reclama la Axe care are buton sa auzi sunetul, adica intra default cu sunetul “mute”. In rest, alte reclame cu sunet in ultima vreme nu am mai vazut. Si mie mi se par anti-reclame, enerveaza lumea in loc sa atraga. Dar probabil si agentiile stau la mana clientilor care asa vor, asa li se pare lor interesant…

  71. By Marius on Mar 15, 2007 | Reply

    De acord cu Alyn din GL. Eu citesc onlinesport de la lucru uneori. Si cand apare o reclama cu sunet se aude in birou, iar acolo nu sunt singur…:) Asta e valabil si pentru alte situri, nu doar ols. In afara de calitatea proasta a stirilor si de umplutura cu femei goale, nu mai citesc gsp si din cauza reclamelor enervante. Mai bine o reclama inclusa in articol, cu poza si link, ca si cum ar fi parte din articol. E enervanta una pe care trebuie sa o inchid. Vedeti lemonde.fr, si ei au reclame, dar nu pop-up windows, sunt inserate in articol.

    Rugby.ro e intr-adevar facut foarte bine in ceea ce priveste continutul, stiri bune, date, bine documentat, il citesc si pe asta de ceva vreme. Acelasi lucru l-am apreciat si la onlinesport, sper sa nu va schimbati, ca nu stiu ce alt sit de sport as mai citi. Greselile gramaticale sunt enervante si e penibil pentru un ziarist, e loc si de mai bine.
    Bafta!

  72. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    Nu stiu ce sa spun de reclame, pentru ca nu e domeniul meu. Insa, daca te uiti pe lequipe.fr o sa vezi atunci cand deschizi siteul ca se mai deschide cu el un alt site. :) In general un magazin virtual sau altceva. E interesant pentru cel care face astfel trafic, nu si pentru cititori.

  73. By Vincent84 on Mar 15, 2007 | Reply

    Salut.

    Sunt si eu un cititor fidel al presei sportive din Romania si pot spune ca vizitez aproape zilnic onlinesport.ro de un an si ceva.

    In legatura cu noul look al site-ului cateva sugestii/opinii:

    Acolo unde folositi linkuri sau text alb (sau deschis la culoare) aveti grija la background fiindca albastrul folosit acuma e prea deschis si este greu de citit.
    Si invers e valabil, adica linkuri de culoarea albastru deschis pe gradientul acela gri din header. Incercati sa mariti contrastul dintre ele pt. a face textul mai usor de citit.

    In rest formatul imi place, si apreciez aspectul aerisit al noului design.

    Oricum, presupun ca va mai suferi modifcari pana la final asa si abia astept sa vad noua versiune online. 😉

    Toate cele bune,
    Ovidiu

  74. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    Joi ii dam drumul. :)

  75. By Dragos on Mar 15, 2007 | Reply

    Care joi?…:)… Glumeam desigur…

    Mult succes in continuare Vadim!…
    Tine-o tot asa!

  76. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    Azi! :)

  77. By Florin on Mar 15, 2007 | Reply

    Bafta, daca il deschideti azi. Si care design o sa fie? ala pe verde sau pe albastru? Is dragute amandoua, dar imi place mai mult ala pe verde…

  78. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    O sa fie toate culorile, in functie de sectiuni. O sa vezi. Azi mai pe seara cand nu e asa mare trafic.

  79. By albedo111 on Mar 15, 2007 | Reply

    De aceeasi parere cu cititorii de mai sus, in legatura cu noul site, intr-adevar pare mult mai aerisit, un plus din punctul meu de vedere.
    Imi place ca avezti updateuri pina noaptea tirziu si apreciez lucrul asta.
    Singurul minus este spellingul, dar poate in timp se va rezolva si asta cumva.

    Keep up the good job

  80. By jinx on Mar 15, 2007 | Reply

    Salut noua “fata” a site-ului onlinesport, abea astept sa fie online ca sa pot vedea live toate modificarile aduse. Din screenshoturi pare un layout numai bun, aduce a Web 2.0, si se preteaza din plin cu activitatea site-ului.

    Totusi am o intrebare pentru Vadim: de ce se merge pentru forum pe VBulletin, si nu se schimba cu IPB (cel mai bun forum dupa parerea multora, oferind si mai multe facilitati decat VB – una dintre ele este si interfata…)?

    Multa bafta in continuare, faceti o treaba buna! 😉

  81. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    O sa ma uit si peste IPB. Mi se pare ca softpedia are IPB, nu? La vremea lansarii de departe cel mai bun era Vbulletin, acum poate s-au mai schimbat treburile. O sa dau un ochi.

  82. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    @albedo111: Ideal ar fi sa fie updateuri 24 din 24. :) Poate o sa luam un editor de stiri din SUA sau Canada care sa ne ajute in sensul asta.

  83. By jinx on Mar 15, 2007 | Reply

    da, asa este SoftPedia are IPB. ultima versiune pur si simplu este superioara la orice capitol, recomand cu caldura 😉

  84. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    Vorbesti inclusiv de partea de administrare sau numai client? Din ce stiu IPB este mai optimizat si nu solicita asa mult serverele precum Vbulletin.

  85. By Sorin Blaj on Mar 15, 2007 | Reply

    Felicitari Vadim si Succes!!!!

  86. By ember on Mar 15, 2007 | Reply

    Nu obisnuiesc sa scriu dar ma simt din familie si am datoria si onoarea sa te felicit. E singurul meu abonament , ceea ce spune mult sau chiar tot. Imi plac schimbarile, arata fain pagina si chiar aveam nevoie de ceva nou. Bafta in continuare si sa fim sanatosi !…

  87. By Vadim on Mar 15, 2007 | Reply

    Multumesc Sorin si ember! Chiar acum punem noul site, iar pana la final de luna ii vom adauga noi module si nou continut pentru a-l dezvolta.

  88. By xmacix on Mar 16, 2007 | Reply

    Gata ! A inceput incarcarea site-ului !

  89. By xmacix on Mar 16, 2007 | Reply

    Merge site-ul !

  90. By Vadim on Mar 16, 2007 | Reply

    Merge. Mai sunt unele lucuri de facut, dar e per total bine. :) Va place? :)

  91. By Gheryla on Mar 16, 2007 | Reply

    Bravo OLS. arata bine si noua versiune 😀 V-as ruga sa puneti cat mai multe stiri noi pe acest site despre sport chiar daca le luati din alta parte pentru ca cei din strainatate nu cred ca vor sa se uite pe 10 site-uri pentru a afla o stire in ples 😀 Si apropo, mi se pare ca merge cam greu. Va rog sa incercati sa il faceti sa mearga cat mai bine 😉

  92. By relansat on Mar 16, 2007 | Reply

    Arata super fain site`ul, acu` m`antrenez pentru a`l parcurge fara probleme zilele urmatoare 😀 … singura problema ar fi ca merge putin mai greu fata de cel trecut, sau poate mi se pare mie :)

  93. By Vadim on Mar 16, 2007 | Reply

    Cred ca ai probleme cu internetul. :)

  94. By Sebi on Mar 16, 2007 | Reply

    Bravo.. Sincer felicitari.. Dar orice distractie de moment va deveni plictisitoare in viitor 😛

  95. By online casino black jack on Apr 6, 2007 | Reply

    Results…

  96. By uropian on May 5, 2007 | Reply

    Nor can Mehtap! I want to say that your site better throughout the World Wide Web :)
    Thank you. Keep it.

  97. By Anonymous on Jan 28, 2008 | Reply

    e ok dar totusi merge greu si u de la net

  98. By swarovski on Mar 2, 2014 | Reply

    You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I
    would never understand. It seems too complex and very broad for me.
    I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of
    it!

  99. By consolidare versanti on Mar 27, 2014 | Reply

    Today, I went to the beach front with my children.

    I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and
    said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed.
    There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
    She never wants to go back! LoL I know this is completely off
    topic but I had to tell someone!

  100. By Payoneer Card on Nov 10, 2014 | Reply

    Payoneer Romania sau Card Payoneer de ani in activitatea de inovatii de plata on-line.
    E-commerce a venire salturi cuantice, in ultimul deceniu, se deplaseaza de-a
    lungul cu cele mai Payoneer Card recente progrese in tehnologie si orisicare sa permita noi
    piete pentru a se a trai, fiecare au fost impiedicata de cerintele cordon a industriei
    bancare. Desi, pe de o seriozitate vitala pietele emergente din India si China, creste oameni deja nu au conturi bancare,
    asadar cevasilea de genul Payoneer a da o negot de umili pentru a curge de
    la ideea de la inceputurile rarunchi, pentru stabilirea unui succesiune de remunerare la stadiu total, cu velocitate
    si siguranta in functionare.

  101. By Lucia Mardari on Jun 6, 2017 | Reply

    Iata ca am ajuns acesta pagina web despre Onlinesport, varianta 5
    , cautand despre maramu. Acum tre sa recunosc ca faci treaba
    super. iti recomand sa cunosti si saitul http://cazare-maramures.net o
    pagina despre judetul maramures. Mult succes

Post a Comment