De ce n-ai, ma, Zoso, caciula?

March 20th, 2007 | by Vadim Cusnarencu |

Stiti bancul cu ursul si cu iepurasul. Era odata un urs care se tot intalnea prin padure cu un iepure. “Ai tigari?”, intreaba ursul. “Nu”, raspunde iepurele. Buf, bataie. A doua zi. “Ai tigari?” – “Da”. “Ai bricheta? – “Nu”. Buf bataie. A treia zi. Are iepurele si tigari si bricheta. “Ai scrumiera?” – “Nu”. Buf bataie. A patra zi are iepurele tot: tigari cu si fara filtru, scrumiera, extinctor, Monitorul Oficial cu legea tabacului. Ursul, innebunit, nu mai stia ce sa faca, se uita in jur de unde sa il apuce, ce sa ii spuna. Si ii zice, “Ma, de ce nu ai ma caciula???”. Si, inevitabil, buf bataie.

Asa e si un baiat, Zoso, care are un blog. Azi primesc pe messenger un link spre acest blog unde scria nici mai mult nici mai putin, in cuvinte foarte dure, ca Onlinesport fura. Ce fura? Fura meta-tag-uri de la gsp.ro!!! Cre sunt meta-tagurile? Niste linii de cod, practic programare din spatele siteului, care spun unui brower de internet sau unui robot gen Google ce sa faca atunci cand intra la o adresa web. Cu alte cuvinte, niste lucruri banale.

Insa, sun programatorii: “Baieti, ati innebunit, de la jalea aia de site ati luat 2-3 linii de cod? E abominabil! Va dau afara pe toti, duceti-va pachet la gsp.ro!”. Se uita oamenii in cod, ma uit si eu in cod, una e la meta-tag in Onlinesport, alta e la gsp in meta-tag… Mai dau un refresh sa fiu sigur.

Asadar, acest Zoso, de altfel un tip simpatic cand nu minte, a folosit cuvinte grele gratuit. In plus, nici nu si-a exemplificat afirmatiile, totul fiind ca in bancul cu ursuletul si iepurele, un slab pretext. Ii multumesc pentru reclama, dar il sfatuiesc sa isi tina acasa remarcile mincinoase, pentru ca altfel nu va iesi din categoria “Halalere” de la mine de pe blog.

Draga Zoso, daca tu crezi ca inspiratia onlinesport se oglindeste in vreun alt proiect de sport din Romania si dai exempul gsp care e la ora asta cel mai slab site de sport (ma refer la programare si design ca de asta spui tu), eu zic sa te uiti bine si sa iti dai seama ce aberatii spui. Iti zic eu, ai scris acel articol razand singur sau nu ai scris cu mana ta. Sau ti-a spart vreun manager de new-media siteul…

Daca aveai dreptate puneai doua print screenuri si nu aruncai numai niste vorbe la comanda. Cat iei pe cuvant? 6 euro? Iti dau eu 10… Nu te cunosc si nici un vreau sa te cunosc, iti dau prin card bancar, hahalero…

  1. 29 Responses to “De ce n-ai, ma, Zoso, caciula?”

  2. By Gabriel on Mar 20, 2007 | Reply

    Vadime, cine e Zoso asta de care nu a auzit nici draq? Ii faci reclama degeaba, e plin internetul de luseri.

  3. By X on Mar 20, 2007 | Reply

    :))))

    Ultimul paragraf e genial

  4. By Florin on Mar 20, 2007 | Reply

    Vadime, mai bine te uiti pe blogul idiotului asta de zoso. are mari lacune onlinesportul actual si faptul ca aperi tampeniile facute de programatori te pune intr-o situatie penibila. Uita-te la HTML-uri, uita-te la erorile de flash… nu stiu cum de ai iesit pe piata cu varza actuala. Nu zic ca dupa ce se rezolva toate astea o sa fie un site ok.

  5. By Anonymous on Mar 20, 2007 | Reply

    Cine e mai nebun, nebunul sau cel care se ia dupa nebun???
    Adica, altfel spus: Hei, mister Vadim, s-au terminat subiectele de interes, de ajungem sa ne dam cu parerea despre un anume Zorro? Pardon, Zoso. Cum o fi….

  6. By Seldon on Mar 20, 2007 | Reply

    Scuzati, nu e lasitate, pur si simplu am uitat sa ma semnez. Postul de dinainte, ala cu nebunul, de el era vorba.

  7. By Vadim on Mar 20, 2007 | Reply

    Florine? Alea sunt lacune ce spune acolo hahalera? Ca sunt prea multe CSS-uri, ca in sursa scrie 2002 si siteul e din 2001, ca am doua reclame in iframe, ca sunt prea multe culori? Hai sa fim seriosi… Scuza-ma e zero barat, habar nu are ce e aia internet.

    Softul onlinesport pana una alta e cel mai avansat pe partea de sport online in Romania, cred ca se vede din avion. Ca o comparatie, pentru ca hahalera a deschis lista comparatiilor nu eu, gsp.ro a trebuit sa isi faca N siteuri micute pentru a publica stiri despre o echipa din cauza limitarilor software pe care le are. Softul onlinesport este facut de la zero, nu e un blog pe care il iei free si il pui online, asa cum are hahalera. Si vezi cate are onlinesport, de la sectiuni, subsectiuni, clasamente, poze, statistici si cate si mai cate.

    Apoi sunt alte aspecte care tin de gusturi (cum ar fi culorile)… Insa, cand hahalera incepe sa puna problema mintind cu nerusinare (ca acele cateva randuri de meta ar fi fost copiate) cum sa te mai uiti in gura lui cand scrii ca scrie dupa dictare la 6 euro cuvantul, numai minciuni?

  8. By zoso on Mar 21, 2007 | Reply

    pentru tine e 10€ cuvantul. si promit ca scriu corect gramatical, ca eu am terminat generala, nu ca tine.

  9. By Yoyoyoi on Mar 21, 2007 | Reply

    Da’ cand ziceti 6€ sau 10€/cuvant va referiti si la cuvintele dein 2 litere si la cele din 14? 😀
    Nu de alta, dar sa stiu cum imi stabilesc si eu tariful :))

  10. By Licuriciu on Mar 21, 2007 | Reply

    alt cuvant in afara de hahalera mai stii? ca o dai pe aratura, ca gigi.

  11. By vladinho on Mar 21, 2007 | Reply

    online sport e cel mai varza site sportiv de la noi. stiri false de care nu a auzit nimeni etc…..

    Am citit cateva stiri chiar penale…care aici au ramas iar daca, erau adevarate rupeau stirile sportive de la tv/radio etc in 2.

    Site’ul arata dragut dar informatia de aici lasa rau de tot de dorit 😐

    Parerea mea…no offence

    vadim incearca sa nu ma jignesti si pe mine….e doar o parere

  12. By Vadim on Mar 21, 2007 | Reply

    vladinho, respect parerile, nu minciunile. Pe de alta parte, e cel mai usor sa vorbesti le general, emiti o judecata fara nici un argument.

  13. By vladinho on Mar 21, 2007 | Reply

    A fost de exemplu faza cu Meme Stoica atunci cand injura el pe nu stiu cine ziceati voi….

    Unde ai mai vazut faza aia?…..de ce nu s’a facut mare tam tam etc etc etc….

    Daca gresesc corecteaza’ma :)

  14. By Vadim on Mar 21, 2007 | Reply

    Zi-mi exact ca nu mai stiu. Nu ii tin dosar lui MM, nu ma intereseaza si nici nu imi incarc memoria pe cine injura. Probabil lista e lunga… Stiu eu de ce nu au dat-o altii? Habar nu am… Sutn sigur ca au dat-o, poate nu in ziarele de sport centrale, pentru ca acolo e mai sensibila relatia.

  15. By vladinho on Mar 21, 2007 | Reply

    Faza cand se auzea o feca execrabila si voi ati zis cum ca ar fi MEME STOICA si injura pe rapid pe copos borcea nu mai stiu exact….

  16. By vladinho on Mar 21, 2007 | Reply

    o voce…pardon sunt obosit rau. se auzea o voce 😐

  17. By Vadim on Mar 22, 2007 | Reply

    Da, am zis initial si apoi dupa ce am ascultat atent am corectat si am zis ca e el sau Gabi Safta. Asa a ramas final. Imi aduc acum clar aminte. Paraschiv era si el acolo clar pe fundal. Penibil. Bine ca nu ne intereseaza ce fac in viata privata, ca e de o subcultura crasa…

  18. By Florin on Mar 22, 2007 | Reply

    De ce n`ai, ma, Zoso, inteligenta?

  19. By vladinho on Mar 22, 2007 | Reply

    Limbajul de mahala al lui Ferguson a fost pornit de acuzele lui Shreeves, care a pus la indoiala un penalty obtinut de Christiano Ronaldo in meciul cu Middlesbrough de luni,

    Vadim il cheama CRISTIANO…nu CHRISTIANO :)

  20. By Midav on Mar 22, 2007 | Reply

    Lasă dracu oglinjoara, Vadime, că sunt alţii mai frumoşi şi mai pricepuţi în ţară.
    Aproape toate postările tale sunt pline de o aroganţă şi o scremere de ifose aproape becaliană. Ce zice nea Gicu? Nu-ţi mai arde câte-o scatoalcă? Zău că ţi-ar prinde bine! :-(

  21. By Vadim on Mar 23, 2007 | Reply

    Midav, ai dreptate. La tuns iarba, la taiat tichete in parcare… E loc.

  22. By bogdan on Mar 24, 2007 | Reply

    depinde despre ce meta taguri era vorba!!!

  23. By VaDiMescu on Mar 25, 2007 | Reply

    Lol, pe cine dai tu ma afara? Tu suni programatorii ? :) De unde vii ma cu textele astea penibile. Aveai un site infect, l-ai facut si mai infect. Dupa ce ca multa vreme erai angajat la PRO SPORT , chiar daca tu faceai concurenta pe fata cu ols.ro , acum ai ajuns sa ai programatori? De unde scoti ma textele astea, poetule, artistule? Cand te-a intrebat cineva cum era cu PRO SPORT, tu ai spus ca la onlinesport nu mai faci nimic, ca ai vandut site-ul. Esti penibil amice

  24. By Morgan on May 18, 2007 | Reply

    http://coweb.georgefox.edu:8080/ORPEA/uploads/1/adult.html

  25. By Javcov on May 18, 2007 | Reply

    Thanks for your great site! Straight edge tattoo galleries learning how to suck and fuck right inside.

  26. By mihai on Jun 7, 2007 | Reply

    zoso are dreptate!

  27. By Raven on Aug 14, 2007 | Reply

    Si aici dau de zoso ? :))

  28. By stian on Apr 3, 2008 | Reply

    Zoso. Cine este zoso ? Peste tot aud de zoso de parca ar fi vreun mare guru care a inventat internetul in romania.
    In fine.
    Pana la urma totul se rezuma la o singura propozitie: if doesn`t make money, it doesn`t have sense.
    Asa ca nu va mai agitati atata. Un site/blog bun se recomanda singurel. Fara scandaluri si artificii din astea de marketing viral made in ro.
    Cat despre tine Vadim: VEZI CA AI SPAM IN COMENTARII :))

  29. By marcos on Apr 3, 2008 | Reply

    :))) hahalero :))))

  30. By Computerică on Jan 5, 2009 | Reply

    Flacaul asta e un Dan Diaconescu al Internetului..

Post a Comment